Reinkarnasjon eller kun ett forsøk?

1585 visninger
1 minutt lesetid
5

I den vestlige verden er vi vant med å få vite at man blir født som et resultat av et nummer, lever en stund og dør. Så hvilken dør er det vi åpner?

Det sies at man havner i evige pinsler eller må høre på harpemusikk i en like lang evighet. Jeg vet ikke helt jeg. Det føles ikke helt riktig for min del.

Nå er jeg ikke religiøs, men jeg har en tro på at vi er uendelig mye mer enn en tilfeldig lagd biomasse som tikker og går i noen år for å havne ut i himmel eller helvete. For ikke å snakke om hvis man ikke tror på noe så er det bare bråstopp og absolutt intet mer når du legger inn årene. Kun ett forsøk og så bruker vi mye av tiden vår på tv og laiks på Face? Det blir vel litt meningsløst egentlig.

Eller er det enda verre med tanken på at man må leve livet om og om igjen gjennom reinkarnasjon? Altså dette livet nå med ubetalte regninger, fotvorter, ustabil internett og svette søndager? Ingen selvbiografisk opplisting for øvrig.

Jeg vet hva jeg tror, men ikke hva du tror du vet. Så nå har du muligheten til å dele din sannhet med alle andre lesere på Nyhetsspeilet om den saken. Stem i vei og gjør deg klar for hva nå enn du tror kommer. Om forhåpentligvis ganske lenge.

Tror du på reinkarnasjon?
Resultat

Loading ... Loading ...

Frank Aune er grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Abonnere
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
wik (@wik19)
7 år siden

Måtte stemme nei her då eg veit at I min oppfattelse av virkeligheita så er det SPI. Samtidige Parallelle Inkarnasjoner. Fortid og framtidige liv skjer samtidig.

MortenB
MortenB
7 år siden

Det ligger mye «mind control» i ett forsøk konseptet….

Ole
Ole
7 år siden

Jeg vet bare en ting. Når jeg er død så er jeg død. Ingen (som er død) har greid å bevise noe annet…. :)

Balle Clorin
Balle Clorin
7 år siden
Svar til  Ole

Hvordan vet du det? Er din «viten» tuftet på erfaring, for de døde kan jo ikke fortalt deg dette?

odd arild hellvik
odd arild hellvik
5 år siden

Har lest endel bøker om emnet. Er i tvil om saken. Mange rare resultater av regreasjonsterapi kan tyde på at det har noe for seg

« Forrige artikkel

Bli en del av Folkets (r)evolusjon

Neste artikkel »

7 ting du kan gjøre for å redde verden