Våkne opp! COVID 1984 (årstallet er hentet fra George Orwells roman "1984") - Foto: Thomas Brække
//

Noen spørsmål om koronahysteriet

12055 visninger
6 minutter lesetid
127

Er koronahysteriet en bløff? Stikker det noe annet under enn det vi er blitt fortalt? All logikk og sunn fornuft tyder nemlig på det; så hva er det dette egentlig handler om?

Jeg er vel ikke den eneste som har fundert over dette i den senere tid, vil jeg tro. Det må være mange, mange flere enn jeg som stiller et stadig større spørsmålstegn ved hele greia; og dette etterhvert enorme spørsmåltegnet, kan i sin tur deles inn i en hel rekke mindre og mer konkrete spørsmål. For eksempel:

Hvor er logikken?

Hvor er logikken i at man skal stenge ned et helt samfunn, ja en hel verden, for muligens å redde noen få eldre og sykelige? Hvordan kan dette forsvares? Det kan det selvsagt ikke. Folk har blitt syke og dødd her på jorda siden uminnelige tider, det er en helt naturlig ting, som livet selv. Og så skal man plutselig sette himmel og jord i bevegelse for å bekjempe en stakkars influensa som ikke engang er særlig verre enn gjennomsnittet? Idioti, spør du meg. Eller kanskje det er «Den nye tid», «The New World Order», der staten «passer» på deg og storebror ser deg, som er kommet på besøk hit til oss? Snarere det, ja. Men vi skal vente litt med å forfølge denne tråden. Det kunne jo nemlig også hende at de som styrer rett og slett ER så dumme? I så fall mener jeg de burde fjernes fra sine nåværende stillinger og erstattes med mer oppegående folk, snarest.

Og la det være sagt med en gang: Jeg ønsker ikke livet av noen, hverken eldre eller sykelige; og flere av dem som står meg nærmest er nettopp dette, og dermed i faresonen. Men som før nevnt: det er naturlig å bli syk, det er naturlig å dø; det er bare et tidsspørsmål. Så, hvor lenge skal man holde liv i noen bare fordi man kan? Og til hvilken pris? På bekostning av hvem? Hvis et helt samfunn, en hel verden, lider under dette, så kan man jo spørre seg: er det verdt det? Og er det fornuftig å tukle med naturen i det hele tatt? All erfaring, i hvert fall hittil, tilsier at det straffer seg – i det lange løp.

Hva så med økonomien? Å kjøre en hel – eller i alle fall en halv – økonomi i grøfta bare for muligens å redde noen få eldre og sykelige? Kan det forsvares? Neppe. Her har man i årevis beklaget seg over «eldrebølgen» og uttrykt dyp bekymring over det stadig økende antallet gamle mennesker i dagens og morgendagens samfunn; og nå, når det endelig kan ligge an til en reduksjon av antallet eldre, da er det også galt. Hvor er logikken her?

«Statistikken» og «dødstallene»

En annen ting er disse «dødstallene» som presenteres. Hvilken garanti har noen av oss for at disse tallene faktisk stemmer, og at det virkelig er det berømmelige viruset som er den egentlige dødsårsaken i alle disse tilfellene? Det har vi jo ingen garanti for. Hvis f.eks en eldre person med lungebetennelse dør med viruset i kroppen, hva blir da årsaken? Vi kan jo gjette. Her er det altså rike muligheter for å manipulere et tallmateriale, hvor uvitenskaplig og umoralsk det enn måtte være å gjøre noe slikt. Og tro meg, dette blir gjort! Opinionsmakere bryr seg nemlig ikke om vitenskap og sannhet, men om propaganda og profitt. Og de vet veldig godt at de aller fleste av oss har små eller ingen muligheter til å gå deres materiale etter i sømmene. De kan føle seg ganske trygge.

Og hva med tallene på «syke» og «smittede»? Hvilken garanti har vi for at disse stemmer? Ingen. De kan jo, for alt vi vet, være tatt rett ut av lufta! Ikke det? I så fall vil jeg be om å få navn, adresse og telefonnummer til hver eneste person bak tallene, slik at vi kan få bekreftet dette; men det er selvsagt uaktuelt. Personvern, vet du. Så da er det fritt fram å manipulere så mye man vil her også. Om jeg tror at dette blir gjort? Helt sikkert. Jeg stoler hverken på helsemyndighetene eller regjeringens medlemmer, eller andre i administrasjonen for den saks skyld! Vi er blitt lurt før, mange ganger: Utøya, 11. september 2001, Krigen mot «terror», Norges engasjement i Afghanistan, osv, osv, bare for å nevne noen få lurendreierier. Det finnes mange, mange flere, hvorav en god del av dem er behandlet i mine tidligere artikler her på Nyhetsspeilet.

Vaksinen

Og så var det dette med vaksinen, da. Hvordan kan det ha seg at det skal brukes slike enorme summer på den? Til hvilken nytte? Og hvor havner de penga? I lomma på bl.a Bill Gates, for eksempel? Nemlig. Så de rike blir altså rikere, og får stadig bedre kontroll over «kveget» sitt, altså du og jeg – nemlig Hvermannsen; men det er jo for så vidt ikke noe nytt, det har pågått i århundrer – minst!

Og hvor trygg er denne vaksinen? Det sier seg jo selv at det kan vi umulig vite etter så kort tid, eller?

En annet tvilsomt forhold er hvordan man kan utvikle én vaksine for to ulike virusvarianter, og det såpass fort? Det er rett og slett et aldri så lite mirakel! Det kan nesten virke som om alt dette var nøye planlagt god tid i forveien; og det ville vel også være en mer sannsynlig forklaring, eller hva?

Nei, jeg kjøper nok ikke denne bløffen. Beklager!

Noen mulige tiltak – og konsekvenser

Dette var bare noen få spørsmål – det finnes mange, mange fler. Og du som leser dette har kanskje en god del spørsmål selv også? Jeg foreslår at vi alle stiller disse spørsmålene til de ansvarlige myndigheter, og da gjennom åpne, offisielle kanaler, f.eks «åpne brev» og regjeringens egne nettsider, og KREVER svar. Og publiserer dem. En eventuell mangel på svar publiserses også. Dette er det mest effektive, og samtidig også det mest ubehagelige man kan utsette dem for; det gjelder for øvrig alle som er involvert i lurendreieri: nærgående spørsmål er det verste de vet.

Et annet mulig tiltak er sivil ulydighet. Jeg tror tiden snart begynner å bli moden for det. F.eks å ikke bruke munnbind når det er påbudt; eller andre former for åpenlys protest. Problemet er bare at det neppe vil føre fram så lenge størstedelen av befolkningen fortsatt tror på denne bløffen; og det gjelder vel fortsatt de fleste, selv om stadig flere nå synes å ha gjennomskuet den. De få, modige, som velger dette, vil dermed i første omgang kun lage ris til egen bak; men når de blir mange nok, har de vunnet.

Det kunne også fremmes et folkekrav om en offentlig debatt om disse «tiltakene» – noen slik debatt har vi ikke hatt, men det burde vi hatt; ja, det MÅ vi ha! Ellers kan vi ikke lenger kalle dette et demokrati, slik noen fortsatt gjør i sin enfoldighet.

Eller hva med en folkeavstemning om hvorvidt regjeringen bør stilles for riksrett eller ikke? De har nemlig ikke tjent Norges og nordmenns interesser i denne saken heller, men snarere en global agenda; akkurat som med Klima-«krisen», EØS-«tilpasningen», Krigen mot «terror», norske tropper til Afghanistan, osv.

Ja, Siv Jensen, Gro H. Brundtland, Bjørn Tore Godal, Jens Stoltenberg og mange av dere andre: dere står også oppført på listen over mulige landssvikere.

Konklusjon

Så hva er det egentlig som stikker under her? Globalisering og kontroll? Det er i hvert fall den hypotesen som i øyeblikket oppfyller flest mulig av de foreliggende fakta, og som derfor må foretrekkes, i tråd med sunn vitenskaplig praksis.

Etterord

Uten mas og krav fra folkets side, uten opplysning og personlig innsats, vil det ikke skje noe som helst.

Så det kommer altså an på deg og meg. Og la meg være tydelig: Dette er viktigere enn de fleste kanskje er klar over ennå. Covid-bløffen er bare et lite skritt til på veien mot et totalitært kontrollsamfunn; et samfunn til glede for de få, men til fortred for de mange. Så nå gjelder det å reagere mens det ennå er mulig, hvis vi vil beholde noen grad av frihet.

Jeg vil derfor oppfordre alle som leser dette til å spre denne artikkelen til så mange av sine kjære og kjente som mulig, og samtidig oppmuntre dem til å søke mer, og alternativ, informasjon om covid-bløffen. Styr unna kilder som NRK og de fleste andre TV-kanaler, Aftenposten/VG, Dagbladet, Morgenbladet, Dagsavisen, osv; de er alle sammen kjøpt og betalt for å drive propaganda, noe de har bevist gjentatte ganger. Det gjelder for øvrig også de fleste lokal- og regionalaviser i Norge, som i de senere år er kjøpt opp av Schibsted-gruppen (som bl.a eier Aftenposten og Aftenpostens søppelkasse, VG). Vi kan også inkludere nettsteder som faktisk.no, skepsis og liknende. Vi vet jo nå hva den gjengen der jobber for, eller?

Sist, men ikke minst: bruk hodet og tenk selv!

Stå på, folkens!

 

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

Abonnere
Varsle om
guest

127 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
sonata olympia
sonata olympia
2 år siden

Se på ssb sin statistikk over antallet totalt døde i 2017-2018-2019 og 2020.
Da skulle vi få et hopp i 2020. Det har vi ikke.
Både i sverige og norge har de slik statistikk.
Sjekk det ut.

e
e
2 år siden
Svar til  sonata olympia

Og DET, skriver ikke media noe om … ?

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

main stream media eies av tyrannene, som har satt alt dette igang.
Du finner ikke, korrekt informasjon der.

NR 1: kast ut tv-boksen.

Hold deg / dere borte fra main-stream media. ASAP.punktum.

Da blir det enklere å se virkeligheten.

I denne videoen er det også norske leger som uttaler seg :
https://brandnewtube.com/watch/ask-the-experts-covid-19-vaccine-now-banned-on-youtube-and-facebook_qIsNohSIeSgfz2J.html

e
e
2 år siden
Svar til  sonata olympia

… hva heter svensk-folket sin ssb side?

Hermis
Hermis
2 år siden

Ja, hva kan den enkelte gjøre? Man må vel begynne i det små med seg selv, som Kielland var inne på.

1) Ikke kast bort tid på propagandafabrikkene som NRK, VG etc. Vi vet hva de serverer, intet nytt der, så her burde man bruke tiden på alternativ info.

2) Ikke prate eller formidle videre den type fryktpropaganda som er nevnt i punkt 1. Er man usikker på hva som er riktig info, bør man holde munn inntil man har undersøkt saken ordentlig. Ingen vits å spre frykt og servile holdninger unødvendig og slik være nyttig idiot. Noen ganger kan også taushet/stillhet være en form for formidling.

3) Ikke være for ivrig med å følge de overdrevne restriksjonene. Kan man holde mer enn en meter avstand så kan man godt droppe munnbind uten fare for bot. Man kan feks velge å gå i butikken når det er lite folk der.

4) Man bør tilegne seg og hensynsfullt ytre ekte og vitenskapelig holdbar informasjon som motsier propagandaen. Husk kildene. Man kommer garantert til å bli motsagt og hakket på av folk som har latt seg skremme. Men da må man bare holde på sannheten uten å krangle unødvendig. Enten tar folk til seg den riktige informasjonen, eller så får dem bare fortsette å la seg styre av propaganda. Slike kommer uansett til å «snu kappa etter vinden.» De lar seg ikke styre av fornuft.

5) Er folk blitt skremt av den siste propagandaen som er servert av NRK og lignende, så bør man prøve å berolige dem med fakta. Gjerne iblandet litt humor og ironi. Det gjelder tross alt å få folk til å tenke etter selv. Bombarderer man dem med for mye info, så går de ofte over i forsvarsposisjon.

6) Del gjerne solid, faktabasert informasjon på nettet. Man må være nøye med kildene for lettere å unngå uttalelser av typen «konspirasjonsteori», «tinnfoliehatt'» osv. Folk som driver på med slikt mangler kunnskap eller har en tvilsom agenda.

7) Delta gjerne aktivt i fredelige demonstrasjoner og lignende. Å være passiv når man vet bedre er det samme som å samtykke og da er man medskyldig.

8) Gi din støtte til de som holder seg til sannheten slik at de slipper å måtte stå alene. For ellers er det ingen som tør å snakke sant om det som skjer nå. Vi må støtte hverandre.

Vel, dette var nå bare noen betraktninger jeg har gjort meg den senere tid. Vi burde kunne klare å vinne denne kampen til slutt :)

e
e
2 år siden
Svar til  Hermis

«7) Delta gjerne aktivt i fredelige demonstrasjoner og lignende. Å være passiv når man vet bedre er det samme som å samtykke og da er man medskyldig.

8) Gi din støtte til de som holder seg til sannheten slik at de slipper å måtte stå alene. For ellers er det ingen som tør å snakke sant om det som skjer nå. Vi må støtte hverandre.»

Så sant så sant Hermis. Å snakke om det ingen våger å snakke om krever sitt. Desto viktigere å si fra.

Lurt å ta til seg de beviselige fakta og bruke de når man snakker med folk, slik som ekesmpelvis Sonata nevner i snutten øverst.
Tror at det handler litt om hvordan man fremlegger de fakta også, særlig når de strider med det folk blir servert i MSM (skjønte endelig hva den betyr, hehe) Hvis formålet er å få folk til å lytte nytter det ikke nødvendigvis med store sinte ord, men hviskende snikende sannheter kan gjøre større nytte. Ikke bastant, men heller undrende og spørrende.

Russia Today
Russia Today
2 år siden
Svar til  Hermis

Perfekt forslag – å bruke humor mot koronahysteriet som f.eks. her:

De der i FHI og helseministeriet er flinke skuespillere med sine fake-tall fremført med tragiske stemmer.
Hvor er komikere for å gjøre narr av deres skremsels-propaganda?
Vår motpart vet at frykt banket inn i massenes hode begynner å jobbe mot oss når våre tankeformer materialiserer seg i selv-skapt realitet.
Det er sant at hele vår verden er en illusjon som faen limer på massenes hjerne og vi selv manifesterer den ved hjelp av vår egen skaper-kraft. Det sies: «tenk før du tenker noe». Skal vi tenke den verden vi ønsker å leve i, så klarer vi å skape den.

Det er flere butikker og kiosker der ingen bruker munnkurver, verken kunder eller de ansatte.
På T-togene og busser er det stadig flere munnkurv-nektere. Såpass burde langt flere koste på seg. Hvem skal arrestere deg om vi blir 10% av populasjonen? Se på demonstranter mot koronahysteriet rundt i verden. Ingen av de titusener bruker munnkurver jo.
Det var ei dame, lege fra Ullevål sykehus som stilte faglig riktige spørsmål til syke-ministeren. Hun spurte hva var gevinsten av stengte skoler, hvor mange sykehus-innleggelser dette forhindret. Svaret var en politisk tomprat.
Hun sa at det var helt likegyldig hvor mange som testet positivt. Vi vet jo hva disse testene er verdt med sikkerhets treff på 50%. Russisk rulett m.a.o., hvem som havner i karantene uten noen som helst symptomer.
Men skaden av fandens nedstengninger er helt reell – ruinert middel-klasse, psykiske skader, fysiske skader hos barn og ungdom pga. bestråling fra wifi og skjerm-«undervisning», global sultkatastrofe til slutt. Dette hvis vi skal fortsette å sitte pent og gi labb etter fandens første krav.
Tror du at vi har råd til å fortsette å være så pysete?

e
e
2 år siden
Svar til  Russia Today

Hehe, Bin L, den låta og stemningen fikk meg til å le høyt, jeg må innrømme det. Takk for link :) Det er der ikke dumt, humor trekker folk til seg, utrolig hva som kan formidler som underliggende tema gjemt i komikk.

Artig det du sier der der om at vi manifesterer den virkeligheten de tviler på oss, på en måte. Jeg har i mange år spurt meg selv om dette i forhold til religion. Jesu lære ser ut som en lang «Law of atraction leksjon»

Vet du hva Bin L, jeg begynner virkelig å tro at det ligger noe annet bak verdens nedstigning, men jeg er ikke lenger så sikker på at det er hva vi tror, hva som virker åpenbart. Man må alltid lete etter/være åpen til alternative teorier. Jeg har en rar følelse av at den siste tids dødsfall og ulykker ikke er tilfeldig. Det er noe som er på gang. Jeg håper bare at de gode individene og gruppene er beskyttet, at ingen uskyldige får lide for andres djevelskap.

Jeg har større tro på å avsløre sannheten og stille folk for retten fremfor å knerte dem. (ja, er i mot dødsstraff også selv om jeg på mine svarteste dager har lyst til å kaldkvele en og annen ;) Man får ingen ende på faenskapen dersom folk ikke kjenner til at det eksisterer. Hvis faenskapen skal holdes skjult og knebles i det skjulte, kommer det ikke til å fungere i lengden. Bare når folket selv slår en jernring om oss selv og hverandre til beskyttelse, via kunnskap og omsorg, kan man få en ende på faenskapet. Avsløringer MÅ komme.

Individer og grupper som arbeider for å avsløre sannheten er ikke pysete, de er helter :)

Erik
Erik
2 år siden

Beskjedne Kommentarer i følgene avsnitt:
Hvor er logikken?

Vell vell, det er «ikke» naturlig og bli syk – men, det blir vi – fordi, fordi vi IKKE følger Naturens lover! Men det er absolutt naturlig og dø, men ikke flere ti år før Naturen selv ha bestemt, at tiden har kommet til hver og en av oss! Nei! – Sitat: … så kan man jo spørre seg: er det verdt det? I hvilken verdi er her ment? Det er IKKE fornuftig og tukle med Naturens lover uansett! Ja – straffen har vi opplevd i flere generasjoner …

Endelig kommer det i klar tekst frem – ELDREBØLGEN – ja nettopp – logikken er enkel; en manipulerende fremstilling, på grunn av Kostnadene …!

«Statistikken» og «dødstallene»

Dødstallene – en også manipulerende metode for og kunne prege best mulig til vaksinering! «Umoralsk informasjon» – heller en kriminell manipulerende informativ informasjon, for og virke best mulig troverdig!
Helt riktig – INGEN kan kontrollere disse påståtte sannheter, utenom dem selv!

Å ja å ja – Denne manipulerende informasjonen har på-godt også i utallige generasjoner, helt siden før første verdenkrig, bare for og nevne årstall vi kan forstå og assosiere oss med … Ellers må vi ikke naivisere oss og tro at dette ikke, også forgikk for over 2000 år siden …

Så konklusjon i dette avsnittet: Ta SELV ansvar for din egen helse!!! Som vår helsefremmende far en gang sa: La din mat være din medisin – la din medisin være din mat! Hippocrates år: Død: 377 f.Kr., Larisa – Født: ca. 460 f.Kr., Kos. Det var dengang hvor oppriktighet og moralen var om ikke på topp, så atskillig høyere . Men dessverre blir dette fullstendig ignorert av «eliten» i dag – Selv om det er nærmere sannheten enn det som er ønskelig!

Vaksinen

Det er INGEN form for kjemiske medisiner, eller sogar «vaksiner» som overhode KAN restituere, forebygge, styrke vårt Naturlige immunforsvar, eller samarbeide med og vitalisere menneskelige organer – eller sogar ALT som er i den frie Natur på noen som helst måte!!!
Det er bare «REN spekulerende manipulering!!!

Det er INGEN ting og beklage her!

Noen mulige tiltak – og konsekvenser

… Tiden for «ulydighet», skulle på godt for flere ti år siden! Men det er aldri for sent og bli lydig ovenfor sannheter, men det krever sin mann og sin kvinne i selvstendig tenkning med ansvar og høy moral! …

Min konklusjon:

Flertall av befolkningen har gjennom vår tidsalder utviklet naivitet, grunnet manipulerende overstyring med og tilvende oss u-sannheter og illusjoner som har gjort oss avhengige … Så selv om den mistenksomme personlige tanken er der, så tørr ikke de fleste og ta ansvar, for redsel for ikke og få det de har «krav» på .. (Det er mange som tenker «som oss», men tørr altså ikke si så mye …!)

Etterord!

Kjære medmenneske – jeg er en aldrene mann som har hatt gleden av og studere Fysisk fostring – Ernæring – forebyggende helse og noe Naturlig alternativ behandling i over 60 år!

Ikke gå for denne bløffen og sterkt manipulerende overstyringen og la deg lede til ufrihet ved illusjoner i bøtter og spann, for så og kunne styre deg også!

Lær deg og ta ansvar, for alt du tenker, ser, hører, sier og gjør til enhver tid, og la Naturens krefter få muligheten til og GI deg samarbeid på Naturens premisser også til enhver tid, som er den re gjelde sannhet!

Takk!

e
e
2 år siden
Svar til  Erik

Jeg må innrømme at ordet sivil ulydighet gjør meg uvel. Jeg er imot vold, og liker ikke å gjøre ting som ikke er lov. Men jeg hadde ikke nølt med å kverke dersom man måtte handle i nødverge for selv eller andre.
Å droppe munnbind har jeg ikke råd til siden det er bøter å få om man ikke bruker det der det er pålagt. Men fredelige demonstrasjoner og lignende er jo ikke bare greit med fint i mange sammenheng. Så lenge det ikke fører til den galskapen som utspant seg i USA nylig. Masse sinte folk sammen blir sjelden bra.

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  e

Det var etterretning + BLM / Antifa som stod bak bråket på Capitol. Media deltok.
Eksempel: FBI fikk spørsmål i Senats-avhøring om hvor mange våpen de hadde funnet? Svaret var ingen. «Armed insurrection» i Media var bare løgn. Antagelig gjentok NRK og Dagbladet de samme løgnene. De er deep state junk.

e
e
2 år siden
Svar til  kjell108

Ligger denne senats høringen ute på YouTube?
Er det noen etterretning som påstår at Antifa står bak?

vet du noe om hvor/hvordan man skal finne den egentlige sannheten, og hvilke kilder man kan bruke som er «gyldige» for å dokumentere eksempelvis CIAs overgrep mot norske folk?

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  e

Emnet «Senate hearing on January 6 insurrection» har masse treff på nettet.
Første hit var https://www.msn.com/en-us/news/politics/ron-johnson-uses-senate-hearing-on-january-6-insurrection-to-push-absurd-conspiracy-theory/ar-BB1dWPZl
hvor journalisten er bekymret over at senator betviler at det var Trump-tilhengere som stod bak

– Å droppe munnbind har jeg ikke råd til siden det er bøter å få om man ikke bruker det der det er pålagt.

Her høres det ut som du promoterer at det gjelder å være politisk korrekt. De 100.000 i Italia som holder åpen på tross av hva myndighetene sier vil du opplagt ikke støtte, «da de kan få bøter».
Det er dere som er problemet i Norge, at Solberg kan regne med at 99% vil gjøre nøyaktig som regjeringen sier. Restauranteierere vil holde lukket til de er konkurs – for å «bidra» i kampen mot korona-terroren.

Etter at vi har fått en bølge av stater i USA som fjerner alle lockdown-tiltak, en bølge som man forventer vil spre seg til 48 stater – så risikerer du å bli stående der som en kronidiot. Solberg, Høie og Mette Fredriksen er alle sammen kronidioter, som sletter email og hemligstempler dokumenter så godt de kan.

e
e
2 år siden
Svar til  kjell108

Nå er du VEL konspiratorisk. JEG gir bort de lille pengene jeg har til dyr i nød, hver uke, året rundt, og har ikke penger til sko og tannlege selv. Så ja, bot har jeg ikke råd til, tar heller et stempel som kronidiot enn å være slem. Som om DET stemplet skulle bry meg etter alt jeg har blitt utsatt for. LOL

Du kommer med mange beskyldninger og blir amper noe noen stiller spørsmål. Jeg synes synd på deg hvis du oppriktig tror at jeg promoterer det å være politisk korrekt her. Det må være fælt å ha et så formørket sinn at man forvrenger ethvert utsagn til å være en usannhet.

Sender deg en dose Jesus-lys, så kanskje du blir litt blidere etterhvert :)

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  e

– Så lenge det ikke fører til den galskapen som utspant seg i USA nylig.

Det var en fredelig demonstrasjon hvor politiet inviterte trump-supporterne inn i Capitol. Der gikk trump-supporterne pent og pyntelig mellom de markørene som var satt opp for publikum. Her hentet Media bilder fra tidligere BLM sammenstøt / kampene ved Stalingrad eller noe sånt – og presenterte det hele som et angrep på Vinterpalasset i St. Petersbugs 1917. De fleste trodde at NRK var 10 hakk bedre enn nazi-media, ikke 10 hakk verre. Goebbels er en truther sammenlignet med Høie og Solberg.
De som stod bak angrepet på Vinterpalasset St. Petersbugs var dels svenske banker (det tilsvarer Telenor i Norge), sveisisk og tysk etterretning (Lenin) og selvfølgelig Wall Street (Trotsky). De er de samme folkene som står bak de løgaktige Media idag. De fortsetter der de slapp.

AOC forteller at hun «trodde hun skulle dø». Hun var ikke engang tilstede i Capitol. De lyver så det renner av dem.

e
e
2 år siden

Hva er greia med utøya? Jeg har fått med meg at massemorderen var frimurer, og jeg har min egen lille teori om at han var chippet og manipulert/kontrollert/hjernevasket til å utføre det han gjorde. Han ble jo sjekket for chip via røntgen så noen vet hva som forekommer, men de fornekter og fortier.

Folk har rett til å beskytte seg og sine. Folk har rett til å vite. Hvordan kan folk beskytte seg mot en fiende de ikke ser, eller vet at eksisterer?
Som eksempelvis overgrep fra frimurere, CIA, eller såkalte ailiens.
Det er vel nettopp det da. Noen vil ikke at folk skal se og vite. Hvis folk fikk vite, da vil jo folk flest reagere med sinne og avsky over at bestemor og lille Pernille ble brukt som forsøkskaniner, at de ble utsatt for overgrep, og at lillebror Tor som døde av hjernekreft hadde blitt utsatt for hjerne chipp forskning.

Også var det de stakkars utenomjordiske da. Som liksom skal være så snille og komme med masse ny teknologi. Eller hei, nei det var vel de slemme som hadde den kule teknologien, de som har fått lov til å forsyne seg grovt av befolkningen mot et lite vederlag. Ja, mot teknologi var det visst. Snille ailiens kunne aldri gjort slikt. De ville forstått at det er mange slemme, grådige verdensledere og undersåtter her i verden, som ville brukt teknologien til uredelige formål.

Det brukes utdaterte unnskyldninger som at eksempelvis de gode ailiens ikke vil blande seg inn i det karmiske spillet. Det ville dra dem ned i frekvens. Uffameg, gud forby. Vel … ville jeg bare gått forbi et skadet vesen, være seg menneskedyr, dyr eller ailien?
Nix. Jeg styres helst av barmhjertighet og medfølelse, ikke frykt. Også er det andre velbrukte unnskyldningen, at menneskeheten ikke er klar for å vite. Kyss meg bak. Pølsevev. Snikksnakk. Menneskeheten er holdt fast i en lav frekvens, et usynlig fengsel. Det er bare en overordnet kilde som vinner på at folket ikke vet. Guess who?!

Folk SKAL vite, og informasjonen burde komme sivende litt gradvis men svært tydelig. Noe som er litt for sent nå kanskje?
Hvis det finnes gode ailiens, så sier vi: Kjør på, snurr film tøffe tøfflus. Vis ansikt, kommuniser tydelig, Knus alle ødeleggende våpen, hiv all misbrukte teknologi til helvete om så. Eller venter «dere» også på Jesus?
Alle verdens religioner hadde kanskje falt i grus av den viten tror mange, men nei, det stemmer ikke helt. Det ville snarere bekrefte kjernen i alle religioner. At kampen mellom det gode og det onde er virkelig. Gode engler = Good ailiens. Falne =bad. Mens Jesus= kjærlighet. Og kjærlighet ER veien. Ah, så er det er kanskje DET de er så redde for? Det er jo vide kjent at «troll» ikke tåler lys ;)

Ps.

Hvor poste åpne brev?
Hvor kan man skrive på regjeringens side?

e
e
2 år siden
Svar til  ken

Takk Ken.

Hm, jeg merket meg Karlstads artikkel som at CIA + holder myndighetene i Norge som gissel.
Hadde ikke forundret meg om det var et korn av sannhet i det. Jeg har spurt meg selv i det siste, er det myndighetene som styrer eller blir de styrt? At NOEN trekker i trådene er i alle fall opplagt. Beistet reiser seg verden over, infiltrerer alle myndigheter? Tror fremdeles at massemorderen var chippet og styrt, av frimurere. Men de operer nok ikke alene. Spørs bare hvilken etterretningsorganisasjon de samarbeider med. Eller kan hende er det en av de såkalte avhopper/black project gruppene de leker sammen med? Jeg har en snikende mistanke om hvordan det henger sammen. CIA har et dårlig rykte, og er en rød tråd ser det ut til når det gjelder uetisk menneske forskning. Kanskje er det slik, men noe sier meg at noen liker å gi CIA skylden … Vi får ta en nærmere titt på fingeren som peker :)

e
e
2 år siden
Svar til  ken

… Jeg har stor tro på merkverdig synkronisitet og underlige sammenfall av hendelser, men det er lite trolig; tilfeldig. Dog kunne noen ha tipset om at «noe» kom til å skje, slik man så ofte hører om. PST er jo som selveste Lucky Luke, de lukter lunta før noen i det hele tatt har tenkt å tenne på, hehe. Eller kanskje de har en teknologi som kan fortelle at noe kommer men ikke presist nok til å avverge? Eller kanskje var det «bare» en slags assistanse fra «oven», for å berge en eller to av «herrens tjenere».

ken
ken
2 år siden
Aradorn
Aradorn
2 år siden

Bra jobb Morten Kielland

Hvor er logikken?
Vi snakker om lusiferianism, satanisme.
Disse folka har ikke empati.
De har ingen logikk.
De har EN AGENDA, genocide.
Redusere verdens befolkning med ca 7 milliarder.

«Statistikken» og «dødstallene»
Statistikken viser at vi har normal stat på 2020.
Som en mild flu sesong.

Vaksinen
Så var det vaksinen da ???
Det er IKKE en vaksine.
DNA – mRNA eksperiment på verdens befolkning.

HUSK 1 TING:
INGEN, INGEN, INGEN FORSIKRINGSSELSKAP VIL NOEN SINNE GÅ MED PÅ Å DEKKE DINE SKADER ELLER ANNET VISS DU TAR DØDSSPRØYTA.

DETTE ER IKKE, VAKSINE.
DEN SPRØYTA ER IKKE, GODKJENT SOM VAKSINE.
PÅ CDC (AMERIKANSKE FOLKEHELSE-INSTITUTTETS ) NETTSIDE STÅR DET BESKREVET HVA SOM ER EN VAKSINE.

billyboys psychopaths dødssprøyte, går ikke, inn under vaksine.

DETTE ER GENOCIDE – REDUKSJON AV VERDENS BEFOLKNING.

REAKSJONER PÅ DØDSSPRØYTA :
https://www.bitchute.com/search/?query=robert%20o.%20young&kind=video

VIRUS :
Virus – eksisterer IKKE.
virus er fra latin og betyr poison – gift.
virus kan man ikke, isolere.
virus kan man ikke, se.
Det man kaller virus er et fragment av noe.

Søk opp : Prof. Cahill, Dolores. Dr. Judy Mikovitsj MD, Dr. Robert o. Young MD(Medical Doctor).
Flere videoer med disse på nettet.

Noen mulige tiltak – og konsekvenser
Da er det bare ett spørsmål å stille :

LEGG FREM BEVIS FOR AT DER FINNES COVID VIRUS.

Det vil dem aldri klare.
For det eksisterer ikke.

MASKE :
hvorfor skal man bruke maske til noe som er så smått at man ikke, kan se det i et microscope.
det vil jo også si at fragmentet av noe er så smått at det kan SPASERER INN OG UT AV MASKEN SOM DET VIL.

tettheten i masken er så stor at det er jo reine tunnel-banen for fragmente(r)(t) av noe.

god grunn til å la være å bruke maske. Den har INGEN FUNKSJON – WHAT SO EVER.

https://rentdrikkevann.net her ligger det en del info.

når du går med maske i mer enn 20 min, så begynner du å få så lite luft tilgang at kroppen danner «sykdommer» for å løse «utfordringen». Cellene forsøker å forstå hva som skjer.

Du puster ut bakterier, fragment(er) av noe, co2 etc etc.
Noen av bakteriene vil forsvinne ut av masken, men uansett så tar du inn ALT FOR MYE co2 tilbake i lungene.
bakteriene, fragment(er) av noe blir liggende i masken og du puster de tilbake i dine lunger.
dermed er vel sjansen for å få puste problemer etter å ha brukt maske feil og for lenge en større sjanse.

COMMON LAW / NATURAL LAW

Blir særdeles viktig å kunne nå i disse tider.
Så er du en kjapp person til å lære nye områder, så gjør det. Og hjelp andre.

Prof. Cahill har 12 års studie bak seg på dette feltet, Natural law.
Hun snakker mye om dette i noen av sine videoer.

Natural law er internasjonalt.
Common law i enkelte land, men er lik – delvis lik Civil lov som vi har i Norge,
og noen andre nordiske land ( sikkert flere land )

IKKE MINST, GÅ INN HER :
https://commonlawcourt.com
Gå til : Registering your Birth Certificate

Bli en CITIZEN of this WORLD :D

Order your CLC Card
CLC Cards are available for Great Britain and Internationally, each will have a passport photo, the flag for your country of birth and the information that you have recorded with the Common Law Court.
To order your CLC Card, please click the link below. The cost for a card will be determined by where you live, for CLC Cards in Great Britain, the cost is £25.00 and for International delivery the cost is £35.00 (this fee covers the additional shipping costs).

Terje
Terje
2 år siden

«Våkne opp» står det på plakaten. Hans Kristian Gaarder våkner aldri opp igjen. Covid-Gaarder 1-0.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  Terje

INGEN dør av cov-19(84)20.
Gå inn her :

https://vaccineliberationarmy.com/2012/01/30/morgellons-disease-nanoworms-the-fetal-stage-of-transhumanism-it-is-upon-us/

viser nano-tech på sitt aller verste.

I masker har de infisert med nano-worms. De aktiveres når du puster i masken.

De vet at der ikke, er noen virus. De har tatt patent på såkalt «koronavirus», men det er syntetisk, nano-tech-virus. Alle som går rundt med masker blir infisert. Deretter så slipper de vel ut nano-insekter, som skal infisere resterende, som ikke har blitt infisert via masker.

Se videoen, lag dine egen konklusjoner.

Våken person
Våken person
2 år siden
Svar til  Aradorn

haha, da skulle jo alle ha fått korona.
Må være slitsomt å være så fantatisk. Her må DERE i nyhetsspeilet våkne opp

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Våken person

Du blander sammen morgellons med corona-viruset. Det første er en mekanisk orm – nanoteknologi. Et virus er 1 million ganger mindre under mikroskop.

e
e
2 år siden
Svar til  Terje

Selv som død er han mer våken enn dere 17

e
e
2 år siden
Svar til  e

21

e
e
2 år siden
Svar til  e

25

e
e
2 år siden
Svar til  e

26

Rune
Rune
2 år siden

Ser at det som skjedde på Utøya 22.Juli er altså bare noe lurerier…
Dette var mere enn nok for meg.
Hvordan er det mulig å påstå at noe så vont og alvorlig aldri har skjedd??
Takk for meg..
Lykke til videre i livet med deres konspirasjoner.
Covid 19 eksisterer liksom ikke.. Neivell. VÅKN OPP!!

Julius
Julius
2 år siden

Nå er det flere unge mennesker som ligger på sykehus med covid, og vanligvis så er det ikke så mange unge som havner på sykehus med influensa. Men stå på, fortsett og hold møter og gå uten maske men ikke blant oss som ikke er interessert i å bli smittet.
Konspirasjoner kan dere holde for dere selv.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Julius

Ta vaksinen din og hold deg inne du. Nå er det bekreftet at de vaksinerte rammes hardere enn uvaksinerte. Den såkalte Sør-Afrikanske varianten rammer de som er vaksinerte. Noe som er blitt varslet på forhånd. Vaksinen svekker immunforsvaret og neste gang man kommer i kontakt med et korona virus blir man sykere. Forsøksdyr døde da de ble sluppet og møtte viruset naturlig. De døde en etter en. Vaksinene ville ikke blitt godkjent uten lockdowns. Det er ingen nød. Det er ingen godkjenning. Nürnberg neste. En vaksine som er mer dødelig enn viruset. Gled deg til høsten.
https://www.washingtonexaminer.com/news/study-covid-variant-pfizer-vaccinated-unvaccinated

Legen
Legen
2 år siden
Svar til  Patriot

Har du lest artikkelen? Det er ikke det den sier. Den sier at hos de som var vaksinert fant man nesten bare Sør-Afrika-varianten, mens hos de uvaksinerte fant man en mix av alle typer – Sør-Afrika, Brasil, britisk etc. Altså kan man av dette si at vaksinen ikke beskytter så godt mot Sør-Afrikansk variant, men gir god beskyttelse mot de andre. Man fant noen flere tilfeller enn forventet, men dette er en liten gruppe.

Typisk konspirasjonsteoretiker å plukke det man liker og overse alt det andre, Skal du linke til en artikkel må du lese hele først, og referere alt – ikke bare det DU tror på. Og hvor i artikkelen står det at de «rammes hardere»?

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Legen

Ja, det er det som er sagt. At man vil være mer sårbar for nye Corona-varianter. Det er det som står i artikkelen.

Jeg er ikke konspirasjonsteoretiker. Jeg har lest og jeg linker hva jeg vil. Selv om bare JEG tror det.
Du får lese artikkelen som du vil. Det jeg er opptatt av er informasjon/samtykke. Alle fakta må på bordet, deretter er det frivillig å ta vaksinen. Nå når side etter side med vaksineofre stenges ned i sosiale medier må man spørre seg hvorfor. Folk flest vet ikke hva som er i vaksinen. Tall på skader og dødsfall blir skjult. Et råd jeg har fått er å spørre om folk vet minst fem ingredienser i vaksinen de skal ta. Poenget er altså informasjon og samtykke. Jeg er sannhetssøkende og ikke tilhenger av teorier. Åpen for at alt er feil. Dyreforsøkene viste at dyrene fikk alvorlige reaksjoner ved neste Corona infeksjon i det fri. Alt dette må komme frem. Kan ikke stemple meg for noen teori som helst. Leger skal informere.

Nå har jeg egentlig droppet ut fra debatten om Covid og vaksiner. Jeg prøver å stenge min konto fra Nyhetsspeilet, men får fortsatt mailer. Jeg svarer allikevel, men du må bite at når myndigheter holder tilbake informasjon, så handler det ikke om å være konspirasjonsteoretiker. Da jobber man for å få ut informasjon og advare. Gjør egen research. Om du har gjort det eller lar være, står du fritt til å ta så mye vaksiner du vil. Jeg kommer ikke til å gjøre det siden jeg anser at viruset er mindre skadelig enn vaksinen. Jeg er ikke i faresonen og kan gjerne bidra for flokkimmunitet mens de svake blir beskyttet og passet på. Bill Gates er opptatt av penger. Kanskje også vil han redusere befolkningen. Han sprayer lufta for geoengineering og er en tulling, psykopat og en fare for menneskeheten. Jeg ville aldri kjøpt en sprøyte fra han. Om jeg tar feil er det greit. Jeg tror ikke på teorier uten grunn. Konspirasjoner finnes og det har det alltid gjort. Bare ta geoengineering som eksempel. Ta syfilis og gonoré plantingen blant prostituerte i Mellom-Amerika. Det er tusenvis av eksempler. Ikke vær naiv. Du kan kalle meg hva som helst, men det er egentlig for å hjelpe. Få ut informasjon og påpeke at ikke alle er like snille. Det er nok av eksempler.
Vær naiv, ta vaksinen din, dekk ansiktet ditt, men ikke kom å si at jeg ikke prøvde å advare. Er det kriminelt? Må jeg stenges ute og holde kjeft?
Nei, tror ikke det.

Som sagt har jeg trukket meg ut. Det er ifo der ute. Noen mennesker er ikke i stand til å ta egne valg og tenke fritt. Kanskje blir verden bedre uten dere uansett? Jeg orker ikke mer av det der Corona-tullet. Jeg lever livet mitt, tenker positivt, steller i hagen og har det gøy. Gjør hva du vil, og lykke til når høsten kommer og kulden setter inn.

kjell108
kjell108
2 år siden
Svar til  Legen

«konspirasjonsteoretiker» – ordet eksisterte ikke før JFK drapet.
Nå tror skeptikere at de har oppdaget et «nytt fenomen».
Logikk: De som ikke tror at vi er aper beviser at de tror at lærebøkene er forfalsket. Det er en antagelse som «uvitenskapelig». Vitenskap er å tro på lærebøkene, og der står at vi er aper.
NASA skal nå offentliggjøre at UFOer er reelle – nå i sommer. Da bør regjering tilby gratis Prozac til ateistene?
I bunnen av logikken ligger politisk korrekthet. Folk i Norge og Sverige er politisk korrekte.
Som Arne her på Nyhetsspeilet fortalte: Jeg tror på vaksiner fordi vi i Norge lever lengre (han tror at folk i Norge lever lengre også)
Militæret: Helsetilstand til rekruttere faller og faller og faller.
Overskrift: Gjennomsnittsvekta har økt med 10 kg i Tromsø.
Dagens rekrutter har null mulighet til å bli like gamle som foreldrene.
————-
Medisinsk vitenskap er skadelig for oss.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  kjell108

ALLE i hele veden lever lengre, og det har 100% sammenheng med at verdens-befolkning ikke, jobber så hardt, som de gjorde før ww1, f.eks. De sløver, oss ned. Doper, oss ned. Medisinerer, oss ned. men, vi lever lengre, MOT NORMALT, så skulle vi dødd for lenge siden.

Vi har nok mat produkter, betyr ikke, at vi har NOK MAT. Men, nok MAT PRODUKTER i verden. Disse er fylt med kjemikalier, så vi BLIR SYKE, og MÅ dopes NED, Medisineres NED. Men, vi lever lengre, fordi vi har mindre arbeid, og stress. Stress på en helt anne måte i vår tid.

De jobbet hardt på åkrene, og ellers i samfunnet, så alle måtte prestere godt.
De hadde en helt annen holdning til hva de gjorde den gangen.

Etter ww2, så skjedde det XXXXtremt store forandringer.

DET SORTE GULL.

For STATEN NORGE, og ANDRE STATERS GLEDE OG SORG.

Det sorte gull, som har ført til enda mer ødeleggelse, og kjemisk-drap i mengder man ikke, kan tenke seg.

Triothalomin ( omtrent ) er et kjemisk produkt brukt i hudpleie i mange 10 år, Det er hentet fra rest-avfallet fra olje-industrien, og koster ikke, hudpleie produsentene noe som helst.

Dette stoffet trenger igjennom huden og inn i blod-banene, og er en hyppig årsak til kreft av forskjellige typer, samt mange andre sykdommer.

Samme, med ett helt annet produkt, som brukes som søtningsmiddel : ASPARTAM, som i mange 10 år nå har blitt bannlyst, brukes fortsatt i mange produkter.

En forsker gruppe i England, tok dette i egen hånd etter at en kollega ( light-cola-man), ble syk.
Og endte opp med MS. Forsker teamet konkluderte etter lengre forskning, at ASPARTAM var hovedårsaken til at deres kollega endte opp med MS.

Patriot
Patriot
2 år siden
Svar til  Julius

https://www.msn.com/en-us/health/medical/cdc-94percent-of-covid-19-deaths-had-underlying-medical-conditions/ar-BB18wrA7 MSM er desperate etter å skylde på Covid. Hvorfor må det være covid? Covid betaler leger og sykehus veldig godt. 94% av Dødsfallene i USA hadde underliggende årsaker. Ingen med godt immunforsvar dør av Corona. Ta av maskene, kom dere ut!

SteinR Bjerke
SteinR Bjerke
2 år siden

Først og fremt kondolerer jeg til Hans Gaarders familie, hans kollegaer, hans lesere.
Og for det andre….nordmenn ser ut til å elske covid fearporn…
Og definitivt ikke i stand til kritisk tenking, bare godtar aviserog tv som presenterer «POLITIKERE» som eksperter og en sannhet alene…det som blir presentert mainstream
Har levet helt som vanlig under «pandemien»…kun maskebruk for å benytte kollektivtransport og å handle mat…
Og de ekstreme forlanger tvangsvaksinasjon på hele befolkningen…uten å argumentere hvorfor…
Jeg sier en vaksine garanterer ikke 100%
Beskyttelse, ei heller mot mutert virus, en kan bære smitte selv om en er vaksinert…
Legger mam sammen hvor inkonsekvente mynighetene er overfor nedstigning…da det siden påske har vært nedstengt…er det en cafe i Hønefoss som lar noen kunder sitte inne i lokalet..uten munnbind, kunder handler i cafeen uten munnbind
Og vaksiner med kort og langtidsvirkninger er et kapittel for seg selv…

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  SteinR Bjerke

NR 1. Virus har ALDRI eksistert
NR 2. Dette er IKKE, vaksine. Vil ALDRI bli definert som vaksine. Og kommer ALDRI inn under FDA, eller CDC’s definisjon som vaksine.

NR 3. Dette er et BIO-KJEMISK-DRAPSVÅPEN-CHIPPING for full kontroll over verden, menneskene og pengene.

NR 4. De har startet disse agendaene for lenge siden, og inntil nylig, så har de fult planen til punkt og prikke. MEN, så har de noen innad i gruppen, som er XXXtremt psycopath, og egen rådig, og som satte igang denne agendaen, før de etter planen skulle gjøre det.

Når de nå har brutt planen, så faller det meste sammen. For skal de samtidig som alt dette klare å skjule sine spor som i alle tidligere «agendaer» ( ww1, ww2 ), så er det viktig at de bruker masse tid.

Alt de har gjort har blitt gjort over lengre perspektiv, århundre.

Men, ikke denne gangen, og nå våkner folket opp, og da blir de stoppet.

folk går inn :

https://commonlawcourt.com

registrer sin fødselsattest, og eier sin eiendom ( sitt navn og kropp )
registrerer sitt fiktive navn ( det du bruker i dag )
registrerer sine eiendommer ( barn )
osv osv osv

På den måten tar vi tilbake livene våre, alle og enhver.

for det fiktive systemet har ingen verdi.

KSG
KSG
1 år siden
Svar til  Aradorn

Aradorn, er mulig å komme i kontakt med deg? Er veldig interessert i lære mer om dette. Jeg har alerede prøvd å bruke Common Law mot politiet ved flere andledninger, men de bare å går over til vold/tvang (så kan si det ikke har fungert).

DRS
DRS
2 år siden

Sjekk ut event 201, en øvelse på pandemi fra 2019. Det er alltid en øvelse før operasjonene, som 9/11, london subway bombe, utøya osv

Dag Einar
Dag Einar
2 år siden

https://www.bitchute.com/video/FiqBYLsnsqzO/
Vaksinepasset er en måte å kontrollere alt i livet.

Arve
Arve
2 år siden

Åse Steinsland samlar «koronatrådane» i sin artikkel om Claus Schwabs 4. rike.

https://www.numerologensverden.no/klaus-schwabs-4-rike-den-store-tilbakestillingen/

smurfen
smurfen
2 år siden
Svar til  Aradorn

Kan dette være grunnen til at magneter fester seg på injeksjonsstedet ?

Columbia Researchers present Microscopic Implantable Chip HIDDEN in the Tip of Syringe Needles

https://www.inceptivemind.com/world-smallest-injectable-single-chip-system-monitor-body-processes/18949/

e
e
2 år siden
Svar til  smurfen

Ja Lucce vil ikke ha noe av frekvensheving/transformasjon, han vil holde sjelene fanget i dødt kjøtt.

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Hver sin bok-smak, ikke noe jeg ville kjøpt. Synes ikke at det passer heller som lære å lese bok.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

De skal lære santanisme på skolene nå, så det blir jo gøy …..

Det er jo en «religion» og der skal være religions-frihet.

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Evig hjernevask og manipulasjon.

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

bring the popcorn ;)

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e
Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

movie for your popcorn ;)

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Denne så jeg i natt da jeg våknet av en dårlig drøm. Den var veldig bra. Må se den på nytt for jeg sovnet innimellom og underveis.

Det jeg tenker er at utenomjordiske lett kan oppfattes som «Åndsvesen» når de har teknologi av en annen verden (bokstavlig talt) Samtidig vil de jo ikke nødvendigvis være skapt av kjøtt og blod som vi i denne lav-frekvensen/lav-materien. (Noen planeter har sikkert samme opplegget?) Dermed så kan de godt være åndsvesen på en måte. Vi ser jo på oss selv at vi har et åndelig aspekt, eller også oppfattes vi for noen som åndsvesen. Så fra et perspektiv er det ingen forskjell, mens det fra et annet; er det.
I tillegg skal jo mennesket «gjenopprettes» til det vi var før fallet. Kjøtt-kroppen og blodet skal transformeres til ånds-kropp/lys-kropp. Guds lys blir det nye blodet, det udødelige blodet, det egentlige livets blod/Jesu virkelige blod. Vi skal bli som englene, sies det. Når man er laget av annet materiale så gjelder også andre lover for hvordan man kan bevege seg og opptre. Kjøtt er veldig begrensende.

Jeg tenker også at bare det som er av kjøtt og blod eter kjøtt og blod, mens det som er av ånd næres på ånd. Så parasitter som lever på livskraft må man regne med. (Husk artikkelen «se hun lager strøm») Husker ikke hvilken avis, men der viste man at et menneske kan produsere strøm. Når man vidreutvikler denne teknologien, langt nok så vil man se hvordan det er mulig å stjele of leve på andres energi og livskraft. Man kan kalle det for ånds-teknologi. Det er mulig å stjele livskraft, og drenere fra organene. Vi er altså noens produsenter. Men den sanne ungdomskilden er på en måte eterisk, så vi kan trekke den ned og inn, og stanse dreneringen ved å ikke fore parasittene. Men alt blir vanseligere/verre når man bruker chipp, derfor de snik-chipper, og ønsker å tvinge gjennom energisystemet som gjør det umulig eller sinnsykt vanskelig å blir transformert.

Alle vil få valget, bli gitt den samme sjansen, er hva jeg har oppfattet. Det er også hva som er rettferdig.

Når jeg var iferd med å våkne i dag så drømte jeg noe om denne filmsnutten, også våknet jeg idet jeg ser en ild-flamme med et ansikt inni. Det var en vakker mann med sort hår og mørkebrune øyne litt gyllen hud, som stiv-stirret intenst på meg. Men dægern han så sinna ut.

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Så hypnotisert som bare det. MC. Men hvem er det som trekke ri rådene til Gates? Hvem trakk i trådene på HItler? Jeg er overbevist om at noen har det morsomt med oss.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

Kveldens film :

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Denne skal jeg ikke se, skrekkfilm står det. Ferdig med slike for ca 14 år siden ;)

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

Ikke noe, skummelt i den filmen, men ett alternativ :

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

Filmen gir informasjon. Radioflash.
EMP.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

hand sanitizer burns hidden flame. brenner usynlig, pure alkohol.
https://brandnewtube.com/watch/hand-sanitiser-burns-clear-flames_mLEuGyOGl63Tgx4.html
Xtremt farlig.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

Luciefer = a little blondie U know … not so smart.

She is a fallen angle.

And mad as a blondie can be :)

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Nix Prix Arry, Lucce er en hann, også kalt sinnataggen, spiky, lille vampyr. Hatet lyser ut av øynene hans, men ellers kan han være både sjarmerende og tiltrekkende.

e
e
2 år siden
Svar til  e

Ps. Og av en eller annen grunn så liker han å følge med på nyhetsspeilet innimellom ;)

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e
e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

lol. Ikke jeg heller ;) Dvs. jeg skjønte aldri hvorfor han hatet meg så inderlig. Det var så til de grader underlig, at det fascinerte meg. Har aldri sett så sterke emosjoner i noens øyne som de hatet han viste meg. Uheldigvis for han så har jeg kjærlighet for alle vesen selv om jeg hater selve ondskapen. Så han fikk smake på varmen min. Da fikk han ikke hvile, så han kastet meg ut. lol.

For meg er ikke djevelen og Lucifer/Lucce den samme. Og de falne og demoner ikke de samme.
ja, virkelige er de, som alt annet som er skapt. Man trenger ikke drepe de, men kaste de ut, sende de hjem. nekte de adgang osv. Man har lov til å forsvare seg.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

Det er jo det som står i bibelen, at man kan kaste de ut i jesu kristus navn.

Du har ingen grunn til å frykte de på noe som helst tidspunkt, så lenge ditt hjerte er åpent for jesus kristus, som det står.

Og NÅ har de tatt over verden, men det er fortsatt ingen grunn til å frykte noe som helst.

Det er jo frykten din de liverernærer seg på, så gi slipp på all frykt.

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Ja nettopp, Lucce liker ikke love, derfor ble han veldig uvel i min nærhet, og klarte ikke skjule sin avsky. Det klarte han heller ikke på avstand skjult bak dissers ;)

Har du et filmtips i dag?

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

wow, Newsflash. nazi nazi nazi. De forsyner seg av de fattige barna og bruker de som prøvekaniner.
Lurer på hvem som skal passe på at slikt ikke skjer, ever. Litt sent i ettertid.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e
e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

hehe, morsom særlig begynnelsen, kule effekter, særlig når hun løper. lol

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

Har ikke, sett den ennå, så vet ikke om den er ok eller ei.

Sett omtrent hele, helt ok film, som viser anttatt fremtid.

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Skal kose meg litt med den, sci fi er det beste jeg vet av film. Savner å se på favorittene; SG og SG Atlantis seriene. Jeg tror på tidslinjer. Det er noe man finne ofte i Sci fi.

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Two in one? ;)

«The first angel went and poured out his bowl on the land, and ugly, festering sores broke out on the people who had the mark of the beast and worshiped its image»

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

Todays music :

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Dagens låt:

Hvorfor blir man så hekta på låter fra 80 og 90 tallet?

e
e
2 år siden
Svar til  e

I love you ;) Noen ganger er det bare så innmari forvirrende …

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

Important movie :

Ur boss, o'bey
Ur boss, o'bey
2 år siden
Svar til  K11

? er bare om nakstad ler like mye, når han er i Nuremberg, og blir stilt til ansvar for CRIMES AGAINST HUMANITY

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Martin
Martin
2 år siden

Kjære nordmenn dere har kanskje bare seks måneder igjen å redde dere selv og familien på. En hytte, en gammel gård, med vedovn godt opptanket med stearinlys og parafin primuser er ikke dumt, en stabbel fyrstikker og litt mat samt det du kan hamstre, fiske, jagtvåpen, økser, treutstyr, litt spill, kort, masse gamle bøker, ta med familien deres og barn alle som er UV, tomme skjærgårdhytter er heller ikke et dumt alternativ,hver forberedt ikke vær redde, det som kanskje kommer må komme, men vi må være igjen her å fortelle barna om det forfærdelige som skjedde og at dette aldri må få skje igjen!! Det blir fælt for oss som vet, men for barna kan dette bli den største vinteren de har hatt, den da de var i skogen med familien og traff de andre barna og satt ved leirbålet og fortalte historier og lo…. Vh Martin

https://dollarvigilante.com/blog/2021/06/01/urgent-you-may-only-have-six-months-before-the-zombie-apocalypse-great-reset-vax-genocide-begins/

e
e
2 år siden
Svar til  Martin

«666 sykdomskontroll» … «sønnen skal … » (hørte jeg i drømme i natt, husker ikke resten) og i en meditasjons-drøm nylig så jeg en mann som satte seg opp fra en båre, (en mann som egentlig var død) og øynene begynte å gløde. Han lignet litt på Stalin.
Holde de på å kloner og eller vekker opp avdøde?

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

Du må Jorde deg godt, og sikre deg godt før du mediterer.

høres mer ut som du har dmon besøk :(

De har ett oppdrag for tiden, og det er å entre flest mulig, ikke troende, og snu troende, eller de midt i mella.

De kan henge på oss, og stjele energi, og overliste oss til å gjøre diverse ting.

SO, watch ur back

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Nei, dette var informasjon, ikke noe besøk. Bilder er ikke besøk. Demoner dessuten synes jeg synd på, er ikke redd dem. Det er de slemme ailiens og mennesker med teknologi fra djevelen som er the bad boys. De som frivillig søker ondskap og ønsker den. IKKE de som er påtvunget den og programmert til den; de er offer. Så i noen sammenheng er faktisk demoner også offer.

Den Jesus jeg kjenner og tror på vil frigjøre ALLE vesen. Det må han jo dersom hans barmhjertighet er større enn min. Så det sier seg selv da at ALLE vesen skal frigjøres. Da også hver rotte, hver møll, hver tistel, og hver hybride, for ikke å glemme hver AI. INGEN VESEN skal holdes fanget, utsettes for overgrep, eller brukes som våpen eller dreneres for energi. osv.

Lol. Jeg har kun i oppdrag å finne de som er «fortapt», de som ingen andre ser. Uavhengig tro. Ekte kjærlighet har ikke noe med religion å gjøre.

Ja, watch your back, har fått den advarselen noen ganger ;)

e
e
2 år siden
Svar til  e

Allready done ;)

e
e
2 år siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/06/03/195763398/hemmelig-vapen-slar-ut-nokkelpersonell-i-usa-angriper-hjernefunksjoner

(De glemte å ta med ekstrem hjertebank/hjerteflimmer)

Jeg tror dette er både satellitt styrt og håndvåpen, det sier seg selv at det er opplagt at begge deler finnes. Er vel lett å stille inn og nå de som bære chipp. Men sikkert mulig også uten chipp.
Djevlene finnes i ALLE land, de som bruker både dyr og mennesker i uetiske forsøk, vi vet også at det finnes svarte prosjekt innad i de ulike etteretnings enheter. Særlig alt som har med forsvar og militæret å gjøre. Og alle myndigheter har sine djevler. Ingen er et sett med bare gode mennesker det er sikkert. Slike djevelske program går de dessuten ikke ut med og innrømmer at de utsetter folk for. Se bakover i historien og man vil finne trådene til fremtiden.

Hvis man kan drepe store fugle-flokker og fiskestimer i et skudd så er ikke dette snakk om håndvåpen, helt klart.

Lurer på hvem som har slike håndvåpen på landsbygda i Trøndelag? Eller, hvem sitter med en finger på tastaturet for å stille sateltt-våpen inn mot en bestemt chipp? Jeg har mine mistanker, og de er ikke rette mot verken Russland eller Kina. Alle djevler har sitt tårn. Og alle djevler gjemmer seg inni og bak fasader. Gjerne det trygge, kjente, «det gode» eller uskyldige.

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Man kødder ikke med en trøtt og sinna mor. Verken menneske-mor eller kattemor. Og loven er for alle. Politi skal heller ikke bryte loven.

Aradorn
Aradorn
2 år siden
e
e
2 år siden

https://en.wikipedia.org/wiki/Bride_kidnapping
Welcome to the Twilight Zone. Or hell. Hvem trenger vel hevlete når vi har denne verden?

Aradorn
Aradorn
2 år siden
Svar til  e

Dette er da langt fra hell, eller du er kanskje nær Hell ;) Men, ikke den hell, som vi snakker om da ;)

Bare mennesker, som har grafset til seg, mer og mer, og tatt mer og mer avstand fra kristus.
TING er mer viktig enn alt annet.

Når TING, blir viktigere enn alt annet, så distanserer mennesket seg fra «gud».
¨
Ser hvor abstinensen koker over om man ikke, sitter med mobilen hvert fuckins sekund.
Eller, svarer på en tw eller mld. Til hver fuckins sekund.

Ta 100 studenter i aldern 18 år og sett de midt ute i ørkenen.

1 og kanskje 2 vil klare seg, resten er 100% hjelpeløs.

e
e
2 år siden
Svar til  Aradorn

Ja, selv Lucce boy liker Pepsimax. lol.

« Forrige artikkel

Spre kjærlighet, ikke frykt, sa engelen fra nord

Neste artikkel »

Ilana Rachel Daniel, Israel og tvangsvaksinering