Hvordan få svar på alt mellom himmel og jord

1.8K visninger
1 minutt lesetid
15

Siden oppstarten i januar 2009 så har over 100 forfattere på Nyhetsspeilet benyttet pennen som sitt sverd. Nå kan du stille spørsmål direkte til redaksjonen og skribentene bak nettstedet.

Nyhetsspeilets redaksjon og skribenter svarer

Du kan spørre om hva som helst mellom himmel og jord innenfor kategoriene samfunn, bevissthet og kosmos så skal vi prøve så godt vi kan å gi våre svar til dere leserne ut fra vårt ståsted.

Alle forfattere skriver uten vederlag og nettstedet er uten reklame. Drift av nettstedet dekkes av lesernes donasjoner for å holde magasinet tilgjengelig for folket. Innholdet presenteres så sannferdig som hver enkelt forfatter oppfatter den egentlige virkeligheten. Hver artikkel er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet.

Nyhetsspeilet publiserer informasjon om nye paradigmer og informere om aktuelle saker andre nyhetskanaler ikke nevner og setter de aktuelle sakene inn i et større perspektiv enn det som er vanlig. Dermed blir det enklere å se helheten og det store bildet som massemedia serverer i fragmenter slik at vanlige borgere ikke skal stille så mange ubehagelige spørsmål.

Magasinet fronter i hovedsak tre hovedemner:

  • Samfunn
    New World Order-kabalen og dens mange globale konspirasjoner.
  • Bevissthet
    At bevisstheten utgjør tilværelsens primære dimensjon.
  • Kosmos
    Vår kunnskap og direkte erfaring med utenomjordisk intelligens på jorden og i vårt solsystem.

Nyhetsspeilets ambisjon er å bidra til en global oppvåkning som setter enhver borger i fokus. Les våre artikler, men finn din egen sannhet!

Still dine spørsmål i kommentarfeltet

Det er ikke bare skribenter og redaksjonen som kan svare. Vi oppfordrer også alle dere lesere til å dele dine kunnskaper og visdom når du føler du kan bidra med noen svar på spørsmål andre lesere stiller.

Spørsmål Så da er det opp til deg. Legg inn dine undringer i kommentarfeltet nedenfor.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

15 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Skal en få tilbake diskusjonene som i det gamle nyhetsspeilet, må en lage en bedre løsning på kommentarer, enn det nyhetsspeilet har nå, etter min mening.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Frank
8 år siden

Eksakt samme synlighet og fremtredende plassering som kommentarene hadde før. Og helst eksakt samme synlighet og fremtredende plassering av de fem ferskeste artiklene som før. Aggressiv pushing av gamle artikler bør på frontsiden være ha en underordnet plass.

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Her er noe rart, syklodekstriner, sukkeret som hjelper med å fjærne plakk i blodårene, blir brukt i nesten “all” medisin, betyr ikke det at all godkjent medisin, ikke trenger å inneholde annet en en stor mengde av bindemiddelet syklodekstrin, for å komme gjennom blindtesten?
Kan en da stole på dem?
http://www.alternativkreftbehandling.com/tekstforklaring/94-syklodekstriner
Og
http://gemini.no/2016/04/effektiv-behandling-av-areforkalkning-med-sukkerstoff

Skårrå
Skårrå
Abonnent
8 år siden

1. Lagres minner/kunnskap i sinnet, hjernen eller bevisstheten?
2. Hvordan er reisen til den menneskelig bevissthet etter døden inntreffer?
3. Ligger bevisstheten inni eller utenpå kroppen når en lever?
4 Er bevisstheten koplet til spesielle deler av kroppen, hjerne, hjerte, mage?

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  Skårrå
8 år siden

Bevissthet som et substantiv eksisterer ikke. Det er ikke en statisk ting men en aktiv og dynamisk prosess som vi sier “å bli oppmerksom på”. Denne evnen er i seg selv ikke fysisk. Det er i bunn og grunn ingeting som er fysis egentlig. “Sinnet” ditt er evnen til å bli oppmerksom på eksterne og eller indre forhold. Sinnet er todelt i rasjonelle (fragmentering og sekvensiell tenkning) og emosjoelle (de-fragmentering og simultan logikk) ressurser som har til hensikt å brukes på hverandre for å skape et mangfold av perspektiver.Hjernen er som en toveis mottaker sender til den ikke fysiske delen av “jeg”et. Det er bindeleddet mellom kroppen og sinnet – slik at du kan utrette fysiske handlinger og lære fra fysiske erfaringer. Alle kroppsdeler har sin egen høyverdig oppmerksomhetsivå for å ivareta de biologiske prosessene som opprettholder livet. Vi vet også at hjertet har sin egen intelligens i forhold til våre “ønsker” og preferanser i livet. Hjertet er det magnetiske nullpunktet der all elektrisk energi møtes for så å igangsette en ekspansiv magnetisk utbrydd av uttrykk som et åndedrett inn og ut.

Opplevelser etter en forlater sin kropp vil være unike og knyttet direkte til det nivået av selv-bevissthet sjelen har. Den største utfordring for mange er det de kaller gjennomgangen av livet sett fra andres ståsted – slik at du opplever effekten ditt liv har hatt for andre. Du dømmer deg selv. Det er ingenting som heter straff for feil, men det er noe som heter årsak og virkning. Generelt sett går en tilbake til sin egen åndsfamilie for R6R, integrering og plannlegging av ditt neste liv.

Johannes Kvam
Forfatter
Svar til  Skårrå
8 år siden

1: Trolig alle tre, da de påvirker hverandre
2: Det får du vite når det er din tur
3: Til mennesket: inne i
4: Til syvende og sist er alt koblet opp til og i hverandre

Hva er dine svar på egne spørsmål?

ye
ye
Abonnent
Svar til  Skårrå
8 år siden

Jeg tillater meg å bidra en smule:

1. Lagres minner/kunnskap i sinnet, hjernen eller bevisstheten? Både-og, vil jeg si. Mange har for liten kapasitet i alle 3, da de må ty til lagring på mobil og pc. Noen klarer ikke å hente frem minner om bestemte ting i det hele tatt. Det gjelder i sær bevisstheten til en gruppe som kaller seg politikere. De må skjule mye i underbevisstheten for å få plass til argumentene i overbevisstheten. For andre dødelige er fuktighet kvelden før mer enn nok.

2. Hvordan er reisen til den menneskelig bevissthet etter døden inntreffer? Det er blitt rapportert ulike opplevelser. Noen reiser og noen blir. Det kommer an på billettprisen. De som blir stemplet som “spøkelse”. For på en vitenskapelig måte å kunne konstatere hvordan reisen er, ville antall respondenter i undersøkelsen måtte være tilstrekkelig stor. Tror ikke det vil finnes nok frivillige til å stille opp på det. Dessuten ville det bli komplisert å innhente svar.

3. Ligger bevisstheten inni eller utenpå kroppen når en lever? Mange vil si bevisstheten ligger inni kroppen og sitter i hodet, men noen sier om andre personer at de har “hue under armen”. Det er ikke godt å si hva som er riktig.

4 Er bevisstheten koplet til spesielle deler av kroppen, hjerne, hjerte, mage? Jeg ringte Televerket. Ingen av deres telemontører kunne bekrefte noen oppkobling til andre indre organer enn til ROC.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Er ikke dette nøkkelen til fred, da “alt” var planlagt i 2001, USA har ikke blitt konfrontert med dette og derfor aldri gitt en begrunnelse, på tide nå!!!!!

Johannes Kvam
Forfatter
Svar til  Seitasis
8 år siden

Samtlige kriger er planlagte, gjerne i lang tid i forveien, og de handler alle om ressurser (olje, narkotika, mineraler, vann etc.) og konsolidering av makt (sentralbank) og kontroll (politisk). De store bankene låner til samtlige parter i konflikten, og vinner uansett utfall av krigen, da nasjonene blir forgjeldet, og pengene bankene skaper ut av ingenting SKAL tilbakebetales, med renter. Vestlige “intervensjoner” i den arabiske verden er gjort fordi staten Israel forlanger/ønsker/forventer det.

Media spiller en viktig rolle, da den skal videreformidle politikernes propaganda for å begrunne krig. De kan selvfølgelig ikke fortelle hva krigen egentlig handler om, for da ville ikke folk støttet krig. Så derfor må det kringkastes om mulige farer (egentlig: de som ikke støtter NATO og staten Israel), mangel på demokrati (egentlig: se forrige punkt), mangel på frihet (egentlig: vesten mangler frihandelsavtaler og kontroll over pengesystemet), mangel på likestilling (egentlig: de dyrker ikke Lucifer) og mangel på utdannelse (egentlig: de tenker ikke likt som oss).

Ingen politikere blir straffeforfulgte, pga folks tafatthet, passivitet, feighet og hjernevask. Men samtlige partiledere som bestemte bombing av Libya, samt utenriksministeren, forsvarministeren og forsvarssjefen i denne saken, skulle vært tiltalt for overlagt drap. Men hva skjer? De får gå i fred, får opprykk i systemet, folk applauderer og de blir intervjuet i media, som om ingenting galt hadde skjedd.

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  Johannes Kvam
8 år siden

“Issuene” eller saksomfanget som berører menneskeheten i dag er langt større enn avsløring av amerikanske konspirasjoner om global dominanse. Det er heller ikke aktuelt å si at vi faktisk søker “fred”. Det er en tilstand av våpen stillhet mens det fortsetter å drive frem med økonomisk krig. Fred er en midt i mellom tilstand i forhold til storsamfunnets potensiale for prestasjoner mot ekstrem negative til ekstrem fremragende der vi finner middelmådighet i midten. Vi er tjent med å si at vi søker langsiktig vitalitet.

Vi lever i et samfunn som tilber, oppmutrer, beløner og krever konkurranse i nesten alle aspekter av våres liv. Følgelig er konkurranseforhold mellom tanker, følelser, verdier, idealer, ideer og trossystemer også betraktet som “normal”. Det er en ensidig rasjonell konsept å tro at konjyrrabse er unngåeig, naturlig, nødvendig og nyttig. Vitenskapen forteller oss at ingen levende eller dødt system kan prestere sitt beste i et miljø av indre eller ytre konkurranse.

Så vi er syke fra motstand, friksjon, begrensninger reguleringer regler, konflikter, kompromisser, forvirring smerte, tap, frykt og generell disease på indre og ytre bane.

Når du ser statsmakter bli psykopatiske herskere i et miljø som aksepterer behagelige løgner fremfor den smertefullle sannheten, har du samme forholdet som utvikler seg inne i hodet til det ensidig rasjonelle ego som hersker over andre sider av seg selv i uvitenhet.

I det som skjer på jorden i dag er det en form for stress-test på emosjonell intelligens. Den som blir i hersker og konkurranse paradigmaet vil ikke ha livets rett. De som oppdager empati, gjerne med visdom… og handler der etter. .. avviser å tjene sin egen agenda på andres bekostning…. har klart eksamensprøven og vil styre unna mange av de katalysatorene som andre måtte trenge først.

Edna Santara Lid
Edna Santara Lid
Anonym
8 år siden

Er Dere Familiære Med Begrepet “INDRE JORD” ? — Hvordan Ser DIN “Indre Jord” Ut ?

jab
jab
Abonnent
8 år siden

Bravo ns. Dette var en riktig god idee

« Forrige artikkel

7 ting du kan gjøre for å redde verden

Neste artikkel »

Bli med i redaksjonen på Nyhetsspeilet.no

15
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x