Nytt Illuminati-foredrag 23. mars

10.7K visninger
2 minutter lesetid
34

Informasjon om det mystiske og mektige brorskapet Illuminati sprer seg nå raskt takket være internett. Men hva er myter og ”håpløse konspirasjonsteorier” og hva er nøkterne fakta om Illuminati? Stadig flere får nå øynene opp for at ”noen” har manipulert menneskeheten lenge, ofte med negative konsekvenser som hjernevask eller meningsløse kriger.

På grunn av den store interessen for Illuminati og den gode responsen på foredraget om Illuminati (som ble holdt i Unity-huset 14. mars) er det satt opp et nytt foredrag førstkommende onsdag 23. mars 2011.

Avdekkingen av Illuminatis organisering og aktiviteter er god underholdning.

Her er noen temaer som foredraget mitt vil omhandle:

 • Illuminati som forvalter av urgammel og hemmeligholdt viktig kunnskap.
Moderne merkenavn: Illuminatis grønne pyramide med øyet og påskriften NOVUS ORDO SECLORUM (New Secular Order – New World Order)
 • Blodslinjer som nøkkel-element i Illuminatis filosofi og organisering.
 • Illuminati-kontrollerte organisasjoner kjennetegnes av pyramide-organisering på mange nivåer; nesten alle lever i uvitenhet om hva som foregår på de høyeste nivåene.
 • Illuminatis målsettinger er bl.a. en verdensregjering og en verdensvaluta og å kontrollere menneskeheten ved å påvirke  massene og kontrollere informasjonen.

–  Illuminati som illusjonsskapingens mestere (med aktuelle eksempler)

 • Modus Operandi for Illuminati: ”En god grunn  og den virkelige grunnen”,  ”å spille på alle hester”, ”strategy of tension”,  ”å slå mange fluer i ett smekk”, ”å skjule ting i all åpenhet; hiding it out in the open”.
 • Det globale pengesystemet, sentralbankene og Rothschilds som en av maktens grunnpillarer.
Plasseringen av Illuminatis logo på 1-dollarseddelen er et symbol på Illuminatis pengemakt
 • Illuminati-kontrollerte organisasjoner (Det Internasjonale Pengefondet, FN,
  Frimurerordenen, Røde Kors, Rotary osv. osv.).
 • Hemmelige selskaper.

–  Norge under “ytre innflytelse” i etterkrigstiden. Nyere norsk historie vil bli forstått på en ny måte ved å identifisere det som har vært “usynlig styring utenfra”.

 • Illuminati-styrte vestlige media som Illuminatis nyttigste idioter.
Vil folk ennå kjøpe Illuminati-blekka Time Magazine nå som det er kjent at innholdet velges ut og presenteres på basis av AGENDA-målsettinger?
 • Kjente politikere og andre maktpersoner som er kontrollert av Illuminati vil bli utpekt og kommentert.
 • Sabotasje-aksjoner for politiske ”mind control” formål; i det store og i det små (falsk flagg-terror).
 • Illuminatis kontroll over toneangivende musikkartister og deres budskap.
Illuminati-artist “hidden in the open”: Lady Gaga.
 • Om okkulte ritualer og okkult praksis; hemmelighetenes hemmelighet. Hvorfor gjøres det? Utdrag fra instruksjoner for et okkult rituale vil bli gått gjennom.

Mine Illuminati-relaterte artikler her på Nyhetsspeilet:

Illuminati for folk flest (oktober 2010 – fyldig oversikts-artikkel)

Illuminartistenes topp 13 (august 2010 – om de mest kjente musikkartistene)

Bohemian Grove – hemningsløs herreklubb i skogen (juli 2010 – om maktelitens topphemmelige ritual-samling hver sommer)

Den skjulte meningen i Lady Gagas video “Telephone” (april 2010 – om det virkelige budskapet i suksess-videoen “Telephone“)

Illuminati, pyramiden og øyet (Kjente artisters oppvisning av pyramide-symboler nåtildags)

Illuminatis innflytelse i underholdningsbransjen
(juni 2009 – den første artikkelen i Norge som satte søkelyset på Illuminatis bruk av artister og underholdningsmedia)

Her er min artikkel som beskriver en del av de interne stridighetene som nå pågår mellom ”lysets og mørkets krefter” internt i Illuminati.

Foredraget finner sted i Unity-Huset (se kart nedenfor) onsdag 23. mars kl. 19-21 i Unity-huset i Møllergata 23 (v. Youngstorget).

Entré kr. 100,-

For mer info om foredraget onsdag 23. mars, se her.

Unity-Huset ligger i krysset på oversiden av Youngstorget. Foredraget blir holdt i 6. etg. Ta heisen til 5. og så en trapp opp.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

34 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Columbia The Illuminati Goddess + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=76#M8040 Quote: Original Air-Date May 1, 2005. King Solomon worshiped Asherah, Chemosh, and Moloch creating temples in the high places of Jerusalem for ritual sacrifice. In the Bible Asherah is translated grove. Asherah is also the Biblical version of Ishtar, who is Isis. The Hebrew letter equated with the Empress is Dallas or Daleth. She is known as the Eye Goddess and the Hebrew letter Ayin means eye and is the Devil card in the Tarot. Semiramis, Ishtar, Anat, Asherah, Isis, Juno, Minerva, Aphrodite, Venus, et al. are often represented with an owl; a symbol of peering into the darkness. At Bohemian Grove these sacrifices continue by the leaders of industry, finance and politics under a 40 ft. owl. This is known as the Cremation of Care

Direkte referanse,
Columbia The Illuminati Goddess http://www.youtube.com/watch?v=lX9xJw64Lo8&list=PLB168B92D2BB1C2C0&feature=plpp_play_all >> Was The Bible Changed By the Illuminati? >> The Illuminati and the Bible 1 to 5 >> Ex Illuminati Member John Todd (ONE of Highest Rank Member ) Exposing The Satanic Illuminati Web.flv

New Generation
New Generation
Abonnent
13 år siden

Jeg begynte å interessere meg for illuminati for ca et og et halv år siden. Det var en kompis som introduserte meg for det, og jeg var bergtatt.

Det gikk ikke en dag ,uten at jeg leste, og så på filmer om illuminati . Jeg rullet opp en feit jonas, og fyrte på med konspirasjons videoer. Det tok ikke lang tid før jeg var unplugged. Jeg var frustrert og tenkte stort sett ikke på noe annet. Hadde nesten blit totalt paranoid. Det bygde seg opp et hat, et sterkt hat. Og jeg var ofte deprimet på grunn av det her, for det gikk aldri ut av tankene. (Det går jo ikke ann å glemme virkligheten, når du først har blitt fortalt den).

Men etter vært gikk det mer opp får meg, at det her stemte nøyaktig med bibelen. Og jeg skjønte at jeg hadde gravd meg dypt ned i djevelens system. Så en dag så skjedde det fantastiske! Jeg ba en bønn til Gud og spurte om han ville hjelpe meg, og til de grader så gjorde han det også. Jeg ble fylt opp av Gudskjærlighet, jeg bare gråt av en blanding av glede og lettelse. (Og ja jeg var nykter da det skjedde;P ) Hatet mitt ble erstatte med en så kraftfull og ekte kjærlighet. I dag har jeg lagt weeden på hylla, og erstattet den med Jesus.

Jeg elsker livet mitt, og priser min Far i himmelen for at han elsker meg og alle som leser dette innleget. Og istede for å hate bilderbergerne, okkultister, satanister, kabbalister, alle sellouts i musikkindustrien, og antikrists nye kommende verdensregjering. Så ber jeg for dem og håper de også kan vende seg om til Jesus Kristus. For det er ikke lenge igjen før Messias kommer og henter sine. Værsåsnill minne brødre og søstre, be at Jesus må få ta en plass i hjertet deres. Og jeg kan garantere dere 120% at dere vil bli fylt med Guds kjærlighet. Peace out.

ye
ye
Abonnent
Svar til  New Generation
13 år siden
Thunder
Thunder
Abonnent
13 år siden

Johan Galtung – Russia Today
Fall of Empire, End to Wars: Johan Galtung Predictions
Some analysts say the US – bogged down in wars and pressed by emerging powers – will have to rethink its role in world affairs. Norwegian sociologist Johan Galtung, a peace and conflict expert, goes further by predicting the fall of the “US Empire”. “Iraq is not at all turning out the way they hoped, certainly not Afghanistan either. The same will happen in Yemen and Somalia and a number of other countries where they now have undercover operations,” he told RT. Moreover, the sociologist believes what is going to happen in those areas – for instance, in Afghanistan – is not even decided in Washington.

DOGMATIC
DOGMATIC
Abonnent
13 år siden

Novus ordo seclorum betyr ikke new world order…………

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  DOGMATIC
13 år siden

The phrase Novus ordo seclorum (Latin for “New Order of the Ages”) appears on the reverse of the Great Seal of the United States, first designed in 1782 and printed on the back of the United States one-dollar bill since 1935. The phrase also appears on the coat of arms of the Yale School of Management, Yale University’s business school. The phrase is often mistranslated as “New World Order”.[1]
http://en.wikipedia.org/wiki/Novus_ordo_seclorum

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  DOGMATIC
13 år siden

Skal du diskutere NWO, Illuminati, novus ordo seclorum må du gå til den mann vi kan takke for all den kunnskapen vi idag har om de okkulte betydninger innenfor skjulte herreselskap og ellers symbol-språk bruk av illuminati karakter.
Jordan Maxwell gir deg god forklaring på hva som er gjemt i frasen Novus ordo seclorum:

Hans fremstilling av Illuminati:

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Uansett er det viktigste spørsmålet man kan still seg angående New Order Of The Ages, hva er det for noe, og betyr det noe for meg??
Etter nærmere gransking vil de fleste se at det gjør det.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Helt riktig Mole. De som ennå ikke har tatt seg bryet med å se på bare f.eks uttrykket New Order of the ages, vil henge etter i å forstå denne verden og hvordan den fungerer. I det skjulte. Gjennom symbolbruk, manipulasjon og styring i spesiell retning.
Det handler til slutt om du vil ta makten tilbake fra dem som har tricked deg til å leve etter deres regler, taktikker og agenda. Det er så mange som ubevisst ikke forstår at f.eks det religiøse debauchery er fullstendig Luciferisk. og gjennom frykt-apparatet dikterer folk til å leve gjennom deres penge-politikk og åndsvesen. Alle er berørt, og bør vise interesse.

Takket være menn som Jordan Maxwell, er sannheten om deres røtter, historie og språk, nå tilgjengelig for den som er mottakelig for…..sannhet.
“The dawn of a new day” http://www.youtube.com/watch?v=07REkvATHb8

jegeryo
jegeryo
Abonnent
13 år siden

Hei Hans Gaarder.

Takk for foredraget. Det var spennende og interessant.

Kom gjerne med flere foredrager, da kommer vi.

ye
ye
Abonnent
13 år siden

F-F-F metoden

Hvem er eliten? Hvor er de?

1.Finans -kapital
2.Funksjon -tar viktige beslutninger
3.Familie -nettverk av folk som er gitt tillit

http://100777.com/node/1791

ye
ye
Abonnent
13 år siden

FN er NWO administrasjon

‘No one will enter the New World Order unless he or she will make a pledge to worship Lucifer. No one will enter the New Age unless he will take a LUCIFERIAN Initiation.’

— David Spangler, Director of Planetary Initiative, United Nations ”

Hentet fra denne siden:
http://100777.com/quotes
———————————————————————————————-

Oppklaring av ord/navn:

“Lucifer IS Satan. Satan is Hebrew for “Opposer” or “Adversary” and Lucifer is the Opposer or opposite of God and is His adversary. Lucifer is his NAME. Satan is one of his titles the other being the Devil which is Hebrew meaning Liar or Slanderer.”

http://100777.com/node/1002

ye
ye
Abonnent
13 år siden

CFR og Illuminati

“In the United States, immediately after World War I, they set up what they called the “Council on Foreign Relations,” commonly referred to as the CFR, and this CFR is actually the Illuminati in the United States and its hierarchy.

The masterminds in control of the original Illuminati conspirators, were foreigners, but to conceal that fact, most of them changed their original family names to American sounding names.

Weishaupt prepared a revised version of the Illuminati, which under various aliases was to organize, finance, direct, and control all international organizations and groups by working their agents into executive positions at the top.”

“The control of the press was assigned to Rockefeller.”

CFR-Illuminatis National Council of Churches ble opprettet for å destruere og infiltrere kirker av ulike slag i USA og for å utradere troen på Jesus Kristus og få alle til å bli ateister.

http://jahtruth.net/illumin.htm

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  ye
13 år siden

1 The Basic Doctrine: “Right Lies in Might” Freedom and Liberty; Authority and power; Gold = money

2 Economic War and Disorganization Lead to International Government International Political economic conspiracy; Press/Media as tools

3 Methods of Conquest Jewish people, arrogant and corrupt; Chosenness/Election; Public Service

4 The Destruction of Religion by Materialism Business as Cold and Heartless; Gentiles as slaves

5 Despotism and Modern Progress Jewish Ethics; Jewish People’s Relationship to Larger Society

6 The Acquisition of Land, The Encouragement of Speculation Ownership of land

7 A Prophecy of Worldwide War Internal unrest and discord (vs. Court system) leading to war vs Shalom/Peace

8 The transitional Government Criminal element

9 The All-Embracing Propaganda Law; education; Masonry/Freemasonry

10 Abolition of the Constitution; Rise of the Autocracy Politics; Majority rule; Liberalism; Family

11 The Constitution of Autocracy and Universal Rule Gentiles; Jewish political involvement; Masonry

12 The Kingdom of the Press and Control Liberty; Press censorship; Publishing

13 Turning Public Thought from Essentials to Non-essentials Gentiles; Business; Chosenness/Election; Press and censorship; Liberalism

14 The Destruction of Religion as a Prelude to the Rise of the Jewish God Judaism; God; Gentiles; Liberty; Pornography

15 Utilization of Masonry: Heartless Suppression of Enemies Gentiles; Masonry; Sages of Israel; Political power and authority; King of Israel

16 The Nullification of Education Education

17 The Fate of Lawyers and the Clergy Lawyers; Clergy; Christianity and non-Jewish Authorship

18 The Organization of Disorder Evil; Speech;

19 Mutual Understanding Between Ruler and People Gossip; Martyrdom

20 The Financial Program and Construction Taxes and Taxation; Loans; Bonds; Usury; Moneylending

21 Domestic Loans and Government Credit Stock Markets and Stock Exchanges

22 The Beneficence of Jewish Rule Gold = Money; Chosenness/Election

23 The Inculcation of Obedience Obedience to Authority; Slavery; Chosenness/Election

24 The Jewish Ruler Kingship; Document as Fiction

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

en viktig link for meg er…truth11.com..

http://truth11.com/

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
13 år siden

Her er en norsk dokumentar om norsk våpen industri som støtter krigen i Irak.
Anbefales å se. Jeg har lastet den ned via Youtube og satt samen clippene til en film.

http://www.filedropper.com/etlitestykkenorge

Kali

ye
ye
Abonnent
13 år siden

“The few who understand the system, will either be so interested in its profits, or so dependent on its favors, that there will be no opposition from that class. The great body of people, mentally incapable of comprehending the tremendous advantages, will bear its burden without complaint.”

-Rothschild Brothers of London, 1863-Jun-25, in a letter to fellow members of the establishment.

BiggusD
BiggusD
Abonnent
13 år siden

Problemet med dette er at Illuminati ikke er en organisasjon i tradisjonell forstand. Man vil aldri finne -bevis- for at Illuminati eksisterer, rett og slett fordi at det ikke finnes en medlemsliste og en generalforsamling. Eller aksjonærer.

Det blir en overforenkling å si at “Illuminati gjør ditt” og “Illuminati jobber for datt” all den tid det ikke finnes noe lederskap og et hierarki som kan beslutte noe slikt.

Det hersker derimot ingen tvil om at det finnes grupper, organisasjoner og enkeltpersoner som samarbeider, konkurrerer og opererer uavhengig av hverandre men som har et felles mål – mer makt og mer penger.

Gaarders viktigste oppgave i dette foredraget, slik jeg ser det, er å nyansere ideen om Illuminati og New World Order slik at folk flest forstår at over hodene våre foregår det en maktkamp om hvem som skal få lov til å benytte oss til slavearbeid. Utviklingen det siste tiåret viser at disse gærningene ikke lenger gidder å skjule dette faktum – vi er ikke lenger den trusselen mot planene deres som vi var før.

Skal dette endre seg må vi ta tilbake media, slutte å tro at demokratiet er omtrent som Idol bare kjedeligere, og sørge for at et anti-fascistisk lovverk kommer på plass slik at ikke storkorporasjonene og politiske partier får gjennomført sine våte drømmer om Nyføydalismen.

MessyJazz
MessyJazz
Anonym
Svar til  BiggusD
13 år siden

Hva håper du å få ut av livet?

ye
ye
Abonnent
13 år siden

“A thousand sources may be quoted, yet will not convince the “skeptics,” the “realists.” It seems to me the “symptoms of mental illness” are on their side, if they refuse to look at evidence (“There are none so blind as those who WILL not see”); or perhaps something more sinister is at work, such as a knowledge of the truth, that does not want YOU to know.”

“To be paranoid means to believe in delusions of danger and persecution. If the danger is real, and the evidence credible, then it cannot be delusional. To ignore the evidence, and hope that it CANNOT be true, is more an evidence of mental illness.”

Her er et eksempel fra USA på hvordan de rikeste unndrar seg skatt til felleskapet som SMB og småfolk blir straffet hardt for om de skulle gjort det tilsvarende.

Bevisene lagt frem her er verifiserbare da fakta er hentet fra bankenes egne årsrapporter på deres hjemmesider med webadresser nederst i dette dokumentet:

Big Bank Tax Avoidance:
http://makewallstreetpay.org/bigbankdrain/big-bank-tax-drain.pdf

MrRoberts
MrRoberts
Abonnent
13 år siden

Du verden! Dere går Dan Brown en høy gang!

ye
ye
Abonnent
13 år siden

Rothschild & Sons Are Moving In For The Kill ! Witness Their Work All Over
The Globe ! RIGHT NOW !!!

Det globale pengesystemet, sentralbankene og Rothschilds som en av maktens grunnpillarer.

The World Bank/IMF is owned and controlled by NM Rothschild & Sons plus 30 to 40 of the wealthiest people in the world.

The former chief economist of the World Bank, Joe Stiglitz, was fired in 2000.
Before Joe Stiglitz was fired he took a large stack of secret documents out of the World Bank.

These secret documents from the World Bank and the International Monetary Fund reveal that the IMF required nations:

Les resten her:

http://www.sovereignindependent.com/?p=15161

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Jeg ville ha møtt opp hvis talen var gratis, men det får vel være uproblematisk, siden du skal tale om ting vi allerede vet så mye om her på speilet.

againsthelite
againsthelite
Abonnent
13 år siden

Har du planer om å videodekke foredraget ditt? Slik kan du få spredd det til flere i saueflokken. Du gjør en fantastisk jobb Hans, all ære til deg :-) .

BuzyBee
BuzyBee
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Åååå, jeg vet at foredraget nå har vært 2 ganger, men fikk dessverre ikke muligheten til å være med :(

Noen sjanse for at det kommer en gang senere igjen?

Ole-John Saga
Skribent
13 år siden

Lykke til med foredraget Hans, det kommer sikkert til å bli en suksess:)

Monica Waade
Forfatter
13 år siden

Flott Hans og igjen hjertelig takk for innsatsen din! Jeg håper du kommer med et referat etter foredraget, event. opptak for oss som befinner oss i den andre enden av dette langstrakte landet.

Når det gjelder musikken så blir det verre og verre i propagandakanalene, det er faktisk lite igjen av det som spilles som minner om musikk. Man kan også merke seg at de skrur volumet kraftig opp når spetakkelet starter så messingen til artistene skal bankes inn i hodene våre. Dette er grunnen til at jeg har sluttet å høre på radio, jeg greier simpelt hen ikke å tenke klart etter å ha lidd meg gjennom en Illuminatis låt. Dette gjøres med hensikt, garantert, tenkende mennesker er en trussel mot deres agenda.

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

tror ik der var fly innvolleret i 9/11…. kanske 3d..film….!! jeg vet at illuminati….er på tilbakegang i usa…! i usa er mange mennesker våknet up..!! hip.. hip ..hurra…..smiler….. mange fler end i norden….!!! men men det smeller også snart i us….tenker på economy…!! ellers ik mye skriverier om mongellons..!!! en nyere sykdom..!! som nok kommer fra chemtrails…!!
0m 3 år..!!! har vi utrenset..!! al onskap i vor verden..!!! tror..jeg..!!

lægger en go link om mongellons…. en skremmende sykdom….!! som er basseret på nano teknologi..!!! fuck illuminati……

http://aircrap.org/chemtrail-and-morgellons-on-italian-national-tv/33963/

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  nicodemus
13 år siden

Nicodemus:
Veldig gledelig med oppvåknede amerikanere. De har fått fart på fagforeningene og protestene mot wall street bygger seg også opp. Frøet er sådd :-)
http://makewallstreetpay.org/news.html

« Forrige artikkel

Ny Chemtrails-marsj i Oslo 19 mars

Neste artikkel »

Den humanistiske skeptiker-messias på Norgesbesøk

34
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x