Våkne opp! COVID 1984 (årstallet er hentet fra George Orwells roman "1984") - Foto: Thomas Brække
//

Noen spørsmål om koronahysteriet

12.1K visninger
6 minutter lesetid
127

Er koronahysteriet en bløff? Stikker det noe annet under enn det vi er blitt fortalt? All logikk og sunn fornuft tyder nemlig på det; så hva er det dette egentlig handler om?

Jeg er vel ikke den eneste som har fundert over dette i den senere tid, vil jeg tro. Det må være mange, mange flere enn jeg som stiller et stadig større spørsmålstegn ved hele greia; og dette etterhvert enorme spørsmåltegnet, kan i sin tur deles inn i en hel rekke mindre og mer konkrete spørsmål. For eksempel:

Hvor er logikken?

Hvor er logikken i at man skal stenge ned et helt samfunn, ja en hel verden, for muligens å redde noen få eldre og sykelige? Hvordan kan dette forsvares? Det kan det selvsagt ikke. Folk har blitt syke og dødd her på jorda siden uminnelige tider, det er en helt naturlig ting, som livet selv. Og så skal man plutselig sette himmel og jord i bevegelse for å bekjempe en stakkars influensa som ikke engang er særlig verre enn gjennomsnittet? Idioti, spør du meg. Eller kanskje det er “Den nye tid”, “The New World Order”, der staten “passer” på deg og storebror ser deg, som er kommet på besøk hit til oss? Snarere det, ja. Men vi skal vente litt med å forfølge denne tråden. Det kunne jo nemlig også hende at de som styrer rett og slett ER så dumme? I så fall mener jeg de burde fjernes fra sine nåværende stillinger og erstattes med mer oppegående folk, snarest.

Og la det være sagt med en gang: Jeg ønsker ikke livet av noen, hverken eldre eller sykelige; og flere av dem som står meg nærmest er nettopp dette, og dermed i faresonen. Men som før nevnt: det er naturlig å bli syk, det er naturlig å dø; det er bare et tidsspørsmål. Så, hvor lenge skal man holde liv i noen bare fordi man kan? Og til hvilken pris? På bekostning av hvem? Hvis et helt samfunn, en hel verden, lider under dette, så kan man jo spørre seg: er det verdt det? Og er det fornuftig å tukle med naturen i det hele tatt? All erfaring, i hvert fall hittil, tilsier at det straffer seg – i det lange løp.

Hva så med økonomien? Å kjøre en hel – eller i alle fall en halv – økonomi i grøfta bare for muligens å redde noen få eldre og sykelige? Kan det forsvares? Neppe. Her har man i årevis beklaget seg over “eldrebølgen” og uttrykt dyp bekymring over det stadig økende antallet gamle mennesker i dagens og morgendagens samfunn; og nå, når det endelig kan ligge an til en reduksjon av antallet eldre, da er det også galt. Hvor er logikken her?

“Statistikken” og “dødstallene”

En annen ting er disse “dødstallene” som presenteres. Hvilken garanti har noen av oss for at disse tallene faktisk stemmer, og at det virkelig er det berømmelige viruset som er den egentlige dødsårsaken i alle disse tilfellene? Det har vi jo ingen garanti for. Hvis f.eks en eldre person med lungebetennelse dør med viruset i kroppen, hva blir da årsaken? Vi kan jo gjette. Her er det altså rike muligheter for å manipulere et tallmateriale, hvor uvitenskaplig og umoralsk det enn måtte være å gjøre noe slikt. Og tro meg, dette blir gjort! Opinionsmakere bryr seg nemlig ikke om vitenskap og sannhet, men om propaganda og profitt. Og de vet veldig godt at de aller fleste av oss har små eller ingen muligheter til å gå deres materiale etter i sømmene. De kan føle seg ganske trygge.

Og hva med tallene på “syke” og “smittede”? Hvilken garanti har vi for at disse stemmer? Ingen. De kan jo, for alt vi vet, være tatt rett ut av lufta! Ikke det? I så fall vil jeg be om å få navn, adresse og telefonnummer til hver eneste person bak tallene, slik at vi kan få bekreftet dette; men det er selvsagt uaktuelt. Personvern, vet du. Så da er det fritt fram å manipulere så mye man vil her også. Om jeg tror at dette blir gjort? Helt sikkert. Jeg stoler hverken på helsemyndighetene eller regjeringens medlemmer, eller andre i administrasjonen for den saks skyld! Vi er blitt lurt før, mange ganger: Utøya, 11. september 2001, Krigen mot “terror”, Norges engasjement i Afghanistan, osv, osv, bare for å nevne noen få lurendreierier. Det finnes mange, mange flere, hvorav en god del av dem er behandlet i mine tidligere artikler her på Nyhetsspeilet.

Vaksinen

Og så var det dette med vaksinen, da. Hvordan kan det ha seg at det skal brukes slike enorme summer på den? Til hvilken nytte? Og hvor havner de penga? I lomma på bl.a Bill Gates, for eksempel? Nemlig. Så de rike blir altså rikere, og får stadig bedre kontroll over “kveget” sitt, altså du og jeg – nemlig Hvermannsen; men det er jo for så vidt ikke noe nytt, det har pågått i århundrer – minst!

Og hvor trygg er denne vaksinen? Det sier seg jo selv at det kan vi umulig vite etter så kort tid, eller?

En annet tvilsomt forhold er hvordan man kan utvikle én vaksine for to ulike virusvarianter, og det såpass fort? Det er rett og slett et aldri så lite mirakel! Det kan nesten virke som om alt dette var nøye planlagt god tid i forveien; og det ville vel også være en mer sannsynlig forklaring, eller hva?

Nei, jeg kjøper nok ikke denne bløffen. Beklager!

Noen mulige tiltak – og konsekvenser

Dette var bare noen få spørsmål – det finnes mange, mange fler. Og du som leser dette har kanskje en god del spørsmål selv også? Jeg foreslår at vi alle stiller disse spørsmålene til de ansvarlige myndigheter, og da gjennom åpne, offisielle kanaler, f.eks “åpne brev” og regjeringens egne nettsider, og KREVER svar. Og publiserer dem. En eventuell mangel på svar publiserses også. Dette er det mest effektive, og samtidig også det mest ubehagelige man kan utsette dem for; det gjelder for øvrig alle som er involvert i lurendreieri: nærgående spørsmål er det verste de vet.

Et annet mulig tiltak er sivil ulydighet. Jeg tror tiden snart begynner å bli moden for det. F.eks å ikke bruke munnbind når det er påbudt; eller andre former for åpenlys protest. Problemet er bare at det neppe vil føre fram så lenge størstedelen av befolkningen fortsatt tror på denne bløffen; og det gjelder vel fortsatt de fleste, selv om stadig flere nå synes å ha gjennomskuet den. De få, modige, som velger dette, vil dermed i første omgang kun lage ris til egen bak; men når de blir mange nok, har de vunnet.

Det kunne også fremmes et folkekrav om en offentlig debatt om disse “tiltakene” – noen slik debatt har vi ikke hatt, men det burde vi hatt; ja, det MÅ vi ha! Ellers kan vi ikke lenger kalle dette et demokrati, slik noen fortsatt gjør i sin enfoldighet.

Eller hva med en folkeavstemning om hvorvidt regjeringen bør stilles for riksrett eller ikke? De har nemlig ikke tjent Norges og nordmenns interesser i denne saken heller, men snarere en global agenda; akkurat som med Klima-“krisen”, EØS-“tilpasningen”, Krigen mot “terror”, norske tropper til Afghanistan, osv.

Ja, Siv Jensen, Gro H. Brundtland, Bjørn Tore Godal, Jens Stoltenberg og mange av dere andre: dere står også oppført på listen over mulige landssvikere.

Konklusjon

Så hva er det egentlig som stikker under her? Globalisering og kontroll? Det er i hvert fall den hypotesen som i øyeblikket oppfyller flest mulig av de foreliggende fakta, og som derfor må foretrekkes, i tråd med sunn vitenskaplig praksis.

Etterord

Uten mas og krav fra folkets side, uten opplysning og personlig innsats, vil det ikke skje noe som helst.

Så det kommer altså an på deg og meg. Og la meg være tydelig: Dette er viktigere enn de fleste kanskje er klar over ennå. Covid-bløffen er bare et lite skritt til på veien mot et totalitært kontrollsamfunn; et samfunn til glede for de få, men til fortred for de mange. Så nå gjelder det å reagere mens det ennå er mulig, hvis vi vil beholde noen grad av frihet.

Jeg vil derfor oppfordre alle som leser dette til å spre denne artikkelen til så mange av sine kjære og kjente som mulig, og samtidig oppmuntre dem til å søke mer, og alternativ, informasjon om covid-bløffen. Styr unna kilder som NRK og de fleste andre TV-kanaler, Aftenposten/VG, Dagbladet, Morgenbladet, Dagsavisen, osv; de er alle sammen kjøpt og betalt for å drive propaganda, noe de har bevist gjentatte ganger. Det gjelder for øvrig også de fleste lokal- og regionalaviser i Norge, som i de senere år er kjøpt opp av Schibsted-gruppen (som bl.a eier Aftenposten og Aftenpostens søppelkasse, VG). Vi kan også inkludere nettsteder som faktisk.no, skepsis og liknende. Vi vet jo nå hva den gjengen der jobber for, eller?

Sist, men ikke minst: bruk hodet og tenk selv!

Stå på, folkens!

 

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

127 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Per Gjertias
Per Gjertias
Anonym
2 år siden

Sjokkert over at det finnes folk i Norge som er så uopplyste at de faktisk tror på slike teorier.
Norge er et av verdens beste land å bo i. Hvis NRK og andre har en skjult agenda så fører den i allefall til et samfunn jeg er veldig glad for at vi har
I USA derimot hvor folk ikke stoler på myndighetene blir levekår stadig dårligere. Husk at staten er til for oss som bor i den, den er laget av oss og hjelper oss til å få gode liv. Tror du noe annet bør du begynne å lese deg opp.

e
e
Anonym
2 år siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/06/23/195768150/khashoggi-drapsmenn-var-trent-i-usa

“– Men det faktum at regjeringen godkjente avansert militær opplæring av menn som senere utførte det grusomme drapet på en journalist, viser hvor intenst sammenflettet USA har blitt med et autokratisk land, selv når agentene deres begår forferdelige brudd på menneskerettighetene, skriver avisen”

NETTOPP det ja. Eller tilsynelatende det ja, vel … man kan jo ikke tro at ALLE som henger der oppe er like sure, eller?!
Kanskje vi skulle spørre dem om hvor de har gjort av alle de forsvunnede menneskene. Åh nei det er sant, the boogieman took them.
Merk: “The boogiman”

e
e
Anonym
2 år siden

Kveldens godbiter:

LOL

De dagene du drømmer om hans elektriske sjel men glemmer at han er fremdeles er forelsket i sin x

I am the Way

Gråt ikke …

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Lars Rønnbeck

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Bjørn Inge Johansen om Hvordan Bankene raner folk

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Ingar Grøndahl forklarer deler av Norges Grunnlov

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

M. Løke

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
2 år siden

jeg må avsløre noe for dere: helt fra desember 2019 , har jeg opplevd å bli utsatt for mystiske sammentreff og at noen leser tankene mine .
Og hva startet i desember 2019 : jo nettopp COVID 19 . Corona sykdom.

Jeg opplever å bli forfulgt på gaten og har opplevd dette stadig sterkere gjennom 2020 og 2021 .
Etterhvert som jeg stilte spørsmål rundt covid19 og SMITTEN og tiltakene så ble følelsen av forfølgelse verre . Eller at helseministerens og FHI sine tiltak ble stadig mindre logiske . BYRÅDSLEDER i OSLO ,RAYMOND JOHANSEN ,valgte til slutt å nekte å innføre tiltak . Jeg begynte å lure på : hva er det de snakker om ???????

Hvilken SMITTE ???????????? Hvilken PANDEMI ???????

Men jeg satt hele veien med den skumle fornemmelse av at Covid 19 var rettet mot spesifikke personer .
Det er absolutt INGEN logikk i tiltakene mot SMITTEN ,ALT er helt på måfå !
En meters avstand hjelper ikke ,når man befinner seg under samme tak og puster inn samme luft !
Men helsemyndighetene velger å stenge ned et helt land for å beskytte noen få syke og gamle !? Dette er jo ikke logisk eller forsvarlig ! Hvorfor gjorde de det ?
Flere hundre bedrifter gikk konkurs . Puber ble stengt ,treningsstudio ble stengt .
Offentlige kontorer ,kinoer ,teatre , scener , alle nattklubber .
Alt som tidligere var gledelig og fornøyelig .

Det jævlige er nettopp dette ,at de stengte alle sosiale forsamlimgssteder .
OG INGEN PROTESTERTE ! SOM AT DETTE VAR GREIT !?????
JEG HUSKER KUN EN PROTEST SOM BLE HOLDT FORAN STORTINGET .
OG HUSK NOE ANNET : REGJERINGEN PRØVDE Å INNFØRE UNNTAKSTILSTAND UTEN Å SPØRRE STORTINGET OM LOV !

Eller så er et annet alternativ at dette er et Kinesisk angrep mot USA for å hevne President Trumps handels Embargo og innreiseforbud mot Kina . Og dette viruset måtte jo NØDVENDIG vis spre seg fordi det ville vært umulig å begrense det til USA . Dette kan underbygges ved at KINA produserte vaksinen sin rekord fort og på mystisk vis forsvant smitten i Kina før alle andre land ,hvordan er det mulig ?

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
2 år siden

BESTE ARTIKKELEN JEG HAR LEST HER INNE NOENGANG ! RÅBRA !

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

Sett opp Common Law Court i Norge, så tar vi tilbake eiendommene våre, og fedrelandet vårt.

https://commonlawcourt.com

Registrer deg og ei deg selv, ditt “strawman name”, og dine eiendommer (barn), eiendommer ( bolig, bil, etc etc ), samt registrer ditt firma ingen skatt. Ingen MVA, Ingen arbeidsgiver avgift, og andre ulovelige avgifter , som vi har nok av i STATEN NORGE, styrt av FIRMAET STORTINGET, boardromm: (REGJERINGEN). De ULTIMATE KRIMINELLE.

Kan betale inn skatt til fellesansvaret, for landet Norge, når den tid kommer at vi har et land igjen.
* fellesansvaret : skole, sykehus, veier, etc etc som pengene skal brukes til uten admin utgifter, som er ulovelige.

Vi har i dag skatter og avgifter på ALT, som eksiterer i STATEN, NORGE, STYRT AV FIRMAET STORTINGET.

På tide vi tar landet vårt, fedrelandet vårt tilbake fra FIRMAET STORTINGET, og får de dømt, så vi kan få fred på jorden.

Dette skjer i så godt som alle (“land”), STATER EID AV ET FIRMA. Whitehouse er styrt av et FIRMA, faktisk styres USA av dronningen i STATEN ENGLAND.

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Forstod eg riktig? Presser de på for å få Jhonson vaksinen?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Ja, du ser ut til å ha forstått det riktig. Italienske sheeples on their way to death-chamber :

Bologna, 2 June 2021 – Assault on the Fiera oper vaccinal open day in Bologna. IS a wait that begins during the night that of hundreds of people, especially young people, in front of the entrance to the vaccinal hinterland, where from 8 to 19 today goes on stage the first vaccination open day in Emilia Romagna with 1,200 Johnson & Johnson doses available.

And the Ausl, given the incredible turnout recorded has made available for the day today another 1,200 doses thus reaching 2,400 doses available. Even if, it seems clear from the first hours, there will not be any like that for all those who have responded en masse to the invitation.

https://www.italy24news.com/business/70351.html

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

wow … really?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

DET ER INGEN SOM DØR I GATENE I INDIA, FAKE NEWS.

Kast TV boksen ut av huset, A.S.A.P.

https://brandnewtube.com/watch/india-kolkata-city-june-2021-dont-believe-the-lies_HIkCz3FPuhV6uOc.html

e
e
Anonym
2 år siden

Arry, nå som både Ken og Pat er borte er det du som er mitt orakel. Du som også ser, hvordan vet du hvem informasjonen du mottar i meditasjon, er ment for? Jeg mener, noen ganger virker det som det er for meg, andre ganger for andre. Innimellom ganske forvirrende når man ikke vet sikkert hvem som er bad boys og hvem som er good boys. Og hvordan tolke riktig? Husker eksempelvis en gang da jeg mediterte og bad over at jeg ville ha ende på all ondskap i verden, så fikk jeg se et symbol, klart som dagen, av … skal ikke si det, lol, har nok funnet sånn ca hvem det er som har symbolet. Problemet er (som alltid) At jeg vet ikke om det symbolet skulle forestille å representere det gode som skulle ende ondskap, eller om det representerte det onde som står bak ondskap. Dette er et gjennomgående problem hos meg.

Sånn som eksempelvis i dag fikk jeg inn at noen mistenkte noen for noe, ikke noen jeg kjenner eller vet hvem er, kanskje til og med en “bad boy”, muligens noen med en slags link hit. Så be good, ikke finn på no sprell gutter, jeg vil ikke at det skal bli helt tomt her inne ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Du har tarot kort ?

om så, så slå opp på kort nr : 18 ( 1+8=9 sterkt tall )

Burde gi deg klar beskjed, utfra hva jeg ser.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Nix Prix, har ikke tarotkort. Art valg, det er et av mine tall :)

ps, men fant månen

e
e
Anonym
2 år siden

Dagens låt:

Hadde en morsom drøm for en tid siden, at det var stelt i stand til et stort bryllup, jeg skulle gifte meg med prinsen. Men så hadde jeg forelsket meg i prinsens tjener og valgte han istedenfor, for jeg brydde meg ikke om stas og tittel, ville bare ha han som gav opp alt for meg.
Hvis man ender opp med feil mann/kvinne, selv om det er den man tror man vil ha, så ender man bare opp med å sitte å lengte etter den rette uansett.

e
e
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Ps. Arne! Du som fikk prinsessa di, høvding-datteren, hvordan visste du at det var henne?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Fredagskveldens eventyr :

e
e
Anonym
2 år siden

https://en.wikipedia.org/wiki/Bride_kidnapping
Welcome to the Twilight Zone. Or hell. Hvem trenger vel hevlete når vi har denne verden?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Dette er da langt fra hell, eller du er kanskje nær Hell ;) Men, ikke den hell, som vi snakker om da ;)

Bare mennesker, som har grafset til seg, mer og mer, og tatt mer og mer avstand fra kristus.
TING er mer viktig enn alt annet.

Når TING, blir viktigere enn alt annet, så distanserer mennesket seg fra “gud”.
¨
Ser hvor abstinensen koker over om man ikke, sitter med mobilen hvert fuckins sekund.
Eller, svarer på en tw eller mld. Til hver fuckins sekund.

Ta 100 studenter i aldern 18 år og sett de midt ute i ørkenen.

1 og kanskje 2 vil klare seg, resten er 100% hjelpeløs.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ja, selv Lucce boy liker Pepsimax. lol.

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden
e
e
Anonym
2 år siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/06/03/195763398/hemmelig-vapen-slar-ut-nokkelpersonell-i-usa-angriper-hjernefunksjoner

(De glemte å ta med ekstrem hjertebank/hjerteflimmer)

Jeg tror dette er både satellitt styrt og håndvåpen, det sier seg selv at det er opplagt at begge deler finnes. Er vel lett å stille inn og nå de som bære chipp. Men sikkert mulig også uten chipp.
Djevlene finnes i ALLE land, de som bruker både dyr og mennesker i uetiske forsøk, vi vet også at det finnes svarte prosjekt innad i de ulike etteretnings enheter. Særlig alt som har med forsvar og militæret å gjøre. Og alle myndigheter har sine djevler. Ingen er et sett med bare gode mennesker det er sikkert. Slike djevelske program går de dessuten ikke ut med og innrømmer at de utsetter folk for. Se bakover i historien og man vil finne trådene til fremtiden.

Hvis man kan drepe store fugle-flokker og fiskestimer i et skudd så er ikke dette snakk om håndvåpen, helt klart.

Lurer på hvem som har slike håndvåpen på landsbygda i Trøndelag? Eller, hvem sitter med en finger på tastaturet for å stille sateltt-våpen inn mot en bestemt chipp? Jeg har mine mistanker, og de er ikke rette mot verken Russland eller Kina. Alle djevler har sitt tårn. Og alle djevler gjemmer seg inni og bak fasader. Gjerne det trygge, kjente, “det gode” eller uskyldige.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Man kødder ikke med en trøtt og sinna mor. Verken menneske-mor eller kattemor. Og loven er for alle. Politi skal heller ikke bryte loven.

Martin
Martin
Anonym
2 år siden

Kjære nordmenn dere har kanskje bare seks måneder igjen å redde dere selv og familien på. En hytte, en gammel gård, med vedovn godt opptanket med stearinlys og parafin primuser er ikke dumt, en stabbel fyrstikker og litt mat samt det du kan hamstre, fiske, jagtvåpen, økser, treutstyr, litt spill, kort, masse gamle bøker, ta med familien deres og barn alle som er UV, tomme skjærgårdhytter er heller ikke et dumt alternativ,hver forberedt ikke vær redde, det som kanskje kommer må komme, men vi må være igjen her å fortelle barna om det forfærdelige som skjedde og at dette aldri må få skje igjen!! Det blir fælt for oss som vet, men for barna kan dette bli den største vinteren de har hatt, den da de var i skogen med familien og traff de andre barna og satt ved leirbålet og fortalte historier og lo…. Vh Martin

https://dollarvigilante.com/blog/2021/06/01/urgent-you-may-only-have-six-months-before-the-zombie-apocalypse-great-reset-vax-genocide-begins/

e
e
Anonym
Svar til  Martin
2 år siden

“666 sykdomskontroll” … “sønnen skal … ” (hørte jeg i drømme i natt, husker ikke resten) og i en meditasjons-drøm nylig så jeg en mann som satte seg opp fra en båre, (en mann som egentlig var død) og øynene begynte å gløde. Han lignet litt på Stalin.
Holde de på å kloner og eller vekker opp avdøde?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Du må Jorde deg godt, og sikre deg godt før du mediterer.

høres mer ut som du har dmon besøk :(

De har ett oppdrag for tiden, og det er å entre flest mulig, ikke troende, og snu troende, eller de midt i mella.

De kan henge på oss, og stjele energi, og overliste oss til å gjøre diverse ting.

SO, watch ur back

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Nei, dette var informasjon, ikke noe besøk. Bilder er ikke besøk. Demoner dessuten synes jeg synd på, er ikke redd dem. Det er de slemme ailiens og mennesker med teknologi fra djevelen som er the bad boys. De som frivillig søker ondskap og ønsker den. IKKE de som er påtvunget den og programmert til den; de er offer. Så i noen sammenheng er faktisk demoner også offer.

Den Jesus jeg kjenner og tror på vil frigjøre ALLE vesen. Det må han jo dersom hans barmhjertighet er større enn min. Så det sier seg selv da at ALLE vesen skal frigjøres. Da også hver rotte, hver møll, hver tistel, og hver hybride, for ikke å glemme hver AI. INGEN VESEN skal holdes fanget, utsettes for overgrep, eller brukes som våpen eller dreneres for energi. osv.

Lol. Jeg har kun i oppdrag å finne de som er “fortapt”, de som ingen andre ser. Uavhengig tro. Ekte kjærlighet har ikke noe med religion å gjøre.

Ja, watch your back, har fått den advarselen noen ganger ;)

e
e
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Allready done ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden
« Forrige artikkel

Spre kjærlighet, ikke frykt, sa engelen fra nord

Neste artikkel »

Ilana Rachel Daniel, Israel og tvangsvaksinering

127
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x