//

Bli en del av Folkets (r)evolusjon

4.6K visninger
10 minutter lesetid
16

Akkurat her og nå, i det konstante nuet, skaper vi sammen revolusjonen og evolusjonen som endrer livet til det bedre for alle. Bli en del av Folkets (r)evolusjon!

Det du føler er det du får

Dine tanker skaper dine følelser og det er dine følelser som skaper virkeligheten rundt deg. Hva du føler er hva du får. Jeg føler for å endre måten vi lever på denne planeten. Det konstante begjæret etter fortjeneste og makt går går foran all fornuft for dagens og fremtidens generasjoner. Politikere og styresett er ikke i stand til å ta de riktige valgene for oss lengre.

Det er oss folket som må lede an og skape den nye fremtiden vi ønsker å se ved å skape den nå i dag. På områder hvor det er mulig, kan du gjøre endringer der hvor du bor og fokusere dine tanker og dermed følelser på det du vil ha. Ikke bruk tiden din på det du ikke vil ha.

Om du ønsker slutt på meningsløs krig så nytter det ikke å være imot krig. Du trenger å være for fred. La meg omformulere setningen.

Det nytter ikke å være imot krig. Du trenger å være for fred.

Det eneste jeg endret i setningen denne gangen var den uthevede skriften for å fremheve hvor fokuet blir plassert. Poenget er at om du plasserer dine tanker på “krig” så er det bilder av krig og dens lidelser som dukker opp i sinnet. Plasserer du ønsket på “fred” så er det fredelige og behagelige bilder som sinnet ditt fokuserer på. Å være for noe skaper altså en helt annen bevissthet enn å være imot noe.

Skap en revolusjon for deg selv

Det du føler er det du får. Altså er det mer effektivt å skape verden rundt deg til et bedre og mer positivt sted for deg selv og andre, og snu ryggen til det gamle systemet. Å gi det du ikke vil ha masse energi skaper ofte mer av det du ikke vil ha. Fokuser din energi på det du ønsker å skape så vil det gamle slippe taket.

Omring deg mer med mennesker som insipirerer deg, som gjør at du føler deg godt. Velg å bruke tiden din på din lidenskap, familien, barna og venner du er oppriktig glad i. Bruk kvelden på det som gir deg glede. Minst en gang om dagen, ta deg tid til å gjør noe godt for deg selv.

Og for all del, husk å puste. Pust inn — pust ut. Bruk god tid og pust helt ned i magen. Som om du må gjespe. Det er utrolig hvilken effekt en så liten handling kan ha å si for å sentrere tankene og frigi frustrasjoner.

Evolusjon for menneskeheten

Hvis du ønsker en evolusjon for menneskeheten som virkelig hjelper så kan du begynne med å skape en revolusjon for deg selv. Når vi tar for oss meningen med ordet revolusjon så fungerer det åpenbart ikke å demonstrere foran Stortinget. Da blir du imot noe. Det er ikke det vi ønsker.

Om folket lytter til makten og gir de fokus så opprettholdes maktapparatet. Om vi snur ryggen til og starter å leve livet i ekte frihet så langt det lar seg gjøre så vil de gamle strukturene miste taket. Det innebærer ikke sivil ulydighet slik maktapparatet er designet for å håndtere. Da spiller man deres spill og da taper folket.

Man må tenke annerledes. Se hva man kan gå mot. La ting man ikke lengre ønsker få minimalt med fokus. Fyll hverdagen med glede så vil frustrasjonene avta. Jeg har ikke sagt det er lett, men et sted må man begynne. Ett steg om gangen. Så godt du kan, lev som om du er fremme allerede.

Om du ser for deg tankene dine som et glass med skittent vann så er det veldig vanskelig å tvinge vekk det skittene vannet med fingrene. Det fungerer ikke. Om du derimot velger å fylle på med friskt, rent vann så vil det skitne vannet forsvinne av seg selv til slutt.

folketsmakt

5 verktøy for personlig revolusjon

Store endringer krevet store virkemidler. Det medfører at du må utfordre din egen komfortsone på en betydelig merkbar måte. Ett sted må du begynne så hvorfor ikke akkurat her akkurat nå? Her har du 5 virkemidler for din personlige revolusjon:

 1. Slutt med unnskyldninger

  Er du i offerrollen og synes synd på deg selv og skylder på omgivelsene dine så er det full stopp på din personlige utvikling. Kun når du innser at enhver unnskyldning er din motstand mot endring så vil det løsne.

  Ta ansvar for dine egne handlinger. Legg unnskyldningene på hylla og endre deg selv ut av lidelsen. Du er ikke sikker på om du er i en offerrolle eller mener du ikke er det? Benytter du ofte unnskyldninger? Her ligger svaret.

 2. Fra frykt til kjærlighet

  En Mayasjaman fra Guatemala jeg var så heldig å møte fortalte meg en gang om sinne. Han fortalte meg at sist han var sint var for åtte år siden. Etter umiddelbart å ha ledd litt av fleipen, så fant jeg ut at han faktisk mente det og det første som slo meg var å spørre om hva det han hadde blitt sint for var. Så han svarte:

  “Jo, jeg var i Guatemala City og jeg så en far slå sin sønn i gaten”. Så absolutt en god grunn til å bli sint tenkte jeg, men så fortsatte han:”Jeg ble sint over det jeg så, men så slo det meg der og da at sinnet jeg sto og følte sendte bare mer av det jeg ikke ville ha ut i gaten. Så i stedet for å forbli sint og stoppe faren med makt så fokuserte jeg på hjertet og sendte kjærlighet til han i stedet.

  Jeg gikk så bort til han og spurte om det var noe jeg kunne gjøre for han ettersom han var så opprørt. Faren stoppet umiddelbart med å slå på sønnen sin og tittet forbauset opp på meg. Sinnet forsvant plutselig ut av hans sinn som dugg for sola og han slapp taket på sønnen. Faren begynte så å snakke om sine frustrasjoner og hvordan hverdagen hans var et stort strev om å overleve.”

 3. Flytt til frihet

  Om du føler at du gjerne skulle bodd et annet sted så flytt til et annet sted. Du kjenner selv hva du ønsker så tenk stort og følg drømmen om ditt perfekte bosted. Iverksett alle stegene for å få det til å skje.

  Start med å søke på nettet i dag! Drømmestedet ditt finnes der ute. Du må søke for å finne.

 4. Bytt til en jobb med lidenskap

  Om du har en jobb som du ikke har lidenskap for eller skulle ønske kunne bidra til en positiv verden så bytt til en annen. Det høres selvsagt lettvint ut å si, men det er bare en vei å gå hvis du ikke trives i din nåværende jobb eller du føler den er basert på moralske grunnlag som ikke lengre er en del av deg.

  Det trenger ikke å være en 8 til 4-jobb heller. Start for deg selv. Ikke fyll hodet ditt med alle detaljene som gjør det umulig å oppnå. Fokuser på resultatet og iverksett det som trengs for å få det til å skje.

 5. Ikke ta livet så alvorlig

  Ofte sliter vi på grunn av at vi lar vårt kjære ego bli støtt av små og store drama som skapes i våre omgivelser. Dette pleier å være svært smittsomt på humøret. Om du går inn i et rom og er aggressiv så smitter du umiddelbart dine omgivelser og det er akkurat det du ønsker minst som du får i retur.

  Gå inn i et rom med tanken om å glede alle som er der så vil de bli glade for å møte deg og du blir omringet med hyggelige og hjelpsomme mennesker.

  Når det stormer som verst så hjelper det å puste og tenke over at man ikke trenger å ta livet så seriøst. Da er det alltid god medisin å le litt i stedet. Humor er det som hjelper deg å holde humøret oppe når det stormer som verst.

Det var kanskje enkelt sagt med disse fem punktene og det har du rett i. Jeg forsøker derimot så godt jeg kan å leve etter mine egne ord. For nøyaktig fem år siden i dag så flyttet jeg vekk fra byen jeg bodde i og ut i skogen til et hus helt uten naboer og trafikk. Det ga meg en stor følelse av frihet.

Fire måneder senere sa jeg opp kontrakten min som selvstendig IT-konsulent for å gjøre mitt nye bosted til å hjelpe barn og ungdom. Inntektsgrunnlaget gikk fra et høyt nivå til absolutt ingenting. I løpet av et års tid så fikk vi endene til å møtes og er godt fornøyd med det. Dette risikofylte valget har gitt meg en ekstremt stor  følelse av frihet.

Jeg benytter ikke lengre noen unnskyldninger i livet mitt. Jeg lever sant med meg selv. Når jeg observerer reaksjonene til mitt ego – og ikke blir en del av dramaet som blir sendt min vei – så greier jeg å forbli i kjærlighet til mine omgivelser. På de fem siste årene har dramadelen av livet mitt blitt betydelig redusert og gleden over å eksistere økt drastisk.

Det er ingen lett vei å gå når man må starte fra komforten i sofaen eller foran PC-en, men gå den. Start nå. Det finnes ikke lengre noen unnskyldninger som holder deg tilbake. Du har jo sluttet å bruke unnskyldninger, sant? Det er uten enhver tvil verdt å gå veien, og uansett hva som måtte dukke opp på din vei så lær av det og gå videre som en sterkere person.

Se gjennom illusjonene og bli fri

Nyhetsspeilet.no eller Speilet som vi kaller det, er et åndsvitenskapelig og sannhetssøkende magasin av folket for folket. Vårt fokus er innenfor samfunn, bevissthet og kosmos hvor hoveddelen ligger på den første kategorien. Vi fokuserer i stor grad på hvordan verden i dag styres av en skjult makt som ikke ønsker menneskehetens beste.

Denne globale situasjonen er koblet til din indre verden som går på hvor stor grad av fred og frihet du føler på innsiden av deg selv. Spesielt i den vestlige verden så sliter mange med tankene sine hvor man har en “uvenn” på innsiden av hodet som tar styring på tankene innimellom og forteller hvor udugelig du er. Vår bevisshet-seksjon tar for seg personlig utvikling.

Den siste delen, kosmos, tar for oss vår stjernefamilie og menneskets opprinnelse på tross av at massemedia og maktapparatet sier vi er alene i universet. Hva du selv velger å tro er helt opp til deg. Det som er viktig er å få inspirasjon via magasiner som Speilet og begynne å tenke utenfor den firkantede boblen vi alle er opplært til å tenke innenfor.

Essensen er å være søkende og utforske alt mellom himmel og jord. Hva du velger å tro er ditt valg. Finn din egen sannhet.

Vårt slagord er:

Se gjennom illusjonene og bli fri.

Så hvorfor er det viktig å se gjennom disse illusjonene, å grave i konspirasjonene, å utforske seg selv, å få svar på om vi er en del av en kosmisk familie? Ordene av Goethe peker oss i riktig retning:

“Ingen er mer håpløst undertrykket enn de som feilaktig tror de er fri.”

For å oppleve sann frihet så må man faktisk være klar over at man er undertrykket. Vet man ikke det så vil man aldri være fri selv om man tror det er slik. Jeg kan ikke endre noe som jeg ikke vet eksisterer.

Kun når jeg er klar over at verden styres slik den gjør, at vi alle er en kraftfull sjel med ufattelig styrke og at vi som stjernestøv eksisterer som fysiske kropper i alle slags former rundt omkring i universet i utallige parallelle virkeligheter, frekvenser og dimensjoner, først når jeg ser gjennom alle illusjonene kan jeg snu ryggen til det jeg ikke vil ha lengre og i sannhet sette meg selv fri.

Gjenta daglig

Gjenta følgende inntil du føler sannheten vibrere helt inn til din sjel. Kan med stor fordel gjentas daglig. Dette er sannheten for ethvert menneske inkarnert på denne jorden, om du selv velger å tro det:

 • Jeg er kraftfull utenfor fatteevne.
 • Jeg er mesteren over mitt eget sinn.
 • Jeg kan manifestere hva som helst med mine følelser.
 • Jeg er multidimensjonell. Min sjel eksisterer i utallige virkeligheter samtidig.
 • Tusen takk for alt. Jeg har absolutt ingenting å klage på.

Overgi deg til dagen og hva nå enn den servere deg.

Det betyr at alt er guddommelig og det som sendes i din retning er det du trenger av gleder og utfordringer i denne inkarnasjonen for å se lyset i mørket, og gå veien tilbake til kilden hvor vi alle kommer fra.

Magasinet i modernisert drakt

Forresten, Nyhetsspeilet.no har fått ny og modernisert drakt og er rik på ny funksjonalitet med full støtte for alle slags enheter som er innom nettsidene. Jeg har allerede snakket om det som faktisk betyr noe; din personlige revolusjon og menneskehetens evolusjon. Derfor går vi ikke inn på alle de nye detaljene.

Klikk deg heller rundt på nettstedet og bli kjent med det nye grensesnittet. Forhåpentligvis vil du oppleve at du lettere enn noensinne vil kunne finne frem blant våre over 1.600 artikler fra mer enn 130 frihetssøkende forfattere og tipse resten av folket om vår eksistens.

Hver og en fortjener sin mulighet til personlige oppvåkning for sann frihet til alle. Det gamle systemet er designet for å forhindre akkurat dette. Her er det du kommer inn i bildet!

Det du kan gjøre

Likte du denne artikkelen eller noen av de andre her på Nyhetsspeilet? Ønsker du at flere skal få vite om de? Hvis du ønsker ekte frihet for deg selv og menneskeheten, bring sannheten frem i lyset ved å vekke opp de sovende massene.

Tips alle aviser, magasiner, TV-stasjoner og nettsteder om Nyhetsspeilet.no. Del på Facebook, Twitter, diskusjonsforum, i blogger eller kommenter relevante nyhetsartikler i massemedia. Tips gjerne naboen, slekt, venner, aktuelle samfunnspersoner og politikerne. Skriv ut artikler og heng de opp i lokalsamfunnet.

Den skjulte makten vil kollapse når mange nok får vite sannheten og snur ryggen til. Vi er alle medskapere i vår verden, fra øyeblikk til øyeblikk. La saken synke ned i det dype, sorte kaninhullet – eller gjør din fremtid bedre ved å skape en (r)evolusjon for deg selv og dine medmennesker ved å spre informasjonen videre.

Nyhetsspeilet er og har alltid vært:

Folkets (r)evolusjon!

Har du krigerkraften i deg? Ønsker du å sette menneskeheten fri?

Hvis ja, bli aktiv i kommentarfeltet her i magasinet eller gå til Facebook-gruppen “Folkets (r)evolusjon” for et felles sted for alle gode ideer, inspirasjoner og eksempler på hva du og andre kreative sjeler og grupper skaper for planeten vår.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Søppla, som styrer propaganda’n i verden trenger oss, som gjør jobben på bakken.

Gå ut av indoktrinen, propaganda’n, og start opp landet på utsiden av deres fiktive verden.

Da mister de all kontroll.

Og dermed all energi, kontroll, over mennesket.

Da får de heller ikke, ført karma over på oss.

SO EASY.

Hva du enn jobber med, så avslutt jobbe, og start opp firma på utsiden av den fiktive verden.

Søppla, på bunnen av bunnens bunn, har ikke, makt over det levende mennesket.

Er du lege, så start sykehus på utsiden. Du trenger ikke å søke eller spørre, søke eller annet for å gjøre dette.

Om du tenker at man må jo søke staten, NEI, NEI, NEI. Da er du hjernevasket krapyl.
Kom deg ut av indoktrinens klør, og propaganda’ns overmakt.

Finn likesinnede, som leger, sykepleiere etc, og start opp.

Ikke, tenk penger.

Finn håndverkere, og start opp. Finn likesinnede, som har kunnskap, så ordner resten seg.

Vi er under ekstrem beskyttelse fra Divine Light.

Det er vi, Levende mann og kvinne, som har kunnskapen. Vi som jobber, så søppla, kan gåtte seg i luksus.

La det bli slutt på dette, og ta steget utenfor indoktrinens klør, og propaganda, sett opp landet slik vi som levende mann og kvinne ønsker at landet skal være.

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

LA OSS, levende kvinne og mann starte opp Landet Norge.

TA STEGET UT AV INNDOKTRINENS, FIKTIVE VERDEN.

Start med
å LEVE FRITT,
Å SNAKKE FRITT,
Å REISE FRITT,
som et ekte levende menneske.

DET VI FOKUSERER PÅ BLIR VÅR VIRKELIGHET.

Fokuser positivt, så blir verden positiv.

DET BETYR AT VI SNUR DEN MØRKE TUNGE ENERGIEN I VERDEN.

7’nde dagen i måneden, passer for felles meditasjon, verden over.

= SNU DEN MØRKE ENERGIEN

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Reiner Fuellmich, session 102, xxxtra viktig info :
https://brandnewtube.com/v/6Rwath

olav Jenssen
olav Jenssen
Anonym
5 år siden

Denne videoen er utrolig!! Putter puslespillet godt sammen 1812 hisotieforfalskning. Gå til Y-tube kanal StaticInTheAttic

Kenneth Fjeld
Abonnent
8 år siden

Til ALLE lesere på Nyhetsspeilet. Alt for mange lider av kognitiv dissonans, det vil si at man finner det vanskelig å godta nye konsepter og idéer som går utenfor det de er kjent med. Selv har jeg hatt utallige med søvnløse netter i anledning å søke etter sannheten her inne på Nyhetsspeilet. Det er meget deprimerende å innse at noen få menneker på denne jord leker med oss som om vi er marionetter, puppets, you name it. At alt handler om penger, at alt handler om mørkets herredømme (les; DJEVELEN)

Takk til ALLE her som bidrar med å dele sannheten! Og takket være følgende nettsted har jeg fått sjelero som aldri før…! http://www.galacticchannelings.com For mitt vedkommende har jeg hatt spesielt nytte av å lese fra Matthew, sønnen til Suzy/Suzanne Ward. Jeg vil ikke gå i detalj, men oppfordre deg til å utforske selv. Garanterer at du kommer til å få en naturlig og overbevisende opplevelse i håpets forstand, samt at du kommer til å føle et behov for å bringe budskapet videre. Dette nettstedet er oversatt til over tjue språk (inkl. NORSK).

Så eksempelvis kan du på hjemmesiden klikke «norsk» oversettelse for deretter å klikke på «våre channelers» og lese om Suzy Ward og hennes sønn Matthew for deretter å gå tilbake til forsiden og lese Matthews innlegg under «SUZY» i venstre marg.

Dette kommer til å lette hjertet ditt… Kos deg, nyt og se frem til at denne fantastiske potensielle verden vil seire over «mørket» brått en dag nærmere enn du aner! Jeg tenker ikke på fremtiden «en gang», men måneder. Prosessen er i gang mens du leser dette!

Ta del i livets skole og bidra til positiv energi!

Hurlumhei
Hurlumhei
Abonnent
8 år siden

Hvorfor har jeg ikke vist om dette nett magasinet før? Jeg fikk uvanlig godt første inntrykk av Speilet, helt i tråd med hva jeg ønsker å lese og lære om den tiden jeg tilbringer på nett. Dette er temaer som er virkelige og relevante for at det skal bli levelig på jorda, også for oss mennesker i fremtiden. Jeg ser det er ett vidt spekter av særdeles viktige temaer som blir tatt opp her, jeg ser frem til å følge dett spennende nett magasinet fremover.

laila sivertsen
Abonnent
8 år siden

Vi er alle blitt bedre på å finne veier som gir oss nyttig informasjon i stedet for å få masse sensurert propaganda fra alle de andre Norske medier. Det er trist at så mange som er glade i å skrive ikke kan skrive en tenkt tanke uten å bli stemplet og kontollert. Og derfor er det en ting vi kan som ikke kan skrives vi kan ta del i demonstrasjoner for å øke bevisstheten til de som ikke aner annet enn den svada de leser og ser på. Her på jord er livet kort og, må man dø for å få leve, så er det slik jeg tenker når jeg er på en dødsliste som jeg har hørt om jeg dør heller enn å bli slave i ett system jeg ikke tålererer

Agendadetektiven
Agendadetektiven
Abonnent
8 år siden

Jeg ber dere sjekke ut denne linken; http://www.ubuntuparty.org.za/p/about.html
Denne livsfilosofien er vel helt klart i samsvar med det som er budskapet i denne artikkelen. Se for øvrig flere klipp fra Michael Tellinger på Youtube.
Jeg foreslår at alle som går inn på linken blir medlem, det er gratis. Det eneste som følger med er at man får noen inspirerende nyhetsbrev i ny og ne:-)

Agendadetektiven
Agendadetektiven
Abonnent
8 år siden

Absolutt kloke ord dette. Vi er på ingen måte frie sjeler lenger. Den åndelig bevissthet og utvikling er kun noe fjernt og fremmed nå til dags. Samfunnets formgivere/maktelite har over lang tid sørget for dette ved gjennom vitenskapen, teknologi og ulike former indoktrinering. Vi har sakte, men sikkert blitt gjort om til en del av deres såkalte “sheepel”.
Vi har mistet kontakt med vårt åndelige opphav og kraft, samtidig som troen på kristne verdier og Gud som vår skaper, er blitt svertet og latterliggjort for å svekke den kristne tro.

Beathe
Beathe
Abonnent
8 år siden

Helt enig! Jeg er med og har vært med lenge:)

hnnashikama
Anonym
8 år siden

Dette resonerte hos meg :) Takk!

« Forrige artikkel

Ole Dammegård til Oslo

Neste artikkel »

Reinkarnasjon eller kun ett forsøk?

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x