Overvåkningskandalens skjulte agenda

332 visninger
3 minutter lesetid
19

Mange spør seg om det er Norges hemmelige regjering, som nå trer frem og skal angivelig ha overvåket selv Statsministeren og Kongen i Norge.

Angående ‘Norges hemmelige regjering’ og overvåkning fra Forsvarets side så tviler jeg på at dette er som det blir utlagt i media. Lund-kommisjonens arbeid dreier seg vel ikke så mye om Forsvarets Sikkerhetstjeneste, og det var vel heller ikke de som stod for overvåkning av enkeltpersoner blant vanlige folk; politisk overvåkning.

http://nrk.no/nyheter/1.6647349
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=569938

Nyhetsspeilet’s egen Hr. Gaarder sier:

“På den ene side er ethvert fokus på overvåking er av det gode.

Samtidig er det ikke tvil om at det pågår en massiv global nettbasert overvåking som gjennomføres av NSA (USAs National Security Agency – Bilderberg-deltager i fjor) og supercomputere av typen Blue Crystal.
Er ikke i tvil om at all min nettbruk og e-post logges der fortløpende, og er søkbar, sammen med mye annet.

Er det mulig at denne overvåkingen nå er blitt så effektiv at naiv nasjonal overvåking nå kan henges ut til tørk, for gradvis svekkelse, samtidig med at opprullingen av overvåkingsskandalen luller folk inn i en falsk tro på at graden av overvåking de blir utsatt for er begrenset, under kontroll, og at det er krefter på plass (inkl. media!) som vil avsløre misbruk dersom dette skulle finne sted ?”

NSAs toppsjef Keith B. Alexander var tilstede på Bilderberg-møtet i USA i fjor. USA “Alexander, Keith B.” “Director, National Security Agency”
https://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/arets-bilderbergm%c3%b8te-er-over-og-deltagerne-er/

Siden krigens dager var det kamp og uenighet mellom Forsvarets og Politiets (den politiske) overvåkningsvirksomhet.

Er dette et middel for å sette i vanry og deretter nedbygge den delvis uskyldige nasjonale overvåkning som Forsvaret gjør, og ta fokus bort fra og trygge den mer inngripende politiske overvåkning av enkeltmennesker som ikke er hverken statsministre eller konger, men som bidrar i demokratiet? Eventuelt overføre overvåkning til den mer globaliserte ondsinnede overvåkning, som Gaarder er inne på, som globaliseringstilhengerne i vår egen skyggeregjering her hjemme forfekter, som tillært fra sin deltakelse i Bilderberger nettverk og andre lignende internasjonale globalisering ‘ny verdensorden’ organisasjoner ?

Så dagens oppslag i media kan være mer et middel som den virkelige farlige overvåkningsvirksomhet, som magikerne og ‘doublecrosserne” som Øvrebotten kaller dem, bruker til å sette lyset på andre, for å få fokuset bort fra dem selv, og hva de driver med. En velkjent metode og triks av ‘magikere’. Lag nok styr om dette, så forsvinner fokuset bort fra noen som kanskje føler det brenner under føttene på seg.

– Som Rumsfelt som annonserte millarder av dollar som hadde forsvunnet fra Pentagon regnskapene bare dager før 9/11. Det er bare villedning, gjennom media. Det er ‘magikerens’ triks. La noe annet han visste skulle skje, få ta fokus bort fra det de helst ikke vil ha så mye diskusjon om ….

Mange spørsmål vi kan stille. En annen av Nyhetsspeilets korrespondenter, Kjetil Dreyer, sier:

Er det pga frykt for at forsvaret FAKTISK har funnet noe, og Stoltenberg og andre har gjort ting som vil anses som katastrofe for dem om det kom ut til almennheten. At det er en overvåkning som har blitt gjort ikke for å kontrollere, men for å avsløre?

En annet ting er rett og slett faktumet at våre stortingspolitikere BØR overvåkes nøye, og dette virker det som de nå vil sikre at de ikke blir, det kan også virke som en unnvikelsesmanøvre for å unngå fremtidig søkelys, nettopp fordi de “eliten” vet hva som vil skje fremmover og trenger frie tøyler…

Skjulte Agendaer
Skjulte Agendaer

Det er gode poenger Dreyer kommer med.

At det lages en sak, for å få eliminert – under politisk kontroll – alle som kan overvåke dem fremover, som ikke er del av kabalen. Vi har faktisk i teorien et skarpt skille mellom de ulike statsmaktene i Norge, av denne årsak at den ene skal passe på at den andre ikke skal gå ut over sine fullmakter. Fullmaktene er gitt i Grunnloven.

Tror noen at det er skyggeregjeringen som står bak overvåkningen, så kan de bomme totalt. Det kan like godt være de som vil avsløre urent spill i forvaltningen, som vil avsløre nettopp skyggeregjeringen, blant annet at vår regjering har underlagt seg globaliseringens og Den Nye Verdensordens agentur. Denne skribent har mer tillit til Forsvarskreftene, enn enkelte andre etater innen den virksomheten som tradisjonelt har drevet politisk overvåkning her i landet.

Å støtte opp om mainstream medias vinkling på dette, når en vet at media er på skyggeregjeringens side alltid, blir skivebom. Det luller folk tilbake inn i søvnen, i tillit til at alt blir vel ivaretatt av media og politikere, som nå kommer frem og ‘krever’ granskning.  Det er hva de har fått lov å ‘kreve’ av skyggeregjeringen. Den virkelige skyggeregjeringen hadde ikke tillatt dem å granske seg selv (?).

Så dette er ikke skyggeregjeringen vi skal se blir avslørt nå. Nyhetsspeilet kan ikke som maktkritisk, fjerde statsmakt, støtte opp under mainstream medias vinkling.

HER MÅ FOKUSET SETTES PÅ HVEM SOM KAN STÅ BAK DETTE UTSPILL OG HVA DE EVENTUELT HAR Å SKJULE. HVA DERES AGENDA ER.

Hvilken andre saker har vært oppe i det siste, som gjør at de har måttet spille ut dette kortet med Forsvarets Sikkerhetstjeneste, for å endre opinionens fokus ?

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

19 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Piri-piri Jarenoglou

sitat:
+{
Overvåking i hvert hjem tipper jeg, har du sparepærer i ditt hjem?, big brother hører dæ, tipper jeg, wake up Norway

TIPSET FRA HUGTUN TV, BJØRN INGE JOHANSEN

http://bit.ly/1tbqc98
http://bit.ly/1tdXpSM
}+

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Saken mot overvåkerne som jobbet for USAs ambassade er henlagt av statsadvokaten.

Etter at politiet har etterforsket saken i over et halvt år, er nå dommen fra det offentlige Norge klar: Saken legges død. Førstestatsadvokat Jørn Maurud ved statsadvokaten i Oslo mener etterforskningen til politiet har vist at overvåkerne ikke har gjort noe ulovlig.
http://www.dagbladet.no/2011/07/28/nyheter/politikk/overvaking/usas_ambassade/17478408/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Førstestatsadvokat Jørn Maurud mener at de pensjonerte politimennene ikke drev systematisk innhenting av informasjon om nordmenn utenfor den amerikanske ambassaden.
http://www.dagbladet.no/2011/07/28/nyheter/overvaking/amerikanske_ambassade/statsadvokaten/17479706/

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

La oss ikke se oss blinde på swine flu og hysteriet som hersker nå om dagen. Nå er det heldigvis dannet en gruppe som vil stoppe det omstridte Datalagringsdirektivet:

“Organisasjonen Stopp Datalagringsdirektivet ble stiftet tirsdag under et tett og varmt agitasjonsmøte i Fritt Ords lokaler bak Slottsparken i Oslo. Initiativtaker og frontfigur er Lars Henrik Michelsen, tidligere Unge Venstre-leder og til daglig samfunnsinteressert blogger.

– Foreløpig driver vi av ren idealisme for å forsvare personvernet mot EUs overvåkingssamfunn. Bare i kveld har vi fått flere hundre nye underskrivere på nettet og er oppe i over 2.700 støttespillere. Antall og bredde er vårt største fortrinn, ikke tung organisasjon og masse penger, sier Michelsen til NTB.”

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3355209.ece

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Wunjo
14 år siden
Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Thanx. Fant ikke linken.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Tankevekkende artikkel om Datalagringsdirektivet. Er ikke dette noe vi burde engasjere oss mot?

“Justisminister Storberget forteller oss at det er uproblematisk for samfunnet vårt og for personvernet og kommunikasjonsfriheten, å innføre EUs Datalagringsdirektiv. Han sier også at det er helt nødvendig å innføre direktivet for å muliggjøre bekjempelse og oppklaring av alvorlig kriminalitet.

Begge forutsetninger er uttrykkelig tilbakevist av flere uavhengige ekspertorganer, herunder Personvernkommisjonen og samtlige europeiske datatilsyn.”

“Selve tankesettet angriper grunnforutsetninger for en demokratisk rettsstat: forholdet mellom stat og borger med hensyn til informasjon og kontroll med informasjon.

I utgangspunktet er det vi som har krav på åpenhet om og innsyn i informasjon om hvordan staten forvalter den makten den har fått fra oss gjennom våre folkevalgte. Vi skal kunne føre kontroll med at makten ikke misbrukes.

DET FORUTSETTER ikke bare åpenhet og innsyn i forvaltningen. Det forutsetter samtidig at vi fritt kan kritisere måten makten blir forvaltet på og at vi kan velge når vi vil diskutere/kommunisere om dette og annet i fortrolighet og når vi ønsker å kommunisere offentlig.

Hvis staten, i større grad enn nødvendig for å opprettholde selve demokratiet, kan tvinge til seg innsyn i vår private kommunikasjon, fratas opposisjonen muligheter til å utvikle og utveksle sine alternative tanker, meninger og strategier i fortrolighet. Noe som selvsagt bidrar til å konsolidere den regjerende makten.

Hvis det i tillegg er slik at den enkelte er usikker på når kommunikasjon er fortrolig, fordi statens eventuelle «innsyn» foretas i det skjulte, gjennom hemmelig innsamling/overvåkning/avlytting, skapes en ytterligere nedkjølende effekt på opposisjonell aktivitet.

Dette er de klassiske og historisk veldokumenterte tegnene på det som – hvis det går for langt – skaper en totalitær stat, der all opposisjon knebles.

Dette behøver ikke skje gjennom dramatiske statskupp, det kan like gjerne skje gradvis og nesten umerkelig – som resultatet av en sum av isolert sett «uskyldige» tiltak. Det er derfor Menneskerettskonvensjonen begrenser flertallets adgang til å innskrenke privatsfæren og kommunikasjonsfriheten.”

http://www.dagbladet.no/2009/11/01/kultur/tekno/data_og_teknologi/datalagringsdirektivet/personvern/8809997/

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Gordon Duff – Veterans Today October 8, 2009

We make it easy for them. Lying to us is nothing. Our own government is a pack of philandering cheats, phony attacks, lying about wars, never a word of truth we can depend on. No matter what kind of outlandish thing they do, some “commission” covers it up. We don’t need any of their blue ribbon commissions, we need a good divorce lawyer.

What happens when the delusional “super patriots” in our government go totally nuts on us as years of odd coincidences is beginning to prove to even the biggest dullards? What happens to keep one of their conspiracies from blowing up in their faces? First, word leaks out.

A few weeks later, anyone who says anything is called a “conspiracy nut.” Newspapers can’t carry stories once anyone says “conspiracy.” What does it cause? Simple. Give a group total power to do anything they want, no matter how brutal, how insane. Make them above the law. Show them that anything can be covered up, that the press will no longer look into anything and that “national security” can be used to classify evidence for decades, even centuries and we have opened the door to barbarism.

Why is there a huge 9/11 conspiracy movement? Another no brainer. It is no big stretch of the imagination that Bush, Cheney and Rove could get a pack of rogue CIA/Mossad folks to do anything if the end result ended up as the war Bush was put in office to start. We’ve been between the sheets with these folks for a long time, think about the USS Liberty.

Why are millions willing to believe Obama wasn’t born in the US? Simple. If a secret group running our government could rig the Bush elections, blow up the World Trade Center, murder 2 Kennedys, fill out streets with drugs and rob the entire planet’s financial system, putting a Muslim from Kenya in the Whitehouse would be a piece of cake.

Where does this leave us? How does a generation of Americans live when confronted with one inexplicable thing after another, all having the look of being a bit too convenient and happening at just the right time.

Many Americans pick up a newspaper or watch TV and as soon as they hear a rumor about an attack or a story about some threat. As soon as we see a pentagon fat ass on TV reading about some imaginary boogeyman on his telepromter, we know what’s coming. Its too bad we set up phony terrorst attacks to end wars rather than just start them. We need one right now to get us out of Afghanistan.

Maybe we can arrange one proving that Al Qaeda is in Africa and we can pack up, leave Afghanistan and Iraq and go there instead. The worst part of that, even if there is no enemy for us to fight, as in Iraq, one will show up anyway, just because we are there. Is this always the plan in the first place?

You can’t turn on the TV and head to the cable/satellite channels, A&E, Military History, Discovery and others without being confronted by continual assaults on our traditional view of history, many of the shows carefully outlining how what we have always believed was a convenient lie meant to shut us up.

Between the ghosts and UFOs, shows like the Secret History of WW2, which debunks 75% of the accepted histroy of mankinds greatest conflict, shows us how far government goes and how little newspapers and historians really know. Somewhere, in basements all over Washington DC, classified documents that would make a mockery of everything we hold true sit and collect dust.

How does this make us feel? Its like we are all married to people we find really aren’t going to a job every day but heading off to a motel somewhere. One day, we follow them and see them coming out with a mysterious stranger. We confront them. They tell us that we made it all up.

Every American who chooses to believe the government when they yell out “conspiracy theory” is like the spouse being lied to. You can keep quiet and pretend to believe, living a marriage more lie than real or you can break up your family, maybe lose you home, your kids, because you can’t live a lie.

In some cases, it goes much further, its like we watched the whole thing through the motel window, hell, it is even as bad as if we kept a video tape. The Iraq War, the rigged elections, the anthrax outbreaks, the Sibel Edmonds spying scandal and the financial bailout are just like this. We have it all, videos, stained sheets, the whole thing and seem to be enjoying the humiliation.

In this analogy, what are we telling the spouse? Are we saying that “boys or girls night out” can be sex in the back seat somewhere and we simply don’t care? What are we telling our government? Are we saying that they can go ahead, kill all of us if they want.

Is this the message we want them to have? If this president is from Kenya, maybe the next one won’t even speak English. Our last one had the IQ of a chimp but none of the good looks. There is no humiliation we aren’t willing to accept.

Senior Editor, Gordon Duff is a Marine combat veteran and regular contributor on political and social issues.

Source: http://www.veteranstoday.com/modules.php?name=News&file=article&sid=8846
Sakset fra Truthseeker.co.uk, sier det meste!!

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Project Indect er allerede igang. Budsjett: £ 900 millioner.

Hva:
intelligence plan to monitor public for “abnormal behaviour”
A five-year research programme, called Project Indect, aims to develop computer programmes which act as “agents” to monitor and process information from web sites, discussion forums, file servers, peer-to-peer networks and even INDIVIDUAL computers.

Hvorfor:
EU is pressing ahead with an expansion of its role in fighting crime, terrorism and managing migration.

Hvordan:
“to develop a platform for the registration and exchange of operational data, acquisition of multimedia content, intelligent processing of all information and automatic detection of threats and recognition of abnormal behaviour or violence”.

Hvem:
Police Service of Northern Ireland (PSNI) and computer scientists at York University, in addition to colleagues in nine other European countries.

ADAPTS, Sverige Budsjett: £ 3 millioner
Automatic Detection of Abnormal Behaviour and Threats
Swedish Defence Research Agency

SitCen,
EU Joint Situation Centre (SitCen), which it claims is “effectively the beginning of an EU secret service”.

By Ian Johnston
19 Sep 2009
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/6210255/EU-funding-Orwellian-artificial-intelligence-plan-to-monitor-public-for-abnormal-behaviour.html

Se også disse artikler om lyspærer:

Related Articles
Spotlight bulbs face EU ban
Light bulb ban official is former communist

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Det begynte jo så pent med å tilby soning hjemme for mindre forbrytelser, og bare se nå! Hva gjør dette med de barna som blir utsatt for dette?

Og det kommer nok mer og mer. Det neste blir vel å overvåke at barna er på skolen?

De fleste innen transport er jo allerede overvåket via flåtestyring, noe som for så vidt kan være akseptabelt for å forbedre effektiviteten. Men nå vil bedriftene innføre overvåkning av bl.a. montører:

“Montører i Bergen og Oslo gjør felles front mot trusselen om digitale GPS-styringssystemer på arbeidsplassene. Personvernet på jobben kommer på dagsordenen. LO og NHO vil ha klare regler.”

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Kjemper-mot-overvaaking-942560.html

Tror det går å finne mer info om systemene ved å goggle “flåtestyring”.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Ærlig talt, Danmark! Nå vil de bruke elektroniske fotlenker på barn helt ned i 12-års alderen. Det går da ikke an!

“Vil bruke fotlenke på barn
København (ANB-NTB):

Den danske regjeringen ønsker å sette elektroniske fotlenker på problembarn helt ned i tolvårsalderen.

Det går fram av regjeringens tiltakspakke myntet på å redusere ungdomskriminalitet i Danmark. Regjeringen vil også senke den kriminelle lavalderen til 14 år.

– Fotlenkens GPS vil sørge for at barnet forblir hos foreldrene eller hos en venn og ikke blander seg inn i noe kriminelt, sa den danske justisministeren Brian Mikkelsen da planen «Ny start» ble lansert onsdag.

Regjeringen har satt av 700 millioner danske kroner for å bekjempe ungdomskriminalitet. Opposisjonen i Danmark har kritisert tiltakspakken fordi de mener den går for langt. (ANB-NTB-AFP-AP)”

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Wunjo
14 år siden

Det er planene om microchipping som er i ferd med å bli gjennomført. De begynner først med utsatte grupper, det er liksom lettere å finne “en god grunn” for å utstyre dem med sporere som en første testgruppe (“…vil sørge for at barnet ikke blander seg inn i noe kriminelt…”). Den virkelige grunnen kjenner vi jo…

Det samme gjelder micro- eller nano-implantater som nå pushes mot grupper som har lidelser som diabetes; “det vil være en stor fordel for å kunne overvåke blodsukkernivået…” er liksom den gode grunnen. Den virkelige grunnen kjenner vi jo.

Jeg har tenkt litt på, at en GPS-sporer fungerer på en annen måte i forhold til et GPS-system enn f.eks. en GPS-navigerende turist i ødemarken. De som blir overvåket via fotlenke / chip-implantat må jo bli fulgt fra et slags kontrollpanel, som forutsetter en infrastruktur. Det meste tyder på at denne infrastrukturen for overvåking allerede er på plass, men hva vet vi egentlig om det ?

Vi vet at det er satelittbasert, men er f.eks. Norge med på å betale for bruken av GPS-satelittene, siden Norge ikke har egne satelitter ? Hvem er det egentlig som drifter satelittene og hvordan er transnasjonal bruk av satelittdata organisert ? Det må vel finnes offentlige instanser i Norge som bedriver denslags, men jeg har ikke ide om hvem som gjør det. For noen måneder siden så jeg NRK reklamere for et program om “hvilken stor nytte satelitter gjør for oss”, det smaker av mental kondisjonering at de ønsker at vi skal bli positivt innstilt til satelitter liksom, siden det inngår som et viktig element i den djevelske overvåkings-planen. Begynner å kjenne lusa på gangen nå.

Det er sikkert at det er masse interface mellom diverse satelitter og en gruppe super-supercomputere som kalles “tablets of destiny”. Dette skal visstnok dreie seg om 7 computere som befinner seg godt skjult ulike steder i verden; Maryland, Bristol/UK, Tel-Aviv/Israel. Disse computerne bedriver noen trillioner kalkulasjoner i sekundet, og er trolig de samme som Rauni Luukanen refererte til i Nyhetsspeilets intervju
http://www.youtube.com/watch?v=ztDjYWK0k9A
selv om hun ikke benyttet denne betegnelsen.

Strengt tatt bør dette terrorist-nettverket av connectede supercomputere bli lokalisert og ødelagt, da det inngår som et viktig element i en gedigen konspirasjon mot menneskeheten.

Forsker
Forsker
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Det meste tyder på at denne infrastrukturen for overvåking allerede er på plass, men hva vet vi egentlig om det ?

Vi vet at det finnes basestasjoner for mobil (internet, hdspa, alt som kan sendes på eteren) i alle byer. gjerne flere steder. Med disse kan man lett triangulere posisjon til en person som feks. Ringer til en terrorist i Bergen svært nøyaktig. nesten cm’ern. Det blir det samme med GPS, men man tenker liksom ikke at man kan bli sporet med feks GSM, noe som er helt feil. For det kan man ;)

ye
ye
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Hva om de brukte 700 millioner dk på å bygge OPP noe for ungdom?
Spare på skillingen med vann i svømmebasseng og fritidsklubber o.l.,
men penger til å straffe sitter løsere. Dette er snik innføring av virkemiddel som like gjerne kan omfatte flere og flere etterhvert.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Wunjo
14 år siden

Flott Wunjo :)
Synd jeg kom sent i gang inn debatten der på DB forum …. :(
Dette med og chippe alle er tydligvis veldigt viktigt for dem, ser det blir brukt spinndoctors der også…som i Vaksine debatter, Sionist debatter osv og blandt annet her på speilet.
Tror ikke det er alle som skjønner åssen en spindocter oppererer.
Blir litt sånt som når en forklarer barna om lokkemenn så tror dem at det er noen skumle banditter og monster.
Hadde en tidligere arbeidskolega som jobba for et firma en stund som spindocter……
Spindocters er ikke noe paranoia greier men svært utbrett i mange samenhenger..
Er så lett at vist du produserer en ny chips du vil selge så betaler du en enten fra et spindoctor firma eller privat la oss si 100 000 kr og han farer igjennom alle forum og debatter og skryter av denne fantastiske chipsen på en utroligt velformulert måte så chipsen selger for 200 000 og da er den tent inn, er en nyere måte for lobbyvirksomhet og reklame…..
En spinndockter er ikke en kverrulant og kranglefant som vrir på alt du sier..
Det er akkurat det motsatte, en som går ned på ditt nivå og fremstiller seg som en venn av deg som ønsker og endre din oppfatning for ditt eget beste og appelerer til kjærligthet og fornuft og fremstiller kun dem posetive sidene til det du er kritisk til, Er utrolig velformulerte og kunnskapsrik.
Han som var inne på speilet som kalte seg TOM_B var et perfekt eksempel på en sånn uten at jeg på noen måte kan bevise det annet en at det var en tro kopi av det jeg har lest i andre forum og som eks kolegaen har vist og fortalt..
skal legge ved en kommentar fra chipp debatten i DB så kan dere bedømme selv, men ikke la dere lure og bli for chipping nå da ;)

Flott

Ingenting farlig med å gå med fotlenke, men en KRAFTIG tankevekker for vedkommende er det definitivt. Har selv jobbet med problemungdom. Alt vi gjør i norge er å sy puter under armene på dem. For de som er kommet skikkelig skeivt ut tilbyr vi lite og ingen reell hjelp. Mange kommer aldri på rett kjøl, og blir dømt til et liv som kriminell eller rusmisbruker. Tvang er et undervurdert virkemiddel i dette landet. Foreldrene til disse barna er ofte så ressurssvake at de gjør vondt verre. Bra hvis det offentlige kan ta et “virkelig” ansvar og ikke bare skyve de svake foran seg. Jeg får legge til at slike tiltak må suppleres med andre og mer “positive” virkemiddle. Ellers er det jo meningsløst.
(En digresjon til slutt: Jeg har også erfaring fra barnevernet. Det er ikke hyggelig å se en av dine gamle “klienter” ligge i narkorus på gata etter endt opphold på en offentlig instutisjon. Det er svært få solskinnshistorier fra denne sektoren. Det offentlige prøver så godt de kan å kvele barna med kjærlighet og trygge rammer, men det er en fullstendig feilslått strategi. Disse barna trenger selvfølgelig dette også, men uten en MYE større grad av tvang kommer vi ingen vei. Hvis en bryr seg om sine medmennesker bør en virkelig revurdere sitt syn på dette.)

Vel ?? var ikke dette overbevisende ;)

trackback
15 år siden

[…] de som stod for overvåkning av enkeltpersoner blant vanlige folk; politisk overvåkning. Les mer nyhetsspeilet.no (No Ratings Yet)  Loading … SHARETHIS.addEntry({ title: "Hvem kan kontrollere alt?", […]

ReXoR
ReXoR
Abonnent
15 år siden

Hvis du laster ned et program som heter peerguardian, og innstalerer dette på din pc, vil du se alle som forsøker å komme inn på din pc.

Hver hang jeg slår på pc`n min vil peerguardian bla. komme opp med at Norwegiangoverment vil koble seg til!+ alle de forskjellige universitetene i usa , kina osv…

http://phoenixlabs.org/pg2/

Men dette vet vel alle om !?

Maarit M. Hanssen
Forfatter
15 år siden

Ja, JJ, her er det noe muffins. Nå har jeg ikke så veldig store forventninger til Forsvarets troverdighet, men det kan hende at denne er en prestisjesak for Forsvaret, at FO ( Forsvarets Overkommando ) er uenig med Politiets sikkerhetstjeneste og ønsker å ” markere ” seg overfor regjeringen og Kongehuset. Det kan jo hende at de har noe på Jens Stoltenberg, som kan ha planlagt en Ragnarok for det norske folk, en apokalypse, en armageddon i form av HAARP f.eks. Det norske forsvaret med forsvarssjef Disen i spissen har ikke noe imot en slik Ragnarok for det norske folk, men det kan hende at det har gått prestisje på FOST ( Forsvarets sikkerhetstjeneste ), som nå er altså vært siktet i 10 dager i følge av Kripos for å ha ” spionert ” på Stoltenberg og Kongen.

ReXoR
ReXoR
Abonnent
15 år siden

6 av 6 mulige.

« Forrige artikkel

EU vil ha mer overvåking

Neste artikkel »

Illuminatis innflytelse i underholdningsbransjen

19
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x