//

«Ulvenes dal: Palestina» filmanmeldelse

4.5K visninger
3 minutter lesetid
91

Filmen hadde premiere 28. januar 2011 og er den tredje i en serie. De to første het «Ulvenes dal: Irak» og «Ulvenes dal: Gladio». I Valley of the Wolves: Palestine følger vi en gruppe tyrkiske spesialagenter til den sionistokkuperte Vestbredden. Filmen er et friskt pust i actiongrenen hvor vi som regel er vant med å se hollywood-filmer hvor heroiske amerikanere redder verden i fra fæle arabere og grønne busemenn fra ytre rom i skjønn forening. Her får vi se USA/Israel blokken i den skurkerollen de hører hjemme.

Oppdraget deres er en hevntokt etter bordingen av Gaza-flåten våren 2010, hvor ni tyrkere ble drept av IDF. Målet er intet mindre enn å drepe offiseren som hadde ansvaret for bordingen. Filmen er en av de dyreste tyrkiske produksjonene noen sinne, med spektakulære actionscener. Filmskaperene opptrer ryddige ved å skille på jøder og sionistisk statsterrorisme. Filmen spiller mye på symbolske gjerninger, som bla. da den Amerikanske jødinnen som tidligere i filmen ble reddet av Tyrkiske opprørere, spytter en IDF offiser rakt i ansikten rett etter det ble klart at huset til den Palestinske familien hun bodde sammen med skulle meies ned med en bulldoser med et barn i rullestol innestengt. Til tross for at handlingen er fiktiv, er mange enkeltstående hendelser som er basert på virkeligheten.

Selv om filmen høyt, klart og tydelig skiller på sivile jøder, sionistjøder, og staten Israel, har det ikke hindret østerrikske sionistiske jøder i å anmelde filmen for antisemittisme, og filmen har blitt forbudt i Tyskland. Ifølge Raimund Fastenbauer, som hevder å representere de østerriske jødene, oppmuntrer filmen til religiøs vold og fornærmer religiøs tro. Videre heter det at filmen fremstiller alle Israels handlinger som om landet er styrt av en jødisk verdenskonspirasjon. Helt sikkert er det iallefall at Raimund Fastenbauer ikke har sett filmen, da filmen derimot promoterer sunn religion. Jødisk verdenskonspirasjon er heller ikke en del av handlingen i filmen, og heller ukjent er årsaken til at Raimund Fastenbauer forsøker å snike inn zions vise protokoller i en film som handler om Tyrkere som hevne den Israelske drapstokten på konvojen. Det er derimot Raimund Fastenbauer ved sine uttalelser som setter den menige jøde i dårlig lys, siden hun ved sin posisjon skaper et bilde av at Østerrikske jøder er sionister som støtter drapet på Tyrkiske humanitære hjelpearbeidere. Ikke alle jøder hyller drapet på konvojen.

Men at sionistregimet Israel har for mye international makt, og på dette viset gjør skade både utenfor og innenfor Israels grenser ved både infiltrering og pervertering av politikk og religiøse menigheter blir en annen sak. Israels makt over vesten kom bla. godt til syne under den siste Gaza-konvojen i 2011, da Israel på ett eller annet vis klarte å outsource sin sjøblokaden til Hellas. Israel klarte også å presse flere internasionale flyselskap i å blokkere pro-Palestinere fra å benytte deres fly til Palestina. Man er naiv om man tror at Hellas og de andre Europeiske landene ikke ble truet eller utsatt for utpressing.

Det er uholdbart at internasjonale flyselskap og den greske regjering opptrer som Israels lakejer og hindrer konvoj til Gaza med livreddende nødhjelp. Dette er et klart brudd på internasjonal humanitær rett. Det internasjonale samfunn må stå samlet i sin motstand mot Israels brutalitet og manglende respekt for folkeretten. Spesielt viktig er det at aktører i regionen som Egypt, Libya, Saudi Arabia, Tyrkia, Syria, og Iran tar initiativer som kan hjelpe sivilbefolkningen i Palestina og bidra til en varig løsning på konflikten. Partene i konflikten har plikt til å respektere internasjonal humanitær rett. Dette betyr blant annet at de må skille mellom militære mål og sivile og effektivt beskytte sivilbefolkningen. Dette gjør man ikke ved å mure folk inne, kutte strøm og vannforsyning,  isolere dem fra omverdenen, marinere sivile i hvit fosfor, presse ikkestridende tredjepart til å bidra i isoleringen, og gå til angrep og true de som respekterer, samt søker å opprettholde internasjonal humanitær rett, og de som ønsker å dokumentere potensielle overfall. Palestinere har den klare og juridiske rett til å forsvare seg.

http://www.youtube.com/watch?v=HL5KGfN-JOQ

Henrettelsen av de Tyrkiske aktivistene har sin pris, og prisen økte betraktelig etter Israel nektet å beklage henrettelsene ovenfor Tyrkia. Tyrkia har kastet den Israelske ambassadøren på dør, avsluttet all militært samarbeid, og varsler nå at deres neste hjelpeforsyninger til Gaza vil bli beskyttet av den Tyrkiske marine. Tyrkia er på mange måter truet av Israel, da de også sliter med kurdisk sionisme som ligner litt på vestens kristensionistproblem. Den Kurdiske sionistiske organisasjonen Israel-Kurd vil gjenreise Kurdistan ved å ta deler av Irak, Iran, og Tyrkia for så å gjøre den nye staten Israkurd til jødenes andre hjemmeland. I tillegg truer Israel med å bevæpne den Tyrkisk-Kurdiske terrorgruppen PKK fordi Tyrkia ikke liker at de plager Palestinere. Det Osmanske riket fall ble regionens undergang, men en ny Osmansk konføderasjon kunne ha bli regionens reddning.

Se hele filmen Ulvenes Dal: Palestina her:

Valley of the Wolves — Palestine

Sigr Huginsson

Han har en IT-bakgrunn og har studert historie, religion, filosofi, kultur, og sivilisasjoner fra antikken i snart 10 år. Han er en hverdagsfilosof, amatørhistoriker, og samfunnsanalytiker med glimt i øye.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

91 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

BELGIAN MP LAURENT LOUIS ON ISRAELI POLICIES & ZIONISM http://www.youtube.com/watch?v=jOLz4RKEksI Quote: CLICK ON C FOR THE ENGLISH SUBTITLES. Brussels, the 7th of March. After President Shimon Peres in visit in Brussels has met the Belgian Prime Minister Elio di Rupo, MP LAURENT LOUIS denounces and condemns the policies of the State of Israel. He also take this opportunity for praising Anti-Zionism which he considers necessary for a fairer and more ethical world.

“Siv Jensens tale om den «Den lille manns kamp mot AP-staten» ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/frp-for-folk-flest/comment-page-7/#comment-96104

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

The bravest politician in Europe – Belgian MP Laurent Louis Remains In Prison http://www.abeldanger.net/2014/10/the-bravest-politician-in-europe.html

Belgian MP Laurent Louis Denounces the December 22 Pedophile Celebration! https://www.youtube.com/watch?v=AG-B_zIL1LM

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Vanessa Redgrave support for Palestine +

Quote: Vanessa Redgrave talks about those who support Palestine and the right of self determination. NYC Ethical Culture Jan. 13, 2008

“UN UNCED: Earth Summit 1992 by George Hunt, depopulation, bank scams, fascist new world order agenda ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/02/e/comment-page-3/#comment-95062

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Palestinsk dokumentarfilm fra 2011. I landsbyen Bil’in i 2005 fikk Emad sin fjerde sønn og sitt første kamera.
Samme år ble en mur bygd gjennom den palestinske landsbyen.
Folk protesterte.

I årene som fulgte filmet Emad motstanden mot muren.

Men kameraet hans ble smadret, og han måtte skaffe et nytt – og et nytt. Til slutt hadde han laget en film som nå er vist i mange land. Regi:Emad Burnat, Guy Davidi.
http://tv.nrk.no/direkte/nrk2
http://www.imdb.com/title/tt2125423/

trollgutten74
trollgutten74
Abonnent
11 år siden

Jeg tenker at filmen var god. Men dette er vist fra en side av saken.

Burde vi tro på alt vi ser ? er noen enige i termologiene ?

jeg tenker at den sionistiske organisasjonen kan klare dette uten motgang.
De har tidligere fått hjelp av værgudene også.

Bolla
Bolla
Abonnent
11 år siden

Så du tror Arafat ble drept av terrorister?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Bolla
11 år siden

Tests performed by a laboratory in Switzerland found significant traces of Polonium-210 on the late Palestinian leader’s clothes,

Yasser Arafat may have been killed with a lethal dose of the highly radioactive substance Polonium, it has been claimed.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/palestinianauthority/9374010/Yasser-Arafat-poisoned-with-Polonium.html

Institute of Radiation Physics at the University of Lausanne in Switzerland as part of a nine-month investigation found traces of polonium in quantities much higher than could occur naturally on Arafat’s personal belongings

Israeli journalist Yossi Melman, who specializes in espionage stories,
reported that based on his research Israel did not kill Arafat,

claiming that then-Prime Minister Sharon rejected suggestions by the military to do so since the negative publicity would outweigh the advantages.[144]
http://en.wikipedia.org/wiki/Yasser_Arafat#Theories_about_cause_of_death

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

– Arafat kan ha blitt forgiftet av radioaktivt materiale

– Selv i en forgiftningssak som Litvinenkos, burde bare noen få millibecquerel bli påvist i 2012, skriver instituttet.
http://www.dagbladet.no/2012/07/03/nyheter/yassir_arafat/utenriks/palestina/al-jazeera/22407965/

Coincidence?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Arafat var «ved god helse før han plutselig ble syk 12. oktober 2004» og døde én måned etter, 75 år gammel.

Al-Jazeera sier de har analysert noen av Arafats eiendeler, inkludert klær, tannkost og palestinaskjerf, og funnet uvanlig høye nivåer av det svært sjeldne radioaktive grunnstoffet polonium.

Polonium
Alfastrålingen stoppes av huden, men hvis polonium kommer inn i kroppen ødelegges cellenes DNA, slik at cellene dør eller blir til kreftceller.

Symptomene er hårtap, nedsatte kroppsfunksjoner og nedbrytning av de indre organene.

Døden inntreffer etter en-tre måneder.

Så lite som et hundretusendels gram kan være dødelig.
http://no.wikipedia.org/wiki/Polonium

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Analyst tells ‘Post’ high levels of radioactive poison reportedly found on Arafat’s belongings

likely placed there much later.
http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=276447

Da er jo saken avklart, eller?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Yasser Arafat skal undersøkes av sveitsiske eksperter for å finne ut om den palestinske lederen ble forgiftet.

Den nøyaktige dødsårsaken er ukjent, og det har vært spekulert på om han kan ha blitt forgiftet.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/08/24/arafats-levninger-skal-undersoekes-gift

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Dommere fra Frankrike vil reiser for å undersøke Yasser Arafats levninger, opplyser enken etter den palestinske lederen.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8310443

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Israel innrømmer for første gang at det var de som likviderte PLOs tidligere nestleder Abu Jihad.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10062908

04. 07. 2012, kl. 16:15
Suha Arafat nekter for at mannen døde naturlig. Hun mener han ble drept.

Jeg vil at levningene skal graves opp
http://www.dagbladet.no/2012/07/04/nyheter/dodarsak/yassir_arafat/eiendeler/forgiftet/22410765/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Ifølge Nicolás Maduro er det mye som tyder på at Chávez ble forgiftet.

….ønsker gransking av Chávez’ død

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/03/31/maduro-oensker-gransking-av-chavez-doed

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Støtter påstander om at Arafat ble forgiftet med radioaktivt dødsstoff

Leger med klare indikasjoner i omfattende ny studie.

•Yasser Arafat ble syk i 2004 etter å ha vært innesperret i sitt hovedkvarter i Ramallah i over to år av den israelske hæren.
http://www.dagbladet.no/2013/10/13/nyheter/yassir_arafat/palestina/utenriks/politikk/29754105/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Yassir Arafat drept av gift

Nye undersøkelser konkluderer med dette.
http://www.dagbladet.no/2013/11/06/nyheter/yassir_arafat/palestina/dod/forgiftet/30186413/

04. 07. 2012, kl. 16:15
Suha Arafat nekter for at mannen døde naturlig. Hun mener han ble drept.

Jeg vil at levningene skal graves opp
http://www.dagbladet.no/2012/07/04/nyheter/dodarsak/yassir_arafat/eiendeler/forgiftet/22410765/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

– Alle er enige om at Castro må bort. Spørsmålet er hvordan det kan skje
Raseri og jubel blant eksil-cubanere etter Obamas historiske beslutning.
http://www.dagbladet.no/2014/12/18/nyheter/utenriks/usa/cuba/politikk/36810541/

CIA eller ei – accidenting som drapsmetode
http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/cia-eller-ei-accidenting-som-drapsmetode/

Nå dør vel Castro av “matforgifting” snart da.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Suha Arafat nekter for at mannen døde naturlig. Hun mener han ble drept.

Jeg vil at levningene skal graves opp
http://www.dagbladet.no/2012/07/04/nyheter/dodarsak/yassir_arafat/eiendeler/forgiftet/22410765/

Ja da blir vel kanskje graven hans bombet sønder og sammen før de får gjort det.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Cool filmtittel :)

ye
ye
Abonnent
12 år siden

Splitt og hersk utført av religiøse ledere skaper krig.
The Meccans (Waraquah – the Meccan-agent of the Pope)
http://jahtruth.net/hadith.htm
Sura 32:23
http://jahtruth.net/bibproof.htm

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Det muslimske brorskap i Egypt avslører sine hensikter. Det muslimske brorskapet, som ble det største partiet ved det egyptiske valget, holdt nylig et massemøte med 5.000 deltagere i al-Azharmoskeen. Der tok flere taler til orde for folkemord og krevde drap av alle jøder. Det ville jo være synd om slike islamske fundamentalistiske krefter skulle komme til makten i Egypt. Da vil det bli som med palestina-araberene – de er ikke så opptatt av å heve velstand og bygge broer, men satser heller på hat og krig.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Splitt og hersk , hegelaian dialectic, muslim brotherhood en brittisk kreasjon, en vanlig strategi, jfr al-qaeda også:

The CIA’s Libya Rebels: The Same Terrorists who Killed US, NATO Troops in Iraq http://tarpley.net/2011/03/24/the-cia%E2%80%99s-libya-rebels-the-same-terrorists-who-killed-us-nato-troops-in-iraq/

Sitat: .. Al Qaeda emerged from the cultural and political milieu of the Moslem Brotherhood or Ikhwan, itself a creation of British intelligence in Egypt in the late 1920s. The US and the British used the Egyptian Muslim Brotherhood to oppose the successful anti-imperialist policies of Egyptian President Nasser, who scored immense victories for his country by nationalizing the Suez Canal and building the Aswan High Dam, without which modern Egypt would be simply unthinkable. The Muslim brotherhood provided an active and capable fifth column of foreign agents against Nasser, in the same way that the official website of Al Qaeda in the Islamic Maghreb is trumpeting its support for the rebellion against Colonel Qaddafi.’ ..

Som sagt før maranata, skjerp deg

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Gingrich:
Palestinerne er «et oppfunnet folk»

Han håper å bli republikanernes presidentkandidat – og lover å føre en langt tøffere tone i Midtøsten, dersom han blir valgt.

Han lover å gå tøffere til verks, dersom han blir USAs neste president.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Gingrich-Palestinerne-er-et-oppfunnet-folk-6717608.html

Ja han kan gjøre et godt valg blant jødene, unnskyld, jeg mener i usa.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Slett gjerne kommentaren over Sigr, den er lagt der den burde være nå, på forhånd takk.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Historiske fakta taler for seg selv, og mot historiske fakta kjemper man forgjeves.
Palestina fikk sitt navn fra den romerske keiseren Hadrian, da han ville straffe jødene for deres opprør mot det romerske keiserriket.

http://no.wikipedia.org/wiki/Bar_Kokhba-oppr%C3%B8ret

Palestina har således aldri vært noe arabisk land, og at det skal finnes et eget palestinsk folk av arabisk avstamning er således en gammel seiglivet løgn. Hvis noen skulle ha rett til å kalle seg palestinere måtte det i så fall være de jødene som bebodde dette området da det fikk sitt navn.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Jämtland og Herjedalen har vært norsk, støtter du at vi tar området tilbake?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

1) Er du bare flåsete her, eller synes du virkelig at denne sammenligningen er relevant?

2) Er det historiske fakta for harde å svelge, eller sitter løgnen om et eget palesina-arabisk folk så langt inne at det gjør vondt å fjerne den?

3) Kjenner du heller ikke de historiske fakta om politisk motivert språkbruk innført av kompisene Nasser og Arafat, opprettelsen av PLO og hvordan araberene i dette området før 1962 hardnakket nektet å kalle seg palestinere?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Og hva så, skal barn, unge, gamle, kvinner, gravide, menn lemlestes og drepes fordi de uten skyld og tilfeldigvis er født i et spesielt landområde? Hvordan mener du konflikten skal løses, ved at folket i Palestina flytter til Tromsø?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

700 000 arabiske flyktninger, og minst like mange jødiske flyktninger fra arabiske land. Israel svelget unna sin del, mens araberene opprettet flyktningeleire som holdes kunstig i live den dag i dag av politiske årsaker.

For Israel er flyktningeproblemet løst, men de tar stadig imot flyktninger ettersom behovet melder seg. Araberene derimot krever at alle flyktninger og alle deres etterkommere skal få flytte tilbake til Israel. Årsaken til dette er ikke av human art, det er det vel knapt noen som påstår i dag.

For å sette det hele i perspektiv. Norsk Folkehjelps (Les LO) juleaksjon støtter denne absurde retten for alle disse flyktninger og deres etterkommere å vende tilbake til Israel. MEN – å kjempe for denne retten for alle flyktninger som er kommet til Norge opp gjennom årene er for dem fullstendig uinteressant – det er ikke tema i det hele tatt. Hvorfor – jo, fordi det hele er politisk betinget. Noen flyktninger skal behandles og ha helt spesielle rettigheter som man ikke finner noen andre steder på vår jord enn akkuratt i dette området.

Det har vært en lang rekke etniske rensninger siden år 1900 (folk er blitt jaget og noen ganger massakrert ut fra etnisk-religiøse kriterier). For alle disse flyktningestrømmene gjelder det at den ”rett til å vende tilbake” som man kan sies å ha i utgangspunktet, går tapt etter som tiden går ut fra tre kriterier, ifølge Rupert Colville (talsmann for FNs høykommisær for flyktninger i 2004). Punktene er Colvilles, eksemplene er:

Jo lengre tid som er gått, jo mindre rett har man til å vende tilbake. Svært få vil i dag hevde noen rett for finske flyktninger fra 1944 til å vende tilbake til Karelen, eller tyske fra 1945 å vende tilbake til Polen, Tsjekkia osv. Og som vi så: FN og EU mener at det er for lenge siden 1974 til at gresk-kyprioter har rett til å vende tilbake på Kypros.

Hvis den opprinnelige, etnisk-religiøse konflikten fortsetter, kan man ikke vende tilbake. Få tror at serberne som flyktet fra albanerne i Kosovo har noen reell rett til å vende tilbake, for eksempel. En lang rekke av flyktningestrømmene ovenfor kommer i denne kategorien – forholdene er så fiendtlige at det ikke er mulig å flytte tilbake. Det gjelder blant mange andre de fleste jødiske flyktningene fra arabiske land.

Hvis nye innbyggere har flyttet inn der flyktningene bodde, svekkes retten til å vende tilbake. Det gjelder aller mest der hvor de nye innbyggerne også er flyktninger som flyktet motsatt vei – slik som hinduer og muslimer i India og Pakistan og grekere og tyrkere i Hellas og Tyrkia. Og det burde gjelde arabere og jøder fra Israel til arabiske land og fra arabiske land til Israel.
Etter alle disse kriteriene har palestinerne for lengst mistet enhver rett til å ”vende tilbake”. Ingen andre grupper fra 1940-tallet blir i dag innrømmet noen slik ”rett”. Eller hvordan tror du SV ville mene at det fremmer freden i verden dersom finnene begynner å forlange å få sine gamle hjem i Karelen i Russland tilbake? Det er bare når de kan bruke det til å sende jødene ut i hjemløshet igjen for nye århundrer at SV og deres likesinnede hevder ”rett til å vende tilbake” for en så gammel flyktningegruppe.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Takk for utredning. Imidlertid er utsagn fra FN kun for tomme utsagn å regne, korrupsjonen startet i FN fra etableringen av. Forløperen Leage of nations ble en fiasko grunnet samme korrupte regime. Alt koker ned til at alle må erkjenne alles rett til sikkerhet og velstand, krig fører bare til ny krig og vil ingen ende ta, og det er dessverre noen investorer som ønsker krig, for det er deres levebrød, disse investorer må alle nasjoner og en felles internasjonal organisasjon ta et avgjørende oppgjør med, og FN er ikke egnet til det formålet.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Det er håpløst å diskutere med slike som deg, siden du omgår fakta ettersom det passer deg. FN-resolusjoner mot Israel mottas med takk, men når uttalelser som ikke passer inn kommer på banen avvises de som “tomme utsagn” – da er plutselig FN korrupt.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Så lenge du har et syn som i realiteten forårsaker overgrep mot mennesker og miljø, er det ikke mulig å bli enig med meg

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Om FN går imot eller støtter Israel , har ingen betydning så lenge FN er korrupt. FN har ikke livets rett, organisasjonen er etablert av en korrupt og uintelligent elite

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Falcon skriver: “Så lenge du har et syn som i realiteten forårsaker overgrep mot mennesker og miljø, er det ikke mulig å bli enig med meg”

For en uhyrlig påstand! Her kommer jeg med historiske ugjendrivelige fakta, og alt du kan fiske opp av argumenter er at MITT SYN forårsaker overgrep. At du til og med får tomler opp for det presterer her av tåkeprat sier egentlig ganske mye. Når man sitter så til de grader sementert og dyrker løgner for sine sympatier fremfor sannheter er ganske mildt å si hjernevasket.

Sannheten om grunnlaget for ondskapen i Midt-Østen konflikten er religiøs indoktrinering om at der islam en gang har satt sin fot aldri mer kan tilhøre dhimmi. Israel er villig til å gjøre inrømmelser for fred, mens araberene ALDRI vil anerkjenne Israels blotte eksistens.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Det er ganske stygt å kalle folk “jødehatere.” Så vidt jeg vet er det ingen her på “NS” som hater hverken jøder eller andre mennesker. Jeg hater ihvertfall ikke noe menneske.

Du finner en god del hat mot goyim blant jødene dog. De sier det rett ut at ikke-jøder er noe på linje med dyr. Og det er ganske stygt å si. Vi får vel kalle disse jødiske personene for “goyimhatere.” Men selv disse motbydelige personene har jeg ikke noe personlig hat mot. Jeg ønsker bare at de skal fratas sin makt og sin mulighet til å påvirke andre med sin gift.

Å hate ondskap er ikke feil. Og dine kjære jøder, Maranata, de har stått bak så utrolig mye ondskap i verden. Vet ikke om det er en trøst for deg at disse jødene tilber Satan og ikke din Gud. Jeg sikter til bl.a. jødene i den gamle Sovjetledelsen som utryddet millioner i kaldt blod. Viser deg gjerne dokumentasjon om du ber om det. Og dagens jøder i Israel massakrerer småbarn og brenner de levende med hvitt fosfor. Om de tilber Gud eller Satan er for meg likegyldig. Det er handlingene som teller.

Jødenes handlinger har i all vår historie vært satanistiske. Hvilken religion er det som rettferdiggjør slik ondskap? Om dette er din kjære jødedom så mener jeg denne religionen bør avvikles umiddelbart.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Dette må vel kalles å kaste stein i glasshus – du som fornekter Holocaust :-)

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Hallo i luken – du skriver:
Jødenes handlinger har i all vår historie vært satanistiske.

Er ikke dette jødehat? Er du så skrudd at du ikke ser hva du selv skriver?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Nei. Stoltenberg var med på å drepe tusenvis av mennesker i Libya nylig. En satanistisk handling. Men at jeg slår dette fast er ikke det samme som at jeg hater Stoltenberg. ABB massakrerte masse ungdommer. Forferdelige ting. Men jeg hater ham allikevel ikke.

Greit – jeg kritiserer jøder. Med eller uten grunn. Men dette er ikke det samme som hat. Hat er en bestemt følelse. Og en følelse som ofte gir seg uttrykk i handling. Skulle jeg for eksempel begynne å sprenge synagoger og lage lampeskjermer av jøder så kunne du nok ha grunn til å mistenke meg for jødehat. Men jeg gjør ingen slike ting. Jeg fordømmer onde handlinger, men jeg fordømmer intet menneske. Ikke engang Rothschild eller Kissinger. De får sin dom og straff i det hinsidige.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Jeg kan ikke erindre å ha sett deg skrive noe som helst om onde handlinger utført av islamister, gjerne i allahs navn. Du kritiserer bare den ene siden. Den Jødiske stat har drept mange de også, og mye av dette er gale handlinger, men deres rett til sitt eget land forsvarer jeg allikevel.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

maranata sier “Jeg kan ikke erindre å ha sett deg skrive noe som helst om onde handlinger utført av islamister, gjerne i allahs navn.”

Der har du skaffet deg jobb maranata, skriv og dokumenter. På forhånd takk

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Jeg skjønner utmerket godt at jeg er en “loner” her blandt stort sett jødehatere, og jeg vet jo utmerket godt at en vesentlig del av konspirasjonsteoriene plasserer jødene i dirigentstolen for alt som er feil her i verden. Dette er jo gammelt tankegods mot et folkeslag som har blitt forfulgt gjennom hele historien. Når Falconi fullt alvor påstår at jødene finansierte kommunismen, er det så jeg blir helt paff. Da lurer jeg virkelig på hvordan hvordan det står til hos mine meningsmotstandere. Er dette resultat av plain hjernevasking, taler vedkommende mot bedre vitende eller er det rett og slett en påstand tatt ut av ingenting?

Her er historiske fakta ikke av interesse, ettersom de tar både brodden og livet av jødehaterenes argumenter og levner løgnene som serveres her liten ære. Det blir svaært vanskelig å ta dette problemet på alvor ettersom deler av redaksjonen her på NyS står for det samme. Man kan ikke drive personangrep på meningsmotstandere her på NyS, men man kan gjerne henge ut hvem som helst andre offentlige personer, og gjerne en hel forlkegruppe.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Operation Gladio – Early George HW Bush CIA Connections :-)
http://www.youtube.com/watch?v=Tb9ZdqXlDnU&feature=player_embedded#!

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Kardinaltegnet på Jesu gjenkomst er gjenopprettelsen av staten Israel, slik det er blitt profetert og oppfylt.
Profetier er fra Gud, gitt gjennom profetene og nedskrevt i Bibelen. Dine aldeles latterlige insiniasjoner om at kristne mennesker som støtter Israel ønsker krig trenger egentlig ikke kommenteres – de lever sitt eget livet ditt eget og likeledes tenkende personer.

At du selv er en nyttig idiot for muslimsk ekstremisme er jo egntlig ganske morsomet, siden du prenseterer deg som ikke-religiøs. Men du får da ha meg unnskylt hvis din tanke kanskje er at målet helliger midlet.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

maranata sier:
03. 12. 2011 kl. 14:26
Kardinaltegnet på Jesu gjenkomst er gjenopprettelsen av staten Israel, slik det er blitt profetert og oppfylt.

Mole.
3 Da han satt på Oljeberget, og disiplene var alene med ham, spurte de: «Si oss: Når skal dette skje, og hva er tegnet på ditt komme og verdens ende?»
4 Jesus tok til orde og sa:
Pass på at ikke noen fører dere vill! 5 For mange skal komme i mitt navn og si: «Jeg er Messias.» Og de skal villede mange. 6 Dere skal høre om kriger, og det skal gå rykter om krig. Se da til at dere ikke lar dere skremme! For dette må skje, men ennå er ikke enden kommet. 7 Folk skal reise seg mot folk og rike mot rike, og det skal være hungersnød og jordskjelv mange steder. 8 Men alt dette er bare begynnelsen på fødselsveene.

9 Da skal dere bli utlevert, lide trengsel og bli drept; ja, dere skal hates av alle folkeslag for mitt navns skyld.
10 På den tiden skal mange falle fra, og de skal angi hverandre og hate hverandre.
11 Mange falske profeter skal stå fram og føre mange vill.
12 Og fordi lovløsheten tar overhånd, skal kjærligheten bli kald hos de fleste.
13 Men den som holder ut helt til slutt, han skal bli frelst.
14 Og evangeliet om riket skal forkynnes i hele verden til vitnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme.

Burde ikke Jesus her ha nevnt at jerusalem skulle bygges opp igjen, jordisk i midtøsten, slik at kommende lesere kunne hjelpe til med dette arbeidet?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Jewish masses opposing Israel in front of the White House

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

I denne uken klarte den konkursrammede EU utrolig nok å øke bevilgingene til Hamas og PLO terroristene med 100 millioner euro for neste år. Hvor disse pengene kommer fra er uvisst, men vi begynner å forstå folk som demonstrerer mot systemet. En ting er sikkert: Pengene vil sikre fortsatt drift av den Palestina-arabiske propagandamaskinen som daglig oppfordrer sine tilhørere til å utrydde verdens jøder, slik dere selv kan få en smakebit på i denne ferske videoen fra utenriksministerens samarbeidspartner i Gaza.

http://www.youtube.com/watch?v=u0L3p-fXh7w&sns=fb

Samtidig som dette budskapet kom både fra palestinerne i Gaza og fra valgvinnere i Kairo, holdt utenriksminister Støre en skjennepreken over Israel som søker å overholde Oslo-avtalene, mens han støttet palestinerne som handler i strid med dem. Island, som var bankerott allerede i forfjor, har også funnet tiden inne til å bruke penger på den palestinske høsten. Island ble det første landet i Vesten til å anerkjenne Hamas-PLO som uavhengig stat. Kan det ha hatt noe med islendingenes søknad om medlemskap i EU å gjøre?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Kommentar til videoen: Ser ut til å være planlagt oppvigleri, jfr samme taktikk som ble brukt for å få verdensopinionen til å støtte invasjonen av Afghanistan og Irak. Man må spørre, hvem tjener på dette?, ikke et naturressursrikt muslimsk land, ei heller andre land, men finanseliter som forvalter stormakters militære kompleks, som NATO, Kina og Russland m.fl.
*
Alt oppvigleri til uro må tilbakevises som tøv, ergo denne vidoens innhold bare tull og tøys, falsk propaganda

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Ser ut til……………………
Heftig argumentasjon du serverer her Falcon :-)
Fikk du kanskje ikke med deg hvem personen i denne videoen er???

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Nei, hvem er det og hvilken entitet står bak propagandaen? Uansett, han kan ikke tas seriøst, bl.a. ekkoet i videoen bærer preg av å være generert elektronisk, og ingenting tyder på at han har publikum der han står, typisk for slike propagandavideoer, som sagt, vi har sett det før, alt for mange ganger

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Muslim Brotherhood? Uansett, innholdet i videoen bærer preg av falsk og useriøs propaganda, ytterst ekstremt, og det er betimelig å spørre om hvem som tjener på det. Historien har vist at enkelte finanseliter tjener på slikt, og taperne blir som alltid verdens befolkning og miljø. Det er viktig å huske at samme finanseliter finansierte alle sider under første og andre verdenskrig, og forsåvidt gjelder det vel alle kriger, slik at de kunne erobre og kjøpe opp alt for en billig penge i de herjede landene når krigene ble formelt avsluttet, det var bare de som hadde finansmidler til slike oppkjøp
*
En innfallsvinkel,
4-7 Illuminati Five Sense Conspiracy: Who is the Illuminati? Fritz Springmeier http://tinyurl.com/2doov3w

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Ikke skyld på finanseliten når araberene lærer sine barn til hat mot jødene fra første skoledag. Dette er også grunnen til at blandt annet Tyskland har avviklet finansiell støtte så lenge de fortsetter å avle hat.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

The CIA’s Libya Rebels: The Same Terrorists who Killed US, NATO Troops in Iraq http://tarpley.net/2011/03/24/the-cia%E2%80%99s-libya-rebels-the-same-terrorists-who-killed-us-nato-troops-in-iraq/

Sitat: .. Al Qaeda emerged from the cultural and political milieu of the Moslem Brotherhood or Ikhwan, itself a creation of British intelligence in Egypt in the late 1920s. The US and the British used the Egyptian Muslim Brotherhood to oppose the successful anti-imperialist policies of Egyptian President Nasser, who scored immense victories for his country by nationalizing the Suez Canal and building the Aswan High Dam, without which modern Egypt would be simply unthinkable. The Muslim brotherhood provided an active and capable fifth column of foreign agents against Nasser, in the same way that the official website of Al Qaeda in the Islamic Maghreb is trumpeting its support for the rebellion against Colonel Qaddafi. ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Arabere lærer sine barn å drepe, alle, jøder? Denne påstanden er generalisering som selvfølgelig ikke beskriver virkeligheten, blir like dumt som å si at alle normenn tror på nissen
*
En annen innfallvinkel,
Ahmadinejad Meeting With Anti-Zionist Jews http://www.youtube.com/watch?v=3xA1DbBAcOQ

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Falcon:
Jeg skrev “lærer sine barn å hate jødene” – ikke drepe jødene slik du skriver. Men det ene fører lett til det andre, slik vi alle har observert. Når man lar seg bruke som selvmordsbombere i den hensikt å drepe flest mulig uskyldige jøder har dette nådd bestialske proporsjoner. Det kan vel også du være enig med?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

I krig utfører alle parter uakseptable handlinger, problemet er krigen og propagandaen som søker å forlede massene til å akseptere krig, refererte video er i så måte et eksempel på sådan propaganda, historien har vist at propaganda utføres under falskt flagg
*
GOEBBELS’ PRINCIPLES OF PROPAGANDA http://www.psywarrior.com/Goebbels.html

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Norske bistandspenger til alle de mest korrupte står det å lese i Aftenposten:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Norsk-bistand-til-alle-de-mest-korrupte-6712026.html

Hvorfor har man ikke her nevnt bistand til palestina-araberene? Kamskje fordi dette ikke er penger til en stat, men til en gruppe mennesker som selv lever i overflod?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Kay Griggs: Colonel’s Wife Tell-All Interview http://www.youtube.com/results?search_query=Kay+Griggs%3A+Colonel%27s+Wife+Tell-All+Interview

Særdeles interessant intervju, om korrupsjon og perversiteter i NATOs ledelse, internasjonal kriminalitet, sionismens vesen og utbredelse, med mer

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Et lite utvalg propagandistiske formuleringer i artikkelen. Jeg antar at artikkelforforfatteren er fullstendig klar over vinklingen her, og med vitende og vilje overser/ignorerer åpenbare sannheter som diskvalifiserer flere av utsagnene her. Derfor er dette propaganda for en religiøst begrunnet konflikt, fremsatt av en ikke-religiøs aktør. Noen her som har hørt om uttrykket nyttige idioter?:

*jødisk verdenskonspirasjon – Hvem, hva hvor?

*hindrer konvoj til Gaza med livreddende nødhjelp – det var da ikke dette som var poenget med denne konvoien?

*Spesielt viktig er det at aktører i regionen som Egypt, Libya, Saudi Arabia, Tyrkia, Syria, og Iran tar initiativer som kan hjelpe sivilbefolkningen i Palestina og bidra til en varig løsning på konflikten – Å vedlikeholde flyktningeleirer som et politisk gissel viser med all tydelighet at sivilbefolkningen ikke teller i denne sammenhengen.

*Palestinere har den klare og juridiske rett til å forsvare seg – Er det mulig at denne retten også tilfaller Israel. Det er da araberene som har påført Israel en rekke kriger, og ikke omvendt.

*Henrettelse av Tyrkiske aktivister – Det er mulig noen kaller selvforsvar henrettelser, men de som ikke ennå har fått med seg hendelsesforløpet har vel neppe fulgt med i timen. Aktivister er også et hyppig brukt ord når virkeligheten blir for avslørende.

*Kurdisk sionisme – Jaså – det er vel kanskje slik at folkeslag har sin egen “sionisme” ???

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
12 år siden

Enig med deg Maranata :)

Det er en kjent sak at verdens farligeste terrorister hadde kledd seg ut som Gaza aktivister der meninge var å pakke Israelske Abrahamtanks og jagererfly inn i tonnevis med medbrakt dopapir for på den måten å uskaldliggjøre hele den Israelske hæren

De nyeste raportene fra IAEA har sjokerende avsløringer nå om at Iran muligens kan ha gjemt dopapir langt ned i sine bunkerser som Mahmoud Ahmadinejad skal bruke til å utslette Israel med

Filmen var seff svært antisemetisktisk siden den onde var jøde, skjønner godt at den Israelske delstaten Tyskland har forbudt den

Da er det bedre med gode gamle Die Hard filmer som viser grusomme Tyske terrorister istede

Palestineske barn har vist en ekstrem antisemetistisk oppførsel med å rømme unna Israelske fosforbomber siste årene

Tror ikke de palestinske barna fatter hvor dyre de bombene egentlig er

Veldig kjipt i grunn for da må jo norske kristensionister og misjonsmiljøer samle inn enda mere penger til nye dyre bomber til Israel

Ups …. det glemte jeg jo, det finnes jo ikke noe som heter Palestinske barn så da er det nok bare hologrammer og illusjoner som løper bort fra Israelske fosforbomber :)

Du da, likte du filmen Maranata :) ?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Smurf:
En god latter forlenger som kjent livet, men for å fremkalle noe sånt må man servere noe som er morsomt. Det du serverer her blir bare patetisk. Man kan ikke diskreditere andre mennesker med slikt lavmål. Det slår bare tilbake på deg selv og viser med all tydelighet ditt eget fokus, ståsted og manglende evne til saklig diskusjon.
Skjep deg!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
12 år siden

Et bilde sier mer en 1000 ord Maranata :)

http://www.davidicke.com/images/stories/2010-02/israeliran.jpg

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Ja man må nok bruke mer enn 1000 ord for å forklare denne karikaturtegningen. MEN – den som mener at Israels kjernefysiske potensial er en større fare for verdensfreden enn Irans iherdige forsøk på å skaffe seg det samme har ikke, vil ikke , kan ikke, evner ikke å se realitetene i øynene.

Karikaturtegningen er forøvrig yppelig til det formål å illustrere ditt ståsted og din måte å argumentere på – der traff du ihvertfall blink :-)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Inntil denne krigsguden blir drept, blir det ikke fred. :-)
Alle ber og så starter drepingen. Vi hører mye om terrorister, men lite om fundamentalister. Se her hva denne krigsguden vi dyrker presterer å lire av seg:

Num 31:17 Now kill every male among the little ones, and kill every woman that has known man by lying with him.
Num 31:18 But all the women children, that have not known a man by lying with him, keep alive for yourselves.

Deut 13:6 If your brother, the son of your mother, or your son,or your daughter, or the wife of your bosom, or your friend, which is as your own soul, entices you secretly, saying, Let us go and serve other gods, which you have not known, you, nor your fathers
Deut 13:8 You shall not allow him, nor listen to him; neither shall you pity him, neither shall you spare, neither or hide him:
Deut13:9 But you shall kill him; your hand shall be the first to put him to death.

Num 32:20 If you will go armed before the LORD to war,

Num 32:21 And will bring your armies over Jordan before the LORD, until he has driven out his enemies .

Num 32:22 And the land be subdued before the LORD: and this land shall be your possession before the LORD

Så lenge kristne og sionister ikke makter å forstå det mytologiske språk i slike tekster vil det lede til krig. Våkn opp. Vi kriger og dreper hverandre, hater hverandre, pga en fortelling som aldri har skjedd.

Bibelen skjuler sannheten for de som ikke moden til å forstå.
2 Corin 3:15 But even unto this day when Moses is read, the veil is upon their heart Nevertheless when they shall turn to the Lord the veil shall be taken away.
Prøv å forstå denne enkle gåte: :-)
Num 2:3 On the east side toward the rising of the sun shall they of the camp of Judah pitch.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Jødisk verdenskonspirasjon er det du selv som skriver i artikkelen her. Så derfor gjentar jeg mitt spørsmål: Hbem, hva hvor?

Poenget med Gaza-konvoien var ikke å oppheve en blokade, for det var de ikke i stand til og det ville de aldri klart. Poenget var politisk motivert og det var mange ombord som var villige til å la dette gå svært lang – uttalt av norsk person som var deltager her (har du ikke sett dokumentar nå nylig på norks TV???). Her var det mange martyrer som var villige til lage en konflikt med dødelig utfall for å gi Israel skylden.

Araberene er ikke interessert i en varig fredsløsning med Israel, som medfører Israels videre eksistens. Alle fredsavtaler har fra araberenes side ingen gyldighet, og de mener selv de har religiøst grunnlag for å bryte avtaler med dhimmi når det måtte passe dem. Deres læremester i så måte er Muhammed, og hvordan han håndterte fredsavtaler. Flyktningeleirene etter kriger med Israel, som araberene selv startet holdes i live av rent politisk, taktiske årsaker. Araberene har motsatt seg fremstøt fra såvel Israel som FN for å avvikle disse.

Alle har rett til å forsvare seg, men fra araberenes side ser vi en helt annen holdning til menneskeverd enn hva vi ser fra den jødiske. Den første er basert på feighet og den annen på informasjon for å begrense liv – svært godt eksemplifisert ved siste Gaza-krig.

Hvis du ikke kjenner til hva som skjedde før, under og etter 6-dagers krigen, anbefaler jeg deg å lese boken “Seksdagers krigen, av Michael B Oren” (I Israel og Vesten kalles den Seksdagerskrigen. I den arabiske verden går den under navnet Junikrigen, eller rett og slett ‘nederlaget’. Aldri har en så kort, uforutsett og i det store og hele uønsket konflikt i den grad påvirket verden. Yom-Kippur-krigen, krigen i Libanon, Camp Davidavtalene, striden om Jerusalem og de jødiske bosettingene på Vestbredden, intifadaen og den økende palestinske volden – alt dette er helt eller delvis et resultat av disse seks dagenes intense arabisk-israelske kamper sommeren 1967.

Denne boken er den hittil mest omfattende avhandling som er skrevet om denne dramatiske og sentrale begivenhet – den første beretning som ser krigen både som en militær kamp og som en svært kritisk episode i den globale kalde krigen. Michael Oren setter fokus på alle de involverte landene – araberne, israelerne, russerne og amerikanerne – i beretningen om hvordan krigen brøt ut og den sjokkerende måten den utviklet seg på.
Oren bygger på flere titalls topphemmelige dokumenter, sjeldne papirer på russisk og arabisk og personlige intervjuer, og han gjenskaper den regionale og internasjonale konteksten, som i slutten av 60-årene praktisk talt var nødt til å føre til en arabisk-israelsk storbrann. Oren analyserer de hjemlige kriser i de krigførende nasjonene og de helt usedvanlige personlighetene – Moshe Dayan og Gamal Abdul Nasser, Hafez al-Assad og Yitzhak Rabin, Lyndon B. Johnson og Alexei Kosygin – som spilte hovedrollene i denne internasjonale konflikten.
«Seksdagerskrigen hadde – og har fortsatt – stor innvirkning på Israel, landets naboer og de nåværende begivenheter i Midtøsten. Michael B. Oren har presentert et detaljert bilde, sett ut fra ulike perspektiver, av hendelsene og dynamikken i denne perioden. Dette er et betydelig skritt mot en bedre forståelse av vår nasjonale og regionale historie. Forhåpentligvis kan en slik innsikt hjelpe oss i å oppnå fred i Midtøsten.» – Ehud Barak, tidligere statsminister i Israel og stabssjef for Det israelske forsvaret (IDF)
MICHAEL B. OREN er forfatter av The Origins of the Second Arab-Israeli War og har inngående studert Midtøstens historie og diplomatiske forhold. Han har en doktorgrad i Midtøsten-studier fra Princeton University og arbeidet som leder for Israels Department of Inter-Religious Affairs under tidligere statsminister Yitzhak Rabins regjeringstid og senere som rådgiver for den israelske delegasjonen i FN. Han er Senior Fellow ved Shalem Center i Jerusalem.)

Skipet bordet i internasjonalt farvann JA, og hadde Israel rett til dette ifølge internasjonale lover – JA.

“Kurdisk sionisme” er det du som skriver i din artikkel, så det må du selv utdype. Eller var det kanskje bare en slengbemerkning som passet inn i den propaganduistiske konteksten?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Oren was born Michael Bornstein in upstate New York. His father was an officer in the U.S. Army who took part in the D-Day invasion of Normandy in 1944 and fought in the Korean War.[2]

Oren grew up in West Orange, New Jersey in a Conservative Jewish household.

As the only Jewish boy in a heavily Catholic neighborhood,

he says he experienced antisemitism on a daily basis. In his youth, he was an activist in Zionist and Jewish youth groups such as USY and a gold medal winning athlete in the Maccabiah Games.[3
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Oren

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Mole:
Vil Orens avstamning dikreditere hans utmerkede bok? Jeg har ikke sett en eneste røst som har protestert mot noe av det faktiske innholdet i denne boken.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Neida, sikkert ikke, det blir naturligvis litt klamt når PST skal granske seg seg selv, kanskje ikke mindre klamt når en jøde skal granske israel!?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Latterlig, rett og slett latterlig. Prøv å finne en eneste feil i denne utmerkede bok – dette er ikke prosa, men fakta med referanser.

Hvis vi tar ditt utsagn videre til generellt nivå, og ikke bare gjelde jøder og jødenes historie – da skjønner du kanskje at ditt utsagn blir, ja som nevnt latterlig. Du mener jødene skal dømmes etter egne regler?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

NAZIS: Funded by Zionist Bankers! http://www.youtube.com/watch?v=cruy4BDZtFM

De finansierte også kommunismen, også et system som var laget for å ødelegge samfunnet

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Propaganda for terrorisme finner vi da saktens også i Norge, her presentert av antisionisten Sigr.
Det finnes ikke noen palestina-arabisk stat utenom Jordan, og det vil heller aldri bli noe av en palestina-arabisk i Judea/Samaria eller i Gaza. Grunnen er enkel: Araberene har ikke og vil aldri akseptere en jødisk stat, som faktisk pr dags dato eksisterer. Man kan ikke forlange at Israel skal akseptere et forsøk på en arabisk statsdannelse, som selv ikke anerkjenner Israel. Om man heter Jonas Gahr Støre, “Sigr” eller annet er det ganske avslørende at man ikke påpeker dette faktum – det sier det meste om objektivitet i denne saken.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
12 år siden

Ser ut til at du får julegaven din tidlig i år Maranata :)

Frykter bombing av Iran etter ambassadestorming

http://www.dagbladet.no/2011/12/01/nyheter/utenriks/iran/usa/israel/19251101/

UltimateVengeance
UltimateVengeance
Anonym
Svar til  smurfen
12 år siden

Dagbladet er så latterlige. 3 kommentarer og blokkert fra videre debatt.

De sensurerer fortsatt som gamle dager. Noen bør be FN bombe kontoret dems , for dette er krenkelser mot norske borgeres ytringsfrihet og deltagelse i demokratiet. Jeg vil ikke ha KRIG !

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Butenschøn – såkalt Midt-Østen ekspert er tidligere støttespiller for palestinakomiteen og kaller Israel for et apartheidregime. Mange av disse såkalte Midt-Østen ekspertene er i realiteten støttespillere for araberens krav om at dette området (også) må renskes for jøder. Butenschøn har på en måte kommet inn i varmen, mens hans tankegods er nok det samme.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Enig der Maranata :)

Hva faen er det som må til for å kalle seg MØ ekspert ?

Ser Nils Butenschøn sier at krigene i Irak og Afghanistan var mislykket for USA, han sier også at – Jeg tror ikke at USA har lyst på et nytt militært eventyr i Midtøsten

Wtf ..

Hvilken planet lever han på ?

Straks Obama hører ordet Iran og krig i samme setning så renner sikkelet av munnvikene hans og Hillary begynner å stønne med salige øyner

Krigene i Irak og Afghanistan har vær et eventyr og en sukse av dimensjoner for krigsprofitørene som styrer i USA og Europa, det var også de som startet krigene

10 000-20 000 milliarder har havnet i lommene på krigsprofitørene, samme folkene har finasierte begge sider av konfliktene, enorme mengder med bistandspenger har gått rett til Taliban/Mujahedin og Al Qaeda for at konfliketene skal oprettholdes, bistandspengene har seff havnet rett i lommene på samme krigsprofitører som selger våpen til begge parter
Irak hadde enorme mender penger i utenlandske konti som ble konfiskert og sendt til Irak for å bygge opp landet der alle pallene med pengenr forsvant på Bagdads flyplass

NATO og USA sender store mengder Al Qaeda leiesoldater fra Irak, Jemen, Pakistan, Afghanistan, Tsjetsjenia og Libya inn i Syria nå der de har drept over 1500 Syriske politimenn, sivile og soldater fra det Syriske forsvaret

Snart kommer NATO og den Arabiske liga og bidrar med luftstøtte som i Libya

Nils Butenschøn burde lese seg opp på Nyhetsspeilet og Russiske medier noen år før han kaller seg MØ ekspert så kanskje han hadde klart å skille mellom sukse og fiasko for USA og Vesten :)

Krig i Syria uunngåelig

http://english.pravda.ru/world/asia/01-12-2011/119796-syria_war-0/

Det sendes kofferter, kasser og hele paller med dollar og norske kroner fra flyplassen i Kabul

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article1927319.ece

UltimateVengeance
UltimateVengeance
Anonym
Svar til  maranata
12 år siden

fin julegave. Titusner av dine landsmenn blir sendt ned til en storkrig. Satan morer seg.

trackback
12 år siden

[…] ytre rom i skjønn forening. Her får vi se USA/Israel blokken i den skurkerollen de hører hjemme. se nyhetsspeilet // Skrevet under Samfunnskritikk and tagged with Bording av hjelpekonvoi, Israel, […]

« Forrige artikkel

Bilderberger Siv Jensen tar Nyhetsspeilet i forsvar

Neste artikkel »

Vrangforestillingen som tar livet av oss

91
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x