Hjelp oss å hjelpe

3.6K visninger
2 minutter lesetid
30

Hjelp oss i opplysningsarbeidet ved å donere til hostingutgiften av Nyhetsspeilet.no. La flest mulig mennesker se gjennom illusjonene og bli fri.

Vi er helt avhengig av dere leseres hjelp på den økonomiske siden for å dekke vår utgift på hosting av Nyhetsspeilet.no.

Hjelp oss med å holde Nyhetsspeilet.no tilgjengelig for alle i Norge slik at vi kan fortsette vårt arbeid i å skrive artikler i den viktige tiden vi er inne i. Alle som arbeider i redaksjonen gjør det på frivillig basis. Ingen mottar vederlag for innsatsen.

Utgiften vi derimot ikke kommer oss unna er hosting av vår server. Her trenger vi din hjelp.

Hvordan gi en donasjon til Nyhetsspeilet.no

Ønsker du at vi fortsatt skal være tilgjengelig på internett så er vi fullstendig avhengig av din hjelp.

Nyhetsspeilet er helt reklamefri. Hjelp oss med vår videre eksistens med å innbetale et valgfritt beløp til konto 9710 16 92187

Alle donasjoner går uavkortet til opplysningsarbeid og drift av Nyhetsspeilet.no slik at vi kan fortsette å rapportere om den internasjonale agenda og menneskers oppvåkning til realitetene.

Vi retter en stor takk til alle dere som støtter driften av Nyhetsspeilet.no og holder oss online med et bidrag.

Veien fremover

Vårt mål er å veilede, opplyse og informere dere leserne med dyptgående og innsiktsfulle artikler hele veien inntil verden igjen er i balanse med seg selv og menneskeheten. Ser vi på hva den nærmeste tiden kan medføre av større endringer ligger vi an til en ny og større økonomisk kollaps.

Dagens banksystem har store endringer i vente. I dag er Federal Reserve (den privateide statsbanken i USA) pålagt av høyesterett i USA å legge frem en rapport på hvor alle pengene har forsvunnet siden november 2008. Kanskje er det starten på den endelige kollapsen av den amerikanske dollaren som vil gi store ringvirkninger verden over.

Tiden er moden for å innføre et nytt pengesystem som er basert på sunne og reelle verdier. For å begynne helt på nytt med blanke ark er det nødvendig å nullstille alle lands og privatpersoners gjeld. Det er til syvende og sist bare tall lagret på datamaskiner som med enkelthet kan endres om man kommer til enighet om å begynne på nytt.

Noe trengs å gjøres når de fleste vestlige land er på konkursens rand med gjeld hinsides mulighet til å bli betalt tilbake de nærmeste 100 årene. Om man ikke kommer frem til enighet så vil uansett systemet før eller siden kollapse over seg selv.

Vi er midt inne i den store oppvåkningen. Om du kan, bidra med  økonomisk støtte slik at vi kan fortsette å levere dere leserne avslørende aktuelle artikler innenfor de store endringene som skjer.

Endringene er moder jords fødselssmerter til en ny verden i balanse og fred. La oss sammen vise hele Norges befolkning at alle endringene på veien tilbake til kilden har en positiv hensikt for menneskeheten.

Ha et strålende flott nu!

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

30 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Armin Bahrami
Forfatter
12 år siden

Hei du. Ta deg en tur innom Youngstorget 10.00-17.00 imorgen og kle deg provoserende og vågalt, da mener vi ikke S&M av Rihanna, men forbered deg på sommersesongen hos http://www.bevissteskjorter.no

Lulleliten
Lulleliten
Abonnent
12 år siden

Det jeg savner på Nyhetsspeilet er noen artikler med et buttom-up perspektiv. Altså at man ser systemer nedenfra og oppover. De aller fleste artikler har et top-down perspektiv, der man peker på de store linjer av feil og mangler. Det er veldig bra, men av og til kan man få bedre innsikt ved å snu perspektivet. Et eksempel er lovverk og rettssystem. En vanlig tilnærming fra Nyhetsspeilet vil være å se på regjerningen og Stortinget som henholdsvis utformer og vedtar regelverk. Deretter vil man peke på EU, FN og NATO som de som styrer hele showet. Hva med å vise menneskene som daglig utsettes for overgrep av et totalt umenneskelig system. Artiklene om barnevernet hadde mye av dette perspektivet i seg. Jeg var ikke enig i alt innhold der, men mener at systemsvikten ble tydeligere ved at man belyste poenger ved hjelp av flere enkelthistorier. I rettsalene i Norge skjer overgrep, men dette får vi aldri vite noe om. Dette er bare en del av den vanlige hverdagen.

Jeg liker Nyhetsspeilet, det er et bra korrektiv til de tradisjonelle avisene. Det er mye jeg ikke er enig i, men det er viktig å ha speilet på plass som kan snu litt på inngrodde oppfatning og forestillinger. Lykke til videre!

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Jeg deltok på mange diskusjoner der. Alt fra helt ordinære emner til Holocaust og ting relatert til jøder. Når det gjelder Holocaust og ting relatert til jøder er moderator virkelig på hugget. Og hogger vekk både innlegg og medlemmer i hytt og pine. Etter å ha bli kastet ut ca. 10 ganger på 1 måned gidder jeg ikke mer. Det samme gjelder andre personer med akkurat samme erfaring. Alvorlig tankeforbrytelse er ikke akseptert på Diskusjon.no. Ikke særlig mange andre steder heller.

Nyhetsspeilet er ikke særlig interessert i å ta opp innvandringsproblemet. Slik jeg forstår det ihvertfall. Aldri sett en artikkel her som f.eks presenterer det faktum at overfallsvoldtekter i bunn og grunn er et problem knyttet til fremmedkulturelle innvandrere. Men i det minste vågde de å ta opp Holyhoax.

Joda, Tor Karlstad nevnte noe om innvandringsproblemet i en artikkel nylig. Og det var bra. Men innvandringsproblemet forblir allikevel en slags hellig ku her.

Vel, nobody’s perfect. Alt-i-alt syns jeg NS ruler.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Skummet gjennom diskusjonen din om Holocaust på diskusjon.no, og det var ikke mange av dine argumenter som ikke ble skutt ned på saklig vis svært raskt, før du til slutt eksploderte og skjelte ut moderatorene.

Det var kanskje ikke rart du ble kastet ut etter den siste der? Å forvente folkeskikk er vel ikke å “ikke akseptere tankeforbrytelser”?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

3/4 av det jeg skrev der ble sensurert vekk. Så det er umulig å se noen sammenheng. Det samme gjelder for det et par andre brukere skrev. Masse, masse tekst, fotografier, lenker, videoer osv ble sensurert vekk.

Ja, folkeskikk er viktig. Men hva sier man til en nazi med total mangel på respekt for andre mennesker og for demokrati og ytringsfrihet? Etter utallige angrep og provokasjoner blir man selvsagt lei.

Men men, dette er Nyhetsspeilet. Vi skal ikke sitte her og snakke om et helt annet forum.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Nei, vi kan godt snakke om NyS, og mitt lille avslutningspoeng er vel at jeg har blitt sensurert her, mange ganger, helt vilkårlig, spesielt av ett redaksjonsmedlem, men jeg vil ikke kalle vedkommende nazi av den grunn. Det er å slå folk i hartkorn helt unødvendig. Ytringsfrihet gjelder nok ikke på slike fora som dette. Blir man stengt ute for brudd på klare regler, så er ytringsfriheten en billig unnskyldning å beskytte seg bak, som man benytter seg av når man ikke har andre forklaringer på sine regelbrudd. (Her på NyS får man dessuten bare flere advarsler hvis man spør om grunn for slettede innlegg)

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Jeg må si jeg bare har lovord til NS-redaksjonen for deres politikk. De fleste andre forum/lignende steder hadde bannlyst meg for lengst. Men jeg har fremdeles lov å poste. Syns NS er kule jeg.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Du skjelte vel ut redaksjonen på det groveste så vidt jeg husker, uten følger.
Men så er jo du enig med store deler av redaksjonens grunnsyn og da, så det er vel noe mer spillerom for menigheten.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Ja. Like barn leker best, som det heter.

Men du og de faste “skeptikerne” får jo lov å være her hver dag. Ikke verst det heller. På Diskusjon.no blir alle små lam som ikke breker i kor bannlyst temmelig kjapt. For ikke å snakke om skrekkforumet på Skepsis.no.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Deltar du på diskusjon.no? Tør jeg spørre hvilke tema? (Nei, jeg skal ikke blande meg inn.)

Michelle
Skribent
12 år siden

Jeg har en anbefaling til vår kjære red om å kutte så og si alle regler:

1 Unngå å slette brukere og ønsk eventuelle tidligere profiler velkommen tilbake ;)
2 Unngå å slette kommentarer og legg eventuelt “spam” automatisk videre under egen artikkel/ fil for publikum ;)

Det er viktigere enn noe annet å sikre ytringsfriheten på NS, selv om vi til og med risikerer å slippe enda mere desinformasjon og propaganda til.
Folket må få ulike typer virkelighetsoppfatninger og meninger presentert slik at de lærer seg til å tenke selv :) Slik gjør vi NS til Norges eneste frie YtrinsFrihetsPlass!

Jeg anbefaler ALLE å donere til NS, det er vårt beste norske media, der vi får servert noe annet enn propagandaen og mind-controllen til den samlede internasjonale eliten.

Virkeligheten er Stranger than Fiction:
Peggy Kane hørte på råd fra åndelige mestere i flere år, etterhvert innså hun at det de sa var mye nonsens. Men så fant hun ut ved å spille det de sa baklengst, at de faktisk var demoner, og hun gjorde alt hun kunne for å bli kvitt de. Men hun fortsatte å lytte på alle mulige folk, ledere, mediumer og EVP – BAKLENGST, og kom frem til å avsløre helt nye sannheter om virkeligheten og livet på den andre siden..
1 http://video.google.com/videoplay?docid=692524212659068187#
2 http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-2280703618056368717#
3 http://www.youtube.com/user/ufohypotheses#p/c/0/fNDwiifO-eU
Mye av det Pegy prater om, kan vi høre bekreftet av vitner som ex-NWO-Super-Soldier James Casbolt:
http://www.youtube.com/watch?v=9_OwsMsSRBw

nicodemus
nicodemus
Abonnent
12 år siden

jeg sender også penger til jer ….sist på denne måned..!!
jeg ville nødig undværre nyhetsspeilet…!! rigtig mange her i danmark..l liker ns….!!!

eRixn
eRixn
Abonnent
12 år siden

04.04.2011 – Datalagringsdirektivet Vedtatt!

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Kult du sier dette Frank. De fleste av oss visste nok ikke at det koster så mye.

Hva er en rackbasert server, egentlig? Er det noe i stil med Cloud-server? Noen venner av meg skal sette opp et forum på en slik Cloud server med Ubuntu Linux i bunnen. Er visst rimeligere enn de fleste andre løsninger. Men det er kanskje dette NS kjører? Rackspace høres liksom kjent ut.

fiende
fiende
Anonym
12 år siden

Det koster 10 kr mnd å drifte en nettside. Makan til scam å be om penger for en nettside. Herregud

fiende
fiende
Anonym
Svar til  Frank Aune
12 år siden

Alle løsningene som tilbys av One.com inkluderer ubegrenset dataoverføring og et ubegrenset antall e-postadresser på domenenavnet ditt. Dessuten har alle våre kunder mulighet til å benytte Fotogalleri, blogg, web editor og mye mer.

mrbazooka
mrbazooka
Abonnent
12 år siden

Dessverre har ondskapens makt, NWO samt illuminatis onde krefter tatt og ødelagt min økonomi. Men ellers skulle mer enn gjerne hjulpet til.

Men kanskje dere kan heller hjelpe meg litt økonomisk? Så jeg kan fortsette kampen mot NWO.

På forhånd takk =)

Henning Michael
Abonnent
12 år siden

Hei

Skjønner ikke hvorfor det koster så mye og ha denne websiden oppe. Det finnes billigere løsninger der ute. En annen ting er man kan jo ha server privat. Det koster ingenting. Man kan bruke en gammel pc til server uten problemer. Man trenger ikke kjøpe disse dyre boksene. Det er bare bortkastete penger. Internet har man jo fra før. jeg bor ikke i Norge men er meget opptatt av Norges og verdens fremtid. her jeg bor har jeg 100/100 linje. Noe som bare de fleste kan drømme om i Norge enda. Norge ligger litt etter der gitt. Side spor til side. Ta en titt på http://www.godaddy.com i USA. Koster ikke så mye. Jeg skal sende dere noen kroner i slutten av mnd. Men jeg kan ikke hjelpe med for mye dessverre.

Empleyfire
Empleyfire
Abonnent
Svar til  Henning Michael
12 år siden

Når du først er inne på Godaddy kan du jo og laste inn http://www.nodaddy.com for noen “rosende” ord fra tidligere ansatte.

Forsett med den gode jobb derre gjør her på Nyhetsspeilet.

knut bye
knut bye
Abonnent
12 år siden

Jeg betaler også med glede for at Nyhetsspeilet kan fortsette å levere.
Takk til redaksjonen, og til forfattere. Dere gjør en kjempefin jobb!

RawKuz
RawKuz
Abonnent
12 år siden

Gratis ark og kopier kan jeg være behjelpelig med ;)

Jeg abonnerer på Nexus magasine, koster $20 for 3 utgaver. Informasjonen og den genuine kunnskapen som finnes her på forumet overgår Nexus med god margin, så selvfølgelig donerte jeg 250kr.

Alle monner drar som det står i en annen kommentar, er glad jeg kan bidra med en liten bit jeg også.

Michelle
Skribent
12 år siden

Tips: spons 250 kroner på kopi-maskin + 30 kroner for 500 ark på Clas Ohlson og spre ut flyers fra småfly alle sammen, vi må samle oss og samarbeide som de gjorde under krigen, ja for krigen er ennå ikke avsluttet dessverre, det er bare det at den ikke innbefatter krig med våpen akkurat her i landet lengre og liknende land som sverger ed til NATO/ FN/ EU/ WHO/ USA/ UK, men mere bruk av mest mind-control i form av samlet media-kontroll, subniminal messenges og stråling!

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Klart man må bidra så Nyhetsspeilet kan bestå :-D

Vist de store mengdene av leserene av NS bidro med 5 øre hver så ville det rekke i lange baner, mange bekker små er det noe som heter

Wenche Foss foss begraves nå sammen med vår frihet ( DLD )

Men noe av de siste ordene hun sa før hun døde var: Jeg har hatt ett langt vidunderlig liv og skal ikke klage, men jeg skulle så gjerne levd litt til så jeg fikk opplevd det fantastiske som skal skje i verden nå, normalt ville et sånt utsagn resultert i et oppfølgingsspørsmål fra reporteren om hva fantastisk som skal skje nå men han bare hopper elegant videre til neste spørsmål

Men det man aldri vil kunne få lese i VG og DB kan man lese på Nyhetsspeilet og finne ut av sammen :)

Her er det det flere som lurer på hva fantastisk som skal skje nå …

WHAT IS COMING TO EARTH? HAVE PORTALS BEGUN TO OPEN 2011

ola
ola
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Så den videoen der, fysj som jeg misliker lady gaga, den facist musikken der kan du få gratis av meg, noen burde kanskje utføre en exorsicme på henne? hehe
http://www.religioustolerance.org/chr_exor2.htm

Sanat
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Har du kilde på de Wenche Foss sitatene? Skulle likt å lest mer om akkurat det… Veldig interessant!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sanat
12 år siden

Det har vært i mediene en rekke ganger siste mnd Visitor, senest i går så jeg et interjuv på TV2 med Anniken Huitfeldt der hun gjentok mye av det samme så du får følge med på Tv sendinger eller google litt så kanskje du finner noen kilder,det og få en utalelse av vår diva Wenche med gullhjerte nå kan vise seg vansklig
Andre kjente personligheter som sier mye av det samme er Martha og snåsamannen mm

Det er ikke mye fagre løfter om en ny bevisthet og vidunderlig fremtid i nye frekvenzer fra Illuminati, der er det bare lovnader om død og elendighet

Briney Spears kommer ut i dag med en dommedagsvideo i kjent stil fra den kanten der, fra Hollywood kommer dommedagsfilmene ut på samlebånd

Britneys nye dommedagsvideo

http://www.dagbladet.no/2011/04/05/kultur/britney_spears/musikk/ray_kay/16075449/#comment_5410087

Illuminati spyr ut med dommedagsvideoer, bøker og filmer for tiden godt hjulpet av verdens troende

Filmer, forum og sider som forteller det motsatte har en tendens til å bli borte fra nett

Man ser jordskjelv, tzunamier, orkaner, kriger og rykter om kriger, ustabil verdenspolitikk, verdensøkonomi, global matmangel osv vil intreffe i verden nå men merklig nok så er alt skapt med haarp, scalar og syke mennesker på toppen i verdenspyramiden

Pedofile selvmorsterrorister infiserte med svinevirus skal vist skremme vannet av oss for tiden mens vår frihet blir tatt fra oss bak ryggen vår
Jensemann og & taler varmt for en en verdesorden og slutten på selvstendige nasjoner, ingen bryr seg for alle frykter nettopp det de samme folkene som ønsker en verdensorden selv skaper

Ikke la frykten og en maktkåt elite styre livene deres

Våkn opp ……..eller sov for godt

http://www.2112-2012.info/p/mot-2012.html

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
12 år siden

Det er vel med meg som de fleste andre – makthaverne har meg sånn passe under hælen økonomisk, slik at fokuset blir mer på overlevelse enn på oversikt. Vel, har donert en 50lapp, og er overbevist om at tilstrekkelig mange nok her inne har muligheten til å gjøre det samme. : )

Alternative nyhetsmedier blir bare viktigere og viktigere, og jeg kan ikke annet enn å verdsette at de frie medier er i ferd med å feste overtaket på de etablerte opprettholdere av status quo.

Keep it up, speilet! : )

an3as
an3as
Abonnent
12 år siden

har ikke stort å rutte med, men vil beholde nyhetsspeilet, så har overført et lite bidrag.. Oppfordrer flere til å gjøre det samme, uansett beløp, alle monner drar:-) Vi må beholde nyhetsspeilet!

ola
ola
Abonnent
12 år siden

Jeg tar alltid ut alle pengene mine fra kontoen med en gang jeg får dem, og jeg er veldig fattig, men skal få overført noe neste lønning:) kan ikke miste Nyhetsspeilet

« Forrige artikkel

Nyhetsspeilet i Kairo: Dette er folkets revolusjon!

Neste artikkel »

Ny forfatter fra Nyhetsspeilet under angrep

30
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x