/

En forfatters klagesang

3.6K visninger
4 minutter lesetid
25

En forfatters klagesang av Lars Ra er nylig utgitt på Kolofon forlag. Boka er i bunn og grunn en oversatt samling av utvalgte skrifter og dokumentarer som forfatteren makter å veve sammen på en original måte.

Boka handler mye om det samme som Nyhetsspeilet: Å hjelpe mennesker med å se gjennom illusjonene og bli frie – og det gjelder alt fra religion til økonomi og storpolitikk. Og den gjør det på en særdeles morsom og spennende måte.

Språket er friskt og originalt, og framstillingen er vevet sammen med en artig historie om hvordan den frittalende oppdageren Cherity på en av sine turer i fjellheimen kommer over en flokk blåøyde og materialistiske sauer som ber henne om å fortelle noen historier for dem. Og det gjør hun.

Omslaget til En forfatters klagesang

Boka tar opp flere av de store løgnene menneskeheten er blitt presentert for opp gjennom historien. Det gjøres intet dypdykk i noen av dem, derimot gir boka en ganske bra oversikt og er en god og spennende introduksjon til den nye verdensoppfatningen, det nye paradigmet, som nå vokser fram.

Som et friskt pust

Personlig fant jeg ikke noe særlig nytt i boka mht fakta, men så har jeg også brukt noen år på å fordype meg disse emnene. Det er også mulig at presentasjonen av enkelte tema kan bygge på misforståelser eller feilinformasjon, selv om det meste av informasjonen i boka antakelig er nokså korrekt.

Bortsett fra dette, så vil jeg si at dette er en av de viktigste, friskeste og artigste bøkene som er utgitt på norsk på en god stund. Jeg vil uansett oppfordre deg til å lese boka og avgjøre selv. Og jeg tror at du vil bli ganske engasjert.

Faktisk vil jeg gå så langt som å si at hvis jeg skulle velge én eneste bok å ta med meg på påsketur i år, så ville det være nettopp denne.

Hvorfor skrive en bok når vi har Internett?

Er ikke bøkenes tid forbi? Er det ikke greiere med Internett?

Vel, for det første er det ikke alle som har enkel tilgang til Internett, eller som behersker datamaskiner i det hele tatt. Det er også en del mennesker som ikke har mulighet til å tilbringe særlig mye tid foran skjermen, eller som gidder å dille med datamaskiner. Dette er det mange årsaker til. I en stressende hverdag er sannsynligheten ganske lav for at mennesker som er ukjente med denne informasjonen vil sitte og se én eller flere dokumentarfilmer. For oss som er vant med å søke etter slik informasjon er dette stort sett uproblematisk, men for å nå mennesker flest vil en bok på mange måter ha en større mulighet for til å bryte gjennom barrieren.

En bok kan nå andre enn hva dokumentarfilmer kan, da det for mange i full jobb og i forhold med barn er en viss knapphet på fritid – for å si det mildt.

Det er også en god del mennesker som hovedsakelig leser bøker på tog og buss – til og fra jobb, samt noen som har sin ”my-time” med en bok på sengekanten før de sovner inn. I tillegg har man trolig et hav av mennesker der ute som har startet på sin reise, men som trenger en pekepinn på hvor de kan fortsette, eller hvordan de kan sette sammen brikkene i puslespillet; selv om man nok kan være uenig i enkelte brikkers signifikans eller forankring i virkeligheten.

Alle bør få muligheten til å gjennomskue det falske verdensbildet de er blitt lurt til å tro på – uansett om det er via en dokumentar, en blogg eller en bok. Og hvorfor ikke ta med en bok i sosialt lag for å diskutere spesifikke utdrag?

Denne boken er skrevet for dem – for eksempel opptatte foreldre, gode venner, bestemor, eller tante Olga.

En bok kan dessuten lånes bort, gis bort, eller leses på et sted helt uten strøm eller nettverksforbindelse, for eksempel i en hytte eller i et telt langt inne på fjellet. Og en bok vil fortsette å eksistere selv om Internett skulle forsvinne eller bli sensurert i hjel.

Det siste er kanskje det viktigste.

Litt om forfatteren

Lars Ra, som han kaller seg, er født i Oslo i 1979 og oppvokst i Drammen. Han utdannet seg til økonom med spesialisering innen bedriftsutvikling og jobbet en tid som butikksjef og som regnskapsarbeider før forandringen kom – en forandring som endret virkelighetsoppfatningen hans totalt. Er det noen her som kjenner seg igjen?

Lars sier om seg selv og boka:

Som mange har opplevd etter å ha blitt introdusert for denne informasjonen, fikk også jeg en følelse av å ha blitt lurt, skikkelig lurt.

Dette førte til at jeg naturlig nok ville bidra. Bidraget skulle være å skrive en presentasjon av samfunnssynet, samt en innføring i det man kaller for et åndelig bedrag – begått av våre religiøse institusjoner.

Da jeg oppdaget at mange av mine kilder ikke samarbeidet – var koblet sammen, kom jeg på ideen vedrørende et bok-konsept som ville tvinne dem sammen en gang for alle. I min debutbok, En forfatters klagesang, har jeg da laget en kompilasjon av kilder – et stort samarbeidsprosjekt med kilder også fra det etablerte.

Kommunikasjon med våre medmennesker er viktig, og i denne sammenhengen har jeg valgt temaene med omhu. Visse ord og fraser kan nemlig trigge et betinget svar. Å finne denne nøkkelen, en nøkkel der man kan kommunisere med et bredere lag av befolkningen, var selve årsaken til at jeg skrev boken. Ikke fordi jeg er en autoritet, ikke fordi jeg presenterer en absolutt sannhet, men fordi jeg følte at dette kunne bidra i kampen mot våre undertrykkere og fordi dette kan bli en av nøklene i jakten på middelet som vil vekke den sovende massen.

Vi må alle bidra med de ressursene og den kapasiteten vi har tilgjengelig. Vi er her ikke kun for vår egen del, men også for hverandre. Håper boken faller i smak!

Lars Ra

Signerte utgaver av boka kan bestilles direkte og koster da kr 299,-inkl porto. Full pris hos bokhandel er kr 329,- pluss evt porto.

Bestill boka eller les mer på hjemmesiden:  larsra.com

God fornøyelse!

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

25 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
13 år siden

Heisann, her har vi jo kompisen vår:
http://gfx.dagbladet.no/labrador/131/131413/13141371/jpg/active/960x.jpg

I oppslagene som ble hengt opp sto det blant annet:
«Kristendommen sammen med andre gudebaserte trossystemer er denne tidsalderens største bedrageri» og «Religionenes evne til trøst innebærer ikke at den er sann».

Lars Ra sendte også sine tekster til pressen, med de oppsiktsvekkende bildene som vedlegg.

Lars Ra
Abonnent
14 år siden

I natt ble boktraileren til En forfatters klagesang klar for visning på YouTube!!! Traileren tar kun for seg samfunnsdelen da målet er å formidle en sammenhengende historie på under fire minutter.

Her er koblingen:

PS: Satser på å få forbedret kvaliteten i oppdaterte versjoner!

Lars Ra
Abonnent
Svar til  Lars Ra
14 år siden

Da har boktraileren fått besøk av korte utdrag fra boken, slik at man lettere kan se den røde tråden!
Kom gjerne med tilbakemeldinger! :)

Isaksen
Isaksen
Abonnent
14 år siden

Fra bokbeskrivelsen på forfatterens nettside:
”Dr. Antal Bartha skrev i sin bok følgende: Vi må gjøre leseren oppmerksom på Khazarrikets statsreligion. Det var den jødiske religionen som ble den offisielle religionen til den styrende klassen. Man bør påpeke at aksepten av den jødiske tro som statsreligion av et etnisk ikke-jødisk folk kan bli temaet for noen meget interessante spekulasjoner.
Det er et velkjent faktum at majoriteten av overlevende jøder etter holocaust er fra Øst-Europa, og da mest sannsynlig med opprinnelse fra Khazarriket. Hvis dette stemmer, kommer ikke deres forfedre fra Jordan, men Volga, ikke fra Kanaan, men fra Kaukasus, og de er nærere relatert til Huner-, Uigur- og Madjar-stammene enn til Abraham, Isak og Jakob. Skulle dette være et faktum, blir begrepet antisemittisme meningløst, da de ikke stammer fra de semittiske stammene. Historien om Khazarriket, når den begynner å utfolde seg, kan minne om en av verdens mest ondskapsfulle spøker noensinne fortalt.”

Dro litt på smilebåndet når jeg leste det her, da en annen påstand i boken er at de jødiske patriarkene var egyptiske faraoer, altså var det ikke noen jødeforfølgelse ut av egypt….!!
Leste her om dagen at det jødiske, kristne og muslimske samfunnet hadde hatt et møte vedr. jødehelts og antisemittisme..
Her lukter det vel bråk? Kan han ikke havne i fengsel for slikt???

Lars Ra
Abonnent
Svar til  Isaksen
14 år siden

Nei!! Det er selvfølgelig lov å bringe slike påstander inn til debatt. Dette er ikke en ulovlig setting. Man må huske at dette er en snill bok, som skal hjelpe, ikke skade. MEN, som det er skrevet i omtalen. Her angriper man det man kaller for et åndelig bedrag, begått av våre religiøse institusjoner.
Det er for mange av oss lettere å sette et spørsmålstegn ved samfunnet, da religion er mer personlig, og en bommert her vil medføre at man har begått en stor feilvurdering – noe som kan være skadelig for egoet.
Legger ved et utdrag fra boken, slik at ingen skal sitte igjen med inntrykket om at en spesiell trosretning blir tråkket på:

“Den eldste av de tre Abraham-religionene, og en tydelig forløper til de andre to, er jødedommen som opprinnelig er stammedyrking av en enkelt, intenst ubehagelig Gud, morbid besatt av seksuelle restriksjoner, med sin overlegenhet i forhold til rivaliserende guder og med eksklusiv rett til sin utvalgte ørkenstamme. Under den romerske okkupasjonen av Palestina ble kristendommen grunnlagt av Paulus fra Tarsos som en mindre hensynsløs monoteistisk sekt innen jødedommen, og også en mindre eksklusiv sekt som så utover jødene og mot resten av verden. Mange århundrer senere gikk Muhammed og hans tilhengere tilbake til den kompromissløse monoteismen i den jødiske originalen, men ikke dens eksklusivitet, grunnla islam på en ny hellig bok, Koranen eller Qur’an, og plusset på en kraftfull ideologi med militære erobringer for å spre troen. Også kristendommen ble spredt med sverdet, først svingt av romerske hender etter at keiser Konstantin opphøyde den fra å være en eksentrisk kult til å bli statsreligion. “

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  Lars Ra
14 år siden

Hei Lars

Hadde vært spennende om du har tatt deg tid tid å kommentere denne:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-forfatters-klagesang/#comment-23273

Lars Ra
Abonnent
Svar til  HAy-RA
14 år siden

Hei!

Kan selvfølgelig ta meg noen minutter :)

Først vil jeg påpeke at jeg ikke er noen ekspert på egyptologi, men har på lik linje med deg oppdaget mange likheter med bibelhistoriene ;)
Bibelhistorien om Moses er – som du nevner, veldig nær den faktiske egyptiske historien om Thutmose III. Historien om Moses sin eller første reise er bl.a. hentet fra myten om Sargon fra Akkad.

Videre i boken ser jeg nærmere på likhetene mellom bl.a Abraham – Amenemhet I, Jakob – Jakubher, Salomo – Siamun. På den ene siden er de bibelske patriarker, mens de på den andre siden er egyptiske faraoer.

Hebreere var ikke en egen folkerase slik man først trodde. De var en semittisk og asiatisk gruppe av fremmedarbeidere som migrerte til Egypt fra naboland i søken etter arbeid som håndverkere og bygningsarbeidere.

Det du skriver her er viktig: “men heller se på skriftene som ble skrevet i samtid i den sivilisasjonen folket befant seg. (Sumeria/Babylon, Egypt, og Kanaan)”
Et annet eksempel er historien om Noa – som er hentet fra den babylonske myten om Uta-Napisthin.

Stemmer også at omskjæring var en egyptisk tradisjon. De ti bud var har sine store likhetstrekk med elementer hentet fra trylleformel 125 i den egyptiske Dødeboken.

Er endel om dette i boken, men her var iallfall noen eksempler på at vi tenker ganske likt når det gjelder disse tingene :)

Equalitor
Equalitor
Abonnent
14 år siden

Bare meg som ser den opplagte skrivefeilen bak på coveret? Det er alltid lettere å rette på andre, for i skrivearbeid kretser tankene på andre ting. Den der var dog for drøy og skulle blitt tatt ved første gjennomlesning av forfatter.. En av de siste linjene i “Tenk hvis”.
Skriveleifer er ikke av viktigste prioritet, men vi kan gi debunkerne mindre å skyte på ved å være litt forseggjort – om man vil. De kritiserer alltid skrivestil osv…
Må vel søke jobb som rettskriver eller noe, så jeg og kan sette penger i banken. Ellers tar jeg gjerne på meg rettlesning for verk som denne gratis. Skulle bare mangle.

Virker som en meget spennende bok ellers. De 19 presidentene skal jeg slå hardt i bordet med rundt meg..
Wake up time for you guys in the dark.

Isaksen
Isaksen
Abonnent
Svar til  Equalitor
14 år siden

Skal sies at forfatteren er utdannet økonom, så er nok en språkvask fra korrekturleser som har gått litt kjapt.. hehe ;)

http://www.larsra.com/company.htm

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
14 år siden

Smurfen:
Var ikke Moses prins av Egypt?
Har du hørt om Crown Prince Thut-mosis?

Ur-jødedom er ikke noe annet enn Egyptisk atenisme, som var historiens første religiøse og politiske hegemoni.
Moses er faktisk ikke et navn en gang. mose/mosis/moses = “sønn av”

Gullkalven var Kanaanittiske Baal, og erobringen av kanaan i regi av Josua er reinspikket historieforfalskning. Dette skulle angivelig skje 1400 BC, og på denne tiden var Ramses 2 (faraoen som (tuth)moses kranglet med) i krig med kanaan. Hverken Egyptere eller kanaanittere nevner noe om jøder, hebreere, israelittere i denne kampen.

Anbefaler deg å se nøye igjennom linkene nedenfor:
http://en.wikipedia.org/wiki/Crown_Prince_Thutmose
http://en.wikipedia.org/wiki/Atenism
http://en.wikipedia.org/wiki/Amenhotep_III
http://en.wikipedia.org/wiki/Maat

Så det er fullt mulig at “jøder” (Ikke khazarriske konvertitter) har historiske koblinger til de Egyptiske atenistene. Men disse “jødene” er isåfall et folk man normalt ikke regner som jøder i dagens samfunn. Mest trolig dreier dette seg om Koptere, palestinere, etc. Hvite jøder ser mere ut for meg som Romerske ur-konvertitter.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  HAy-RA
14 år siden

Nei, det var profeten Joseph som egentlig var prins av egypt. Det var også han som brakte israelittene fra Israel til Egypt da hungersnødbrøt ut i nærområder. Senere måtte Moses føre ut israelittene ut av Egypt igjen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_(Biblical_figure)

Litt komisk historie, men bekreftet fra flere ulike kilder… ;)

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Det er godt mulig det er bekreftet fra flere hold, men da skal jeg være den første til å si at det må være noe feil. DVS, man kan ikke bruke kun religiøse skrifter fra de 3 største for å finne ut av dette, men heller se på skriftene som ble skrevet i samtid i den sivilisasjonen folket befant seg. (Sumeria/Babylon, Egypt, og Kanaan)

Bare for å ta noen småting:

Egypt drev ikke med kjøp og salg av slaver, og Joseph reiste ikke fra Israel, men Kanaan. (Israel eksisterte ikke på denne tiden)

For det første er dette fra Elohistiske kilder.
Elohim er en Kanaanittisk himmelgud også relatert sumerianske AN.
I den gamle hebraiske bibelen står det at det var Elohim som skapte jorden, mens Yahweh ble mere nevnt når moses kom inn i bildet. Yahweh er også en kanaanittisk gud.
http://en.wikipedia.org/wiki/Canaanite_religion
http://en.wikipedia.org/wiki/Anu

Profeten AB-RA-HM reiste fra Ur Kasdim til kaanan, så første del av bibelen stemmer i grunn høvelig nok. Sumeriansk mytologi har forøvrig den eldste beskrivelsen av syndeflod, edens have, etc.
http://history-world.org/sumerian_floor_story.htm
http://history-world.org/genesis_narrative_in_the_light_o.htm

Men på en annen side, så ble sitvasjonen snudd på hodet da “mosis” kom inn i bildet.

Et eksempel på dette var at, først skjenker gud kanaan til abrahm, og noen generasjoner senere skjenker han kanaan til moses og beordrer han å utrydde kanaanitterene, noahs ætt ?(!) – Denne kjøper jeg ikke.

En annen ting er jo at den meste av bibelhistoriene som omhavner egypt og kanaan kan til dels vertifiseres av Egyptiske og kanaanittiske kilder, men til felles for disse er at ingen har hørt om hverken jøder, israelittere eller hebreere.

Foruten at dokumentasjonen rundt tuthmosis-ætten, er tilsvarende lik historiene som den bibelske moses, har vi også følgende likhetstrekk.

The Ten Plagues:
http://ohr.edu/yhiy/article.php/838

De 10 bud:
http://www.maatinus.com/Nguzo%20Saba/negative.htm

Omskjæring en egyptisk tradisjon:
http://www.imageofsurgery.com/Circum_Egypt.jpg

Så har vi dette med konvertitter.
Herodes var en tredjegenerasjons-konvertitt (Romer med jødisk tro)
Det er derfor naturlig å anta at mange romere i likhet med den egyptiske okkupasjonen, massekonverterte til den lokale religion.
Dette er forøvrig den eneste linken jeg finner som kan forklare hvordan Semitter plutselig har blitt så lyse i huden. Fordi de er ikke Semitter;)
http://no.wikipedia.org/wiki/Semitter

Romerene forsøkte å vinne folket med massekonvertering under den Egyptiske okkupasjonen. Det samme gjorde de da de ble truet av kristendommen. Og hvorfor skulle de ikke gjøre det med jødedommen?
Smak litt på det…

Til slutt noen ord fra Dr. Zahi Hawass.

I was wondering whether people are aware of the following significant statement by Dr. Zahi Hawass concerning a Hebrew tomb in Egypt:

In my opinion, the Israelite Exodus from Egypt will remain a point of controversy amongst scientists and researchers until the Day of Judgment or until new archaeological evidence is unearthed that is able to settle this issue. However in light of the information currently available to historians and archaeologists, we can do no more than practice moderation and caution.

There have been whispers in the archaeological community following the discovery of the Aper-al tomb in the Saqqara region in the area known as Abwab al-Qotat [Doors of the Cats] by French archaeologist Alain Zivie…

The discovery of this tomb which took place almost 20 years ago remains an important archaeological event. The reason for this is that the person buried in the tomb was known as “Aper-al” and this is an Egyptianized form of a Hebrew name. Aper-al was the vizier for King Amenhotep III, and later for his son King Akhenaten. Pharaoh Akhenaten was the first ruler to institute monotheism represented by the worship of the sun which he called ATEN.

… In addition to this, there has been prolonged controversy between Torah scholars and archaeologists over the credibility of Aper-al in fact being a Hebrew name. This creates the impression that Hebrews were present in Egypt during the eighteenth dynasty, and that some Egyptianized Hebrews held senior state positions.
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread531175/pg1

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Ja..Jeg skrev i grunn et ganske langt svar til deg, men det ble ikke publisert….

Regner med administratorene fixer det?

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Fra Facebook om “En forfatters klagesang”:
“Tenk hvis:
Det viste seg at de jødiske patriarkene var egyptiske faraoer?

De jødiske patriarkene var vel kanskje mer en det tatt i betrakning av all jævelskapen Moses lagde i Egypt før han tok isralittene med seg og dro sin vei
Han var sent av Gud sa han.
ååå… hvem gud da ?
Moses regnes som en av de viktigste personene både i jødedom, kristendom og islam.
Moses hadde sin egen livgarde (Leviternene) på samme måte som Hitler hadde sin SS
Moses dro på Sinai i 40 dager og banket steintavler, da han kommer tilbake så ser han at det er skapt en gullkalv, i raseri så knuser han tavlene sine og får livgarden sin til og gå fra telt til telt og myrde 3500 av sine egne som straff
Han hadde tydligvis glemt hva han nettopp hadde banket inn i tavlene sine
På sin vei til det lovene land så dreper han for fote, når han nærmer seg så ser han at dem som bor der allerede er for sterke siden han kun rår over 5000 soldater, Dem bosetter seg da i ørkenen i 40 år og trener garden si knallhardt og dem blir til 9000 soldater på den tiden og dem blir ledet av hans høyre hånd Josva som var en svært dyktig kriger
Moses og hans hær vinner en knusende sier over dem som bor i det lovende landet og utsletter dem helt så kommer turen til stammen rundt med ordre om og drepe alle, Josva klarer ikke og drepe kvinner og barn og tar dem med tilbakes etter tokt og Moses blir rasende på Josva samt får alle kvinner og barn drept, når alle inyggere fra det lovende land er masakrert og utryddet så får han sine egne alierte drept
Nå er det bare en kort tur igjen før dem kan slå seg ned i det hellige land men før Moses kommer så langt så blir han drept av sine egne som er lei av tyraneriet og blodtørsten hans
Moses hadde og en kobberslange som han brukte til diverse formål
Resten av historien frem til våre dager kjenner dem fleste, fakta fra Daniels bok mm er det nok få som lærte på søndagskolen
Isralittene har ikke akkurat vært uten blod på hendene siden heller og det er en kjent sak at i 1892 så ble det offisielt at dem selv skulle passe på at profetiene ble oppfylt, bygge opp Salamons Tempel for og forberede Anticrist sitt komme og verdensherredømme, en rekke hemlige organisasjoner ble dannet utifra dem som allerede var grunlagt av zionistene

Moses som grunnlegger av 3 verdens relgioner sa at han var i oppdrag fra Gud, vel alt tyder på at det var det motsatte av Gud han var i oppdrag fra, Moses var kun en blotørstig, dikator av en hærfører som lyste ren ondskap, nå ser vi at NWO vokser seg opp fra avgrunnen og venter på sin leder som skal føre dem til Armageddon
Egypterene ble besøkt av himmelfolket, er det mulig at Isralittene nedstammer fra et himmelfolk ?

Fakta er at alle som tilber dem 3 store relgionene er lurt trill rundt for og tilbe og gjøre oppdrag for ondskapen
Man skal ikke tilbe noen, ikke hylle noen andre en seg selv
Jesus sa at vi skal ikke ha andre guder en meg, altså man skal ikke ha andre guder en seg selv
Vi er ett og vi er alt, svarene på alt finner vi i oss selv
Det og tilbe guder, Obama, Britney Spears osv fører kun til våres egen undergang
Hvem Jesus var aner ikke jeg bare teorier, men han sa klart fra om at hverken hans selv eller andre skulle hyllest, det og ha ledere har aldri ført til annet en jævelskap
Er vi mennesker virklig så svake at vi trenger ledere til og tenke for oss, bestemme for oss, styre oss
Personlig så er jeg overbevist om at vi er mer en klare for og benytte oss av den fri vilje til det beste for oss selv og andre for og komme oss videre på ferden :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Delvis enig smurf….:)
Egentlig har moses ingenting med islams blodslinje å gjøre! :D
Abraham hadde tre sønner, som på hver sin måte er grunnen til blodutsplittelse blant mennesker gjennom historien. Her kan du se profetenes familietreet:
http://www.isgoc.com/images/aboutislam/FAMILY%20TREE%20%7BLarg%20Pic%7D.png
Du ser at på samme måte som kongedømmet, er også profetdømme noe som går i arven. Klarer du å identifisere hvem som var før Adam, har du dermed løst gåten om menneskenes eksistens! :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

*blodsutgytelse

hope
hope
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Er det slik du forsvarer de stugge ord han sier om Profet Moses? Profetensnavn er nevnt 34 ganger i Koranen. Og i al-A’raf, Ta Ha, og al-Qasas
står det mye om livet hans og alt han gikk gjennom. Du er en idiot.

vantro
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Ikke nok at folk skal plages med Rothschilds og Rockefellere, i tillegg skal en plages med en muslimsk adel:
http://www.berlingske.dk/danmark/undskyldnings-klan-vil-skabe-muslimsk-adel
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/ytringsfriheten-gjelder-kun-for-muslimhets/#comment-19527

Isaksen
Isaksen
Abonnent
14 år siden

arifkarim!

Du gjør nok en feilvurdering her. Se på setningene samt bildet han velger å promotere seg med! Her lar du deg nok unødvendig oppildne (“For noe bullshit dette er”) grunnet et lite utdrag fra dette ene kapittelet. Dersom du ser på bildene i facebook-gruppen du linket til, så vil du nok se at han trolig er en palestina-venn.
Poenget er at jeg tror man skal vente med konklusjonene og påstandene omkring teksten før man har sett sammenhengen. Er mange der ute som bruker provokasjon som en debattstarter..
Hehe.. det skal også sies at du linker til wikipedia, noe som kanskje går under din egen beskrivelse av et syn som er påvirket av mainstream media? ;) Det kan hende det viser seg at du har rett vedrørende boken, men syns du tar litt hardt i når du åpenlyst ikke har lest den.. :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Isaksen
14 år siden

Enig! Har ikke så fullverdig kunnskap om resten av temaer, ellers ville det blitt enda flere “bullshit” under kommentaren… hehe
Men fordi jeg har brukt lang tid på å studere den islamske historien fra alle mulige synsvinkler, kan jeg lett finne disinfo, selv når det ligger på en kilde som wikipedia. At forfatteren er påvirket av mainstream kunnskaper, er greit nok, men han burde avklare mer om hvorfor muslimer gikk til angrep på nabostatene, enn å stemple Mohammad som krigerprofet:
Da islam oppblomstret i den arabiske halvøya, gikk flere nomadiske stammer sammen til å bli en folkegruppe. Dette førte til en politiske maktubalanse, da perserne og romerne forlengst hadde “delt” denne regionen mellom seg. Begge riker begynte da å konspirere mot nylig konverterte muslimske områder, som senere ildnet til konfrontasjoner og blodbad mellom muslimer, perserne og romerne. Persia tapte og ble konvertert. Senere ble også store deler av rommerike (Østromerriket) tatt i slike konfrontasjoner og slag.
Men husk at “krig” har alltid vært en måte å vise sin makt på i alle kulturer, noe vi fortsett gjør, selv om vi syns at vi har blitt “opplyste”! :D
Dermed er “stemplingen” av kunn islam, muslimer og profeten som krigerske, en hån mot historien!

Isaksen
Isaksen
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Dette er sant, men tror nok Morten Kielland hadde nevnt noe om dette i omtalen av boken dersom Lars Ra var ute etter en stempling av kun islam. Som du nevner, kristendommen har jo oxo blitt spredt med sverdet. Men dette er de nok klar over, så vil heller tippe utifra teksten at han i større grad er ute etter å ta et oppgjør med Israels og sionistenes krigerske oppførsel ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Fra Facebook om “En forfatters klagesang”:
“Tenk hvis:
Det viste seg at de jødiske patriarkene var egyptiske faraoer?
Jesus var den siste Ptolemeér-herskeren?
Profeten Muhammed kun var en maktsyk krigsherre?
Terrororganisasjonen Al-Qaida ikke eksisterer?
Menneskene i nazistenes konsentrasjonsleire ikke var hebraiske jøder, men konverterte jøder – primært fra khazarriket?
Vikingene egentlig stammer fra Midtøsten?
USA ikke fikk sin uavhengighet etter krigen mot det britiske monarkiet?
19 amerikanske presidenter var etterkommere av kong Edvard III?
Dine barndomsminner ikke stammer fra deg?
Den fysiske verden vi lever i kun eksisterer i vår bevissthet, da atomet er så og si helt tomt?
Disse påstandene kan dokumenteres?

Tenk hvor spennende det kan bli dersom du får tak i en bok som kan besvare disse spørsmålene?

Mitt navn er Lars Ra – velkommen til En forfatters klagesang.”
http://www.facebook.com/group.php?gid=89833684375

Nå vil jeg ikke kommentare de andre påstandene, annet enn dette:
“VERS FEM – STROFE EN:
”Den eneste forsikringen for å bli frelst er å dø som martyr. I Koranen står det at man ikke skal tro at de som ble drept som martyrer i jihad er døde – de lever. Dette er katalysatoren bak moderne selvmordsbombing. Mange muslimer vil si at islam forbyr selvmord. Alle forsvarere av selvmordsbombing vil begynne med å si at dette ikke er selvmord. Personens intensjon er ikke å drepe seg selv, men hensikten er å drepe andre, og dette er lov siden det er islamsk jihad. Og hvis de dreper seg selv i prosessen, som kan være en konsekvens, vil de få belønning som en martyr i paradis.
Koranen er meget klar på hvordan en jihadist blir belønnet dersom man dør i kamp for Allah. Det er viktig å forstå at Koranen sier at det finnes ingen garantier for paradis, bortsett fra de som dreper og blir drept i Allahs navn, med mål om å etablere muslimsk lov i verden.”

Umar sent the Muslims to the great countries to fight the pagans. When we reached the land of the enemy, the representative of Khosrau (Persia) came out with forty-thousand warriors, and an interpretor got up saying: Let one of you talk to me! Al-Mughira replied: Our Prophet, the Messenger of our Lord, has ordered us to fight you till you worship Allah alone or give Jizya (tribute). And our Prophet has informed us that our Lord says: Whoever amongst us is killed (martyred), shall go to Paradise to lead such a luxurious life as he has never seen, and whoever amongst us remains alive, shall become your master.
– SAHIH AL-BUKHARI: Vol 4, Bk 53, Hadith 386”

For noe bullshit dette er. En løs framstilling av den islamske historien, læren og budskapet. Ja, enig med forfatteren at islam ble spredt i store deler av verden via sverd i begynnelsen, på lik side med kristningen av europa og senere verden under koloniserings og imperialismens flagget. Men forfatteren tok ikke i betraktning hvilke påvirkninger disse “kriger araberne” hadde i den vestlige verden. Hele den moderne vestlige verden står jo stortsett på den vitenskapelige, filosofiske, politiske, økonomiske innovasjoner gjort av selveste araberne, før krig og innvasjoner fra andre kulturer sendte de tilbake til “nomadiske” tilstander:
“The Mongols and Turks from Central Asia conquered most of the Eurasian land mass, including both China in the east and parts of the old Islamic Caliphate and Persian Islamic Khwarezm, as well as Russia and Eastern Europe in the west, and subsequent invasions of the Levant. Later Turkic leaders, such as Timur, though he himself became a Muslim, destroyed many cities, slaughtered thousands of people and did irreparable damage to the ancient irrigation systems of Mesopotamia. These invasions transformed a settled society to a nomadic one”
http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_Golden_Age

Konklusjon: Det fins ikke en eneste forfatter i verden idag, som ikke er påvirket av mainstream media og akademia når det gjelder hans forhold til “ukjente” kulturer… :)

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Hvilken nytte har alt dette for oss alle som sitter pent i en synkende båt?
Hvor lenge skal dere fortsette å stumpe vann og til hvilken nytte?
Hvor lenge skal dere prøve å overbevise hverandre hvem som er best i test?
Hva hjelper det deres avkom?
Tiden er knapp for handling hvis det finnes noen tid.
Vil dere holde kjeft så lenge det holder?
Eller vil dere rydde ut av jordkloden skrikende urett som jøde-vestlige terror og tortur, Brown&PASE-pedofili, NATO-bandas beskyttelse av narkoproduksjon, jøde-yankees våpenproduksjon, profittering på deres liv og helse osv.?
Jeg er mett av tom tullprat.
Mobiliser ungdom til kamp om deres overlevelse på denne jordkloden.

Broilerhuset ble tvunget av 40 tusen norske ungdommer til å avgrense norsk Irak-forbrytelse med lobotomert-insektets laserpresisjons gave til anglo-yankees mordere.

Mobiliser årets rus til kamp mot Broilerhuset, vis veien til ungdom i andre land og press hora FN til handling!
– Avskaff sionistisk misdannelse “israel”,
– Krev økonomiske sanksjoner mot jøde-fascistiske regimet nå,
– Krev omlegging av bruk av natur-, arbeids- og intellektuelle ressurser på Jorden fra destruktive drapsformål til fredelige formål,
– osv.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  bin Laden
14 år siden

“Broilerhuset ble tvunget av 40 tusen norske ungdommer til å avgrense norsk Irak-forbrytelse med lobotomert-insektets laserpresisjons gave til anglo-yankees mordere”

Hva mener du egentlig her?

« Forrige artikkel

Iran og vesten ved et veiskille

Neste artikkel »

Norske mediers samlede TABU-oversikt

25
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x