Libya knust: neste er Syria og deretter Iran

13.7K visninger
1 minutt lesetid
259

Tidligere firestjerners general og NATO-sjef Wesley Clark snakker om de neo-konservative krefter i USA som planla å invadere og bringe ned myndighetene i syv land på fem år. Inkludert i planen var et angrep på Libya.

Norske myndigheter og nåværende generalsekretær i NATO, danske Anders Fogh Rasmussen (Bilderberger) i seng med de neo-konservative krefter fra PNAC (Project for a New American Century – Paul Wolfowitz & Co.) og Counsil of Foreign Relations.

Amerika er overtatt av en gruppe fra PNAC; Wolfowitz, Cheeney, Rumsfeldt….. Det har vært et coup d’etat i amerikansk politikk sier Wesley Clark, og uten at de har brydd seg med å varsle innbyggerne om det.

http://www.youtube.com/watch?v=SHiOK4b58-E

McCain lufter muligheten for militær operasjon i Syria
http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5h0nVakIHbx4EcY2Omt0rtb4EFnLw?docId=CNG.7a1f679ced5b40465c22d8e765ab2046.881

Rubio til Syrias Bashar al-Assad: Du er neste, kompis
http://thecable.foreignpolicy.com/posts/2011/10/20/rubio_to_syria_s_bashar_al_assad_you_re_next_buddy

Planen for å destabilisere Syria
http://www.voltairenet.org/The-plan-to-destabilize-Syria

Syria: Neste for Libya-style ‘humanitær’ intervensjon?
http://www.infowars.com/syria-next-for-libya-style-humanitarian-intervention/

Arab Spring: Libya over, Syria neste, sier Frankrike
http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2011-10-21/middle-east/30306147_1_muammar-gaddafi-gaddafi-regime-syrian-regime

12 tegn på at vi nå er farlig nær krig med Syria
http://endoftheamericandream.com/archives/12-signs-that-we-are-getting-dangerously-close-to-war-with-syria

Ron Paul: Oppdrag utført i Libya?
http://paul.house.gov/index.php?option=com_content&view=article&id=1906:mission-accomplished-in-libya&catid=62:texas-straight-talk&Itemid=69

Russland og Kina blokkerer FN-resolusjon om Syria midt frykte annet Libya-style intervensjon
http://www.activistpost.com/2011/10/russia-and-china-block-un-resolution-on.html

Lekker Planen For Post-Gaddafi Libya
http://www.theaustralian.com.au/news/world/iraq-haunts-plans-for-post-gaddafi-libya/story-e6frg6so-1226111211251

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

259 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Solskinn
Solskinn
Abonnent
11 år siden

Telegraph: Bilderberg Group Founder ‘Was Member of Nazi Party’

http://www.prisonplanet.com/telegraph-bilderberg-group-founder-was-member-of-nazi-party.html

NATO Anders Fogh Rasmussen (Bilderberger)

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Solskinn
11 år siden

«Verdens største» misforståelse er at Nazistene tapte krigen. Nei, Tyskland tapte krigen ! Nazistene var i stor grad reist, til USA, Sør-Amerika og Russland. Som vanlig var det den vanlige «arbeider» som måtte ta støyten.
Slik jeg ser det var/er Nazistene en del av blått blod eliten som styrere «vesten» i dag via innsatte mellom-menn kalt politikere.

En ved navn Greg Hallet står frem og mener han kan dokumentere at Hitler var Britisk agent (altså Iluminati) som var i Liverpool fra 1912 til 1913 og ble trent, og helt sikkert også trauma mind-kontrollert.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

MortenB: Du klarte å skrive Illuminati, uten å havne i spam-filteret, la oss se om denne kommentar går igjennom også. I så fall er noe endret?

Ang Hitler og nazistene, så har jeg hørt at han var under mind control ja, at han var en eksperiment-kanin og at han ble gitt store mengder piller og sprøyter hver dag. Min kilde er pålitelig og kunnskapsrik, i dag er hun død, men jeg har ikke noe mer enn disse ordene hun sa, som jeg her bringer videre.

At han skulle være britisk agent, har jeg ikke hørt.. britisk?! Hvordan får vi det til å passe inn?! At Rockefellr og Bush-familiene forsynte hans sjøflåte med okje, som ble fylt på kanariøyene er visst et faktum.

Videre er det et faktum at -ismene er skapt av de samme krefter med det samme formål, kontroll, splitt og hersk ved diverse spill for kulissene. Det er sant at de fleste som får lederposisjoner eller får komme frem med sitt, og virkelig påvirke samfunnet, jobber for noen, og de samme kreftene i ryggen på dem alle..

Videre er det et faktum at Nazister og jøder sitter og satt sammen øverst ved bordene i makt-eliten.. akkurat som KGB og CIA alltid samarbeidet bare du kom høyt nok opp..

OG forskjellige miljøer blir BRUKT til oppdrag for NWO, ofte selv om de selv TROR at de jobber imot NWO! Dette gjelder i høy grad også det nasjonalsosialistiske miljø, også i Norge. Noe jeg kan bekrefte fordi jeg selv har fått innblikk i dette og fått merke det på kroppen, bokstavelig talt!

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Godt jobbet MortenB,
Her en samtale med Greg Hallet om Hitler og politikere generelt.
Hitler received training at the Tavistock Institute in London.

Tavistock Institute for Global Manipulation

(HITLER’S BRITISH GIRL
http://www.youtube.com/watch?v=Z9kBH47Ohlg&feature=related)

http://www.greghallett.com

mabacav79
mabacav79
Abonnent
Svar til  Uffda
11 år siden

Det som skremmer meg mest er at alle tror de gjør rett i alle demonstrasjoner i USA og Europa for tiden vedrørende Kapitalisme VS Demokrati. De aller fleste i verden sloss for å innføre en kommunisme lignende form for liv for alle. Ikke kommunisme i praksis eller historisk sett men selve teorien. Alle skal ha godt betalt om de er i arbeide eller ikke, fordeling av råvarer og ferdige produkter uten noen som helst form for krav til mottakerne. Sjokkerende mange har hengt seg på denne kampen, de kaller seg for bevisste og målrettet om å redde verden ifra menneskeheten selv. Mens resultatet av deres handlinger vil mest sannsynlig resultere i 100% motsatt effekt hvis ikke demonstrasjonene korrigerer sine mål og visjoner. Enig at noe må gjøres for å unngå en form for global katastrofe, men ikke på denne måten. Forrest Gump sa det på en fin måte: «Stupid is what stupid people does»… Va kort og dårlig kommentar for mange dette sikkert men har dårlig tid akkurat nå… Kanskje det provoserer et svar? hehe

ArneLo
Abonnent
11 år siden

Dessverre så har du nok helt rett, Tor. Og med total blackput fra vestlig presse så kan dette bli skikkelig stygt.

The War on Libya and the Broader US-NATO Military Agenda
Is a World War III Scenario Unfolding?
«The US and its NATO allies are preparing to launch a nuclear war directed against both Iran and North Korea with devastating consequences. This military adventure in the real sense of the word threatens the future of humanity. While one can conceptualize the loss of life and destruction resulting from present-day wars including Iraq and Afghanistan, it is impossible to fully comprehend the devastation which might result from a Third World War, using “new technologies” and advanced weapons, until it occurs and becomes a reality. »

Israel And America Declare Total War on Persia
«The state terrorist regimes in Israel, Saudi Arabia and Washington are madly pushing for world war three in the Middle East. If fought to the very end, this war will bring down many nations. Israel, America, and Iran will all be destroyed. «

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  ArneLo
11 år siden

Stort sett enig, men husk: den frøste falne i enhver krig er sannheten. At Gaddafi er død er etter min mening 99% usant. At han er reist fra Libya er en annen ting.

Og beklagelig nok, for andre gang er Norge med og dreper sivile og soldater i et land som aldri har gått til krig mot Norge, for å beskytte Amerikanske og vestlige interesser.

Jeg mener Norge nå må ta konsekvensen av dette å si fra seg tildeling og utdeling av fredsprisen. Norge er et krigshisser land som ikke er verdig.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  ArneLo
9 år siden

Putin blir bare mer og mer populær i Russland nå. Han er den sterke føreren som kan gjenreise Sovjets ære. Parallellene til Hitler er mange. Stikkord er OL i Berlin 1936 og Anschluss.

Men Obama er enda værre. Han bare fullfører George W. Bush sin krig for olje og narko. Irak, Afghanistan og Libya.

Hele verden skal snart deles i 10 gigantiske handelsblokker. Etter mal fra USA og EU. Med handelskrig mellom de 5 Østblokkene og de 5 Vestblokkene. Og en ny felles valuta, kun elektronisk.

http://wp.me/p3uvTQ-3l

Det er da forståelig at Putin ønsker seg Ukraina, kornkammeret og gassmarkedet. Eller ihvertfall østregionene av Ukraina. Fordi de gamle atomrakett- utskytningsrampene ligger der. Og missil-fabrikkene fra Sovjets glansdager.

Slik blir Putins 2.0-versjon av Sovjetunionen:
http://www.tv2.no/a/5183288

Så gjenstår det å se hvordan 3.0 versjonen blir. Estland, Litauen og Latvia ligger dårlig an.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
11 år siden

MortenB: Du klarte å skrive … uten å havne i spam-filteret, la oss se om denne kommentar går igjennom også. I så fall er noe endret?

Vel, jeg forsøkte og den ble IKKE postet. så jeg fjernet ordet!

Ang Hitler og nazistene, så har jeg hørt at han var under mind control ja, at han var en eksperiment-kanin og at han ble gitt store mengder piller og sprøyter hver dag. Min kilde er pålitelig og kunnskapsrik, i dag er hun død, men jeg har ikke noe mer enn disse ordene hun sa, som jeg her bringer videre.

At han skulle være britisk agent, har jeg ikke hørt.. britisk?! Hvordan får vi det til å passe inn?! At Rockefellr og Bush-familiene forsynte hans sjøflåte med okje, som ble fylt på kanariøyene er visst et faktum.

Videre er det et faktum at -ismene er skapt av de samme krefter med det samme formål, kontroll, splitt og hersk ved diverse spill for kulissene. Det er sant at de fleste som får lederposisjoner eller får komme frem med sitt, og virkelig påvirke samfunnet, jobber for noen, og de samme kreftene i ryggen på dem alle..

Videre er det et faktum at Nazister og jøder sitter og satt sammen øverst ved bordene i makt-eliten.. akkurat som KGB og CIA alltid samarbeidet bare du kom høyt nok opp..

OG forskjellige miljøer blir BRUKT til oppdrag for NWO, ofte selv om de selv TROR at de jobber imot NWO! Dette gjelder i høy grad også det nasjonalsosialistiske miljø, også i Norge. Noe jeg kan bekrefte fordi jeg selv har fått innblikk i dette og fått merke det på kroppen, bokstavelig talt!

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Singoalla
11 år siden

At jeg ikke gikk i spam-filteret er nok at jeg først skrev ordet rett for deretter å få en innskytelse å fjerne en «l». Min intuisjon er vist bedre enn jeg trodde :)

At Hitler var Britisk agent er nok egentlig en misvisende tittel på boken da det selvsagt er de samme kreftene som du snakker om som stod bak, grunnen til at England og Liverpool ble valgt er nok at de hadde de rette «fasiliteter» for oppdraget der. Og oppdraget var selvsagt å skape en negativ krig som gir dem penger med et resultat som ga dem også mere makt.

David Icke har godt dokumentert i sine bøker at de Jødiske frimurer Sionister finansierte Hitler, med blant annet Prescot Bush (far til George Bush). Og Standard Oil ga han tilgang til sitt patent på å utvinne olje fra brunkull..

Uansett (som vanlig kan jeg kanskje si) var WW2 en liksom krig der eliten stod sammen på begge sider mens folket så på hverandre som som fiender og drepte hverandre. Og som «folket» har vi alle et stort ansvar, som David Icke svært god sier: Det blir ingen krig om ingen soldater møter opp !

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Morten B! Som en liten kuriositet:
Under en samtale med en venn av meg som også er Finnmarking, kom vi inn på krigen og det faktum at Alta bataljonen var den eneste som slo tyskerne i kamp. De fjellvante jegerne prikk skjøt de stakkars tyske tenåringene en etter en. Vi kom videre inn på krigens sanne ansikt, og da kunne han berette om sin onkel. Det var en utdeling av tapperhetsmedaljer og hans onkel hadde ikke mött opp! De hadde vandret forbi åstedet for utdelingen og på spørsmålet om hvorfor han ikke var til stede, svarte han:
-Jeg går ikke å tar i mot noe medalje fra de som egentlig vant krigen!

Solskinn
Solskinn
Abonnent
11 år siden

Er norske myndigheter, USA og NATO på lag med ABB i sine forsetter?

«Our objectives also include the aim of radicalising Muslims through strategic attacks on their communities. This will contribute to escalate the conflicts and create increased polarisation which will serve our interests.» – page 825 in ABB manifesto.

Radikaliseringen i Libya har startet. Overgangsrådet bestemte igår at sharialov skal Libya styres etter heretter.

Godt jobbet NATO. Akkurat som ABB ville ha det.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Solskinn
11 år siden

Jeg tror faktisk ikke dette er helt uriktig.

I en NRK dokumentar nevnte de at nettverket hans (NDL/EDL) kunne spores tilbake til den amerikanske kristensionister (en del av det som utgjør republikanere), og vi vet jo at gamle-Bush støttet sionistene og nazistene under andre verdenskrig. Og det var Bush som etter 11. September Israeliserte USA. Så jeg tror denne ABB har en syn som er langt mere mainstream enn mange tror, og som er å finne i mange «stuerene» partier i vesten. Spesielt i den konservative delen i USA.

Det kan hende de forsøker å skape et Islamistisk kalifat i midtøsten som løsning på det vestlige muslimspørsmålet, slik Palestina var ment å være løsningen på jødespørsmålet. Det sistnevnte endte med verdenskriger og 100 år med terror.

Det kan også ha noe med Palestina å gjøre. Nasjonalistiske Palestinere og arabiske islamister «får» Libya og eventuelt Iran mot av de gir opp Palestina?. Det har vært en del fangeutvekslinger i det siste mellom de nevnte parter, så det er ikke helt umulig. Men det som historien viser er at alle som forhandler med USA og England blir dolket i ryggen så snart de ikke har en nytteverdi. Får USA andre allierte i midtøsten, blir Israel mindre viktig for dem.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Solskinn
11 år siden

Jeg vil påstå at dette er stikk motsatt. ABB er helt tydelig en som er mind-kontrollert av eliten, USA og Nato. Trauma mind-kontroll sammen med hypnose som legger inn det han skal gjøre. Enkelt forklart er dette så ekstrem traumatisering at offeret ikke klarer å deale med det og vår «beskyttelses» funksjon i hjernen «kapsler» inn dette for å blokkere det. Deretter kan programmeringen legges inn med hypnose sammen med en «trigger» som skal utløse det offeret skal gjøres.
Dette er gammel «teknologi» pioneren Dr. Thomas Garrett utviklet i 1930-40 årene og som han under/etter WW2 tok med seg inn i Amerikansk etterretning og fikk store forskningsmidler for å utvikle videre. Han burde skjønt at dette ble misbrukt til det ekstreme !
Noe av dette er beskrevet i David Wilcock’s siste bok, «The SOURCE FIELD investigations»

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

MortenB: Helt klart, at han var under mk, men det er også på det rene, at sionistene styrer verden og at han hadde slike sympatier..

Michelle: Jeg anstrenger meg, men kan ikke med min beste vilje forstå relevansen her, hverken til artikkelen eller til kommentarene, eller egentig i forhold til hver av tingene du skriver.. Kan du forklare?

En del kan være tilfeldigheter, andre ting er bestemt av høyre makter, makt-eliten i verden har ikke all makt. Bryllup og fødsler kan planlegges og fødsler kan igangsettes på sykehus osv før tiden. Når det gjelder Jesus, vet ingen helt sikkert når han ble født, de fleste mener det var IKKE om vinteren, men tidligere på høsten. Så hvordan slår du det fast her så skråsikkert?

Flere mener han var en mytisk figur eller selve solen, i og med at det er lagt opp slik og at historikeren Josefus er fiktiv. Ingen konklusjoner fra meg ang dette.

Ang hvordan man nå skal ta det ene landet etter det andre, har iallfall ikke USA ressurser til dette, men Norge tappes vel..?

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
11 år siden

Ville bare vise at «eliten» er oppdratt til å tro at visse nasjoner og blodslinjer er viktigere enn andre, og derifra begrunner de sine hierarkier og suverenitet over andre.

For meg er det ikke viktig når noen av de ble født, bare ville vise at «they» tror det er viktig, og at de selv er under kontroll til å følge ritualer, bestemte tider, bestemte nasjoner, bestemte blodslinjer og okkulte tall-systemer ;)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
11 år siden

Michelle. Jo du er inne på noe der, hvem sier at de vet eksakt hvilken dag Jesus ble født på? Om han ble født da Saturn og Jupiter hadde sin konjunksjon, så var ikke det i desember etter hva jeg har hørt, men tidligere på høsten og 4 år før Kristus eller noe, med forbehold, om at jeg ikke husker eksakt.

Du sier: Staten Israel ble opprettet 14. mai 1948.
Prince Charles ble født et halvt år senere, akkurat på dagen.

How do they do it?

Hva var det med de datoene da? Og et halvt år etter?

NOE er vel også tilfeldig, og ikke alle tall er deres, eller?

Er enig i at man ikke bør tro at noe folk eller seg selv er bedre enn andre og har rett til å sette seg over andre, MEN, sier ikke Channie også at det er hierarkier i andre dimensjoner?

Slik har med sjelens utvikling å gjøre, noen sjeler er mer utviklet og høyere i lyset enn andre. Dog skal man selvsagt ikke opphøye seg selv, man kommer der man er, på nivå og ang lys..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
11 år siden

Det er sant det du sier søte, når man leser bøkene til Channie, kan det virke som om det er slags «hierarki» i universet utifra hvilken frekvens sjeler befinner seg på og hvor mange liv de har hatt og hva de har gjort etc. Nevnes jo i de bøkene også at sjelen som hadde rollen som Jesus ble sendt som CentralSolens «sønn» hit til jorden etc..

Mye ill-umi-nati gjør og tror på trenger ikke være feil heller. Ja tall-systemer og unike tider, trenger ikke være feil. Det er vel mye intensjonen og kjærligheten bak som avgjør. «They» tror jo til og med på at planeter har sjeler. Men så spørs det om de sikkert har blitt litt dessinformert om hvilke sjeler de planetene egentlig er?

Men tror Channie er opptatt av at vi alle er viktige, vi er alle best, og at vi alle skal få komme over på DNJ ja. Og så har jeg lest en plass at det er mulig for en sjel som en gang var et dyr, til å bli født som et menneske, for eksempel her på jorden ♡

Selv har jeg tenkt på at de som eventuelt ha deltatt i flere mere mørke og ngativt kontrollerende ritualer over lengre tid, kommer til å bli trøtt av dette også, de går lei rett og slett, og da kan de våkne og forstå mer og plutselig velge og klare å veldig raskt utvikle seg bare i kjærlighet og lys, og bli helt vidunderlige ♡

Michelle
Skribent
Svar til  Solskinn
11 år siden

Jesus ble jo født vintersolhverv.
Prince William ble født sommersolhverv, akkurat på dagen.

Staten Israel ble opprettet 14. mai 1948.
Prince Charles ble født et halvt år senere, akkurat på dagen.

How do they do it?

Personlig forstår jeg ikke at noen kan gå på hierarki-løgnene om at visse blodslinjer eller nasjoner er automatisk viktigere enn hvilken som helst andre.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
11 år siden

Sommersolverv og vintersolverv uten h, her får moderator gjerne rette ;)

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

I Syria klarer helt sikkert Assad å drepe sine egne helt uten innblanding fra sine medsvorne i Iran. NATO og alle andre bør holde fingrene av fatet så lenge Assad holder problemene sine innenlands. En svært svekket Assad kan gjennomføre sine trusler mot Israel, som et siste halmstrå for å samle folket mot en felles fiende. Hvis Assad prøver seg med sine kjemiske og biologiske våpen, er jeg redd profetin om Damaskus utslettelse står for døren

Hvis Iran gjør alvor av sine trusler om å utslette Israel og tillates å få kjærnefysisk kapasitet til dett, vil de helt sikkert prøve ut dette i praksis. Da vil det smelle ganske kraftig der nede.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  maranata
11 år siden

Utslette Israel?. Nå igjen?
Sist snakket du om at han mente å bruke viskelær på et kart, men nå har du altså klart i finne et sitat hvor han sier «utslette israel koste hva det vil?». Bestem deg gutt. Ellers så skal du lete lenge for å finne en muslim som er villig til å sprenge et av islams mest helligste steder; klippemoskeen.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
11 år siden

Den gale mannen i Iran ofrer gjerne hele Jerusalem hvis han kan få Israel med på kjøpet.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  maranata
11 år siden

Dette er jo helt irrasjonelt.

The translation presented by the official Islamic Republic News Agency has been challenged by Arash Norouzi, who says the statement “wiped off the map” was never made and that Ahmadinejad did not refer to the nation or land mass of Israel, but to the “regime occupying Jerusalem”. Norouzi translated the original Persian to English, with the result, “the Imam said this regime occupying Jerusalem must vanish from the page of time.

Det kan ikke tolkes anneledes enn at Ahmadinejad ønsker at Palestinere skal besitte Jerusalem, og at sionistene skal ut. Han sa også at han håpet at sionistregimet kollapser. Israel er nå kommet i overgangsalderen, så kollapse vil det gjøre uten drahjelp i fra utsiden.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Jerusalem ble okkupert av Jordan i 1948, og var da en stengt by. Den ble frigjort av Israel under 6-dagers krigen i 1967, og er nå åpen for alle mennesker og religioner. That’s the fact.

Jerusalem er Israels hovedstad, og har aldri før tilhørt noe annet land. Å snakke om at Jerusalem er okkupert er det reneste sprøyt. Hvilket land skulle den så være okkupert fra da – Jordan???

Vestbredden var i perioden 1948 – 67 okkupert av Jordan, men i alle disse årene var den INGEN som snakket om okkupasjon. Hvordan kan det da være snakk om okkupasjon nå? Jo fordi det er en politisk motivert løgn, som er gjentatt så often nå at svært mange sluker den uten å kjenne virkeligheten.

Virkeligheten var også at det Britiske mandatområdet skulle deles mellom jøder og arabere. Først gav man araberene ca 75% av dette og kalte det TransJordan (Hussein ville sogar kalle dette landet Palestina, men ble frarådet dette av britene). De resterende 25% ble foreslått delt mellom arabere og jøder. Jødene aksepterte mens araberene i Khartoum uttalte sitt berømet tredobbelt NEI. Man kan derfor ikke i ettertid påberope seg krav som man i utgangspunktet selv har sagt blankt nei til. Fremdeles klarer ikke disse araberene å si ja til anerkjennelsen av staten Israel, og en fred er derfor like langt unna som deres ja til Israels eksistens.

Iran fører i dag en krig mot Israel gjennom Hisballah, Hamas og Syria. Alt av våpen som blir brukt her kommer fra Iran, som også betaler store summer til disse for holde hele sirkuset i gang.

Her på NyS hersker er det svært mange som er negative til Israel og landets eksistens. Enten er kunnskapen om de faktiske forhold svært begrenset både i tid og rom, eller så er hatet så stort at man velger å se bort fra sannheten

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Vel Iran og Irak har på sett og vis en historisk hevd på Jerusalem fordi legenden startet der. :-) Guden Ahura Mazda og profeten Zoroaster fra Persia/Iran profeterer Loven, Tempelet og Jesus. Loven ble funnet i Hilkia tempelet og omskrevet av Ezra under Kong Artaxerxes og ført til Israel.

De mytologiske tekster, spesielt om Guds egentlige natur som kirka ikke har rom for, er utelatt fra Bibelen eks Jasher/Asher bok. Den er likevel referert til her: 2nd Sam 1:18 «And he bade them teach the children of Israel the use of the bow. It is written in the Book of Asher.»

Ezra Chapter 1, Verse 2. Cyrus, King of Persia, says: The Lord God of Heaven has given me all the kingdoms of the earth and has charged me to build him a house in Jerusalem which is Judah.

Religiøse dreper hverandre for en byggning/tempel i Jerusalem, som kun er et symbol for det egentlige tempel i hvert menneske.
Heb 10:19-21 Having therefore, brethren, boldness to enter into the holiest by the blood of Jesus,
John 14:20 At that time you will know I am in the father, you in me and I in you.
Heb 10:20. By a new and living way, which he hath consecrated for us, through the veil, that is to say, his flesh;

Det er ikke mulig å forstå slike tekster fra innsiden av en religion, så på ett eller annet tidspunkt blir man nødt for å velge hvem man vil tjene.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Jerusalem ble grunnlagt og navnsatt av kong David for ca 3.000 år siden. Hvordan du kan hevde at Iran har «historisk hevd» på Jerusalem er for meg en gåte, med mindre du har noe mer substatiellt å komme med.

Mange innvendinger mot Bibelen, hav som finnes av skrifter der og hva som skulle ha vært det, hvordan den er omskrevet osv, osv Men en ting er ihvertfall 100% sikkert, og det er at dens tekster inneholder en mengde profetier og at disse ikke kan avfeies som feilaktige.

Islam er en religion som ble oppfunnet av Muhammed 600 etter kristendommen var en realitet. Bbelens forfatter Gud – må også ha kjent til at dette i fremtiden skulle komme til å skje når det står: «Men om vi selv, ja, om en engel fra himmelen skulle forkynne dere et annet evangelium enn det vi forkynte dere, forbannet være han!» Som kjent ble Koranen til på nettopp denne måten, gjennom en ånd som kalte seg Gabriel, og som kjent er innholdet i den nevnte Koran i komplett disharmoni med Bibelen.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
11 år siden

Solskinn sier: Er norske myndigheter, USA og NATO på lag med ABB i sine forsetter? Godt jobbet NATO. Akkurat som ABB ville ha det.

Vel, slik jeg ser det så er konsekensene av ABB sine handlinger, det motsatte av hva han sa han ønsket. Det er utvilsomt sionister bak ham og han har sionistiske sympatier, det er sant. Men om han hatet arbeiderpartiet slik, at han ville skyte deres unge, velger han seg likevel en arbeiderpartimann til å forsvare seg og skaper den støste sympatibølge og valgseier noensinne for AP.

Videre skaper han masse sympati og forbrødring mellom muslimer og befolkningen, slett ikke det han ønsket vel?

Istedet er han og hans meningsfeller og til og med også andre som våger å ha en avvikende mening, skikkelig stigmatiserte og «uskadeliggjort»!

Hans handlinger virker stikk i strid med hans uttale ønsker og ambisjoner, han selv er også for ever stigmatisert som noe av det verste..

Det er typisk for MK, at man gjør og sier ting som ødelegger for seg selv.. og den saken man mener å ha.. helt typisk MK. Hans intensjoner og tanker er dermed ikke så viktig, han er en mk-patsy – handler som en marionett!

MortenB
MortenB
Abonnent
11 år siden

Allerede i April var RT ute med informasjon som burde fortalt folk hva krigen i Libya var: http://www.youtube.com/watch?v=nNuN3nLt1N0&feature=related

Se gjerne også et stekt vitnesbyrd fra journalisten Lizzy Phelan
http://www.youtube.com/watch?v=RFvpfkUyBqE

Killuminati
Killuminati
Abonnent
11 år siden

Dette er ikke første gangen en statsleder som står agendaen deres(Illuminati) imot blir tatt av dage. JFK, Olof Palme, Lumumba eller Mossadegh er bare noen få eksempler på dette. Måtte de alle hvile i fred.

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Aftenposten fokuserer på drap på jentebarn i Pakistan idag. I Pakistan, ikke i India eller Kina hvor omfanget er mye større.

Det må bety at onkel Obama har planer om massemord på pakistanere. Vi er jo vant til at norsk presse «klargjør mål» for «Norges nære allierte» USA ved å skrive løgnaktig og svært nedsettende om folk og regjeringer i de landene som USA har planer om å angripe militært (Irak, Afghanistan, Libya, Syria osv.).

Hvor dypt må norske avisredaktører synke før de blir kvalme nok til å spy seg selv i ansiktet, nå som deres skitne medløperi for maktens svikere er avslørt?

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
11 år siden

Fint at du drar dette fram Ulven. Hadde selv tenkt å nevne at artikkelforfatteren har glemt å ta med Pakistan i listen over land som må bombes tilbake til steinalderen før PNAC sine våte drømmer oppfylles.
Målet er helt klart Iran. Blandt strateger kalles dette den lange veien rundt. Det er bare å se på kartet og se hvordan Irak, Afghanistan, Syria, og Pakistan omringer Iran. Dette er velkjent blandt de som følger litt med, men ikke blandt vestlige sauemasser som går på det samme trikset gang på gang.
Hva skal man si til den pestbefengte norske mediastand?
Tja! Man kan jo f.eks si: – En god journalist er en död journalist!
( men jeg sa det ikke :) )

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Cosmomind
11 år siden

Tror nok Norge står høyt på listen i USA av land som må invaderes. Vi har jo gass, olje og fisk – de mest ettertraktede råstoffene i verden.
USA lar Russland gjøre jobben ved at de de invanderer og overtar her slik at USA kan kjøpe billig olje og gass direkte fra Russland, noe som er avtalt på forhånd, og USA sier de ikke vil gripe inn og forsvare Norge. I tillegg er russerne i stand til å bygge gigantiske gassledninger, og de gjør i tillegg arbeidet med å bygge plattformer, slik at USA bare kan komme til dekket bord. Da lar de russerne krige for seg og gjøre all annen skitjobb og USA får billige råstoffer som gjør de på nytt til en økonomisk stormakt. Russerne kan både rive ned og bygge til en brøkdel av prisen av det de vestlige land kan, altså krige og starte gass-/olje-produksjon.
USA får nå dyr gass fra Norge, og som de helt avhengig av. I tillegg er det upraktisk og svært fordyrende å frakte gassen per båt.
I tillegg er Norge velsignet med de rikeste fiskeområdene i verden, og russerne kan selge fiske billigere enn Norge, og de har en enorm fiskeflåte.
USA slår mange fluer i en smekk, og NWO-folk og frimurere har jo spesialisert seg i nettopp dette. Så hvorfor ikke? Det er jo bare snakk om et lite område i verdensmålestokk og noen få mennesker bor her.

Michelle
Skribent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Er ikke Norge for lengst invadert da?
NATO-baser, EiSCAT, hemmelige losje-ritualer, finans etc

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Michelle
11 år siden

Michelle
Joda, du har rett i det. Men til nå har vi fått være med å dele godene, noe som ikke er en selvfølge lengre i denne nye verdensorden.
Men dette handler jo om USA og da må selvfølgelig noen ofres for at de kan få mer. Og Norge står laglig til hogg, i tillegg har vi jo en hjernevasket befolkning som tillater at forædere og får styre oss. Faktisk er jeg i stand til å tro at folk vil juble til Jens eller hvem det er som måtte styre når den sier at litt må vi jo tåle, for det handler jo om vårt felles beste : )

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Det er momenter det er verdt å ta opp i denne geopolitiske analysen. Norge er allerede under anglo-amerikansk kontroll, men alle sine byråkratiske, politiske, kongelige, etterretningske, diplomatiske, økonomiske, bilderbergistiske tentakler at USA vil tape mye kontroll hvis dette skjer. Ved en russisk invasjon, vil trolig også Finland og Sverige falle i samme slengen. Dette vil true Danmark, Polen og ikke minst Tyskland. Det vil også gjøre britene sårbare. Derfor tviler jeg på at USA synes dette er en god løsningen. Når det er sagt kan det skje likevel, fordi russerne vet at Norge og Danmark, med resten av NATO, er militært slitne. Russerne er selvfølgelig klar over hvilke ressurser Norge besitter, men russerne er heller spesielt sterke militært. Skal det invaderes fra Russland er veien til Oslo lang, farefull og kronglete. Jeg tviler på at Sverige tillater russerne passersje, men de gjorde det med tyskerne, så hvem vet? Dermed blir sjøveien i Østersund og landegrensene til Sverige blokkert. Danmark og Polen vil heller ikke tillate det. Dermed er eneste mulighet fra nord. Det første de vil møte er lange vidder og samer som garantert ikke vil finne seg i dette. Sjøveien er lang, og å ta første by (Tromsø) vil ta tid. Innen den tid vil vårt luftforsvar være i kamp. På veien sydover vil de russiske båtene møte de norske som er på vei nordover, og jeg vil gjette på at britene vil sende noen av sine skip (de har ikke mange). Dessuten har visst russerne plassert det meste av sin hær mot grenseområdene mot Afghanistan, fordi de er lei heroinen som velter inn over grensen. Så jeg tror itimingen ikke er riktig. Russerne vet at NATO ikke er ferdig, så de vil vente til Iran/Israel er i konflikt. Det er nok bare spørsmål om tid, dessverre. Russerne kan etter at ha tatt Europa, spasere inn i et knust midt-østen, Iran og Irak. Det er gjort undersøkelser både blant befolkningen og soldater i Russland, og der kommer respekten og likabiliteten for nordmenn best ut av samtlige nasjoner. Det gjør en invasjon vanskeligere, men jeg kan se for meg at russiske soldater lett marsjerer gjennom gatene i Oslo slik nazistene gjorde, mens nordmenn står der med lua i hånden. Men vi må ikke glemme Kina i dette. Det gjør heller ikke russerne. For arbeider Russland seg mot vest og syd, vi kineserne gå nordover, da de allerede har kontroll mot syd. Inderne vil komme i en kjempeskvis, og vil trolig holde seg nøytral så lenge som mulig. USA vil da trekke sine styrker hjemover, trolig retning Venezuela, og med kanadiske og mexikansk soldater vil de prøve å få kontroll over Syd-Amerika. I dette spillet kan faktisk oljefondet ha mye å si. Det kan brukes for å hindre invasjon. Det er faktisk fordelen med å ha mesteparten av fondet utenlands, at det kan brukes som forhandlingskort . Nå vet jeg at våre politikere har gele som ryggsøyle, men vi kan håpe noen har baller. Det trenger ikke foregå som dette, men det kan det. Kanskje til og med ingenting av dette vil skje, vi kan jo håpe.

Jeg vil i denne sammenheng nevne 1984, som forutser at Europa havner under kommunismen, der Kina og Amerika utgjør de andre «Tidssonene», og Afrika og Australia, samt yttre grenselandet mellom Russland og Kina (som -stan-landene) blir evige kampplasser mellom de tre blokkene. Vi kan se det allerede i Afrika. Der er det nå støy over alt, bortsett fra i sør. Og på etter eller annet tidpunkt må pakistanerne reagere på de amerikanske overtrampene i landet. I Afghanistan og Tshikistan er det som kjent krig og borgerkrig. Hmmmmmm…

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Kommentar til min kommentar:
En annen russisk mulighet for dem å invadere Sverige først. Det vil gjøre en videre invasjon av både Finland og land Norge enklere. Prøver russerne seg på Sverige, er det faktisk viktig for Finland og Norge og svare militært umddelbart, slik at russerne får problemer med å etablere baser i Sverige. Det er tross alt bedre for oss at kampene foregår i Sverige enn i Norge. Det vil sinke russerne nok til at andre NATO-land kan komme til unnsetning. Dessuten tror jeg at russerne føler de har nok kontroll over nordområdene allerede. De vet at vi vet at de er militært overlegne, og vi vet at de vet det. Det er de store landene i Europa som er interssante for dem, men Norge kan være porten de trenger.

Vi må heller ikke glemme pengetrykkerne og pengeflytterne i dette. I Europa sitter disse i Sveits, Tyskland og England, det meste av gullet er i Sveits faktisk. De vil ikke tillate at gullet kommer på russernes hender, og de vil heller ikke tillate tap av pengekontrollen. Jeg kan se for meg at de flykter med gullet til Amerika, og de vil strupe økonomien til Russland maksimalt. En konsekvens er at dette vil også ramme østen. Da kan vi se den først skikkelige cyberkrigen, som da trolig vil ramme bank, finans og børs. Komplett koas moa ord, og verdens befolkning vil rope etter en verdensregjering, en verdensvaluta, et verdens politi og en verdens hær.

Det er mange scenarier, så vi får bare gjøre det vi kan.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

En god analyse av deg, Balle Clorin!

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
11 år siden

Syria er nok neste. Den amerikanske ambassadøren har forlatt landet, og det er vel en tydelig nok signal?

Mer om Libya next:
http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel?blend=1&ob=5#p/u/29/8xcbtnAJ7mk

Kaddafi viftet med hvitt flagg da han ble skutt:
http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel?blend=1&ob=5#p/u/38/x9OCf4szFyw

2Q11
2Q11
Abonnent
11 år siden

«To reverse the tide, the spreading of information at all levels which counteracts the propaganda campaign is required.

The truth undermines and overshadows the lie.

Once this truth becomes fully understood, the legitimacy of the rulers will collapse like a deck of cards.

This is what has to be achieved. But we can only achieve it by effectively counteracting the official propaganda campaign. This initiative requires the spreading of information in an extensive grassroots network, with a view to weakening and ultimately disabling the administration’s propaganda machine.

When the lies – including those concerning September 11 – are fully revealed and understood by everybody, the legitimacy of the US-NATO-Israel military agenda will be broken.

What Has To Be Achieved

Reveal the criminal nature of this military project.

Break once and for all the lies and falsehoods which sustain the “political consensus” in favor of a pre-emptive nuclear war.

Undermine war propaganda, reveal the media lies, reverse the tide of disinformation, wage a consistent campaign against the corporate media.

Break the legitimacy of the warmongers in high office.

Dismantle the US-sponsored military adventure and its corporate sponsors.

Bring home the troops.

Repeal the illusion that the state is committed to protecting its citizens.

Expose the “fake crises”, such as the global flu pandemic, as a means to distract public opinion away from the dangers of a global war.

Uphold 9/11 Truth. Reveal the falsehoods behind 9/11 which are used to justify the Middle East/Central Asian war under the banner of the “Global War on Terrorism” (GWOT).

Expose how a profit-driven war serves the vested interests of the banks, the defense contractors, the oil giants, the media giants and the biotech conglomerates.

Challenge the corporate media which deliberately obfuscates the causes and consequences of this war.

Reveal and take cognizance of the unspoken and tragic outcome of a war waged with nuclear weapons.

Call for the Dismantling of NATO.

Implement the prosecution of war criminals in high office.

Close down the weapons assembly plants and implement the foreclosure of major weapons producers.

Close down all US military bases in the US and around the world.

Develop an antiwar movement within the armed forces and establish bridges between the armed forces and the civilian antiwar movement.

Forcefully pressure governments of both NATO and non-NATO countries to withdraw from the US-led global military agenda.

Develop a consistent antiwar movement in Israel. Inform the citizens of Israel of the likely consequences of a US-NATO-Israeli attack on Iran.

Target the pro-war lobby groups including the pro-Israeli groups in the US.

Dismantle the homeland security state, call for the repeal of the PATRIOT legislation.

The World is at the Crossroads of the Most Serious Crisis in Modern History

The US has embarked on a military adventure, “a long war”, which threatens the future of humanity.

It is essential to bring the US war project to the forefront of political debate, particularly in North America and Western Europe. Political and military leaders who are opposed to the war must take a firm stance, from within their respective institutions. Citizens must take a stance individually and collectively against war.»
Prof. Michel Chossudovsky
https://libyanfreepress.wordpress.com/2011/10/27/the-war-on-libya-and-the-broader-us-nato-military-agenda-is-a-world-war-iii-scenario-unfolding/

Fryktpropaganda eller ikke, NyS gjør så godt de kan for å oppnå noe av det ovenstående…

https://libyanfreepress.wordpress.com/2011/10/26/fake-media-reality-eljazeera-false-flags/

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
11 år siden

Denne var litt interessant?
Secret contacts between Prime Minister Ahmadinejad, Ayatollah Khameni and counterparts in Israel, Russia and Turkey have been uncovered outlining a plan to stage an attack on Iran by Israel with full permission of the key groups within the leadership of the Iranian government and the clerics who oversee them

http://www.veteranstoday.com/2011/10/27/breaking-iran-and-israel-caught-partnering-in-attack-ploy/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=breaking-iran-and-israel-caught-partnering-in-attack-ploy

Israel, Iran, tyrkere og russere går sammen for å dolke resten av verden i ryggen!
Vinn, vinn for alle parter+ X antall 1000 døde!

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Syrian President Bashar al-Assad has warned of an «earthquake» if the West intervenes in his country.
http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-15508630

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Det er ingen garanti for at et angrep mot Irans atomanlegg vil lykkes, sier USAs forsvarsminister Leon Panetta.

Han påpeker også at et angrep mot Iran kan gå hardt utover de allerede kriserammede økonomiene i Europa og USA, og at det kan utløse en uforutsigbar voldsspiral.

– Det kan ende med en opptrapping som ikke bare innebærer tap av mange liv, men som også vil dra Midtøsten inn i en konfrontasjon og konflikt som vi vil angre på, sa den tidligere CIA-sjefen.
http://www.dagbladet.no/2011/12/03/nyheter/politikk/utenriks/19268290/

Næææmen hva er det han sier?, vi vil jo ha krig og VI VIL HA DET NÅ.
Eller har dere blitt feige usa, eller er det bare en fornuftig uttalelse som ikke skulle glippe ut som faktisk viser at dere er på vei NED fra verdens skueplass som nr.»1″?

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Britiske militære mener Barack Obama må slå til før Iran gjør atomprogrammet bombesikkert.
– Ett år på å angripe
The Guardian skriver i dag at det amerikanske forsvaret vurderer å framskynde planene om å bombe Irans atomanlegg. Britiske militære sier til den samme avisa at en slik aksjon vil få støtte fra Storbritannia, som på sin side legger planer for hvordan marinen kan bidra i et koordinert angrep med Tomahawk-missiler.
http://www.dagbladet.no/2011/11/02/nyheter/iran/atomvapen/18865306/

Mer kriiiiiig.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Mole
11 år siden

Krigskåte USA gir seg aldri, de holder nå selvfølgelig på til de hisser russerne på seg, noe de garantert gjør den dagen de angriper Iran. Så m.a.o. kunne de like godt sagt at de har ett år på seg til å starte WW3. Måtte bare nådige universelle krefter stå oss bi og slette USA fra verdenskartet før det er for sent.

I videoeserien Belze linker til, første link her; http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-47/#comment-75110 ser vi at Obama er utvalgt og hvem som valgte ham, og akkurat det lover ikke godt nei. :-(

Fortsett å grave Mole, du finner mange interessante opplysninger!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Det er de internasjonale sionistene som er krigskåte, ikke vanlige amerikanere :D

Monica Waade
Forfatter
Svar til  arifkarim
11 år siden

Tenkte selvsagt ikke på vanlige amerikanere, dem elsker jeg og jeg ber for dem hver dag. :-)

Angripes Syria kommer den verste herskeren som noensinne har vært her i verden til å bli en realitet, det vet jeg for at drapet på Gaddafi var et av de siste stegene i den retningen, og ja dette er veivalget som dessverre også leder til WW3. Hvordan skal vi greie å snu denne utviklingen, dette ser nå pokker så mørkt ut for oss.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

The west’s previous attempts to derail Iran’s nuclear programme.

For many years US, British, German and Israeli intelligence agencies are said to have
helped to supply Iran with faulty parts designed to self-destruct and cause damage to surrounding equipmen
http://www.guardian.co.uk/world/2011/nov/02/previous-attempts-iran-nuclear-programme

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Israel has successfully test-fired a missile capable of carrying a nuclear warhead and striking Iran
http://www.guardian.co.uk/world/2011/nov/02/israeli-army-test-fires-missile

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Hehe – og så er det Iran som er trusselen? Hallo….?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

USA frykter Israel skal angripe Iran uten å si i fra først.

Fredsprisvinner Shimon Peres varsler Iran-angrep samme uke som Israel testet ny superrakett.
http://www.dagbladet.no/2011/11/05/nyheter/israel/iran/usa/18897943/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Shimon Peres mener det blir stadig mer sannsynlig at Israel og andre land vil angripe Iran.

Han la til at Israel må forsikre seg om at de aktuelle landene «overholder sine forpliktelser».
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10031370

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

– Iran utgjør den største trusselen som Israel står overfor, sier den israelske presidenten Shimon Peres.

Den israelske avisa Haaretz skrev nylig at Netanyahu forsøker å overtale resten av regjeringen til å støtte et mulig angrep på Iran.

Kilder med kjennskap til rapporten hevder at den inneholder bevis for at Iran har tatt flere nye skritt i retning av å skaffe seg kjernefysiske våpen.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10031421

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Military strike on Iran reactors closer day by day, says Ehud Barak
http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-15595657

Military action against Iran would be a «very serious mistake fraught with unpredictable consequences», Russia’s foreign minister has warned.
http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-15617657

Debate about striking Iran’s nuclear program hits a fever pitch in Israel.
http://edition.cnn.com/video/#/video/world/2011/11/07/flowers-israel-vs-iran.cnn?iref=allsearch

IAEA report will say Iran has mastered steps toward nuclear weapon
http://edition.cnn.com/2011/11/07/world/meast/iran-iaea-report/index.html?iref=allsearch

Military strike on Iran ‘likely’ if no action is taken
http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-15629181

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

«Israel does not want a confrontation, but if it happens, the state of Israel will not be destroyed and there will not be 10,000 dead and not even 500 dead in any possible scenario,» Barak said Tuesday on Israel Radio.
http://edition.cnn.com/2011/11/08/world/meast/iran-nuclear/index.html?hpt=imi_c1

Hovmod står for fall.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Israel beskylder Iran for å stå bak bombeangrep
http://www.dagbladet.no/2012/02/13/nyheter/utenriks/israel/iran/ambassade/20217913/

05. 11. 2011 kl. 12:59
USA frykter Israel skal angripe Iran uten å si i fra først.

Fredsprisvinner Shimon Peres varsler Iran-angrep samme uke som Israel testet ny superrakett.
http://www.dagbladet.no/2011/11/05/nyheter/israel/iran/usa/18897943/

Ja nå kan dere bombe Iran israel, nåhar dere god grunn.
Problem, reaksjon og så løsningen.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Jeg elsker vesten! :D De later som om de er splittet mellom mange ulike nasjoner med store motsetninger, men deres utenriks- og forsvarspolitikk er vel alltid 100 % det samme? Hvorfor er vestlige land nesten alltid «enige» om eksterne forhold, men ikke interne? Når skal vestlige idioter skjønne at de har blitt rundlurt siden den franske revolusjonen?! :D

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

– La dem komme, det sier Irans utenriksminister etter påståtte planer om israelsk angrep mot Iran.
http://www.dagbladet.no/2011/11/03/nyheter/utenriks/iran/israel/18880858/

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
11 år siden

Noen andre som ser at innlegg er fjernet?
Neppe fra nyhets speilets side!

Zetera
Zetera
Abonnent
11 år siden

Her går ingen inn for å hjelpe befolkningen.

En ganske ny dokumentar laget av Al-Jazeera om hvordan demokratibevegelsen brutalt ble slått ned og glemt av omverdenen:

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Mole sier:
06. 11. 2011 kl. 21:18

– Iran utgjør den største trusselen som Israel står overfor, sier den israelske presidenten Shimon Peres.

———–

Tja. Det ryktes at planeten Jupiter sammen med Pluto også konspirerer mot Israel. Samt svenske husmødre, Bollywood, Tibetanske munker, rørleggere i alle land, været, finske polkadansere, Polynesia, dyrene i hakkebakkeskogen, Kardemommeby og vaskemaskiner/tørketromler som får israelske sokker til å forsvinne. Noe må gjøres og det fort.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Sett dette?

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Huff, kunne vi ikke få noen gode nyheter snart? Jeg bare spør.

Ja, nå kan man nesten bli nervøs. Krigsmaskineriet higer alltid etter en ny krig og snart er det ingen igjen å kjempe mot enn de to store: Kina og Russland. Iran er gjerne en apertif som smaker godt, men ikke nok til å tilfredsstille begjæret. Begjæret for stadig mer ressurser og stadig mer makt. Tiden vi lever i nå er rar, for ingen vet riktig hva som blir det neste som skal skje. Men rent teoretisk: Det eneste som kan skje av noen større betydelse er jo krig mot Kina og/eller Russland.

Interessant å se forresten hvor bra RT rapporterer om ting og tang. De er kanskje ikke objektive når det gjelder Russlands innenrikspolitikk, men de virker være de aller mest objektive når det gjelder alt annet.

« Forrige artikkel

Libya i sort og hvitt

Neste artikkel »

22. Juli. Illuminati utpresser norske myndigheter?

259
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x