Illuminatis innflytelse i underholdningsbransjen

16036 visninger
5 minutter lesetid
101

I filmen Engler & Demoner figurerer det flyktige brorskapet Illuminati, som betyr de opplyste.  Etter at Illuminati har festet sitt stilsikre grep på publikum gjennom en stor del av handlingen i filmen blir Illuminati’s rolle hengende i løse lufta mot slutten. Er Illuminati’s rolle reell – eller bare en illusjon? Publikum blir etterlatt med tanker som ”har Illuminati i det hele tatt eksistert ”?

Er Illuminati ikke stort mer enn et raffinert symbol ?
Utbyttet av "Engler & Demoner": Er ikke Illuminati stort mer enn et raffinert symbol ?

Sannheten er at Illuminati har vært og er illusjonens mestere, the masters of make-believe…og at Illuminati er alive and kicking and real as rock den dag idag.  Dagens Illuminati er et lyssky satanistisk brorskap med enorm skjult makt innenfor mange områder av samfunnet, ikke minst i musikk- og filmindustrien.

Ennå dypt savnet: Tupac Shakur
Ennå dypt savnet: Tupac Shakur

Rap-legenden Tupac (2Pac) Shakur kjente godt til Illuminati. Han viste dette bl.a. ved å utgi et album med den respektløse tittelen Killuminati; Kill Illuminati. 2Pac skjønte etter hvert at han var doomed, noe han viste med tekster som ”Some say they expect Illuminati to take my body to sleep”. Men han valgte å løpe linen ut i sin katt og mus-lek med en usynlig fiende inntil han ble drept i Las Vegas i 1996; killed by Illuminati.

Rituell seremoni i lukket selskap på film
Stanley Kubrick's "Eyes wide shut": Rituell seremoni i lukket selskap vist på film - mer eksponering enn hva det lyssky Illuminati kunne akseptere ?

Filmskaperen Stanley Kubrick satte i sin siste film Eyes wide shut fokus på rituell praksis i lukkede, hemmelige selskaper som Illuminati. Kubrick døde i 1999 mens han sov, natten før Eyes wide shut hadde premiere; his body taken to sleep by Illuminati while his eyes wide shut.

Selv sine onde gjerninger utfører Illuminati  med stilsikker symbolsk finesse, så raffinert at det nesten ikke er til å fatte. Illuminati vet noe ikke vi vet, bl.a. viktigheten av symbolspråk for underbevisstheten. Den banebrytende psykologen Carl G. Jung som var først ute med å påpeke underbevissthetens viktighet i våre liv og symbolenes betydning (av Jung kalt arketyper) var også opptatt av psykologien av kulter. Jung var selv blitt innvidd i en kult innenfor Illuminati, Theodor Reuss’ okkulte OTO, hvor Jung innehadde femte grad.

Madonna er den første stjerneartist som har stått frem som kabbalah-utøver.

Illuminati i Hollywood: Madonna i filmrolle (1985) med Illuminati-logo på jakka
Illuminati i Hollywood: Madonna i filmrolle ("Desperately seeking Susan" - 1985) med Illuminati-logo på jakka

Kabbalah er en urgammel jødisk-mystisk tradisjon. Imidlertid ble Kabbalah-skriftene ikke oversatt til engelsk før på 1800-tallet, og utført av personer med klare okkulte interesser. En av dem var Eliphas Levi, som var med på å gjenopplive interessen for satanisme og luciferianisme. Madonna inntok for noen år siden en mentor-rolle for det unge stjerneskuddet Britney Spears, og hun sørget selv for at Britney Spears ble innvidd i Kaballah.

Det mest spektakulære utslaget av dette var åpningsnummeret under MTV’s Video Music Awards i 2003. Dette opptrinnet huskes best for at Madonna kysset Britney Spears på munnen midt under sceneshowet.

I virkeligheten var det et innvielsesrituale med okkulte undertoner som ble fremført foran en fullsatt Radio City Music Hall i hoodwinking Illuminati-stil. En kult-forestilling som ikke den godeste Jung kunne ha regissert bedre. Etter at små brudepiker hadde strødd dekor på scenegulvet kom brudene Britney Spears og Christina Aguilera ut av bryllupskaka. Begge kledd i hvitt, med slør og bukett mens de sang Madonna’s gjennombruddshit ”Like a virgin”. Så ankom Madonna kledd i sort fra hatten og ned som en dominant mesterinne, the worshipful master.

The kiss; fint lite seksuelt - desto mer rituelt
Kiss or curse ? Fint lite seksuelt - desto mer rituelt

Mens de sang Madonna-låten ”Hollywood” overrakte Madonna sin sorte flosshatt til Britney som tok den på seg. Hatte-overrekkelsen er ritualets viktigste symbolhandling, the passing of the torch, som innebar at innvielsen fant sted. Innvielsesritualer er noe enhver frimurer kjenner til. Kysset var ritualets symbolske avslutning; sealing it with a kiss. Publikums energi spilte også en rolle i ritualet.

Du kan se sceneshowet her: http://www.youtube.com/watch?v=o2OHrZIfn5o&feature=PlayList&p=AACA50E47F6E3824&index=25&playnext=4&playnext_from=PL

Britney’s ex-kjæreste Justin Timberlake, Eminem og andre artister overvar det overraskende opptrinnet, og reaksjonene etterpå var at det hadde vært storartet underholdning. Det ble spekulert i om kysset hadde lesbiske undertoner. Dette var ikke første gang Illuminati; the masters of hoodwinking*, via massemedia kommuniserte et subtilt budskap til et  publikum som ikke hadde den fjerneste anelse om hva de egentlig var med på.

(* Hoodwinking er av utøverne definert som: A symbol of secrecy, silence and darkness, in which the mysteries of our art should be preserved from the unhallowed gaze of the profane)

Hva skjedde så med Britney Spears ? Nettstedet NA24 slo senere fast at: Smasket var starten på Britney Spears nedtur. http://arkiv.na24.no/Nyhet/257721/MTVs+pengesirkus.html

Britney Spears’ lysende karriere gikk inn i fritt fall, hun fikk nerveproblemer, hysteriske utbrudd,  gjennomgikk psykiatrisk behandling og rekreasjonsopphold, utviste vulgær utagering, tapte foreldreretten til sine barn for en periode, mao en nedtur tilsynelatende uten ende.

Britney Spears personlige tragedie kan lettere forstås innenfor en kult-kontekst.

Fra sexsymbol til snauskalle. Britney smilte under utførelsen; føltes det som en lettelse ?
Fra sexsymbol til snauskalle på under en time. Britney smilte under utførelsen; føltes det som en lettelse ?

Da Britney besluttet å bryte med Kaballah, (noe som bl.a. resulterte i at Madonna forlangte å få tilbake en Kaballah-bok som Britney hadde fått av henne i bryllupspresang), valgte Britney å gjennomføre en serie symbolhandlinger. Bl.a. farget hun håret mørkt (lyst hår er Illuminati’s symbol for opplysthet; mao. at blondiner er illuminerte…), for så å rake av seg alt håret i en frisørsalong med det symbolske navnet Esther’s. Dette kan tolkes som et forsøk på å bli fri, rense seg og kutte ubehagelige bånd som tynget hennes liv. Britney gone crazy var en vanlig media-reaksjon på å se sex-idolet Britney forvandlet til snauskalle.

Eminem rapper i sin låt “Say goodbye Hollywood” noen slående utsagn:
But no one ever puts a grasp on the fact I’ve sacrificed everything I have…If I could go back, I never woulda rapped I sold my soul to the devil, I’ll never get it back… Goodbye, goodbye Hollywood, please don’t cry for me, when I’m gone for good”.

Illuminati (Henry Kissinger) i Vatikanet
Illuminati (Henry Kissinger) i Vatikanet

I Engler & Demoner blir Illuminati fremstilt som et brorskap av sannhetssøkende vitenskapelige materialister, som var blitt motarbeidet av Vatikanet opp gjennom historien. Et drama fremstilt som om Vatikanet representerte de åndelige og guddommelige verdier mens Illuminati var opptatt av det fysisk-materielle. I virkeligheten forholdt det seg kanhende omvendt: Vatikanet med fokus på materiell makt og Illuminati med fokus på det okkult-spirituelle. Felles for Vatikanet og Illuminati er den totale mangelen på interesse for Jesus’ evangelium samt misbruket av spirituell  informasjon til å skaffe seg jordisk makt. Kontroll over menneskenes forestillingsverden har vært og er et viktig middel for å beholde makten over massene.

I likhet med Vatikanet er Illuminati forvaltere av store mengder åndsvitenskapelig informasjon som er blitt hemmeligholdt gjennom århundrer, bl.a. kunnskapen om mind over matter; at bevissthet er universets virkelige fundament. En konsekvens av dette er at spiritual entities som engler og demoner er en naturlig del av virkelighetens verden. Kan hensikten med den malplaserte tittelen Engler & Demoner ha vært å hinte om dette, til et publikum som sliter med å tolke sine inntrykk og erfaringer på en måte som gir mening ?

Hvem kan tro at Dan Brown satte i gang å skrive og publisere sin folkeopplysning kamuflert som underholdning uten først å ha fått fullmakt og nøyaktige instrukser fra Illuminati…?

Vatikanets bibliotek: Viktig kunnskap som holdes skjult for menneskeheten. På tide å gi slipp på hemmeligholdet...?
Kunnskap kun for de innvidde: Vatikanets bibliotek. Viktig informasjon som holdes skjult for menneskeheten. Det er vel på tide å gi slipp på hemmeligholdet nå, slik at den virkelige opplysningstiden kan begynne.

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

101 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
sumeria
sumeria
13 år siden

flott artikkel :)
da jeg leste den stoppet jeg og undre over ordet «Kabbalah» jeg følte at det kanskje kunne ha flere betydninger som kabb-alah
kom over denne siden:

http://www.outlawjournalism.com/forum/viewtopic.php?t=1882&start=40&sid=1c7a6ee1f3c8eff29b1a264dc534d7f5

,hvor det kommer en del forskjellige teorier om det.
håper det kan være til nytte :D

Lynx Veritas
Lynx Veritas
13 år siden

Kabbalah,…blir av okkult-researcher Texe Mars omtalt som Babylonsk svartmagi. Ifølge Albert Pike er den grunnstenen i frimureriet:

SirLancelot
SirLancelot
13 år siden

Dette er et veldig interessant tema, queen tok opp bohemian grove i sin rhapsody, jeg går ut i fra at de fleste her inne vet hva bohemian grove er, la oss se litt på teksten til freddy:

«Is this the real life-
Is this just fantasy-
Caught in a landslide-
No escape from reality- »

Her er det flere lag av betydning, han henviser til de dramatiske forestillingene i the grove; leve ut ville fantasier; «landslide» viser til overvelmende krefter, både naturlig og politisk; «no escape» er et åpenbart hint mot hemmeligholdet og når du er et offer for det er det slutt, bokstavelig talt.

Open your eyes
Look up to the skies and see-
Im just a poor boy,i need no sympathy-
Because Im easy come,easy go,
A little high,little low,
Anyway the wind blows,doesnt really matter to me,
To me

Freddy var temmelig fattig på den tiden og han ble invitert til å bli med til the grove av en rik mann.

Mama,just killed a man,
Put a gun against his head,
Pulled my trigger,now hes dead,
Mama,life had just begun,
But now Ive gone and thrown it all away-

Sett bort i fra den falske henrettelsen i «dull care ritualet» må mange offer delta i rituelle drap, disse blir ofte utført med en pistol mot hodet.

Mama ooo,
Didnt mean to make you cry-
If Im not back again this time tomorrow-
Carry on,carry on,as if nothing really matters-

Traumatisert av å ha deltatt på det fortsetter freddy avskjært fra sin tidligere etikk og moral, as if nothing really matters.

Han vet også at de andre der har stor makt og at de kan få han til å forsvinne like enkelt, så han legger igjen et hint til moren sin i tilfelle det skulle skje så hun ikke blir frustrert:

Too late,my time has come,
Sends shivers down my spine-
Bodys aching all the time,
Goodbye everybody-Ive got to go-
Gotta leave you all behind and face the truth-
Mama ooo- (any way the wind blows)
I dont want to die,
I sometimes wish Id never been born at all-

Ved et eller annet tidspunkt blir han mest trolig fortalt at han er den neste til å bli et ritueltoffer dersom han bryter taushetsløftet om hva han har observert.

I see a little silhouetto of a man,
Scaramouche,scaramouche will you do the fandango-
Thunderbolt and lightning-very very frightening me-
Galileo,galileo,
Galileo galileo
Galileo figaro-magnifico-
But Im just a poor boy and nobody loves me-
Hes just a poor boy from a poor family-
Spare him his life from this monstrosity-
Easy come easy go-,will you let me go-
Bismillah! no-,we will not let you go-let him go-
Bismillah! we will not let you go-let him go
Bismillah! we will not let you go-let me go
Will not let you go-let me go
Will not let you go let me go
No,no,no,no,no,no,no-
Mama mia,mama mia,mama mia let me go-
Beelzebub has a devil put aside for me,for me,for me-

Her beskriver han mest sannsynelig dull care ritualet, det teatralske, med thespianske referanser, (Scaramouche, fandango, Gallileo, magnifico) til de forskjellige aktene. Fram og tilbake argumentet om å la ham gå eller ikke er en del av cremation of care hvor de enten skal la ham gå eller brenne ham i et rituelt slakt. «Bismillah» gir en imprimatur finalitet av det uunngåelig løpet i det dramatiske ritualet.

So you think you can stone me and spit in my eye-
So you think you can love me and leave me to die-
Oh baby-cant do this to me baby-
Just gotta get out-just gotta get right outta here-

Her ser det ut som Freddy hadde attraksjon til personen som inviterte ham, han trodde sikkert han skulle bli med på en luksuriøs tur, men ble i steden invitert med på et bizzart rituale med ydmykende orgier på the grove. Han beskriver dette som å bli Stoned (muligens en referanse til narkotika), spyttet i «øyet», elsket (sex) og etterlatt for å dø (etter en gruppe voldtekt).

Med sin artistiske stemme fortsetter han med å si at han vil stå oppreist, at han vil overleve situasjonen og komme ut av det med sinnet i behold.

Nothing really matters,
Anyone can see,
Nothing really matters-,nothing really matters to me,

Any way the wind blows….

Selv om han klarte å rømme fra the grove med sinnet i behold, er han alikevel forandret for alltid, følelsesmessig og mentalt avstumpet av det han opplevde. Etter dette så han bare ut til å flyte gjennom livet.

Nå promoterer de også de store rapartistene, Jay Z er et annet åpenbart eksempel:

Et åpenbart øye i pyramiden:
http://i393.photobucket.com/albums/pp14/Inverted_Heptagram_Star/jayz.jpg

Tror han har gjort det til et trademark for klesmerket sitt:
http://i393.photobucket.com/albums/pp14/Inverted_Heptagram_Star/Jay-Zhands.jpg

med litt hjelpelinjer til kameratene bak:
http://i393.photobucket.com/albums/pp14/Inverted_Heptagram_Star/Jay-Zpyramid.jpg

Klærne hans, «masters of the craft» hehe, her er det rett i fleisen på deg:
http://i393.photobucket.com/albums/pp14/Inverted_Heptagram_Star/rocawearsymbolism04ac7.jpg

Det blir åpenbart når du ser plateselskapet hans:
http://i393.photobucket.com/albums/pp14/Inverted_Heptagram_Star/rocafellarecordss.png

Det er tydelig at det er ting på gang i rap verdenen:

http://i393.photobucket.com/albums/pp14/Inverted_Heptagram_Star/crooks-castels-illuminati-spring-20.jpg

http://i393.photobucket.com/albums/pp14/Inverted_Heptagram_Star/209sf14.jpg

Symbolikk i musikkvideoer:

http://youtube.com/watch?v=2Sg8K6u9MKQ

Insider diskuterer frimurerkobling i underholdningsbransjen:
http://youtube.com/watch?v=f3a9c3eeb8E

videoen de snakker om:

Rapperne kneler for sine mestere og tilber dem åpenlyst.

Øyet er også sentralt i film:

http://img.photobucket.com/albums/v649/InvertedRedPentagram/2001_a_Space_Odyssey1968.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v649/InvertedRedPentagram/A_Clockwork_Orange1971.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v649/InvertedRedPentagram/Frankenstein_Unbound1990.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v649/InvertedRedPentagram/National_Treasure2004.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v649/InvertedRedPentagram/Minority_Report2002.jpg

Time magazine:
http://i393.photobucket.com/albums/pp14/Inverted_Heptagram_Star/Time_magazine_eyes.jpg

I filmen watchmen, har den superskurken, horus øye på beltespennen:
http://i393.photobucket.com/albums/pp14/Inverted_Heptagram_Star/watchmen_eye_of_horus.jpg

http://i393.photobucket.com/albums/pp14/Inverted_Heptagram_Star/Eye_of_Horus_bwsvg.png

Listen blir etterhvert veldig lang om du tar med alt.

Tilfeldig at de fleste tv-serier handler om politi tror du?:
http://youtube.com/watch?v=DEMfiI_BZOY

Veldig interessant at du tok opp dette temaet Hans, her er det utrolig mye stoff å ta tak i for dem som har tid og lyst til å grave. Fortsett gjerne å komme med mer stoff om dette.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

På Illuminati News, under tittelen «The Truth About the Entertainment Industry» http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/index2.htm står det bl.a.:

«To sign up as a musician for the big Record Companies, you have to be willing to work toward their Agenda, which is to eventually obtain total control over the World Population, or, like in many cases, you are already mind controlled before you start your career.»

I videoen Anna Nicole, Britney & Mind Control
http://video.google.com/videoplay?docid=-891321698051955222

fremgår det at både Britney Spears, Christina Aguilera og Justin Timberlake allerede som barn deltok i et slags «Wonderland opplegg» i regi av Disney el.l. som kan ha vært et Mind Control opplegg. Da Britney hadde klippet av seg håret og ble spurt om hvorfor sa hun noe i retning av at hun ville ikke at «they should touch her any more». Dette ble tolket som at hun mente hennes «handlers», som er personer som gjennomfører mind control opplegg. Dette indikerer at Britney Spears kan ha vært offer for mind control lenge før det omtalte scene-ritualet med Madonna.

Forøvrig er det også en video om materien på The Arrivals Blogspot:
The Arrivals Pt. 22 (Our Satanic Pop Culture)
http://thearrivals.blogspot.com/search?updated-max=2008-08-31T12%3A42%3A00-04%3A00&max-results=4

Materien blir mørkere jo mer man graver i den. Så kan man jo spørre seg om hvorfor media, inkl. norske kjendis- og sladremedia, vier så mye oppmerksomhet til disse personenes utskeielser og tildels tragiske liv.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
13 år siden

Mer om Kabbalah og dens opprinnelse. Er Kabbalah en bruksanvisning til å vekke opp og tilfredsstille demoniske ånder? Har dette tilknytning til Ufo-aliens mysterier? Er det disse skapningene Illuminati og NWO-kabalen dyrker som sine egentlige «overlords» gjennom de mange secret-societies.

Anbefaler en dokumentar som tar opp disse tema og mye mer……..
Alien Kabbalah; http://video.google.com/videoplay?docid=-6832604047196302751

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Litt mer om Madonna og Illuminati:
(Fra: http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/madonna.htm)

Last March after getting more and more upset with the way things were going in the P2 illuminati manipulation game and the Regular Grand Lodge of England project, I got a strange phone call from the Grand Secretary of the RGLE, the illuminati Jesuit CIA inspired agent Bro.Rui Gabirro (Grand Master of the Ordre Martinist Synarchique) who told me he was with Madonna in her flat in London and they wanted to invite me to join them as soon as possible to discuss the possible opening of a new masonic Lodge in her Cabalistic circle. Rui said Madonna (already a Martinist) could be Worshipfull Master of such Lodge, and I personaly loved at the time this kind of Cagliostro Theatre with idiotic VIP’s.

It was quite obvious for me and my wife that this latest offer was made in the attempt to keep me cool by American intelligence and the illuminati knowing my passion for music and the arts, and at the same time the possibility for them to further manipulate illuminati slave Madonna and keep her busy with a few more cabalas in the coming years. Well this is my truth and my experience with Madonna in the illuminati , later that week Rui was still with Madonna recording an interview about Freemasonry and Cabala in her studio but I never went there and Im happy about it because she is unfortunately a satanist at the moment just like her evil Masters.

Sitatet er fra Leo Zagami, en av Illuminati’s fløyteblåsere, se
http://www.leozagami.com/confessions/

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden

Rihanna og Jay Z i sangen «Umbrella» viste om Finanskrisen før den rammet på sitt værste. Jay Z sier: «Coming down with the jones(dow jones) when the clouds come were gone, we rockefeller, we fly higher than weather.»

Jay Z har jo samme navn som Rockefeller foundation, og han holder henda i en pyramide form og ser gjennom det med øyet, slik at han portrerer «The all seeying eye in the capstone»

Det er utrolig hvor godt underholdningsbransjen er med på å påvirke barna. Hele hip hop bevegelsen gikk fra å være revolusjonær » express yourself» og opplys nabolaget om faenskapet de påfører dere, til å bli Jeg har flest damer, jeg kjører fet bil, se på meg se på meg…

som jeg sier det, the black panthers, sold out for black phantoms.

Tupac Shakur kom fra en black panther familie, og han fikk utrolig mye oppmerksomhet, han snakket om hva som skjedde i samfunnet og pekte fingere dit det var fortjent. Han viste at han kom til å bli drept, og det er illuminati refereanser i ganske mange låter.

Dead Prez er de eneste som holder den ånden oppe, sammen med et par andre rappere.

Sjekk ut Dead Prez!

TruthHunter
TruthHunter
13 år siden

Armin: Godt poeng! Aldri tenkt på det før. Og hva med «when the clouds come, were gone» Kan det være en stor katastrofe som er på vei, og Eliten er plutselig forsvunnet og gjemt seg?
«we rockefellas, we fly higher than weather» De ser på seg selv som større en naturen.

TruthHunter
TruthHunter
13 år siden

Umbrella tekstforfattere:

Shawn Carter, Christopher Stewart, Thaddis Harrel, Terius Nash

Ofte sangerne ikke helt vet hva de synger, de får bare en sang og blir bedt om å synge den. Så Jay-Z og Rihanna vet nok ikke hva de har sunget.

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden

Hei TruthHunter! Rihanna er en robotartist, men Jay-z derimot vet jeg ikke skriver sine egne tekster. Han freestyler dem i studio og får det på tape, han har faktisk sine egne tekster i forhold til andre.

Jeg surfra litt på nettet og fant det her:

http://vigilantcitizen.com/?p=175

Og kom til å huske at Rihanna’s karriere og musikkvalg, gikk mot en mørk og okkult rettning etter at hun vanket rundt sammen med Jay-Z i en lengere periode i 2005-2006. Jay Z er godt over 40 og rihanna var på den tiden 19år. Hva de to gjorde sammen kan jo være veldig mystisk og hemmelig, men stakkars Rihanna, hun ble jo helt ødelagt og hjernevasket. Diiiiisturbia anyone?

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden

Fred Flintstone tilogmed!!

http://vigilantcitizen.com/?p=734

Beyonce og denne Sasha Fierce ludderet er ikke så mye bedre enn Rihanna.

http://vigilantcitizen.com/?p=604

Marius Tobiassen
13 år siden

Is Tupac alive?

Marius Tobiassen
13 år siden

SirLancelot
SirLancelot
13 år siden

Den Lille Snille Ulven, Leo Zagami og benjamin fullford må være de største shills på planeten i dag. Ikke ta noe av det de sier som sannhet, vær så snill. De ødelegger for alle som søker sannhet.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

SirLancelot, jeg er på ingen måte hårsår, men foretrekker at du fokuserer på info/fakta, fremfor på person. Hva om du f.eks. kommer med litt mer info om Madonna’s okkulte liv og bakgrunn ? Artikkelen belyser ikke dette i særlig grad. F.eks. benyttes begrepet «worshipful master» i tilknytning til Madonna både i artikkelen og av Zagami . På meg virker dette som en frimurertittel. Vet du noe om sammenhengen mellom okkultisme og frimureri ? Mellom Illuminati og frimurerne ?

Det er kjent at både Zagami og Fulford har hatt (og har ?) tilgang til innsideinformasjon. Det er en kompleks materie å forske i. Spørsmålet er om noen av dem kan ha (hatt) egne agendaer bak informasjon de har gått ut med. Har selv funnet nyttig historisk informasjon på Zagami’s
Illuminati confessions, som kan bekreftes fra andre kilder, bl.a. at Gladio stod bak terroren i Italia på 70/80-tallet.

Forøvrig fikk jeg en aha-opplevelse av din poengtering av detaljer fra Freddy Mercury’s liv. Jeg ante ikke at Bohemian Rapsody faktisk er Bohemian Grove Rapsody, og at teksten henspiller på en traumatisk erfaring i selve Bohemian Grove ! Er det mulig at også Freddy M. ble drept av Illuminati ? «AIDS» kan som kjent fremkalles av medikamenter m.m.

SirLancelot
SirLancelot
13 år siden

Gladio er jo allmennkunnskap, men advarer deg sjekk opp kildene dine, zagamis tilknytning til CIA og hans opphold på psykiatrisk, fulford kommer bare med en masse svada og nå har de to tydeligvis slått seg sammen. Du står fritt til å tro på hva du vil.

Aids kommer jo fra et virus, så ja, det er sikkert en måte de tar i bruk for å rydde folk av veien.

Når det gjelder madonnas tilknytning til det okkulte, vet jeg ikke noe mer enn det som står her, at hun er kabbalist, men jeg vet det er mye å grave i når det kommer til underholdningsbransjen.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Lancelot – hva er pointet med å «advare» meg ? Strengt tatt er vel ikke debunking helt din greie (ta person og unngå tema osv.), særlig ikke her på Nyhetsspeilet.

Det er vel ikke bare kilder som bør vurderes kritisk, men også elementer av informasjon, uavhengig av kildene de måtte komme fra, for å se om de kan passe inn i det store puslespillet når det suppleres med info fra andre kilder.

En viktig oppgave for psykiatrien er jo å ta hånd om fløyteblåsere/annerledes tenkende som plaprer om temaer som «they» ikke vil at skal komme ut. Det er ikke nødvendig å lese så mange bøker av Stieg Larsson for å komme på den tanken.

Selv håper jeg at du kommer opp med mer bakgrunnsstoff knyttet til underholdningsindustrien. Din presentasjon av Bohemian rapsody/Freddy Mercury «sett gjennom sannhetsfilter» var mind-blowing. Teksten har jo vært der foran øynene våre hele tiden, uten at noen har tenkt på muligheten for at den omhandler noe som Mercury selv hadde opplevd. More of the same, please !

SirLancelot
SirLancelot
13 år siden

Prøver ikke å debunke dem, det klarer de fint selv. Er ikke meningen å opptre som vaktbikkje, prøvde bare å si at jeg i allefall driter lang marsj i hva zagami og fulford kommer med av disinfo, men nok om det :)

Teorien om Bohemian rhapsody sangen er en fin hunch ja, han har faktisk mange spesielle tekster, tvetydige. Freddy var jo fattig på den tiden og tok strøjobber, flyplass, lager osv. så det er ikke usannsynlig at en mann så ham jobbe på flyplassen og inviterte ham med på en tur som skulle bli skjebnesvanger for ham.

Jeg trenger en ny blog, så får jeg grave litt om underholdningsindustrien og sy sammen en artikkel om det etterhvert når den er oppe.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

På Google video ligger det en serie videoer med tittelen «They Sold Their Souls for Rock and Roll» som belyser okkultisme etc etc i musikkindustrien. Ting kan tyde på at det er opptil flere som har inngått kontrakt med andre enn plateselskapet for å si det på den måten.

Det er ganske underholdende å se på, men se ikke bort ifra at noen av dine favoritter kan komme i et nytt lys…

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
13 år siden

They Sold Their Souls for Rock and Roll…. jeg har litt blanda følelser her jeg. Synes det er endel ukritisk – «dytt dem inn under den demoniske paraplyen hvis de ikke hedrer jesus som vår eneste forbindelse til gud». Det jeg mener er at man er ikke nødvendigvis på det ondes side om man ikke aksepterer kristendommen, og man er ikke nødvendigvis av det gode selv om man flagger sine meninger med kristendommen.

Synes disse youtube filmene er musikk sett i lys av den kristne tro basert på bibelen, fremfor å høre hva tekstene faktisk forteller oss. Jeg har forsøkt i hele dag og se det demoniske i tekster som minner oss på at vi ikke er separert fra kilden til alt liv, at vi kan se mer om vi åpner øynene våre og tekster som forteller oss at sammen kan vi finne veien tilbake til kjærlighet og virkelighet… men jeg klarer ikke se demonene i dette rett og slett. Derimot ser jeg «demoner» i uttalelser som hevder å se demoner i alt som ikke samsvarer med den kristne tro om at vi er atskilt fra kilden til alt liv, og at vi må gå gjennom jesus eller andre for å kunne henvende oss til denne kilden.

Jeg er ikke i tvil om at satan/illuminati har endel musikere som fronter dems sak, men at alle musikere som ikke prediker den bokstavelige tolkning av bibelen er løpegutter og jenter for satan byr meg imot, på samme måte som illuminatis agenda gjør det.

R.Rahl
R.Rahl
13 år siden

Takker for linker Ulven. Både til den om Anna Nicole og Britney, og «They sold their souls for rock and roll». Veldig tankevekkende begge to, men kanskje mest den siste. Helt utrolig å tenke på, hvis man stiller seg åpen for tanken. Noen ting som faller på plass med dette.

Også SirLancelots teori om Bohemian Rhapsody veldig interessant. En av mine favorittsanger dette, men aldri tenkt tanken engang. Mind-blowing indeed.

Vil legge til at jeg så «Engler og demoner» forleden, og her (som i Da Vinci-Koden) dras så absolutt interessante ting frem i lyset, dog forvrengt til tider – for så å bli dummet ned og ufarliggjort. (OBS spoiler) For eksempel Illuminati som en liten skjult gruppe vitenskaps-fundamentalister som kjemper mot det åndelige, for så å vise seg å bare være en fabrikert fiende. Kanskje viktigst i siste filmen, er ufarliggjøringen av de harmløse og forsvarsløse kardinalene i Vatikanet.

Her kanskje et bedre bilde av dem (representert av Ratzinger før han ble pave): http://www.youtube.com/watch?v=4qvgdS0s56Q

Var samme i første filmen, hvor det ble så tydeliggjort hvordan den fromme presten til den selvpiskende munk fra Opus Dei ble sjokkert over sin disippels gjerninger. Begge filmer har det til felles, hvor de skiller seg fra bøkene tildels (og grunnmaterialet Dan Brown har basert dette på spesielt), at «the bad guys» viser seg til slutt å bare være enkeltpersoner og grådige egoistiske interesser. Altså ingen ordentlig konspirasjon her altså. Bortsett fra debunkingen av Jesus historie og plantingen av ideen om at våre kongelige er hans etterkommere da..

« Forrige artikkel

Overvåkningskandalens skjulte agenda

Neste artikkel »

Hans navn er Ezra Nawi