Illuminatis innflytelse i underholdningsbransjen

16.1K visninger
5 minutter lesetid
101

I filmen Engler & Demoner figurerer det flyktige brorskapet Illuminati, som betyr de opplyste.  Etter at Illuminati har festet sitt stilsikre grep på publikum gjennom en stor del av handlingen i filmen blir Illuminati’s rolle hengende i løse lufta mot slutten. Er Illuminati’s rolle reell – eller bare en illusjon? Publikum blir etterlatt med tanker som ”har Illuminati i det hele tatt eksistert ”?

Er Illuminati ikke stort mer enn et raffinert symbol ?
Utbyttet av "Engler & Demoner": Er ikke Illuminati stort mer enn et raffinert symbol ?

Sannheten er at Illuminati har vært og er illusjonens mestere, the masters of make-believe…og at Illuminati er alive and kicking and real as rock den dag idag.  Dagens Illuminati er et lyssky satanistisk brorskap med enorm skjult makt innenfor mange områder av samfunnet, ikke minst i musikk- og filmindustrien.

Ennå dypt savnet: Tupac Shakur
Ennå dypt savnet: Tupac Shakur

Rap-legenden Tupac (2Pac) Shakur kjente godt til Illuminati. Han viste dette bl.a. ved å utgi et album med den respektløse tittelen Killuminati; Kill Illuminati. 2Pac skjønte etter hvert at han var doomed, noe han viste med tekster som ”Some say they expect Illuminati to take my body to sleep”. Men han valgte å løpe linen ut i sin katt og mus-lek med en usynlig fiende inntil han ble drept i Las Vegas i 1996; killed by Illuminati.

Rituell seremoni i lukket selskap på film
Stanley Kubrick's "Eyes wide shut": Rituell seremoni i lukket selskap vist på film - mer eksponering enn hva det lyssky Illuminati kunne akseptere ?

Filmskaperen Stanley Kubrick satte i sin siste film Eyes wide shut fokus på rituell praksis i lukkede, hemmelige selskaper som Illuminati. Kubrick døde i 1999 mens han sov, natten før Eyes wide shut hadde premiere; his body taken to sleep by Illuminati while his eyes wide shut.

Selv sine onde gjerninger utfører Illuminati  med stilsikker symbolsk finesse, så raffinert at det nesten ikke er til å fatte. Illuminati vet noe ikke vi vet, bl.a. viktigheten av symbolspråk for underbevisstheten. Den banebrytende psykologen Carl G. Jung som var først ute med å påpeke underbevissthetens viktighet i våre liv og symbolenes betydning (av Jung kalt arketyper) var også opptatt av psykologien av kulter. Jung var selv blitt innvidd i en kult innenfor Illuminati, Theodor Reuss’ okkulte OTO, hvor Jung innehadde femte grad.

Madonna er den første stjerneartist som har stått frem som kabbalah-utøver.

Illuminati i Hollywood: Madonna i filmrolle (1985) med Illuminati-logo på jakka
Illuminati i Hollywood: Madonna i filmrolle ("Desperately seeking Susan" - 1985) med Illuminati-logo på jakka

Kabbalah er en urgammel jødisk-mystisk tradisjon. Imidlertid ble Kabbalah-skriftene ikke oversatt til engelsk før på 1800-tallet, og utført av personer med klare okkulte interesser. En av dem var Eliphas Levi, som var med på å gjenopplive interessen for satanisme og luciferianisme. Madonna inntok for noen år siden en mentor-rolle for det unge stjerneskuddet Britney Spears, og hun sørget selv for at Britney Spears ble innvidd i Kaballah.

Det mest spektakulære utslaget av dette var åpningsnummeret under MTV’s Video Music Awards i 2003. Dette opptrinnet huskes best for at Madonna kysset Britney Spears på munnen midt under sceneshowet.

I virkeligheten var det et innvielsesrituale med okkulte undertoner som ble fremført foran en fullsatt Radio City Music Hall i hoodwinking Illuminati-stil. En kult-forestilling som ikke den godeste Jung kunne ha regissert bedre. Etter at små brudepiker hadde strødd dekor på scenegulvet kom brudene Britney Spears og Christina Aguilera ut av bryllupskaka. Begge kledd i hvitt, med slør og bukett mens de sang Madonna’s gjennombruddshit ”Like a virgin”. Så ankom Madonna kledd i sort fra hatten og ned som en dominant mesterinne, the worshipful master.

The kiss; fint lite seksuelt - desto mer rituelt
Kiss or curse ? Fint lite seksuelt - desto mer rituelt

Mens de sang Madonna-låten ”Hollywood” overrakte Madonna sin sorte flosshatt til Britney som tok den på seg. Hatte-overrekkelsen er ritualets viktigste symbolhandling, the passing of the torch, som innebar at innvielsen fant sted. Innvielsesritualer er noe enhver frimurer kjenner til. Kysset var ritualets symbolske avslutning; sealing it with a kiss. Publikums energi spilte også en rolle i ritualet.

Du kan se sceneshowet her: http://www.youtube.com/watch?v=o2OHrZIfn5o&feature=PlayList&p=AACA50E47F6E3824&index=25&playnext=4&playnext_from=PL

Britney’s ex-kjæreste Justin Timberlake, Eminem og andre artister overvar det overraskende opptrinnet, og reaksjonene etterpå var at det hadde vært storartet underholdning. Det ble spekulert i om kysset hadde lesbiske undertoner. Dette var ikke første gang Illuminati; the masters of hoodwinking*, via massemedia kommuniserte et subtilt budskap til et  publikum som ikke hadde den fjerneste anelse om hva de egentlig var med på.

(* Hoodwinking er av utøverne definert som: A symbol of secrecy, silence and darkness, in which the mysteries of our art should be preserved from the unhallowed gaze of the profane)

Hva skjedde så med Britney Spears ? Nettstedet NA24 slo senere fast at: Smasket var starten på Britney Spears nedtur. http://arkiv.na24.no/Nyhet/257721/MTVs+pengesirkus.html

Britney Spears’ lysende karriere gikk inn i fritt fall, hun fikk nerveproblemer, hysteriske utbrudd,  gjennomgikk psykiatrisk behandling og rekreasjonsopphold, utviste vulgær utagering, tapte foreldreretten til sine barn for en periode, mao en nedtur tilsynelatende uten ende.

Britney Spears personlige tragedie kan lettere forstås innenfor en kult-kontekst.

Fra sexsymbol til snauskalle. Britney smilte under utførelsen; føltes det som en lettelse ?
Fra sexsymbol til snauskalle på under en time. Britney smilte under utførelsen; føltes det som en lettelse ?

Da Britney besluttet å bryte med Kaballah, (noe som bl.a. resulterte i at Madonna forlangte å få tilbake en Kaballah-bok som Britney hadde fått av henne i bryllupspresang), valgte Britney å gjennomføre en serie symbolhandlinger. Bl.a. farget hun håret mørkt (lyst hår er Illuminati’s symbol for opplysthet; mao. at blondiner er illuminerte…), for så å rake av seg alt håret i en frisørsalong med det symbolske navnet Esther’s. Dette kan tolkes som et forsøk på å bli fri, rense seg og kutte ubehagelige bånd som tynget hennes liv. Britney gone crazy var en vanlig media-reaksjon på å se sex-idolet Britney forvandlet til snauskalle.

Eminem rapper i sin låt “Say goodbye Hollywood” noen slående utsagn:
But no one ever puts a grasp on the fact I’ve sacrificed everything I have…If I could go back, I never woulda rapped I sold my soul to the devil, I’ll never get it back… Goodbye, goodbye Hollywood, please don’t cry for me, when I’m gone for good”.

Illuminati (Henry Kissinger) i Vatikanet
Illuminati (Henry Kissinger) i Vatikanet

I Engler & Demoner blir Illuminati fremstilt som et brorskap av sannhetssøkende vitenskapelige materialister, som var blitt motarbeidet av Vatikanet opp gjennom historien. Et drama fremstilt som om Vatikanet representerte de åndelige og guddommelige verdier mens Illuminati var opptatt av det fysisk-materielle. I virkeligheten forholdt det seg kanhende omvendt: Vatikanet med fokus på materiell makt og Illuminati med fokus på det okkult-spirituelle. Felles for Vatikanet og Illuminati er den totale mangelen på interesse for Jesus’ evangelium samt misbruket av spirituell  informasjon til å skaffe seg jordisk makt. Kontroll over menneskenes forestillingsverden har vært og er et viktig middel for å beholde makten over massene.

I likhet med Vatikanet er Illuminati forvaltere av store mengder åndsvitenskapelig informasjon som er blitt hemmeligholdt gjennom århundrer, bl.a. kunnskapen om mind over matter; at bevissthet er universets virkelige fundament. En konsekvens av dette er at spiritual entities som engler og demoner er en naturlig del av virkelighetens verden. Kan hensikten med den malplaserte tittelen Engler & Demoner ha vært å hinte om dette, til et publikum som sliter med å tolke sine inntrykk og erfaringer på en måte som gir mening ?

Hvem kan tro at Dan Brown satte i gang å skrive og publisere sin folkeopplysning kamuflert som underholdning uten først å ha fått fullmakt og nøyaktige instrukser fra Illuminati…?

Vatikanets bibliotek: Viktig kunnskap som holdes skjult for menneskeheten. På tide å gi slipp på hemmeligholdet...?
Kunnskap kun for de innvidde: Vatikanets bibliotek. Viktig informasjon som holdes skjult for menneskeheten. Det er vel på tide å gi slipp på hemmeligholdet nå, slik at den virkelige opplysningstiden kan begynne.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

101 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hellwege
Abonnent
8 år siden

A chilling 923 clock reference in CERNs official symmetry video. See http://tinypic.com/view.php?pic=110i0yu&s=8#.VdCnDjYVg_4
furthermore if you google earth or map 9/23/2015 it will take you to CERN also “key to bottomless pit” …

Satan and his fallen reptilians parasite hybrids (Alien DNA see from 12:00 minutes to 18:20 in the following video to understand the connection. https://www.youtube.com/watch?v=tj57FaHA774 ) The reptilians may be trying to open a blackhole / wormhole / dimensional tear to release the fallen angels, who have been suspended in another dimension outside our own; both are constructs within physical creation. This may be the opening of the bottomless pit (portal?) referred to in Revelation 9. The “key” is the scientific knowledge and ability that mankind has been given via the occult to where they can finally unlock the bottomless pit – in God’s timing. There might be a brief,… visible merging of present time with future time – while the two coexist. See the CERN clock reference in this video from 14:22 minutes –

This may be a sort of moving the time variable in spacetime, with the matter, across the time dimensions. Some have suggested that these events may include Satan’s efforts to create eternal life on earth by tampering with time – his attempt at the Tree of Life, so to speak.Re 9:1-21. The Fifth Trumpet: The Fallen Star Opens the Abyss Whence Issue Locusts. The Sixth Trumpet. Four Angels at the Euphrates Loosed. The last three trumpets of the seven are called, from Re 8:13, the woe-trumpets. Fall—rather as Greek, “fallen.” When John saw it, it was not in the act of falling, but had fallen already. This is a connecting link of this fifth trumpet with Re 12:8, 9, 12, “Woe to the inhibitors of the earth, for the devil is come down,” &. Compare Isa 14:12, “How art thou fallen from heaven, Lucifer, son of the morning!” the bottomless pit—Greek, “the pit of the abyss”; the orifice of the hell where Satan and his demons dwell.

God Bless you and be safe in Jesus Christ

Hellwege
Abonnent
Svar til  Hellwege
8 år siden

And take heed to yourselves, lest at any time your hearts be overcharged with surfeiting, and drunkenness, and cares of this life, and so that day come upon you unawares. For as a snare shall it come on all them that dwell on the face of the whole earth. Watch ye therefore, and pray always, that ye may be accounted worthy to escape all these things that shall come to pass, and to stand before the Son of man.

Hellwege
Abonnent
8 år siden

New The Illuminati know what is coming September 22-28, 2015 (part 5 to 8)

Part 5: https://www.youtube.com/watch?v=aqlYDC6W2TI

Part 6: https://www.youtube.com/watch?v=yPMlD5Wqffk

Part 7: https://www.youtube.com/watch?v=Ci3GHgeXsWE

Part 8: https://www.youtube.com/watch?v=aAYyC_tWFg8

September 23, 2015 WARNING: The Beginning of Judgment

Hellwege
Abonnent
8 år siden

When we look att the disappearance of Flight MH 370 we have a 923 signature and a pre rapture chaos message.

239 passengers killled or 9/23. 2015 – 1776 = 239 –
August 27th is the 239th day of the year.And what does 9/11 and MH370 have in common? ……..9/23…..239 passengers and on 9/11 the TIME of the 2nd plane hitting the tower the clock changed from 9.02 to 09.03 so visually you saw 9-2-3…Official TIME is 09.03.02 (Christine Lagarde drop the zero)

Also the plane spent 23 minutes at up to 45,000 feet – way above its maximum altitude – and rendered everyone unconscious from the lack of oxygen, said a report in British tabloid Daily Mail. – See more at: http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/mh370-spent-23-minutes-above-maximum-altitude-may-have-caused-hypoxia-says#sthash.ZkpOXh3x.dpuf

WARNING: Malaysia Airlines Flight 370 ILLUMINATI CHAOS RITUAL points to SEPTEMBER 23, 2015

Hellwege
Abonnent
8 år siden

September 23, 2015 CATASTROPHE: New York Stock Exchange reveals “Mass Confusion” coming on 9/23/2015?

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Hellwege
8 år siden

September 2015 blir tidspunkt for mange profetiske hendelser: den 32-ende blodmåne, et Jubelår starter. 49 år etter at jødene erobret Jerusalem og Klagemuren. (Tempelplassen har dog vært under muslimsk dominas, men neppe så veldig lenge framover).

Også Sir Isaac Newton, en av ildsjelene bak starten av bibelkode-forskningen, regnet seg fram til September 2015:

http://wp.me/p3tGFm-dx

2015 og 2016 er de siste årtall (høyeste) som nevnes i bibelkodene.
Barak Obama, Netanyahu, og Pave Bergoglio er nevnt i bibelkodene.

https://www.youtube.com/watch?v=QRh8rcVNtUk

(Facinerende video om resultater fra bibelkode granskningen som NEWTON var med på å grunnlegge).

Hellwege
Abonnent
8 år siden

Subconscious Psychics or Beforehand Knowledge?

There is no doubt that in many movies and TV shows that the number 911 seemed to show up on many various clocks, digital screens, and other symbols. It also seemed to have abruptly stopped right after September 11th, 2001. Was this the subconscious of various directors pulling those numbers from areas of the brain that we don’t understand yet, or, is it some form of “Hidden in plain sight” communication between those “In-The-Know”.

There are also many other instances I have noticed that are not in this video series although the video itself is pretty extensive. I actually just noticed an instance in Predator 2 about an hour ago that is not in this series.
Some of the instances seem to be defying extraordinary odds.

In the Movie “Hackers” in a scene they look at a computer monitor and on the screen it has the number 911 and 3 of the 911 flight numbers and even the fourth flight 175 which is backwards as 571. What are the odds of a movie showing 2 towers with the words “Crash and Burn” on them and also showing a 911 and all 4 flight numbers on the same screen?

How about the fact that Neo’s passport in “The Matrix” expires on September 11th, 2001. What are the odds of that? When Neo walks in to meet the Oracle notice the fridge magnets say 911. When Neo dies and Trinity brings him back to life she looks at the computer screen and it says “Probe 911” and it has 93, 11, and 571 again which is flight 175 backwards.

When Goldblum opens his laptop in “Independence Day” the time left until the aliens attack is 09:11:01. What are the astronomical odds of that?

In the movie “Godzilla” the computer screen shows 911, 11, 175, 93, the word “Target” and 2 towers all at the same time on the same screen. Also in the movie a guy looks at his watch and the hands are on the 9 and 11. Furthermore, right at the same exact moment the reporter says the words “What some city officials are calling the worst act of destruction since the World Trade Center bombing” the time clock on the screen reads 17:39:11 How about those odds? Maybe some of these directors and producers need to start playing the lottery.

The creator of The X-Files even admits in this series that they hide and implant secret information into video and a big-wig at Fox admits the whole system is “Set up to screw with you”.

For those who cry coincidence, I ask you to find me another number sequence that appears as many times as 911- There are so many instances it’s actually quite amazing. See for yourself.

1.

2.

23911 or September 23rd seems to be the new subliminal Message sendt out. Check these videos out and see for yourself

The Illuminati know what is coming September 22-28, 2015

https://www.youtube.com/watch?v=jCoGDTi9RvI

—-

also must see videos

https://www.youtube.com/watch?v=UiUrevq2Ko0

https://www.youtube.com/watch?v=swbbgqaNhQo#t=215

https://www.youtube.com/watch?v=yLSh_frDxL0

https://www.youtube.com/watch?v=sNKGqv_nhOI

23911 screenshot from the pixels Movie coming out later this year.. see

http://oi60.tinypic.com/30rmosl.jpg

Hellwege
Abonnent
Svar til  Hellwege
8 år siden
Hellwege
Abonnent
Svar til  Hellwege
8 år siden

Another World video game shows 9/23 CERN/key to Abyss

https://www.youtube.com/watch?v=fzPzwluKxso

Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Hollywood Buttsex – Anal Vampirism – Dog Priests Ritually “Illuminate” (Anally Rape) 3-Year-Olds – Kundalini Serpent (Spinal Cord) Activation: From Brown Eye to Third Eye – Blood Oaths and Ritual Buggery – Elitist Parasitic “Ruling Class” Inverts and Counterfeits – MK-ULTRA Sodomy-Based Programming – Sexual Trauma and Amnesiac Barriers – Masonic Predators Attempting to Normalize Pedophilia http://www.abeldanger.net/2015/05/hollywood-buttsex-anal-vampirism-dog.html

Quote: Don’t Go West [Preview B] – The Celtic Rebel

A preview of Celtic Rebel’s epic documentary about what goes on “behind” the scenes in Hollywood. “Because of the nature of the subject, there’s no real delicate way to handle it. Without being unnecessarily crude, on the one hand, or avoiding the reality of the situation, on the other, I’m going to share what the Lord is impressing upon me.” –Bob Schlenker (The Open Scroll Blog). Interviewing Deprogrammers: In the House of the Strong Man, Sodomy Is the Key. Interview with Marion Knox http://www.whale.to/b/knox_h.html by Elana Freeland. The doctors of the law, too, who had come down from Jerusalem, said, ‘He is possessed by Beelzebub’, and ‘He drives out devils by the prince of devils.’ So he called them to come forward, and spoke to them in parables: ‘How can Satan drive out Satan? If a kingdom is divided against itself, that kingdom cannot stand; if a household is divided against itself, that house will never stand; and if Satan is in rebellion against himself, he is divided and cannot stand; and that is the end of him. ‘On the other hand, no one can break into a strong man’s house and make off with his goods unless he has first tied the strong man up; then he can ransack the house.’ (Mark 3:22-27, NEB) ..

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Miley Cyrus Exposed! New Video Shows Blatant ‘MK’ Mind Control! https://www.youtube.com/watch?v=qxVqTafDsdc

Quote: More info at link: http://vigilantcitizen.com/latestnews/miley-cyrus-releases-new-video-hospital-mind-control/

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Thin Lizzy – Hollywood (BBC)

Quote: Thin Lizzy – Hollywood, BBC UK TV 09.01.82 May Booker on keyboards. Enjoy!

Thin Lizzy youtube mix

“Etter mange års tjenesteytelse for også såkalte norske kristne, har jeg funnet ut at 99+% av de er permanent utakknemlige, se eksempelvis på såkalt kristelig folkeparti og den norske kirke. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/glimt-fra-satans-tempel-vatikanet/comment-page-13/#comment-102432

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

«Vi skal oppfordre de rette menneskene til å tro at det vil være i deres beste interesse å kritisere hvor opprørende dette er!».

I løpet av tre måneder skulle Clifford hviske i de rette ørene: til lorder, regjeringsmedlemmer, pr-kåte politikere – og fortelle dem om dette avskyelige dataspillet, der man blir oppfordret til å drepe fotgjengere.

Han ansatte den britiske publisisten Max Clifford, en mester i å manipulere tabloidpressen.Hans plan var like enkel som genial.

Det var BMG Interactive-sjefen Gary Dale som kom opp med planen om hvordan de skulle få maks utbytte av de kontroversielle elementene i spillet.

Siden brødrene akkurat hadde flyttet til New York, ble spillet forflyttet til en versjon av det store eplet kalt Liberty City.
Frihet var nøkkelordet. Her kunne spilleren gjøre akkurat det de selv ville, gå hvor som helst og herje fritt. Total anarki i en åpen, livs levende verden. Ikke rart myndigheter og moralister følte seg truet.

Brødrene Houser hadde helt siden starten bevisst gått inn for å provosere, og for to britiske hiphop-fans i tjueårene var det en del av appellen å bli sett på som rebeller.

Allerede et halvår før spillet var i butikkene hadde Lord Capbell av Croy tatt opp dette skandaløse spillet i underhuset: «Vi kan rett og slett ikke tillate at barn og unge kan bli inspirert til å tro at bilkriminalitet og råkjøring er en akseptabel eller fornøyelig ting å foreta seg!».

Britiske politikere debatterte heftig om hvordan denne styggedommen kunne stoppes, mens konservative tabloidaviser som «Daily Mail» raste mot dette «kriminelle dataspillet som glorifiserer råkjørere».

Ingen av dem visste noe som helst om «Grand Theft Auto», naturligvis, annet enn det Max Clifford hadde fortalt dem.

«GTA»-skaperne var forbløffet. Britiske politikere og tabloidaviser fulgte nærmest ordrett Max Cliffords slagplan, og hadde latt seg manipulere så grådig at det nærmest var poetisk.
http://www.pressfire.no/nyheter/PC/7469/Slik-endret-11.-september-Grand-Theft-Auto-III

Upcoming title in the GTA franchise is expected to cost around $265 million – more than most blockbusters
http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/features/gta-5-is-1-but-what-are-the-most-expensive-video-games-of-all-time-8815504.html

Så enkelt kan det gjøres.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

– Hvis jeg var Djevelen ville jeg kjøpt Disney.
Disney-film beskyldes for å promotere homofili og dyresex
http://www.dagbladet.no/2014/03/12/kultur/disney/religion/frost/film/32278567/

Whats new?

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Hva er årsakene til at enkelte store artister og musikkgrupper ser ut til å klare å holde seg unna korrupte og satanistiske elementer som illuminati?, eksempelvis: Jethro Tull – Live at Madison Square Garden 1978 – Full DVD http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1320&start=351#M8220 + extra, direct reference

Hvorfor klarer og gjør ikke mange de som er nevnt her det samme? The destabilization of Syria http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/invasjon-amerikanske-tropper-omringer-syria/comment-page-4/#comment-88596

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

DEN SYKESTE SPØKEN SKJULT I EN BARNEBOK

«Lick an orange. It tastes like an orange. The strawberries taste like strawberries! The snozzberries taste like snozzberries!», deklarerer Wonka, og oppfordrer til å slikke på tapeten.

Snozzberries? Hva i alle verden er det? Vi ler av tulleordet, men ingen vet hva det er. Vel, ingen bortsett fra Roald Dahl. Han visste utmerket godt hva «snozzberry» betyr.

– Det er en pikk. Snozzberries er pikker. Willy Wonka lar barna slikke på tapet med pikksmak, skriver Scibelly på cracked.com.

I boken knekker fortellingens sentrale figur Oswald Hendryks Cornelius, «historiens overlegent største horebukk», ut en slu plan for å bli rik i en fei sammen med den uimotståelige skjønnheten Yasmin Howcomely.

Planen går ut på å forføre verdens rikeste og mest berømte menn, og selge brukte kondomer full av sperm til kvinner som vil ha berømte etterkommere.

Teksten er formet som onkel Oswalds etterlatte brev og dagbøker, og ordet snozzberry dukker opp igjen da Yasmin Howcomel forteller hvordan hun nedla forfatteren George Bernard Shaw, som slett ikke ville bruke kondom.

«There’s only one way when they get violent,» Yasmin said. «I grabbed hold of his snozzberry and hung onto it like grim death and gave it a twist or two to make him hold still.»
http://www.side3.no/article3420433.ece
http://www.cracked.com/quick-fixes/the-filthiest-joke-ever-hidden-in-childrens-movie/

Taita
Taita
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Først tenkte jeg at snozzberries må bety snyte-bær, snørr eller busemenn. Men så fant jeg snozzberry soup:
blowing your nose in hand and wiping it on the cock. then having the girl lick it like a lollipop while saying mmm tastes like snozzberrys
excuse me miss? would you like to come back to my place for some snozzberry soup?
Willy Wonka tror jeg vi kan oversette med “Villig runker”, og den pedofile Roald Dahl har tydelig skrevet om sine innerste drømmer.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Starsuckers http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1047&start=76#M8076 + extra. Quote: Documentary that explores human being’s desire to be famous and how that effects society

Direkte referanse,
Starsuckers http://blip.tv/illskam/starsuckers-3548925

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Jimi Hendrix’s Death Exposed http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=176#M7988

Kurt Cobain And The Illuminati http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=176#M7987

Direkte referanser,

Jimi Hendrix’s Death Exposed

Kurt Cobain And The Illuminati

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

To første videoer i spilleliste ‘Jimi Hendrix’s Death Exposed’ er vedheftet restriksjoner. Her er de separat,
1

2

Kilde,
http://truth777exposed.blogspot.com/

Oxford
Oxford
Anonym
12 år siden

Her er alikevel noen filmer som anbefales :)

Soylent Green http://www.imdb.com/title/tt0070723/
1984 http://www.imdb.com/title/tt0048918/
Another Earth http://www.imdb.com/title/tt1549572/
Awakenings http://www.imdb.com/title/tt0099077/
Den brysomme mannen http://www.imdb.com/title/tt0808185/
Enter the Void http://www.imdb.com/title/tt1191111/
The truman show http://www.imdb.com/title/tt0120382/

Dette er alle filmer som fortsetter å gå etter du har skrudd av spilleren

Oxford
Oxford
Anonym
12 år siden

Jeg vil også legge til at jeg synes det her helt naturlig å nevne film i sammenheng med programmering og forming av mennesket.
Hjernen opererer med bilder. Hvis noen forteller om noe du aldri har opplevd før, vil hjernen din leite etter bilder uansett. Har du sett det på film, vil det være din referanse til det du ikke har opplevd. På denne måten skapes ofte en falsk virkelighet.

Så filmbransjen har en stor rolle i dette spillet. De fleste har vel sett noen filmer i sitt liv.

Oxford
Oxford
Anonym
12 år siden

Ser til stadighet filmer som prøver å demonisere samfunnsutbrytere. Synes filmbransjen hyppigere og hyppigere bruker sterke virkemidler lure seeren in på et bestemt spor. Nå er det også blitt vanligere enn før å referere til den virkelige verden i spillefilm. Politisk osv. Dette er veldig utspekulert men godtatt av massen. Programmeringen oppgraderes.

Så nylig en film fra 2011 “Martha Marcy May Marlene” http://www.imdb.com/title/tt1441326/ . Denne filmen tar for seg en jente som rømmer fra en sekt, der vi får se tilbakeblikk fra tiden i denne sekten. Dette har vi jo sett før. Og jeg prøver ikke glorifisere sinnsvake sekter. Men etter min mening gjør de det litt anderledes enn jeg har sett før i denne filmen. De fremmstiller rollefigurene i sekten som grufulle, samtidig som karakterene snakker om paralelle dimensjoner, kjærlighetsenergier div.. Får inntrykk av at de virke litt mer konspiratorisk anlagte. Fikk en litt kvalmende følelese av hele greia.

Synes det legger seg i rekken av den nye programmeringen som er i fremmarsj : Do not think different!!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Brukeren er skutt og filmen allerede slettet av Jesuittene Hans :(

Her er litt om hvordan de sataniske Jesuittene bygde opp Rotchilds bankimperium og hvordan de bruker Knights of Malta til å kontrolere de andre sataniske brorskapene for å ta verdensherredømme :)

The Knights of Malta Are Ruled Over By The Vatican Jesuit Order

http://www.youtube.com/watch?v=qOT1tWNwVCs&feature=channel_video_title

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Gamma Ray – Illuminati + No world order –

Fant en fin låt her som iallfall de som iker litt heavy musikk vil like. Noen masse illumnati-greier i tekster osv, ikke alle var like klart hvilken side ble fremmet, men eg likte iallfall denne, og den kan inspirere oss litt:

Gamma Ray – Illuminati + No world order

Illuminati
You’ve come to take control
You can take my heartbeat
But you can’t break my soul
We all shall be free

Illuminati
You’ll never take control
Your new world order
Will lead to none at all
We all stand before you as one
Heaven is for everyone
To be free from the dark

Gamma Ray – Illuminati + No world order

http://www.youtube.com/watch?v=X8tnhDUscGs

http://www.youtube.com/watch?v=s3KANkruydc&feature=related

« Forrige artikkel

Overvåkningskandalens skjulte agenda

Neste artikkel »

Hans navn er Ezra Nawi

101
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x