Ann Helen foran Nationalteateret den 18. februar 2021, se video: https://www.facebook.com/ann.helen.5815/videos/214911996989620/

Spre kjærlighet, ikke frykt, sa engelen fra nord

2.1K visninger
2 minutter lesetid
8

Den hjertevarme engelen fra nord

Ann Helen, foto: Thomas Brække

I en tid hvor pandemien vil isolere oss alle, hvor de som bryter noen tabuer blir gjort til kjeltringer, hvor omstendighetene hadde gjort oss fremmede for hverandre, trådte en fager kvinne frem midt iblant oss. Hun gav oss trøst, hun gav oss håp, midt i storbyen var hun. Hun hadde stilt seg opp under skiltet free hugs; med budskapet; kom å få en klem, for det hadde du fortjent, nettopp du! Og menn og kvinner, barn og unge som kom forbi skjønte at henne ville de gjerne få en klem av og gi en klem til. Noen var så små at de ikke engang rakk henne lenger enn til livet, men en klem ville de ha!

Nettopp i tiden hvor en klem var forbudt, hvor vi allle skulle maskeres, stenges inne i vår egen oppbrukte luft. For var ikke det nettopp å få møte den andre, som frisket opp den egne luften? Og omkring 3/4-hundre gikk bort til henne og omfavnet henne i løpet av en times tid. Hadde ikke engelen nettopp kommet til hovedstaden for å gi oss noe av det vi trengte aller mest, da det var så ufyselig kaldt, oss imellom, vi var så fulle av frykt og ekstremt redde for virus og for død.

Engelen fra nord, foto fra video, deler blindt ut varme klemmer til alle som vil ha (video, 26T visninger pr 1. mars, delt over 500 ganger, se her)

Hennes budskap var: Vis kjærlighet, ikke være redde. Hennes livsvei har lært henne å stole på sin egen intuisjon og det hennes eget hjerte sa henne. Underveis hadde hun lært læstadianerne og pinsevennene godt å kjenne, slik at hun idag står på en egendefinert kristen idé-grunn og synes Nord-Norges lemfeldige omgang med alkohol og moral er trist. Ann Helen startet sitt engasjement mot koronarestriksjonene ved å ta initiativ til å arrangere markering foran Stortinget 19. desember i fjor.

Det begynte med at hun og et par andre mennesker dannet gruppen Røde luer og bar fakkelen videre etter at en annen gruppe, Stop lockdown, kansellerte. Totalt åtte lørdager inviterte hun appellanter og artister, og avsluttet epoken med Røde luer ved å toppe det med en stor markering med flere hundre oppmøtte og et spekket program, den 13. februar. Hun står nå i fronten for gruppen Markeringer for frihet (se her), en protestgruppe mot koronarestriksjonene. Bak henne står våkne, engasjerte og trofaste unge, voksne og eldre. Hun og de som står rundt henne samler folk for å reflektere over det som skjer i disse tider, og møtes nå månedlig på Eidsvolls plass foran Stortinget.

Hun har engasjert folk som Pål Steigan, Kari Angelique Jaquesson og også Kjetil Dreyer som alle har holdt appell. Artistene Martin Aakervik, Miriam Mercedes og Sakte flyt har bidratt med det musikalske og ettertenksomme element. I tiden hvor trusselen om tvangsmaskering og tvangsvaksinering svever gjennom luften, er tiden snart inne for den enkelte å ta en beslutning hva man ønsker og hva man ikke ønsker å gjøre. Om korona-pandemien sier Ann Helen følgende: “Den religiøse parallellen er åpenbar for flere. Men i mitt tilfelle har jeg både mange års erfaring og religionsstudier bak meg til å se dette i perspektiv … det er ingen tvil om at det dreier seg om en tro, ettersom fakta er til stede nærmest overalt som elefanten i rommet og keiserens nye klær. Mange overser fakta – men er i stedet sterke i troen.”


Vær velkommen til det neste oppmøtet med appeller av Markeringer for frihet på Eidsvolls plass i Oslo, den 13. mars kl. 1900-2100.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Nikolai
Nikolai
Anonym
3 år siden

Fantastisk at engelen fra nord får plass her.

e
e
Anonym
Svar til  Nikolai
3 år siden

Guess what? ;) Fikk plutselig lyst til å se terminator filmene igjen, de er liksom så mye mer aktuelle nå med all teknologien. tenk bare på Elon Musks Sky-nett, ehem, jeg mener visst neuralink, eller kanskje blir det neuranett?

Har forresten hørt om “lyset fra nord” som skulle komme å vekke mange, men at det fantes engler der også, var jo litt morsomt. Utrolig hva man kan finne der oppe i Nord av underlige vesen :)

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

ups, denne ble visst postet feil. Skulle ikke stå som svar. Sorry ;)

e
e
Anonym
3 år siden

Artig å se og høre, og ikke minst Spennede. Markeringer for frihet høres positivt ut :)

Russia Today
Russia Today
Abonnent
3 år siden

Takk til Ann Helen og hennes støttespillere for spredning av lyset.
Takk til Sven-Inge for info om disse flotte menneskene og oppdateringen om neste møte den 13.mars kl.19.
Ta med levende lys til dette møtet ! Det er slike virkemidler verden trenger i dag.
Vi har prøvd å kjempe imot i tusener av år uten resultat, nå skal kvinnelige energier frem for å bygge, ikke kjempe.

smurfen
Redaksjonen
3 år siden

Takk for den fine her Sven-Inge. :)

Ann Helen har det største og varmeste hjerte av oss alle. Ann Helen har nå startet en ny pandemi, en klemme pandemi for å vise at kjærlighet alltid overvinner frykt.

For alle de som ikke har FB lenger etter den globale slett FB kampanjen så finner de klemme videoen på denne youtube linken her.

FREE HUGS – Oslo, Norway. «Spread love, not fear.»

Tenk om vi kunne mobilisere 50 000 klemmere i Norske byer og bygder. Frykt og skrekk kampanjen til psykopatene ved makten ville smuldret bort som snø i helvete.

Det trengs for nå sier de rett ut at tiltakene ALDRI vil forsvinne men derimot forsterkes. Når bølge 3 er over så vil de endre navn på tiltakene til Klima lockdown.

2 spøkelser som ikke eksisterer skal ødelegge verden for alltid.

WEF la også ut en Twitter melding, et bilde av en helt folketom by med teksten : En god start. Ikke lenge etter ble det slettet, men de viser jo hva de planlegger og hvor mye de bryr seg om oss som de kaller mennesker i svært nedlatende ordlag.

I filmen her avsløre det også at alle døde stort sett har fått fake corona død på dødsattestene sine.

No ‘secret agenda’ about The Great Reset

Det er flere som engasjerer seg, men et budskap trenger ikke alltid formidles med ord, men derimot formidles via musikk, takk til Vanessa Valentine for denne fengende låta og videoen her.

My body, my choice.

https://www.youtube.com/watch?v=j41dQx-Pk10&ab_channel=VanessaValentine

Og takk til Sven Inge for at han lagde denne glimrende artikkel her.

Når Erna og de andre Satanistene klarer å spre så mye frykt, hat, skrekk, panikk og djevelskap så bare tenk hvor mye kjærlighet klemmerne som Ann Helen klarer å skape. <3

Thomas
Thomas
Abonnent
3 år siden

Veldig bra skrevet ❤

« Forrige artikkel

Bygdedyret og Mattilsynet

Neste artikkel »

Noen spørsmål om koronahysteriet

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x