/

Grunnlegger av Weather Channel: Hvordan klimaskremselen startet

947 visninger
1 minutt lesetid

Al Gore var student og ble undervist av Roger Revelle, en renommert vitenskapsmann på Harvard som startet den store skremselspropagandaen om det globale klimaet. Da Revelle trakk sine påstander om CO2 sin effekt på klima, kalte Gore han for en senil gammel mann.

John Coleman grunnla The Weather Chanel og har dokumentert hele denne historien og hvordan enorme summer blir benyttet for å fortsette og opprettholde skremselskampanjen om global oppvarming på tross av at det ikke finnes noe klimakrise.

Det eneste som finnes er en agenda som er helt avhengig av at folket tror på det slik at de kan innføre alle sine sprø planer om CO2-avgifter og ulike reduksjoner i livskvalitet for oss alle.

Coleman presenterer data som viser at CO2-modellen til Al Gore er tull. Revelle skal ha beklaget seg til vennene i Bohemian Grove også, ifølge Coleman. Titusener av vitenskapsmenn avviser Al Gore og propagandaen i media.

Sannheten om Parisavtalen

Se også videoen nedenfor; Dr.SHIVA: Reviewing the Truth About the Paris Accords. Who Benefits?

Dr Shiva viser at Parisavtalen foreslo å bruke 100 milliarder dollar på å påvirke journalister, politikere og vitenskapsfolk. Samtidig kjøper milliardærene inkludert Obama seg små øyer og lager palass ved sjøkanten. Åpenbart sier de en ting og mener en annen.

Kilde: How the Global Warming Scare Began, kommentar av Terje Engen

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Folkets politiske løsning: Direktedemokrati

Neste artikkel »

Pfizer avbryter pressekonferanse da deres talsmenn bare kollapser

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x