/

Nyhetsspeilet TV intervjuer Hans Gaarder om HAARP og Chemtrails

9.5K visninger
1 minutt lesetid
73

Det Aftenposten-kontrollerte Oslopuls, som ledes av Hilde Haugsgjerd og Hilde Bjørhovde sensurerte en kunngjøring om et foredrag om HAARP og chemtrails, som han mener kan ha konsekvenser for helse, vær, klima og miljø.

Som en prinsipiell protest mot Aftenpostens misbruk av sin mediemakt, publiserte Hans K. Gaarder hele sitt foredrag på Nyhetsspeilet.no, og vi har samtalt med Gaarder om de ting han tar opp i artikkelen.

Aftenposten sensurerte HAARP/chemtrails-kunngjøring
https://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/aftenposten-sensurerte-haarpchemtrails-kunngjoring/

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

73 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell
kjell
Anonym
8 år siden

Nå blir vi tvunget til å ta hensyn til naturen, se filmen for informasjon, du ikke får andre steder.

faxluri
faxluri
Abonnent
9 år siden

NORGE INNRØMMER HAARP-TEKNOLOGI.
I fjor sa Norge nei til Kinas ønske om å bygge en ny nordlysantenne i Longyearbyen. “Private” kinesiske interesser og universiteter ville investere flere hundre millioner kroner for å lære mer om jordens øvre atmosfære.

Teknologien har også andre bruksområder enn verdensrommet. Etter en helhetsvurdering ønsker vi ikke en slik antenne på Svalbard, sa kommunikasjonssjef Anne Kristine Hjukse i Kunnskapsdepartementet til
Svaldbardposten.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Kineserne-jakter-ressurser-pa-Svalbard-og-i-Arktis-7987235.html

2Q11
2Q11
Abonnent
10 år siden

http://postimg.org/image/cwwqhj391/
Etter å ha knipset dette bildet gjennom ruta i kveld kontaktet jeg satansmeterolog Joanikk Sprøytsviker ved satans meteorologiske instislutt om hvilke kunstige skyer som strekker tvers over himmelen her.
Svar:
” dette er helt normale skyer som vi kaller avrettede mosaikkskyer som oppstår særlig ved påsketider sør for polarsirkelen og i luften nord for fornuften”

Uffda
Uffda
Abonnent
10 år siden

Dep. of Neuroscience, Karolinska Institute, Stockholm (Sweden)
Health Effects of Electromagnetic Fields:
a Neuroscientist’s views
TECHNICAL SEMINAR on Environnement and Health.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
10 år siden

Utdrag fra: “BioInitiative 2012 Report updates five years of science, public health, public policy and global response to the growing health issue of chronic exposure to electromagnetic fields and radiofrequency radiation in the daily life of billions of people around the world.”

“The world’s populations from children to the general public to scientists and
physicians are increasingly faced with great pressures from advertising urging the incorporation of the latest wireless device into their everyday lives.
This is occurring even while an elementary understanding the possible health consequences is beyond the ability of most people to grasp.
The exposures are invisible, the testing meters are expensive and technically difficult to operate, the industry promotes new gadgets and generates massive advertising and lobbying campaigns
that silence debate, and the reliable, nonwireless alternatives (like wired telephones and utility meters) are being discontinued against public will. There is little labeling, and little or no informed choice. In fact there is often not even the choice to stay with safer, wired solutions, as in the case of the ‘smart grid’ and smart wireless utility metering, an extreme example of a failed corporate governmental partnership strategy, ostensibly for energy conservation.”
BIOEFFECTS WITH CHRONIC EXPOSURES CAN REASONABLY
BE PRESUMED TO RESULT IN ADVERSE HEALTH EFFECTS etc etc
http://www.bioinitiative.org/table-of-contents/

Monica Waade
Forfatter
10 år siden

Sjekk himmelen på dette bildet, behøver jeg å si mer?
http://www.an.no/indresalten/article7124130.ece

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Minner om mitt foredrag om CHEMTRAILS-HAARP-EISCAT på Unity i Oslo i morgen tirs. 27. aug. kl. 19-21.

Det har vært verre flyspraying enn på lenge i dag, dagen etter den vellykkede markeringen mot chemtrails-utslippene over Norge. Selv om sprayingen hittil i år har vært mildere enn på lenge viser dagens “teppespraying” at denne miljøkriminaliteten på ingen måte er avsluttet.

Velkommen til en informativ og trivelig kveld tirsdag på Unity!

Her er forøvrig appellen mot chemtrails jeg holdt søndag (25. aug) foran Stortinget:

Jens
Jens
Abonnent
10 år siden
Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Foreslår at du tar opp rullegardinen og ser mot himmelen selv i stedet for å glane på slike nettsider som du ramser opp her. Fordelen med chemtrail er at dette fenomenet er noe man kan observere selv utendørs og man trenger ikke å lese som besatt om det på nettet. Omtrent alle oppegående personer vet jo også at slike skeptikersider som du nevner farer med masse løgn og propaganda. Hvis de skriver at chemtrail egentlig bare er normal contrail, så har man nok en sikker bekreftelse på at sprayingen er reel.

Jens
Jens
Abonnent
Svar til  Hermis
10 år siden

Det du skriver her er egentlig at du besitter en urokkelig sannhet, og ikke er interessert i å lese argumentasjon som imøtegår dine synspunkter.
“Å se på himmelen” gir deg bedre innblikk i sammenhenger enn viteskaplig dokumentasjon på atmosfæriske forhold. Jeg tror kanskje ditt svar er mer påvirket av irritasjon av å bli motsagt enn evnene til å innse at en sak kan ha flere alternative løsninger.

Jens
Jens
Abonnent
Svar til  Hermis
10 år siden

En liten presisering fra min side, for å unngå misforståelser. Jeg “kjøper” ikke alt som er “vitenskaplig”. Men det er noen ting som ligger fast, er allment akseptert og ikke lar seg imøtegå. Meteorologi, atmosfærekjemi, vind, turbulens, temperaturskikt, hvordan temperatur endrer se med høyden over bakken, hvordan vindretningen kan være en i bakkenivå og variere med høyden osv er veldokumentert og gir grunnlag for de forklringer på contrails jeg har servert linker til.
CO2-problematikken er på den andre side omstridt, og her tilhører jeg dem som tror at vår egen sol er den viktigste aktøren når det gjelder klima-endringer. Dessuten: det er et historisk faktum at klima endrer seg både i raske og langsomme sykluser. Hvordan skulle vi ellers finner innefrossede mammuter i Sibir med gress i munnen???

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
10 år siden

Slike skeptikersider som du henviser til kommer fra et miljø som, bevisst eller ubevisst, iherdig prøver å opprettholde løgnene til eliten. Slik kan de holde majoriteten nede. Feks. krigspropaganda forekommer ikke i vesten, vaksiner er helt trygge, svineinfluensa er farlig, massemedia gjør oss klokere, vi har ikke noe alternativ til oljen, menneskeskapt co2 har betydelig innvirkning på klimaet, alternative behandlingsformer virker ikke, og de som holder på med det tjener veldig mye penger etc.

Når det gjelder chemtrail, meteorologi og den slags, så er jeg godt nok bevandret i det. I tillegg er jeg mye utendørs og har gode muligheter til å både observere fenomene selv og kjenne det direkte på kroppen. I tillegg vet jeg en del om fysikk og kjemi, og er del av et miljø hvor mange er godt utdannet på feltet.

Jens
Jens
Abonnent
Svar til  Hermis
10 år siden

Jeg synes du blander kortene, og snur opp-ned på ting på en utilbørlig måte.
Det er chemtrails-tilhengerene som er skeptikere, eller rettere sagt fornektere av vitenskaplig dokumentasjon – ikke omvendt. Det er fornekterene av allment kjent veldokumentert kunnskap som må komme opp med mer enn påstander. Skepsis er vel og bra og sunt for en velkommen meningsutveksling, men denne skepsisen må også evne å ta inn over seg at det er ikke nødvendigvis er slik skeptikerene påstår – – – gjentar påstår.
Og hvorfor skal en bestandig komme trekkende med dette “eliten”, som om det utgjør et argument i seg selv. Jeg synes at hver sak skal kunne stå for seg selv, og at man unngår å legge inn en rekke andre temaer her slik du gjør for å liksom få inn et understatement at “slik er det også med chemtrails”.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
10 år siden

Skal ihvertfall innrømme en ting, og det er at jeg til tider spissformulerer meg, bla for å spare tid. Men det tror jeg nå de fleste også forstår. Har egentlig ikke ønsket å støte noen andre enn de mest spydige kverulantene som ofte opptrer som regelrette troll.

Når det gjelder de “vitenskapelige” sidene du henviser til, så kan de til en viss grad forklare contrail. Men denne artikkelen omhandler noe annet, nemlig chemtrail. Hvis man vet hva contrail er, så kan man faktisk lettere skille mellom contrail og chemtrail. Klarer man ikke å skille mellom disse, må man sette seg grundigere inn i temaet – og da trengs det både teori og egenobservasjon. Kanskje skyldes den manglende evnen til å observere chemtrail mangelfull kunnskap om hva contrail er?

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Jeg har noen spørsmål ang. chemtrails.

Veldig kort forklart, så skal chemtrails være lange etterslep fra flyene, mens contrails skal være korte etterslep. Tidligere omtalt som normale kondensstriper. Er dette korrekt?

Vel, jeg observerer til stadig mange ulike varianter, både m.h.p fly- typer, og ulike trails, og hvordan resultatet blir, en tid senere. I den siste tiden har vi hatt soleklar himmel, men det har vært kontinuerlig trafikk med spesial- fly, som slipper ut “contrails”. I stedet for å gå til innkjøp av et mer sofistikert kamera, har jeg brukt kikkert (ingen dum oppfinnelse). Med “spesialfly” mener jeg mindre fly, med noe som ser ut som heavy- duty dyser på hver vinge. Fra 3- 6 på hver side av flyet. Og hva jeg har observert, er identisk med det vi kan se i denne filmen.

http://www.youtube.com/watch?v=xafJRHmSFUM

Dette er altså ikke vanlig kondensstriper, fra normal flytrafikk. I og med at det hvite etterslepet “fordufter” etter så kort tid, så lurer jeg litt på hva som her spys ut i lufta.

Kan dette være Bill- Gates Foundation, som endelig har fått viljen sin, i forhold til å pumpe oss med luftbårne vaksiner? I så fall, blir vi noe beklemt mellom folkehelseinstituttet og Gates.
Alternativ 2: Genmanipulering
Alternativ 3: At dette er substanser som har å gjøre med militær- teknologi, eller solstormer å gjøre.

I dette opptaket har noen filmet effekten av betydelige chemtrails- utslipp. Og jeg har sett noenlunde nøyaktig samme effekt på himmelen, svært mange ganger dette året.

http://www.youtube.com/watch?v=eHf2padrPFE

Dette sersåpass dramatisk ut, at jeg mener det må være lov å spekulere litt videre, bortimot “ting og tang” som foregår over våre hoder.
Noen idèer?

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Her i Tromsø har ihvertfall jeg registret at sprayingen fortsatt forekommer, men den foregår nå mer forsiktig og kamuflert som contrail og vanlige skyer. I dag omkring kl 18.00 var det et par slike striper i retning vest, hvor de som nesten alltid dekket til solen. Ved å studere stripene mer nøye, ser man at de brer seg utover og varer ofte i flere timer – noe contrail av naturlige årsaker selvfølgelig ikke kan gjøre. Nå er stripene som regel mindre tjukke enn før. For ikke så lenge siden observerte jeg et fly som fløy litt mystisk i høy hastighet over byen med en stripe etter seg som bare var litt for tjukk til å være contrail. Jeg ble nysgjerrig og fulgte flyet med øynene, og da det passerte under noen skyer og fikk hvit bakgrunn, så jeg at det hadde en mørkegrå/svart chemtrail etter seg som ikke var lett å oppdage mot blå himmel.

Hva slags svineri de slipper ut skulle jeg gjerne visst, men jeg går ut fra at hovedhensikten er i forbindelse med HAARP og at de sprer sykdommer nå og da. Det er også svært merkelig at de nesten bestandig dekker til solen, akkurat som om de er redd for at folk skal få oppleve for mye gått vær. Kanskje de også prøver å få folk til å tro på “menneskeskapte klimaendringer” for å få innført CO2-skatter?

Jens
Jens
Abonnent
Svar til  Hermis
10 år siden

Du har registrert skriver du. Betyr det at du har sett noe i atmosfæren som “bare må være chemtrail”, eller har du eller andre målt giftig innhold i luften? Hva var resultatet av disse chemtrail utslippene du omtaler, eller var de mislykkede eller ikke hadde noen synlig virkning?
Tips: les deg opp på tema contrail vs chemtrail basert på utsagn fra de som har kunnskap mer enn synsere.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Andre har målt. Foreslår at du skaffer deg mer balansert informasjon og prøver å observere fenomenet selv. Holder du på ei stund vil du kanskje få observere fly som skrur av og på sprayingen. Da burde du kunne være i stand til å se forskjellen.

Det eneste “fine” med chemitrail er faktisk at det synliggjør den omfattende og farlige konspirasjonen som foregår i store deler av verden. Men da må man gidde å ta opp rullegardinen og se mot himmelen selv. Ingen vits at andre skal gjøre det for deg, og så skal du lese om det på internett. Det krever altså en smule egeninnsats :D .

Jens
Jens
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Andre har målt det du har sett i Tromsø? Ok – gi meg referanser.
Dine argumenter om at det bare er “å se”, og at fenomenet blir skrudd av og på, viser at du enten ikke forstår hvordan dette kan skje og/eller at du ikke har lest noen av de vitenskaplige forklaringene til disse fenomenene. Hvis du har bestemt deg for at slik er det, og kun leser hva konspirasjonteoretikere skriver – ja da blir du naturligvis som dem

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Chemtrail-utslipp er faktisk et globalt fenomen som også forekommer i Tromsø. Hvorfor skulle det ikke forekomme her også? HAARP-anlegg like ved. Chemtrail kan utvilsomt brukes til mye, spredning av sykdommer, påvirkning av vær, testing av HAARP etc. Men sikkert mye annet som vi knapt har begynt å forstå. Det jeg har observert er at det har blitt overskyet (vær) og sykdomsspredning i form av “svineinfluensa” (kunstige avlange partikler). Når det er sagt, så har de synlige chemtrail-utslippene over Tromsø blitt redusert med minst 70% det siste året. Nedgang er også meldt fra andre deler av verden også i denne perioden. Fordi folk som er mer våken enn deg, Jens, gjennom observasjon har begynt å forstå hva som skjer.

Kan jo også legge til at jeg oppholder meg veldig mye utendørs til vanlig, så derfor får jeg sett mye mer enn de som henger over pcen dagen lang.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

Nå har jeg endelig skjønt hva chemtrails er, jeg visste faktisk ikke at det var for å skape en tettere atmosfære hvor elektromagnetisk krigføring fungerer bedre.
http://www.rense.com/general79/chem.htm

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

chemtrail agendas: google https://www.google.com/search?q=chemtrail+agendas youtube http://www.youtube.com/results?search_query=chemtrail+agendas

Ukens og «Dagens tips, lag en stor bunke a5-ark med informasjon og referanser , inklusive www-lenker, til de viktigste tema du kjenner til, hvor alle eller trolig de fleste ikke er lov å informere om i dagens korrupte og folkefiendtlige massemedia ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/nyhetsspeilet-er-pa-facebook/comment-page-2/#comment-87648

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Advarsel: I dag er det ekstremt mye chemtrails over stedet der jeg bor. Ved å ta på seg solbriller, kan man også se markante områder med “regnbuefarger”. Dette er blitt omtalt på NyS tidligere, som kreftfremkallende stoffer. En kan jo begynne å vurdere om våre myndigheter faktisk har en klar agenda om å få ødelagt så mange nordmenn som mulig, i 2012 og bortenfor. Jeg har tatt et par bilder av dagens spraying. Er det andre i sine byer som har registrert det samme?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Omega
11 år siden

“Regnbuefargen” du ser er lyset som brytes i vanndråpene i con-trailen. Kan sammenlignes med… tja, en regnbue.

Legg ut bildene da, så får vi se.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

For arkivet, massive chemtrails over Trondheim idag, tonnevis av materiale, som vanlig. Oppfordrer andre til a ta bilder og video, jeg og andre har gjort det en masse de siste 3-4 år

Lillian Sivertsen
Forfatter
12 år siden

Jeg anbefaler interesserte å sjekke websiden
http://www.weathermodification.com/

Her får du utfyllende informasjon om deres chemtrail – tjenester. Du får se både bilder og kart.

Cloudseeding er et begrep som brukes og i følge fargo weathermodificaton skal det være helt nødvendig å drive med dette.

Videre finner du et kart som viser hvor i verden de har sitt virke. Sjokkerende å se at det er omtrent overalt. I følge kartet deres ser det ikke ut som om de leverer chemtrails til norge, men noen andre fikk vel den kontrakten.

Lillian Sivertsen
Forfatter
12 år siden

Denne videoen her viser en pilot som blandt annet forteller om hvordan de sprayer chemtrails, og får dem til å fryse til ispartikler i luften.

Ikke så god kvalitet, men likevel troverdig. Kan dette være årsaken til den unaturlige kulden som vi opplevde i Oslo både i påsken, i dag, og ellers innimellom. Bedriften heter: Fargo weathermodification.inc

De lave tempraturene står ikke til årstiden. Døm selv.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wshBhDlI1dY

kjemisk
kjemisk
Abonnent
12 år siden

Nå vet man årsaken til hvorfor skjelvet ble mislykket i etterkant av Cold Response.
En fiskebåt tok opp en stor, gul bøye med et svært antenne på + en del annen bekrivelser, sannsynligvis bølgemåler. Fiskebåten trodde den var mistet selv om fortøyning var på den.
Denne bøyen var satt ut av forsvaret i området der vi fisker, svært nær eggakanten umiddelbart før millitærøvelsen og sprayingen startet.
Det var kystvaktskipet/millitærskipet “Heimdal” som hadde satt ut denne, og de løy at det var en strømmåler, noe som er løgn, fordi bølgemålere ikke har slike dimensjoner. Den var satt midt i et område der det står garn og linebruk i alle retninger, slik at staurene står nærmest tett som skog, slik det var da de satte bøyen. De unnskyldte seg med at de ikke visste at det stod bruk der og de får varsel fra kystvakta hvor alt bruk står.
Så hvorfor sette den midt i mellom mengder med fiskebruk når den med fordel kunne ha vært satt andre steder, siden området i umiddelbar nærhet har de samme forhold?
Kanskje en enfoldig fisker som tenkte å få finnerlønn for dette forhindret den største katastrofe på norsk jord noensinne?
Da kastet de bort X antall millioner, ja kanskje milliarder på dette syke prosjektet, og mange års forberdelser.
De er vel skikkelig vrede nå, eliten? :)

2Q11
2Q11
Abonnent
12 år siden

“What are they doing. 15 march 2012 in Northern Sweden, Jokkmokk. Aircraft strange behaviour. No the pilots are not drunk, they are spraying the sky.”

http://www.youtube.com/watch?v=P2yGmjMD22A&list=UUx_vk1fTA-SjyikqhfUHBbA&index=4&feature=plcp

“the town is called Jokkmokk and is in northern Sweden. There is no working railway nearby, here is no company that can make these sounds, here is no motorway and much traffic. It may be you can hear my camera, or a single car. But that’s not what this is about, it’s about a metal sound, the sound of a railway and a train. Here is the wilderness, forest woods and forest again and we live right at the end of the city, here is no one who works in the woods at night, has been out which prospects, there are no lights.”

http://www.youtube.com/watch?v=MBhtumZ27Fw&feature=related

“An experiment, very close to the strange sound. In Sweden. See original vid first.
Stressful and could cause dizziness by intense focused listening.”
http://www.youtube.com/watch?v=a0GKbULkIVc&feature=related

“Værobservasjoner viser at det blåste vind i størrelsesorden liten storm på bakkenivå i området hvor et norsk Hercules-fly forsvant ved 15-tiden torsdag.

“Det er vanskelig for meg å si helt eksakt hvilke forhold Hercules-flyet hadde i går da det fikk problemer, men jeg vil anta sørvestlige, turbulente vinder i full storm/orkan styrke, sier hun.”
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8037847

http://img23.imagehaven.net/img.php?id=FDFY92YEU2_tarfalahistorik.jpg

http://img24.imagehaven.net/img.php?id=ME8ENNZSN1_kebnekaise.jpg

“Dalen er også kjent for at de meget kraftige katabatiske vindene som oppstår og den vitenskapelige stasjonen har den høyeste offisielt registrerte vindhastigheten i Sverige på 81 m/s fra den 20. desember 1992.[1] Det har imidlertid forekommet senere episoder med ekstremt sterke vindkast hvorved minst et tilfelle da utrustningen ble blåst i stykker og derfor ikke tillot at opplysninger om vindstyrke kunna måtes.”
Denne siden ble sist endret 16. mar 2012 kl. 22:29:
http://no.wikipedia.org/wiki/Tarfala

http://img23.imagehaven.net/img.php?id=90FAVBJVTJ_weatherwar.jpg

http://www.abbaswatchman.com/Hurricane%20Katrina%20and%20Wilma.htm

http://img22.imagehaven.net/img.php?id=AA88910JDS_sverigeskjelv.jpg

http://www.geo.uib.no/seismo/nnsn/

HAARP, Hurricane Irene and the DC Earthquake …Connected?

“In 1997, US Secretary of Defense William Cohen made the following statement at a well-attended conference on weapons of mass destruction, “Others (terrorists) are engaging even in an eco-type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves….So, there are plenty of ingenious minds out there that are at work finding ways in which they can wreak terror upon other nations…It’s real, and that’s the reason why we have to intensify our own (counterterrorism) efforts.”

http://www.infowars.com/haarp-hurricane-irene-and-the-dc-earthquake-%E2%80%A6connected/

Wed. 21 March 2012:
-San Antonio Weatherman Steve Browne Freaks out over lens artifact shaped tornado
-Mysterious suction from clear blue sky baffles Southern California city
-Powerful 7.6 Earthquake rocks Mexico, U.S. Pacific side on alert
(TheWeatherSpace.com) – Like an invisible force sucking objects upward to the sky out of nowhere, a science fiction like event struck Whittier, California on Monday afternoon, and the entire event was all caught on tape.

“At first glance it looks like a tornado was ripping the roof apart, according to the San Gabriel Valley news. Images were taken by Southern California Edison employees of the damaged caused by an unknown force.”

http://www.theweatherspace.com/tws.html

http://img24.imagehaven.net/img.php?id=O89Y5OCT04_vortexhaarplynstorm.jpg

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Litt fra mine eldende arkiver,
Chemtrails Trondheim Norway (21-)27 May 2010 , Chemtrail spredning i Trondheim 9. desember 2009 kl 12 til 14:20 * Slideshows, bildeserier http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1628&start=101#M6430 + extra

kjemisk
kjemisk
Abonnent
12 år siden

Ghleo
Jeg har alltid blitt sett på som en merkelig skrue, ja såpass merkelig at sepikere og “rettenkende” har gjort ap av og sett ned på meg som en skrulling. Godt det kom i fra slike mennesker som tror verden er A4 og lever etter prinsippet spis, drikk og vær glad, for i morgen dør vi.
Har videregående skole med realfag i tillegg til nautisk utadannelse. Drittkasterne gikk på videregående, mens de reale(selv om det befant seg et og annet utskudd der og) gikk på nautisk :)
Har jobbet sammen med vitenskapsmenn/kvinner på forskningsfartøy. Dette var mennesker med høy utdannelse og doktorgrader som jobbet i lag med oss uutdannede, men også med lang arbeidserfaring og livserfaring. Disse menneskene er noen av de hyggeligste og uformelle menneskene jeg har truffet og jobbet sammen med, ja skikkelig reale mennesker som såg lengre en det du og likesinnede gjør. Ja, det finnes ikke sammnelikningsgrunnlag på noen som helst måte.
derfor kan jeg ikke kjenne igjen den mennesketype du demonstrerer og den som finnes innen akademika+ livserfaring

kjemisk
kjemisk
Abonnent
12 år siden

Ghleo
Man trenger ikke synske evner for å konstatere fakta. Det handler vel å se hva som skjer rundt oss med litt andre briller ann det samfunn, skole og media har satt på nasen din.
Hvem jeg tror du er? Kanskje jeg skulle prøve de mine synske evner :) ?
En studentspire som aldri i dine dager har hatt skitt under neglene. Aldri i dine dager har tatt din hånd i fysisk arbeid, og som kun har fått din lærdom om det virkelige liv fra skole eventuelt ved akkurat har begynt å jobbe som akademiker innefor et eller annet fag.
Du har neppe gått livets harde skole, for mennesker som har livserfaring, også innefor de intellektuelles tillater seg ikke å synke til et slikt nivå som du opererer på.
Traff jeg? Selv tror jeg at jeg er farlig nær sannheten, for dere er lette å gjennomskue. Har altfor mange septikere, kverulanter og akademikere i min familie. Ingenting galt med dem ytre sett, men stiler du spørmålstegn ved deres virkelighetsforståelse, da steiler de, de klarer ikke takle det rett og slett.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  kjemisk
12 år siden

Om du traff? Du er faktisk et hav unna sannheten.
Jeg har ingen akademisk utdannelse, og har jobbet hardere og fått mer skitt under neglene enn de fleste. Jeg har også mer livserfaring enn de fleste på min alder, så der bommet du grovt :)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
12 år siden

Informerer bare at dette er et scenario som baserer seg på observasjoner, men håper og tror at det jeg har observert, bygd på det jeg vet om dette, bare bare er fantasier.
Om det ikke er grunnlag i det jeg skrev, ber jeg de jeg beskylder om tilgivelse og skal slutte som konspirasjonsteoretiker.
God natt alle sammen

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  kjemisk
12 år siden

Jeg tror nok du bør slutte som konspirasjonsteoretiker først som sist kjemisk, fordi dine påstander er så ville at ikke engang Waade og smurfen rekker deg til støvleskaftene.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ghleo
12 år siden

Høøø…. har du degradert meg Chleo ?

Får fleske til da så jeg inntar førsteplassen på lista di igjen :)

Ifølge supereliten så vil 6.5 milliarder mennesker dø i morgen, personlig så er jeg langt mer optimistisk
Kanskje bare et kick off der noen få milliarder dør og de restrerende dør av hungersnød, krig og sykdommer mm

Alt tyder på at globalt monster jordskjelv i morgen

I USA er det erklært untakstilstand

Obama signerer en ny EXECETIVE ORDER som i realiteten innfører Martial law i freds tid. Dette er ille. Dere finner den her:

http://m.whitehouse.gov/the-press-office/2012/03/16/executive-order-national-defense-resources-preparedness

Dere bør høre forklaringen her:

Dette er meget ille, og er akkurat det samme som skjedde i Tyskland under Hitler etter Riksdagsbrannen (og det er ingen overdrivelse).
Det er også en bestemmelse i Executive Order for godkjenning av bruk av kjemiske og biologiske våpen

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/03/19/is-america-preparing-for-an-unprecedented-crisis-reminiscent-of-wwii/

March 22, 2012 Press Release WARNING!!!

http://www.youtube.com/watch?v=hgPaLfmC16o&feature=autoplay&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&lf=plpp_video&playnext=1

March 22, 2012 Next MEGAQUAKE & Axis Shift? (Short Version)

Et kraftig skjelv på 7.6 rammet Mexico i går, 9 mars 2011 hadde Japan et forskjelv på 7,2 to dager forut for hovedskjelvet på (9,0)

Vi må enda smøre oss med tålmodighet noen timer til får vi får se om Illuminati, Frimurer og Rosenkreutzerne toppene som satte opp Georgia Guidestones med 22 mars på grunnsteinen bare tuller med oss eller om de seriøst vil redusere oss ned til 500 millioner individer på planeten

The Georgia Guidestones

Kanskje kommer det aliens og deaktiverer Haarp annleggene og skyter ned chemtrailflyene ?

Det har vært en ekstrem spraying sørpå siste dagene

Er du smart så legger du noen bokser hermetikk og litt vann i bilen i natt så du kan komme deg fort opp i høyden og ut av de store byene og sove med redningsvest og hjelm på Chleo ;)

Hva var det du mente med at jeg ikke når kjemisk til støvleskaftene engang Chleo ?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

04:58 UTC altså. Da får vi se hva som vekker oss først, vekkerklokka eller dommedag. Er det slik at jeg kan droppe å gå på jobb imorgen, smurfen?

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Du burde faktisk starte en karriere som standup komiker og dra på norgesturne med: JORDA GÅR UNDER!! ;)
Fra spøk til revolver: Hvor mye er du villig til å vedde på at jorda går under i morgen? Skal vi si 50000 norske kroner?

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

CillaBee: Vi må nok på arbeidet i morgen som alle andre normale mennesker er jeg redd for.
Det blir spådd dommedag på Nyhetsspeilet oftere enn jeg går på do så jeg har null tillitt til at det skal skje i morgen. Blir artig å høre fra smurfen om hvorfor det ikke skjedde da ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Hva mener du om dette da Chleo/CillaBee ?

Dette er dyp og urovekkende.

Det var en øvelse planlagt den 20 mars 2012 i Mexico for en 7.9M jordskjelv “simulering” …. Barack Obamas datter var på episenteret på Spring Break: wth skjer?!

Se videoen her:

3/20/2012 — ALERT! VERIFIED TRUE ! Mexico 7.9M Earthquake PRE-PLANNED = MAN MADE !!

http://sincedutch.wordpress.com/

I morgen er det 32 år siden på dagen at fem 32 graders frimurere fra pyramidegutta satte opp gudesteinene sin, telfeldig ?

Så du mener seriøst at du vil gi meg 50 000 kr vist det kommer en mega katastofe i morgen Chleo ? og hva skulle jeg i så tilfelle med 50 000 spenn vist alt kolapser? tørke meg i rompa med dem ?

Selv om det er mye som tyder på noe stort i morgen så er ikke fremtiden skrevet i stein, ingenting skjer før det har skjedd og alt kan endres før den tid

Bare dra på jobb i morgen dere, det skal jeg også, skjer det noe så har jeg super duper hulene i NATO basen på Kolsås i Bærum få meter unna jobben men spørs om om det ikke henger noen dead or alive plakater på veggen der med bilde av en smurf på hehe :)

Før var jeg plaget av sorte helikoptre som nesten landet på taket og i hagen min, ja selv kl 04.00 på natta så falt ting ut av hyllene her pga ristinga og jeg fikk en kraftig skallebank umidelbart som varte i 3 uker, i går kom det 2 chemtrail fly og la det feite krysset over huset mitt

Kanskje det er et militært forskningsstudie av Smurfer ? Jeg antar at Chamtrail krysset var en telfeldighet og det at desidenter og pasefister blir forsøkt tullet litt med av sorte kremvispere er ikke noe nytt, noe må dem jo bruke arbeidstiden sin på skal de kunne heve lønn

Store tunge forskningsprosjektet har nå bevist via vitenskaplig etterprøving av dommedagsteorier at dommedsgprofetene en dag vil få rett :)

En ting har vi felles, ingenting vil glede meg mer en at jeg og milloner av andre ekte skeptikere tar feil :)

Jeg vil heller ha en advarsel for mye enn en for lite, det blir for dumt å komme etterpå å si: dette viste jeg ville skje

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Smurfen
Du har rett. Det blir sju dager fra flyet styrtet til den 22 mars. Så mange ting kan skje her eller andre steder i verden.
Et megaskjelv er sannsynlig og kanskje en tsunami

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Hvis det kommer et globalt monsterjordskjelv i morgen skal jeg gladelig betale deg 50 000 kroner. Kommer det ikke noe globalt monsterjordskjelv så skal du betale meg 50 000 norske kroner. Du er jo så sikker, så jeg spør igjen; Tar du veddemålet smurfen?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Nå har jeg til dags dato enda ikke gamblet så jeg akter ikke å start nå Chleo

For det første så driter jeg i matrialisme, ekte verdier kan ikke måles i penger og for det andre så måtte jeg vært idiot vist jeg trodde at det første du ville tenke på vist landet lå i ruiner var å betal Smurf 50 000 kr

Skulle jeg huket tak i purk på gata og sagt jeg vil anmelde en som heter Chleo som sier han vil betale meg 50 000 kr ? he he

Dere septikere tenker da bare på penger, alt er matrialsime for dere

I deres verden handler alt om å bli “vellyket”, oppskriften på å bli velykket er som så : Bruk hele ungdommen din på å studier, drit i alle rundt deg så kan enn oppnå topp karakterer som gir deg en godt betalt jobb der enn kan gjøre kariere, jobb dag og natt til du er 50 så får du en lederstilling, du har seff kastet bort 50 år av livet ditt men kan leve som en “velykket” venneløs gamling med hus,hytte, båt og flott bil :)

Som jeg skrev så er jeg langtfra skråsikker, når noe høres for utrolig ut til å være sant så er det ofte netopp det så strekker meg til at jeg er 30-40 % sikker på at det kommer et monsterskjelv/ akseskifte i morgen

Det hjelper jo ikke å angripe budbringeren når du ikke klarer å ta budskapet

Bevisene ligger der så får det blir opp til hver enkelt hvordan de tolker bevisene, man kan forberede seg litt eller man kan velge å gapskratte som septikerene gjorde av Noah da han bygde en svær båt

Får å debunke litt så er det ingenting som tyder på noe masiv evakuering av eliten til huler enda, bare litt, Jenz er i hula si ved Akerhus festning og Prins Charles i super hulene ved Håkonsvern i Bergen :)

Godt mulig at Kjemisk har rett i at det “bare” blir noen tzunami skvulp langs Norskysten når de haarper Norskrenna og eller Eggakanten i tillegg til Califonia og noen andre steder i verden, mao markere en stardato for deres nye orden som skal være på plass 7/7 i år med 500 millioner slaver og nyttige idioter

Hva som skjer/ikke skjer vet vi første helt sikkert om noen timer :)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Ghleo
12 år siden

Ghleo
Du er bare en kverulant. Slike finnes det nok av.
jeg skrev dette med forbehold om at jeg tar feil, og håper jeg tar feil. Da kan jo du og likesinnede sole dere i glansen at dere fikk rett. Artig lek dette, har du det også som hobby å påpeke for etterpå å rose dere ovenfor andre? Kanskje du får forfremmelse og gjør kraftige hopp på karrirerstigen.
Men før eller siden tar dere feil, og da blir dere sikkert ikke å ha skamvett til å innse at dere tok feil, ihverfall ikke skryte på dere hva dere skrev på speilet. da vil dere sikkert prøve å stå videre fram som “sannhetsvitner”

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  kjemisk
12 år siden

Så langt så er det vel ca 666 – 0 til “oss” ;)
Det er sikkert sant som du sier at før eller siden tar vi feil, men det er nok leeeenge etter min tid her på jorda, såfremt jeg ikke får fikset en klonet biologisk romvesen robot av meg selv da. Hadde egentlig vært greit, for da kunne jeg ha levd for evig ;)
Når du allikevel begynner å påstå hva slags hobbyer jeg har, og at jeg får forfremmelse for å skrive her inne: Hvem tror du egentlig jeg er?
Du kan jo evt prøve de “synske” evnene dine eventuelt høre med noen av de andre “synske” her inne om de vil prøve seg.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Ghleo
12 år siden

Ghleo
Du er vel spent nå?
regner med at du har vært i banken å hentet ut de 50.000; som du blir skyldig smurfen.
Da får man håpe at dette ikke ødelegger nattesøvnen din. Om en time og deretter kan alt mulig skje :)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
12 år siden

I tillegg avsluttes øvelsen 21.mars, en “fin” avrunding på denne etter å ha vart fra og med 15.mars. Altså er 21 mars den sjuende dag, den dag da sabbaten skal feires.
Vi har også kollisjonen mot kebnekaise som har pyramideform.
Flyet traff rett under toppen, altså kan budskapet være: – prøv dere ikke, vi er usårlige, dere kan skape på utsiden men dere vinner ikke selv om dere er herkuleser, eler har Herkules til å hjelpe dere. Vi er usårlige, men dere blir knust. Ja, kanskje det er et budskap til oss? Hvem vet?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  kjemisk
12 år siden

Nå har jo, hvis rett skal være rett (og det skal det vel?), øvelsen pågått fra den 12 mars. Så der røyk den vinklingen.

Om Kebnekaise har pyramideform kommer an på hvilken side du ser det fra. Ellers så synes jeg vinklingen din på “budskapet” flystyrten skulle kommunisere er riktig så fornøyelig. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene!!!

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  CillaBee
12 år siden

CillaBee
Korrigering: Det er riktig at øvelsen startet 12 mars.
Det jeg mente var at flyet styrtet 15.mars, og da regner man fra den dagen :)

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  kjemisk
12 år siden

Ja det var jo litt mer beleilig :-)

« Forrige artikkel

Historien bak Nyhetsspeilet.no

Neste artikkel »

Klonene til Jens Stoltenberg

73
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x