Aftenposten avslører falsk-flagg på Utøya?

34.8K visninger
4 minutter lesetid
207
“Kun timer før Anders Behring Breivik begynte å skyte ungdommer på Utøya, avsluttet politiets beredskapstropp en øvelse hvor de øvde på en nesten identisk situasjon.”
Aftenposten, 26. august 2011.

Er ikke det litt merkelig?

Og enda merkeligere blir det om vi tar i betraktning at nøyaktig det samme var tilfellet i forbindelse med 11. september-dramaet i New York i 2001 (http://www.youtube.com/watch?v=em_XyTeNA1g) og i London da bombene sprang den 7. juli 2005 (http://www.youtube.com/watch?v=JKvkhe3rqtc).

Øvelser med “nesten identisk” innhold ble avholdt i forkant, og i nærheten, ved begge anledninger. Og det finnes enda flere eksempler, f.eks Oklahoma-bomben(e) i 1995 (http://www.youtube.com/watch?v=JGWdrb4PYrY).

Så også for Utøya-tragedien, ser det ut til.

Det kan etterhvert virke som om akkurat dette med “nesten identiske” øvelser rett i forkant er et sikkert kjennemerke for falsk-flagg-operasjoner?

Eller for å si det på en annen måte: Hvor sannsynlig er det i det hele tatt med en “nesten identisk”, offisiell militær- og/eller politiøvelse rett i forkant av en “terroraksjon”?

Svært lite sannsynlig, det tror jeg vi alle kan enes om. Og slike statistiske umuligheter synes å være sterkt overrepresentert på akkurat dette feltet. Og for hver gang det gjentar seg, blir det hele bare enda mer usannsynlig.

Så hva med Utøya? Dette var i så fall nummer fire av (minst!) fire “terroraksjoner” på under ti år hvor dette var tilfellet. Og dermed omtrent (minst!) fire ganger så usannsynlig som om det bare hadde vært én, noe som i seg selv ville vært usannsynlig nok (jfr f.eks London 7/7-2005 eller New York 11/9-2001).

Om vi skal stole på statistikken, så er det i hvert fall ingen tvil: Utøya/Regjeringskvartalet var en falsk-flagg-operasjon. Og denne Breivik er i så fall like alene om og skyldig i dette som McVeigh, eller Mohammed Atta, eller de stakkars uskyldige “terroristene” i London, for den sakens skyld.

Og hva med “terroristene” fra London? Hvor ble de av? (http://www.youtube.com/watch?v=CUl5lxFYd-8)

Og hva med de 19 “flykaprerne”? De fleste av disse – om ikke alle? – lever den dag i dag; og noen av dem – til og med  etter eget utsagn – i absolutt beste velgående (http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/1559151.stm). Det verste de fleste av dem hadde gjort var å miste passet sitt under et opphold i USA.

De hadde altså ingen ting med saken å gjøre.

Men i motsetning til dem, så ser det ut til at Anders Breivik faktisk avfyrte en hel del dødelige skudd den dagen. Mer vet jeg ikke foreløpig; men alt tyder på at “noen” visste “noe” på forhånd; og at denne saken derfor må betraktes og etterforskes som en del av en større sammenheng.

Politiets øvelser på en “nesten identisk situasjon” rett i forkant bekrefter dette.

At politiets spesialhelikopter var klart for innsats og at mannskapene (som egentlig var på ferie) meldte seg frivillig til tjeneste øyeblikkelig, men likevel fikk beskjed om å bli nede, finner jeg også høyst mistenkelig (Aftenpostens morgennummer, 1. september 2011, sidene 1, 2 og 3).

Og Breiviks påståtte motivasjon finner jeg altfor tynn til å være troverdig. Likeledes hans “manifest”, som er nesten utelukkende klipp-og-lim, og som ikke henger sammen; og dertil er på feilfritt engelsk, hvilket jeg ikke selv, som alltid har hatt høyeste karakter i engelsk, ei heller mine innfødte engelsktalende venner, etter eget utsagn, kunne greid like bra. Mistenkelig, rett og slett.

Så langt var dette etter alt å dømme en del av en større agenda enn Breiviks. Bare Gud vet hvilken – enn så lenge.

Og takket være Aftenposten, så er dette nå, i den grad man da kan stole på Aftenposten, hevet over tvil for mitt vedkommende. Sannsynligheten for noe annet er faktisk mindre enn 1:1e+41, jfr standard kalkyler fra forsikringsbransjen.

Det er ikke mye:  1 over 1 – pluss enogførti nuller … og da vel og merke for ett tilfelle.

Og om vi attpåtil ganger nevneren med fire, i kraft av fire identiske tilfeller, så blir jo sannsynligheten for at dette var en tilfeldighet, enda mer lik null.

Joda, jeg er enig i at statistikk ikke beviser noe som helst, men likevel.

Vi i redaksjonen har forresten også mottatt mange verdifulle tips fra våre lesere i det siste. Her er et tips fra en leser i Lier:

“Jeg bor i vakre Lierdalen utenfor Drammen, har nå vært hjemme noen måneder grunnet fedrepermisjon. Min kone hadde sin permisjon før meg.

Under denne tiden observerte vi fra mars/april til juni, 2 stk. militærhelikoptre som kom inn fra Drammen, relativt jevnlig. Vi har bodd her i mange år, men aldri tidligere observert militær aktivitet i området.

Det er veldig mye flytrafikk i området, stort sett små sivile, men disse helikoptrene fløy den samme ruten hele tiden, mot Sylling og Holsfjorden, som er en del av Tyrifjorden. Helikoptrene liknet på typen Bell [Bell 412SP er den helikoptertypen forsvaret benytter i dag til bl.a taktisk personelltransport, abulansetransport, etc, min anm].

Noen få ganger landet ett av helikopterne  på andre siden av dalen ikke så langt fra oss, men stort sett mot fjorden, og ikke lang tid etterpå fløy de tilbake igjen retning Drammen.

Dette er kanskje tilfeldig, men ville informere for kanskje å fylle inn noen biter i puslespillet.

Det som er interessant er at på kvelden den 22. juli, kanskje 7-8 tiden elller litt tidligere, fløy de samme helikoptrene samme rute igjen, men da kom de tilbake en del senere. Til info fløy ambulansehelikoptrene skytteltrafikk rett over vårt hus.

Etter 22. juli har vi ikke sett disse militærhelikoptrene. [En annen leser i det samme området rapporterer å ha sett dem, men da kun én gang til, i oktober, min anm.”

Artikkelen i Aftenposten:

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4208952.ece

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

207 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Audun Haug Nilsen
Audun Haug Nilsen
Abonnent
7 år siden

DLD, TIPA, avkall på finansiell og militær suverenitet, Sylvi Listhaugs megavakuum-bombardement… Det har jommen skjedd mye på kort tid, politisk. Det verste er, imidlertid, at PK-sensuren har blitt stuevarm, jamnt over, og det er ikke lenger et offentlig ordskifte å snakke om på Internett, men kun ulike former for enveiskjærlighet.

britt karin ludvigsen
Anonym
7 år siden

Og so blir Jeremy hoff uthengt som ein forbryter. Det var mykje som ikkje berre var tilfeldig!

millennium
millennium
Abonnent
11 år siden

Ikke noe hokuspokus her folkens, hva som skjedde på Utøya er enkelt å forstå og det er enkelt å forstå hvem som står bak.

Breivik er frimurer og tempelridder, mest sannsynlig lurt av de med høyere grader alternativt frivillig deltaker, samme det, et er uansett dem som står bak. Regjeringen ofret sine egne barn så de kunne øke overvåking i Norge, de er redd for som sier sannheten, dette beviser de hver eneste gang vi kommenterer med sannhet i aviser nettforum, sensuren de kaller moderasjon men som overhodet ikke har noe som helst med moderasjon å gjøre.

Deres plan er å drepe 6,5 milliarder mennesker og bruke resten som blir igjen som slaver for sin nye verdensorden, frem til de har automatisert bort behovet for seg selv og blir henrettet de også. Med få unntak som de kan ha bruk for for diverse grunner.

Denne planen kan enda stoppes, hadde det ikke vært så hadde vi ikke hatt sensur og de hadde startet krigen mot menneskeheten allerede.

Vi har altså enda betydelig mer makt enn de har, på tide å bruke denne makt om vi ønsker at menneskeheten skal overleve.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Dette gikk galt 22.juli!

Se grafikk som tar deg gjennom hovedpunktene i politiets egenevaluering.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/Dette-gikk-galt-22juli-6785104.html

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Varsler 22. juli-søksmål mot staten!

Bistandsadvokat Carl Bore mener det nå er klart at politiet har gjort seg skyldig i grov uaktsomhet og forsømmelse av viktige offentlige oppgaver.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/Varsler-22-juli-soksmal-mot-staten-6785905.html

Michelle
Skribent
12 år siden

Hypnotisert til å Drepe
Derren Brown – The Assassin

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Illuminatet-eksperten Henry Makow om 22/7:

According to a young las vegas woman who claims to have contacts inside boemian grove a ritual sacrifice of jesus christ takes place july 22. A human body or effigy is burned in front of an large owl symbolizing Moloch, the pagan canaanite god.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

PST vil ha nye lover for å hindre terrorforberedelser!

Politiets sikkerhetstjeneste mener dagens lovverk ikke er tilstrekkelig for å bekjempe forberedelser til terrorisme.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2011/12/17/pst-vil-ha-nye-lover-hindre-terrorforberedelser#comments

Dette får meg til å tenke på USAs Patriot Act – en grunnlovsstridig lov som fratar borgerne selvfølgelige rettigheter til privatliv og gjør USA til et overvåkingssamfunn: Det trengtes en 911-aksjon for å få loven gjennom…

Det er nesten som forhekset hvor mange likhetstrekk det er mellom Norges 22/7 og USAs 9/11. Skulle nesten tro at det var de samme folkene som planla begge deler…

Her er mitt forslag til hva som bør gjøres med PST:
PST MÅ UNDERKASTES EN FULLSTENDIG EKSTERN GRANSKNING!

PST presterte 0% for å forebygge ABB-terroren. Dette stinker vondt.

Det er ennå ikke bevist at:
1. PST har som prioritert oppgave å forebygge terror.
2. At ikke PST medvirket til at ABB-terroren 22. juli ble gjennomført.

Er det ikke slik at terrorbekjemperne blir terrorister – når sort blir hvitt og hvitt blir sort. Og det er vel der vi er idag, likedan som i nazi-tiden i 30-årene?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
12 år siden

Snart kommer paranoide Janne Kristiansen med Gestapo hæren sin og sparker inn døra di midt på natta for at skriver regimekritiske kommentarer på NS Ulven :)

Paranoide Janne K sier hun ønsker samme lover som i England der de har over 1 million overvåkingskamerar bare i London, droner som overvåker luftrommet for å se om folk kaster søppel på gata og der det er blitt vanlig for staten å sette opp kamerear inne i vanlige folks hus

Nå ser man akkurat det samme som skjedde like etter 9/11 og Londonn 7/7

Lukter av skap et problem, få en reaksjon for så å servere løsningen som seff er noe de ikke ville fått gjennom før problmet var skapt :)

Oslo False Flag: Who Was The Bomber?

Hvorfor er det enda ikke sagt et ord om bombe nr 2 i media enda ?

Jeg satt og høre live på Radio Norge minutter etter første bomben smalt da det kom et nytt kjempesmell og reporterene sa at nå var det gått av en ny terrorbombe

Var det da Jensemans kontor i toppetasjen gikk i luften ?

Kan den magiske trollmannen Breivik ha fraktet en bombebil nr 2 inne på Jenseman kontor med helikopter eller 1 million heliumbalonger ?

Globetrotteren og Tempelridderen Breivik fikk også kredittkort for 6 millioner kroner der samtlige selskaper telfeldigvis glemte å kredittsjekka han og se at han ikke hadde hatt inntekt på 5 år he he :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Her er bombe nr 2 filmet men hva faen er det som flyr like over der eksplosjonen kommer ?

Breivks flyvende bombebil nr 3 ?

http://www.youtube.com/watch?v=B-QetRjaAM4

Michelle
Skribent
Svar til  smurfen
12 år siden

Dette er jo helt sykt å se, takk for nok et fantastisk bevis kjære klokeste smurfen vår ♡

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  smurfen
12 år siden

Og som du sikkert er klar over smurfen – at da terroren rammet London 7. juli 2005 så var det 3 overvåkingskameraer som samtidig ble rammet av “tekniske feil”. Kameraene som skulle ha filmet de påståtte terroristene da de visstnok skulle ha gått ombord på Tbanen på 3 ulike stasjoner (med sine påståtte ryggsekker med bomber i – selv om tekniske undersøkelser viste at bombene i Tbanevognene var plassert under vognene og besto av militært sprengstoff, som det er utenfor muslimske ungdommer fra Luton sin rekkevidde å skaffe seg osv.)

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/londonterror-77-var-false-flag/

Det var 10 overvåkingskameraer som filmet bombestedet før, under og etter bombeeksplosjonen(e?) ved Regjeringskvartalet:

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/kan-vi-fa-se-de-levende-overvakingskamera-bildene-na/


Kan vi få se videoklippene fra overvåkingskameraene nå?

cHronilogy
cHronilogy
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

ta en titt på disse , pass opp for disinfo ^^

http://wtpnetwork.com/

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Ulven
12 år siden

“Det er nesten som forhekset hvor mange likhetstrekk det er mellom Norges 22/7 og USAs 9/11. Skulle nesten tro at det var de samme folkene som planla begge deler…”

Jo, men det var jo det…(?)
Var det ikke det jeg sa rett etter terrorangrepet i Norge?
Den offisielle 9/11 historien har store hull, men betyr løynene og bevisforspillelsen i ettertid at det var en insidejob?. Jeg er i grunn ikke så sikker på det.

Se her;
http://www.911missinglinks.com/

Denne varer i 2 timer og anbefales på det varmeste.
http://www.911missinglinks.com/watch-movie/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

9/11 terroren var ingen innsidejobb, i ordets rette forstand

Teknisk dokumentasjon http://ae911truth.org
Intelligence rapporter med mer http://abeldanger.net

purka jul
Abonnent
12 år siden

http://www.tvbuskerud.no/video/tv8-buskerud-paa-utoeya/mest_sett/347/#.TjgADbLVSSg.facebook

http://landssvik.origo.no/-/bulletin/show/708213_russland-tar-over-norge-hemmelig-landssvik#annotations

http://nb-no.facebook.com/pages/Norulv-%C3%98vrebotten/255668234467889

http://www.norgespartiet.no/component/content/article/214.html

Verdisamvirke
Linker

Bertram Dybwad Brochmann

Bertram Dybwad Brochmanns taler i Stortinget
BERTRAM D. BROCHMANN den store sosialreformatoren i Norge

RETTSNORGE

RETTSNORGE

VIDEOER

Amerika – Fra Frihet til Facisme
FIAT Empire – Hvorfor The Federal Reserve System krenker den amerikanske konstitusjonen
Zeitgeist, The Movie | Final Edition : PART 3 – Swedish Subtitles
——————–

Ressurser

Stortingets Web-TV. Stortingssalen direkte
Stortingspolitikeres angrep på Grunnlovens §93 den 10 januar 08, for lettere å få Norge under Fremmed Makt. Stortingets Web-TV arkiv Gå frem til 1 time og 18 minutter da det er feil på avspilling. Der begynner behandlingen av §93
——————–
Jeg vil eie verden pluss 5% – En fantastisk forklarende fortelling om Gjeldspengesystemet vi alle lider under.
Vi, DE ØKONOMISKE ATTENTATSMENN har faktisk vært ansvarlig for det første virkelige globale imperium og vi jobber på mange forskjellige måter.
OPPROP – Fjern toll og moms på GULL & SØLV – Dette er et opprop for å fjerne toll og moms barrieren på gull og sølvbarrer så det norske folk kan sikre sine verdier på best mulig måte eller etter eget valg.
Et helt Folk i Oljetåka – Det er en demokratisk plikt å gå til bunns i hvordan et helt folk har blitt feilinformert og (selv)bedratt, ”økonomieksperter” og politikere medregnet.
En annen og mindre hyggelig beskrivelse av enJurist og Forsvarsminister.
——————–
Freedom Force – International is a network of men and women from all parts of the world who are concerned over loss of personal liberty and expansion of government power.

Nøkkel konsepter

Bomvei-Nei til Bomveier i Norge – Meld deg på
NEI til EIENDOMSSKATT

PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Norgespartiet
lørdag 12. februar 2011 11:43

Hvordan Frimureriet Bygde Opp Kommunismen

Norge er styrt av de Marxist Kommunistiske krefter, konstruert av Frimureriet og implementert over hele verden under navnet Globalisme.

De bedriver er undergraving og splittelse av familiebånd, tradisjon , kultur og alle verdier som er nedarvet gjennom generasjoner i landet vårt.

De driver frem et horribelt system fundert på sine ideologiske prinsipper. Disse krefter er en skamplett i det norske samfunn.

De kjører sitt politiske system fundert på bl.a. ren undergraving av det bestående fundament, nemlig kjernefamilien som samfunnets minste byggesten.
Hvordan skal man kunne kjempe juridisk mot et slikt ideologisk fundert system som har skrevet lovene til sin fordel. Som har dommere og ordensmakten på sin side i dette ideologiske helvete?

Spørsmålet er ytterst aktuelt fordi tid og krefter går med for de som i dag sliter og drar i denne juridiske sirupen. Som ikke leder til noen som helst rettferdighet i noen som helst form.

Hver og en av oss som kjemper for det grunnleggende i dette samfunnet – bl.a. Norges Grunnlov og Kjernefamilien – må nå gå en runde med oss selv og forstå at hele det bestående politiske systemet må plasseres på historiens søppelhaug.

Dette toppstyrte system må nå erstattes med folk fra grasrota, som kan skrive om lovene til vern av folket, og ikke som i dag til vern om eliten.

Jeg vil på det sterkeste oppfordre dere alle til å se denne filmen av Jüri Lina og forstå at dette forferdelige systemet som vises opp, lever i beste velgående den dag i dag, under merkelappen GLOBALISME.

Det sitter ca. 140 av disse Gale Globale i vårt Storting, som arbeider intenst for å undergrave samfunnet vårt.

Se denne filmen og ditt verdensbilde vil forandre seg for all ettertid.

Vær også forberedt på at du vil bli kvalm, men dette er også nødvendig Folkeopplysning på et høyt nivå. I dag arbeider gærningene mot det samme mål – bare litt mer sofistikert – ennå så lenge.

Topo Skrivig
Topo Skrivig
Abonnent
12 år siden

“Sitat Eivind Lundager:

Ingen tilfeldigheter i KGB
Publisert 5. desember 2010 Kommentar #4

Nå var ikke KGBs innarbeidede system for verving av agenter til å kimse av. I hovedtrekk synes dette å pågå i tre stadier, alle omhyggelig logget i operative DOR-mapper i Moskva, samt en arbeidsmappe knyttet til de respektive ”linjene” (KGBs avdelinger) i ambassadene.

Av en eller annen grunn sitter også jeg på linje med andre på et KGB-dokument fra Moskva, i dette tilfellet datert 15. februar 1985:

Komiteen for Statens sikkerhet USSR

Agent under kultivering Fil

DAR* N859674 Volume 1 ”Manfred”

Åpnet: 15 feb 1985 Lukket:

Andre Avdeling, Direktorat K, FCD KGB

Om verving av kontakter og agenter:

Hver person gikk gjennom tre hovedfasen. 1) Kontakt/Person under kultivering, 2) Konfidensiell kontakt, 3) Agent.

Det er også et par mellomtrinn, men dette er rutinene fortsatt i Moskva. De som er eller har vært konfidensielle kontakter og blitt fullverdige agenter, har avgitt fortrolig informasjon av betydning i denne rollen. Men en god del av dem gikk videre og ble agenter.

Slik er hver mappe organisert:

Mappen har en løs omslagsfolder.

Første side i mappen er erklæringen om ”autorisasjon”.

Side 2 i mappen inneholder navn på KGB-offiserer som har hatt og har med personen å gjøre. Ofte kan kontakt-offiserer avløse hverandre gjennom flere tiår.

Side 3 er en liste over navn på personer som har adgang til å se saksmappen.

Fra side 3 til 9 er det lister med navn på personer som er omtalt i mappen. Det vil si, etter hvert som enkeltpersoner kobles til saken. Nettverket som er rundt en konfidensiell kontakt er naturligvis interessant.

Dokumenter som er skaffet av vedkommende KGB-kontakt, er journalført i kronologisk orden. Flere av dokumentene er satt i sirkulasjon blant KGB analytikere.

En annen type mapper kom via Øst-Berlin, med et ekstra omslag. Ellers er oppsettet det samme.

Det var ikke bare KGBs kontakter som fikk kodenavn. KGB-ledere i Norge og København hadde også eget kodenavn. Her er noen eksempler:

Gennadij Fjodorovitsj Titov: ”SILIN”

Viktor Fjordorovitsj Grusjko: ”SEVEROV” og senere ”ALEKSEEV”

Mikail Pretrovitsj Ljubimov: ”KORIN”

Oleg Antonovitsj Gordievski: ”GORNOV”

I en del tilfeller ble norske kontakter også betjente i København og Sverige, men dette synes å være unntak.”

[Norulv Øvrebotten]

Norulv Øvrebotten
Nåværende statsråd Kristin Halvorsen

fulgte denne veien før hun ble agent for Stasi og senere russiske FSB, og på et bilde av i dag sammen med Stoltenb
[Avslørt. Kristin Halvorsen]

Avslørt. Kristin Halvorsen
erg og Navarsete ser hun ut til å ha blitt et tiår eldre bare de siste ukene. Det er ikke lenger den samme spreke Julie som oppsøkte spenningen hos øst-tyske venner i Stasi som ung og nyfiken rød og lekte seg inn i politikk ved hjelp av sex.

Jeg har sagt sannheten om Kristin Halvorsen. Jeg er ikke en Per Sandberg som lar meg presse til å beklage noe som er sant.

[Norulv Øvrebotten]

Norulv Øvrebotten
Virksomheten rammes av en rekke paragrafer i straffeloven.

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Myndighetene/brorskapene er livredde for at folk skal få vite fakta om 22/7

En 17 år gammel gutt fra Elverum ble overmannet av 10 politifolk som stormet inn i et privat hus grytidlig på morgenen, , kastet på glattcelle og nektet advokat etter at han hadde hacker e-posten og twitter kontoen til Breivik

http://www.dagbladet.no/2011/12/16/nyheter/hackere/noria/19448819/

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Håper han rakk å spre den hackede infoen til masse andre folk. Må jo nesten ha vært noe viktig der siden politiet går hardere ut mot denne tapre, handlekraftige heltemodige ungdommen enn det de gjorde mot slakteren Breivik som nå blir fyrstelig behandlet og har tre celler for seg selv. Slik hacking får meg forresten til å tenke på climategate… :)

Hermis
Hermis
Abonnent
12 år siden

– 80 prosent av samtalene, og innholdet i samtalene, som de sakkyndige mener har funnet sted, vil han si ikke har funnet sted, sier forsvarer Geir Lippestad til TV 2.

Høres ikke så usannsynlig ut med tanke på selve konklusjonen i rapporten, at Breivik er en “grønnsak” som må mates etc. – 2 av 100 mulige poeng. Fra første stund av har denne rapporten virket som fabrikkert svada (løgn).

Det er som om ingenting i denne saken stemmer. Med tiden har det heller ikke fremkommet noe som kan svekke mistanken om at dette var en såkalt “falsk flagg”-operasjon heller…

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/breivik-80-prosent-av-rapporten-er-feil-3662927.html

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Politirapport om Utøya: – Kunne ikke vært raskere…

ederen av Politiets evaluering etter 22. juli avviser at politiet kunne vært tidligere på Utøya.

Utvalget gransker hendelsene 22. juli og vurderer avgjørelsene som ble tatt av politiet den skjebnesvangre dagen. Blant annet har spørsmålet om politiet kunne vært tidligere på Utøya blitt tatt opp.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10016713

Alister Crowley
Alister Crowley
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Hvordan i helvete er det mulig å gi tommel ned for det Ulv skriver her???? At politiet kunne vært der før, Å NEI DET HADDE VÆRT FOR JÆVELIG.. Lurer på hvordan type folk som er her inne å trykker tommel ned på alt… betalte agenter?

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Evalueringsutvalget har ikke gjort ett eneste intervju!

Nesten fire måneder etter terrorangrepet har politidirektørens evalueringsutvalg ikke intervjuet en eneste person.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Har-ikke-gjort-ett-eneste-intervju-6696379.html

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Sannsynligvis 472 pressefolk med blanding av inkompetanse og redaksjonell sensur, lover ikke godt. Vi, befolkninga, må nok sette oss inn i denne saken på egen hånd, som vanlig

Cavalli
Cavalli
Abonnent
12 år siden

Det er vel ganske åpenlyst hvorfor man sjelden får kommentere under artikler som handler om ABB, det er tross alt en del offer og pårørende som skal tas hensyn til.

Michelle
Skribent
12 år siden

DIN TANKE ER BESTEMT AV ANDRE – TANKEPOLITIET
Hvorfor og hvem i media bestemmer hvilke artikler folket får kommentere?
Mye i media er jo bra, men det kan også være et skalkeskjul, for det er jo helt absurd hvor mye som kontrolleres og hvor mye propaganda vi hører for å gå til krig etc, ikke minst hovedsiden i dag til Dagbladet, hvor vi skal tenke at ABB lenge har vært syk.. Bare visse utvalgte nyheter får førstesiden dessverre. Jeg er også mektig provosert der media fjerner hele kommentarfelt om de synes det går utenfor hva man får lov til å tenke, vite og mene her i landet.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Michelle
12 år siden

Ja søte søster Michelle, de stenger kommentarfeltene og det skal liksom være helt i tråd med Stoltenbergs store ord om mer demokrati og større åpenhet.

Jaggu ikke rart man blir provosert.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Media skylder på hensynet til pårørende for å stenge kommentarfeltene, men denne unnskyldningen er det nok kun skeptikerne som tror på.

Hva da med all den omtalen og oppmerksomheten Breivik får med bilder og hele pakken nettopp i samme media som stenger for kommentarmuligheter?

Michelle
Skribent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Gode Søster, ja det er jo helt tåpelig, hvis de pårørende ikke tåler eller vil vite sannhetene, så får de la vær å lese kommentarfeltene vel. Vi andre ønsker og har krav på å få tenke og mene fritt!

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

De pårørende viser jo gang på gang at svært mange av dem ønsker å komme til bunns i saken. Dette er forståelig bl.a. av hensyn til sorgbearbeidelsen.

I denne saken fungerer jo kommentarfeltene på nettforum som Speilet som et “Folkets Detektivbyrå”, hvor diverse sider blir belyst. Dette fyller tydeligvis et behov siden politiet og myndighetene ønsker å holde viktige deler av sannheten skjult.

Pårørende har bl.a. beklaget seg over at de ikke får tilgang til å lese obduksjonsrapporten vedr. deres døde tenåringsbarn.

Spørsmål: Er det blitt kjent hvor mange som døde av drukning alene – uten å ha blitt truffet av kuler? Det sies i media hele tiden at “ABB massakrerte 69 personer på Utøya”. Men personer som døde uten kulehull i kroppen tilhører ikke denne kategorien (de døde indirekte i forsøk på flukt fra ABB. Visstnok var det en som døde av fallskader på øya, det kom frem på TV).

Hvis media har fått instruksjoner om å delta i dekkoperasjon etter Norges-terroren så minner sannelig denne saken mer og mer om 11. september-terroren. Der vet vi at myndighetene inkl. noen av landets ledende politikere hadde minst én finger med i spillet – bl.a kjente de til terrorplanene på forhånd.

Jens – tok du en telefon til kamerat Putin like før 22. juli? Svar JA eller NEI.

Hermis
Hermis
Abonnent
12 år siden

Den anerkjente journalisten Kjetil Stormark gir i dag ut boka «Da terroren rammet Norge». Håvard Vederhus var leder for Oslo AUF og et av Norges største politiske talenter. Han reddet selv liv på Utøya, før han ble drept av Anders Behring Breivik.

I boka hevder Stormark at Håvard Vederhus fra politiets nødtelefon fikk beskjed om at politiet var på vei i helikopter. Han etterlyste helikopter og bistand fra Forsvaret i gjentatte tekstmeldinger til familien. «Politiet sier at de er på vei på alle måter, i bil, båt, helikopter, alt. Så vi må bare vente til de kommer», sa Håvard Vederhus til andre AUF-ere rundt ham etter sin andre samtale med politiet.

Men det var bare enda en løgn fra politiets side.

http://www.dagbladet.no/2011/12/02/nyheter/anders_behring_breivik/innenriks/terrorangrepet/kjetil_stormark/19244801/

Michelle
Skribent
12 år siden

Hvor mye penger og makt skal egentlig (legemiddel)industrien få?

Det rare er hvordan man aldri ser på de egentlige årsakene til det som skjer.

I dette tilfellet nekter man å se at hundrevis, for å ikke snakke om tusenvis, hyller ABB åpenlyst over hele verden, via internett.

Man vil heller ikke se på losjeinitieringene i den okkulte organisasjonen ABB selv har beskrevet, eller høre snakk om andre former av mind-control.

– Samme om man blir syk, da skal man heller ikke legge skylden på industri, men bare pøse på med enda flere legemidler!

– Og samme når man går til krig, vil ikke bruke kjærlighet og hjelpe og se på årsaker, bare bombe løs!

Man vil heller ikke høre snakk om at et samlet media og myndigheter hverken forstår, ønsker eller tørr å snakke om at dette har med å gjøre:
1. 10 års markeringen 9/11
2. Religionskriger for å skape flere ofringer
3. Militærindustri som ønsker mer penger
4. New World Order
5. Alle kan misstenkeliggjøres, ikke bare fundamentale islamister
6. Rettferdiggjøre enda mere overvåkning og kontroll
Problem – Reaction – Solution

ABB er maks innesperret til rettssakene er over, oppdrag utført.

Svaret på Alle problemer er i Naturen:
♡♥

♥♡

« Forrige artikkel

Usynlig menneske-chip

Neste artikkel »

2011: 100 Days of Disaster

207
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x