Invasjon; Amerikanske tropper omringer Syria

3597 visninger
3 minutter lesetid
39

(RT. 13.Des. 2011)  En tidligere tjenestekvinne fra innenfor rekkene til Federal Bureau of Investigation (FBI) rapporterer at USAs og NATOs styrker har ankommet utenfor Syria og trener militante å styrte regimet til president Bashar al-Assad.

Varsleren Sibel Edmonds, tidligere en oversetter hos FBI, skrev i helgen at amerikanske soldater er blant de NATO-soldater som har mystisk og plutselig landet på den jordanske og syriske grensen. Ifølge henne har flere kilder internasjonalt bekreftet nyheten, selv om amerikanske medier har fått beskjed om å midlertidig sensurere seg fra å rapportere disse nyheter.

I tillegg sier Edmonds at amerikanske og NATO-styrker trener tyrkiske tropper også, for å muligens starte et angrep fra nord i Syria.

Edmonds skriver at en irakisk journalist basert i London har bekreftet at amerikanske styrker som dro fra Ain al-Assad Air Base i Irak forrige uke faktisk forlot landet som en del av president Obamas uttrekk av tropper, men i stedet for å returnere hjem, ble soldatene overført til Jordan i løpet av de sene timer torsdag kveld. En annen kilde, skriver Edmonds, informerer henne om at “soldater som snakker andre språk enn arabisk” har beveget seg gjennom Jordan bare noen mil fra landets grense mot Syria. Troppene antas å være NATO / USA-tilknyttede og har blitt observert mellom kong Hussein Air Base i al-Mafraq og den jordanske landsbyen Albaej og dens nærhet.

Nizar Nayouf, en korrespondent for Edmonds Boiling Frog Post, sier en medarbeider i et av de London-baserte kontorene til Royal Jordanian Airlines har videre bekreftet at minst ett amerikanske fly som frakter militært personell har brakt amerikanske tropper til Jordan de siste dagene. Nayouf, den tidligere sjefsredaktør av Sawt al-Democratiyya (Demokratiets Stemme), hadde tidligere blitt dømt til ti år bak lås for å kritisere den syriske regjeringen. Han vant senere flere menneskerettighet utmerkelser og 2000 UNISCO prisen for pressefrihet.

Siden oppstandelsen av de opprørsstyrkene i opposisjon mot al-Assad-regimet i Syria for nesten et år siden, har amerikanske tjenestemenn vært kritiske til landets regjering, men insisterer på at de har ellers distansert seg fra å bli involvert i protestene. Etter drapet på dusinvis av demonstranter i løpet av våren 2011, innførte USA strenge sanksjoner mot de offisielle myndighetene i Syria.

Navi Pillay, FNs høykommissær for menneskerettigheter, avslørte denne uken at opprøret i Syria har forårsaket over 5.000 dødsfall siden det startet i begynnelsen av 2011. I tilfelle av aksjon mot tidligere Libyas leder Muammar Gaddafis regime begynte NATO engasjementrt bare en måned inn i opprøret. Ni måneder senere, er de totale dødstallene i den libyske borgerkrigen anslått å være nær 30.000.

I sin rapport, sier Edmonds at NATO-soldater har trent soldater like utenfor Syria siden så tidlig som i mai, og at amerikanske medier er forbudt fra å rapportere om det før i dag. Den tyrkiske avisen Milliyet rapporterer også at den syriske avhopper oberst Riad al-Assad forbereder tropper på å ta over den syriske regjeringen i tillegg.

Kilde

RT.com

Andre referanser

Libya knust: neste er Syria og deretter Iran
“Tidligere firestjerners general og NATO-sjef Wesley Clark snakker om de neo-konservative krefter i USA som planla å invadere og bringe ned myndighetene i syv land på fem år. Inkludert i planen var et angrep på..” Syria.
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/10/libya-knust-neste-er-syria-og-deretter-iran/

The Yinon Plan: Order from Chaos…
Targeting of Christian Syrians and Black Libyans: The “Clash of Civilizations” is on the march.
The Yinon Plan, which is a continuation of British stratagem in the Middle East, is an Israeli strategic plan to ensure Israeli regional superiority. It insists and stipulates that Israel must reconfigure its geo-political environment through the balkanization of the surrounding Arab states into smaller and weaker states.

http://www.voltairenet.org/Targeting-of-Christian-Syrians-and

A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm
“While there are those who will counsel continuity, Israel has the opportunity to make a clean break; it can forge a peace process and strategy based on an entirely new intellectual foundation, one that restores strategic initiative and provides the nation the room to engage every possible energy on rebuilding Zionism, the starting point of which must be economic reform.”[1]
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Clean_Break:_A_New_Strategy_for_Securing_the_Realm

The Turkish-Israeli Alliance Is a New Destabilizing Factor in the Middle East and Southern Europe
http://www.washington-report.org/component/content/article/201/3215-the-turkish-israeli-alliance-is-a-new-destabilizing-factor-in-the-middle-east-and-southern-europe.html

Avi Shlaim on the Neoconservative Middle East War Agenda
http://www.intifada-palestine.com/2011/01/avi-shlaim-on-the-neoconservative-middle-east-war-agenda/

Kiss Of ‘Democratic’ Death: Israel’s Plot To Take Down Syria I
http://www.intifada-palestine.com/2011/01/avi-shlaim-on-the-neoconservative-middle-east-war-agenda/

Are we heading towards World War Three?
“Moscow stands for the rule of law, Washington stands for breaching it. Moscow stands for world peace and brotherly relations, Washington stands for hegemony at any cost. It is imperative that the members of the world community stand together, close ranks and appeal to those inside the United States of America who stand for collective human values to make sure their leadership, apparently as near to a sinister clique of Satanists and Devil worshippers as it gets, do not manage to bring Armageddon down to Earth.”
http://english.pravda.ru/opinion/columnists/13-12-2011/119949-world_war_three-0/

Bashar Assad: ‘They want to overthrow me for my friendship with Russia’
http://english.pravda.ru/hotspots/conflicts/13-12-2011/119945-bashar_assad-0/

Plan For Iraq Invasion Drawn Up Decades Ago.
Israel’s Policy Aimed At The Fragmentation Of Iraq Has Long Historical Roots
By Harun Yahua, Pravda.ru
http://www.rense.com/general58/decades.htm

RT has 21 bureaus in 16 states, with a presence in Washington, New York, London, Paris, Delhi, Cairo, Baghdad, Kiev and other cities and employs over 2,000 media professionals around the globe. With a global reach of over 430 million people, or 22% of all cable subscribers worldwide, RT news covers the major issues of our time for viewers wishing to question more. The best of our broadcast can be found at RT’s YouTube channel, where the number of views has already exceeded half a billion, making RT the first TV news channel to break this record in YouTube’s history.

Abonnere
Varsle om
guest

39 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Solskinn
Solskinn
11 år siden

Gjør som vi sier, ellers smeller det det
—- The samson Option
http://en.wikipedia.org/wiki/Samson_Option

The Samson Option
THE BOMB IN THE BASEMENT
How Israel Went Nuclear and What That Means for the World
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/02/16/AR2006021601897.html

Nuclear samson option eller økonomisk samson option (finanskrise)

eller litt 22. juli terror

“Denne typen konspiranoid spekulasjon florerer på nettsider som Nyhetsspeilet.no. Hva har det å gjøre i et seriøst fagtidsskrift?”, sier Johannes Due Enstad.

Konspiranoia om 22. juli og Israel
PRIO-professor Ola Tunander hevder i en artikkel i Nytt norsk tidsskrift at Israel kan ha stått bak 22. juli. Artikkelen er et sammensurium av insinuasjoner og forestillinger om skjulte forbindelseslinjer, og reiser tvil om så vel forfatterens som tidsskriftredaksjonens dømmekraft.

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Konspiranoia-om-22-juli-og-Israel-6719755.html

Statsminister Jens Stoltenberg skal ha ringt og tryglet Putin om å stoppe de som angrep Norge 22. juli

“A startling Federal Security Service (FSB) report on the 22 July massacre in Norway states that two-days prior to this catastrophic attack Norwegian Prime Minister Jens Stoltenberg placed an “urgent” call to Putin “begging” Russia’s leader to help stop the events that left nearly 100 innocent civilians dead.

According to the FSB, Stoltenberg first learned of this plot against his country this past Wednesday after reading a “top secret” report prepared for him by the Norwegian Intelligence Service (NIS) on the late March computer attack against Norway’s top military leaders that showed them involved in a conspiracy with Britain’s MI5 Security Service and the United States Central Intelligence Agency (CIA) to launch a “two-phase” attack upon Norway modeled after false-flag operations in both Australia and America in the mid-nineties.”

http://www.intmensorg.info/norway.htm

Falcon
Falcon
11 år siden

Generelt, er Russia Today en pålitelig kilde?
Hvem finansierer Russia Today?

BelzeBob
11 år siden
Svar til  Falcon

Hei Falcon

Denne invasjonen, om det blir en invasjon, er vel noe mange av oss spådde for noen måneder siden. Helt logisk: etter Libya vil man ta Syria.

Vet ikke hvem som står bak RT, men jeg tipper den russiske regjeringen har en stor finger med i spillet. Pålitelig? Ja, den mest pålitelige av de store nyhetskanalene vil jeg si. Bortsett fra når det gjelder russisk innenrikspolitikk. Russisk media er bra å følge med på fordi Russland ikke spiller 100% på lag med vestmaktene – og det gamle ordtaket gjelder: vil du vite sannheten om noen så spør hans fiender. Eller i hvert fall – spør noen som er littegrann på avstand, slik Russland er ovenfor USA og Europa i dag.

Ole-John Saga
11 år siden
Svar til  BelzeBob

Etter jeg så denne i helga http://www.youtube.com/watch?v=uiPb5inXCpc Så forsvant det lille fnugg jeg hadde av tillit til noen , også RT. Virker som hele media er totalt infisert av svineriet, og da mener jeg totalt. En ting skal ihvertfall X-Files ha. Introen deres, Trust no one, and the truth is out there, er vel noe av det sanneste som har kommet ut av den firkanta boksen.

Vandalf
Vandalf
11 år siden

USA kommer neppe til å invadere Syria. Selvsagt er CIA tungt inne og gir opplæring og muligens også våpen til opprørerne.

Når det er sagt synes jeg det er stusselig med middelmådige google translate-oversettelser.

Videre:

Tyrkia er et NATO-land, så at de trener med andre NATO-styrker burde ikke komme som noen stor overraskelse på noen.

maranata
maranata
11 år siden

Det blir ingen invasjon av Syria, med mindre Syria angriper Israel for samle rekkene og endre fokus i egen befolkning.

Assad er ferdig uansett, og han avgjør faktisk selv hvordan hans endelikt skal bli. Angrep er det beste forsvar heter det, og det gjelder absolutt for Assad. Mens hans angrep på egen befolkning kan bli en lang blodig affære, vil et angrep på Israel kunne medføre vel så stor skade på Syria. Syrias eneste mulighet her er den kjemisk-bilogiske løsning, der han gambler på at Israel IKKE vil bruke A-bomben. Jeg vet ikke hva som blir den utløsende faktor, men faktum er iallefall at verdens eldste by Damaskus ifølge Bibelen og profeten Jesaia skal bli en ruinhaug – og det har ikke skjedd ennå:
Se, Damaskus skal ikke lenger være en by men bli til en ruinhaug.

Jeg finner karikaturtegningen som innleder denne elendige artikkelen usmakelig, men helt i tråd med mye annet anti-israelsk som serveres her på NyS.

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  maranata

Ingen angriper Israel og vestlige land, det ville være å underskrive sin egen dødsdom. Men med terroraksjoner under falskt flagg, har det blitt startet mange kriger. De som startet krigene sto alltid bak falskflagg terroren. Se opp for nye falsk flagg terroraksjoner

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  Falcon

Israel har blitt angrepet av omkringliggende araberstater flere ganger, og det vil skje igjen. Den kontinuerlige krigen og opprustningen som foregår nå kan best beskrives som Irans forlengede arm, gjennom sine lakeier Hamas og Hizballah. Det vil bli inngått allianser med Russland som arkitekt og hovedopponent med en hel rekke deltagende land. Mobiliseringen og arsenalet som vil bli benyttet her blir så overveldende at man føler seg 100% sikker på at Israel vil bli knust en gang for alle.

Dette er ikke slaget på Megiddosletten – det kommer ved en senere anledning.

no problem
11 år siden
Svar til  Falcon

litt rask der kansje Falcon Fals flagg er når en fremd stat utføre en handling i et land og handling blir utført på en slik måtte at handlingen fremstår som en handling utført av sitt eget land som er under angrep, en terro handling er utført av en gruppe som har som måll å nå frem med sine ytringer eller målsetninger som ETA og IRA eller Talliban, Der i mot kan du si at Alquida utføre fals flagg i afganistan for eksempel etter som de er en terro organisasion bygget av cia og er ment til å skape motstand mot afganistan

no problem
11 år siden
Svar til  no problem

og norge den 22.07 var er utsatt for et fals flagg oprasion av ABB som har netverk over helle europa eller fleree land stater i EU, etter egen fortelling fra ABB og utenlansk etterting pekrefter at de arbeider med emne viser til norge som ansvarlig etterforskere og henvendelse fra pressen skal rettes mot norge.

Og hva skjer i norge jo PST sjefen og PST blir utsatt for poltisk spill og alle glemmer å spøre hva har PST funnet ut til nå men er mer intresert i hvorfor en polak ikke ble følgt opp og at ABB ikke ble etterforsket når han bestille varer fra den mye omtallte polaken, ingen spør hva som fikk ABB i stand til å gjenomføre den handling han gjorde eller om der er funnet de andre støtte spillerene hans og PST er vell ettertning internt i norge så hva har den milletare etterning i norge foretatt seg i mott ABB det skal vel vi aldri få vite

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

David Icke må vel sies å være en rimelig veldefinert skrulling. Hans tullete utsagn starter med at han er sønn av Gud og slutter i toalettet – spyl ned og glem! Skygg unna slike sjaralataner.

Altså David Icke er icke, absolutt icke relevant overhodet i noen som helst sammenheng!

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  maranata

maranata, du er ikke relevant, ifølge innholdet i dine innlegg her på NySp, her ser du litt bilder av det du åpenbart støtter opp om:

David Icke – Fork in the Road_They Want to Trigger World War III.avi http://www.youtube.com/watch?v=UGih9boszVM&feature=player_embedded

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  Falcon

MODERERT: Ikke på artikkelens tema.
ADVARSEL: Gjentatte brudd på reglene fører til utestengelse.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  Falcon

Falcon:
Her serverer du en kryssklippet YouTube-video, og påstår med den største frekkhet at jeg støtter opp om dette. Jeg har sett det før fra din side. Du evner overhodet ikke å komme med noe som smaker av argumentasjon fra ditt eget hode, og velger derfor å prøve deg med et lavmål av hersketeknikk. Dette har da ingenting med sak å gjøre i det hele tatt – kun et patetisk forsøk på personangrep.
Spar meg for slike infantile uintelligente påstander.

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  Falcon

Du må lære deg å sortere ut det som er interessant og viktig. Det eksisterer ingen som ikke har feilet i løpet av sitt liv. Du sier at hvis en appelsin er uspiselig så er alle appelsiner uspiselige. Du farer med tull og tøys maranata

no problem
11 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

David Icke kan du aldri stole på ingen ting han sier kan du stole på abselutt ikke sier han en settning du hører på vil du bruke 2-3 timmer, på etter kontroller det han har sagt.
Ja David Icke vet alt om ikke allt så er han veldig nærmt til å vite alt, MEN
han har vert eller er besatt av demoner, og demoner lyger derfor kan du ikke stole på noe av det han sier,
det er sanhet blandet med løgn eller halvsanheter og han forteller ikke disse tingen til ditt beste.

Maranata du er kansje ikke så landt endog at du er borti demoner men du vil møte de før eller seinere om du forsetter i Scotish right som du til hører
du kalt 33 grad for en æres grad men det er feil 33 grade er når du kan regne deg selv som en levend GUD or GOD on earth i scotish freemasonery

33 g. Albert Pike sa der vil bli 3 verdens kriger den siste vil bli rusland som angriper Israil
derfor finnes Israil og du maranata regner jeg som en jøde fordi at Freemasion bygger på Jøde tro
YAH-BUL-ON

3 verdens krig vil starte den dagen Israil sprenger mosken på tempel mounth
men det vill ikke skje før alle lande i verden er blitt demokrati og det er det vi ser i Syria i dag en demokrati bygget av CFR

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  no problem

David Icke – først referert til av LRM:
Jeg ble MODERERT sist jeg siterte noe av sprøytet som Icke står for. Men alle kan jo lese selv hvem dette er:
http://no.wikipedia.org/wiki/David_Icke

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  maranata

Mye av det David Icke sier kan verifiseres som riktig av mange andre kilder, og noe kan ikke verifiseres. Du må som sagt sortere informasjonen, en analogi, hvis du har en hund som gjør fra seg i kroken på stua en dag, så betyr ikke det at han kommer til å gjøre det hver dag, å fordømme slik du gjør er det som kalles fanatisme, og fanatisme kan være farlig

no problem
11 år siden

Selfølgelig er usa i syria det er jo en av hoved oppgavene til cia og utføre oppdrag gitt av CFR.
Så at spesialltrente soldater kommer frem i Syria nå for å trene opp motstands folk i kampen for å styrte Syria er vel ikke noe usansynelig.

Det som er mer intresangt er Putin sitt første forslag etter han tok makten tilbake i moskva er at han vil bygge en Rusisk Union.

Demokrati til mitøsten og wallstreet movment for reste og ny union i rusland
Jippi lure på om vi kan få 17 mai på et globalt nivå snart

Heksen har jo hatt sin dag feriet i årtier nå 01mai
Hekser = Satanister

arifkarim
arifkarim
11 år siden

Russia Today er den beste ikke-vestlige mediakanalen i vesten. Etter at jeg begynte på se på den, har alle andre mainstream-kanaler blitt meningsløse. Kanalen er faktisk den eneste som tør å kritisere vesten likemye som den kritiserer sine egne russiske oppdragsgivere. Kanalens verdenskjente økonomi-relatert program “Keiser Report” har forlengst avslørt dagens økonomiske- og finanskrise vesteb befinner seg i. Mer:
http://rt.com/news/

Falcon
Falcon
11 år siden

Søvndal: Vi er klar til at gå i krig med USA igen http://politiken.dk/politik/ECE1481232/soevndal-vi-er-klar-til-at-gaa-i-krig-med-usa-igen/

Abel Danger Mischief Makers – Mistress of the Revels – ‘Man-In-The-Middle’ Attacks http://www.abeldanger.net/2010/02/abel-danger-mischief-makers.html
Sitat: “4. Hillary Clinton (nee Rodham) [Takes a village to raise a child; pedophile sexual entrapment and extortion of a Rhodes Scholar and POTUS man-in-the-middle, Bill Clinton; sexual extortion of Joseph Giroir Jr. (former boss at Rose Law Firm), John Huang (former Commerce Department), John Riady (family partly owns Indonesia’s Lippo Group) and various directors of Tyson Foods Inc., Wal-Mart Stores Inc. and BEI Technologies, Inc; as a patent lawyer, she assigned BEI micromachined GyroChip sensor selected by Honeywell and Boeing for use in a modification of the rudder system of the current model Boeing 737 airplane; Inertial Sensors use in Aircraft Flight Control, Helicopter Flight Control, Missile and Projectile Guidance, Unattended Guided Vehicle Navigation for Commercial and Military markets; Linear Accelerometers and Angular Rotation Sensors provide guidance and control capability for everything from missiles to commercial light and heavy aircraft; Junior Senator from (disbanded) [allegedly to create the core team for the 9/11 attack] New York with Onion Router license to kill shared with Sarah Ferguson at their meeting the night before 9/11; Raid on Ron Brown’s office with T-Force and FBI’s Robert Hanssen to get continuity of government and encryption codes for D2 Banking and 9/11; Crown Agents’ USAID-SBA liquidations; ancestors associated with Oddfellows three-link binder of patents for contract killing; her 9/11 Modus Operandi used by Crown Agents in 1836 arson at U.S. Patent Office to covert U.S. patents to City of London livery companies]”

Falcon
Falcon
11 år siden

Mange amerikanere og andre setter sin lit til Ron Paul. Det kjøres kampanjer for Ron Paul over en lav sko, jfr samme som skjedde for Barack Obama. Mitt spørsmål til tilhengerne er:

I think you will be fooled once again. How is Ron Paul able to compete with the shadow government that employs thousands of assassins? When Barack Obama was candidate for president almost all of you applauded and waved flags, now the same is happening with Ron Paul

Falcon
Falcon
11 år siden

Rage Against The Machine – Testify Music Video

Benjamin Fulford, International Premium 2011 Dec 20 Eng sub http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/japan-truet-med-jordskjelv-av-nwo/comment-page-28/#comment-78993

tralle20
tralle20
11 år siden

Blir firerbanden innvolvert her også mon tro , isåfall en skandaløs fremferd.
Satanistene å heksene i det norske statsforvaltningen er en stor tragedie for Norge og demokratiet.
Håper på en fredelig løsning og at annsvarshavend jensemann tar med seg alle landsvikerene å flytter utenlands.

Falcon
Falcon
11 år siden
Falcon
Falcon
11 år siden

WW3: War With Iran, Russia & China + USA Already Losing http://www.youtube.com/watch?v=1kJVNHgVHtQ&feature=share

– Frp er for Israel-vennlig http://www.nrk.no/nyheter/1.821885

Royal Navy sends its mightiest ship to take on the Iranian show of force in the Gulf http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/defence/8997956/Royal-Navy-sends-its-mightiest-ship-to-take-on-the-Iranian-show-of-force-in-the-Gulf.html

Rally Against Military Intervention in Iran and Syria | 28 January http://www.counterfire.org/index.php/events/15398-rally-against-military-intervention-in-iran-and-syria–28-january

Falcon
Falcon
11 år siden

* Bærer sterkt preg av mulig hegalian dialectic operasjon, skape fiendtlighet under falskt flagg:

Hyller drap på Nato-soldater – planlegger demo utenfor Stortinget http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7946605

Sitat: .. Vil ikke stå fram med navn. NRK.no har utvekslet flere e-poster med en som hevder å være en av arrangørene, men vedkommende nekter å fortelle hva han heter. ..

* Det er iallefall ikke i f.eks. Iran’s interesse å skape unødig fiendtlighet, så hvem er det som står bak?

Uffda
Uffda
11 år siden

· According to an alternative news report, the U.S. President may have secretly ordered U.S. air, naval and marine forces to build up in heavy concentration on two strategic islands: Socotra and Masirah.

· Socotra is part a Yemini archipelago in the Indian Ocean. A military base there would be in a position to oversee the shipping moving in and out of the waterways of the Red Sea and the Gulf of Aden.

· Masirah is at the southern exit of the Strait of Hormuz.

· According to the report, some Western military sources say they are witnessing the heaviest American concentration of forces in the region since the U.S. invaded Iraq in 2003.

· There is speculation that the President has not been able to convince Israel to leave military action entirely to the United States and that the administration may order an attack on Iran to stop its nuclear program, which may in part be a tactic to heighten Obama’s popularity before the presidential race and refute accusations that he is soft on Iran

Overvaaker
Overvaaker
10 år siden
Ulven
Ulven
10 år siden

Russland sender soldater til Syria!

For å verne om egne interesser i landet.

http://www.dagbladet.no/2012/06/15/nyheter/utenriks/syria/russland/usa/22130370/

Mole
Mole
10 år siden

Det amerikanske militæret opprettar nye hemmelege etterretningsbasar i Afrika. Hovudformålet med basane vil vere å spionere på terrornettverk og overvake urolege landområde.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8199447

Godt å ha bekjente i fattige land.

US President Barack Obama unveils US Africa strategy
http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-18448612

trackback

[…] Invasjon; Amerikanske tropper omringer Syria […]

Mole
Mole
10 år siden

USA øker støtten til syriske opprørere

President Barack Obama har undertegnet en hemmelig ordre.
http://www.vl.no/verden/usa%20oker%20stotten%20til%20syriske%20opprorere/

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  Mole

E-post sendt til artikkelens forfatter Morten Sjølli, avisa vårt land vl.no , kopi til diverse massemedier med fler, sitat:

+{

Emne: Artikkel “USA øker støtten til syriske opprørere”, kommentar, nyhetstips, informasjon

Takk for artikkelen

USA øker støtten til syriske opprørere http://www.vl.no/verden/usa%20oker%20stotten%20til%20syriske%20opprorere/ , ikke ‘USA’ fordi Mr Barack Obama https://www.google.no/#hl=no&q=barack.obama+site:abeldanger.net , alias Barry Soetoro https://www.google.no/#hl=no&q=Barry+Soetoro+site:abeldanger.net , har relativt liten støtte blant befolkninga i USA, selv opparbeidet eller nedarbeidet, så hvem er det som støtter såkalte syriske opprørere?, og hvem er de syriske opprørerne hvorav mange sies å ikke snakke syrisk? Bedøm selv

Lytt først gjerne til Johnny Cash – Goin’ By The Book http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1320&start=351#M8193 , og les gjerne i boka The Bible, Bibelen http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1773&start=1 hvor en av de viktigste av Guds bud https://www.google.no/#hl=no&q=de+ti+bud ifølge Jesus er “Du skal ikke slå ihjel”, noe som blant annet den norske kirke åpenbart har glemt for lenge siden, ifall de noen gang offisielt reelt har gått ut med å støtte å overholde Guds bud. Logisk sett, er den norske kirke kristen? Nei, for de er pålagt av Gud å motgå de som bryter budene, oralt og skriftlig til ansvarlige, noe jeg ikke har observert at de har gjort, iallefall ikke på veldig mange år. Er norske massemedia kristne? Nei, av samme årsak som nevnt foran. Er brorparten av befolkninga kristne? Nei. Er eksempelvis vår Regjering, vårt Storting, det såkalte folkehelseinstituttet, legemiddelverket, skepsis.no, forskning.no, humanetisk forbund, arbeiderpartiet med så alt for mange fler i samme kategorier kristne? Nei, beviselig også pga Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1 og det som ligger i nettstedene nederst i denne e-posten

Angående innledningen, studer og utforsk følgende
Destabalising Syria is a Mossad operation – Shoruk http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1755&start=26#M8396 + extra, direct reference http://www.youtube.com/watch?v=Uz2DE6MRq1g&list=PL7ED9BA8D1BEF722E&feature=plpp_play_all
UK Column Live – 31st July 2012 + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1648&start=251#M8395 , topics: CIA, Mossad, MI6 and british intelligence related terror operations in Syria, etc + extra, direct reference http://www.youtube.com/watch?v=imw7SQBq0sA&list=PLBBD43BFAC91F3AA0&feature=plpp_play_all

Digressivt
Hvorfor sitter alle politiske partier og andre ansvarlige i årtier i kulissene og avtaler å lyve til det norske folk, dvs er fullstendig enige i å svindle alle, inklusive meg og min nærmeste familie som ikke lyver og svindler og forventer at de vi betaler for å administrere er redelige!? **** Cirkus mullah Krekar & co **** http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8146
Er det mulig å finne et politisk parti å stemme på etter å ha observert dette og annet? Nei, ikke engang såkalte kristelig folkeparti. Kan det blir verre? Ja. Er det alt for galt som det er? Ja. Har et eksisterende politisk parti i Norge muligheter til å vinne neste valg? Ubegripelig. Kan det skje mirakler? Forhåpentligvis, men de vokser som kjent ikke på trær

Bør vi ha en god sommer og ferie? Ja, det trenger vi alle sammen, med forbehold om at mange idag ikke kan ta seg tid til ferie, pga bl.a. vanstyre og problemer nevnt samt alskens følger av dette og disse, trolig også mye pga Stay behind – Norges skjulte statlige monster-mafia http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/stay-behind-norges-skjulte-statlige-monster-mafia/ og som følger av de beviser og indisier som er nevnt i artikler og kommentarer ifm Anders Behring Breivik https://www.google.no/#hl=no&q=anders+breivik+site:nyhetsspeilet.no som åpenbart ikke ble presentert i relatert rettssak

Har norsk massemedia peiling på hva de skriver om i relativt mange viktige saker? Beviselig nei, og i mange tilfeller hvor de har, lyver de beviselig bevisst, ferielektyre herved ærbødigst overlevert. Er Norge på planeten jorda? Ja, selv om det ikke ser ut til ikke å være forstått av de fleste nevnte organer med alt for mange fler. Har jeg peiling på hva jeg her har skrevet? Hvis noen mener nei, vennligst send meg kommentarer og dokumentasjon på hva som er feil, hvis noen mener ja, gjør noe med det, uansett på forhånd takk

Whitney Houston – Live in Brunei 1996 http://www.youtube.com/watch?v=dwO-dN_Qhoc&feature=BFa&list=PLDF9D0E4FA313F315 * + extra http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=226#M8213

God sommer


With regards from, med hilsen fra
..

http://www.navigate3d.no/images/FalconIconTextedFramed.gif http://www.falconscafe.com/

Abel Danger, 9/11 intelligence and related http://www.abeldanger.net/
Architects and Engineers for 9/11 truth http://www.ae911truth.org/

}+
.
Fler personer, samt entiteter, er klar for rettsforfølgelse, reprimander, bøtelegging og fengsling http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/comment-page-6/#comment-88244 I min forrige kommentar ble mange utelatt som må etterforskes og straffeforfølges http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/comment-page-6/#comment-88270

« Forrige artikkel

Lederskap: Roald Amundsen 1911 og Eskil Pedersen 2011

Neste artikkel »

Judea erklærer Norge krig?