Tror du på selvmordsbombere?

2.6K visninger
2 minutter lesetid
24

Britiske spesialstyrker ble avslørt i å kle seg ut som arabiske terrorister i Basra i 2005. De skjøt og drepte to sivile irakere da de ble overmannet og arrestert av lokalt irakisk politi, i følge The Insider. Senere på ettermiddagen stormet britiske styrker fengselet med stridsvogner.

Om jeg tror på selvmordsbombere?

Ikke så veldig.

Jeg er ikke i tvil om at slike har forekommet, sånn rent unntaksvis, altså; men når de nå plutselig opptrer i slike mengder som noen åpenbart vil ha oss å tro nå, så blir det rett og slett for teit, for dumt, for gjennomsiktig.

Hertil kommer at det ikke er så lett å ta livet av seg, når det kommer til stykket – ikke for noen av oss; rent bortsett fra at selvmord ikke er akseptert innen Islam, da. Og det er jo en aldri så liten hake ved det hele.

Dette er, slik jeg ser det, bare en særdeles billig, enkel og grei måte å skape frykt og hat på gjennom nyhetsmediene. Og metoden byr også på flere store fordeler i forhold til andre falsk-flagg-modeller:  Den “skyldige” forsvinner nemlig i det øyeblikk bomben smeller og kan dermed ikke identifiseres. Man slipper også bryderiet med å “jakte” på en eller annen syndebukk, a la Breivik, McVeigh eller Oswald; og vedkommende har jo allerede gitt seg selv dødsstraff, så hva mer kan man forlange? Overmåte praktisk alt sammen. Sparer en masse arbeid.

Og dertil er dette enkelt å arrangere: Man trenger bare litt sprengstoff og noen som kan plassere det på et eller annet velegnet sted, og så er man i gang. Bomben smeller, nyheten blir produsert, øyenvitner (til eksplosjonen altså, som sikkert kan være ekte nok) blir intervjuet, noen fæle bilder av ødeleggelsene valgt ut og publisert, og det er det.

Verre er det altså ikke. Enkelt og genialt.

Men noen ganger går det galt. Som for eksempel i Basra under Irak-krigen. Da ble to britiske elitesoldater tatt på fersk gjerning av det lokale politiet, med våpen, forkledning, sprengstoff og det hele; ja, til og med parykker! De ble omgående puttet i kasjotten fordi de selvsagt ikke kunne redegjøre skikkelig for hva de egentlig holdt på med. Britene forlangte dem utlevert, men de lokale myndighetene nektet; de ville vel til bunns i saken, antar jeg.

Hva disse to britiske SAS-soldatene gjorde ble hysjet ned. Ingen undersøkelser ble gjennomført. BBC rapporterte at de to agentene trolig var på et hemmelig oppdrag for å innhente informasjon for å forhindre flere angrep på britiske soldater.
Hva disse to britiske SAS-soldatene gjorde ble hysjet ned. Ingen undersøkelser ble gjennomført. BBC rapporterte at de to agentene trolig var på et hemmelig oppdrag for å innhente informasjon for å forhindre flere angrep på britiske soldater.

Ikke så mange timer senere ble fengselet stormet av britiske panserstyrker og de to spesialsoldatene befridd. Hvor mange “selvmordsbombere” disse to kan ha “skapt” før de ble avslørt, kan vi bare gjette på; for ikke å snakke om hvor mange fler de kunne ha skapt hvis de ikke var blitt tatt. Og disse to uheldige typene utgjør nok bare toppen av isfjellet, dessverre.

En parallell til “selvmordsbomberne” er forresten de mange publiserte “henrettelsene” av gud og hvermann som stadig slås stort opp i media. Dette er kanskje ikke fullt så enkelt å iscenesette som “selvmordsbombing”, men heller ikke så veldig vanskelig; og prinsippet er det samme: ingen kan kontrollere at det de presenteres for er det som faktisk skjer. Det er rett og slett blitt for enkelt å jukse på film.

Så hva jeg tror? Bare bløff. Det er så gjennomsiktig at jeg må undres over hva folk flest egentlig bruker hodet sitt til.

Referanser

BBC – Iraq probe into soldier incident

The Insider – British special forces caught dressed as Arab ‘terrorists’

The Guardian – British tanks storm Basra jail to free undercover soldiers

Ascertainthetruth.com – Suicide is strictly forbidden in Al-Islam

Ascertainthetruth.com – Staged ISIS beheading video hacked from McCain Staffer

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

24 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Evi
Evi
Abonnent
6 år siden

Jeg håper Jonas Gahr Støre snart pensjonerer seg, så jeg kan stemme frem Hadja til statsminister. Hvis ikke så gidder jeg ikke å stemme. Hvis Ap og kristelig folkeparti går sammen, kan ikke jeg se for meg annet, enn ytterligere polaritet.

Darious Pajeski
Darious Pajeski
Anonym
Svar til  Evi
3 år siden

Du burde lese deg opp på agenda 21/30, utarbeidet i samarbeid med Gro Harlem Brundtland, For flere tiår siden. der vil du finne bakgrunnen for Corona og mange andre forbrytelser mot menneskeheten, Siste offentlige utspill fra Harlem var at vi ikke lenger har styring på hva folk blir fortalt ???? Så har vi Erna da som lydig følger falske rapporter og utenlandske krefter, og stenger ned Norge pga et virus som ingen kan fremlegge eller bevise at finnes, Hvor var Tajik da massedrap og bombing i Libya utført av Norske styrker. like etterpå prater de om kvinners rettigheter, likestilling som etter 40 åe ikke fungerer, Da det i virkelige arbeids yrker feks snekker ,murer ,bilmekanikere ol er totalt under representert, forstår du ikke at det hele er et spill for galleriet og Stortinget er fylt opp med lydige valper for en hyperlriminell elite, uansett om de er mann eller kvinne, Helge Ingelstad milliard kræsj minner sterkt om det Norsk demokratiets skjebne, angrepene og fengsling av 70 år gamle damer pga uttalelser på sosiale medier er jo et klart bevis på hvilke krefter som har innfiltrert Storting og regjering. Du har helt rett når det gjelder KRF, men de fleste Kristne har forlatt dette partiet, da de bryter med den kristne tro på mange felt. Du burde forstå at mann og kvinne er skapt for å utfylle hverandre, ikke krige mot hverandre om makt og rikdom. jeg tror det er svært få mannfolk som sender kvinner i fremste rekke i en virkelig krig, men det er flere gode Nordmenn som kommer hjem i kister etter opiums krigen i Afghanistan. selv med kvinnelig statsminister og forsvarsminister. False flagg aksjoner som selvmordbombere 9/11, 22 Juli osv osv er en gammel romersk erobring/røveri ideologi som er viden kjent.

Evi
Evi
Abonnent
6 år siden

Kristelig folkeparti er også en religiøs politisk bevegelse.
De mener at de, som kirken, har patent på tro, og åndelighet. De burde gå ut på datostempling, de skaper mer trøbbel, enn glede.
Den visdom som har blitt åpenbart for noen, en gang langt tilbake, er for lengst utfordret, og forbedret, av en mye større erfaring, og kunnskap om livet. Å pusse og gnikke på gamle tomme reisverk av tidligere menneskers tro, er bakstreversk.

anders
Skribent
Svar til  Evi
6 år siden

Enig Evi. Bibelen og Koranen o.a. må parkeres for alltid. Å fortsette å lese dette er som å grave seg dypere og dypere ned i åndelig stupmørke. Derfor skjer denne elendigheten fordi Bibelen og Koranen skaper negativ energi som satanistene livnærer seg på. Slik det opprinnelig var planlagt. Det vil bli en fustrerende sjokkopplevelse for svært mange når denne sannheten kommer frem, de fleste vil ikke en gang være i stand til å akseptere det, muslimene spesielt kanskje.

Evi
Evi
Abonnent
6 år siden

Kristelig folkeparti er også en religiøs politisk bevegelse.
De mener at de, som kirken, har patent på tro, og åndelighet. De burde gå ut på datostempling, de skaper mer trøbbel, enn glede.
Den visdom som har blitt åpenbart for noen, en gang langt tilbake, er for lengst utfordret, og forbedret, av en mye større erfaring, og kunnskap om livet. Å pusse og gnikke på gamle tomme reisverk av tidligere mennesker tro, er bakstreversk.

Evi
Evi
Abonnent
6 år siden

Mye tull???
Den som påstår at hvis du fødes som muslim så er du automatisk terrorist, har ikke sett filmen “den norske islamisten” . Motivasjonen for ledere i terrorgrupper er bare penger, og manipulasjon. Han som var etnisk norsk, som lot seg verve, var like forført som de andre”martyrene”
Han var bare en ung mann med et ønske om en mening i livet, et holdepunkt, noe som han kunne kjempe for. Men han var jo i en boble, han snakket jo til og med gebrokkent norsk, selv om han var født i Østfold.
Det må da være en øyeåpner?

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
6 år siden

Herregud, eller Allha hu akbar, eller hva skal jeg si … Her var det mye tøv om selvmordsbombere!

Det er Allahs ufravikelig befaling, via Muhammed og Koranen – for islams fremgang, til de hellige krigere (og martyrer) å overvinne alle vantro for å oppnå det langsiktige mål om verdensherredømme … For å nå sitt mål må all motstand ryddes av veien – der finnes ingen nåde eller barmhjertelighet.

I århundre har den islamske horde gjort iherdige forsøk, men aldri har de vært så nærme som nå!

Ikke helt ulikt annen totalitære ideologier – slikt som nasjonalsosialisme eller kommunisme!

Det verste er at vestens politikere har stukket hodet i sanden og bare håper på det beste!

Det er vondt å si det; men i globalismens hellige navn har vesten kapitulert! Og folket sitter bare som nikkende zombier og beskuer sin egen undergang …

Evi
Evi
Abonnent
7 år siden

Konklusjon; JA, jeg tror på selvmordsbombere.
Årsak; ET HVERT SKADET MENNESKE ER EN UDETONERT BOMBE.

Det er ikke mine egne ord, men et kjent ordtak.

Historien vil gjenta seg, til vi lærer av den.
Hver vakre dag, er det noen som vil dø innvendig, og bli til en bombe. Djevler blir avlet på soverommet til svin som kanskje er skadet selv.
Å terpe på konsekvensene av å bryte menneskenes, og dyrenes helligste lov, er ganske lite konstruktivt.
Det må du tåle å høre.

odd arild hellvik
odd arild hellvik
Abonnent
Svar til  Evi
6 år siden

Ja jeg tror på selvmordsbomberne. Det er dette med “hellig krig” å dø i denne gjør at man kommer til paradis.I det som er ekstrem islam står relgionen selvsagt svært sterkt og det blir ofte betraktet som en ære i familien om noen velger å dø i den hellige krigen. Dette ser vi på markedsplasser hele tiden over hele den arabiske verden, hvor de sprenger seg i luften i fokemengdene, det er en miiiforståelse og kalle dette selvmord, det er det samme som å dø i kamp for relgionen sin.
man kan si hva man vil om islam men dette er nok en noe gal tolkning av relgionen vil mange si. Jeg tror at en gjennomgang av de fleste sakene vil konkludere med at det er selvmordsbombere eller at gjerningsmennene blir skutt av politiet. Altså ikke noe “falskt flagg ” ute og går.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  odd arild hellvik
6 år siden

Noe sånt som dette du tenker på: https://youtu.be/wT68dPxqYGI
Eller noe slikt:

Darious Pajeski
Darious Pajeski
Anonym
Svar til  odd arild hellvik
3 år siden

Det stemmer dårlig med hva mine muslimske naboer sier om saken Evi, selvmord er en skam i muslimske miljøer, og får som regel følger for gjenlevende familie. Det er da ikke noe kamp å dra av en bombe, det er terrorisme og feighet,.

Evi
Evi
Abonnent
7 år siden

Alle gode ting er tre. Og det var tre påstander. Jeg er et troll, jeg kaster bort tiden min, og ingen tar meg seriøst. Annet enn du da:)
Jeg er forhåpentligvis velkommen, er ikke kastet ut enda…så det er vel ikke nødvendig å nevne.
Men jeg konstanterer at det var filosofen og terapeutens bidrag.

Ps; Det som du kaller andre, vil underbevisstheten din også fange opp, og siden du er et flokkdyr vil du selv programmere de egenskapene inn i din egen personlighet.
Hvis det ikke er der allerede, siden du har det på din munn.. isåfall burde du kaste det ut og erstatte det med noe du selv kan ha nytte av. Men dette vet du.

Evi
Evi
Abonnent
7 år siden

Hva slags argumenter er det du helst vil ha?
Du kan ikke kalle artikkelen empirisk overvektig, akkurat?

Jeg syns ikke livet er verdt å bruke på å spekulere i sånn dritt som den tragiske bombingen, uansett hvilken stakkar som har latt seg overtale til å gjøre det. Det er da vel ikke noen idrett? Har du ikke hørt om uttrykket “for slett til å nevnes”?
Er ikke målet nå å finne en måte å løse selve grunnproblemet på, før det blir enda værre?
Er du klar over at menneskeheten går rett inn i svarte natta, hvis vi fortsetter sånn som dette?
Det er ting som er viktigere enn forfengelighet. Men det er bare stolthet som gjør at verden går for lut og kaldt vann, på grunn av mangel på evne til å gi seg. Alle ressurser er bunnskrapt i et hysterisk kappløp om mer, og større.

Hva tror du at dette kommer av, da?

Evi
Evi
Abonnent
7 år siden

Å beherske, og forstå sine drifter, det er livets kunst. Å vite at man kan tåle å kjenne skuffelse, og utelatte forventninger. Man dør jo ikke, selv om man kan bli uggen, hvis man er opphisset, uten at det skjer noe. Etter en gang, er neste mye enklere. Det er karakterbygging. Det er en selvstendig oppgave å holde sitt kjønnsliv i sjakk. Uten denne evnen blir man bare en selvmedlidende sau, som gjør hva som helst for å tilhøre flokken.
Ps. Når du sier jentegjengen, så tenker jeg på ungdomsskolen, og på uttrykk som læreren sa…..som hadde akkurat det formålet, å sidestille samhold, med gjengmentalitet.
Men desverre tror jeg heller ikke de hadde kunnet nå så langt uten å ha minst en mann i ryggen.
Jeg håper personlig at vi ikke fortsetter i det politiske sporet vi er inne i. Jeg skulle virkelig ønske at vi var mer nøytrale. Mer ubestikkelige, og selvstendige. Men jeg kunne ikke gjort jobben, og tålt å bli upopulær, og det er utrolig vanskelig å stå opp som liten.

Evi
Evi
Abonnent
7 år siden

Hvilken betydning kan ikke du, som terapeut utgjøre?
Med tanke på at problemet er satt sammen av tre ting.
Det første er utganspunktet, det rent mentale. Hva sier hjerneforskningen, om hvor mye mer påvirkelig en maskulin hjerne er? Og ikke minst hvordan sex som belønning virker?
Det andre er det kulturelle. De som bedriver radikalisering, kan spille på mye dypere strenger, når religion, og tilhørighet blir brukt som virkemidler.
Det tredje er det samfunnet som ikke gir noen mulighet for tilhørighet, fordi følelsen av forskjeller er for stor.
Det er jo så utrolig mye man kan ta tak i. Det viser seg jo at det er mulig å trene opp hjernen, til å bruke mye større deler. Både gutter og jenter, blir manipulert til å ensrette sin tenkemåte, i forhold til forventningene. Men menn har en mye større evne til smalsyn, og utelukkelse av andre impulser. De er, som en dame jeg snakket med, sa så treffende; ENKLE.
De kan gå på, med en agenda, uten å vike, fordi følelser, og samvittighet settes til side.
Dette har jo med forsvar av flokken, og jakt å gjøre. Poenget er bare at vi driver ikke stammekrig, eller lever blant ville dyr. Så da blir det andre arenaer som er åsted for dette, hvis ikke man blir stimulert til å finne utfordringer på høyere plan, og få realisert sine talenter. Det må jo være en drømmejobb å få drive med dette. Tenk hvilke forskjeller i hele samfunnet som kan oppnås! Dette er jo virkelig selve akillesen. Menn må bli selvstendige!

Evi
Evi
Abonnent
7 år siden

Eller enda bedre, skriv om den problematikken som utgjør grunnlaget for ALT dette fordømte raseriet! Nemlig det totalt komplementære vrangsyn på seksualitet, som er så innrodd, at nå står dere snart bare og kjører hodet i veggen, eller sprenger derei lufta hele gjengen. Til og med oppå raketter, skal det sitte halvnakne jentunger!
Tror at det er bedre at de Evsprenger seg i lufta, enn å gjøre det folk gjør her hjemme i Norge, og jeg orker ikke å si det engang!

anders
Skribent
Svar til  Evi
7 år siden

Disse mennene som er gjennomskuet er de samme som har skapt jentegjengen vi har på Tinget; vi har tilogmed en Forsvarminister som er kvinne. Disse menn bruker jenter som kanonføde og skjold for å fremme sine perverse verdensplaner på vegne av Builderbergerne > Jesuittene > Sionistene > Illuminati > via den utøvende makt her i landet som er Frimurerne (99% menn). Høyesterettsjustitiarius Øie ble nylig valgt inn i deres krets i Eliten. Har hun nå oppdaget at hun ble lokket inn i en felle? Med det eneste formål at disse parasittene skal kunne fortsette å arbeide uforstyrret for den internasjonale mafian? Kynismen og hensynsløsheten til disse Menn kjenner ingen grenser og hvor feigheten deres kynisk utnytter jenter for å beskytte seg bak. Det er tilstrekkelig å se opp på himmelen hver dag så minner flysporene deg om hvem som EGENTLIG styrer her i landet. Den mest bunnløse ondskapsfullhet ligger bak. Satanismen er i forsetet.

Evi
Evi
Abonnent
7 år siden

Jeg må le!
Hallo, er det lov å spørre om DU snart skal våkne??
Jasså du, så du har virkelig klart å gjennomskue disse mennene?
Nå skal jeg fortelle deg en stooor hemmelighet; sånn er 99% av alle mannfolk, her i samfunnet! Til og med kjekkasen i nabolaget, rapper skrutrekkere på Maxbo. Til og med presten sikler på småguttene. Politimannen bedrar kona si. Nei, vet du jeg har ikke mye tro på at det foregår veldig mye annet oppe i skallene på mannfolk, enn å snyte, og prøve å finne ut hvem andre som snyter. Det er jo damene som gjør drittjobben, de tunge takene. Ikke rart man får tid til overs, da! Jeg skal si deg at mannfolk og alkohol har en ting til felles, og det er at hvis de hadde blitt satt frem i dag, så ville de blitt FORBUDT. Sånn er det! Det må helt andre tiltak til, og de er det evolusjonen som tar seg av. Vi trenger ikke flere verdensmestre nå,. Vi trenger folk som kan vise ydmykhet, hvis du har hørt om det! Dere går jo rundt i kronisk trassalder, hele livet. Er jo ikke med i det hele tatt. Det jo bare tissen min, tissen min:)
Tenk å være så tjukk i hue, at du tror at fordi noen er vennlige, så skal de gå til sengs med deg? Hvor mange hjerneceller bruker du da? 1, eller 2, kanskje.. Skriv om det du, som er filosof!

Darious Pajeski
Darious Pajeski
Anonym
Svar til  Evi
3 år siden

Hva har tissen til mannfolk med, false flagg opperasjoner og selvmordbombing å gjøre ? bare til din info så hadde du ikke eksistert i dag om det ikke var for mannfolk. slikt lærte jeg da på barneskolen, selv kunstig befruktning hadde vært umulig uten mannfolk. er du en slags aktivist av noe slag Evi ?

anders
Skribent
7 år siden

Du er inne på noe helt riktig her etter min mening. IS er det vi i vesten som har skapt og hovedsaklig sionistene og NATO. En Iransk general og hans tropper tok ifjor høst til fange en Israelsk general og hans folk som lærte opp medlemmer av IS. Ble selvsagt aldri gjengitt i norsk presse ihvertfall. Men fantes på hele internett

En mann med åpenbar agenda
Svar til  anders
7 år siden

Pål Saladin Refsdal har laget denne dokumentaren:
https://tv.nrk.no/program/NNFA53031616/urix-spesial-dugma-knappen-til-paradiset

Boston-bomberne er noe av det dårligeste skuespill jeg har sett.
Men jeg tror det finnes hjernevaskede selvmordsbombere, ja.
Særlig rundt omkring i Midt-Østen.
Og spesielt i Jerusalem.

« Forrige artikkel

Raftoprisen gitt til jesuitt

Neste artikkel »

Lures du av de offisielle versjonene?

24
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x