/

Ny Chemtrails-marsj i Oslo 19 mars

12001 visninger
2 minutter lesetid
180

Er du klar for en ny runde med livsnødvendig opplysnings-spasertur for en pusteverdig himmel uten geo-engineering? Lørdag 19 mars møtes vi på Oslo S,  ved Tigeren, oppmøte klokken 11.30.

Fra Truthmove.org:

«Marsj – To eller flere personer som går med skilt, bannere, og forhåpentligvis papp megafon, og har til hensikt å bringe et budskap til befolkningen i et spesielt geografisk område. Så lenge gruppen lystrer trafikkregler, ikke tetter fortauet, og stopper ikke å flytte på seg, har de fleste byer ikke regler mot   annet enn «å forstyrre freden» eller kanskje «opprette en trafikkfarlig situasjon» som kan straffe deg. Hvis tretti mennesker står foran en bygning, vil publikum sannsynligvis spres av politiet. Dersom De tretti mennesker marsjerer i en enkelt fil rundt den samme blokken, er det lite myndighetene kan gjøre.»

Bevissteskjorter spanderte ferdig-malte plakater og munnbind den 22 januar når vi sist marsjerte.

Slagordene må helst være korte og presise, store bokstaver og fyldig skrift, og en marsjant bør helst ha en plakat på brystet og ryggen som vi fester med sikkerhetsnåler.

På tross av oppfordring til å ta med bannere og plakater selv, var det få som gjorde dette.  Baksiden av billig tapet fungerer godt til å male bannere som kan festes til trelister.

BevissteSkjorter har nå slått seg sammen med FB-Revolusjonspartiet og vil støtte marsjen den 19. mars med 40 plakater (for 20 personer), og disponere tusjer, slik at de oppmøtte bes på forhånd tenke over budskapet de ønsker å bære. Bruk gjerne 10-15 minutter på stedet til å klargjøre og fargelegge dine sannhetssrustninger.

Marsj-ruta er til Brugata – Youngstorget – Egertorget – Slottet – Nationalteatret – Rådhusplassen -Aker Brygge – Egertorget – Karl Johan – Oslo S før vi går hjem etter å ha sådd et nysgjerrighetsfrø til en skjult virkelighet i bevisstheten til flere tusen mennesker på en travel konsumentlørdag.

Vi stopper også opp for å diskutere med folk ved Egertorget som er Norges «Speakers Corner» for tiden. Vi printer ut flyers som folk kan dele ut.

Se opp! Stripene bak mange fly er utslipp fra et topphemmelig program – som noen tror at du er for likeglad til å få med deg

Vi hadde ingen problemer med politiet forrige gang, da vi gikk på rekke og rad i gruppevis på hvert sidefortau på gaten for å være synlig for flest mulig. Vi håper du vil være med å kjempe for sommeren som kommer, og kjempe for avlingene til våre hardtarbeidende bønder som jobber for at du skal ha mat på bordet, som sliter med avlingene sine og tror bilene vi kjører rundt med er hovedårsaken til klimakaoset.

Å snakke med folk er en fin måte for å få ut informasjon som forties av media – hyggelig er det også!

Ta gjerne en tur innom det nyoppretta internetpartiet på Facebook som det eneste partiet der du har fullstendig oversikt. Det ble opprettet etter at Karita Bekkemellem, direktør fra legemiddelindustrien sammenvevet politikk og forettning, i hennes nye internettparti.

Det er mars måned og tid for marsj !

Velbekomme !

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

180 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
arifkarim
arifkarim
12 år siden

Håper fint chemtrails-vær den dagen! :D

klumpen
12 år siden

Hvorfor ikke søke om tillatelse? Da kan dere bruke ordentlig megafon og ikke en i papp.

Ellers blir det spennende å se de «tusener» av mennesker som har våknet opp marsjere…

ola
ola
12 år siden
Svar til  klumpen

Søke om å få lov til å informere folket? dummeste jeg har hørt, hvorfor skal man søke om lov for å gå på sin egen gate og fortelle folk ting som blir gjort med dem?

ola
ola
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Ja sånn er det blitt, allikevel ser ikke folk sammenhengene med det som skjer. For det er for dumt å måtte søke om tillatelse for noe slikt, uansett om man «må» eller ikke, det er kun menneskelagde ugyldige regler i den store sammenhengen, bortkastede lover så lenge man ikke skader medmennesker

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Enig med deg, UFO, en slik pysete «lovlydighet» er ganske provoserende.
Istedenfor å vise faen en finger og sabotere dens ulovlige regler, sitte pent og gi labb?

klumpen
12 år siden
Svar til  ola

Nei vel. Da kan dere takke dere sjøl om dere blir stoppa, hvilket er usannsynlig om dere søker i forveien. Men klart det er mer morro å leke martyr, slik som du Armin gjorde under demonstrasjonene mot Obama når han var på Oslo-besøk. Der presterte du mesterstykke å være DEN ENESTE som ble arrestert fordi du ikke hatt søkt i forkant og nektet å følge politiets oppfordring om legge fra deg megafonen, Hadde du søkt ville det aldri skjedd, og du kunnet skreket så mye du hadde måtte ønske.

Det er vanskelig å nå folket fra ei glattcelle.

klumpen
12 år siden
Svar til  klumpen

Fordi du ikke var tilsluttet noen organisasjon med tillatelelse, nektet å legge fra deg megafonen og begynte å krangle istdet. Enkelt og greit.

Hadde du/dere søkt, ville det ikke skjedd.

klumpen
12 år siden
Svar til  klumpen

Og om jeg ikke husker feil nektet du også å gi fra deg personalia. Det var nok det utslagsgivende momentet.

klumpen
12 år siden
Svar til  klumpen

Problemet er at det i disse tilfellene ikke er behov for silvil ulydighet. Ganske enkelt fordi de praktisk talt får automatisk tillatelse når du søker. Du bør spørre deg selv om det er chemtrails eller lovverket du skal demonstrere mot.

Lumpfish
Lumpfish
12 år siden
Svar til  klumpen

Det er viktig å si fra på forhånd, slik at politiet vet at det dreier seg om en fredelig demonstrasjon, og at den ikke utarter seg. Har man sagt i fra, får man nok lov…uansett hvor latterlig temaet er;)
Dette er da en veldig forståelig og fin lov?

FreeSoul
FreeSoul
12 år siden
Svar til  klumpen

korfor skal man ha so mykje reglar og restriksjonar til alt?
Tenk kor kjekt det hadde vert med frihet, sei det du vi,l gå der du vil, gjere det du vil.

Kor artig

Michelle
12 år siden
Svar til  klumpen

Da begynner vi snakke virkeligheten til Den Nye Jorden ;)
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/snart-frihet-for-alle/

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  klumpen

90% of human civilization is populated with those who’s brains are blocked to the Way. Their brains are hardwired to enforce the social programming indoctrinated since birth. Unlike you they cannot break out of this programming, because they have not yet experienced the necessary revolution of mind. These programmed people take social institutions and rules very seriously. Society is full of games programmed to keep peoples’ minds occupied so they will not revolt. These games often cause sick fixations on peculiar protocols, power structures, taboos and domination – all subtle forms of human bondage – This distinct form of madness is not only tolerated by the masses but insisted upon. The programmed ones believe in rules so forcefully they become willing to destroy anyone who violates them.

FreeSoul
FreeSoul
12 år siden
Svar til  klumpen

Hørte nyleg at det ikkje er lov å sei blod-appelsin meir fordi det gjer folk feil assosiasjonar. Ka er poenget med det? sjønnar ikkje kva dei folka som bestemme ting drive med.
Høyrde ei dame som sa «ja, men det går no ei grense då» Men kortid vil folk innsjå at den allerede er nådd, kvar dag blir litt og litt av friheten vår tatt vekk.

Lumpfish
Lumpfish
12 år siden

kunne dere ikke tatt det i påska? skulle sååå likt å sett på derexD

Lumpfish
Lumpfish
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Så gjerne kjære Armin! Men jeg kommer nok ikke nedover før til påsken :/
Håper dere filmer litt, og legger det ut her dog. Interessant å se hva folk sier.

Nå må du også vite at jeg syns det er kult at dere prøver å lage litt lyd! Selv om jeg selvsagt ikke er enig med temaet.

Frank Kstad
Frank Kstad
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Armin er du enig med smurfen om katastrofen den 11 mai?

Og hva sier du hvis ingenting skjer innen 2013?

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Frank Kstad

Nå må du slutte å frykte sånn du skepsis gutt :)

Som vanlig så klarte du å havne i feil artikkel, denne handler om chemtraildemoen på den store jordskjelvdagen 19 mars

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Frank Kstad

Den stemmeløse Tommelnissemafian fornekter seg ikke…

2 spørsmål og fyren får 5 nedtomler!

What a bunch of loooosers!

Denne trynefaktoren gjør at det stemmes over hvem som skriver, ikke hva som blir skrevet.

Igjen;

What a bunch of loooooosers!

Så der, tomle i vei, nisser;o)

Ps; Karlstad can you hear me?

Du har ennå ikke svart på mine innvendinger på de somaliske piratene (ja ja, feil artikkel jeg vet, but who cares?)

Tommelnisse tommelnisse her er jeg, tomle nå i vei, tomle i en fei.

Dagens dikt!

Ove og ut…

Ps: jeg traff en reptilhybrid i Molde i dag. Han fortalte at alt som er skrevet på speilet er sant, dvs ikke det som skeptikerne skriver. De er sataniske baphometdyrkere som drikker geiteblod og er ikke til å stole på, uansett hva de måtte skrive…

(siste setning må da vel kvalifisere til opptomler, kjæææære tommelnisser???)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  Frank Kstad

Må du kke bli hysterisk Vandal, du som er så puselig. Her har du en sympati-tommel Kitty. Either you are with us or you are with Baphomet, capiche

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Frank Kstad

Hadde dem bare drkket geiteblod så ville det ikke vært så ille Vandalf :)

Tipper Frank fikk noen minustomler for at han gir Armin meninger han ikke har
Det er nok tvilsomt at Armin ville tatt seg bryet med å gått i tog i Oslo 19 mars vist han trodde jorden gikk under i 2012
Han har vel heller aldri nevndt noe om 11.mai

Vi får være litt snille med Frank siden det ikke alltid er så lett og bla seg frem til rette artikkel :)

Går du inn i denne artiklen her Frank så vil du nok finne noe info om 11. mai teorien om New Madrid mener jeg å huske

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/hva-na-usa/comment-page-18/#comments

Her kan du lese om 2012

2012 handler om vår oppstigning til en høyere frekvens hvor lidelse er historie

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/snart-frihet-for-alle/

Skal du i demo foresten 19 mars og hva mener du om Chemtrail ? :)

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Frank Kstad

Ha ha, noe lignende har blitt sagt før, Lynx.

Av ingen ringere enn evil himself, George Boner, øh jeg mener Bush…

Jeg er forøvrig langt i fra hysterisk, jeg synes bare det er stas å terge tommelnissene litt.

De tar jobben sin veldig alvorlig, må vite!

Smurfen; om det var meg du spurte så kan jeg bekrefte at jeg IKKE kommer til å delta på noen chemtrailsdemo.

Bortkastet tid er lik bortkastet energi, og siden energi er i ferd med å bli mangelvare så velger jeg å være miljøvennlig og avstå fra å demonstrere.

Spøk til side;

Chemtrailshypotesen anser jeg som en fornærmelse mot selvstendig tenkende menneskers intellekt. Skal man først demonstrere mot noe, så må forutsetningen være at det man demonstrerer imot har rot i virkeligheten.

Skal man demonstrere mot giftutslipp som tar liv, så ville man truffet bedre om man demonstrerte mot personbiler. De spyr ut gift i bøtter og spann og dreper antageligvis hundrevis av mennesker i Norge hvert år.

Chemtrails derimot…

klumpen
12 år siden
Svar til  Frank Kstad

Forurensning er ikke interessant så lenge det ikke ligger en konspirasjonsteori bak. I helga ble Akerselva lagt død. Absolutt hele elva fra start til slutt er rensket for liv etter klorutslipp fra Oset vannrenseanlegg:
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.7538818
Men dette er neppe bekymringsverdig da det er tvilsomt at sionister og satanister står bak.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Frank Kstad

Spurte ikke deg Vandalf siden jeg allerede kjenner til dine synspunkter angående Chemtrail men takk for svar uansett da :)

Blubben
Du har har seff rett i at massedøden i Akerselva er en kjempekatastofe, om det er bevist klor utslipp eller ikke er ikke godt og si men alarmsystemet som skulle forhindre katastofen var deaktivert av en eller annen grunn..

Ikke skjønner jeg hvilken planet dere kommer fra men å påstå at dette er normale flystriper ville nok fått en optikere til å anbefale lesebriller i 15 pluss

http://www.youtube.com/user/2010TheCountdown#p/u/3/a6AslGx_Rbs

Tidlig i morres kom det 6 fly samtidig paralelt her som en flyoppvisning og la feite stripet som spredte seg utover der nok en soldag var ødlagt og forvandlet til en tåkedis av gifter

Nei får se på finn.no om jeg finner noen billige bakk til luft raketter før svina tar livet av oss alle

klumpen
12 år siden
Svar til  Frank Kstad

«Nei får se på finn.no om jeg finner noen billige bakk til luft raketter før svina tar livet av oss alle»

Der har vi Smurfen i godhjørnet….
Og der forsto jeg bedre hvorfor man må søke om å demonstrere.

Frank Kstad
Frank Kstad
12 år siden
Svar til  Frank Kstad

Jeg har ikke gitt Armin en eneste mening, jeg spurte, «Armin er du enig».

Nå kan jeg i samme slengen spørre deg Smurfen hvorfor du ikke svarer på fluor debatten? Dette er interessant for meg da jeg er nysgjerrig på fluor.

«ikke skjønner jeg hvilken planet…»

Ikke skjønner «alle med fysikk-kunnskaper» hvordan du kan mene Nibiru skal trosse de fysiske lovene. Men det er nå så.

Frank Kstad
Frank Kstad
12 år siden
Svar til  Frank Kstad

«Nå må du slutte å frykte sånn du skepsis gutt :)»

Jeg har aldri gitt uttrykk for frykt. Jeg frykter ikke noen av disse konspirasjonsteoriene da de ikke baserer seg på håndfaste bevis.

Skal du snakke om frykt bør du gjøre det med din venn Hans Erik, han sprer frykt på db. Dog, han er det ingen som tar seriøst men redd selv er han tydeligvis. Jeg ga han dog noen beroligende ord:)

simon7
simon7
12 år siden
Svar til  Frank Kstad

Går du på stoff smurfen ?

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

«bakk-til-luft raketter for svina som ønsker livet av oss» er det eneste som kan redde våre barns liv.
De som forstår det, gjør det uten å kaste bort tid og krefter på forsøk å dra sauemasser bort fra zombi-bokser.
Jeg er nesten enig med faen at størsteparten av tobent biomasse som bare eter-driter-knuller-fester, er nytteløse forsøplere på Jorden.

Har man en annen mening, kan man prøve å gi zombier enkle og tydelige instrukser til handling istedenfor diffus sutring om spraying. Fordi sauer breker: «hva kan jeg gjøre bortsett fra å ete viagra til jeg dør, bæææ?»

Eksempler på instrukser kan være:
– Stopp jakt på morro, fyll opp tomhet i sjelen med mening i livet
– Broilere skal redde sine skinn, ikke dine barns
– Du selv er ansvarlig for ditt avkoms fremtid
– Les nyhetsspeilet.no istedenfor løgner i Aftenpesten
– Slutt å legitimere dine morderes makt, stem mot alle eller sitt hjemme
– m.m.

Lumpfish
Lumpfish
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Ganske så sterke påstander til å ikke ha annet av bevis enn «de flystripene der så litt rare ut» ;)
Hva er etter din mening egentlig det stoffet de «sprayer ut»? Dere gir det jo etterhvert ganske mange rare egenskaper…

Lumpfish
Lumpfish
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Har nok ikke lest den, har du link til noe tekst på nettet om oppskriften? Vil gjerne ta for meg den sammensettingen (med ganske så grei kjemi-bakgrunn).

Nå kan jeg tenke meg at du har hørt alt av argumenter om hvor aluminium og fugledød kan komme av, som ikke har noe med kjemtrails å gjøre. Det hadde forsåvidt vært fint om alle miljøproblemer kunne føres tilbake til «chemtrails», da hadde man bare hatt et problem å jobbe med. Men desverre er det mye miljøsvineri som pågår, i tillegg til naturlige årsaker til slik massedød selvfølgelig.
Hva Aluminium angår, så sier wikipedia om helsefaren at:

«Aluminiumsstøv kan føre til lungeforandringer i form av økt bindevevsdannelse og emfysem. Akutt kan man få metallfeber og irritasjon i luftveier og i øynene. Ved sveising av aluminium vil også andre legeringselement forgasses og er forbundet med betydelig helsefare hvis ikke friskluftmaske brukes.»

Emfysem er på godt norsk KOLS, og så vidt jeg vet, skylles de alleraller fleste tilfellene av KOLS vi vet om røyking. Nå er det også snakk om aluminiumstøv, ikke aluminium på bakken. Ikke en av de mest giftige stoffene å forrurense med i grunn (ikke at jeg syns det er bra, så klart).
Jeg vil også stille meg litt tvilsom til metaldetektor-påstanden, hvis du bare har en youtubevideo i vise til?

Hvordan stoffet skal kunne styre været i følge deg, har jeg heller ikke helt skjønnt enda. Men kan det hjelper å lese denne oppskrivten, og å få enda bedre forklaring fra deg?

Lumpfish
Lumpfish
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Eller sur nedbør:

http://metskole.gfi.uib.no/site/en/8-10klasse/forurensning/forurensning3.html

Det jeg mener, er at miljøet og klimaet er absolutt noe man må beskytte, mye som må gjøres før jordas befolkning lever bærekraftig nok. Det er mye korrupsjon og uvitenhet ut å går, ikke noe å benekte der. Men chemtrailshypotesen har ikke noe holdbarhet i virkeligheten.

simon7
simon7
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Husker du Armin da du ble lurt til å tro at vindmøller skulle manipulere tankene våre? Også kuppet du en nyhetssending å sa til en kreftpassient at aprikoskjerner kunne kurere kreft. Dette gjorde du for å bli kjent slik at du ikke ville bli drept av NWO når du lekket informasjonen om vindmøllene. Og nå gir du deg i kast med dette.

Gi en oppskrift på hva chemtrails består av og hvilken funksjon det har.

klumpen
12 år siden

Sterk økning i antall laserangrep mot fly:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4053881.ece

Noen herifra?

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  klumpen

Skulle jeg første brukt en laser på et fly så kan du være sikker på at den ville vært kraftig nok til å sprenge giftmorderene og slakterene i lufta Blobben :)

Bruk heller tid på denne her, den sprøyte gale talsmannen for NASA og NWO astrofysikeren Dr KoKo holdt et facinerende foredrag i går
Verdt å få med seg :)

NWO kan kontrolere været sier han

Michio Kaku (Contact Learning From Outer Space GCF 2011)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aUAc10zURoo

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  smurfen

Pass på at du ikke tar et passasjerfly da vel… Det ville jo vært litt synd!

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Vandalf

Tja det blir vel som å si til en Elgjeger at han må passe på og skyte Elg og ikke Elefanter

Selv en halvblind person ser forskjel på Chemtrail og Contrail

Selvforsvar kalles det, fastlegen min har allerede utredet meg og advart mot faretruende lave verdier av D-vitamin av den enkle grunn at jeg blir nektet tilgang til solys grunnet Chemtrail

Såvidt jeg husker så er det ikke blitt noen endringer i loverket der det står at det er en meneskerett å forsvare eget liv

Men du kan slappe helt av, heltene dine er trygge enda siden jeg hverken har tilgang til laser, bakke til luft, B2, eller Teslas protonkanon Vandalf ;)

Så det blir nok til å trampe rundt på Karl Johan den 19 Mars og prøve å vekke noen zombier :)

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Vandalf

Tenker du før du skriver, snørrf? Jeg føler meg faktisk intellektuelt fattigere etter å ha lest sprøytet ditt.

Du pakker humor inn i absurde og forkastelige meninger, noe som bare er usmakelig (bortsett fra for menigheten som sikkert digger dine «retoriske perler»

Og hva mener du med «heltene dine»? Vennligst forklar og ikke vri deg unna som du gjorde med Rotschilduttalelsen din.

Tullinger som deg gjør mer skade enn gavn i arbeidet for en bedre verden. Du er elitens beste venn, fordi kritikken din mot de faller sten død til bakken pga mangelen på saklighet og etterrettelighet.

Jeg har hatt sansen for deg, men når du tillegger meg meninger du på ingen måte har belegg for, vel da da levner jeg deg ingen ære…

Jeg gidder ikke gå i noen krig med deg, men jeg forventer at du redegjør for Rotschild og helteuttalelsene dine.

De henger nemlig ikke på greip (som så mye annet fra din kant)…

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  Vandalf

Istedet for å vokte på og jakte ned dem som påpeker hvor skakk denne verden er, har du noen som helst anmerkninger om informasjonen fra dr. coocoo. «Civilization 0, 1, 2, 3……….bryte gjennom til andre dimensjoner, wormholes» og what else.

Du som fornekter alt som heter NWO-konspirasjon, elite kritikk og andre bevissthets-nivå og dimensjoner. Hva mener du om denne NWO-elitens vitenskapelige alibi, og sauenes pied piper. Vil du følge denne åpenbare psykopaten og hans oppdragsgivere blindt inn i the promised land, eller tror du i din naivitet at en Civilazation 1 som han forutser er et prosjekt som er gagnlig og forunt alle.

Eller kan det være et fordekt program for å kondisjonere massen om at den virkelighet vi lever i, snart vil gjennomgå en epic transformasjon, kun noen utvalgte vil dra nytte av. Ellers kjent som NWO?

Husk; either your with us, or you are with Baphomet. Enten kan du gå ned den vitenskapelige blind-veien til NWO, eller du kan trå den smale sti, og joine den angeliske rase.

We are on the rise (ascending), they are going down…..descending. What will it be Kittycat.

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Vandalf

Lynx

Jeg ser at du tenker i svart/hvit-banen som jeg mener er livsfarlig; enten er du med eller så er du imot.

Dette er et blindspor, og jeg anser det som en intellektuell kortsluting å ha et slikt utgangspunkt for et verdenssyn.

Jeg føler historien backer meg godt opp her, ref ekstremisme av ulik karakter og deres konsekvenser for menneskeheten.

Jeg gidder heller ikke gå inn på noen seriøs debatt med tullinger som tillegger meg meninger etter eget forgottbefinnende, kun fordi det passer inn i deres eget forkvaklede konspiratoriske fiendebilde;

ref:

«Du som fornekter alt som heter NWO-konspirasjon, elite kritikk og andre bevissthets-nivå og dimensjoner.»

og

«either your with us, or you are with Baphomet. Enten kan du gå ned den vitenskapelige blind-veien til NWO, eller du kan trå den smale sti, og joine den angeliske rase. »

Du taler åpenbart mot bedre vitende, og jeg gidder ikke kaste bort tid på fjols som ikke har gjort hjemmeleksen sin.

Om du hadde lest en liten brøkdel av mine innlegg, så ville du vært meget klar over at jeg er sterkt kritisk til det meste av etablerte maktstrukturer.

Synd å se deg synke ned til samme nivå som smurfen.

Dere er virkelig gode ambasadører for dette nettstedet…

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  Vandalf

Hjemmelekse Vandy? Du har tilbragt år her på speilet, av en eller annen merkverdig grunn. Jeg kan ikke se annet enn at du ignorerer og tilmed latterliggjør alt vi presenterer av esoterisk materiale, og ellers okkult informasjon.
I din verden er hendelser og utvikling en rekke kjede av tilfeldigheter, usunn konkurranse og strid som nå har gått ut av kontroll. I realiteten er grunnen til at vi er der vi er idag en historie om desinformajson, tildekking, løgn bedrag og konspirasjon. Alt har foregått i det skjulte, hvorfor?

Selv om vi tea-spoon føder deg og hele skepsis-balletten, er det fåfengt å stadig påpeke at vitenskapen i seg selv er et okkult anliggende, som har og stadig utvikler seg på siden av den almentkjente kunnskap om dens rekkevidde, utviklingsnivå og fremgangsmåter. Sjekk ut vitenskapens far Newton du, og hans kontakt med andre «bevisstheter». Se til NASAs Nazi kobling gjennom Werner Von Braun. Ta til deg satanisten Alan Parson og hans forbindelse til Manhattan project og utviklingen av atom-bomben. Trekk så linjene til den økonomiske, monetariske kontroll og pengesystem. Alt har okkulte konnotasjoner som kun de dedikerte sannhetssøkere finner koblingene og den røde tråden i.

At det eksisterer hemmelige program som ikke skyr å ofre befolkningens liv, for å både utvikle nye og stadig mer infame og kontrollerende apparatur, er bare parafin på skepsis-primusen. Selv om myndigheter tilmed innrømmer MK Ultra, medisinske/kjemiske program som har foregått både bak og i ryggen på folk, er ikke det en skeptiker noe han stusser over. Sånn er verden, get over it. Men at et globalt program som tåkelegger himmelen world-wide av ukjent årsak skulle være reelt, er gale-matias fra tufser og konspirasjons-teoretikere.
Du sier du er skeptisk til verdens elite-strukturer. Allikevel er du ikke interessert i å lytte til eller se på deres symbolspråk, opphav og sammenfiltringer. Eller sågar innrømme at de i det hele tatt eksisterer.
Men du har helt rett, det er ikke svart/hvitt. Det er grått som i en voksende chemtrail-sky. Derfor er det andre som gjør hjemmeleksa for de som stadig fornekter årsaken til at bl.a chemtrail får lov til å eksistere. Men vi kan selvfølgelig småhekle oss gjennom din verdens-anskuelse, og betraktninger om kontrollens status quo, og bifalle toppen av pyramiden. Men hvorfor ikke rykke ugresset opp med roten. Da må du komme til det fordekte, og ikke bare småstusse midt på planten.

Og by the way……..Nazistene tapte ikke WW2. De flyttet. Til USA. Chemtrails er Nazi-skyer. Og å være ambassadør for dette nettstedet, er en heders-bevisning jeg ikke vet om jeg fortjener.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Vandalf

Gleder meg at du har endret standpunkt som i 9/11 Vandalf venn :)

Det var i en debatt i DN der du skjelte ut debetanter som kritiserte Rotchilds penge og maktimperium at du kalte dem jævla konspirasjonsnisser

Du står seff fritt til at ta Lord Rotschild i forsvar
Ja det var sikkert litt dårlig gjort og dra frem kommentarer fra en debatt i 2009 men det var du startet og være ufin og useriøs

Kasnkje vi bare skal drite i Haarp, Chemtrail, NWO osv så kan vi heller gå sammen i Oslo og demonstrere mot de virklige farene som biler, Iberiasneglen, den nye marihønen som er kommet eller svenske flåtten :)

Eller vi kan være litt systemtro og demonstrere mot vold, terrorisme, CO2, Svinevirus, Ozonhull, Nynazister, surt nedbør, monstermaster, oljeboring i lofoten, monstermaster i Hardanger og nye sykehus til Molde osv så kanskje Jensemann inviterer oss inn på kontoret sitt på nybakte boller og kaffe

At noen skaper kloner med kunstig inteligens som er 1000 ganger smartere en mennesker som lærer og som kan reprodusere seg selv er ikke noe man bør anse som et problem

Det som betyr noe er at vi blir type 1 sivilisasjon, teknologien har dem nå men de mangler bare en verdensregjering og et globalt pengesystem og språk

Det er en helt naturlig del av utviklingen det at menneskene blir byttet ut med kloner
Du har nok rett, vi får ta tak i de virklige problemene så la oss kaste oss ut på Karl Johan sammen og rope :

SAVE Maria Ameli :-D

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Vandalf

smurfen;

At du viser til en debatt fra 2009 sier vel det meste om hvilket nivå du befinner deg på. Du svarte forøvrig heller ikke på hva du mente med mine helter, ref chemtrails.

Hvordan kan jeg ha helter i noe jeg anser for å være et oppkonstruert fantasifoster i utgangspunktet?

Og hva har Ameli med dette å gjøre?

Blir du forresten aldri lei av å rope ulv, ulv? Det er så vanvittig mye som skal skje, som skulle ha skjedd og som kommer til å skje, men som likevel aldri skjer… Transformasjoner meg her, katastrofer meg der, nytt bevissthetsnivå osv osv.

Men likefullt; intet nytt under solen.

Og hva i all verden er det du sier; Går du til fastlegen? Enda verre; tror du på noe av det han sier? Er ikke leger en del av den onde bigpharmamafiaen som vil oss alle vondt? Sikker på han ikke lurer deg til å tro at du har lave D-vitaminnivå for å få deg til å spise et eller annet patentert legemiddel som skal fylle lommene hans eller hennes?

«Kasnkje vi bare skal drite i Haarp, Chemtrail, NWO osv»

Det tror jeg du med flere kunne hatt godt av, faktisk. Fått opp gluggene for at det finnes en virkelig verden, her og nå, med massive problemer og utfordringer som skriker på oppmerksomhet…

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Vandalf

Lynx sa (blant annet):

«Alt har okkulte konnotasjoner som kun de dedikerte sannhetssøkere finner koblingene og den røde tråden i.»

Dette er problematisk med tanke på fruktbar debatt. Hva er vitsen med å diskutere noe som helst med en som;

1: mener alt (hva du nå enn legger i det) har okkulte meninger/betydninger (konnotasjon).

2. mener at kun dedikerte sannhetssøkere (hva nå enn menes med det) kan se koblingene og den røde tråden (hva nå enn menes med det).

Dette minner sterkt om sekterisk fundamentalisme, og da hjelper det ikke hvor mange flotte ord du klarer å pakke denne fundamentalismen inn i.

Du identifiserer deg og dine likesinnede som dedikerte sannhetssøkere som de eneste som kan se sammenhengene i hva som skjer i verden.

I tillegg konkluderer du på mine og andre skeptikeres vegne når du sier at;

«I din verden er hendelser og utvikling en rekke kjede av tilfeldigheter, usunn konkurranse og strid som nå har gått ut av kontroll.»

Og med det har du diskvalifisert deg selv fra det som kunne blitt en meget interessant diskusjon.

Selv er jeg av den oppfatning at det er mer mellom himmel og jord enn hva øyet kan se. Jeg aviser ei heller det okkulte eller det esoteriske. Jeg har imidlertid et annet fokus enn hvilke losjer, menigheter, kulter eller sekter maktutøvere måtte være en del av når jeg vurderer deres gjøremål. Ei heller bruker jeg tid på hvilke symboler de bevisst eller ubevisst omgir seg med. Jeg driter også 20-0 i hvilke sataniske håndtrykk, øyebevegelser eller skuldertrekk de måtte utføre etc etc. Jeg ser på hva de sier de skal gjøre og hva som faktisk gjøres realpolitisk, altså det observerbare, og argumenterer ut i fra det.

Jeg er videre av den oppfatning at jo mer jeg lærer om hvordan verden ser ut, jo mer ser jeg hvor lite jeg egentlig vet (i din menighet er det motsatt, her vet man stort sett alt som er verdt å vite, skulle man nesten tro, smurfen vet sågår når verden går under eller stiger opp eller hva det nå enn måtte være), og alle som ikke deler din og din menighets religion er kunnskapsløse tilfeldighetsteoretikere.

Hvordan kan man lære noe som helst med slike holdninger?

klumpen
12 år siden
Svar til  Vandalf

Vandalf: «Hvordan kan man lære noe som helst med slike holdninger?»

Pent lite. Og det vises på NyS.

Terje
Terje
12 år siden
Svar til  Vandalf

«Selv en halvblind person ser forskjel på Chemtrail og Contrail» Jasså smurfen, les gjennom diverse kommentarer og artikler om chemtrails her på nyhetsspeilet, så vil du fort oppdage hvor uenige chemtrailsobservatørene faktisk er.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  smurfen

Ja Newton var en liten luring som frimurer og medlem av Rosenkors-Ordenen

Leste nettopp det nye Rosenkors-manifestet som ble utformet like i forkant av 9/11 der de taler varmt for en verdensregjering, ordnens medlemer tar vare på åndelig vitenskapskunnskap som er forbeholdt dem selv, de er oppdelt i grader som med losjebrørne der man får utdelt litt og litt gudomlig hemmelig kunnskap etterhver som man rykker oppover i gradene
Mange av medlemmene er også frimurere

http://www.amorc.no/media/pdf/PositioN.pdf

Mange flott ord men leser man litt mellom linjene så er det bare det samme gamle der de ønsker mest mulig makt og inflytelse til seg selv

Som med Pyramidene som peker mot Orion, Planet X og Mithra-stjernen med gudesønnen så har også Rosenkors-Ordenens Nibirus vinger som logo

Isis-culten og Miithra-culten kunne for tusner av år siden fortelle at nå er vi i overgangsfasen fra Fiskenes til Vannmannens tidsalder – eller New Age som det kalles som vil gi oss en ekstrem mental åndelig inteligens og oppvåkning, den åndlige vitenskapens tid men som sagt så har de ingen planer å dele denne gaven med oss goym

Når jeg ser en del kommentarer her fra septik miljøet så hersker det liten tvil om at store grupper allerede er koblet ut fra denne gudomlige kunnskapen

Platon:“Ingen er så døv eller blind som den som hverken vil høre eller se.”

http://www.amorc.no/history/Antikken.htm

Det meldes også at Lord Rotschild med famile har evakurt til India i sikkerhet for en mulig snarlig katastofe

Mange mener nå at det kan være snakk om 3 akseskifter i år der det første kan intreffe rundt 19 mars

Mayakalenderen spår nedtur!!!!!!…..

Dette kan være den mest dramatiske av de tre trinnene som fører opp til etablering av universets høyeste energetiske tilstand den 28. oktober 2011

Universet er nå i ferd med å levere hva det hele tiden har strebet mot, etableringen av et nytt nivå av bevissthet, en enhetsbevissthet..
som innebærer en ny verdens fødsel der en guddommelig harmoni preger menneskelige relasjoner

Fra 9. mars 2011 ( i dag) vil vi være i den niende og øverste energibølgen på mayakalenderen…

NASA sier at den 19 Mars står Elenin på linje med Solen og jorden som en kan se på diagrammet her

http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=C%2F2010%20X1;orb=1;cov=0;log=0;cad=0#orb

Dagbladet og en rekke medier melder i dag at nå kommer supermånen og viser til at hver gang det har skjedd tildlige så har en rekke katastofer intruffet

DB skriver
-Sist det var supermåne var i 1955, 1974, 1992 – og rett skal konspirasjonsteoriene ha – alle årene har det vært rapportert om ekstremt vær

Er artiklene om supermånen i MS media et hoax for å lure oss til å tro det skyldes månen vist katastofer oppstår den 19 mars ?
Fakta er at månen er ikke nærmere en den var i 2008

http://www.dagbladet.no/2011/03/09/nyheter/supermane/astronomi/verdensrommet/15741385/#comment_5336862

Vi lever i spennende tider og har seff ingenting å frykte sålenge en er forberdt på utfordringene som kommer :)

Lumpfish
Lumpfish
12 år siden
Svar til  smurfen

Smurfen

det med måneen…De sier i artikkelen at forskere er enig om at det ikke kommer til å skje noe uvanlig ;)

«At noen skaper kloner med kunstig inteligens som er 1000 ganger smartere en mennesker som lærer og som kan reprodusere seg selv er ikke noe man bør anse som et problem»
…….Jeg ler. HØYT. Du mener ikke virkelig det vel?

Veritas
Hvis du mener at forskning og alt av politelige kilder er skrevet eller påvirket av en overstående makt (NWO), er det rett og slett ikke mulig å diskutere med deg, siden du da vil mene at alt av motargumenter er desinfo (antar jeg).
En slik makt kan man ikke motbevise (siden bevisene ikke telles), men heller ikke bevise. Er ikke dette litt av en blindvei for en god diskusjon?

Terje
Terje
12 år siden
Svar til  smurfen

«NASA sier at den 19 Mars står Elenin på linje med Solen og jorden som en kan se på diagrammet her» So what?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  smurfen

Fishy: Nei vitenskapen skal vi ikke kaste over bord. Det er ikke et angrep mot vitenskap generellt. Det er et spørsmål om hvem som tjener hvem. Skal vi tjene av vitenskapen, eller skal vitenskapen med sin utvikling aka. f.eks AI ta over og vi skal tjene den.

Når foretaksfolk poengterer at vi vil se en symbiose mellom f.eks weben og mennesker, og vi må dele rom med cyborger og andre sjeleløse, takker jeg av. Når AI begynner å ta beslutninger, som er programmert fra hvem, vil jeg gjerne stille spm. ved om skaperkraft og gude ambisjoner. Og hvem i tilfelle som skal bestemme hvilken virkelighet jeg nå må forholde meg til. Som naturlig.

Og hvem eier de vitenskapelige fortrinn og utviklinger. Greit det å kunne bruke en PC og tro man sitter i et forholdsvidt åpent og fritt rom weben, men quo vadis, og hvor har vi vært. Og tror du den faenskapen de til nå har skapt vil forsvinne.
Vi trenger en revolusjon, åndelig som materielt. Og den kan kun komme ved at vi klarer vekke den vitenskapelige arena for hvilken manipulasjon og fordekking som bl.a det vitenskapelige miljø er med å fronte. Hvem er f.eks NASA. En privat romorganisasjon, sponset av FOLKETS midler. Men nå når NASA har utspilt sin rolle, fordi det under fordekning er utviklet ny teknologi, kan private, korporative og fascistiske krefter begynne å spille mer åpenlyst i sin iver med å imperialisere rommet, både med våpensystemer og nye space-ships. Hva skal den multi-lille prosenten som eier teknologien med folk som nå har fylt deres lommer med både gods, gull og know how nå, de trenger oss ikke. Det er jo tydelig, når de nå har startet sin tribulation. Lidelse for folket, men et vorspiel for dem til den nye verden.

Vitenskapen gir dem midlene og kontrollen, en ny religion vil være den åndelig overbygning og en ny mono-valuta vil låse oss alle til den verdens-regjering som det arbeides for. I all denne galskapen, er trollets hode ikke å se på stadion enda. Den skyggeregjeringen bestemmer hvordan fremtiden vil se ut, og hvem som har livets rett.

Jeg stoler hverken på dem eller deres lakeier, derfor foretrekker jeg å utvikle min bevissthet uten deres diktatur. Utvikle frie, selvstendig tankegods som kan torpedere deres agenda, og åpne for nye løsninger. Gjerne med teknologi, men da på folkets premisser, og ikke en ultra-rik satan elite som gjerne utrydder befolkningen. Blant annet med chemtrails.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  smurfen

Til og med David de Rotschild mener at contrails er et problem og en direkte årsak til at vi vil gå kataklysmer imøte som gjør at jorda blir ubeboelig. Chemtrails eller contrails. Å late som de ikke er der er jo ikke en løsning på problemet. Han spør jo Alex Jones om han har bygget seg underjordisk bunker i Texas. Fryktspredning altså.
I’ve got a red shield on the line!
http://video.google.com/videoplay?docid=4891699310483983031#
Løsningen til Rotschild og Fredrik Hauge er grønne sertifikater som skal kaste penger på problemet.

Jeg har sett på chemtrails som vokser seg til å skjerme for sola og prøvd å si til meg selv at det er bare en konspirasjonsteori, men de forsvant ikke.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  smurfen

Du får ringe til Rotschild vennen din da og spørre om du kan få grine på skulderene hans Vandalf

Ups … det glemte jeg..Telefon må være en konspirasjonsteori siden lyd umulig kan forplante seg over store avstander

Lumpfish
Du har fått med deg at hjulet er oppfunnet ?
Vist du tror at det er på El-Kjøp man finner det nyeste innen teknologi så kan du sikkert dra inn på El-kjøp bloggen og diskutere den nyeste Gameboyen

Det er over 10 år siden at vi kunne lese at NTNU forsket på utvikling av kunstig inteligens som var selvlærende og kunne reprodusere seg selv, mye har skjedd siden den gang og ikke minst i USA
Professorene bak prosjektet sa med egne ord at det kunne utslette menneskeheten i feil hender

Heldigvis så vet vi av erfaring at farlig teknologi aldri havner i feile hender eller hva Fish ?

Det er også 10 år siden USA klarte å stoppe et internasjonalt forbud mot menneskelig reproduktiv kloning

http://www.forskning.no/artikler/2002/april/1017837308.49

Ved NTNU lover dem at blodprøver de får inn til HUNT prosjektet som skal sikre NTNU inntekter til forskning ikke skal brukes i forbindelse med f.eks. kloning, genterapi, genmodifisering eller andre genteknologiske metoder som er under offentlig debatt
Så mao er det fritt frem og bruk blod til hva det skulle være av frankensteinprosjekter sålenge det ikke er under offentlig debatt

Det er heller ikke mange dager siden de ble politianmeldt av Staten for å misbrukt journaler til over 100 000 Nordmenn med svært sensitive opplysninger sammen med DNA prøver fra kvinner som hadde vært undersøkt for brystkreft

Seff er det bare toppen av isfjellet av de kriminelle ved NTNU som blir avslørt

Så om du møter deg selv i døra en dag bokstavlig talt så ikke bli overasket Lumpfish

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7511982

Terje
Terje
12 år siden
Svar til  smurfen

Lynx Veritas,
Vitenskap er et verktøy, en metode for å finne mest mulig objektive svar på noe ukjent. Vitenskap tjener ingen, og ingen tjener vitenskapen -på samme måte som ingen tjener en skiftnøkkel, og skiftnøkkelen tjener ingen.

Og det er med vitenskapen som med en skiftnøkkel, den må brukes riktig. Brukt riktig får man samme resultat uavhengig av hvem som bruker den.
Vitenskap er tilgjengelig for alle, men det er ikke alle som stoler på vitenskap, fordi de ikke takler konflikten mellom svarene fra vitenskapen, og sine egne forutintatte «trygge» tanker….

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  smurfen
smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  smurfen

Vitenskap er ikke et verktøy men en svært destruktiv Relgion Terje S
Fanatisk syklig vitenskapstroende brenner alle broer til sannheten, sekten dyrker sine ledere ukritisk mens de går takstfast mot stupet i et kollektivt selvmord
Det man ikke kan ta på og det man ikke kan forklare eksisterer ikke

Sekten har et eneste ordspråk som de følger blindt og det er at for å vinne noe, må vi våge noe.

Den skaden de 3 verdensrelgionene klarte å forårsake på tusner av år har den 4 verdensrelgionen vitenskap klart å kraftig overgå på bare noen få tiår

Aldri noensinne har mennskeheten vært mer tomme og ulyklige en nå, folk sitter stort sett og glor på en hypnoseboks ( TV ) mens de spiser og drikker kjemikalier, hormoner, genmanipulerte organismer mes de forfaller i en egosentrisk matrialisme

Allerede i 1993 ble vi advart mot at databehandling-intelligens ville overgå menneskeheten

Nå er vi der at det er singulariteten som styrer verden

Morsomme Illumatiserte scifi filmer fra 80 tallet er blitt virklighet

http://www.eutimes.net/2011/03/human-era-warned-is-ending-after-singularity-attacks-america/

Lumpfish
Lumpfish
12 år siden
Svar til  smurfen

Lynx
Selv om du pakker det inn på den måten, kan man jo fortsatt ikke argumentere med vitenskapelige bevis med deg. Hvilke raporter og statestikker vil du tro på? Mye forskning bedrives av firmaer som betaler forskerne for at de skal finne ut noe for dem, det er sannt. Men hvis forskere hadde manipulert dataen sin, slik at den passer til det arbeidsgiverne ønsker, hadde det hatt enorme konsekvenser for de og for firmaet. I vitenskapsverden er det også slik at før en teori blir annerkjennt som god, blir den testet og tvilt på om og om og om igjen av andre vitenskapsmenn. Bare hvis en hypotese har nok med holdbarhet i seg for å overleve etterprøvingen, blir den annerkjennt. Derfor kan vi faktisk være ganske sikker på at det meste er sannt, med forbehold om veldig nye ting som gjerne blir pressentert for offentligheten før teorien har blitt festet skikkelig (slik som feks saken med de fosile bakteriene i meteoritten, som har fått en del kritikk).
(hypoteser her fra siden, pleier btw ikke å overleve logisk oppfølging ;) )
Nå er hvordan medier velger å framstille forskningsnyheter en helt annen ting, og kan føre til mange feiltolkninger og forvirring, slik som i linken du sendte. Er ikke dette en naturlegemidel-side, som generellt er ganske kritisk til legemiddelindustrien? Ikke en helt objektiv kilde kanskje? Når man ser på raporten, er det viktig å vite at viruser har en utrolig evne til å tilpasse seg, og forandre genmateriale ganske raskt. Dette visste vi fra før. Å lage 127 hybrid viruser under kontrollerte forhold slik de kinesiske forskerne gjorde, er veldig lurt for å vite hvordan viruset kan mutere naturlig. Vi har nå kunnskap om 127 mulige versioner og kan på forhånd lage vaksiner mot dem, slik at man kan umgå store ulykker. Det kan være litt sent å begynne å forske på en god vaksine, når et virus først har brytet ut.
Her har vi helt forskjellig grunnsyn om hvordan legeverden fungerer, riktignok. Så om du vil tro det her er en helt annen sak. Sender med en litt intressan link om temaet:

http://www.sciencedaily.com/releases/2011/03/110309162119.htm?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+sciencedaily+%28ScienceDaily%3A+Latest+Science+News%29&utm_content=Twitter

(vil forresten anmerke at jeg ikke sier at H1N1 kommer til å bryte ut eller noe, bare at det er lurt med føre-var-prinsippet)

Smurfen
Ta deg en bolle.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  smurfen

Jamen Lump. Jeg betviler da ikke at vitenskapen fungerer. Alt for godt. Det ville jo være galematias å skulle inngå i en diskusjon om dens metoder og etterlesbarhet, (på noen områder). Jeg er ikke kvalifisert. Allikevel skal da ikke vitenskapen ha monopol på hvordan jeg må innrette meg.
Mine sukk angriper som TerjeS over her så riktig påpeker; «Vitenskap er et verktøy», men hvordan den brukes, med hvilken motivasjon og av hvem er det som bør fokuseres på. Derfor er verdens-samfunnet avhengig av en våken befolkning som kan stagge ivrige vitenskapsfolk og deres oppdragsgivere i å lede verden ut i tyrranni.

Når den vanlige mann bare må akseptere, eller i fleste tilfeller ikke har begrep om hvordan vitenskapelige produkter fungerer, må det kritiske røster til for å gi riktig bilde. Hadde det ikke vært for den massive kritikken mot f.eks Aspartame, hadde den nok enda vært i bruk. (Dog den nå eksisterer under et annet navn). Uten opposisjon ville de fleste bare godtatt den stadige overtakelsen av GMO-mat, og dens skadelige virkninger. Hadde ikke folk vært på alerten, ville kanskje svine-virus hoaxen eskalert til uante proporsjoner. Øker motstanden mot f.eks CCTV-kameraer http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NjScdABvS48#t=0s kan kanskje big-brother samfunnet bremses, Eller i beste fall reverseres, før vi når nivå som ikke kan stoppes.

Det hele bunner i hvilket samfunn vi ønsker, og hvilken etikk som skal være retningsgivende. Da nytter det ikke at vitenskapen kjører sitt løp med profitt-maksimerende motiver. De vil allikevel in the end kjøpes opp av de store korporasjoner, som alle på toppen figurerer med de samme navn, og som stadig eter opp friheten til både å velge, og å påvirke. Når vitenskapen utvikler seg bak vikarierende motiver som manipuleres inn i folks bevissthet, er det carte-blanche for ukritiske teknologisk/vitenskapelige produkter og virkeområder.

Men denne artikkel handler om Chemtrails. Med såpass massivt materiale om hvordan militærkomplekset og deres tradisjon tilbake til Nazi-importert vitenskapsfolk, og mange black-ops prosjekter. Er det ikke bare en løsreven påstand at enkelte grupperinger, er villig til å skade og drepe for å oppnå sine mål om å regjere både været, og andre motiverende grunner for å spraye befolkningen.

Til slutt er det kanskje vitenskapen vi må anvende for å definitivt avsløre chemtrail-programmet. Men da har nok de ansvarlige kommet opp med en «beviselig» grunn for sin praksis. Inntil da er det bare å tilslutte seg de som bare ser at noe er fullstendig galt på himmelen.

Be bold. Møt opp til demonstrasjon.

Lumpfish
Lumpfish
12 år siden
Svar til  smurfen

Lynx
Da forstår jeg deg kanskje noe bedre. En våken befolkning er absolutt en fordel (er derfor jeg debaterer her;) ), men det er viktig at man tar reelle fakta som utganspunkt, og bruker en vitenskapelig framgangsmåte når man vuderer teorier. Altså, hva taler for at chemtrails eksisterer VS hva som taler imot. Men når man ser på en slik teori, og er på forhånd overbevist om at en stor makt styrer alt uansett, er man ikke objektiv lenger.

Den vanlige mann er faktisk fint i stand til å sette seg inn i forskjellig forsking, da diverse populærvitenskapsmedier prøver å gi et greit bilde. Dessuten kan man lett lese seg opp i grunnlegende emner på Wiki.
Nå må du heller ikke glemme at massiv kritikk mot giftige stoffer nesten alltid kommer fra vitenskapsmenn selv.

GMO-mat har null påviste skadelige virkninger.

Folk vært på alerten mot svine-viruset? Det var da ikke folket som stoppet svineinfluensaen? Forstod jeg deg feil her?

Big-brother samfunn og overvåkning er ikke vitenskap lengre, men politikk. Her er det bare bra at folk har forskjellige meninger og innspill. Overvåkningen skal selvfølgelig holde til offentlige steder, etter min mening.

«Da nytter det ikke at vitenskapen kjører sitt løp med profitt-maksimerende motiver. De vil allikevel in the end kjøpes opp av de store korporasjoner, som alle på toppen figurerer med de samme navn, og som stadig eter opp friheten til både å velge, og å påvirke. Når vitenskapen utvikler seg bak vikarierende motiver som manipuleres inn i folks bevissthet, er det carte-blanche for ukritiske teknologisk/vitenskapelige produkter og virkeområder. «
Nei, det er ikke helt slik det fungerer, dette var veldig til svartmaling. Som sagt, det er vanskelig å få støtte for et forskningsprosjekt som ingen ser noen mening i. Men virkelig gode forskere får i stor grad styre fritt, og bruke så mange stipendiat-slaver de bare vil ;) Jeg mener, det har blitt gjort forskning på hvor mange hamster som springer i hjul man trenger, for å gi strøm til en husholdning et helt år (husker desverre ikke antalllet) xD

«Til slutt er det kanskje vitenskapen vi må anvende for å definitivt avsløre chemtrail-programmet. «
Nettopp. Nå er det mange her som argumenterer imot dere, som kanskje har litt mer kunnskap om kjemi, fysikk og andre nyttige ting. De prøver igjen og igjen å legge fram gode argumenter og bevis for at slik giftspraying ikke eksisterer. Problemet er at dere som oftes fornekter faktaene.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  smurfen

Det var da hyggelig at man kunne være oppklarende Lump :) Problemet er at vi har to vidt forskjellige utg.pkt. Du med din etterrettelige vitenskapelige metode. Jeg med en mer alternativ, kall det gjerne konspiratorisk tilnærming. Kan de forenes? Det ville kanskje være det største rbrødringsprosjekt,
….ever.

Du er tross alt på en alternativ side som behandler fenomener, mønstre og hendelser i et konspiratorisk lys. Da må du også innrette deg etter hvilke utg.pkt de som styrer sida har for sin virksomhet. Går jeg til skepsis.no, vil jeg bli kjølhalt om jeg skulle være like påståelig i min argumentasjon, som her. Du må innrette deg etter, og akseptere at vi ikke er primært på jakt etter vitenskapelige bevis. Vi beveger oss i shady terreng, og noen står konstant i opposisjon til den vitenskapelige metode og miljø, som mange mener er del til den de-humaniseringen av mennesket som vi ser utvikle seg. Og som ignorerer ikke verifiserbare tilfeller og kanskje realiteter.

Jeg betrakter virkelighet som en mer utstrakt forståelse, enn den rent vitenskapelige. Dette er en utvikling og en tilnærming du gjør selv, utfra den dokumentasjon som du søker og gis deg. Vi er ikke forpliktet til å bevise noenting som helst. De fleste er overbevist på et dypt indre nivå, om den kampen som foregår mellom gode og onde krefter. Det er ikke paranoia, det er en bevissthets-utvikling om å se fanden i hvitøyet uten frykt.
Vi kan allikevel ikke ignorere vitenskapen, der er tross alt dere i førersetet. Men vi kan selv om vi faller noen ganger, være konstant på vakt og urkritisk til den virkelighet som kreeres rundt oss. Ikke dermed sagt at vi skal sjikanere og krige mot vitenskapen, men kanskje bidra til at den ikke blir en religion vi ikke kan kontrollere. Du må gjerne ete død mat, som er manipulert frem av alskens vitenskapelige metoder. For meg er den skadelig, og vil ikke gi meg den næring nødvendig, som «levende» mat gir. At politikk nå styrer vitenskap, er et problem som inngir til mang en refleksjon.

Du ser. Du kan holde deg til den vitenskapelige tiltro og tilnærming. Jeg har valgt å prøve å ikke bli styrt av korporativ masse-konsumering og manipulasjon. Vi har tross alt, fri vilje. Og jeg vil fortsette min veg mot, hva jeg betrakter uønskelig og skadelig. Jeg utfordrer derfor den frihet vi er sagt å leve i, og som daglig innskrenkes til et tortur-kammer.

Anyway. Spennende tider, og for den som er motivert; en gylden mulighet til å utforske menneskets egentlige potensiale, selvstendighet og skjebne?
Avslutter med et sitat fra Charles Dickens, som kanskje kan illustrere tiden vi lever i, og den korsvei vi står ved.

It was the best of times-it was the worst of times. It was the age of wisdom-it was the age of foolishness. It was the ethic of belief-it was the ethic of incredulity. it was the season of light-it was the season of darkness. it was the spring of hope-it was the winther of despair. we had everything before us-we had nothing before us. we were all going direct to heaven-we were all going direct the other way ~ Tales of two cities

You gotta be a rebell, to enter heaven. Be a rebell. Its the taste of freedom. Heaven is freedom.

Terje
Terje
12 år siden
Svar til  smurfen

Lumpfish 1, Lynx Veritas 0
Smurfen, hva er det du røyker?

Lynx; På meg virker det som du blander vitenskap og produktutvikling. Forskere flest har én tanke når det gjelder økonomi, nemlig å få midler til å bedrive forskning. De som sitter på pengene derimot, de er opptatt av om forskningen gir avkastning eller ikke.
Når forskeren lar seg lokke av litt ekstra inntekt, legges vitenskap til side til fordel for grådighet…. Derfor er det ofte «unyttig forskning» som gir reell utvikling, fordi forskeren ikke blir lokket bort fra å bedrive vitenskap. All moderne teknologi, good or bad, er basert på mer eller mindre «unyttig» forskning. Hvor sluttproduktet hadde vært umulig å oppnå om det ikke hadde vært for sære nerder som hadde fulgt sin egen nysgjerrighet

Det er kun vitenskap som kan benyttes til chemtrailsavsløringer, kun da kan dere gå fra anekdotiske bevis til reelle bevis. Hypotesen har dere, men ikke viljen til å faktisk prøve å falsifisere den. Chemtrails hørte jeg snakk om første gang her på Nyhetsspeilet, men å finne noe som ikke levner tvil om påstandens gyldighet er umulig -med mindre man er paranoid fra før da, eller røyker det samme som smurfen gjør. Alle bildene jeg har sett presentert som chemtrails, 99% hvertfall, er like trolig helt vanlige kondensstriper, og det holder ikke for meg -så godtroende er jeg ikke.

Lumpfish
Lumpfish
12 år siden
Svar til  smurfen

Ja, vi har forskjellige utganspunkt, men enkelte fenomener kan man fortsatt diskutere om.

Uansett utganspunk, er det ikke nok å «føle» at chemtrails er reelle, eller å ha gjennomgått en utviklinger der man ender opp med denne konklusjonen. Når man beskylder mennesker for å spraye befolkningen med gift og hva det ellers måtte være, burde man komme med litt mer håndfaste bevis en «disse stripene føles rare». Når dere påstår slike ting, er dere faktisk litt forpliktet å bevise holdbart. Skal dere få regeringen til å slutte med «chemtrails», trenger dere ett eller annet bevis å gå ut i fra.
Jeg er klar over at dette er en alternativ side, men når det blir pøst ut med helt feil fakta, objektive artikkler, og et u-tall med logiske feilsluttninger, er jeg nesten nødt til å si i fra. Alternative medisiner kan jo rett ut være skadelige. Jeg forventer ikke at debatanter på forumet skal slå om veien, og omfavne vitenskapen, men syns det er viktig at begge sider kommer fram i kommentarfeltet under en artikkel (i den grad jeg kan bidra da, ting jeg ikke forstår meg på holder jeg meg langt unna ;) ).

«Du må gjerne ete død mat, som er manipulert frem av alskens vitenskapelige metoder. «
Veeeeldig missforståelse av GMO. Men det er ikke GMO diskusjonen går ut på, så jeg lar det ligge.

Politikk styrer ikke vitenskap i den grad at den produserer feil data. Mindcontroll osv er vi også fortsatt langt unna (tro det eller ei).

Ikke noe mot kjære Dickens eller deg her, men alle tror at den tiden de lever i er veldig spesiell ;)

kjemisk
kjemisk
12 år siden

Millioner av fisk funnet død i en havn i Los Angeles
http://www.startsiden.no/node/127165
Forklaringen på dette høres mildt sagt latterlig ut

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  kjemisk

Den forklaringen skurrer nok litt ja Kjemisk :)

Det har vært en rekke Haarp skjelv utenfor kysten der siste dagene så kanskje ikke så rart at fisken dør i milliontall
Samme ser vi andre steder også der Haarp har vært flittig brukt

I Bebe ved Arkansas og New Madrid var det også ekstrem haarp aktivitet like i forkant av massedøden og de påfølgene dagene

http://www.iris.edu/seismon/zoom/events/?lon=-125.427&lat=40.455

For få timer siden så utløste Haarp et monsterskjelv på 7.2 like utenfor Japan ved Honshu så det vil nok ikke gå mange timene før vi får meldinger og massedød av fisk der også …

http://www.iris.edu/seismon/zoom/events/?lon=145.1348&lat=37.8299

http://www.iris.edu/seismon/

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  smurfen

Skjelvet hadde sitt episenter i havet 160 kilometer øst for kysten av hovedøya Honshu, et stykke nordøst for Tokyo. Vitner forteller at ristingen varte i flere minutter.

Japanske myndigheter sendte ut et tsunamivarsel på 50 centimeter for den nordøstlige delen av Japan, og den mindre tsunamien som kom, hadde en bølgehøyde på 60 centimeter.
http://www.dagbladet.no/2011/03/09/nyheter/utenriks/jordskjelv/naturkatastrofer/tsunami/15740366/

kjemisk
kjemisk
12 år siden

Feil side. Her skulle det være:
http://www.abcnyheter.no/node/127165

Ole-John Saga
12 år siden

ATTENTION PLEASE !!! Nå har jeg vært ute med min metalldetektor GC-1023 i en time og dratt den oppå sneen. Den går til tider amok og det på steder som det overhodet ikke skal være noe metall. Kan det være barium og alleminium, fra chemtrails ??? Her er en link til de som vil kjøpe seg en billilg detektor for å prøve http://www.epriser.no/s/s1/metalldetektor/?gclid=COWQo_y7wacCFUGHDgod6xiM4w
Husk å tørk av sneen nå du skal flytte detektoren fra et område til et annet, så man ikke får falske signaler på det nye område.

Ulven
Ulven
12 år siden

Torden over snøvær over Oslo idag!

Er det mulig at barium-nivået i luften over Oslo er blitt så høyt at en utladning måtte til? Vi vet jo at de sprayer over skydekket på overskyede dager.

Dette er nok noe jensemann liker for så slipper han å få klaps på lanken fra norske aviser og deres journalister som vel snart må begynne å frykte for at våren og sommeren i deres fine båter og på deres flotte hytter ikke kommer til å bli så mye rope hurra for i år (skuffelse etter skuffelse liksom, til slutt slutter de å håpe på at neste weekend eller ferieuke vil bli bedre enn den forrige miserable).

Dagen blir ikke helt den samme uten sol og blå himmel (som VG vel ville ha sagt det).

Thunder
Thunder
12 år siden

The love police
STOP PAYING ANYTHING THAT FEEDS THE ZIONIST MACHINE
26th March is going to be a day when hundreds of thousands march through central London, UK.
SHOW YOUR SOLIDARITY WORLDWIDE – WE ARE WINNING THE INFOWAR
http://www.youtube.com/watch?v=LEkIto90y7o
Investigate haarp chemtrails fema coast to coast am gas oil price middle east 2012 conspiracy terror food crisis gold silver revolution inflation ron paul disaster riots protests jobs alex jones prison planet info wars nature real id card corporations wikileaks climate change police state meditation constitutional jesus christ justin bieber lady gaga ufo’s aliens tea party rand paul jesse ventura david icke gerald celente max keiser mayan spirituality free tibet china tyranny terrorism consciousness world war 3 buddhism tao zen god truth justice knowledge wakening up wise slavery history freedom fluoride peace love history terrorism fluoridation science government occupation information deception paradigm matrix law america recession depression nwo truth vibrations the lion sleeps no more space ipad mac mind control mars moon earth mother martix brain mind drugs pot psychedelic iphone hinduism meditation egypt libya jews saudi arabia mayan new york 911 federal reserve zeitgeist lies conspiracy theory sovereign state baseball imf register world bank apply free federal reserve conspiracy theory slavery yemen afghanistan pakistan iran israel common maritime admiralty law monsanto seeds farms fda fbi cia homeland security crops cops 2011 fda health football game rock rap sovereignty universe planet star indie music national obama budget profit deficit bankruptcy

klumpen
12 år siden

Ok…da tar jeg en laaaaaang pause fra nyhetsspeilet. Det er så mye galskap, psykoser, hjernevaskede religiøse fundamentalister, stupide kunnskapløse idioter, rasister, jødehatere, voldsforherligende tullinger og folk med arrogante fordommer om hva hr. og fru Hansen driver med innenfor husets fire vegger.
Jeg har fått nok av stange hodet i den ene veggen etter den andre i en labyrint av gish-gallopperende tomskaller og dommedagsonanister.
Jeg har faktisk lært mye ved å være aktiv her, men nå går det på tomgang og det er på tide å stake ut en ny kurs.

«A mind is a terrible thing to waste»

huskarlahvot
huskarlahvot
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hvordan kan du som gjentatte ganger har frigjort personlige data om motstandere her inne snakke om samholdsetikk og respekt for andre?

Hvordan kan du som gang på gang har brukt skjellsord om motstandere, snakke om samholdsetikk og respekt for andre?

Du eier jo ikke et fnugg av noen av delene.

(Du snakker som om du er gjeninnsatt i redaksjonen. Stemmer det, og betyr det at du nå igjen, utrolig nok, snakker for redaksjonen?)

huskarlahvot
huskarlahvot
12 år siden
Svar til  huskarlahvot

men ja, «forvekslet» kunnskap og kloke tanker, det har du gjort, det skal du ha.

Lumpfish
Lumpfish
12 år siden
Svar til  huskarlahvot

» Ikke glem hvor mange ganger du bannet, angrep personligheter, diskuterte alt annet enn emne»
– gjelder mange andre her i mye større grad tør jeg påstå – uten at det har fått så mange konsekvenser ;)

» beskyttet folkemord, stod opp for dødlige vaksiner, utgåtte remedier, helsefarlige råd, menneskehatende oppførsel mot statskritikere,»
– bare sannt hvis dere har rett med alt, som dere ikke har. Ut i fra mitt synspunkt, har han beskyttet sannhet framfor alt (men som sagt, vi har forskjellig grunnsyn der tenker jeg ;) )

Ellers fine punkter, håper de blir fulgt opp av dere også.

og til slutt: Enig med Huskarlahvot *tommel opp*

klumpen
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Jeg glemte å legge til dobbelmoralske hyklere i tiraden min
Takk for påminnelsen Armin.

Bon voyage…

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  klumpen

Sikker på at du sier sannheten når du påstår at du er gutt Blobben ?

Syns du har en fast syklus 1 gang i mnd der du skjeller ut alle og logger av for aller aller aller siste gang

Er det ikke litt dobbelmoralsk hyklereri å kalle en laaaaaaaaaang pause for 13 timer he he he

Istede for lykke til så kan vi heller si på gjensyn om kort tid :)

Fin den den alarm knappen som går ut til samtlige septisk-sekt medlemmer hver gang Armin skriver en kommentar
Da slipper alle sektmedlemmer alt dem har i sine hender og strømmet til nærmeste PC for å tomle han ned

Må være grusomt vondt å bære på sånn hat mot alle som prøve på bidra at verden blir et bedre sted for oss alle ;)

Der andre journalister fikk ca 100 000 kr i mnd for å dra til Egypt med alle utgifter dekket for å gjemme seg på hotellrom for å filme litt ut vinduet reiste Armin ned uten å få en krone for det, han måtte derimot betale alle utgifter selv, han sto i fremste rekker med fare for eget liv og rapoterte fra innsiden

En sånn Mann må seff stoppes med alle midler koste hva det koste må, falske hat forum oprettes, servere med mange terabite skjermdumper spretter opp, flere måneders med jobb med å sende falske mailer for å prøve å lure Armin til å skrive artikler de kan ta han på etterpå ja faen vet hva annet som er gjort og hva blir de neste ? snikmord ?

I total mangel på empati og hjelpeløshet så så bruker man alle krefter og hele livet sitt på å knuse dem som prøver å hjelpe de aller svakkeste i sammfunnet

Hadde jeg måtte bære på et sånn syklig manisk hat til noen så hadde jeg hengt meg for lenge siden!

Enda så prøver noen i den lyshatende septik sekten å benekte at dem er satanister

Se så patetisk dem feirer med hodeskaller og geiteblod i den Baphomet dyrkende septik sekten :)

http://skepsis.no/forum/index.php?topic=362.1290

Lumpfish
Lumpfish
12 år siden
Svar til  klumpen

«Må være grusomt vondt å bære på sånn hat mot alle som prøve på bidra at verden blir et bedre sted for oss alle »
– ditto!
også et langt, hatfullt innlegg, rett etter at Armin minner om at etterstreve gode idealer….
du burde ta deg en bolle MED sjokolade.

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  klumpen

kr 100 000,- pr mnd?

Hvor har du dette fra, snøfle?

Quo vadis
Quo vadis
12 år siden

Hmmmm, kryptisk……

Ulven
Ulven
12 år siden

Torsdag 10. mars, nok en gang at «vitenskapen overmannet Gud»…!

Kl. 7 om morgenen: Ren og knallblå himmel over Oslo

Kl. 7-8: Masse striper sprayes på kryss og tvers over Oslo, også «kutt spray»-striper.

Kl. 8-9: Stripene brer seg ut til slørskyer, og det skyer over rekordfort

Kl. 10 og senere: Helt overskyet vær

Etter kl. 12: Det begynner å snø!

Dette bør vel tolkes som at OPERATION SNOWMAKER nå er oppe og går.

Det er jo lov å gjette på at CHEMTRAILS spilte en rolle i USA for noen måneder siden, da 49 delstater ble rammet av kraftig snøfall samtidig!!
http://www.foxnews.com/weather/2011/01/12/snow-state-florida/

knut bye
knut bye
12 år siden
Svar til  Ulven

Hei Ulv
Jeg har gjort de samme betraktningene i Sigdal i vinter.
En klar og håpefull morgen blir ødelagt av spraye-striper, som sprer seg utover, legger seg foran sola, og ofte ender det med et lite snøfall, kun få millimeter. Dette har skjedd mannge ganger, Ofte samler disse slør-skyene seg foran sola, samtidig som himmelen mot nord er klar og blå.
Jeg har studert dette så mange dager over lengre tid, og jeg må si jeg er imponert over hvordan de greier å beregne sprayingen, slik at skyene etter hvert samler seg foran sola, uansett vindretning.
Jeg tror de ønsker å oppnå flere ting meg Chemtrails.
1. Å skygge for sola.
For å hindre at de sterke strålene fra sola vekker mennesker opp fra dvalen. Det er påvist økt aktivitet på sola, og at effekten av dette vil være at mange våkner, og stiller spørsmål om tilværelelsen, og hvorfor vi er her på jorda.
2. Å forurense Gaia, slik at grunnlaget for dyrking av sunn mat blir vanskelig. Dermed blir veien for gen-manipulert mat til butikkhyllene kortere.
3. Å spre frykt og forvirring. Noe så utenkelig som at de militære, med godkjnning av regjeringer, vil gjøre noe slikt mot egen befolkning, gjør det også lettere for eliten/debunkere å latterliggjøre personer som sier fra.

Og takk til Armin for viktige innspill og tiltak.

Fanfarlo
Fanfarlo
12 år siden
Svar til  knut bye

Det kalles et lavtrykk. Når det er lavtrykk som er på vei er det ofte høy luftfuktighet og lav temperatur i høyden. Dette gjør at contrails kan vare i mange timer og bre seg ut med vinden. Når lavtrykket så kommer bringer det naturligvis med seg dårligere vær, som nedbør. Det her er så simpel meteorologi at jeg ikke fatter hvordan dere ikke klarer å forstå dette.

Det er absolutt ingenting unormalt med langvarige contrails som sprer seg utover med vinden. At de krysser hverandre kommer selvfølgelig også til å skj pga hvordan luftrommet er bygd opp. Det har eksistert siden jetmotoren ble oppfunnet.

Jeg tror ikke dere kommer til å skjønne noe av det jeg sier, men andre som er innom her og leser i kommentarfeltet kommer nok til å le av chemtrails konspirasjonen, så fremt de ikke er helt hjernedøde.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Fanfarlo skrev.
…men andre som er innom her og leser i kommentarfeltet kommer nok til å le av chemtrails konspirasjonen, så fremt de ikke er helt hjernedøde.

Mole
Ja la oss håpe de selv bruker hue å ikke tar det du skriver for gitt, å bare fortsett med å få folk til å stikke innom Nyhetsspeilet slik du gjør.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Vet ikke hva som er verst diagnose jeg, hjernedød eller blind ?

Som Ulv skriver over så ble det også her lagt feite chemtrailstiper utover fra en 5-6 chemtrailfly med passe avstand mellom allerede fra 7.30 i morres som spredde seg utover og ikke lenge etterpå kom snøen som forventet

Heldigvis så har jeg alltid liggende en pakke munnbind i bilen som jeg tok på meg og sønn i tilfelle ikke pollenfilteret tok alle kjemikaliene og tungmetallene

Det er vist kraftig økning i Aspergers syndromet bland barn, ikke vet jeg om det skyldes chemtrail men man kan ikke utelukke det

Uansett så gjelder føre var prinsippet her

Wikipedia skriver at den eksakte årsakene til tilstanden er ukjent. Alu ?

http://no.wikipedia.org/wiki/Aspergers_syndrom

Her for en 8-9 dager siden skjedde nyaktig det samme, tidlig på morran kom en rekke fly og la feite striper med chemtrail med passe avstand mellom og det begynte og snø kraftig men snøen som kom ned var helt merklig, var akkurat som dun som en kunne blåse bort, et lastebillass kunne sikkert blitt komprimert til en teskje
Flere naboer kom ut og kikket på himmelen og rørte i snøen, dem hadde vist heller aldri sett noe lignende før
Hva er dette for noe spurte en som het Astrid, ikke vet jeg men sikkert lurt og vaske hender godt etter at enn har tatt i det sa jeg

Hva mener du Fanfarlo… er det trygt for barn å spise det ?

Fanfarlo
Fanfarlo
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Så du skjønte det ikke nei…..

Du så atlanterhavsflygningene som flyr over Norge tidlig på morningen hver eneste dag. Det er kun noen dager det er passende forhold for langvarige contrails og det er de dagene du legger merke til flygningene. Hadde du stått med en kikkert og sett opp i morgen også ville du sett de samme flyene. I går var det passende forhold og for 8-9 dager siden var det passende forhold.

Ja det er trygt å spise snø som ikke har vært nær bakken. Når det er rundt 0 grader så får du veldig lett snø med små iskrystaller som ikke har rukket å bli så store. Var i Oslo i går når det snødde som verst. Har sett slik snø mange ganger før.

huskarlahvot
huskarlahvot
12 år siden
Svar til  Ulven

«Dette bør vel tolkes som at OPERATION SNOWMAKER nå er oppe og går.»

For dere her på NyS betyr dette at OPERATION SNOWMAKER er oppe og går. For alle andre betyr det at det er… vinter.

Snodig det der.

Det SNØR! I mars! Stopp pressen!

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Terje
Terje
12 år siden
Svar til  Vandalf

Er det rart det er vanskelig å overbevise de av oss som som fortsatt venter på reelle beviser for, fenomenet, Chemtrails?

ye
ye
12 år siden

Stopp tildekningen av solen og sannheten!

«Truth is like the sun. You can shut it out for a time, but it ain’t going away.»
– Elvis Presley

Ulven
Ulven
12 år siden

Vanvittig mye spraying over Bærum og Oslo idag. Masse slørskyer som skygget for sola, tildels fete striper på kryss og tvers.

Jeg fatter og begriper ikke at folk ikke legger merke til det.

Jeg tror jeg lusker tilbake til de dype skoger – blant dyrene som har antenner for å oppfatte farer som truer.

Spørsmål: Er det sikkert at menneskene egentlig hører hjemme her på jorden?

Caperca
Caperca
12 år siden

Om dere virkelig tror på dette, er dere ikke bekymret om at de skumle myndighetene vil benytte dagen (siden dere annonserer dette) til å spraye himmelen full av mind control substanser, of peke HAARP-strålene mot demonstrasjonen? Isåfall bør dere vel stille i hazmat-drakt og sølvfolieturban?

ola
ola
12 år siden
Svar til  Caperca

Hvorfor skulle jeg ikke tro på det? Jeg har sett flyene spraye her flere ganger, i såpass lav høyde også at jeg fint ser sprayingen, mamma og søstra mi har sett det og fortalt det til meg uten at de har hørt om chemtrails. I Horten har det i alle år jeg kan huske vært veldig mange dager med sol, nå ser vi den mye sjeldnere, den blir gjerne borte etter det dukker opp noen skikkelig fyldige «contrails» i kryss og tvers og buer

Fordi om du ikke har sett det selv betyr ikke at det ikke finnes, men kommer jo ann på hvor du bor, de sprayer vel forhåpentligvis ikke overalt.

ola
ola
12 år siden
Svar til  ola

En annen type fly jeg har lagt merke til her over vestfold noen ganger opp igjenom åra er det store flyene ca 747 str med en stor rund radarting på taket foran halevingen, noen som kan forklare hva disse brukes til?

ye
ye
12 år siden
Svar til  ola

NATOs E-3A AWACS

http://www.e3a.nato.int/

«E-3A har en enorm kapasitet til å overvåke og koordinere det totale luftbildet..»

http://www.mil.no/luft/start/article.jhtml?articleID=75524

Det har visst vært opplæring sørpå. I Sarpsborg i fjor surret de rundt og rundt som en bie rundt en honningkrukke i lav høyde.

kj
kj
12 år siden
Svar til  ola

Nato AWACS UFO

http://www.sis-denmark.dk/images/Frequency/Military%20%20frequency/MILAIR/AWACS/AWACS/nato%20awacs.jpg

Og hvis du ser godt etter, ser du «chemtrails» også. ;)

ye
ye
12 år siden
Svar til  ola

Orionfly brukes også til elektronisk krigføring, ifølge journalisten i dagsrevyen ikveld i en rapport om norske orion som nå skal bidra i å «hjelpe» opprørsstyrken i Libya. Da forsvaret hadde opplæring ifjor sommer kan det da tenkes at det da prøvde ut også denne muligheten på en intetanende befolkning i Sarpsborg og omegn? Uttesting light? For hva er opplæring til?

Hans Gaarder
Skribent
12 år siden

Bra levert Armin.

Hva med å ta sikte på at «Chemtrails-marsjen» blir norske borgeres svar på «Mødrene på maiplassen»?

http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/3353958.html

Dette var en gruppe kvinner i Argentina som hver torsdag aksjonerte mot sine egne svikefulle myndigheter og forlangte å få vite sannheten.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hvorfor vente så lenge, Armin?
JewWO har alle verdens midler til å føre oss inn i sjokk-tilstand ved å skru av oksygen, da har de grepet om våre struper og overtaket.
Dette kan vi ikke tillate.
Vi har ikke råd til å vente til våren, Armin.
Da er det for sent. Vi må sette faen fra «løvepakken» og Slott-sparken på plass i morgen.
Kan du holde en apell og stille Broilerhuset et ultimatum «NEI TIL NORSK BOMBING AV LIBYA» på vår vegne, Armin?

« Forrige artikkel

CIA finansierer somaliske pirater?

Neste artikkel »

Nytt Illuminati-foredrag 23. mars