Historien bak Nyhetsspeilet.no

3.9K visninger
8 minutter lesetid
23

I dag er det tre år siden Nyhetsspeilet.no så dagens lys. Vårt mål var å la dere leserne se gjennom illusjonene og bli fri. Dette føler vi at vi har oppnådd til gangs. Hele 862.000 unike sjeler har vært innom nettmagasinet siden oppstarten.

Lanseringen den 23. februar 2009 var nøye planlagt og dagen spesielt utvalgt i henhold til Mayakalenderens kvaliteter på dagene. Nettmagasinet Nyhetsspeilet.no ble lansert med støtte fra Mayaene i Mellom-Amerika som inkluderte lanseringen av nettstedet i sin årlige seremoni samme dag i Guatemala.

Dette var en viktig del for å gjøre hensikten med nettstedet hellig og i samsvar med bevisstheter fra høyere frekvenser.

Før Nyhetsspeilet

For min del startet det hele med min egen oppvåkning for noen år siden mens jeg var ansvarlig redaktør for ITpro.no. Jeg kom over en teori om at 911-terrorangrepet var en innsidejobb for å ta over ressursene i Afghanistan og Irak. Dette ble presentert av Mike Cechanowicz på Alternativmessen i Drammen i 2007.

Det pirret min nysgjerrighet til å gjøre undersøkelser selv på internett – og fant et svært bredt spekter på solide beviser på at mange av de offisielle uttalelsene umulig kunne stemme.

Jeg fikk et sterkt behov for å dele denne informasjonen med flere. Hvis verden virkelig var styrt av en liten gruppe maktsyke og ekstremt kyniske mennesker så trengte flest mulig av oss å vite om det. Jeg nådde allerede ut til mange IT-interesserte mennesker og følte jeg bare måtte bruke denne kanalen for å få informasjonen ut. Etter noen måneder med undersøkelser så publiserte jeg artikkelen 9/11 en gigantisk bløff.

Etter å ha gravd dypt ned i kaninhullet i åtte måneder til fant jeg tydelige indisier på at også Norge var inkludert i denne kabalen av kyniske bakmenn med vår egen “folkevalgte” statsminister i spissen. Det endte opp i artikkelen Politiker avslører kynisk maktelite i Norge som fikk over 110.000 visninger i løpet av kort tid.

Men igjen var det mye kjeft å få fra aggressive lesere som ikke skjønte hva denne informasjonen gjorde på et IT-nettsted. Selv om sinnet var basert på frykt for en ukjent, alternativ virkelighet som rev folk ut av komfortsonen sin så var jeg enig i at informasjonen ikke hadde sin optimale kanal. Jeg ville nå ut til flere lesere og med langt større bredde og dybde.

Nyhetsspeilet tar form

Etter hvert så jeg at det var en overveldende mengde informasjon som ble holdt skjult for folket og skjønte at det var på tide at jeg skapte et eget dedikert nettsted for denne informasjonen.

Det var ikke bare innenfor samfunnets konspirasjoner jeg så det var nødvendig å dele informasjon, men kanskje enda mer viktig var det å fokusere på bevissthet for å så en spire i hjertet til hver enkelt sjel for å skape potensiale til en personlig oppvåkning. I tillegg kunne min lidenskap, vår galaktiske familie, få langt bedre dekning på et dedikert nettsted.

Dermed startet søken etter likesinnede med skrivekløe. Jeg fant et forum som het for Bakkemannskapet startet av Rolf Kenneth Myhre og Mike Cechanowicz. Her var det høyt under taket og stort engasjement. Det ble raskt enighet blant de mest ivrige deltakerne om å bli med på idéen.

Dermed startet jeg arbeidet med å bygge opp Nyhetsspeilet.no som et eget uavhengig nettsted. Jeg ville ikke ha eksterne eiere med overstyring av det redaksjonelle innholdet via skjult agenda som dagens massemedia tydelig er styrt av.

Jeg samlet en kompetent redaksjon på rundt 10 ildsjeler som ønsket å arbeide lidenskapelig for å nå ut til større lesermasser med sine budskap. Alt har hele veien vært på frivillig basis og ulønnet. Med min tekniske kompetanse fra IT-bransjen og erfaring som nettredaktør kunne jeg designe og implementere Nyhetsspeilet.no med fokus på selve innholdet kombinert med enkel navigering.

Nyhetsspeilet lanseres

Dagen før lansering ble jeg via en kanalisering kontaktet av “de grå” med oppfordring om at taushet var gull. Dette tok jeg som en bekreftelse på at arbeidet jeg hadde satt i gang var av stor viktighet og måtte gjennomføres.

Dermed så Nyhetsspeilet.no dagens lys mandag 23. februar 2009.

Nyhetsspeilets innhold er samskapt med blant andre aktive forfattere som Hans Gaarder, Jarle Johansen, Rolf Kenneth Myhre, Mike Cechanowicz, Liv Bjøringsøy, Morten Kielland, Maarit Hanssen, Herman Berge, Kjetil Dreyer, Armin Bahrami, Ingunn Røiseland, Johannes Kvam og mange flere.

Alt i alt har nærmere 70 modige sjeler (oppdatert: 120 i 2023) brukt masse av sin fritid på å hjelpe deg til å se gjennom illusjonene og bli fri.

Gratulerer med 3-årsdagen Nyhetsspeilet.no!

Statistikk fra Google Analytics for Nyhetsspeilet.no.

Nyhetsspeilet.no har fått sin kraftige energi og innflytelse takket være forfatterne og dere lesere. Sammen skapes en enhet med lidenskap og sterke meninger som berører alles hjerter.

Hver og en forfatter på dette nettstedet står for sine synspunkter og det er opp til hver enkelt leser å gjøre opp sin egen mening om informasjonen som blir presentert.

Det spiller ingen rolle om hvem som har rett. Det som har betydning er at du får bred nok informasjon til å gjøre opp din egen mening og finne din egen sannhet – ikke bare “sannheten” som politikere og massemedia ensidig presenterer deg.

Jeg ønsker at vi alle retter en stor takk til alle forfattere som har bidratt med innhold på Nyhetsspeilet. Med deres innsats så er Nyhetsspeilet gjort til et innholdsrikt nettmagasin som har nådd sine mål som ble satt for tre år siden.

Pr. i dag kan du boltre deg i 850 artikler (1.600 i 2023) hvorav de fleste av de fremdeles er aktuelle å lese.

Takk til deg som leser Nyhetsspeilet

Jeg vil samtidig rette kjærlighet, takknemlighet og glede til deg som besøker Nyhetsspeilet.no. Det er ikke tilfeldig at du har kommet innom disse sidene og leser noe helt annet enn det massemedia presenterer. Selv om du blir provosert så er det meningen at du er her. Kanskje spesielt hvis så er tilfelle.

Det er lite som ser ut til å være tilfeldig i denne tredje dimensjonen vi eksisterer i. Det virker som vi alle er en del av en større plan, en guddommelig plan. Det er heller ingen tilfeldighet at vi mottar utgifter på hosting av vår server.

Ønsker du å hjelpe til med å holde Nyhetsspeilet.no tilgjengelig på nett så kan du donere et valgfritt beløp som uavkortet vil gå til å dekke våre hostingutgifter. Tusen takk for din støtte!

Veien videre

Så hva ligger foran oss? Jeg vet at Nyhetsspeilet.no vil eksistere så lenge vi har (et fritt) internett og strøm tilgjengelig. De som fremdeles sover eller nekter å våkne opp ser intet utenom det normale. De søkende og våkne ser tegnene overalt.

Hvem har rett? Alle. Du velger selv din sannhet. Finner du sannheten hos Humanetisk forbund så er det helt i orden. Jeg ser på de som en fantastisk katalysator for oppvåkning da de provoserer mengder med sovende folk til oppvåkning med sine meninger.

Vi lever i en virkelighet basert på dualitet. Har vi engler så finnes også demoner. Du har fri vilje til å velge side selv, men husk at dine demoner kan være en annen persons engler. Synes du konspirasjonsteoretikere er noen tullinger? Eller var det skeptikerne som var demonene i ditt syn?

Overnevnte er et eksempel på dømmende holdning. Hver gruppering har sine synspunkter og føler at det er sin sannhet. Trenger vi alle å tro det samme? Definitivt ikke. Dømming skaper separasjon, men motsetninger skaper oppvåkning – på begge sider. Man skjerper sansene og sjekker sine fakta nøyere, kjenner etter i hjertet hva som føles riktig, og følger sin intuisjon.

Slik finner du din sannhet. Velg selv om informasjonen massemedia serverer deg er troverdig eller om Nyhetsspeilets forfattere gjør en bedre jobb i å finne den virkelige sannheten.

Oppvåkningen

Mens vi finner våre sannheter og arbeider videre med våre personlige oppvåkninger så kan vi, hvis vi er riktig heldige, oppleve å se en serie med arrestasjoner som vil medføre avsettelser av den mørke kabalens kontrollerte regjeringer verden over, Norges regjering inkludert.

Dette vil i så fall være støttet av militære krefter og deres ledere som samtykker til endringene. De avsatte regjeringslederne vil bli erstattet med overgangsregjeringer på veien mot fred og overflod til alle.

Disse endringene medfører utfasing av dagens råtne pengesystem med en ny løsning basert på reelle verdier hvor gjeld blir nullstilt og det blir velstand for alle.

Den fallende kabalens forsøk på å starte krig mot Syria og Iran vil feile. For mange krefter arbeider imot de på mange plan til at det vil bli mulig å gjennomføre.

Menneskeheten får også direkte assistanse fra 5. dimensjonsvesener som i sine tusener av lysskip overvåker det store bevissthetsskiftet vi er inne i på vår planet. De er her på oppdrag fra det spirituelle hierarki for å følge opp den guddommelige plan om å føre Moder Jord og vår sivilisasjon inn i en tidsalder hvor dualiteten kollapser og enhet gjenoppstår.

Det vi vil se fremover er en økende grad av UFO-observasjoner for å forberede menneskemassene på utenomjordisk eksistens.

Når nye regjeringer er på plass vil vår galaktiske familie bli offisielt annonsert, noe som totalt vil endre vår sivilisasjon på alle plan. Når masselandingene finner sted kan vi endelig bli gjenforent med vår galaktiske familie og bli ført tilbake til full bevissthet.

Den store finalen

Den store finalen blir vår egen oppstigning til 5. dimensjon hvor vi medbringer vår fysiske kropp som de multidimensjonelle mesterne vi faktisk er. Hvordan kommer du dit? Husk å puste. Glem fortidens anger og fremtidens bekymringer. Vær takknemlig for det du har og elsk den du er. Lev nu – og tenk med ditt hjerte.

Aller mest; vær i glede. Forløs deg fra all frykt. Det er en del av de gamle energiene som nå kollapser. Det som ligger i bunn for alle negative  følelser som hat, sinne, dømming, misunnelse, grådighet, egoisme og kynisme er i essensen frykt. En del av egoet ditt. Sjelen din er på den andre siden kjærlighet som består av glede, medlidenhet, takknemlighet, håp og ubetinget kjærlighet.

Hver gang du føler frykt, se ordet “Avbryt” på innsiden av pannen din. Fyll livet ditt med glede og moro fra sekundet du våkner opp til det øyeblikket du går i seng når dagen er slutt. De gamle energiene vil ikke greie å eksistere i en verden med latter, moro og glede. Pust. Mediter. Smil. Du har styrken og viljen i deg. Om du velger å ta det frem.

Det er ikke noe problem å være ensom hvis du liker den du er sammen med. Hva andre tenker er ikke den du er. Energi følger dine tanker og ord. Du hører på dine egne ord. Fokuser på det du ønsker mer av.

Vi er alle multidimensjonelle vesener som eksisterer i mange dimensjoner samtidig. Det de fleste av oss sanser som oss selv i våken tilstand er bare 5% av hele ditt vesen. Du har alle svarene inni deg. Du har all visdom tilgjengelig som din intuisjon, ditt høyere selv, din guddommelige tilstedeværelse. Jeg er bare her for å minne deg på det.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

23 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
trackback
10 år siden

[…] er få måneder gammelt. Nyhetsspeilet har holdt på siden 2009. Nyhetsspeilet ble startet av en gruppe – Vitnet ble startet av meg personlig. Hvem er på […]

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Heftig aksess til http://falconscafe.com siste 2-4 døgn fra:
http://www.utrace.de/?query=54.247.95.133
http://www.utrace.de/?query=46.137.123.149
Noen som vet hva disse web-crawlers administrerer, og har NySp samme opplevelse? Forsåvidt, det er ikke unormalt at dette skjer, men uvanlig volum i dette tilfellet

“We are all Jesuits ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/comment-page-36/#comment-93258

lovecompassiontruth
lovecompassiontruth
Abonnent
12 år siden

Knowledge
———————————————————–

KNOW that you are on a LEDGE
Step forward and balance on the edge
It has kept you here, it has brought you near
Your heart is brave, your mind is clear
Truth prevails, there is no fear

Only Love

Bange Anelser
Abonnent
12 år siden

Gratulerer så mye med 3 år!
Det føles som om dere har holdt på mye lenger enn det.
På denne tiden har Nyhetsspeilet blitt en av Norges viktigste nettsider.
Keep it up! :)

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Gratulerer og takk til NySp crew samt skribenter og kommentatorer, en absolutt kontrast til kontrollerte og sensurerte massemedia, og mange andre entiteter av samme sort

Digresjon, truffet på to-tre tilsynelatende seriøse her innen som har forsøkt å kneble mitt seriøse virke på ufin og høyst upraktisk måte, men slik er verden

Lillian Sivertsen
Forfatter
12 år siden

Gratulerer til Nyhetsspeilet!!!

;D

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

En litt forsinket hilsen til 3 åringen. Måtte NyS bli en enda viktige kilde for sakene bak sakene i årene som kommer.

Vejvad
Vejvad
Abonnent
12 år siden

Velkommen i den multispektrale soulgroup. Hidtil er meget focuseret på det degenerende og dets negative energier, men som du siger, så skifter vi nu og former positivt en anden kultur.
Selv folk, der er forankrede ubevidsthedens mørke, fornemmer denne forandring, ses det af deres udtalelser.

Jeg har altid vidst om det ‘skæve’ samfund på planeten, men som du, har jeg intenst fulgt begivenhederne de sidste 4 år og har samme erkendelse som du beskriver.
Det er ønskeligt, der var flere nordiske websites af samme karat som din, men rent faktisk kender jeg kun enkelte, der er åbne for helheden i det kosmiske.

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Henger meg på gratulasjonene, og heder og ære til den som måtte fortjene det.

Egentlig er dette til smufen, som antakelig i ren frustrasjon over at disse irriterende okkulte dommedagsdatoer aldri viser seg med den minste dommedagskatastrofe, tydeligvis henfaller han til de bibelske endetidstekster som et siste halmstrå.

Endelig – dommedag kommer nå – i 2012.

I to tusen år, eller kanskje mer for alt jeg vet, har folk fått vite at enden er nær. Tegn i solen, tegn i månen, tegn både her og der forteller at dette storslåtte for noen og katastrofale for andre, er fryktelig nært forestående. Et av tegnet er at solen skal formørkes og månen skal lide samme skjebne, i endetidstegnets tjeneste – den skal også formørkes.

I år formørkes sola sett fra Norge om natta den 21. mai. Månen formørkes midt på dagen, sett fra Norge, den 28. nov. Og 6. juni får vi en Venuspassasje foran solskiven.

Ett annet tegn er at i de siste tider skal mange utgi seg for å være Jesus. Men da må ingen tro på at det er ham, for falske messiaser og profeter vil gjøre store tegn for å føre til og med de utvalgte på ville veier …

Så hvis Jesus kommer … sånn på ordentlig?

Men i følge Bibelen, holdes dommedagen hemmelig. Ikke vet englene, og ikke vet Sønnen. Bare Faderen alene vet, og han har ikke sladret til noen eller sagt noe som helst.

Men hvis det ikke blir i år, så blir det i hvert fall til neste år …

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bardun
12 år siden

Du må ikke være så utålmodig bardun :)

Du minner litt om datra mi som maser om ikke julaften er her snart allerede i oktober, du sa jo det snart var jul pappa

Tålmodighet er en dyd :)

Det var nå heller ikke så mye bibelsk med filmen jeg linket ut, det var en nyhetskavalkade for 2012

Det skjer jo mye rart om dagene som merklige kister som skylles opp på strendene, merklige kuler som faller fra himmelen uten å ta skade når de treffer bakken i stor fart, mange som fødes over hele verden som halvt mennesker og halvt dyr, sist vi så noe lignende var i gamle Babylonia, elver som blir til blod og mye mye mer :)

Som du sier så er 20 mai en spennende dato, konsirkler varsler at da kommer “dem”

Clip from the 16th Annual International UFO Congress. Jaime Maussan giving an interpretation of a crop circle with a sign that there will be some kind of event on or around May 20th 2012

6.6 er en enda mer spennende illuminati dato

Illuminati sier selv de vil ha en kort WW3 før alt dette andre skal intreffe så de begynner å få dårlig tid, men det kan jo hende vi klarer stoppe pyramidegutta med å bidra til å spre fakta og avsløre deres planer

Vi har vel 2 valg, vi kan kose oss siste tiden og la ting gå som det går eller vi kan velge å ta ansvar og forhindre at vi utsletter oss selv

Alt som ikke har intruffet kan STOPPES

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/world-war-three

Objeto não identificado encontrado em Anapurus

Half-human creatures: What is going on?

http://english.pravda.ru/society/anomal/20-02-2012/120562-half_human-0/

Som en ser nede på siden her så har det vært en ekstrem økning i astroider somn er få meter fra å treffe jorden, det meldes nesten daglig om “ildballer”
som blir observert

http://www.spaceweather.com/

Jeg tror de som kaster seg i sofaen og tror at Jesus, Asthar komandoen eller trillioner av lysskip fra GFL skal redde dem blir skuffet, vi nok nok ta ansvar selv :)

Den dagen de gode gir opp så har de onde vunnet!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Illuminati?, inklusive Elizabeth II, Margrethe II, , Harald V og Carl XVI Gustaf, mye bedre enn i Hollywood stil, “I’m proud to present Mr Fritz Springmeier”

Direkte referanse http://i41.tinypic.com/bxugm.gif

Innhold,
IMO an actor, foggy picture, synthesized sound, so where is Fritz Springmeier, what have they potentially done to him?: Alex Jones: Fritz Springmeier – Illuminati Mind Control

۞
The genuine Fritz Springmeier, World System and the Illuminati (Fritz Springmeier) http://www.youtube.com/watch?v=iFxezTwid6k * + extra: World System and the Illuminati http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=1#M4175 * “Satanism always operates through fronts.” – Fritz Springmeier
.
Jethro Tull- Queen and Country http://www.youtube.com/watch?v=vOg2GnUgqqs ~ lyrics http://www.absolutelyrics.com/lyrics/view/jethro_tull/queen_and_country

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  bardun
12 år siden

Neida smurf, jeg skal ikke være utålmodig – ikke i det hele tatt, jeg lover. Ikke går jeg og venter på noen dommedag heller … faktisk så tviler jeg litt på en slik katastrofal og betydningsfull dag hvor onde og gode, døde og levende skal bli gjenstand for en himmelsk skittentøyvask.

Men litt komisk er det å følge med på alle dine illumierte alieninspirerte kosmiskkataklysmiske undergangs-katastrofedatoene som i et heftig tempo popper opp.

I fjor ble nightmare katastofer meldt fra deg i nesten alle av årets måneder hvor den siste og endelige og den største av dem alle skulle inntreffe i november. Og nå fortsetter du på samme måte.

Kanskje du klarer å få dattera di til å tru på dette, men det er rart at du ikke ser hvor useriøst og tullete det hele blir.

Men hvis det nå er slik at den bibelske, eller noen andre sin endlösung er nært forestående, tror jeg ikke verken du eller jeg kan gjøre noe særlig med det.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bardun
12 år siden

Tja .. nå var det nå bare viderefomidling av Elenin teorien som store deler av verden mente kunne være noe mer men som Monica sa så har det aldri eksistert noe Elenin

Det var seff ris til egen ræv å ikke stole 120% på Monica og hennes venner på andre siden

Er jo litt rart at du sier at vist den Bibelske eller andre sine advarsler er sanne så kan verken du eller jeg kan gjøre noe særlig med det

Det er jo faktisk nyaktig derfor de advarer oss for at VI kan gjøre noe med det

Vi har alltid et valg og vi velger helt selv vår egen fremtid

Som pyramidegjengen sier: klarer vi å frata menneskene håpet så har vi vunnet, et folk uten håp er ikke noe folk men en zombie slaverase vi kan bruke som vi vil

At du velger å gi opp er jo din sak, greit nok det ser mørkt ut men av respekt for mine barn så er jeg forpliktet til å å ikke gi opp

De kan knuse mine bein, de kan ta mitt liv men min frihet kan de aldri ta fra meg :)

Likorm
Likorm
Abonnent
12 år siden

Gratulerer.
Kjør på ! Få alt fram i lyset og snu på det.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Gratulerer med dagen! I de tre siste årene har Nyhetsspeilet avslørt mye og selv har blitt avslørt mange ganger av konspiratører :D. Allikevel har denne plattformen vist seg å være alternativ-Norges beste møtested. Så det er rom for forbedringer særlig i forhold til kommentarsystemet og søkefunksjoner. Nye kommentar blir lett dyttet bort fra forsiden og erstattet av andres. Redaksjonen i Nyhetsspeilet må derfor vurdere “alternative” forumsformer også :)

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Gratulerer kjempemasse med 3 årsdagen til Nyhetsspeilet og deres fantastiske journalister samt kunnskapsrike brukere :D

Her er et lite resyme over hva vi har opplevd til nå i år :)

And there shall be signs in the Sun, Moon, and Stars – 2012

Vandalf
Vandalf
Abonnent
12 år siden

Gratulerer så meget med dagen, Nyhetsspeilet!

I min verden er NyS noe så enestående som noe av det mest givende, og frustrerende på samme tid.

Ellers slutter jeg meg til denne fra Gurid;

“Noen få artikler handler om frigjøring, så jeg håper det blir fler av dem”

Og denne fra Lars-Roger;

“Hvis jeg skal komme med en oppfordring er det at vi alle blir flinkere til å løfte blikket fra problemene som beskrives – til å skissere fremtidsutsiktene bortenfor ”problemene”.

La oss ikke glemme at i hver eneste av oss bor det en utømmelig kilde til godt, dersom vi bare våger å slippe det ut.

Vi vet at svært mye i denne verden er i alvorlig ubalanse. Det vi trenger nå er idéer, løsninger og handling.

Jeg er for globalisering. Tror det er bra for menneskeheten. Ikke den formen for globalisering som vi har sett og ser nå med store multinasjonale selskaper som bruker verdens mest sofistikerte militærmaskineri for å banke seg vei inn på nye jaktmarkeder, og sikre seg viktige strategiske posisjoner til å høste ressurser og pushe sine produkter…

Nei. jeg tenker globalisering i form av en erkjennelse fra oss rike av at alle mennesker skal ha ikke bare rett til på papiret, men faktiske muligheter til å spise seg mette, tak over hodet, muligheter til å realisere sine ønsker og drømmer for seg og sine.

Er det naivt å tro på en rettferdig fordeling av goder i denne verden? Er det naivt å tro på en verden uten krig og vold?

Meget mulig, men uten visjoner, tro og drømmer, ingen resultater.

En annen ting jeg mener er viktig er hvordan hver og en av oss omtaler våre medmennesker, enten vi deler deres verdensbilde eller ei.

Altfor ofte omtales navngitte personer i fremtredende posisjoner som svin, psykopater, satanister, pedofile, landssvikere osv. Fortjent eller ei setter vi merkelapper på hverandre som skaper avstand fremfor å legge forholdene til rett for konstruktiv dialog, fred og forsoning. Dette avler kun hat, og er i så henssende ikke med på å legge fundamentet for et bedre samfunn, det være seg lokalt eller globalt.

Om du er kommunist, ateist, kristen, konservativ, om du er lege, politiker, dommer, homøopat eller spåmann, om du tjukk eller tynn, rik eller fattig, eller hva det nå enn måtte være, så er vi til syvende og sist alle mennesker.

Vi ble alle født som uskyldige, hjelpeløse barn, ikke glem det, og vi skal alle forlate denne verden en gang, det være seg for å dra til andre steder, eller ut i det store tomme intet, alt etter hva man tror.

Hvordan vi disponerer tiden mellom disse to ytterpunktene, er til syvende og sist opp til oss selv, men vi har alle potensialet til storhet i oss. Storhet til å være et ankerfeste i livet for dine barn, eller storhet til å være en opinionsdanner, en “redningsmann/kvinne” , en fredsengel, en som bidrar til fred og forsoning, og som setter varige spor etter deg, det være seg i lokalt, nasjonalt eller globalt.

De eneste begrensninger som finnes er de du legger på deg selv, bevisst eller ubevisst.

Ta deg tid til denne;

XIPE
XIPE
Abonnent
12 år siden

Det er en stund siden jeg leste noe på speilet første gang, og da hadde du akurat lagt ut “Det store dimensjonskiftet”. Siden tror jeg de fleste artiklene her har nytt godt av min oppmerksomhet. Et virkelig godt supplement og/eller erstatning for MSM. Liker godt måten alle artikler blir plukket fra hverandre i bloggen, noe som gir en helhetlig og reflettert vinkling på emnet.

Takk, og gratulerer med dagen!!!

Woina Guerilla
Abonnent
12 år siden

Gratulerer med Dagen til Nyhetssspeilet!

Oppslutningen om nettstedet har vist at dere har fylt et tomrom og lagt grunnlag for en bredere og friere meningsdannelse i Norge. Selv bruker jeg Nyhetsspeilet som en lunsjbuffet hvor jeg smaker meg frem mellom delikatessene og dropper det som ikke passer min gane mens jeg konsumerer det jeg liker. Noe av det bruker jeg også videre, med henvisning og link tilbake, for å utvide horisonten til mine egne lesere som jeg så håper vil bli gjengangere her inne slik jeg selv er det:)

FX
FX
Abonnent
12 år siden

Happy Birthday, Nyhetsspeilet Norges eneste frie media!! Må du forsette og lyse opp alt det som ligger skjult bak kulissene =)

Lars-Roger Moe
Skribent
12 år siden

Gratulerer med dagen!
En stor takk til dere som tok initiativ til å dra i gang Norges eneste frie nyhetskanal.

Takhøyden er stor og det er bra spenn i meninger ulike skribenter i mellom. Det er umulig at alle er enige med hverandre om alt og det er flott at vi kan dele et slikt rom der alle disse ulike perspektivene fritt kan uttrykkes.

Hvis jeg skal komme med en oppfordring er det at vi alle blir flinkere til å løfte blikket fra problemene som beskrives – som må beskrives slik at mennesker som kommer innom her kan danne seg et kognitivt kartbilde som stemmer med verdensterrenget i denne tidevervsbrytningen – til å skissere fremtidsutsiktene bortenfor ”problemene”.

For eksempel finanskrisen – en haug med tidsaktuelle problemer. Denne handler det om en plyndringsstruktur som må vekk og det er til sist ingen krise men en nødvendighet. Hvilke muligheter gir det oss at falskspillet til bankkartellet og den multinasjonale industrien kollapser, gitt at vi ikke lar dem redde oss ved å rigge neste fase av svindelen?

For eksempel matkrisen – som representeres ved flere ulike men forbundene problemer. Hvilke muligheter gir det oss at vi tvinges vekk fra den menneskeskapte matkjeden som leverer stadig giftigere mat med stadig mindre næring, til en sterkt økende pris. Hvordan kan erkjennelsen av dette problemet og at vi som enkeltmennesker tar ansvar for å skape bedre løsninger bidra til at vi sammen er med på å bygge en verden der naturen er i balanse og det er godt for alt levende å være?

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

Gratulerer med tre år i roret for Nyhetsspeilet, Frank. Jeg synes at NyS har holdt stø kurs de årene og håper at det vil fortsette. Nesten 1 million lesere er bra, forhåpentligvis en frø gror opp og folk blir mer og mer bevisste. Jeg synes at NyS har fått mye mediaoppmerksomhet disse årene, både i avisene og i TV , NyS er som ” noe eget ” i omtalene.
Vi er godt inne i år 2012, håper spådommen din om regjeringene går i oppfyllelse. Folk har virkelig fortjent en regjering, som er på bølgelengde med dem selv.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

“Vårt mål var å la dere leserne se gjennom illusjonene og bli fri. Dette føler vi at vi har oppnådd til gangs.”

Jeg føler meg svært sjelden fri etter å ha lest nyhetsspeilet, tvert imot føler jeg meg fanget. De fleste artiklene handler jo om hvordan vi slavene blir holdt nede.
Noen få artikler handler om frigjøring, så jeg håper det blir fler av dem.

Grattis med 3 år :-)

« Forrige artikkel

Ningforumet Bakkemannskapet åpnes!

Neste artikkel »

Nyhetsspeilet TV intervjuer Hans Gaarder om HAARP og Chemtrails

23
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x