/

Nyhetsspeilet TV intervjuer Hans Gaarder om HAARP og Chemtrails

9.5K visninger
1 minutt lesetid
73

Det Aftenposten-kontrollerte Oslopuls, som ledes av Hilde Haugsgjerd og Hilde Bjørhovde sensurerte en kunngjøring om et foredrag om HAARP og chemtrails, som han mener kan ha konsekvenser for helse, vær, klima og miljø.

Som en prinsipiell protest mot Aftenpostens misbruk av sin mediemakt, publiserte Hans K. Gaarder hele sitt foredrag på Nyhetsspeilet.no, og vi har samtalt med Gaarder om de ting han tar opp i artikkelen.

Aftenposten sensurerte HAARP/chemtrails-kunngjøring
https://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/aftenposten-sensurerte-haarpchemtrails-kunngjoring/

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

73 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Det er en nydelig dag her i de dype skoger; sol med blå himmel i alle retninger og ikke så mye som et sprayfly er å se.

Kan en mulig forklaring være at Gaarder har gått hardt ut mot CHEMTRAILS her på Speilet? Det er kjent at den feige banden som sprayer oss har velfungerende antennesystemer. Ikke bare er de vare for å registrere graden av negativ energi (ionisitet eller hva det heter) i norske lokalsamfunn (som er et av formålene med sprayingen; å opprettholde negativ energi og hindre frekvensøkninger i den kollektive bevissthet) de er også vare for å bli spottet på fersken av en større andel av befolkningen, da det kan sette mind control operasjonen om at «flyspraying ikke foregår» i fare.

Uansett fryder vi ulver oss over at noen ser ut til å ha trykket på STOPP SPRAY knappen, om ikke annet så i noen skarve formiddagstimer mens de venter på at folk skal tolke situasjonen som EVERYTHING IS UNDER CONTROL, YOU CAN GO BACK TO SLEEP…

fjellstugan
fjellstugan
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Jeg tenkte på akkurat det samme da jeg var ute i skogen og gikk i dag. Jøss, er det vrikelig mulig at vi får en dag med både sol og blå himmel?? Det er en stund siden sist for å si det sånn.

Så om vi skal ta skepsisforklaringen på fenomenet så må de kjemiske og værtekniske forholdene i lufta i dag vært sånn at ingen flykondens bredde seg ut denne solskinnsdagen, da de da mener at det kun er flykondens som av og til brer seg ut(chemtrails) pga værtekniske forhold i lufta.

Uansett føltes det utrolig deilig med helt blå himmel og sol i dag. Vil driste meg til å si at det ga mersmak.

Solskinn
Solskinn
Abonnent
11 år siden

Digital Stepping in the Aurora Borealis: An analysis of HAARP and the chemtrail phenomenon. Stone surmises that the metal particles in the trails «dope» the sky, turning it into a vast semiconductor so that HAARP technology can be deployed to trigger earthquakes, volcanic eruptions, floods, droughts, and other destructive freak weather.
http://www.jimstonefreelance.com/haarp.html

Stone has also posted an assortment of ancillary material supporting or relating to his Fukushima thesis, including an open letter to Mossad, letters from Japanese readers, advice on «safe» radiation levels to the people in Japan, and «Nuclear Blackmail». This is an addendum to the Fukushima report, in which he hypothesizes that Israel has infiltrated the nuclear industry in every major country, and thereby is holding the world «nuclear hostage».
http://www.jimstonefreelance.com/blackmail.html

Jim Stone’s argument that Israel destroyed the Fukushima Daiichi reactors. Since that time, many in the «truth» community have voiced discomfort with his former NSA affiliation.
http://www.jimstonefreelance.com/fukushima1.html

Likorm
Likorm
Abonnent
11 år siden

Corbett Report Radio 080 – HAARP, Earthquakes and Mind Control with Dr. Nick Begich
Tonight James talks to Dr. Nick Begich, the publisher and co-owner of Earthpulse Press and an author and lecturer on new technologies, health and earth science related issues. Best known for his groundbreaking work on HAARP, including his book, Angels Don’t Play This HAARP, we discuss the science behind earthquakes, weather manipulation, mind control, and other advanced technologies.
http://www.corbettreport.com/corbett-report-radio-080-haarp-earthquakes-and-mind-control-with-dr-nick-begich/

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Jeg har en beskjed til norske politikere og andre nasjonale maktinstanser som tillater direkte forbryterske virksomheter som dette. Det finnes nå ca. 800 000 rasende nordmenn som har forstått hva dere holder på med. De ansvarlige kartlegges og infiltreres.
Det blir filmet, tatt prøver, og dokumentert NØYAKTIG når, og hvor sprayingen pågår. Vi har allerede kartlagt rutene til natoflyenes mange geografiske lokasjoner. Vi har filmet barnehager, med barn som blir utsatt for chemtrails- forgiftningen. Vi har tatt prøver i skog- og jordsmonn. Vi har til og med lykkes i å ta bilder av noen av flyenes serienummer. Prøvene er soleklare: CHEMTRAILS.
Dette er SISTE advarsel: Hvis ikke denne galskapen opphører UMIDDELBART, vil samtlige av de medskyldige garantert bli stilt ansvarlig. Vi følger med!

Ghandi
Ghandi
Abonnent
11 år siden

Jeg bor i nabokommunen til Ørland. Og som kjent gjennom media har jo det blitt den nye kampbasen for natoflyene. Jeg har heller ikke sett så mye som en eneste chemtrailsky i dag! Når det er sagt, er dette kanskje en av plassene i Norge hvor det sprayes oftest, og det er veldig deprimerende og se en solskinnsdag bli ødelagt pga den massive sprayinga dag etter dag.. Setter skikkelig pris på intervjuet, og ALT Hans Gaarder står for! Han spiller en veldig viktig rolle for oss uskyldige offer i en «usynlig» krig som lenge så ut til å være umulig å vinne.
Be the change you wish to see in the world!

2Q11
2Q11
Abonnent
11 år siden

SinkHoles act of Nature or Product of HAARP?

cHronilogy
cHronilogy
Abonnent
11 år siden

vel foreløpig en fin «sky»fri himmel og skal i kveld grille pølser + øl(gift, eneste som er lov :S ) og nyte utsikten av Venus og Jupiter på himmelen mot vest :)

chem-trails er et «ubestridt» faktum uansett, et godt punkt å starte med hvis oppdraget er «VÅKNE SAU» siden vi alle har mulighet til å fysisk se det foregår. Funker fint på «eldre»(35+) og siden visse faktisk erkjenner å huske himmelen fra gamle dager.

Ha en fin fredag :D

ola
ola
Abonnent
Svar til  cHronilogy
11 år siden

Mars er veldig fin og rød i øst nå også, så vri hode litt den veien også :)

cHronilogy
cHronilogy
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

køder du eller det er drøyt, 3 planeter i «samme» vinkel, heftige greier.

cHronilogy
cHronilogy
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

ser den røde, samt de to nevnte paa vei ned horisonten, godt minne ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Conjunction_%28astronomy_and_astrology%29#2012

http://www.huffingtonpost.com/2012/02/26/planets-align-venus-jupiter-mercury-mars_n_1302719.html
INGEN CHEMTRAILS DENNE DAGEN ELLERS SKAL JEG FAEN MEG STILLE OPP MED PLAKAT!!! :P , får håpe været er naturlig bra denne perioden ^^

cHronilogy
cHronilogy
Abonnent
Svar til  cHronilogy
11 år siden

siktet til slutten av denne video, http://www.youtube.com/watch?v=q0O2n4Ycqbs

mye info om dagen beklager rotet! og takk UFO meget synelig info du postet, i kveld hvertfall.

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

En hel by i USA utslettet av HAARP nå

– By fullstendig utslettet av tornado

Ekstreme skader etter massivt uvær i Indiana i USA.

http://www.dagbladet.no/2012/03/02/nyheter/utenriks/usa/tornado/veret/20509740/
Er over en uke siden at HAARP forskere så de klasikske HAARP ringene dannet seg, regnbue skyer og utslag på magnometer der de har prøvde og advare mot kommende tornadoer som en kan se her

http://sincedutch.wordpress.com/

Jens sine alierte venner driver nå etnisk rensing og tortur av den sorte befolkningen i Libya, de koser seg også med å rasere jødiske og Engelske gravplasser

Bør ikke Jenz hjelpe vennene sine med å knuse jødiske gravsteiner og torturere negrer eller bryr han seg ikke om vennene sine lenger nå som Statoil har fått sin del av den Libyske oljen ?

Shocking video: Libyan rebels cage black Africans, force-feed them flags

Desecration on UK Commonwealth World War Cemetery in Benghazi

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Denne teknologien Haarp, Chemtrail, Cern etc… er meget ugly sett i lys av det vi alle er og består av. Det er triksing med primærenergier i et forsøk på å leke Gud.
Throwing The Switch Turns You On.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Plenty chemtrails over Trondheim idag, antar det er likedan over nesten eller hele det ganske land og utafor

Ghandi
Ghandi
Abonnent
11 år siden

masse chemtrails i Bjugn/ørland også. Værets utvikling viser at det blir overskyet fra kl 14.00 og utover. Det var rundt denne tiden de begynte sprayingen her også, så det er liten tvil om at det militære og meteorologene samarbeider…

Illusions
Illusions
Abonnent
11 år siden

«Why in the World are They Spraying?» Official Trailer
Coming Fall 2012: «Why in the World are They Spraying?
Produced by the Originator and Co-Producer of «What in the World are They Spraying?» Michael J. Murphy Co-Produced by Barry Kolsky is an investigative documentary into one of the many agendas associated with chemtrail/geoengineering programs, «weather control»

panzer
panzer
Abonnent
11 år siden

huff, ikke noe spesielt imponerende intervju. Du gjør deg bedre skriftlig. Når det er sagt: Mange tillegger Haarp skylden for jordskjelv med følgende tsunami og tropiske sykloner/huricans – lav-frekvens bølger som reflekteres i ionosfæren og rammer et område i forhold til vinkelen på de utsendte bølgene. Noen «harde bevis» på dette, eller bare syning??

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  panzer
11 år siden

panzer, du sier «Mange tillegger HAARP skylden for» – det minner litt om Dagbladet-forsider av typen: «Forskere ( eksperter ) mener at…»

I foredraget peker jeg ut ett jordskjelv som var HAARP-skapt: Skjelvet i Bam i Iran i 2003.

Det der med vinkelen (diffraksjonsvinkelen?) kjenner jeg ikke til.

Ethvert skjelv bør kunne begrunnes særskilt dersom man mener at det er HAARP-skapt. En annen ting er at den menneskeskapte teknologien for jordskjelv – skaping stadig utvikles og ser ut til å bli benyttet stadig oftere. Dette har bl.a. ført til at en rekke undersjøiske jordskjelv -med eller uten tsunamier – er menneskeskapt (Sørøst-Asia tsunamien i 2004, Haiti 2010, Japan i 2011), men ikke av HAARP. (Det kan vel snart være på tide å få stoppet de syke og mektige menneskene som står bak katastrofe etter katastrofe…)

Denne beskrivelsen av HAARP-skapte skjelv som er fra den første TABU-oversikten som ble publisert for 3 år siden synes jeg ennå er en grei innføring i jordskjelv-skaping ved hjelp av HAARP-teknologi:

«Jordskorpen vibrerer i egensvingninger, dens ulike lokasjoner har egne frekvenser. Dersom det «jukses litte granne» ved at jordskorpens registrerte svingefrekvens på den aktuelle lokasjonen forsterkes av kunstig produserte bølger (HAARPS bidrag) som sendes inn i den tektoniske platen med den selvsamme frekvens, vil det oppstå en resonans-effekt som gjør at svingningene blir gradvis sterkere. Dette vil bli stadig mer merkbart og «irriterende» for de tilgrensende tektoniske platene som svinger på andre frekvenser. Denne frekvensdifferanse-spenningen som bygges opp vil til slutt bli utløst ved at jordskjelvet inntreffer, noe a la når en falsett-sanger synger så høyt at glass brister, fordi frekvens-differansen blir uutholdelig.

Jordskjelv som fremkalles ved «Tesla-metoden» er kjennetegnet av at de er grunne (episenteret er få kilometer under jordoverflaten. 10 km. anses for å være et grunt skjelv) og at det mangler en forutgående pulse-wave, som kommer i forkant av naturlige skjelv. Et tredje kjennetegn kan være lokale kommentarer av typen «Men her har det da ikke vært jordskjelvfare før !».

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

I dag sprayet de noe helt utrolig! Sannsynligvis i forbindelse med milliærøvelsen Cold Response som å¨går i Indre Troms.
For første gang har jeg registrert at de sprayet over åpent hav, der jeg ble vitne til en helt sinnsrikt mønster av striper på himmelen. I tillegg observerte jeg intens spraying over innlandet da jeg kjørte.
Forskjellen på denne chemtrailstypen og den vi kjenner til vanlig, er at den spredde seg ikke mye utover, men ble liggende i tykke striper store deler av dagen før de fosvant.
Området de sprayet til havs var mellom Andøya og Senja, i området ved Eggakanten(kanten som skiller kontinentalsokkelen og grunnlinja).
I tillegg observerte vi en merkelig manøver fra et millitært fartøy som slepte noe etter seg og ga en helt vanvittig eksplosjon bak båten slik at sjøsprøyten sot langt til værs. Det virket en gang for med som om jeg registrerte en trykk- eller radiobølge som gikk ut og oppover fra denne, men det trenger ikke stemme.
Vi har HAARP-anlegget i Ramfjord ikke så langt unna.
kan dette være en forbindelse?
Sannsynligvis, ved at vi vet at HAARP og chemtrails er to av ingrediensene som må til for å skape jordskjelv.
Kanskje de nå skal avslutte øvelsen med et gigantisk jordskjelv, og kanskje et skikkelig skjelv ved eggakanten for å skape en Tsunami?
I tillegg er jo 21.mars en hellig dag eller sabbatt for den mørke elite og frimurere. Så hvorfor ikke? Det passer jo bra med en slik avslutning og kald respons, ja skikkelig kald for de som bor ved kysten, som nok får seg en aldri så liten dukkert i iskaldt sjøvann.
Nå har jo eliten bygd seg hytter på fjellet her, og det var meget mye lys i hyttene på fjellet til å være på en tirsdag.
Nå har de vel montert seg store plasmaskjermer med egne koder, der de kan kose seg med hele begivenheten ved at de nå for ikke lenge siden skjøt opp en satelitt i trolig lav og stasjonær bane rett over området her. Den ses som et skarpt lys på nattehimmelen mot vest. Den inneholder nok mye avansert kamerautsyr som kan gi gode bilder med påfølgende god underholdning for eliten.
I tillegg er det jo over 16.000 soldater her som kan være «reddende engler». men det viktigste utsyret for eliten blir jo å være helikopterne med kamera som flyr rundt og filmer ødeleggelsene, lemlestede mennesker og sjokkskadde dem nærbilder.
Her får de online action og underholdning fra virkeligheten, samtidig som de har fylt kjelleren med proviant og våpen for lang tid framover. I tillegg mesker de seg sikkert også med champagne og kaviar, mens et ferskt geithode er satt på sin rette plass og god varme fra peisen.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Jeg har også observert mye spraying rett sør for Tromsø under denne øvelsen. Irriterende hvordan de hele tiden skal stenge for sola, det er jo som regel der de sprayer. Sett fra befolkningskonsentrasjonene. Hvorfor gjør de det? Forstyrrer strålingen fra sola HAARP-strålene, kanskje?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Hermis
11 år siden

Nå går vel HAARP-strålingen fra bakkenivå og opp til ionosfæren, så jeg tviler sterkt på at sollys har noe særlig innvirkning på den.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Jeg har noen spørsmål:

Hvordan registrerer du en radiobølge, og hvordan kan du være usikker på hvorvidt det er trykk/radiobølge?

Er du sikker på at det var «chemtrails» du så, og ikke skyer i bølgeform, noe som er forholdsvis vanlig?
http://i2-images1.tv2net.dk/s/39/1094239-f48bc19365dc9efb51c0b59aeed1a4e9.jpeg

Ang. det militære fartøyet + eksplosjon: Med tanke på at det foregår en militærøvelse der oppe, kan det ha vært en minejeger som detonerte en mine? Dette lager spektakulære eksplosjoner. Det de ev. tauet etter seg kan ha vært en ROV, som brukes til å identifisere miner.
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41604_2884145011_7403_n.jpg

HAARP-anlegget i Ramfjord har nok ingen forbindelse til det du så.

Hvordan er chemtrails en del av ingrediensene for å skape jordskjelv med HAARP? Dersom Eggakanten ryker til havets bunn ville jeg ihvertfall ikke oppholdt meg… tja noe som helst sted langs kysten.

Jeg vet ikke så mye om frimurere. Er 21. mars en hellig dag for dem? Hvorfor?

Det skarpe lyset på nattehimmelen mot vest, er du sikker på at det ikke er Venus eller Jupiter du har sett? De har vært veldig tydelige i det siste.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

I tillegg avsluttes øvelsen 21.mars, en «fin» avrunding på denne etter å ha vart fra og med 15.mars. Altså er 21 mars den sjuende dag, den dag da sabbaten skal feires.
Vi har også kollisjonen mot kebnekaise som har pyramideform.
Flyet traff rett under toppen, altså kan budskapet være: – prøv dere ikke, vi er usårlige, dere kan skape på utsiden men dere vinner ikke selv om dere er herkuleser, eler har Herkules til å hjelpe dere. Vi er usårlige, men dere blir knust. Ja, kanskje det er et budskap til oss? Hvem vet?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Nå har jo, hvis rett skal være rett (og det skal det vel?), øvelsen pågått fra den 12 mars. Så der røyk den vinklingen.

Om Kebnekaise har pyramideform kommer an på hvilken side du ser det fra. Ellers så synes jeg vinklingen din på «budskapet» flystyrten skulle kommunisere er riktig så fornøyelig. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene!!!

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

CillaBee
Korrigering: Det er riktig at øvelsen startet 12 mars.
Det jeg mente var at flyet styrtet 15.mars, og da regner man fra den dagen :)

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Ja det var jo litt mer beleilig :-)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Informerer bare at dette er et scenario som baserer seg på observasjoner, men håper og tror at det jeg har observert, bygd på det jeg vet om dette, bare bare er fantasier.
Om det ikke er grunnlag i det jeg skrev, ber jeg de jeg beskylder om tilgivelse og skal slutte som konspirasjonsteoretiker.
God natt alle sammen

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Jeg tror nok du bør slutte som konspirasjonsteoretiker først som sist kjemisk, fordi dine påstander er så ville at ikke engang Waade og smurfen rekker deg til støvleskaftene.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ghleo
11 år siden

Høøø…. har du degradert meg Chleo ?

Får fleske til da så jeg inntar førsteplassen på lista di igjen :)

Ifølge supereliten så vil 6.5 milliarder mennesker dø i morgen, personlig så er jeg langt mer optimistisk
Kanskje bare et kick off der noen få milliarder dør og de restrerende dør av hungersnød, krig og sykdommer mm

Alt tyder på at globalt monster jordskjelv i morgen

I USA er det erklært untakstilstand

Obama signerer en ny EXECETIVE ORDER som i realiteten innfører Martial law i freds tid. Dette er ille. Dere finner den her:

http://m.whitehouse.gov/the-press-office/2012/03/16/executive-order-national-defense-resources-preparedness

Dere bør høre forklaringen her:

Dette er meget ille, og er akkurat det samme som skjedde i Tyskland under Hitler etter Riksdagsbrannen (og det er ingen overdrivelse).
Det er også en bestemmelse i Executive Order for godkjenning av bruk av kjemiske og biologiske våpen

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/03/19/is-america-preparing-for-an-unprecedented-crisis-reminiscent-of-wwii/

March 22, 2012 Press Release WARNING!!!

http://www.youtube.com/watch?v=hgPaLfmC16o&feature=autoplay&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&lf=plpp_video&playnext=1

March 22, 2012 Next MEGAQUAKE & Axis Shift? (Short Version)

Et kraftig skjelv på 7.6 rammet Mexico i går, 9 mars 2011 hadde Japan et forskjelv på 7,2 to dager forut for hovedskjelvet på (9,0)

Vi må enda smøre oss med tålmodighet noen timer til får vi får se om Illuminati, Frimurer og Rosenkreutzerne toppene som satte opp Georgia Guidestones med 22 mars på grunnsteinen bare tuller med oss eller om de seriøst vil redusere oss ned til 500 millioner individer på planeten

The Georgia Guidestones

Kanskje kommer det aliens og deaktiverer Haarp annleggene og skyter ned chemtrailflyene ?

Det har vært en ekstrem spraying sørpå siste dagene

Er du smart så legger du noen bokser hermetikk og litt vann i bilen i natt så du kan komme deg fort opp i høyden og ut av de store byene og sove med redningsvest og hjelm på Chleo ;)

Hva var det du mente med at jeg ikke når kjemisk til støvleskaftene engang Chleo ?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

04:58 UTC altså. Da får vi se hva som vekker oss først, vekkerklokka eller dommedag. Er det slik at jeg kan droppe å gå på jobb imorgen, smurfen?

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Du burde faktisk starte en karriere som standup komiker og dra på norgesturne med: JORDA GÅR UNDER!! ;)
Fra spøk til revolver: Hvor mye er du villig til å vedde på at jorda går under i morgen? Skal vi si 50000 norske kroner?

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

CillaBee: Vi må nok på arbeidet i morgen som alle andre normale mennesker er jeg redd for.
Det blir spådd dommedag på Nyhetsspeilet oftere enn jeg går på do så jeg har null tillitt til at det skal skje i morgen. Blir artig å høre fra smurfen om hvorfor det ikke skjedde da ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
11 år siden

Hva mener du om dette da Chleo/CillaBee ?

Dette er dyp og urovekkende.

Det var en øvelse planlagt den 20 mars 2012 i Mexico for en 7.9M jordskjelv «simulering» …. Barack Obamas datter var på episenteret på Spring Break: wth skjer?!

Se videoen her:

3/20/2012 — ALERT! VERIFIED TRUE ! Mexico 7.9M Earthquake PRE-PLANNED = MAN MADE !!

http://sincedutch.wordpress.com/

I morgen er det 32 år siden på dagen at fem 32 graders frimurere fra pyramidegutta satte opp gudesteinene sin, telfeldig ?

Så du mener seriøst at du vil gi meg 50 000 kr vist det kommer en mega katastofe i morgen Chleo ? og hva skulle jeg i så tilfelle med 50 000 spenn vist alt kolapser? tørke meg i rompa med dem ?

Selv om det er mye som tyder på noe stort i morgen så er ikke fremtiden skrevet i stein, ingenting skjer før det har skjedd og alt kan endres før den tid

Bare dra på jobb i morgen dere, det skal jeg også, skjer det noe så har jeg super duper hulene i NATO basen på Kolsås i Bærum få meter unna jobben men spørs om om det ikke henger noen dead or alive plakater på veggen der med bilde av en smurf på hehe :)

Før var jeg plaget av sorte helikoptre som nesten landet på taket og i hagen min, ja selv kl 04.00 på natta så falt ting ut av hyllene her pga ristinga og jeg fikk en kraftig skallebank umidelbart som varte i 3 uker, i går kom det 2 chemtrail fly og la det feite krysset over huset mitt

Kanskje det er et militært forskningsstudie av Smurfer ? Jeg antar at Chamtrail krysset var en telfeldighet og det at desidenter og pasefister blir forsøkt tullet litt med av sorte kremvispere er ikke noe nytt, noe må dem jo bruke arbeidstiden sin på skal de kunne heve lønn

Store tunge forskningsprosjektet har nå bevist via vitenskaplig etterprøving av dommedagsteorier at dommedsgprofetene en dag vil få rett :)

En ting har vi felles, ingenting vil glede meg mer en at jeg og milloner av andre ekte skeptikere tar feil :)

Jeg vil heller ha en advarsel for mye enn en for lite, det blir for dumt å komme etterpå å si: dette viste jeg ville skje

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Smurfen
Du har rett. Det blir sju dager fra flyet styrtet til den 22 mars. Så mange ting kan skje her eller andre steder i verden.
Et megaskjelv er sannsynlig og kanskje en tsunami

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Hvis det kommer et globalt monsterjordskjelv i morgen skal jeg gladelig betale deg 50 000 kroner. Kommer det ikke noe globalt monsterjordskjelv så skal du betale meg 50 000 norske kroner. Du er jo så sikker, så jeg spør igjen; Tar du veddemålet smurfen?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
11 år siden

Nå har jeg til dags dato enda ikke gamblet så jeg akter ikke å start nå Chleo

For det første så driter jeg i matrialisme, ekte verdier kan ikke måles i penger og for det andre så måtte jeg vært idiot vist jeg trodde at det første du ville tenke på vist landet lå i ruiner var å betal Smurf 50 000 kr

Skulle jeg huket tak i purk på gata og sagt jeg vil anmelde en som heter Chleo som sier han vil betale meg 50 000 kr ? he he

Dere septikere tenker da bare på penger, alt er matrialsime for dere

I deres verden handler alt om å bli «vellyket», oppskriften på å bli velykket er som så : Bruk hele ungdommen din på å studier, drit i alle rundt deg så kan enn oppnå topp karakterer som gir deg en godt betalt jobb der enn kan gjøre kariere, jobb dag og natt til du er 50 så får du en lederstilling, du har seff kastet bort 50 år av livet ditt men kan leve som en «velykket» venneløs gamling med hus,hytte, båt og flott bil :)

Som jeg skrev så er jeg langtfra skråsikker, når noe høres for utrolig ut til å være sant så er det ofte netopp det så strekker meg til at jeg er 30-40 % sikker på at det kommer et monsterskjelv/ akseskifte i morgen

Det hjelper jo ikke å angripe budbringeren når du ikke klarer å ta budskapet

Bevisene ligger der så får det blir opp til hver enkelt hvordan de tolker bevisene, man kan forberede seg litt eller man kan velge å gapskratte som septikerene gjorde av Noah da han bygde en svær båt

Får å debunke litt så er det ingenting som tyder på noe masiv evakuering av eliten til huler enda, bare litt, Jenz er i hula si ved Akerhus festning og Prins Charles i super hulene ved Håkonsvern i Bergen :)

Godt mulig at Kjemisk har rett i at det «bare» blir noen tzunami skvulp langs Norskysten når de haarper Norskrenna og eller Eggakanten i tillegg til Califonia og noen andre steder i verden, mao markere en stardato for deres nye orden som skal være på plass 7/7 i år med 500 millioner slaver og nyttige idioter

Hva som skjer/ikke skjer vet vi første helt sikkert om noen timer :)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Ghleo
11 år siden

Ghleo
Du er bare en kverulant. Slike finnes det nok av.
jeg skrev dette med forbehold om at jeg tar feil, og håper jeg tar feil. Da kan jo du og likesinnede sole dere i glansen at dere fikk rett. Artig lek dette, har du det også som hobby å påpeke for etterpå å rose dere ovenfor andre? Kanskje du får forfremmelse og gjør kraftige hopp på karrirerstigen.
Men før eller siden tar dere feil, og da blir dere sikkert ikke å ha skamvett til å innse at dere tok feil, ihverfall ikke skryte på dere hva dere skrev på speilet. da vil dere sikkert prøve å stå videre fram som «sannhetsvitner»

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Så langt så er det vel ca 666 – 0 til «oss» ;)
Det er sikkert sant som du sier at før eller siden tar vi feil, men det er nok leeeenge etter min tid her på jorda, såfremt jeg ikke får fikset en klonet biologisk romvesen robot av meg selv da. Hadde egentlig vært greit, for da kunne jeg ha levd for evig ;)
Når du allikevel begynner å påstå hva slags hobbyer jeg har, og at jeg får forfremmelse for å skrive her inne: Hvem tror du egentlig jeg er?
Du kan jo evt prøve de «synske» evnene dine eventuelt høre med noen av de andre «synske» her inne om de vil prøve seg.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Ghleo
11 år siden

Ghleo
Du er vel spent nå?
regner med at du har vært i banken å hentet ut de 50.000; som du blir skyldig smurfen.
Da får man håpe at dette ikke ødelegger nattesøvnen din. Om en time og deretter kan alt mulig skje :)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Ghleo
Man trenger ikke synske evner for å konstatere fakta. Det handler vel å se hva som skjer rundt oss med litt andre briller ann det samfunn, skole og media har satt på nasen din.
Hvem jeg tror du er? Kanskje jeg skulle prøve de mine synske evner :) ?
En studentspire som aldri i dine dager har hatt skitt under neglene. Aldri i dine dager har tatt din hånd i fysisk arbeid, og som kun har fått din lærdom om det virkelige liv fra skole eventuelt ved akkurat har begynt å jobbe som akademiker innefor et eller annet fag.
Du har neppe gått livets harde skole, for mennesker som har livserfaring, også innefor de intellektuelles tillater seg ikke å synke til et slikt nivå som du opererer på.
Traff jeg? Selv tror jeg at jeg er farlig nær sannheten, for dere er lette å gjennomskue. Har altfor mange septikere, kverulanter og akademikere i min familie. Ingenting galt med dem ytre sett, men stiler du spørmålstegn ved deres virkelighetsforståelse, da steiler de, de klarer ikke takle det rett og slett.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Om du traff? Du er faktisk et hav unna sannheten.
Jeg har ingen akademisk utdannelse, og har jobbet hardere og fått mer skitt under neglene enn de fleste. Jeg har også mer livserfaring enn de fleste på min alder, så der bommet du grovt :)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Ghleo
Jeg har alltid blitt sett på som en merkelig skrue, ja såpass merkelig at sepikere og «rettenkende» har gjort ap av og sett ned på meg som en skrulling. Godt det kom i fra slike mennesker som tror verden er A4 og lever etter prinsippet spis, drikk og vær glad, for i morgen dør vi.
Har videregående skole med realfag i tillegg til nautisk utadannelse. Drittkasterne gikk på videregående, mens de reale(selv om det befant seg et og annet utskudd der og) gikk på nautisk :)
Har jobbet sammen med vitenskapsmenn/kvinner på forskningsfartøy. Dette var mennesker med høy utdannelse og doktorgrader som jobbet i lag med oss uutdannede, men også med lang arbeidserfaring og livserfaring. Disse menneskene er noen av de hyggeligste og uformelle menneskene jeg har truffet og jobbet sammen med, ja skikkelig reale mennesker som såg lengre en det du og likesinnede gjør. Ja, det finnes ikke sammnelikningsgrunnlag på noen som helst måte.
derfor kan jeg ikke kjenne igjen den mennesketype du demonstrerer og den som finnes innen akademika+ livserfaring

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Litt fra mine eldende arkiver,
Chemtrails Trondheim Norway (21-)27 May 2010 , Chemtrail spredning i Trondheim 9. desember 2009 kl 12 til 14:20 * Slideshows, bildeserier http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1628&start=101#M6430 + extra

2Q11
2Q11
Abonnent
11 år siden

«What are they doing. 15 march 2012 in Northern Sweden, Jokkmokk. Aircraft strange behaviour. No the pilots are not drunk, they are spraying the sky.»

http://www.youtube.com/watch?v=P2yGmjMD22A&list=UUx_vk1fTA-SjyikqhfUHBbA&index=4&feature=plcp

«the town is called Jokkmokk and is in northern Sweden. There is no working railway nearby, here is no company that can make these sounds, here is no motorway and much traffic. It may be you can hear my camera, or a single car. But that’s not what this is about, it’s about a metal sound, the sound of a railway and a train. Here is the wilderness, forest woods and forest again and we live right at the end of the city, here is no one who works in the woods at night, has been out which prospects, there are no lights.»

http://www.youtube.com/watch?v=MBhtumZ27Fw&feature=related

«An experiment, very close to the strange sound. In Sweden. See original vid first.
Stressful and could cause dizziness by intense focused listening.»
http://www.youtube.com/watch?v=a0GKbULkIVc&feature=related

«Værobservasjoner viser at det blåste vind i størrelsesorden liten storm på bakkenivå i området hvor et norsk Hercules-fly forsvant ved 15-tiden torsdag.

«Det er vanskelig for meg å si helt eksakt hvilke forhold Hercules-flyet hadde i går da det fikk problemer, men jeg vil anta sørvestlige, turbulente vinder i full storm/orkan styrke, sier hun.»
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8037847

http://img23.imagehaven.net/img.php?id=FDFY92YEU2_tarfalahistorik.jpg

http://img24.imagehaven.net/img.php?id=ME8ENNZSN1_kebnekaise.jpg

«Dalen er også kjent for at de meget kraftige katabatiske vindene som oppstår og den vitenskapelige stasjonen har den høyeste offisielt registrerte vindhastigheten i Sverige på 81 m/s fra den 20. desember 1992.[1] Det har imidlertid forekommet senere episoder med ekstremt sterke vindkast hvorved minst et tilfelle da utrustningen ble blåst i stykker og derfor ikke tillot at opplysninger om vindstyrke kunna måtes.»
Denne siden ble sist endret 16. mar 2012 kl. 22:29:
http://no.wikipedia.org/wiki/Tarfala

http://img23.imagehaven.net/img.php?id=90FAVBJVTJ_weatherwar.jpg

http://www.abbaswatchman.com/Hurricane%20Katrina%20and%20Wilma.htm

http://img22.imagehaven.net/img.php?id=AA88910JDS_sverigeskjelv.jpg

http://www.geo.uib.no/seismo/nnsn/

HAARP, Hurricane Irene and the DC Earthquake …Connected?

«In 1997, US Secretary of Defense William Cohen made the following statement at a well-attended conference on weapons of mass destruction, “Others (terrorists) are engaging even in an eco-type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves….So, there are plenty of ingenious minds out there that are at work finding ways in which they can wreak terror upon other nations…It’s real, and that’s the reason why we have to intensify our own (counterterrorism) efforts.”

http://www.infowars.com/haarp-hurricane-irene-and-the-dc-earthquake-%E2%80%A6connected/

Wed. 21 March 2012:
-San Antonio Weatherman Steve Browne Freaks out over lens artifact shaped tornado
-Mysterious suction from clear blue sky baffles Southern California city
-Powerful 7.6 Earthquake rocks Mexico, U.S. Pacific side on alert
(TheWeatherSpace.com) – Like an invisible force sucking objects upward to the sky out of nowhere, a science fiction like event struck Whittier, California on Monday afternoon, and the entire event was all caught on tape.

«At first glance it looks like a tornado was ripping the roof apart, according to the San Gabriel Valley news. Images were taken by Southern California Edison employees of the damaged caused by an unknown force.»

http://www.theweatherspace.com/tws.html

http://img24.imagehaven.net/img.php?id=O89Y5OCT04_vortexhaarplynstorm.jpg

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Nå vet man årsaken til hvorfor skjelvet ble mislykket i etterkant av Cold Response.
En fiskebåt tok opp en stor, gul bøye med et svært antenne på + en del annen bekrivelser, sannsynligvis bølgemåler. Fiskebåten trodde den var mistet selv om fortøyning var på den.
Denne bøyen var satt ut av forsvaret i området der vi fisker, svært nær eggakanten umiddelbart før millitærøvelsen og sprayingen startet.
Det var kystvaktskipet/millitærskipet «Heimdal» som hadde satt ut denne, og de løy at det var en strømmåler, noe som er løgn, fordi bølgemålere ikke har slike dimensjoner. Den var satt midt i et område der det står garn og linebruk i alle retninger, slik at staurene står nærmest tett som skog, slik det var da de satte bøyen. De unnskyldte seg med at de ikke visste at det stod bruk der og de får varsel fra kystvakta hvor alt bruk står.
Så hvorfor sette den midt i mellom mengder med fiskebruk når den med fordel kunne ha vært satt andre steder, siden området i umiddelbar nærhet har de samme forhold?
Kanskje en enfoldig fisker som tenkte å få finnerlønn for dette forhindret den største katastrofe på norsk jord noensinne?
Da kastet de bort X antall millioner, ja kanskje milliarder på dette syke prosjektet, og mange års forberdelser.
De er vel skikkelig vrede nå, eliten? :)

« Forrige artikkel

Historien bak Nyhetsspeilet.no

Neste artikkel »

Klonene til Jens Stoltenberg

73
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x