/

Bilderberger Siv Jensen tar Nyhetsspeilet i forsvar

7.9K visninger
4 minutter lesetid
45

Vi vet at FrP’s leder Siv Jensen knegår Henry Kissinger og David Rockefeller og verdens øvrige elite i Bilderberger tenke-tanke-action klubben, slik at vi har full lov å spørre hvor lojalitetene er, om vi ser at politikken i det aller fleste henseender tilgodeser internasjonale (sosialistiske) agendaer mer enn det norske folk.

Vi skal debattere slike eventuelle usunne koblinger til krampa tar både andre og oss. Om noen liker det eller ikke, er irelevant.

Carl I. Hagen selv har innrømmet den sosialistiske kobling (om det er nasjonal eller internasjonal sosialisme er vanskelig å skille mellom), i det han vil plassere FrP mellom AP og Høyre, og ikke på ytterste høyre som mange beskylder dem for.

Alle partier i Norge tilhører igrunn Sosialdomkratiet, les; kommunisme light. Der er bare kosmetiske forskjeller mellom dem, litt uenighet om detaljene. Anders Lange snur seg i graven, garantert!

Som Johannes Kvams utmerkede artikkel viser så er alle partier dønn like i de store linjer, krangler litt om detaljene bare. Demokratiet er blitt erstattet med en Sentraladministrasjon (Oslo, underbruk av Brussel) faktisk, hvor det ikke er de visjonære ting som skal behandles, men bare om hvordan staten skal administreres.. En kan si de står for skatteinnkrevingen (åpne og skjulte skatter), og bestemmer hvordan 10 % av dem skal brukes.

Vi velger vår administrasjon. Ledelsen og visjonene for vårt land kan vi ikke gå til valg på, siden alle er dønn like, siden Bilderbergerne styrer/leder alle partier, idet alle partiledere er initierte og assosierte deri.

Jeg må likevel si at Siv Jensen gjorde en god figur i lørdagens DN, hun sier:

“- Tonen i debatten kan føre til at noen blir avstengt fra å si det de mener. Det er i så fall en farlig utvikling. Den beste måten å agere på i et samfunn er å si det man mener.”

“- Vi må huske på at disse nettsamfunnene som kritiseres så voldsomt er en måte å få mange ting ut på [] Husk at dette er vanlige folk som ikke er trent på å debattere. Det er ikke alltid ment like brutalt som det ser ut, svart på hvitt.”

Kudos til Siv Jensen for denne hennes forståelse av situasjonen. Den beste middel mot intern soloterrorisme er snart å begynne å ta folk flest på alvor, istedenfor at Oslo-mafien kjører sitt løp, kjører over hele befolkningen med sine hjertesaker, som ikke er forankret i vanlige folks politiske oppfatninger, jfr. voldtektstatistikk for Oslo, jfr. innvandring (stort flertall i folket imot dagens politikk ifølge meningsmålinger).

“De som leter etter forklaringer (på 22/7) i det norske samfunnet, leter forgjeves”.

Her er jeg uenig med Siv. Det KAN være en reaksjon på Oslo-elitens brutale fremferd mot demokratiske prinsipper, hvor folk flest føler de ikke blir hørt, så smeller det til slutt…, for noen og enhver, og dette er umulig å forutsi hvem det kan smelle for, uten en chip implantat, som PST’s Janne Kristiansen selv bemerket rett etter 22/7.

Siv Jensen forstår sikkert også at om Arbeiderpartiet med sine samarbeidspartnere lykkes i å kvele debatten, slik at det er bare Oslo-mafiaens politisk korrekte versjon igjen, så kan der dukke opp mange ABB’er etter hvert. Trykkkokereffekten skal en ikke spøke med, det vet alle som har prøvd seg på litt hjemmebrenning… :)

Men er det kontrollert opposisjon. Liksom opposisjon for opposisjonens del, uten slagkraft og uten faktisk politiske endringer, bare litt krydderpåstrøing?

Vanskelig å si. Jeg skulle virkelig ønske at veldig mange politikere står frem og sier at deres lojaliteter er 100% på det norske folks side, og forklare bedre hva de gjør, slik at folk kan ha tillit til dette.

Nyhetsspeilets spalter er vid åpen, for enhver politiker som vil måtte ønske å tale til de av Nyhetsspeilets lesere (mange av dem) som er kritisk til hvordan politikerne disponerer makten de har blitt gitt, av oss, og som om det ikke blir seriøst og riktig forklart, vil måtte føre til en masse konspirasjonsteorier, som historien viser der er flust av, hvor beslutninger foretas i de lukkede rom. Vi kommer jo til å fortsette å skrive inntil vi får noen gode svar på det vi lurer på, av ansvarlige myndigheter…..

Om de ikke blir uimotsagt, så må en vel bare konkludere med at mot sannheten er der ikke noe forsvar, og at de dermed stemmer?

Siv Jensen er jo forsåvidt også en sionist, og bidrar til deres Verdensrike. Hva jeg gjerne vil ha svar på; er dette Verdensrike viktigere enn å ivareta interessene til det norske folk?

Selv har jeg invitert Statsministeren til dialog flere ganger på Facebook, gjerne som en representant for ‘konspirasjonsmiljøet’. For min del har jeg lagt fram overveldende beviser for en sionist-sosialistisk/kommunistisk konspirasjon; en verdensovertagelse. De som ikke ser den er i beste fall ignorante. I verste fall vil jeg ikke nevne karakteristikker.

9. Nov: “Det er jo selvfølgelig beklagelig for Statsminister Jens at jeg ikke liker hans politikk. Ikke på noe som helst område faktisk. Han kan jo gjerne invitere meg til et møte, så skal jeg forklare ham hvordan ting bør være, og så kan jeg skrive fordelaktig om han, kanskje rose litt, men for øyeblikket finner jeg INGENTING å rose for. Dette er forfatterens privilegium. Jeg takker min Skaper for talentet. det kommer godt med :)

Jeg hørte ingenting. Ikke engang fra disse PR-byråer som koster den norske stat 1,0-1,5 milliard per år, for å forbedre regjeringens rykte.

25. Nov: “Min invitt til dialog og eventuell invitasjon til møte med Statsministeren står fremdeles ved lag, se nedenfor, så skal jeg fortelle ham akkurat hvordan vi kan få slutt på all terror, skape et sunnere og bedre samfunn, og løse all verdens problemer nesten over natten, uten at PST trenger å vite hva farge på underbuksen en har på hver dag….
Jeg har jo ikke så mye penger som Røkke og George Soros, som har klippekort til møter med statsminsteren for sine saker, men en kan vel kanskje ha gode tanker og ideer selv om en ikke har mye penger?”

Partiets hemmelige politi

PST-sjef ber om nye terrorlover
http://www.fvn.no/nyheter/innenriks/article926716.ece
(VG kilde)

Noen sa at PST har blitt Partiets hemmelige politi. Det kan faktisk være noe i det, for det eneste som ikke er er terrorfarlig på deres lister snart, er å være sosialdemokrat (nasjonalsosialist/kommunist). Er det sant? Med det hat de egger opp til mot annerledestenkende? Spesielt AUF-leder Eskil Pedersen og Raymond Johansen har jo vært SVÆRT aktiv i slik forstand etter Utøya – 22/7.

Tankepoliti og tankekriminalitet.

Har PST blitt som DDR’s STASI, Boljsvikenes CHEKA og/eller Hitlers Gestapo/SS, spør en kommentator i Nyhetsspeilets kommentarfelt nylig ?

Er PST blitt ettpartistatens, Partiets, hemmelige politi, spurte kommentatoren. Godt spørsmål som krever belysning og debatt.

Jeg er helt enig med Statsministeren etter 22/7. Mer debatt, mer demokrati, og mer åpenhet, det er hva vi skal ha……..

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

45 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

“Å overføre suverenitet til EU er en krevende øvelse, sier Frp-leder Siv Jensen om nye EØS-saker som kan sjalte ut norske myndigheter i Norge.”

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2014/04/30/siv-jensen-kvier-seg-avgi-makt-til-eu

Å avgi norsk suverenitet er faktisk i strid med GRUNNLOVEN.

EØS-avtalen er GRUNNLOVSSTRIDIG.

Norge har sagt NEI til EU.

Betyr dette noe for bilderberger Siv Jensen? Naturligvis ikke. Siv kommer ikke til å løfte en eneste finger i praksis for å ivareta norsk suverenitet. Noen “leppe-øvelser” (lip service) for å gjøre gode miner til slett spill holder nok fra MK Ultra Siv Jensen sin side.

Tips: “Ikke hør på hva Bilderberg-Siv sier – se heller på hva hun gjør (og hva hun ikke gjør)!”

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Ikke hør på hva de sier – se heller på hva de gjør (og hva de ikke gjør)!»
Riktig fokus det.
Går en litt tilbake i norsk historie, finner vi en flott jente som het Gro, inntil de klarte, ja, å ødelegge henne totalt, idag bare en robot, som kommer til å bli hatet i fremtiden pga agenda 21. De skapte noen våte urealistiske drømmer i hennes sinn. Nå angriper de både Siv og Erna, og ingen av oss klarer å stoppe det, eller klarer vi det?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
9 år siden

Slik jeg ser det, de hadde overhode ingen moralske problemer med å myrde sønnen til Gro, dette er blackmail av norske politikere. Vi må fokusere på blackmail.
Se litt tilbake i tiden hva med journalisten som ville fortelle litt om frimurerne på 1990 tallet. Borte, NRK fjernet det oppsatte programmet, og samtidig journalisten. Vi må avsløre blackmail, skal dette Norge bli et bedre sted for politikere, journalister og andre. Hvor beviste er vi egentlig, hvem vet navet på journalisten?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
9 år siden

Angående sønnen til Gro, dette er min mening som jeg dessverre ikke kan bevise. Kun en mening. Kanskje noen andre sitter med relevante data, som har holdt kjeft i mange år nå. Dette kalles konspirasjon teori inntil det blir omdefinert til konspirasjon fakta, har blitt mange omdefineringen fra teori til fakta de siste årene.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
11 år siden

Bad bad news,Ikke hyggelig å være Bilderberger. Kanskje derfor noen ikke vil være medlem lenger.
“Italian Supreme Court President Blames Bilderberg For Terrorist Attacks.”

http://www.infowars.com/italian-supreme-court-president-blames-bilderberg-for-terrorist-attacks/

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
11 år siden

Ja pengestøtte til «Italian Supreme Court President« ‘en istedet for fulgepassere i Polen, ja!

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Seitasis
11 år siden

Italias statsminister Mario Monti, som tapte valget så det suste med bare 10% av stemmene er bilderberger. Som bilderberger er det hans oppgave å rive ned italienernes levestandard, bl. a. ved å kutte hardt ned på statlige studietilbud og andre velferdsgoder i et sivilisert land.

Men italienerne vet å si klart NEI til bilderberg-politikk.

Hva sier nordmenn…?!

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Kan ikke være greit å bli stemplet som medlem i en terror celle for våre politikere om dagen.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Men du har jo gjort ditt for å advare dem, men høre ville de ikke, nå kommer prisen de må å betale for det. (i morgen eller om noen år?).

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Øyvind Strømmen…

Ja, jeg sendte ham en e-post og tilbød ham å intervjue meg ettersom jeg er en vaskeekte rasistnazistfascisthøyreekstremist av ypperste merke. Et *intervju* med en ekte ekstremnazi må vel være attraktivt – så han kan vise hvor sprø vi ekstremister faktisk er? Og bruke ekstremistene selv som *kilde*? Neida. Null svar. Samme gjelder Vepsen.

Alt disse folka gjør er å diskutere sine egne forestillinger – som har ingenting med virkeligheten å gjøre. De er “eksperter” på “ekstremister” og har aldri noensinne snakket med en “ekstremist.”

Det hele er selvsagt kun et teater. I likhet med hele venstre/høyre-idiotiet som er totalt meningsløst.

Hva er funksjonen til Vepsen/Strømmen/Dyrendahl/Færseth, osv.? Hva er funksjonen til “anti-rasistene” og anti-antisemittene (og anti-konspirasjonsteoretikerne)? Funksjonen er *å hindre debatt*!!! Dette gjøres gjennom å kjøre en knallhard linje der man fordømmer, fordømmer og fordømmer – og lyger, lyger og lyger – uten å noensinne *spørre* folk hva de mener.

De vil ikke ha åpenhet og demokrati. Det de vil ha er sensur og tyranni og heksebrenning. Gjennom sin fremferd viser disse folkene hvor mye de hater nettopp det de sier de forsvarer: åpenhet, toleranse, ytringsfrihet, demokrati, osv.

De er dog ganske harmløse. Kanskje det beste å gjøre er å ignorere dem. *Fienden* sitter et par hakk lengre opp på stigen.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Denne skal du få fordi du er en veldig søt og snill høyreekstremist:

“I hele 2010 var det ikke utført en eneste høyreekstrem terroraksjon i Europa, men til gjengjeld utførte venstreekstremister 57 terroraksjoner”.

SOS rasisme er vel venstre?

Selv er jeg så ekstremt radikal at jeg har blitt konservativ :-)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

He he.

Høyre/venstre er forøvrig en gedigen illusjon som er lansert kun for å forvirre folk.

Det egentlige paradigmet er ikke mellom høyre og venstre, men mellom frihet og slaveri.

http://gasskammer.blogspot.no/2013/02/venstrehyre-eksisterer-ikke.html

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
11 år siden

Advarsel fra det selv-forviste Helvete: :)
( For de som ikke har notert seg dette )
Nyhetsspeilet og Norgespartiet på listen til PST
http://www.nrk.no/ytring/ei-solid-trusselvurdering-1.10919151
Alle som taler makten i mot blir stemplet i disse tider, og jeg har tenkt så mang en gang når jeg har lest Johansens artikler, innholdet er bra, men konklusjonen han alltid ender opp med har jeg aldri forstått til fulle. Det blir for mye synsing. Og i samme åndedrag har jeg tenkt:
– Johansen, en dag vil du kanskje måtte stå skulder til skulder med kommunister, anarkister, høyre-ekstreme, hasjrøykere, homser, ikke troende, agnostikere, muslimer, arbeidere, intellektuelle og alle slags folk for å forsvare det lille vi har igjen av frihet!
Trist og se at så mange intellektuelle mener NyS er COINTELPRO! ( Ja, kanskje AP har satt inn en og annen agent, men jeg velger å tro at de fleste som jobber/jobbet for NyS er ærlige mennesker)
Tror det vil være av avgjørende betydninger at folk begynner å stå sammen i tiden som kommer!

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Cosmomind
11 år siden

Ja det måtte vel komme. Kriminalisering av sannhetssøking. Er det de vil ?
Vi lever i en syk syk verden.
Vil nok tro mange er enig med meg i at de finner mer flower-power enn gun-power her inne på speilet.

Så PST ; Skift fokus ! Her finner dere nok flere passifister enn voldshissere. ;)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Oxford
11 år siden

Skulle ønske det var flere flower-power artikler her, det er nemlig en utmerket måte å ta makten tilbake på. Selvfølgelig er eliten like redd mediterende selvforsynte vegetarianere fordi disse bedre kan se/føle hva som skjer og fordi de har frigjort seg fra slaveriet og viser andre en vei ut.
Artikkelen “Siktes det riktig vei” var heldigvis ingen stor slager her på speilet.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Cosmomind
11 år siden

Tror ikke du skal bekymre deg Cosmo ;)

Øyvind Strømmen som har skrevet kronikken er mentalt syk og alvorlig sinnslidende, han lever i en paranoid verden der alt og alle holocaustbenektere, antisemitter og jødehater.

Kjøper du økologisk så tror du også på Sions Vises Protokoller.

Fyren er rape gal, du bruker ikke mange sekundene på å se det vist du tar noen google søk på apekatten, en god latter får man jo også.

Som han selv sier i kronikken du linker til så er han totalt kunnskapsløs, er faktisk så ille at når han skal ta med den enorme bredden av konspirasjonsteorier som strekker seg helt fra Illuminati til 9/11 he he he

Blir litt som å si : De enorme avstandene fra Løvebakken til Stortinget.

En fin julegave til han er sikkert en kortstokk med illuminati kortene ;)

Slike ekstreme fanatikere som han har vi hatt til alle tider, De har operert under mange forskjellige navn, alle regimer har sin angiversystem, De som gærningen Strømmen ønsker innført kjenner vi fra før, som f.eks. Stasi i det tidligere DDR, KGB i det tidligere Sovjetunionen, Gestapo i det tredje rike og Sonderabteilung Lola (SL), også kjent som «Rinnanbanden»
På akademisk språk så er regime skeptikere det samme som konspiratoriske miljø.

Er du motstander av alternativ pedagogikk, amalgam i tannfyllinger, motstander mot burhøns, hjemmesnekret poesi og tvang i psykiatrien så linkes du videre til Nasjonal Samling, høyreekstreme oppfatninger, holocaustbenektelse, Sions Vises Protokoller, jødehatets konspirasjonsteorier osv.

Mao så er Qusling klonen alvorlig sinnslidende.

Historien viser vel at det ikke har gått så bra med slike som Strømmen, like etter WW2 så ble hans likesinnede Henry Rinnan, Bjarne Jenshus, Aksel Mære, Harry Rønning, Harry Hofstad, Olaus Hamrun, Per Bergeen, Kristian Randal, Harald Grøtte og Hans Egeberg ført til Akershus festning og skutt.

Man kan jo også se litt på fakta om hvilke miljøer som er truende til å ta i bruk vold for å nå politiske mål.

Jenz Stoltenberg & Co

1. Balkan krigen 278 000 drepte

2. Irak. 1.4 millioner drepte

3. Libya. 200 000 drepte

4. Afghanistan 350 000 drepte

Hva hva det Jesus sa ? noe med flisa i andres øye og bjelken i sitt eget. ;)

Han får jo bare holde på med heksejakten sammen med sine STASI venner, jeg ser på det som en stor ære å bli forfulgt av slike fantastisk voldelige personer som han og ifølge hans egne så skal det snart bli mye verre, snart vil de plassere oss i konsentrasjonleire, sier man nei til chipp så er man jødehater og rasist, sånn er det bare og sånn gå nu dagan. :)

Denne artikkelen fra Strømmen her i Bilderberger tankesmien Minerva kunne like gjerne vært skrevet av Paul Joseph Goebbels som var en fremstående nasjonalsosialist og propagandaminister i Tyskland fra 1933 til 1945. Som Hitlers minister styrte han tysk presse, radio og filmproduksjon, Goebbels var beryktet for sine retoriske evner, sin fanatisme. Han arbeidet etter prinsippet om at en løgn til sist blir en sannhet dersom den gjentas ofte nok akkurat som vår venn Øyvind Strømmen

http://www.minervanett.no/den-stigmatiserte-kunnskapens-fare/

Hvordan ser man at en politiker lyver ?

Man ser at leppene beveger seg. ;)

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Problemet er at Øyvind Strømmen med flere, for altfor mye gehør fra politikere og myndigheter, når uttalelser som :
Likevel kan psykisk ustabile folk i konspirasjonsmiljøa vera blant dei største farene når det gjeld åtak mot enkeltpolitikarar og myndigheitspersonar.
Folket som leser denne driten svelger jo dette rått, dette er jo en direkte trussel til oss om å slutte å skrive, yttre oss.
Tydelig at dem har lyst til å bli kvitt Nyhetsspeilet.
Dette for nok allikevel en motsatt effekt, da flere vil komme innom Nyhetsspeilet og kanskje få åpnet øynene litt.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  M.JOHAN
11 år siden

NRK har jo en annen fin artikkel også som viser at det er PST selv som står bak politisk vold.

Dahle har flere ganger demonstrert side om side med PST-agenten Christian Høibø. Han husker en hendelse under en demonstrasjon mot Ariel Sharons besøk i Molde.

– Vi sto tett inntil politisperringene i det som var en verdig, men sterkt engasjert demonstrasjon. Plutselig hopper han ( Høibø ) over sperringene og løper mot politiet, forteller Dahle.

– Ved å benytte seg av slike provokatører, gjør PST veien til en politistat veldig kort.

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.10921322

Slike metoder er kjent fra alle vestlige nasjoner, Politi og Agenter blir plassert og infiltrert inn blant fredelige demonstranter før de bryter ut og angriper politiet som da får legitimert bruk av batonger for å knuse ansiktene på fredselskende barn og ungdom, som regel så blir de også sprayet med CS-gass.

Det er sterkt irriterende, og helseskadelig, det kan gi permanente skader på øyne og tårekanaler, for personer med luftveisproblemer kan bruk av CS-gass få fatale følger. luftveisproblemer har vel de fleste i dag etter årevis med massiv Chemtrail spraying.

CS ble i konvensjonen om kjemiske våpen fra 1997 forbudt i krig men er helt OK å bruke på våre barn som ønske fred og frihet. :)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

I forsøk på å hjelpe Øivind Strømmen, likesinnede samt alle og enhver, sendte jeg følgende e-post til ham inklusive som nyhetstips til mye av pressen i inn- og utland, sitat:

+{

Emne: Tusen takk for artikkelen, interessant, her noen omfattende kommentarer, nyhetstips

På forhånd takk for videresending av denne e-posten til artikkelforfatteren

Ref. ‘Ei solid trusselvurdering’ http://www.nrk.no/ytring/ei-solid-trusselvurdering-1.10919151 v/Øyvind Strømmen https://www.google.no/search?q=%D8yvind+Str%F8mmen Kommentarer inklusive bevis og indisier til div. tema finner du under min signatur nederst

Ha ein framifrå dag og god vinter videre

PS: De få som har bedd om å bli fjerna fra e-post lista vil bli fjerna om ikke alt for lenge


With regards from, med hilsen fra
Otto ..

http://www.navigate3d.no/images/FalconIconTextedFramed.gif

Abel Danger, 9/11 intelligence and related http://www.abeldanger.net/
Architects and Engineers for 9/11 truth http://www.ae911truth.org/

* Cirkus mullah Krekar & Co * Et utenlandsk tverrpolitisk foretak http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1
Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102 ✟ Veritas omnia vincit

}+

E-post adressen som var oppgitt i refererte artikkel var kun ytring@nrk.no så jeg sendte beskjed til ham via hans blogg http://oyvindstrommen.no/ om at e-post er sendt for om mulig å sikre at den kommer fram

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Ser de bildene av denne Strømmen på google linken din, han er temmelig fjern,garantert, er ikke bra å dømme noen etter utseendet, men ett bilde sier mer en 1000 org, ha ha.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

1000 ord skal det være, he he.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Så Siv Jensen tar NySp i forsvar, ikke overraskende, som Hillary Clinton sa, “Never waste a good crisis” , denne bl.a. i media

Politiker og medie sirkuset fortsetter,
Det er en hån mot det norske folk http://www.nettavisen.no/nyheter/article3574323.ece Sitat: Carl I. Hagen reagerer kraftig på avsløringer om at Profetens Ummah-leder får over 19.000 kroner av NAV i måneden. ..

Etter å ha sett gjennom bl.a. alt i følgende, er jeg overrasket over at bl.a. Siv Jensen og Karl I Hagen ikke har havna i minimum i NAV-systemet,
Anbefalt underholdende internasjonal forestilling ** Cirkus mullah Krekar & co ** entertainment Inc, et utenlandsk tverrpolitisk foretak http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1

“Dagens løgnaktige propaganda versjon ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/ekstrem-nettmobbing-av-nyhetsspeilets-forfattere/comment-page-9/#comment-95435

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

– Krekar håner Norge http://www.frp.no/-+Krekar+h%C3%A5ner+Norge.d25-TMJDUZ-.ips

Sitat: Bare fire måneder etter at mullah Krekar ble dømt for drapstrusler, er han igjen tiltalt for trusler og oppfordring til terror. – Han fortsetter å håne det norske folk og rettsvesen, sier Per Sandberg, FrP. ..

I det følgende inklusive videoer med propaganda som bl.a. frps Karl I Hagen og Siv Jensen deltar i, vises hvem som egentlig håner det norske folk og Norge, fremskrittspartiets ledere og derfor partiet, **** Cirkus mullah Krekar & co **** http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8146 Fler klare indisier og beviser på at bl.a. hele den norske Regjering og det norske Storting og alle relaterte institusjoner med så alt for mange fler er korrupt inn til kjernen, uansett politisk parti, uansett representant, uansett lederstilling, uansett, eventuelle unntak er på grunn av fatal inkompetanse, Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1 * 9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/ * Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7888

Månedens og «Dagens tips, lag en stor bunke a5-ark med informasjon og referanser , inklusive www-lenker, til de viktigste tema du kjenner til, hvor alle eller trolig de fleste ikke er lov å informere om i dagens korrupte og folkefiendtlige massemedia ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/nyhetsspeilet-er-pa-facebook/comment-page-2/#comment-87648

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Potbelly Globalists Want You Dead – The Kissinger Report http://theintelhub.com/2011/12/20/the-kissinger-report-potbelly-globalists-want-you-dead/ Quote: .. “World population needs to be decreased by 50%” — Dr. Henry Kissinger ..
*
Vitenmål om uholdbare forhold i bl.a. NATO: Kay Griggs: Colonel’s Wife Tell-All Interview http://www.youtube.com/results?search_query=Kay+Griggs%3A+Colonel%27s+Wife+Tell-All+Interview

lenhell
lenhell
Abonnent
12 år siden

Det er nok mange påstander her som neppe holder vann.
Men jeg er enig i at vi er inne i en veldig farlig utvikling mht. tale og trykkefrihet. Den politiske venstresiden har fått overtaket og kjører sitt eget løp nå.
Det virker som om våre rød/grønne ledere er mer opptatt av sitt renome ute i verden enn i Norge.
Frykter at mye av oljefondet forsvinner i det økonomiske ragnarokket vi står forann,
Hva står vi da igjen med ?
Verdens høyeste lønns/kostnads og prisnivå og et offentlig byråkrati som er stort nok for 30-40 millioner mennesker. Disse vil være de som vernes i krisen. Vi vanlige folk er nok de som får svi.

Lars Rønbeck
Abonnent
12 år siden

Norge er ikke det samme etter at Øvrebotten har avmaskert galskapen

Norulv Øvrebotten om det skjulte KGB og STASI nettverket

purka jul
Abonnent
12 år siden

Spør sjefen din:

http://www.norgespartiet.no/component/content/article/252-har-norge-en-quisling-regjering.html

Har Norge en Quisling-regjering?

Spørsmålet er dypt seriøst ment.

smålet er dypt seriøst ment.

Vestlig etterretning har ved hjelp av beslaglagte Stasi arkiver fra det tidligere DDR påvist at Stoltenberg-regjeringen har minst tre medlemmer som er rekruttert fra Stasi og KGB/FSB!

Norulv Øvrebotten er den som nå forteller de videre detaljene.

Har Norge en Quisling-regjering?
Norulv Øvrebotten
Bak fiendens linjer

I fjor på denne tid raste et samlet storting og en oppbrakt norsk presse mot terrorberedskap og vakthold som USA hadde rundt ambassaden sin i Oslo. Det ble ropt på en ny Lund-kommisjon og vaktholdet ble kalt et overgrep fra en supermakt mot et lite land. Alt sammen var et narrespill som var spunnet på et påstått ulovlig forhold som viste seg å være bare tull og tøys. Politiet la i sommer bort hele saken. Intet straffbart forhold.

Narrespillet var igjen et opplegg innen bedrag for å bruke USA som påskudd til å skjule at Russland sitter med den virkelige makten i denne dobbelstaten. Slik Moskva har gjort siden statskuppet i 1939. Du sørger for at andre blir beskyldt for overgrep på usant grunnlag når du selv står bak overgrep på sant grunnlag. Kontradiksjoner blir alltid brukt i det russiske spillet i det negative rom.

Nå var det den norske staten, ikke den amerikanske, som hadde manglende terrorberedskap og vakthold rundt egne bygninger. Det skulle vise seg i sommer. På en kjent dato: 22. juli. Alle unnlatelsene av å etterkomme krav om å stenge gater rundt regjeringskvartalet og sørge for bedre beskyttelse, var bevisst trenert av dem som jobber for Moskva i skyggestaten. Dette terroranslaget for å befeste og styrke den maskerte kontrollen som Russland har over Norge, har vært planlagt lenge.

Følgene var som forutsatt. Det norske folk sluttet opp om systemet. Det var narret igjen. Krigens logikk er ikke lineær, den er paradoksal. Derfor ble følgen slik.

Bombeeksplosjonen 22. juli beviste at USA hadde god grunn til å frykte for sikkerheten til de ansatte ved ambassaden i Oslo. Den ligger utsatt til på Drammensveien. Stortinget fordømte vaktholdet, på komplett usant grunnlag.

Denne politiske handlingen beviser ikke bare at den norske nasjonalforsamlingen kan la seg lure trill rundt til å gjøre hva som helst, den beviser også at Stortinget er og blir relevant som en trussel mot din og min sikkerhet generelt og ikke relevant som en beskyttelse for sikkerheten vår. Stortinget har nemlig opptrådt slik i alle viktige forhold for Norges sikkerhet siden før krigen. Forhold blir snudd på hodet. Dette er handlingsmønsteret.

Saksbehandlingen som har slike følger, er som regel i realiteten russiske narrespill.

Et maskert herredømme fra Moskva er nå langsomt i ferd med å bli snudd til et åpent, og som en følge av denne prosessen øver nå Norge mer og mer militært sammen med Russland. USA, som oppdaget at Norge hadde vært en internasjonal sviker og bedrager i alle år i 2005, har dermed fått langt sterkere grunner for større vakthold rundt ambassaden og andre interesser i Norge. Etter at konteksten i nord ble forstått.

Myndighetene i USA vet at å være i Norge, er i virkeligheten å oppholde seg bak motstanderens linjer i den globale maktbalansen. Som hviler like mye på kjernefysisk avskrekking i dag som for 22 år siden. Med de følger som det har. Samme hva som offisielt blir sagt. I festtaler.

Russiske krigsskip er i ferd med å bli et vanlig syn i norske farvann. Amerikanske krigsskip er sjelden her. Siste gangen var faktisk i september, og da krevde USA at det norske forsvaret stilte med 150 mann til å holde vakt mens skipet lå en kort stund ved kai i Tromsø. Norge blir sett på som en del av Russland. NATO har ingen relevans for maktpolitiske realiteter i så måte. Norge er fortapt.

Norge er et land som neppe blir mye savnet. Blant dem som er til å stole på. I den frie verden generelt. Hvor vi ga alle et ord som er klebet til oss for alltid. Nemlig honnørordet Quisling.

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  purka jul
12 år siden

Folk som skriver slike usanne ting er de virkelige landssvikerne etter min mening, eller så kan det være at de er like syk som Breivik.

OG, når har Norge hatt militærøvelser ilag med Russland?
Vil gjerne ha dokumentasjon på det!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
12 år siden

Dette forklarer litt mer om bl.a. NATO, spesielt ledelsen i enkelte avdelinger, det samme gjelder vel det russiske militære kompleks: Kay Griggs: Colonel’s Wife Tell-All Interview http://www.youtube.com/results?search_query=Kay+Griggs%3A+Colonel%27s+Wife+Tell-All+Interview

Det anvendes mafiametoder hvor mafiaer også deltar, både eksternt og internt, og frimureri er et av midlene for både å organisere og kontrollere. For vurdering: Yuri Bezmenov: Deception Was My Job (Complete) http://www.youtube.com/watch?v=y3qkf3bajd4&feature=share

Henning Michael
Abonnent
12 år siden

Bilderberger Siv Jensen tar Nyhetsspeilet i forsvar? Hvor og når har det skjedd? Kilde please!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Henning Michael
12 år siden

Det hjelper å lese artiklen Henning, du fikk pluss av meg siden jeg antar at du sliter med synet/dysleksi og ikke er ute etter å kverruelere :)

Kopiert fra Artiklen:

Jeg må likevel si at Siv Jensen gjorde en god figur i lørdagens DN, hun sier:

“- Tonen i debatten kan føre til at noen blir avstengt fra å si det de mener. Det er i så fall en farlig utvikling. Den beste måten å agere på i et samfunn er å si det man mener.”

“- Vi må huske på at disse nettsamfunnene som kritiseres så voldsomt er en måte å få mange ting ut på [] Husk at dette er vanlige folk som ikke er trent på å debattere. Det er ikke alltid ment like brutalt som det ser ut, svart på hvitt.”

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Nasjonalstatene skal oppløses og vi skal starte med massiv innvanding sa Jesuittene for mange mange år siden

Nå som vi ikke har noen nasjon lenger så er det forsatt noen apekatter som skriker at det bare er en teori

Det siste Norske vi har igjen i dag er vel er vel DDE med Rai Rai

Alt styres fra brorskapene i EU, WTO, FN, IMF, OECD og ikke minst Goldman Sucks

Nå skal 2 millioner nordmenn blir sparket ut av sine jobber og byttes ut med polakker og spanjakker

I Zombilandet Norge er det ingen som bryr seg, her tenker man bare: Ja ja jeg får gå ned til 10 kr timen da sånn at jeg kan konkurere med polsk og spansk lønn :)

http://www.dagbladet.no/2011/11/28/nyheter/hanne_bjurstrom/arbeidsliv/innenriks/politikk/19184518/

Dette viste vi ville skje da Valla ble ble tatt av dage

Nå har vi en LO leder som er mer opptatt av å kjøpe båt, en scandic 666 til Jensemann for medlemmenes kontigent enn å forsvarere arbeidstagerenes rettigheter :)

Man må heller ikke Ikke glemme de 10 millionene medlemskontigent kronene LO ga til Eskil Pedersen og AUF

Vår folkevalgte har en rekke ganger sagt at Norge er en del av en FN ledet verdensorden styrt av oligarker i et Plutokrati

For ikke lenge siden sa Kristin Halvorsen at vi ( SV) skal vise FN at det er vi som er best egnet til å styre landet

Wtf .. ??

Er det sånn at etter at de er ferdig med å redusere oss eller når de kommer ut av hulene sine så er det FN som skal bestemmne hvem som skal få lov å bestemmne fillesaker i landet vårt ?

En ting er sikkert og det er at det ikke er noe som overasker lenger fra den kanten

Nå skal Syria tas og denne gangen som i Lybia så er det humanitære soner og flyforbud soner som er middelet til å starte krig

Vi kan ikke lenger godta at folk dør i Syria sier Frankrikes utenriksminister Alain Juppé i dag

Han glemte vist at han selv var med og drepte 100 000 i Libya nylig for at Al Qaeda skulle få landet og innføre Sharia lover sammen med det muslimske brorskap og GB og Frankrike skulle få olja

Først var det Sadam som hadde masseødlegelsevåpen og voldtok og spiste små barn, så var det Gadaffi som hadde brukt 5 stasbudsjetter på viagra til sine soldater så de kunne voldta hele verden, ikke nok med det så hadde han store mengder atmbomber og kjemiske våpen som han ville utslette verden med

Nå er det Assad og Syria som voldtar og torturerer barn

http://www.dagbladet.no/2011/11/28/nyheter/utenriks/syria/19201867/

Et angrep på Syria kan fort få katastofale konsekvenser

Iran har lovet å bistå sine alierte vist de blir angrepet av Israel, USA og NATO har lovet å bli med USA med samme argument som da Irak ble innvadert
Da var det at Saddams raketter kunne treffe NATO landet Tyrkia som legitimerte at NATO ble med, Nå er argumentet at Assads raketter kan treffe Tyrkia
Norge er som alle vet et NATO land så nå krigen starter så er vi automatisk i krig, mest sannsynlig en WW3

Russland og Kina ser at deres alierte faller en etter en og de vet at deres tur kommer om ikke lenger, da er det strategisk smartest og slå tilbake mens de enda har alierte og USA/NATO vil mer en gjerne starte krigen før motparten klarer å ruste seg opp til å bli en trussel for deres verdensregjering

De Russiske S-300 rakketene som nå utplaseres over hele Syria vil bli brukt til å avlede et angrep fra NATO, USA og den Arabiske liga har lang rekkevidde med det formål å beskytte store industrielle og militærbaser fra fiendtlige angrep fly og krysserraketter.

Mange mener også at en WW3 bare er et spill for galleriet for å legitimere en evakuring ned i huler grunnet andre trusler som kan skylde klimakaoset over hele kloden nå

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/11/27/planetary-climate-chaos-strong-wind-wreak-havoc-across-globe/

97% av folket i verden ønsker ikke krig, men demokrati er bare noe tull sa Jonas for ikke lenge siden og hvor latterlig det er med demokrati ble forklart for hele verden for få uker siden da liksom Hellas skulle få bestemme over eget land med folkeavstemning

Vi får håpe at julenissen har fornuft i gavene sine i år så kanskje den globale galskapen kan stoppes i tide :)

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

“Nå skal 2 millioner nordmenn blir sparket ut av sine jobber og byttes ut med polakker og spanjakker”

http://www.document.no/2011/09/norskspraklig-snekker-uonsket-pga-manglende-kunnskaper-i-polsk/

ola
ola
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

Ikke bare skal vi byttes ut, men de få som får beholde jobben skal ned i spanske og greske lønninger.

http://www.dagbladet.no/2011/11/28/nyheter/hanne_bjurstrom/arbeidsliv/innenriks/politikk/19184518/

Legg merke til utformingen på dette avsnittet:

– Vil få konsekvenser
– Det er åtte andre EU-land som er i den samme situasjonen som vi er og som har spesielle regler for dem som jobber for det offentlige. Jeg håper derfor å kunne få støtte fra EU, sier Bjurstrøm. I tillegg vil Bjurstrøm møte representanter for EU-parlamentet og sosialfraksjonen der.

Det er ikke åtte EU land som er i samme situasjon, men åtte ANDRE EU land, tilogmed Dagbladets journalister begynner å bli ærlige på at vi er et EU land nå.

UltimateVengeance
UltimateVengeance
Anonym
12 år siden

From: FB@revolusjonspartiet.no
To: 2400@db.no; tips@nrk.no; 02255@tv2.no; tips@abcnyheter.no; red@nyhetsspeilet.no; redaksjonen@nettavisen.no; 2286@aftenposten.no; 2200.no
Subject: Israel fører Proxy-krig mot Syria , krigen handler om VANN !!
Date: Sat, 26 Nov 2011 07:13:23 +0000

Hei NATO’s trofaste bøddler.

Vi trenger ikke oljekriger og oljesøl i fremtiden, bilen som kjører på ren gratis komprimert luft er i produksjon i India og Frankerike, måtte alle land følge etter og opprette massive fabrikker og ende global oppvarming innen et år samtidig som millioner av nye arbeidsplasser vil bli skapt , med forbehold om stans i all regnskog-utbrenning for soyakraftfor, Norsk parkett, og Klimafiendtlig biodrivstoff.

The waterwars have began. First Lybia. 22 July, waterpipeline bombed to cut of the big cities watersupply and ship all off it as bottled water in USA as watershortage hits 36 states. source: http://www.naturalnews.com/022915.html

Syria’s army rebels are insolated Jewish comandoes. They are going against Syria and possibly Jordan, because of Excessive meatgrinders.
A cow needs 200liters of water everyday.

“Vegetarianism is more of a Jewish issue than most people want to realize. For in Israel preference for meat eating is creating the basis for the next war with Syria and possibly even Jordan. Both military experts and politicians believe that the next war will break out as a result of the shortage of water flowing from the Hermon and Golan regions in the north of Israel. Our religious establishment is fully aware of this fact. How a simcha can come to Israel from meat eating when producing 450 kilograms of meat (that’s just 990 lbs.) requires the amount of water it takes to float a naval destroyer is beyond comprehension or rationalization. ” http://www.all-creatures.org/articles/jvservegod.html

One million animals slaughtered in one hour ! Thats only in U.S
a cow is 4 years old when slaughtered, juiced up quick on growthhormones, it probably even needs more water, 400liter a day, 12.000 liters every year, it takes 4 years to grow, 60.000 liter, every a hour million dies, thats about 60.000.000.000.0 liters every year just in USA alone. If we continiue raising animals instead of humans, hahah , were gonna be in dire shape in 2050. We already have de-saltation facilities. Average Ocean depth 4000meter. Deepest point 11.000meter. I think we need to build spaceships fast. Because this baby is dry in 50 years.

Se også denne

Ole-John Saga
Skribent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Utrolig bra artikkel Jarle:) Den beste på Speilet på lenge:)

innlegg_12
innlegg_12
Abonnent
12 år siden

Hei!
Her kommer kritikk, men med gode intensjoner.
Synes deler av artikkelen fremstår som forfatterens eget tankespinn, men at han fremstiller det som om det er fakta. Jeg vil her redegjøre for disse synspunktene

“Vi vet at FrP’s leder Siv Jensen knegår Henry Kissinger og David Rockefeller og verdens øvrige elite i Bilderberger tenke-tanke-action klubben”

Dette er enorme påstander, og må forklares. Hvis ikke blir dette bare ord, og ingen mening. Hva i all verden er “tenke-tanke-action klubben?” ?

Dette skaper ikke tillit hos lesere, og NS fremstår som en useriøs, og lite troverdig nyhetsmedie. Så hva er det du egentlig vet om Siv Jensen?

“..måtte ønske å tale til de av Nyhetsspeilets lesere (mange av dem)”

Dette virker useriøst, både for nye og gamle lesere “Mange av dem”, forklarer ingenting.

“Siv Jensen er jo forsåvidt også en sionist,..”

Forsåvidt? Denne trenden for å utrykke seg muntlig i det skriftlige på NS, tror jeg ødelegger mye av troverdigheten. Dette er påstander, teorier,

tanker du tenker. Ikke sannheter, så ikke forvirr og driv vranglære, slik dere kritiserer så mange for. Dette skjer gang på gang, enormt store

påstander blir formulert i en bisetning. Dette gjør at påstandene dere kommer med, ikke overbeviser mange.

“For min del har jeg lagt fram overveldende beviser for en sionist-sosialistisk/kommunistisk konspirasjon; en verdensovertagelse. De som ikke ser

den er i beste fall ignorante. ”

Jeg tror at en slik setning underbygger ditt budskap. Hadde du tatt dette seriøst, at du faktisk trodde at en verdensovertagelse var på trappene håper jeg ikke dette er måten du skriver det på. Dette blir bare tull, store ord, uten noen mening.

Foreløbig ligner NS på en blogg for konspirasjonsteoretikere. Og har ingenting med journalistikk å gjøre.

Nå tror jeg at jeg har klart å bringe litt lys inni der hvor mørke rår. I hodet ditt Johansen. verden er nemlig laget av lys, og ikke mørke som din hjemmeside påstår. Så ta del av det, bli en del av lyset. Du vet hva jeg prater om.

ola
ola
Abonnent
Svar til  innlegg_12
12 år siden

Vis du aldri har lest noe annet enn VG og Donald, og det her er det første du leser, så skjønner jeg reaksjonen din, men vis du undersøker litt selv, så ordner det seg for deg også :)

“Vi vet at FrP’s leder Siv Jensen knegår Henry Kissinger og David Rockefeller og verdens øvrige elite i Bilderberger tenke-tanke-action klubben”

Dette er enorme påstander, og må forklares. Hvis ikke blir dette bare ord, og ingen mening. Hva i all verden er “tenke-tanke-action klubben?” ?

Ikke noe hemmelighet at hun har vært på Bilderberger møter.
Undersøk, se, opplev, tenk.

UltimateVengeance
UltimateVengeance
Anonym
12 år siden

Jeg syns denne mannen gjorde en fabelmodighandling som intervjuet et øyevitne fra Utøya som registrerte flere helikoptre mens media kun sa et sirkulerte over AUF-ungdommene som tilhørte NRK.

Han har også bemerket at Grubbegata var stengt i månedsvis i forkant av 22juli og ingen biler kunne kjøre inn på plassen.

Navnet han kan ikke nevnes her uten at det går automatisk i spamfiltre, så dere få se selv hvem jeg mener:

http://www.youtube.com/watch?v=QItupVhArpU

Monica Waade
Forfatter
Svar til  UltimateVengeance
12 år siden

Kan bekrefte det han mannen i intervjuet sier om helikoptre. Selv om jeg er på en helt annen kant av landet så jeg det jeg også, har kommentar om det her…
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-39/#comment-69353

Det var tydelig at Breivik visste at ingen skarpskyttere ville ta ham fra oven, helt uanfektet av trafikken i lufta fortsatte han sin dødelige geskjeft, men en annen skytter gjemte seg da et helikopter nærmet seg og det reddet livet til ungdommen denne Breivik 2 hadde i siktet.

Her er det jeg skrev etter at det kom ut offentlig om flere helikoptre:

De andre tre forlot øya etter at det kom flere helikoptre og Vandalf du som hele tiden beskylder meg for synsing og spekulasjoner, det viste seg at jeg hadde rett i dette synet også om flere andre helikoptre enn media, se denne kommentaren hvor det nå er kommet ut offentlig.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-41/#comment-70431

UltimateVengeance
UltimateVengeance
Anonym
Svar til  Monica Waade
12 år siden

test

UltimateVengeance
UltimateVengeance
Anonym
Svar til  Monica Waade
12 år siden

♥ Lenge leve Tore Eikeland ♥

ENESTE SOM IKKE KLAPPET VAR JENS

Han satt sidelengs og overvåket hvem som klappet, svelget en klump i halsen, og begynte å lete etter mobiltelefonen hans.

Jens til Thorvald: Pappa ! han der kan bli verdensberømt hvis vi ikke gjør noe snart..

Thorvald til Jens: Har han smakt afghanske smørhasjen med Ninni?
Ring døttrene til fredriksen, ta og dytt i han noen ecstasypiller, la oss se om han kan stå imot fristelser !

Jens til Thorvald: Vi sender han en innkalling til “vaksinasjon”. Om han nekter: tvangsinnlegging!

Thorvald til Jens: David Rockefeller truer med å fjerne Norge fra kartet.

Jens: Hva har jeg vært med på.. loads the gun, counts to three, pulls the trigger??

Thorvald: Jeg har en bedre ide, gi han et år før vi sier HAN truer med å utslette Israel av kartet !

Jens: Svinevaksine-kompaniet er avslørt !

Thorvald: sånn som publikum klappet er det flere som vil følge i hans ånd, jeg foreslår vi sprayer himmelen over utøya og skyter fra sniper-helikoptrene, men ikke ta alle ferskingene, vi kommer til å trenge en forskremt handlefattig ungdom.

Jens: pappa , tror du vi bare lever èn gang? :(
Pappa jeg vil ha bildet mitt på førstesiden i alle barneskolebøkene!

Thorvald: det er sånn vi sjeløse lever foralltid..

« Forrige artikkel

PST må beskytte oss mot tankegodset i regjeringen

Neste artikkel »

«Ulvenes dal: Palestina» filmanmeldelse

45
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x