Niels Harrit kommer til Oslo 31/3-2019

1.3K visninger
1 minutt lesetid
1

Den danske kjemikeren Niels Harrit er en av de etterhvert mange forskere som har avvist den offisielle forklaringen på kollapsene i New York den 11. september 2001. Sammen med en del andre har han bl.a utgitt en rapport der det påvises betydelige forekomster av sprengstoffet nanotermitt i støvet fra WTC-kollapsene. Dette avanserte sprengstoffet kan bare framstilles vha. nanoteknologi, noe som igjen betyr at det må være produsert militært, og at sprengstoffet var forhåndsplassert i bygningene.

Niels Harrit kommer nå til Oslo for å holde sitt foredrag “Det syvende tårn – en skæbnesvanger historie fra nutiden”. Foredraget vil bli holdt søndag den 31. mars i Litteraturhuset, Wergelandsveien 29. Det begynner kl 14.30 og varer til ca 17.15. Foredraget er på dansk.

Her er hans egen presentasjon av foredraget:

”Det Syvende Tårn – en skæbnesvanger historie fra nutiden”

Søndag d. 31. marts, 14.30 – ca. 17.15

Nedjma, Litteraturhuset

Wergelandsveien 29, Oslo

http://litteraturhuset.no/arrangement/det-syvende-tarn/

https://www.facebook.com/events/333418673813097/

Entré kr. 150,-.

Foredraget er på dansk.

I de fleste menneskers bevidsthed var World Trade Center (WTC) to gigantiske tårne, der styrtede i grus, efter at de hver blev ramt af et jetfly den 11. september, 2001. Færre mennesker ved, at centeret i virkeligheden bestod af syv bygninger omkring et torv. Den syvende af disse bygninger var halvt så høj som tvillingetårnene, men ragede trods alt næsten 200 m op med sine 47 etager og dækkede et grundareal lidt mindre end en fodboldbane.

Endnu færre mennesker ved, at denne bygning styrtede sammen sent på eftermiddagen, syv timer efter tårnenes kollaps. Bygning 7 blev ikke ramt af noget fly.

Foredraget handler alene om de tekniske og fysiske omstændigheder ved denne begivenhed, der må betegnes som den mest uventede og uforklarlige sammenstyrtning i moderne arkitekturs historie.

I første del gøres bl.a. rede for den officielle forklaring på sammenstyrtningen, som den er fremsat i en rapport fra National Institute of Standards and Technology, september, 2008. Denne holdes op imod nogle enkle observationer og Newtons love.

I anden del inddrages tvillingetårnene. Der præsenteres en revideret hypotese, som understøttes af teknisk dokumentation – incl. de nyeste opdagelser.

Der er tid til diskussion.

Det kan også nevnes at Harrit vil delta under lanseringen av Trond Skaftnesmos bok om 11. september, lørdag den 30. mars, altså dagen før foredraget:

http://litteraturhuset.no/arrangement/tabutema-911-boklansering/

Boklansering af Trond Skaftnesmos bok: TabuTema 911

Forfatteren i samtale med Niels Harrit og Christian Egge.

Lørdag 30. mars 2019, kl. 12:00 til kl. 13:30.

Sal: Amalie Skram i Litteraturhuset.

Arrangør: Paradigmeskifte Forlag.

Inngang: Gratis.

Vel møtt!

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

1 Kommentar
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Tore B. Krudtaa
Abonnent
4 år siden

Boken TabuTema 911 utløste svertekampanje fra Dagsavisen
“Hvor tabu det faktisk er blitt å gjøre en kritisk analyse av den offentlige fortellingen om 9/11, slo ut i full blomst i en artikkel i Dagsavisen. Avisen konstruerte en svertekampanje basert på usanne og irrasjonelle påstander fra to beryktede bløffmakere – NTNU professor Asbjørn Dyrendal og John Færseth.”
http://monsanto.no/index.php/no/pa-tiltalebenken/275-boken-tabutema-911-utloste-svertekampanje-fra-dagsavisen

Merk at redaksjonen i Store norske leksikon “slipper gjennom” grove usannheter om begrepet konspirasjonsteori på nettsiden deres. Teksten fra NTNU professor Asbjørn Dyrendal er så bedragersk at det er ufattelig. Det at redaksjonen i SNL ikke sørger for å rette opp i usannhetene fra Dyrendal, er en sterk indikasjon på at bedraget – ført i pennen av Dyrendal, er noe redaksjonen i SNL helt bevisst lar passere. Det man er vitne til der er intet mindre enn at redaksjonen i SNL aktivt bidrar til hjernevask av befolkningen. Jeg har lagt ut en kommentar til professorens bedragerske tekst under SNL / professorens tekst om konspirasjonsteori, og bedt redaksjonen i SNL å rydde opp. Det er helt stille. Ikke et pip tilbake. Heller ikke svar å få på epost sendt til redaksjonen.

Fler burde klage til SNL, og flere burde kommentere professore Dyrendals bedragerske tekst om begrepet konspirasjonsteori – her (hvem som helst kan legge til kommentarer under teksten fra Dyrendal):
Konspirasjonsteori
https://snl.no/konspirasjonsteori

Hensikten med teksten til Dyrenal / SNL, slik jeg ser det, er at folk skal tro på vrangforestillinger som dette:
“Konspirasjonsteori er en nedsettende betegnelse som brukes for å signalisere at forklaringen er beheftet med logiske feil og problematisk omgang med fakta.”

Ordet konspirasjonsteori er 100% nøytralt i forhold til om en teori er feil eller korrekt. Men for slike som Dyrenal, og makteliten som hater det som pesten når noen fremmer fortellinger om samtiden og fortiden – som ikke stemmer med maktens fortellinger. Begrepet konspirasjonsteori benyttes i stor stil for å latterliggjøre og sverte varslere og samfunnskritikere. For å legitimere uredelig bruk av begrepet – aktiviserer makteliten nå store ressurser i å omdefinere betydningen av begrepet. Sentralt i denne jobben står bl.a. professor Dyrendal.

Hvordan denne omdefineringen av begrepet konspirasjonsteori benyttes, for å sverte og latterliggjøre, vises i all sin gru i den nedrige saken i Dagsavisen, som jeg lenket til innledningsvis – hvor redaksjonen og en journalist i Dagsavisen aktivt misbruker begrepet (sammen med professor Dyrendal og den beryktede brunskvetteren John Færseth) – for å sverte en bokomtale de ikke hadde vært på, og en bok de ikke hadde lest.

En stor takk til Morten Kielland for at han satt fokus på det viktige foredraget til Harrit, og boken TabuTema 911. Sistnevnte bok er en av de viktigste bøkene i samtiden, og kan kjøpes her:
TabuTema 911
https://www.adlibris.com/no/bok/tabutema-911-9788293235330

« Forrige artikkel

Hvem myrdet jentene i Atlasfjellene?

Neste artikkel »

5G apokalypse: The Extinction Event

1
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x