Svensk rapport forbereder sensur av Internett

5384 visninger
1 minutt lesetid
59

Markus Gossas og Torbjörn Lundqvist ved det svenske Institutet för framtidsstudier har nylig gitt ut en forskningsrapport med tittelen «Ubikvitär framtid? – IT-perspektiv på stat och samhälle».

I rapporten ser de på informasjonssamfunnet og spørsmålet om Internett bør sensureres, og hvorfor.

Sentralt i rapporten står bl.a spørsmålet om statens rolle som «informasjonsprodusent» i samfunnet:

«Bör staten fokusera på att vidmakthålla rollen som pålitlig och central producent av kunskap? Det kan hävdas vara en av statens roller idag; genom institutioner som skola och universitetsväsende stödjer eller tillhandahåller och garanterar staten pålitlig (vetenskaplig) kunskap och reproducerar en etablerad verklighetsuppfattning.»

Rapporten konkluderer med at fordelene ved at staten påtar seg en slik rolle, er er større enn de negative konsekvensene. Dette til tross for at man samtidig må erkjenne en viss(!) fare for at dette kan lede til et totalitært samfunn.

Utgivelsen av denne statlige rapporten kan betraktes som et av de første, tydelige tegn på at makten bak makten nå for alvor begynner å skjelve i buksene.

Takket være Internett er det store narrespillet som har vært drevet bak kulissene i gud vet hvor mange hundre år, blitt stadig vanskeligere å bedrive. De gamle maktstrukturene, som jo nødvendigvis må bygge på et bestemt verdensbilde og en bestemt virkelighetsoppfatning, er dermed i ferd med å rakne. Den første virkelig store floppen var vel 9/11, som uten Internett antakelig aldri ville blitt avslørt; i hvert fall ikke så raskt, så grundig og for så mange mennesker. Og 9/11 er jo som kjent bare toppen av isfjellet. Men det var nettopp den «snøballen» som begynte å rulle …

Jeg mener at utarbeidelsen og utgivelsen av en slik rapport viser at noen nå tydeligvis føler et behov for å iverksette tiltak for å hindre at det gamle verdensbildet går helt opp i limingen.

Men det spørs nok om det ikke allerede er for sent.

Mikael Cromsjö har publisert en interessant artikkel om denne rapporten på det utmerkede svenske nettstedet Vaken.se.

Artikkelen hans finner du her:

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1033

Mikael Cromsjö

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

Abonnere
Varsle om
guest

59 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
bin Laden
bin Laden
12 år siden

Takk for tidlig varsel, Morten.
Riktig at «makten bak makten for alvor begynner å skjelve i buksene» fordi dens faenskap bak kulissene ble avslørt.
Tilstrekkelig mange forstår nå hvem som drar i trådene og hva de ønsker.
Tror djevlene vil også forebygge samkjørte handlinger som f.eks. masse-sabotasje mot chipisering.
Faen kan tvangs-chipisere èn og èn, men millioner av nektere blir det vanskelig å takle.
Håper brede masser forstår nå at de blir tvunget til å vaksinere seg selv og sitt avkom selv om de får vite at vaksiner er smittet med levende virus o.l. fordi en chipisert sau er totalt i faens makt.
Dens tilgang til lønna blir sperret for minste lydighets-avvik, den blir sporet opp ved forsøk på å flykte til jungel, osv.

CIA har gitt følgende opplæring under «farge-revolusjoner», noe vi kan benytte oss av før det er for sent:
for effektivt samkjørte handlinger skal det bygges varslings-pyramider:
hver enkelt medlem av dem har kontakt med 10 andre (via sms, e-post) som i sin tur gir beskjed til 10 neste i sin gruppe.
Faen kan klappe igjen fri utveksling med info via internett når som helst, så slike kontakter burde etableres snarest mulig.

P.S. «FSB [KGB] visste at det planlegges terroraksjon på en flyplass i moskva, men søkte terrorister på feil sted»- sa Mendel [Medvedev].
Rusemedier forteller at levninger etter «selvmordsbomberen» ble identifisert(!), han hadde «arabisk utseende» og var fra Kaukasus(!).
Ingen kommentar fra min side bortsett fra: faen begynner å bli desperat.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  bin Laden

KGB-plantete bloggere krever allerede innføring av unntaks-tilstand i landet etter dagens terroraksjon.
Hora FNs «sikkerhetsråd», homseklubber «jewropaparlament» og PASE-OSSE har allerede fordømt udåden og krevd kamp-mot-terror.
Menige rusere hakker igjen om islamister-terrorister selv om KGB-avhopper Litvinenko har fortalt dem at det var KGB som sprengte dem, noe rusesauer kaller ham «forræder» for.

Faen handler helt etter oppskriften fra «Sjokkdoktrinen».
Først stresser de sauer til vanvidd og sjokk (underholdningssenter i Ufa for 3 dager siden, flyplass i dag, tipper et blodbad til i nærmeste dager), så innfører diktatur, påtvinger IMF-lån, ressurs-frarøvende medlemskap i WTO o.l., mens sauer aksepterer og svelger det.
Men hvorfor?
Hvor mange må bøte med livet for å fortelle sauer hvordan de blir manipulert?
Er de så stupid eller nekter de å innse sannhet?

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  bin Laden

Telfeldig at «terroraksjonen» kommer 2 dager etter denne ?

http://singularityhub.com/2011/01/18/russia-to-adopt-universal-id-card-in-2012/

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  smurfen

eller etter denne:
«President Medvedev was just in Palestine, without setting a foot into israhell, and recognizing East Jerusalem as the capital of Palestine.
Seems like those Mossad bastards just gave their «thanks» to Russia..».

http://iraqwar.mirror-world.ru/article/241798

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  smurfen

Prøver du å si at israhellisk overproduksjon av «sikkerhets- og overvåkingsutstyr» førte nødvendigvis til terroraksjon i Moskva for å skape etterspørsel på en kunstig måte og dumpe sitt søppel til vettskremte rusere?

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  bin Laden

Bilderberger Baksaas og Stjelehor vil forby youtube på sine linjer
Dette vil bli døden for youtube som tjeneste mener mange

Ser ut til at psykoeliten begynner og bli desperate på sin jakt for å fjerne ytringsfriheten
Det er vist ikke like lett og skjule ting for folket nå som før :)

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10037570

Det blir verre og verre og skjule sannheter som dette, NATO utfører hundrevis av terroraksjoner i Norge og resten av Europa

NATO’s Secret Armies: Operation Gladio And Terrorism In Western Europe

http://www.doxtop.com/browse/86a7c00b/natos-secret-armies-operation-gladio-and-terrorism-in-wester.aspx

Mer og mer tyder på at Moskva bomben var nok en Falsk Flagg Opprasjon, myndighetene er lynraskt ute for og fjernes folks rettigheter og privatliv

Etterforsker: – Terroristene kan ha brukt uvitende person

Et av vitnene som stod nærmest da bomben ble sprengt i ankomsthall utland, har forklart til politiet at det var bagasjen til en sortkledd kvinne som ble utløst

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10037576

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  smurfen

Ikke forby, men kreve avgift. Noe som selvsagt er umulig, for da går kundene til alternative bredbånds / fiber selskaper ;)

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  bin Laden

Du aner ikke, Smurfen, hvilken nedverdigende behandling påbudt av styrende jødebanda, får folk med «kaukasisk utseende» i rusland generelt, og Moskva spesielt. De blir stoppet på gata og krevd legitimasjon, så avholdes de i timevis uten grunn, menn blir mørbanket, kvinner trakkasert seksuelt. De får ikke gå uten å betale løsepenger. På jernbanestasjoner og flyplasser blir de kroppsvisitert, veskene vridd ut, alt av verdisaker konfiskert.

Det er absolutt umulig at en «svartkledd kvinne» kunne nærme seg en rusemengde uten at hun selv og hennes bagasje ble gått gjennom. Per definisjon.
Det at KGB-terrorister kunne ha brukt en uvitende person, er ingen tvil om.

JewWO forbereder en maktskifte i rusland, de trenger å hisse sauer opp.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  bin Laden

Nettside «søket-etter-sannhet» har oppdaget en interessant sammenheng mellom terroraksjoner i forskjellige land og deres avvik fra israhellisk-tegnet veikart til fred på jordkloden (http://poiskpravdy.com/vzryv-v-domodedovo/#more-6080).
Redaksjonen foretok undersøkelse etter å ha mottat dette tipset
«President Medvedev was just in Palestine, without setting a foot into israhell, and recognizing East Jerusalem as the capital of Palestine. Seems like those Mossad bastards just gave their «thanks» to Russia».
og oppdaget at
– Spania viste avvikende adferd i Irak-spørsmålet for Madrid-toget ble sprengt den 28.mai 2008 http://www.spike.com/video/madrid-train/2681475
– opptøyer i Frankrike etter ett skritt i utakt med israhell,
– rusland leverte ett-eller-annet det forpliktet seg til og fikk betalt for, til Iran, noe som resulterte i en rekke metro-eksplosjoner i mars-april`2010 http://zarubezhom.com/Images/Mossad-Moskwa.jpg
JewWO`s avdeling i kreml har lagt skylden på islamister mens bloggere antyder en annen terrorist http://zarubezhom.com/Images/Smertniki.gif
og beviser det med bilder:
* israhellere gir opplæring i bombelaging http://zarubezhom.com/Images/Pirotechik-USA-Georgia2.jpg
* en juda med david-stjerne utkledd som en militant palestiner http://zarubezhom.com/Images/JewsSayertMagendavid.jpg
* tre utkledde judar før «terrorattak mot israhell»
http://www.aerospaceweb.org/question/weapons/palestine/qassam-launch.jpg
og så (be)klager judinna

P.S. Test deg selv: hvem er mer juda – Barak eller Mu-Barak?http://zarubezhom.com/Images/Mubarak-Barak.jpg

Sirus
Sirus
12 år siden
Svar til  bin Laden

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  Sirus

Her presenteres det mange fornuftige meninger med diverse pesoner som jeg selv har stor sans for, men og ett stort men, fra 1.28.48 ut i filmen og det påfølgende minuttet blir det konstatert at det ikke er Eliten, NWO, de hemmelige gruppene eller frimurerene som er roten til det onde i dagens verden, men pengesystemet.Hallo hallo er det ikke dem som innførte driten, har blitt mer og mer skeptisk til Zeitgeist bevegelsen det siste året grunnet måten det infiltreres kommentarer som strider stikk imotsatt retning til hva budsapet først oppfattes som, er det flere som har lagt merke til dette.Det er som med Alex Jones som snakker og er kritisk til det meste med dagens verden, men alikevel er det ett par ting han sjelden snakker om.
En skal være forsiktig med å konkludere noen ting som helst, det meste er faen meg ikke som det ser ut til på overflaten nei.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  M.JOHAN

Denne Zeitgeist filmen skal ta historien videre. De har laget filmer om NWO, Rotschilds, Rockefeller, 9/11, RFID, religion osv.

Poenget er, hvor går veien videre? Hvordan leve uten dagens pengesystem og klasseskiller. En visjon om at folket tar med alle pengene sine og dumper de foran bankene og alternativ til dagens system. Et system bygd på likeverd og ny teknologi og et samfunn som ikke skaper kriminelle eller eliter.

RawKuz
RawKuz
12 år siden

Veldig viktig artikkel som viser hva vi kan forberede oss på. For min del var det Svineinnfluesa sagaen som vekket meg opp av dvale.

Det som var svært skremmende for meg da, var hvor omfattende og strukturert makteliten har regissert virkelighetsoppfatelsen gjennom mainstream media.

Virker ikke som det er en ende på kaninhullet..

arifkarim
arifkarim
12 år siden

“Bör staten fokusera på att vidmakthålla rollen som pålitlig och central producent av kunskap? Det kan hävdas vara en av statens roller idag; genom institutioner som skola och universitetsväsende stödjer eller tillhandahåller och garanterar staten pålitlig (vetenskaplig) kunskap och reproducerar en etablerad verklighetsuppfattning.”

Etablert virkelighetsoppfatning: skepsis.no :D

arifkarim
arifkarim
12 år siden

For noe tapere dere er alle sammen! Hvorfor frykter dere svenker når våre gamle «landsmenn» er enda idiotiske:
«Ny norsk lov kan lamme internett
En ny forskrift fra regjeringen truer livsgrunnlaget til norske nettmedier. – Hvis dette blir vedtatt, vil det sende internett tilbake til steinalderen, sier ekspert.
Samtlige større nettaviser, sosiale medier, nettbutikker og andre store nettsider kan bli ulovlig i dagens form dersom regjeringens forslag til endringer i den såkalte «ekomforskriften» blir vedtatt.

Et forbud mot lagring av data på brukernes datamaskiner kan gjøre bruk av informasjonskapsler – også kjent som «cookies» – ulovlig hvis ikke brukeren godkjenner lagringen på forhånd.

– Forskriften vil effektivt slå bena under inntjeningen til norske nettmedier, mener daglig leder Anders Willstedt i Interesseorganisasjonen for interaktiv markedsføring (Inma).

Steinalderen

Forbudet er en del av ekomforskriften, som allerede har vært på høringsrunde, uten at noen oppdaget setningene som nå truer nettmediene.

Forslaget fra Samferdselsdepartementet ble i slutten av desember sendt videre til Stortinget, og ifølge tidsplanen skal den vedtas av Stortinget i april.

Anders Willstedt
– Jeg tror ikke de har tenkt på det, men hvis dette blir vedtatt, vil det sende internett tilbake til steinalderen, sier Inma-sjefen til E24.
Han tror manglende kunnskap om informasjonskapsler er årsaken til forslaget, som han mener vil slå bena under inntjeningen til norske nettmedier.

– Problemet er at de som har laget dette ikke vet nok om hvordan internett fungerer, sier Willstedt.»
http://e24.no/media/article4002960.ece

Så der har vi det… Politikere fra barnehage som ikke vet hvordan internett fungerer i det hele tatt skal stemme for et forslag som truer internett i nåværende form. For noe idiotisk land vi lever i! :D

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  arifkarim

«De» vet hvordan dette funker. Det offentlige har meget kompetente høringsinstanser, og eksperter til opp over mønet, også i IT spørsmål. Jamfør utdanningsreformene der samtlige pedagogiske høringsinstanser gikk imot reformene – og de like vel blir trumfet igjennom.

Hvis «de» velger å late som de er uvitende, og kjører dette igjennom, så vet «de» utmerket godt hvilke konsekvenser det vil få. Hvilke ord som blir sagt, hvilke mål som blir vist offentligheten spiller ingen rolle. Anta at sluttresultatet var det de faktisk ønsket – hver gang. Dette er eneste måten å lese det politiske landskapet på som gir mening. At «de» fører naive politikere, byråkrater og idealister bak lyset er hverdagskost.

Monica Waade
Skribent
12 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Lars-R. du sier at “de” fører naive politikere, byråkrater og idealister bak lyset er hverdagskost. Det er helt riktig, på lik linje som politikere, byråkrater og idealister fører de naive på grasrota bak lyset, det er også hverdagskost.

Det politiske er bare et spill på flere områder, se siste del av denne kommentaren;
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-26/#comment-54930

Det er store endringer nå da stadig flere glipper med øynene og ser lyset. Internett er den boka som skulle vekke flesteparten av folket til sannheten, så at sterke krefter vil stenge nettet er forståelig. Men som Morten sier, det spørs nok om det ikke allerede er for sent.

Ja toget er gått for dem, og som jeg sa i fjor så kom de til å bli enda farligere fremover i forsøk på å beholde det gamle verdensbildet. Men det er mye redsel hos dem nå, den redselen de gjennom falsk terror og annen jævelskap har forsøkt å plante i oss snudde raskere mot dem enn normalt har vært for boomerang effekten. Det har å gjøre med frekvenser, også tiden går fortere.

Også mainstream media går i dragsuget hvis de ikke omgående tar oppgavene sine på alvor. Selv de som tror på det gamle sier opp abonnement på avisene og forlater TV stolene da de synes det blir for mye propaganda.

Lucc30
Lucc30
12 år siden
Svar til  Monica Waade

Hehe – la dem stenge. Det er for sent. Gleder meg i så fall til å se folk bli mer aktivt deltakende med hjemmeprintet flyere og undergrunnsspapirmølla gå rødglødende.

Jeg ler høyt hver gang jeg må høre eller se mainstream media nyheter da det er så lett gjennomskinnelig hvilken retning de vil lede oss. Det er så latterlig å se at media faktiskt tror at taktikken fortsatt virker.
Vi er nær kritisk masse, og uansett hvilke tiltak som som settes inn vil det bare gjøre at flere våkner (hurtigere) og stiller seg spørsmål om hva som egentlig foregår.

For øvrig er det ganske deilig å være konspirasjonsterrorist disse dager da flere og flere «teorier» ikke lenger er teorier men er bevist:
http://wemustknow.net/2011/01/dr-confesses-cancer-other-viruses-is-found-in-vaccines/
og:
http://wemustknow.net/2011/01/weather-control-is-no-myth-scientists-engineer-thunderstorms-over-abu-dhabi/

Ellers har jeg bestemt meg for å bruke denne historien som oppløfter når det skjer urettferdigheter:
http://wemustknow.net/2011/01/the-revenge-of-the-prey-fox-shoots-hunter/

Lucc30
Lucc30
12 år siden

…. og til dere to som alltid er først ute med å tomle ned: får dere betalt for å tomle? Med våre skattepenger? Er det enn fulltidsstilling?

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  Lucc30

Ned-tomler – det er skepsis-banden det!

Ifølge skepsiser Beata er det mulig å bli betalende medlem i det globale skeptoid-nettverkets Norgesavdeling, skepsis.no!

Et av kravene for medlemskap er på tro og ære å love IKKE å være skeptisk til noe av informasjonen som man av skepsis.no blir pålagt å spre videre!

Hvem er egentlig de mest dusteste skepsiserne på planeten?

Lucc30
Lucc30
12 år siden
Svar til  Ulven

Ja, de må virkelig brenne for denne banale ignoransen. Det skjer hver gang jeg leser eller skriver en kommentar som nettopp har blitt lagret – to tomler ned, så de må jo bruke tid på Nyhetsspeilet og definitivt anse siden som en trusel. Har forøvrig sterk mistanke om at det er en person med to profiler denne fru totomlerned.

Men la dem få lov til å beholde hodet i sanden og la øynene forbli sandfulle. Hehe – strutsedansen er det ikke? Morsom underholdning er det…….

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Lucc30

Tommelnissene finner du i begge leire…

Hele systemet er latterlig, etter min mening, og burde vært avskaffet.

Vi skriver da ikke innlegg for å tekke tommelnissene?

Beate Szanday
12 år siden
Svar til  Ulven

Tull og tøys, Ulven. Hjemmesiden til organisasjonen er åpen for alle og som jeg har sagt før, organisasjonen er full av individer som er fulle av uenigheter på mange plan og det er det lov til! Ta en titt på forumet! Ganske så livlig til tider.
Vi blir vel ikke pålagt noe som helst, ærlig talt.. :-) Er man uenige i prinsippet for organisasjonen, så melder man seg ikke inn, eller assosierer seg ikke med dem. Akkurat som politiske partier, korps eller idrettslag. Her står det om organisasjonen…oi oi oi, så skummel!!
http://skepsis.no/?page_id=2
«Om Skepsis

SKEPSIS er en uavhengig sammenslutning av engasjerte mennesker med det formål å fremme og publisere resultater av kritiske undersøkelser av fenomener som moderne sagn, mirakelberetninger, astrologi, parapsykologi, UFOer og andre ”okkulte” emner.

SKEPSIS skal være et kritisk korrektiv til fantastiske og dårlig begrunnede påstander i norsk offentlighet.

Vi er kontaktorgan for folk som er interessert i slike spørsmål. I tillegg står vi til rådighet for journalister, lærere og andre engasjert i folkeopplysningsarbeid med informasjon om den forskning som bedrives internasjonalt omkring slike emner.

Iblant arbeider vi ute i feltet som kritiske “ghostbusters”, når det er behov for undersøkelse av “uforklarlige” hendelser. Til støtte i vår virksomhet har vi en ekspertgruppe bestående av forskere og spesialister på ulike felt.

SKEPSIS er tilknyttet et internasjonalt nettverk av lignende organisasjoner (CSICOP og ECSO]

Moderorganisasjonen i USA, Committee for Skeptical Inquiry (tidligere Committee for the Scientific Investigation of Claims of the Paranormal (CSICOP)), ble opprettet som et svar på den okkulte eksplosjon USA opplevde mot slutten av 70-tallet. Media ble fylt av reportasjer om påståtte overnaturlige fenomener, mens få motforestillinger kom fram.

Skeptikerbevegelsen ønsker imidlertid ikke å begrense seg til et akademisk miljø, men nå det samme publikum som daglig bombarderes med okkulte påstander gjennom media. Derfor har den fra tid til annet tatt i bruk ukonvensjonelle og fargerike metoder i sine avsløringer av feil hos parapsykologer og svindel blant mirakelmenn og medier.

På 1990-tallet og ut 2001 utga SKEPSIS medlemsbladet ved samme navn, samt et internt nyhetsblad. Siden har vi flyttet mesteparten av vår aktivitet til opplysning i massemedier og satser på informasjon gjennom våre nettsider.

I tillegg til denne virksomheten utgir vi bøker, når økonomien tillater det.»

Til venstre på hovedsiden er det informasjon, også om medlemsskap, og det er verdt å betale for bøkene er virkelig artige og gode. http://skepsis.no/

Jeg må bare si jeg beundrer mange i Skepsis for deres gode formidlingsevne i forbindelse med opplysning i sine respektive fagfelt, det være seg alt fra folkloristikk, religionshistorie til astronomi og fysikk, så der er spennvidden stor og kunnskapen mangfoldig, velfundert og ikke minst oppdatert.
Helt vanlige ufarlige mennesker som har skaffet seg solid kunnskap som de gjerne deler med dem som vil høre på, og som også bruker fritiden til å være et korrektiv til all desinformasjonen som spres på særlig internett, men også i dagliglivet i forbindelse med f.eks alternative behandlingsmåter som ikke virker og annet lurendreierei som ikke bare svindler folk for penger, men som også kan være direkte helsefarlig!

Et svært viktig poeng er at Skepsis er en politisk uavhengig organisasjon og man derfor vil finne sympatisører fra hele det politiske spekteret, noe som også sikrer en nøytralitet politisk og har derfor ingen politisk agenda utover ønske om opplysning.

Enig med Vandalf når det gjelder tomler, bare tull. Jeg har vel maks trykket på tomler 5 ganger eller noe sånt i min tid her på NyS

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Beate Szanday

Enig der. Skepsis.no kommer også med mye bra inni mellom. Problemet er bare at hvis skepsis er høyreekstrem, så er NS venstreekstrem :)
Jeg følger den gyldne middelvei og kaller meg gjerne for blandingsetiker, som tar både KT-ere og Skeptikere med en klype salt.
Hovedregelen er dermed:
*Ikke tro på alt NS kommer med. Ikke tro på alt Skepsis avkrefter.* :D

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  Beate Szanday

Er de muslim; skepriker?

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Grobian

«Right now, Obama administration officials are trying to make it seem as non-threatening as possible. They are insisting that it will not be mandatory. They are insisting that it would be *impossible* for hackers to steal the universal Internet identities. They are insisting that none of our personal information will be gathered or used by federal agencies. But in light of how regularly the government has abused our liberties and freedoms in recent years in the name of «security», should we really believe what they are saying about this new universal Internet ID?»

Impossible? Tra… la… la… :D

arifkarim
arifkarim
12 år siden

«Kutter internett i Egypt
De voldsomme demokratiopptøyene i Egypt har ført til at myndighetene har kuttet nesten all internettkommunikasjon.
Det er ikke dagligdags at utfordrede myndigheter kutter datakommunikasjonen med omverdenen, men det er nettopp det som skjer i Egypt nå.

I følge nettstedet Cnet.com skal alle internettoperatører bortsett fra én ha opplevd forstyrrelser på sine tjenester, og de aller fleste har ingen operative linjer.

Jim Cowie, som er teknologidirektør i internett-overvåkingsselskapet Renesys, sier til Cnet at selskapet hans sent torsdag kveld (norsk tid) observerte at linjene til egyptiske nettverk i det globale rutingsystemet mer eller mindre samtidig forsvant.

– Nær sagt alle Egypts internettadresser er nå umulige å nå, skrev Cowie i en blogg senere på kvelden.»
http://www.dagensit.no/article2070107.ece
Revolusjonsstarteren er stilnet, men hvor lenge skal det være? :D

Equalitor
Equalitor
12 år siden
Svar til  arifkarim

De skal få se dette oppildner ennå mer, og folk må ty til gatene for å diskutere hva som skjer. Da hiver man gjerne noen brosteiner eller setter fyr på noen biler ekstra i fortvilelse og engasjement. Godt mulig det er meninga ja.
De neste de stenger kan være mobiler. Da skulle man hatt en radio gitt, som kunne fungere uten vårt «trygge» strømnett til og med! Kan være verdt å gjøre research på det også. http://lesjaskog.com/radio/radiolinker/

smurfen
Moderator
12 år siden

Gjesp …….. dette kan da ikke være sælig spennende siden det er snart er 150 år gammel info

Albert Pike beskrev i et brev til Mazzini, av 15. august 1871. Dette brevet grafisk skisserte planene for tre verdenskriger som ble sett på som nødvendig for å bringe om One World Order, og vi kan beundre hvor nøyaktig det er spådd hendelser som allerede har funnet sted. Dette er ikke fordi djevelen har krefter profeti, men fordi hans agenter har påtatt seg å manipulere politiske hendelser å nøye følge hans design.

«Den første verdenskrig må skje for å tillate at Illuminati å styrte makten til czars i Russland og for å gjøre dette landet en festning av ateistiske kommunismen. The avvik forårsaket av» Agentur «(agenter) av Illuminati mellom den britiske og germanske Empires vil bli brukt til å foment denne krigen. På slutten av krigen, vil kommunisme bygges og brukes for å ødelegge den andre regjeringer og for å svekke religioner. »
Studenter i historie vil innse at den politiske allianser i England på den ene siden og Tyskland på den andre, smidd mellom 1871 og 1898 av Otto von Bismarck, medsammensvorne av Albert Pike, var instrumental i å bringe om første verdenskrig.

«The Second World War må være fremkalt av å dra nytte av forskjellene mellom fascister og den politiske sionistene. Denne krigen må skje slik at nazismen er ødelagt og at den politiske sionismen være sterk nok til å innføre en suveren stat av Israel i Palestina . Under andre verdenskrig, må International kommunisme bli sterk nok for å balansere kristendommen, som ville være så behersket og holdt i sjakk inntil den tid da vi skulle trenge den til finalen sosiale katastrofen. » 3

Etter denne krigen, var kommunismen gjort sterke nok til å begynne å ta over svakere regjeringer. I 1945, ved Potsdam-konferansen mellom Truman, Churchill og Stalin, en stor del av Europa var bare overlevert til Russland, og på den andre siden av verden, hjulpet kjølvannet av krigen med Japan å feie bølgen av kommunismen i Kina.

«Den tredje verdenskrig må være fremkalt av å dra nytte av forskjellene forårsaket av» Agentur «av» Illuminati «mellom politiske sionister og lederne av islamske verden. Krigen må gjennomføres på en slik måte at islam (den muslimske arabisk World) og politiske sionismen (staten Israel) gjensidig ødelegger hverandre. Imens de andre nasjonene, nok en gang splittet i dette spørsmålet vil bli tvunget til å kjempe til det punktet av fullstendig fysisk, moralsk, åndelig og økonomisk utmattelse … Vi skal utløse av nihilister og ateister, og vi skal provosere en formidabel sosial katastrofe som i all sin gru viser tydelig til nasjonene effekten av absolutt ateisme, opprinnelsen til villskap og av de mest blodige uroen. Deretter overalt, borgerne, plikt til å forsvare seg mot verden mindretall av revolusjonære, vil utrydde dem som ødeleggere av sivilisasjonen, og forsamlingen, desillusjonert med kristendommen, som deistic ånder vil fra det øyeblikket være uten kompass eller retning, engstelig for en ideell, men uten å vite hvor du skal treffe sin tilbedelse, vil motta det sanne lys gjennom universell manifestasjon av den rene læren om Lucifer, førte til slutt ut i offentligheten. Dette manifestasjon vil følge av den generelle reaksjonære bevegelsen som vil følge ødeleggelsen av kristendommen og ateisme, både erobret og utryddet på samme gang. » 4

Etter terroranslagene den 11 september 2001, verdens hendelser, og særlig i Midtøsten, viser en økende uro og ustabilitet mellom moderne sionismen og den arabiske verden. Dette er helt i tråd med kravet om en tredje verdenskrig må utkjempes mellom de to, og deres allierte på begge sider. Den Tredje verdenskrig har fortsatt ikke kommet, og de siste årene viser oss at det er ikke langt unna.

Det vil til slutt føre til den nye verdensorden.

Så da blir spørsmålet, skal vi verve oss og kjempe på muslimenes side eller på zionistenes side ?
Hva er verdt og dø for ?

For min del så velger jeg å kjempe mot NWO :)

SMH ( Smurfer mot NWO )

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  smurfen

Niks, «Surfer» imot NWO :D

ye
ye
12 år siden

Verden går nå over til et nytt internett.

Er dette løsningen THEY planlegger overvåkning?
Gjennom bakveien endres hele grunnsystemet for www ?
Med et helt nytt system for IP-addresser, IPv6, kan det legges inn sporings-enheter for hver enkelt addresse?

» IPv4 og IPv6 er ikke kompatible med hverandre. Dermed blir det i realiteten to separate og uavhengige Internett.»

» I USA har president Barack Obama gått ut offentlig og krevd at alle føderale etater skal tilby sine tjenester på IPv6 i løpet av 2012.»

» World IPv6 Day den 8. juni skal Google, Youtube, Facebook og Yahoo teste ut den nye protokollen i ett døgn.»

http://www.online.no/teknologi/tomt_for_ipadresser_ingen_dramatikk.jsp

Selvfølgelig sier Telenor at det er ingen grunn til panikk , saueflokken kan bare sove godt videre i vårt fantasiland vel vitende om at dette overhodet ikke er noe samarbeid med CIA agenter, NSM, og Felenor.

Argumentet at det snart er tomt for IP-addresser kan ingen protestere mot, eller hva sier dere programmerere, systemikere og arkitekter med data know-how der ute???

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  ye

Er det rart nordmenn laster ned ulovlig?

Nordmenn har i utgangspunktet ingen adgang, men redningen lå i en såkalt VPN-konto, virtual private network (jeg gikk for StrongVPN). Med en slik lures nettjenester til å tro at du befinner deg på et annet sted enn du egentlig gjør, ved at du tildeles en såkalt IP-adresse på andre siden av kloden. Jeg har tidligere opplevd gledene ved VPN-tilbudet gjennom et lengre opphold i Kina, der en fiks VPN-løsning (Tor Project) geleidet meg forbi den kinesiske brannmuren til ellers sensurerte nettsider som YouTube og Twitter.
http://www.dagbladet.no/2011/01/28/kultur/film/tekno/streaming/netflix/15233881/

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  ye

Telenor vil ha ekstrabetalt
Telenor vil ta betalt av nettaktører som VG, NRK og YouTube for å overføre videoene deres på nettet.

http://www.dagbladet.no/2011/01/25/kultur/innenriks/telenor/tekno/nettnoytralitet/15185975/

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  ye

Vi er snart tom for IP adresser og mange bedrifter har allerede byttet til IPv6. Det er vell ikke bare IP adressens lengde som er forskjellen på v6 systemet. Det er bla. økt støtte for utvidelser og opsjoner, så det gjør det iallefall ikke vanskeligere å overvåke.

Ellers støtter v6 noe som heter Flow labeling som mulig kan misbrukes til det du er inne på. Men jeg er noe usikker.
http://publib.boulder.ibm.com/infocenter/pseries/v5r3/index.jsp?topic=/com.ibm.aix.commadmn/doc/commadmndita/tcpip_ipv6_flowlabel.htm

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  ye

Som en IT-tekniker, ser jeg ingen «konspirasjon» bak overgangen til IP6-standard. Ja, overgangen vil gjøre det mulig for selv det minste gadget her i huset å få sin egen «global» ip-adresse, men samtidig vil det også bli langt vanskeligere å «oppdage» slike tilkoblede enhenter, rett og slett fordi IPv6 opererer med 128-bits i motsetning til IPv4 som altså er 32-bits standard.
En ting som muligens kan skje er om myndighetene bruker denne overgangen til å hoaxe et falskt flagg operasjon ved å stenge store deler av «trussel» sidene. Men fullstendig blackout kan ikke skje, fordi makthaverne selv er 100 % avhengige av denne kommunikasjonsteknologien. :)
Dessuten er IPv6 bakover kompatibel med IPv4. Microsoft har shippet begge protokoller siden Windows 2000:
«IPv6 is backward compatible with IPv4, provided that special techniques are used. For example, to enable communication between «islands» of IPv6 devices connected by IPv4 networks, tunneling may be employed. To support IPv4/IPv6 compatibility, a scheme was developed to allow IPv4 addresses to be embedded within the IPv6 address structure. This method takes regular IPv4 addresses and puts them in a special IPv6 format so they are recognized as being IPv4 addresses by certain IPv6 devices.»
http://www.tcpipguide.com/free/t_IPv6IPv4AddressEmbedding.htm

PS: Eneste måten å ha total kontroll over internett er enten:
a) Stenge strømmen
b) Kutte alle nettkabler
:D

Dere kan ikke bruke internett som den viktigste kanalen for spredning av «sannhet og alternativ info» per d.d. og samtidig kalle nye forbedringer for konspirasjon… Ja, *overåkning* av nettrafikken er en konspirasjon og dermed ut med den!

ye
ye
12 år siden
Svar til  ye

Takk for svar :) La oss bruke Internett for det det er verdt for å spre undertrykt info og varsle om det som den selvoppnevnte arrogante eliten vil holde skjult for oss.

Om det ikke blir total sensur, kan vi ha i bakhodet at Internett er også er sårbart for solar coronal ejection som Piers Corbyn holder under oppsikt.

Astrofysiker Piers Corbyn er grunnleggeren av WeatherAction og har utviklet langtidsvarsler som har bevist seg utrolig treffsikre!

http://www.weatheraction.com/

The Climate Fools Day

In his presentation Piers Corbyn showed a film of the double sunspot superfast solar coronal ejection on 14th August and the consequent Sudden Ionospheric Disturbance and the predicted jet stream disruption.

Se: http://www.weatheraction.com/docs/WANews10No31.pdf .

For WeatherAction summer forecasts 2007, 08, 09 and winter forecasts 2008/9 and 09/10 which beat all-comers see:

http://www.weatheraction.com/docs/WANews10No33.pdf

Piers Corbyn sier global oppvarming er en hoax og sier at myndigheter skal robbe folk for penger, mens forskere med ærlige vitenskapelige hensikter ikke blir hørt.

La oss bruke Internett til også å spre info om at ting tyder sterkt på at vi går mot en ny mini-istid, kanskje ikke så ulik den vi hadde vi hadde her i Norden på 1600-tallet.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  ye

lets go 4 the simple ye. det har alltid fungert. Hvem tror du kompliserer? Go 4 the simple man, ….go 4 the simple

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden

Kanskje den beste tekst-forfatter vi har. Sivert Høyem gir sin tolkning av….Lucifer:

Samtidig gjør dette geni sin beskrivelse av; fattigdom, nød, lidelse og alt vi mennesker sliter med av ….demons inside. Hvor hadde vi vært uten,,,,deres programmering?

http://www.youtube.com/watch?v=BETpVKjQun4

Ursus
Ursus
12 år siden

En simpel måte å sensurere internett i praksis; se hva som skjer i Canada, der blir det snart bestemt om folk må betale en ‘overforbruksavgift’ (CRTC’s internet billing).

http://ottawa.ctv.ca/servlet/an/local/CTVNews/20110201/crtc-internet-usage-110201/20110201/?hub=OttawaHome

«The federal government will decide by March 1 whether to reject a CRTC decision on usage-based internet billing, after Prime Minister Stephen Harper requested a review».

http://www.cbc.ca/canada/story/2011/02/01/internet-usage-based-billing-clement.html

Ulven
Ulven
12 år siden

Nettsensur: USA har stengt pokersider!

«Nettsidene som er ramma er mellom anna PokerStars, Full Tilt Poker, Absolute Poker og UB.com.

USA – nettets diktator?
Av Henrik Lied, 16. april, 2011 18 kommentarer

Vi ser ofte sensur på nettet. Vanlegvis er dette gjort i land utanfor vesten, men frå tid til annan dukker det opp episodar i den vestlege verda. I dag tok FBI kontroll over 11 av nettets største pokersider, under mistanke om kvitvasking og banksvindel.»

http://nrkbeta.no/2011/04/16/usa-%E2%80%93-nettets-diktator/

Merk at det er nok at Big Brother og Illuminati-puppet FBI har «mistanke».
Det samme FBI som Norges Justisdepartementet (etter påtrykk fra Storebror-Jens) oversender masse personinfo om nordmenn til.

Hva om FBI begynner å mistenke deg for noe annet enn pokerspill og hvitvasking av penger i narko-CIA stil? Hva det kan være…tja, sannelig om jeg vet….kanskje for TERROR?

What are you gonna do about it?

Hvem i samfunnet vil vel løfte så mye som en pekefinger for å protestere på vegne av pokerspillere eller terrorister (det er nok å være «mistenkt» for å få stempelet, noe norsk presse allerede har praktisert i årevis)…?

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden

VIKTIG, VIKTIG
BESKJED TIL ALLE SANNHETS SØKERE:
Fra og med 27 mai 2011 vil ALLE, jeg gjentar alle, videoer på google video bli slettet.
Google Deleting All Videos – April 29 Deadline to Download or Migrate to YT
http://www.youtube.com/watch?v=Aj-C2KfBdVM&feature=relmfu

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden

Viktig, Viktig:
Japan ber alle myndigheter om og sensurere info om Fukushima.
Japan Calls for WORLDWIDE CENSORSHIP of Fukushima Radiation Info on the Web! April 22, 2011
http://www.youtube.com/watch?v=A07IWIE2ovQ
Denne franskmannen har jeg fulgt siden ulykken ved Fukushima begynte, han var tidlig ute og advarte om følgende som ville skje fremover,så langt har han hatt helt rett i sine spådommer.

Ulven
Ulven
12 år siden

Etteretningen arbeider for å kriminalisere privat internett-bruk! (Ifølge New York Times)

The New York Times reported that the US intelligence establishment is lobbying for federal criminalization of all private communications.

http://www.nytimes.com/2010/09/27/us/27wiretap.html?_r=1&emc=na

Overvåkerne vil overvåke oss uskyldige, mens de selv bedriver kriminelle handlinger.

Bør det ikke snart være overvåkerne som selv blir overvåket, f.eks. at det legges ut på internett oversikter over hvor hver enkelt PST-ansatt (og narko-agent i CIA) befinner seg til enhver tid?

Ulven
Ulven
12 år siden

Red Ice Creations er fjernet fra nettet?! Red Ice Creations, som er et av Sveriges beste og mest informative nettsteder for sannhetssøkere, som er drevet av den driftige og meget dyktige Henrik Palmgren er nå borte fra nettet!

Gå til: http://www.redicecreations.com/
og du får meldingen This site has been suspended.

ola
ola
12 år siden
Svar til  Ulven

Prøvde å søke, ikke lett å finne noe, men på godlikeproductions.com var det opprettet en tråd om det, eneste forslaget foreløpig der var noen som sa det pleide å skje pga spamming innimellom, men man får vel bare vente å se.

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  ola

Red Ice er tilbake! (Takk og pris) Prøv nå: http://www.redicecreations.com/

Siste intervju er med John Taylor Gatto (Om social engineering, indoctrination & dumbing down in the school system).

ola
ola
12 år siden

e-G8 møtet igang i Frankrike

However, President Sarkozy claimed that countries could not remain neutral and allow completely unchecked internet use.

http://www.bbc.co.uk/news/technology-13518871

Ulven
Ulven
11 år siden

Britiske myndigheter vurderer å stoppe tilgangen til sosiale nettverk ved opptøyer.

Under opptøyene i Egypt og Tunisia tidilgere i år ble sosiale nettverk som Twitter og Facebook viktige verktøy for frihetskjempere. De lot frihetskjemperne koordinere seg og kommunisere med omverdenen om hvordan forholdene virkelig var under opptøyene.

Nå har britiske myndigheter sagt at ved lignende opptøyer som det England har opplevd den siste tiden vil de vurdere å stenge tilgangen til de sosiale nettverkerene nettopp for å hindre fri kommunikasjon og spredning av uroen, skriver IDG.se. De samme virkemidlene ble forsøkt brukt av Egyptiske og Tunisiske myndigheter, uten at det hadde noen særlig effekt på utfallet av opptøyene.

http://www.dagensit.no/article2201661.ece

Husk at Storbritannia er Norges «nære allierte» og et av regjeringens forbilder. Men det norske opprøret døde vel ut etter ABBs regjeringsbombe.

Gaute Borgerud
11 år siden

Og her har vi en liten hilsen fra Jay Rockefeller og hva han mener om internett.
Internett burde aldri ha eksistert sier han. Det er tydelig at det er til bekymring for «dem». Så la oss bruke det for hva det er verdt så vi kan få skremt trollene ut i solskinnet.
http://www.youtube.com/watch?v=Ct9xzXUQLuY&feature=youtu.be

« Forrige artikkel

Uoppklart massedød av fugl og fisk verden over

Neste artikkel »

Valg for fremtiden