Bli med i redaksjonen på Nyhetsspeilet.no

2.6K visninger
3 minutter lesetid
27

Har du fått nok av de gamle maktstrukturene? Er du lei av å bli løyet til? Har du lyst til å bli med  i redaksjonen på Nyhetsspeilet.no? Bli en del av kraften som former en bedre fremtid for menneskeheten. Bidra direkte i å formidle sannhetssøkende artikler som gir folket en mulighet til å våkne opp og bli fri.

Vi trenger flere i redaksjonen på Nyhetsspeilet.no. Primært trenger vi hjelp med å publisere artikler fra andre nettsteder vi har samarbeid med, publisere egne artikler og hjelpe skribenter med å legge ut sine artikler.

Bli med i redaksjonen på Nyhetsspeilet.no

Du kan hjelpe til med blant annet følgende:

 • Legge ut artikler:
  Publisere andre nettsteders artikler på Speilet som vi har et samarbeid med.
 • Rekruttere skribenter:
  Få inn flere gjesteskribenter med solid erfaring og bakgrunn som forfatter, politiker, etc. og kontakte kjente navn til å skrive for oss.
 • Samarbeid med bloggere:
  Få på plass samarbeid med andre nettsteder for å utveksle artikler og samle slagkraften på Nyhetsspeilet.
 • Dele artikler på sosiale medier:
  Aktivt dele Nyhetsspeilets artikler på Facebook, Twitter osv. som er en svært effektiv måte å nå ut til folket på.
 • Kommentere artikler:
  Moderere kommentarer og kommentere selv for økt diskusjon og spenningen på nettstedet.
 • Skape blest på andre nettsteder:
  Være aktiv med kommentarer på nyhetsnettsteder for å referere leserne der til en annen virkelighet her. La hver og en får mulighet til å gjøre opp sin egen mening og tenke selv fremfor blindt å tro på massemedia og politikernes ord.

Hva oppnår jeg med innsatsen min?

Om du føler det er noe galt med verden, dens ledere og myndigheter slik det er i dag så kan du i langt større grad, via Nyhetsspeilet, påvirke nordmenn til å våkne opp. Siden oppstarten har vi nådd ut til over 2,1 millioner unike lesere (kilde: Google Analytics) sammen med over 100 skribenter som har publisert sine godt over 1200 artikler på Nyhetsspeilet.no så langt.

I dag skjer det mer enn noensinne på verdensbasis og det som mange trodde skulle skje for noen år siden har nå virkelig tilspisset seg. Vi er på kanten til en ny sivilisasjon og historisk sett er dette tidenes største oppvåkning. Tiden er her for å være med og påvirke til å samskape en ny verden med frihet og overflod for alle.

De gamle maktstruturer topper seg på alle områder og gir seg ikke uten kamp. Tegnene ser man overalt for de som har øyne som ønsker å se. Via Nyhetsspeilet kan vi gjøre det vi kan for å korte ned på denne perioden for å redusere lidelsen, og gjøre overgangen lettere for hele menneskeheten. Hvis noen gjør litt i stedet for ingenting så er man på rett vei. Hvis mange er med så samskaper man en (r)evolusjon.

Du har frihet til å bidra med det du ønsker selv. Den frivillige innsatsen lønnes med gleden av å skape en bedre virkelighet for alle. Om du havner ut med å sanke god karma i samme slengen så får man anse det som en bonus. ;-)

Jeg ønsker å være en del av dette! Hva gjør jeg nå?

Kontakt oss på Red@Nyhetsspeilet.no og si oss hva du ønsker å bidra med.

Mahatma Gandhi
“Vær endringen du ønsker å se i verden”.

Hvorfor samle kreftene på ett sted?

Samler man kreftene på ett sted så øker manifestasjonskraften eksponensielt. Nyhetsspeilet har rammeverket og serverstruktur i bunn til å være en felles plattform for alle bloggere i Norge i dag som via pennen som sitt sverd påvirker verden på sin måte til å bli et bedre sted for alle. Den greske filosofen Æsop fablet at; samlet står man, splittet faller man. Det er like sant i dag som den gang.

Kanskje ønsker du å se mer av noen temaer i nettmagasinet eller rett og slett ønsker å være med som en viktig del av denne historiske store globale oppvåkningen som planeten og hele menneskeheten er en del av. Uansett hvor lidenskapen din ligger så har du mulighet til å hjelpe oss å hjelpe.

Vårt mål er et daglig rikt innhold med både god bredde og dybde på artiklene mikset med kortere nyheter og inspirerende innslag som kan hjelpe leserne til en bedre hverdag. Slik Johannes Kvam sa det i en av sine artikler:

Pensum får du på skolen.
Propaganda får du i massemedia.
Kunnskap får du på Speilet – gratis!

Du kan via Nyhetsspeilets allerede eksisterende påvirkningskraft være med på å hjelpe jordkloden og menneskeheten gjennom denne overgangen til en ny og bedre verden med ekte frihet, glede og overflod for alle.

Dagens presse og politikere gir oss en ensidig versjon av virkeligheten. Nyhetsspeilet.no viser den andre siden. Tenk selvstendig og gjør opp din egen mening. Vårt mål er å nå ut til folket i hele Norge slik at alle og enhver får en mulighet til å se gjennom illusjonene og bli fri.

Vi ønsker ikke å overbevise. Vi ønsker å inspirere.

Sett deg selv fri med å finne din egen sannhet og la andre finne sin. La veggen med dømmende holdninger falle, la varmen fra sola nå hjertet ditt og bygg broen til ditt nye liv. Din visdom har først verdi når den deles med andre. Bli med i redaksjonen og del litt av deg selv med resten av verden.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

27 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell rønning
kjell rønning
Anonym
6 år siden

ivarson: Ta en titt på Jan Lilleby`s side, Grace Panorama. Du vil der finne svar på “alle” dine spørsmål.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  kjell rønning
6 år siden

Jeg kjenner godt til den ekstreme nådeteologien gjennom OKS og Åage Åleskjær: Siden du har fått nåde kan du bare fortsette med synd. Paulus tok et oppgjør med synd. Han kastet til og med syndere ut av menigheten.

-Dem som synder, skal du irettesette i alles nærvær til skrekk og advarsel for andre. (1. Tim 5, 20).

-“Synden skal ikke herske over dere, for dere ………….”. Romerne 6,14.
-Dere skal ikke leve som før, men legge av det gamle menneske som blir ødelagt av de forførende lystene.

(23) Dere må bli fornyet i sjel og sinn (24) og kle dere i det nye menneske, det som er skapt etter Guds bilde til et liv i rettferd og hellighet etter sannheten.
(25) Legg derfor av løgnen! Tal sant, hver med sin neste, for vi er jo hverandres lemmer.
(26) Blir dere sinte, så synd ikke, og la ikke solen gå ned over deres vrede. (27) La ikke djevelen slippe til.
(28) Tyven skal ikke lenger stjele, men arbeide og gjøre noe nyttig med hendene sine, så han kan ha noe å gi til dem som trenger det.

(29) La ikke noe råttent snakk komme over leppene. Si bare det som er godt, og som tjener til å bygge opp der det trengs, så det kan bli til velsignelse for dem som hører på.
(30) Gjør ikke Guds Hellige Ånd sorg, for Ånden er det segl dere er merket med helt til forløsningens dag.
(31) Slutt med all slags hardhet, hissighet, sinne, skrål og spott og all annen ondskap.
(32) Vær gode mot hverandre, og vis medfølelse, så dere tilgir hverandre slik Gud har tilgitt dere i Kristus. (Efeserne 4).

https://ord8liv.wordpress.com/2015/08/17/hva-sier-paulus-om-synd/
+

Ivarson
Ivarson
Anonym
6 år siden

Det ha blitt så alvorlig for meg å tenke på så mange avvik fra sannheten i forkynnelsen og hvilke konskvenser det kan få. Viser her til skriftsteder som burde komme klart fra i forkynnelsen.
Apg 19,1-6 Mens Apollos var i Korint, skjedde det at Paulus kom til Efesus, etter at han hadde reist gjennom de øvre distrikter. Der fant han noen disipler,
2 og han spurte dem: Fikk dere Den Hellige Ånd da dere kom til troen? De svarte ham: Vi har ikke engang hørt at det er noen Hellig Ånd.
3 Han spurte: Hva ble dere da døpt med? De sa: Med Johannes’ dåp.
4 Da sa Paulus: Johannes døpte med omvendelsens dåp, og sa til folket at de skulle tro på den som kom etter ham, det er på Jesus.
5 Da de hørte dette, lot de seg døpe til Herren Jesu navn.
6 Og da Paulus la hendene på dem, kom Den Hellige Ånd over dem, og de talte med tunger og profetiske ord. Og videre:
Åp 22,18-19 Jeg vitner for enhver som hører de profetiske ord i denne bok: Dersom noen legger noe til dette, da skal Gud legge på ham de plager som det er skrevet om i denne bok.
19 Og dersom noen tar noe bort fra ordene i denne profetiske bok, da skal Gud ta bort hans del fra livets tre og fra den hellige stad, som det er skrevet om i denne bok.

Gunnar
Gunnar
Anonym
7 år siden

Jorda er flat. Utenomjordiske er en bløff.

Jhoy
Jhoy
Abonnent
7 år siden

Jeg liker meg godt på nyhetsspeilet, men har et forslag! Det er helt supert med opplysende artikler, og for oss som er et sted mellom halv-våkne til godt “oppstått” så slukes det ofte med stor interesse. MEN en ting jeg har tenkt litt på er dette med intensjon og fokus. Jeg har erfart å ta meg selv i å surfe rundt her, samt på flere andre sider, youtube videoer osv for å lære mer om diverse emner. Hvem styrer hva?, hvem drepte hvem? osv. Og når natten holder på å renne ut så sitter jeg igjen med følelsen av at “verden er jammen korrupt og jævlig”…. Det er altså de følelsene jeg sender videre ut i universet.. Jeg personlig hadde satt pris på mer av “hva kan vi gjøre?”, “sammen er vi sterke”, “løpet er ikke kjørt” type ting. Oppløftende , positive vibber som booster oss for å gå imot disse ugjerningene. Jeg har ikke helt følelsen av at jeg kan kjempe imot disse satanistiske bakmennene fra mitt ståsted hvis dere skjønner. Men jeg vet at det sitter mange på hver sin tue som ønsker å gjøre noe mer.

Jeg ønsker meg “KOM IGJEN” vibber! Våre demonstrasjoner er for tamme, våre ord drukner i reality tv og tullete nyheter.

Litt off topic, men:

I høst satt jeg på en bursdagsfest og ble fortalt at jeg var en helt lavpannet idiot som leste nyhets speilet.
Det ble snakket både om legevitenskap, illuminati, ådelighet og alt var helt uintelligent mente en av personene. Mange sluttet å engasjere seg og jeg satt stille med et aldri så lite smil om munnen. Når H*n var ferdig å lire av seg all sitt oppsparte hat mot de som tenker annerledes, ledd hånlig av alt og forsøkt og hevde seg ved å fortelle at h*n hadde jobbet i helsevesenet spurte h*n meg hva jeg egentlig trodde på. Jeg svarte at jeg er åpen for det faktum at de som tror de vet alt, vet minst av alle og at jeg elsker å analysere hvordan folk reagerer når de føler de må forsvare alt de tror på.
h*n ble helt stille , og etter dette fikk jeg nesten ikke være i fred for denne personen resten av kvelden. Da var vi blitt “bestevenner” … En helt merkelig opplevelse, men også et A-ha øyeblikk som jeg lærte masse av.

Poenget mitt er vel at denne personen hadde sterke forutinntatte meninger, og jeg tviler sterkt på at h*n hadde lest så mye her inne. Og at en del av oss er “flinke” til å spre om oss med informasjon som er negativt ladet og skremmende.

Dermed så har vi allerede skubbet bort en horde av mennesker som leter etter en positiv mening med å være her på jorden.

Det blir litt som Person A: “Livet mitt suger, hva er meningen med å være her, hvor skal jeg finne svar? Jo jeg spør andre som har saumfart Internett om sannheten bak sannheten” Person B, “vi” svarer: “Vet du ikke at illuminati er en skummel gruppe mennesker som styrer alt bak kulissene, har drept alle som har stått frem med sannheten og alle som har bragt ny energi teknologi på banen?” Person A ” shit… det er verre enn livet mitt faktisk… glem at jeg spurte”

Jeg tror på at det man fokuserer på, manifisterer man. Så det er viktig å bygge opp en positiv base for oss selv og dermed muligens trekke mye flere folk vår vei. Et sted hvor folk står sammen, er trygge, og klare for å kjempe i felleskap.

Det er 2017 nå og jeg håper vi får se større og mer lidenskapelige demonstrasjoner mot det vaklende systemet.
Engasjerte ildsjeler som baner vei, ikke bare med det skrevne ord, men med en positiv innstilling om at forandring er mulig!

Det er ofte verre å være Nr 1 etter lederen , enn å faktisk lede.
Nr 2 må ta et valg om å være den første som følger nr 1 eller om h*n skal følge massene.
Nr 3, 4 og 5 må velge om h*n har troen på de to første “skrullingene”
Etter dette begynner ballen og rulle …..

Ønsker alle et godt nyttår!!! :-)

Fokus
Fokus
Anonym
8 år siden

Jeg har skrevet mail til dere men har tidligere opplevd å ikke få svar, så gjentar innholdet i mailen her:

* Penger. Dere har flere artikler om penger, men jeg savner en artikkel med gode forslag til en ny og mer velfungerende ordning. Om man vil at samfunnet skal leve uten den pengeordningen vi har i dag, hvordan skal det da fungere? Håper dere kan skrive en artikkel med forslag til ny mer velfungerende ordning. Det er sikkert lurt å skrive litt om det negative med dagens pengeordning i artikkelen også, og eventuelt også linke til deres tidligere artikler omhandlende hvor dårlig pengeordningen er. http://verdenermin.bloggnorge.com/category/penger-en-ond-ordning-i-dag/

* Abort – Er abort virkelig human avliving av foster? Hva skjer med fosteret under og etter abortprosessen? Jeg snakket med et familiemedlem som sa at hun hadde snakket med en mann som jobbet med abort og at han hadde sagt at de pleide å putte fosteret i brennende veske for at det skulle dø, og han hadde også sagt at under denne prosessen kunne man høre enkelte av fostrene skrike, de var med andre ord levende under hele prosessen. Dette fikk meg til å bli nysgjerrig og jeg fant litt informasjon på nettet. Det fikk meg også til å velge å ikke ta abort selv. Kanskje dere kan finne mer info om dette og skrive om dette? Jeg har hittil ikke kommet over noen utsagn fra helsevesenet tilsvarende at “abort er human avliving av foster”. http://verdenermin.bloggnorge.com/category/ukategorisert/

Kenneth Fjeld
Abonnent
8 år siden

Sendt “tilsvarende” mail til redaksjonen i NS uten tilbakemelding, så prøver meg her…
En vel så effektiv (hvis ikke bedre) måte å fange oppmerksomhet på kan være flyveblad og evnt klistremerker til å dele ut/feste på egnede “steder” overalt (SE LINKER NEDENFOR). Dette grunnet at folk flest er så fokusert på det vante i anledning sine hverdagslige doser med Internett at det ofte ikke er rom for blant annet NYHETSSPEILETS gode/sanne info og budskap i såkalt slavemodus! DET BLIR FOR MYE AV “DET GODE”! Til dere som har lært å “tenke sjæl”: Spør dere selv om hvilken tilstand dere er mest mottakelige i? Førstnevnte eller “på gata” i “normalmodus”? Nemlig! Sistnevnte! :-)

http://www.vaken.se/agera/bestall-informationsblad/

http://www.vaken.se/vaken-hade-tyvarr-ratt-igen-vi-varnade-om-vaccinationer-mot-svininfluensa-tidigt-under-2009-idag-vet-alla-resultatet/

Agendadetektiven
Agendadetektiven
Abonnent
8 år siden

Mange interessante synspunkter her. Dette er ikke så enkelt. Skulle jeg foreslå noe så ville det være at man oppretter en nyhetsseksjon hvor man regelmessig dumper inn relevante nyheter fra andre nettsteder for eksempel slik at man alltid er oppdatert på det siste og viktigste som skjer i verden slik at folk aktivt benytter speilet for å få siste nytt om hva som skjer i verden, noe som antageligvis vil gi en vesentlig trafikkøkning. Selv om det da kun vil være snakk om videreformidling av nyheter, er det jo bedre at jeg går hit for å finne dem i stedet for infowars.com, rt.com osv. De virkelige nyhetene finner man ikke på VG osv. En annen ting jeg tenker på som en ide er om man kunne lage redaksjonelle videoer. Da kunne man for eksempel hatt et fast innslag hver uke hvor man oppsummerer de viktigste hendelse inneværende uke eller man kan feks regelmessig legge ut videoer med analyser av diverse temaer osv. Jeg tror uansett det er viktig med noe på norsk, det fins ingenting der ute pt. Jeg har ikke tall på hvor mange videoer jeg har hørt på i bilen gjennom årene og jeg skulle gjerne hørt noen på norsk;-). Jeg tror ærlig talt det er mer inspirerende og høre en snakke om et tema du er opptatt av på ditt eget språk sammenlignet med å bare lese om det på engelsk om man skal få noen vettug info. Man kan formidle og inspirere på en annen måte. Et annen ting man kanskje bør tilrettelegge for er muligheten for at privatpersoner , enkelt, kan dele hendelser man har opplevd /erfart som setter lys på overgrep og maktmisbruk i samfunnet, en slags vaktbikkje funksjon. En siste ting; Hva med å samle de som er engasjert i ny og ne? Tips, triks, inspirasjon, engasjement smitter osv, ikke bare sitte på hver sin tue hele tiden.

jab
jab
Abonnent
8 år siden

Lesbarhet. Jeg må anstrenge meg for å lese teksten på innleggene. Er det mulig at bokstavene blir litt større og svartere, da det ville hjelpe veldig.
Uthevet tekst leser jeg greit.

jab
jab
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Ikke ved første øyekast, men det var helst selve artiklene jeg mente var anstrengende å lese, og jeg har 23 tommes skjerm.

Johannes Kvam
Forfatter
Svar til  jab
8 år siden

Du kan trykke ctrl + så blir teksten større, som du kan gjøre på alle nettsider. Men det er kanskje fonten, fontavstand, linjeavstanden eller linjelengden du tenkte på?

geir hansse
geir hansse
Anonym
Svar til  Johannes Kvam
8 år siden

Er det noen mulighet for motstanderne til . Synnøve. å hacke facebocken hennes å skrive under hennes navn

Terje Wulfsberg
Forfatter
8 år siden

Jungeltelegrafen bør ikke undervurderes. Det å nevne NS når en prater med folk om emner som blit tatt opp her, eller huske å si noen ord om det til venner, familie og kjente når det passer slik. Enkelt og effektivt:-)

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

har “gode nettsteder” kunnskap om dem vi skal stå imot?
G.Klimov forsket på sovjetiske makthavere, og resultatet ble en universell lære om “degenerates” med “complex of power” (kort versjon på engelsk her: http://klimov.at.ua/klimov/klenglish/Q-A-e.htm).
Hans bok “Protocols of the Soviet Wise Men” (“Протоколы советских мудрецов”) finnes gratis på nett bare på russisk (http://g-klimov.info/klimov-psm/) og japansk.
Kort utdrag på kebab-norsk: “Bare en homo-sadistisk maniac kan vinne kamp om makten. Det er et aksiom.
Det finnes gode, dårlige og motbydelige degenerater.
Gode ​​degenerater har alltid vært, er og vil være våre venner og allierte. I regjeringen vil de alltid kjempe med motbydelige degenerater, som politiet kjemper stadig med kriminelle elementer.
Dårlige degenerater i regjeringen – vil alltid late som om ingenting skjer. De vil ikke engang prøve å stoppe de motbydelige degenerater i deres angrep på vanlige folk.
Motbydelige degenerater angriper alltid de gode degeneratene som fungerer som immunforsvar i systemet, kan raskt gjenkjenne og nøytralisere de motbydelige. Etter undertrykkelse av gode degenerater starter de motbydelige som regel en fullskala krig mot hele klassen av normale mennesker.

I den marxist-leninistiske filosofi kalles denne prosessen for loven om enhet og kamp av motsetninger – som en motor av historisk fremskritt. For to tusen år siden har romerne formulert det slik: Similia similibus Curantur (eller snarere “likt helbreder likt”).

Så – hvordan kan man finne ut om det er gode degenerater i regjeringen?
Ja, på samme måte som vi oppdager en katt under sengen. Vi slipper en mus inn i rommet.
La oss kjøre vårt mus :
Hvordan reagerer regjeringen på bevegelsen for rettigheter til homofile?
Hvordan setter regjeringen straff for kriminelle elementer?
Hvordan ivaretar regjeringen interessene til klassen av normale arbeidstakere?
Hvordan ivaretar regjeringen interessene til en parasittisk klasse?
En enkel test.
Den samme metoden kan brukes for andre struktur: vitenskap, kunst, militær, media, tv, kirke …”

Mer om hvordan oppstår degenerat-innavlinger og deres trekk kan leses her: http://arcticcompass.blogspot.no/2010/02/homosexual-degenerates-and-power.html (Homosexual Degenerates and Power).

Terje Wulfsberg
Forfatter
8 år siden

I tillegg til å få flere skribenter, er det også veldig viktig å få økt antall lesere. Kun en beskjeden prosentdel av den norske befolkning kjenner til Nyhetsspeilets eksistens. En bør heller ikke glemme at norsk leses godt både i Sverige og Danmark :-)

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Ingen enkel løsning på dette. Kanskje har Nyhetsspeilet kommet så langt i sin “opplysing” at det blir altfor fjernt og uangripelig for mange ? Kan hende trenger vi “Nyhetsspeilet Light” (uten aspartam selvfølgelig) som kan ha saker på et nivå nærmere de som tror sannheten er i aviser og på TV ? Kanskje finnes de allerede og vi kan forsøke å få folk til å starte et sted, kommer de inn på en tilfeldig artikkel på Nyhetsspeilet og bare avfeier det som “vrøvl” og aldri kommer tilbake så er jo ikke noe vunnet.
For meg startet det med “Makten bak makten” for 8 år siden, selvsagt “visste” jeg mye allerede, men ikke på et så bevisst plan. Jeg var så heldig å få møte Per-Aslak i fjor høst og fikk takket han personlig for at han tok på seg å skrive boken, jeg vet det har kostet. For meg var det staten på kunnskap jeg aldri hadde forestilt meg jeg skulle lære noe om ! Men likevel er det slik at en bok ikke fungerer for alle.
Når jeg av og til kommenterer på facebook (eller Nyhetsspeilet) forsøker jeg alltid å få leseren til å tenke selv og finne ut ting selv. Må vel si at svært mange funker ikke det på heller, og da ville de heller aldri funne på å lese Nyhetsspeilet eller noe annet ikke-Murdoc heller. Nå ser jeg at mengden på facebook av vaksinemotstandere øker, men kanskje er det på min facebook profil bare ?
Jeg så siste “GoldFish Report” av Global Mission of Peace der den Engelske politikeren Simon Parkes var gjest. Han sier alltid interessante ting, og der snakket han om at slik han så det var det to typer “sjeler” på Jorden, de som er “skapt” her og alltid har vært her, og de som er kommet her fra andre steder og er vanligvis da eldre sjeler, enten Pleiadiske, reptiler eller andre. Som han sier, den siste gruppe har alt fra fødselen et innebygget “bullshit” filter og de vil dermed se gjennom løgner og svik ganske fort. Jord-sjeler derimot er positive og av kjærlighet, men dessverre godtroende og klarer ikke se det store sviket menneskeheten er utsatt for. Han tror flere vil det, men ikke alle.
Og dette tror jeg hender sammen med at de som leser Nyhetsspeilet kanskje er de som minst hadde trengt å lese det !

Steinar Grønås
Steinar Grønås
Abonnent
Svar til  MortenB
7 år siden

Man bør være så erkjennende å godta sannheten som den er.
mennesket har i flere hunder å blitt undertrykt og blitt brukt som ubetydelige brikker i et globalt spill.
Media og våre politikere er det største problemet.
Vi har ikke annet valg enn å fortelle om litt lettere stoff, dvs opplagte løgner og propaganda.
Foreldrene mine har ingen interesse eller forutsetninger til å forstå, samme med bror og familie, venner – kaller dette for sjuke ting, og ber meg bruke verifiserte nyheter……………………….
Svarte da: hvem bestemmer hva som er autoriserte nyheter? Massemdia?
Han hørte selv hvor dumt det lød. men fremdeles ingen opvåkning.
jeg liker å tenke at hver dag er det flere folk som begynner å forstå, det går ikke andre veien, at VI resignerer.
disse MÅ bekjempes med fakta. vi må kreve av våre politikere hvorfor det har de standpunktene de har.
vi kan IKKE godta at de kjører over oss, og ensidig sprer propaganda som skader ikke andre enn dem selv.
media og politikerne er sin egen værste fiende.
Forøvrig er det viktig å være positiv, men personlig har jeg tungt for det,da informasjonen jeg har tatt til meg er tyngende på kropp og sjel.

qwerty
qwerty
Anonym
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Først er det hensiktsmessig å spørre seg hva er målet? Hvis målet er å underholde/oppdatere de som allerede er “in the know” så er det fint med stadig flere artikler. Men målet bør vel være som Terje sier å få flere lesere og øke “oppvåkningen”. I så fall er det vel strengt tatt ikke nødvendig med stadig nye artikler men heller fremheve noen få bunnsolide artikler. La oss være ærlige: det er mange gode artikler her på Speilet, men det er også en god del substansløse artikler eller synseartikler uten kildehenvisninger eller kildekritikk. La oss si det kommer en ny, “kunnskapsløs” leser inn på Speilet og så er det tilfeldigvis en eller flere av denne typen artikler som er på forsiden. Jeg er redd for at den besøkende raskt vil konkludere med at siden er useriøs og/eller uten rot i virkeligheten. Jeg har lest noen svært gode artikler her før, men det er ikke lett å finne frem disse igjen. Det burde i det minste være en egen “Ny leser” side hvor de bunnsolide, tidløse artiklene ligger. Man må sikre at nye lesere får et godt førsteinntrykk og en aha-opplevelse. Slik designet på nettsiden er i dag blir det tilfeldig om de nye leserne møter en knallgod artikkel som sår et oppvåkningsfrø, eller om den nye leseren møter en “Elvis bor på månen” type artikkel, hvorpå vedkommende vil forlate siden mer skeptisk enn da han/hun kom.

azerty
azerty
Anonym
Svar til  qwerty
8 år siden

qwerty har noen MEGET gode poenger.

Lage en startside med gode artikler som vises til nye lesere er absolutt en meget god start!
Vil også foreslå og få på plass SSL og standard bruk av https =)

Torbjørn Johnsen
Torbjørn Johnsen
Anonym
8 år siden

Nyhetsspeilet.no er relativt nytt for meg. Jeg kan tydelig se behovet for dette nettstedet etter å ha benyttet siste 8-9 år, via min egen web: http://fjordland.dinstudio.se ,å spre informasjon om nye energi teknikker, som ville spart det norske samfunn for hundretals/tusentalls milliarder, dersom informasjon hadde blitt tatt på alvor. Det fins godt om mennesker som ikke har ønsket endringer så lenge alt gikk slik de trodde det skulle vare ut deres eget yrkesliv. Deres våpen har vært å få leserne til å tro at det jeg skriver er nonsens. Energibransjens leddelse og politikere tenker i korte perioder, da de ønsker å oppretthold sin posisjon og lønn. Hva som tjener landet på litt lenger sikt forstyrrer deres kortvarige økonomiske interesser. Alle personer og bedrifter som i dag tjener på dagens energi systemer, enten det er vannkraft, olje/gass eller andre nye teknikker som biobrensel/drivstof, m.fl. ønsker ingen endring. Min konklusjon er at de aller fleste av dagens energi teknikker har ingen fremtid i konkurranse med morgendagen teknikker. Nordmenn vil tape enorme summer!! /Torbjørn

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Torbjørn Johnsen
8 år siden

I video THE NEW WORLD ORDER MASTERS https://www.youtube.com/watch?v=dxVpWyjc4Zw fortelles
hvem som stopper bruk av fri energi, kjøper opp land og vann, kontrollerer frø- og matproduksjon, sørger for debiliserende skolereformer,
har satt lokk på metoder Royal Raymond Rife, Rene Caisse, Max Gerson brukte for å helbrede kreftpasienter m.m.
De utgir sitt faenskap for politikernes feil, men det er ingen feil, det er planen.

« Forrige artikkel

Hvordan få svar på alt mellom himmel og jord

Neste artikkel »

Staten manipulerer deg til å støtte drap av barn

27
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x