Libya i sort og hvitt

8.6K visninger
8 minutter lesetid
143

Første del av artikkelen (frem til USA ønsker Gaddafi død, og hyller rasedrap og Jihadister) er en kronikk av OLA TUNANDER- seniorforsker, Fredsforsknings- instituttet (PRIO), som er hentet i fra Aftenposten 17.09.11. Kronikken forteller oss ikke bare om situasjonen i Libya, men den sier også en god del om den Norske stats slette menneskesyn og demokratiforrakt, og at olje nå som siden første verdenskrig er tykkere enn blod.

http://www.youtube.com/watch?v=7AXjipjX6lU&feature=results_main&playnext=1&list=PLB0C5B43685B3A595

At NATO gikk til angrep mot dette folket er like drøyt som om Israel hadde fosforbombet rose-sermonien i Oslo etter terrorangrepet 22. Juli, og erstattet regjeringen med  Anders Behring Breivik-kloner og kristensionister.

Samtidig som vestlige medier rapporterte om sivile som hadde blitt skutt i Benghazi, henrettet de libyske opprørerne et stort antall svarte libyere og svarte innvandrere. Amnesty International klaget på at opprørene henrettet tilfeldige svarte innvandrere. Filmer viser hvordan man skar halsen av levende mennesker og hvordan man hengte dem mens massen av hvite libyere viste sin entusiasme og filmet opphengte lik med sine mobilkameraer. Rasismen som den viste seg i Benghazi og Misrata var blodig og grusom, og Den afrikanske union uttalte at de var utelukket at man skulle anerkjenne overgangsrådet i Benghazi.

http://www.youtube.com/watch?v=M1mw7rbckUA

Fordi de er svarte

http://www.youtube.com/watch?v=KXv_VTk6NbE

Den afrikanske union uttalte 30. august at overgangsrådet har forvekslet leiesoldater med svarte afrikanere: «De dreper alminnelige arbeidere», fordi de er svarte. For Den afrikanske union er denne rasismen uakseptabel, og man er svært kritisk til overgangsrådet. Mange libyere har sort hud, først og fremst sør i Libya, men også i visse byer i nord. Den britiske avisen The Daily Telegraph skriver at «Misrata-brigaden for utrensning av slaver og sort hud» hadde brent deler av byen. 10–20 prosent av Libyas befolkning har sort hud, og mange er nå redde for å bli henrettet.

Stanset menneskesmuglingen

Mange svarte libyere kommer fra slavefamilier, og Muammar Gadafi har søkt en libysk identitet i det svarte Afrika. Han har bidratt med økonomisk støtte til mange afrikanske land, mens hvite familier i nord identifiserer seg med Middelhavskulturen. De står nærmere Europa, og de har ingen følelse for sine tidligere slaver. Denne konflikten er blitt forsterket i Benghazi, fordi byen har spilt en viktig rolle for menneskesmugling til Europa, først og fremst til Italia. Mafiaen i Benghazi har tjent milliarder på menneskesmugling, men disse inntektene forsvant i 2008, da en avtale mellom Silvio Berlusconi og Gadafi satte stopp for mafiaens transporter. Avtalen har vært et dobbelt problem for Benghazi. Byen har ikke lenger de samme inntektene, og svarte afrikaner er blitt stoppet i Libya uten å komme videre til Europa. Dette har trolig forsterket den tradisjonelle rasismen.

Når overgangsrådet i Benghazi har profittert på disse konfliktene har dette vært uakseptabelt for Den afrikanske union. Overgangsrådets samarbeid med Al-Qaida i Libya har også blitt oppfattet som uforsvarlig. Opprørsleder Abdel Hakim al-Hasidi har bekreftet at hans styrker har bånd til Al-Qaida. Al-Hasidi hadde erfaring fra krigen i Afghanistan og han var et ledende medlem av Libyan Islamic Fighting Group (LIFG). Al-Hasidi har uttalt at målet med krigen «var å skjære halsen av Gadafi og etablere en islamsk stat».

Kjempet i Irak

En studie fra 2007 fra det amerikanske militærakademiet West Point mente at LIFG (Libyan Islamic Fighting Group) i praksis er en del av Al-Qaida. Av de 600 utenlandske Al-Qaida-krigerne som kjempet i Irak etter 2003 skal de fleste ha kommet fra Saudi-Arabia og Libya. De libyske byene Darnah og Benghazi bidro med flest krigere. For Nato og det libyske overgangsrådet har det ikke vært mange krigserfarne styrker å bruke. Der er antagelig forklaringen på at opprørerne har brukt al-Qaidas/LIFGs kamperfaring, og det har også gjort disse styrkene til sentrale aktører. Al-Qaida er neppe ansvarlig for alt de er blitt beskyldt for, men å la dem ha det høyeste befalet for opprørsstyrkene er problematisk.

Ingen vet

Den nåværende lederen for militærrådet i Tripoli, Abdel Hakim Belhadj, var tidligere leder for LIFG. Han har nå sagt at han støtter et demokratisk styre. Alle kan skifte mening, men han har også skrevet under på at han ikke skal bruke vold mot regimet i Libya. Hva som kommer ut av dette vet ingen. Da Belhadj med støtte fra britiske, franske og qatarske spesialstyrker inntok Tripoli, ble fengslene åpnet. Mange fanger fra Al-Qaida/LIFG ble sluppet fri. Ingen vet om Belhadj tar ordre fra Benghazi.

Stamme mot stamme

Mens Gadafi sies å ha brukt svarte leiesoldater fra andre afrikanske land, skal overgangsrådet ha brukt islamistiske leiesoldater fra arabiske land. Og mens overgangsrådet og opprørerne har hatt støtte fra flertallet av arabiske ledere – de ledere som Den arabiske våren var rettet mot – har Gadafi hatt støtte fra mange afrikanske ledere og fra Den afrikanske union. Konflikten i Libya handler også om Libyas tilhørighet, og den viser seg i stammekonflikter, mellom stammer i sør som står mot stammer i Misrata og Benghazi. Den største stammen, Warfalla, som omfatter mer enn en million av Libyas syv millioner innbyggere, støtter fortsatt Gadafi. Sirte, der Gadafis egen stamme Gadafa er sterk, er blitt bombet i flere uker, og kanskje forsøker man å redusere antallet Gadafi-lojale før et kommende valg. Men vi får ikke vite noe om dette, ettersom det ikke finnes noen journalister i de bombede byene.

Interne konflikter

Opprørernes tidligere leder, general Abdel Fatah Younis, tilhørte en annen stor stamme, Obeidi. Denne stammen støtter Benghazi. Men mange mener at Abdel Hakim Belhadj var involvert i islamistenes henrettelse av general Younis i august. Overgangsrådet har ikke villet granske hvem som sto bak mordet, og dette har ført til stammekonflikter internt blant opprørerne. Obeidistammen vil neppe samarbeide med islamistene. Den svart-hvite beskrivelsen om hva som skjer i Libya stemmer ikke.

Blood and (s)oil

http://www.youtube.com/watch?v=VrQNwrmBXrw

En krig mellom stammer blir nødvendigvis blodig, og spesielt når det handler om Afrikas største oljereserver. Etter at den franske avisen Libération skrev at rebellene hadde lovt Paris 35 prosent av den libyske oljen, sa utenriksminister Alain Juppé at den som bidro [bombet] mest også burde få uttelling for det. Frem til august bombet Nato mange militære mål med sivile tap. Deretter har man også bombet sivile mål i Gadafi-lojale områder for å svekke disse stammenes motstand. Det er en meget trist utvikling. Det handler ikke om kirurgiske operasjoner, hvis man da ikke snakker om hvordan man skjærer halsen av levende mennesker.

Utslettelse av Gaddafis blodslinje og sivile

USA ønsker Gaddafi død, og hyller rasedrap og Jihadister

USA gir sin fulle støtte til Libyas nye regime dersom de velger å myrde den tidligere lederen Muammar Gaddafi.

USAs utenriksminister Hillary Clinton overrasket alle da hun tirsdag 18.10.2011 dukket opp i Tripoli for å besøke de libyske Islamistiske rebellene. Clintons tur til Libya var ikke varslet på forhånd, og det er første gang siden 2008 en amerikansk minister besøker landet. Hovedformålet med oppholder var å møte rebellene for landets kuppmakere NTC, Mustafa Abdel Jalil, og det nye regimets selvutnevnte statsminister, Mahmud Jibril. Men i løpet av turen holdt hun også en tale for en rekke studenter ved universitetet i Libyas hovedstad. Der sa Clinton at USA gir sin fulle støtte til landets kuppmakere dersom de velger å drepe den tidligere lederen Muammar Gaddafi.

– Vi håper han enten blir fanget eller drept slik at dere ikke lenger trenger å frykte ham, sa Clinton. – Dette er Libyas øyeblikk. Dette er Libyas seier. Fremtiden tilhører dere, sa Clinton videre til NTCs ledere.

Hun roste dem (Libyan Islamic Fighting Group) også for å ha kjempet kampen for «rettigheten og verdigheten til et fritt folk».

Libyan Islamic Fighting Group (også kjent som Al-Jama’a al-Islamiyyah al-Muqatilah bi-Libya) er den sterkeste radikale fraksjonen som fører jihad mot oberst Moammar Abu Minyar al-Qadhafi som ble leder i Libya etter et kupp i 1969. Kort tid etter angrepene den 11. september 2001 ble gruppen forbudt over hele verden på grunn av deres forhold til Al-Qaida) Gruppen ble grunnlagt høsten 1995 i Libya. De fleste av de første medlemmene hadde slåss mot de sovjetiske styrkene i Afghanistan. Formålet til gruppen er å etablere en islamsk stat i Libya som skal styrte dagens regime som ifølge gruppen er undertrykkende, korrupte og anti-muslimske. Gruppen påtok seg ansvaret for et mislykket attentat mot Qadhafi i februar 1996, som ble delvis finansiert av det britiske MI6. Den 10. oktober 2005 ble gruppen forbudt i Storbritannia hjemmekontoret sammen med fjorten andre militante grupper som opererer i Storbritannia. Medlemmer av en gruppen blir straffet med 10 år i fengsel.

– USA er stolt over å stå ved deres (Libyan Islamic Fighting Group) side i deres kamp for frihet, og vi vil fortsette å støtte dere mens denne ferden fortsetter, ved å respektere deres suverenitet og ære vårt vennskap, sa Clinton. Libyas NATO-støttede jihadister har tidligere fått besøk av Frankrikes president Nicolas Sarkozy og Storbritannias statsminister David Cameron.

Den folkekjære lederen Muammar Gaddafi henrettet eller skadeskutt i et Nato-støttet angrep

Skal man tro dette bildet, så er Gaddafi død, men hans arv vil fremdeles være i det Libyske folk som det fortvilte barnet på videoen ovenfor viste. Den grønne bok vil alltid være Libyas frihetsbrev, som grunnloven er vårt frihetsbrev. NRK kunne melde at Gaddafi levde da de fikk tak i han, og at han ble slepet langs gatene av rebelske Islamister mens de mishandlet og trampet på han, mens de ropte og skrek «Allah akbar», og viftet med våpen. Gaddafi døde av skader han pådro seg under pågripelsen, som det så fint har blitt gjengitt i Norsk media. Det er ikke vanskelig å se for seg at hatet til de rebelske Islamistene nærmest må beskrives som et berusende hat, et hat som tipper over fra å være en følelse fundamentert i frustrasjon og ubehag, til en følelse av ekstrem velbehag ved å hate, drepe, mishandle, og ødelegge.

http://www.youtube.com/watch?v=dfyuiLGrLus

Amnesty International ber på bakgrunn av denne videoen om at omstendighetene rundt Gaddafis død får en uavhengig granskning. De internasjonale kollonistene har gjort Gaddafi til martyr og til et ikon mot undertrykkelse, ekstremisme, og kollonisme. Som følge av dette er det ikke umulig at vi får se bevegelser også i vesten som nettopp blir basert på hans grønne bok som på mange er mere demokratisk, realistisk og rettferdig enn vårt vestlige sosialdemokrati og vår folkekjære grunnlov.

Hillary Clinton gapskratter av drapet på Gaddafi

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fxNeW9UhhO0

Sigr Huginsson

Han har en IT-bakgrunn og har studert historie, religion, filosofi, kultur, og sivilisasjoner fra antikken i snart 10 år. Han er en hverdagsfilosof, amatørhistoriker, og samfunnsanalytiker med glimt i øye.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

143 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Abel Danger Announces Threat Window TW1325 – Threat Window: 2311/23 Dec 13 to 1111/9 Jan 14 Abel Danger Announces Threat Window TW1325 – Threat Window: 2311/23 Dec 13 to 1111/9 Jan 14

Quote: Attention: Abel Danger TW1325. At 2311/23Dec13 Abel Danger communicated the threat of a FALSE FLAG Event to obfuscate the 8 January, 2014 trial in Egypt and its relationship to Benghazi. Abel Danger senses conditions favorable to a FALSE FLAG to cover up the Truth of Benghazi, Aurora, Cudahy (**), Boston Marathon, Navy Yard, Kenya Mall and 9/11. (**) was in Milwaukee twice in forthnight re: [ carlson + cudahy + sikh + abel danger ] MKE FBI [ Astor Hotel, County Clare Pub, 22Dec ] TW1325 is in effect from 2311/23Dec13 to 1111/9Jan14 for an attack that may be related to [ cameron + zuma + pelindaba + field mcconnell + bluebird ] We have consistently suggested location of targeted cities. Anyone wishing those locations feel free to email or tweet. ..

Google { benghazi site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=benghazi+site:abeldanger.net }

Christmas Eve showing Sunhieroglyphe Khodorkovsky discussing Revolutionary New Ideas for Mankind +

* Swiss voodoo: Reptilian crawling out of human being’s back, Elfenau, princess Feodorowna-Saxe-Coburg + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1935&start=1

Quote: The footage of the pharaonic sunhieroglyphe can be seen on youtube in BBC HARDTalk http://www.youtube.com/watch?v=XU4AoVS_27g and was published on christmas eve 2013 december 24th; so on the day of the celebration of christ they show this slimeball with a sunhieroglyphe, as if they presented the Antechrist. And he wants to come to the motherland of all evil Switzerland, where Octogon will provide him with all protection. Will he come with new revolutionary humanitarian ideas like “helping all political prisoners” and so forth? Watch out for this guy, I tell you. I got a terrible stomache ache, which confined me behind the tele for hours on christmas eve not being able to move, otherwise I wouldn`t have seen the Sunhieroglyphe Khodorkovsky interview, and afterwards the pain miraculously disappeared; all in all enabling this video here for you with undeniable proofs. See “The Pharaoh Show” for more about the sunhieroglyphe. The cheapest price for a double bedroom in the Adlon Hotel is 1080 Euros a night; this is where the BBC interview took place, and the Adlon Hotel in Berlin is traditionally a meeting spot for the High Nobility.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Feil url, lenke, til artikkel i forrige kommentar, riktig er,
Abel Danger Announces Threat Window TW1325 – Threat Window: 2311/23 Dec 13 to 1111/9 Jan 14 http://www.abeldanger.net/2013/12/abel-danger-announces-threat-window.html

Legg inn eksempelvis 10 minutters mulighet til re-edit av kommentarer

2Q11
2Q11
Abonnent
11 år siden

Obama og Hillery tatt i løgn om 11.september angrepene i Benghazi, Libya 2012:
Rubio Hits Obama Administration Over Benghazi
Thursday, 09 May 2013 04:34 PM
By Newsmax Wires
Sen. Marco Rubio, R-Fla., criticized the Obama administration, including Secretary of State Hillary Clinton, for politicizing its handling of the Sept. 11, 2012 attack against the U.S. consulate in Benghazi, Libya.

He told Fox News Thursday that the Obama administration’s concern about the president’s re-election led it to initially blame the attack on an anti-Islamic YouTube video rather than terrorism, Politico reports.

“In some way, shape, or form, they sent the order that these talking points should not be allowed to include any reference to terrorism . . . but rather [that] this was something that was the result of a YouTube video. So I think that was the political motivation behind it,” Rubio said.

http://www.newsmax.com/Newsfront/rubio-obama-administration-benghazi/2013/05/09/id/503729

Rush: Benghazi Cover-up Turns Paranoids Into Prophets
Wednesday, 08 May 2013 03:15 PM0
in
Rush Limbaugh weighed in on Wednesday’s dramatic Benghazi hearing before Congress, calling the alleged continuing cover-up, “troubling as ever.”

On his nationally syndicated radio show, Limbaugh said the ongoing efforts by the White House to downplay the deadly attack on the U.S. Embassy last September 11th turns “paranoids into prophets.”

“As troubling as anything, the lengths that they went to — from the bottomless pit to the blackout on eyewitnesses,” Limbaugh said.

“It’s the stuff that turns paranoids into prophets.”

He said he was fascinated by the “cover-up” and attempts to sweep the terrorist attack “under the rug.”

The White House, Limbaugh noted, has sophisticated technology. But he said its “situation room was not used” on the day of the attack.

“Success has a thousand fathers, and failure is an orphan,” he said.

Read Latest Breaking News from Newsmax.com http://www.newsmax.com/newswidget/rush-limbaugh-benghazi/2013/05/08/id/503487?promo_code=F492-1&utm_source=Test_Newsmax_Feed&utm_medium=nmwidget&utm_campaign=widgetphase1#ixzz2SpelO5CG

Diplomat challenges White House version of Benghazi consulate attack
Envoy tells hearing he was stunned by erroneous versions of terror attack

-The three witnesses challenged both the Obama administration’s initial version of events – long ago withdrawn – and its claim to have exhaustively investigated the attacks.
When Rice suggested on Sunday talk shows days after the attack that it had begun with protests against a crude anti-Muslim video that had been posted on YouTube, Hicks said: “I was stunned. My jaw dropped and I was embarrassed.”
The witnesses said they felt the administration’s inquiry, led by a veteran retired diplomat, Thomas Pickering, and a former chairman of the Joint Chiefs of Staff, Admiral Mike Mullen, was inadequate. “They stopped short of interviewing people who I personally know were involved in key decisions,” Nordstrom said.
http://www.scmp.com/news/world/article/1234001/diplomat-challenges-white-house-version-benghazi-consulate-attack

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Cloud-Centric Crime Scene Investigation (C2CSI) Radio – February 18, 2013 http://www.abeldanger.net/2013/02/cloud-centric-crime-scene-investigation_18.html Sitat: Hillary’s Flaming Flatus. Monday we will discuss BBC-Dyke’s relationship to 9/11 and any progress reported from the 16th Feb meeting of the Supreme Court Judge regarding Barry Soetoro’s removal. Chapter 20 is up and Hillary’s ‘trial balloon’ as pertains to a candidacy in 2016 has gone up in flames as the Pedophile Pope and Prince Phartingham await Judgement per Hebrews 10:26-31

“Gerçek mi paravan mı? ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/02/i-morgn-blir-det-vanskelig-a-vaere-en-trader-pa-wall-street/comment-page-5/#comment-95398

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Gaddafi and his Libya, facts tha cannot be denied http://i48.tinypic.com/bjsjd.gif Facebook http://tinyurl.com/cdgswp5

“Polio programme: let us declare victory and move on ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/vaksiner-ingredienser-virkninger-og-overtro/comment-page-3/#comment-93228

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

“Foxy” Wizmo Timeline for Blue Mountain Lunatic Rape and Benghazi Crime Scene Enactment http://www.youtube.com/watch?v=-pFSSvB0FDY source http://www.youtube.com/user/cyp367

Quote, read all in youtube:

+{

11-5-2012 Marine Links Sister JABS to Ambassador DNA Rectum, Misprision of Forfeiture Treason

Plum City — (AbelDanger.net) — November 4. 2012. United States Marine Field McConnell has linked his sister Kristine Marcy’s Nortel JABS booking station to an alleged Misprision of Treason associated with her ‘equitable sharing’ of DOJ Asset Forfeiture Funds among rapists whose DNA will be found in the rectum of U.S. Ambassador to Libya, Christopher Stevens.
http://presidentialfield.com/11-5-2012-marine-links-sister-jabs-ambassador-dna-rectum-misprision-forfeiture-treason

Exclusive: Security officials on the ground in Libya challenge CIA account
http://www.foxnews.com/politics/2012/11/03/exclusive-security-officials-on-ground-in-libya-challenge-cia-account/

Benghazi Timeline – Fox News Special Report with Bret Baier – October 10, 2012
Published on Oct 11, 2012 by polititick

..

}+

Abel Danger radio show + http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/media-medskyldig-i-911-falsk-flagg-operasjon/comment-page-8/#comment-91542

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Libya: War Crimes Nato. ATTENZIONE IMMAGINI SCIOCCANTI http://www.youtube.com/watch?v=h2lDASCZE48
Make No Mistake: NATO committed War Crimes in Libya

2Q11
2Q11
Abonnent
12 år siden

Froskene i gradvis varmere vann:
“Forsvarsminister Espen Barth Eide mener det er «nesten utenkelig» at NATOs operasjon i Libya foregikk uten sivile tap, og utelukker ikke at norske bomber kan ha rammet sivile.”
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7924125

La oss heller ta det kokende: Dette har fra første stund vært et hel-etes skandaløst røvertokt med vårt fedreland i et av førersetene. Og selvfølgelig er et stort antall kvestet, uskyldige sivile, kvinner barn og menn, alle i sin beste alder. Rosene blekner … Håper du forstår det som blir sagt, du burde hatt svart bart! Dermed vet jeg hvem ditt forbilde er…

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7805554

Kina, Russland og vesten i sjakkspill om Afrika.
AFRICOM (moderne kolonister) ville ikke Gadaffi ha i Libya:
http://libyanfreepress.wordpress.com/2011/12/20/against-africom-cynthia-mckinney-on-grtv/

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

Litt svart humor..
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7805554
tragikomisk for det kosmiske bord,
trist for hu mor jord
ikke minst der vi bor..

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Enduring LIE EXPOSED! This war is a fraud and here is the proof! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OUsWUwL-fAA

Kilde: WellAware1.com http://wellaware1.com/

baugen
baugen
Abonnent
12 år siden

Klipp fra magasinet “Blitz” 30 nov. 2011:

“Is it right or wrong, can America, NATO and UN can answer? There is no electricity bill in Libya; electricity became free for all its citizens in the leadership of Gadaffi. There is no interest on loans, banks in Libya are state-owned and loans given to all its citizens at 0% interest by law. Home considered a human right in Libya –Gaddafi vowed that his parents would not get a house until everyone in Libya had a home. Gaddafi’s father has died while him, his wife and his mother are still living in a tent. All newlyweds in Libya receive $60,000 Diner (US$ 50,000) by the government to buy their first apartment so to help start up the family. Education and medical treatments are free in Libya. Before Gaddafi only 25% of Libyans are literate. Today the figure is 83%. Should Libyans want to take up farming career, they would receive farming land, a farming house, equipments, seeds and livestock to kick- start their farms – all for free. If Libyans cannot find the education or medical facilities they need in Libya, the government funds them to go abroad for it –not only free but they get US $2, 300/mth accommodation and car allowance. In Libyan, if a Libyan buys a car, the government subsidized 50% of the price. The price of petrol in Libya is $0 14 per liter. Libya has no external debt and its reserves amount to $150 billion – now frozen globally. If a Libyan is unable to get employment after graduation the state would pay the average salary of the profession as if he or she is employed until employment is found. A portion of Libyan oil sale is, credited directly to the bank accounts of all Libyan citizens. A mother who gave birth to a child receive US $5,000 (14) 40 loaves of bread in Libya costs $ 0.15 15. 25% of Libyans have a university degree. Gaddafi carried out the world’s largest irrigation project, known as the Great Man-Made River project, to make water readily available throughout the desert country.’ So, Gadaffi is known a big heartiest nationalist that he became immortal in the history of the nationalist in the world.” Overdrevet kanskje?

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

SVERIGES REGERING, RIKSDAG OCH KRIGMAKT ANMÄLDA FÖR KRIGSBROTT I LIBYEN

http://mansklighet.se/

Har noen anmeldt Jens, Jonas og Kristin H. for massedrap og krigsforbrytelser i Libya? Hvis ikke er det på høy tid.

Spørsmål: Deltok norske F16-fly i ødeleggelsen av hovedvannverket for Libya i al-Brega den 22. juli? (Eller i ødeleggelsen av vannrør-fabrikken den 23. juli?)

Det bør snart statueres eksempler på at FORBRYTELSER LØNNER SEG IKKE, ved at bombe-gale ministre (nevnte noen den blodtørstige Røde Kors-Støre (Ammunisjonen går fort unna på toktene over ørkenen i Libya. Aldri før har norske kampfly bombet så mye, så mange, så fort: De norske og danske flyene blir fremhevet som best i klassen, sier utenriksminister Jonas Gahr Støre. http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4098559.ece) blir fratatt sine posisjoner, arrestert og stilt foran en folkedomstol.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Ulven sier:
“Har noen anmeldt Jens, Jonas og Kristin H. for massedrap og krigsforbrytelser i Libya? Hvis ikke er det på høy tid.”

Her har vi muligheten!

Was your country also part of NATO’s war against Libya in 2011?
File your own report!
http://highcrimes.org/en/file-your-own-report/
http://libya360.wordpress.com/2011/11/11/the-governmentp-aprliament-and-military-forces-of-sweden-reported-for-war-crimes-in-libya/

”FNs sikkerhetsråds resolusjon 1514, var en milestein i prosessen med avkolonisering. Resolusjonen ble vedtatt av Sikkerhetsrådet den 14. desember 1960.”
”I 2000, 40 år etter Resolusjon 1514, vedtok Sikkerhetsrådet Resolusjon 55/146 som erklærte 2001–2010 som Andre internasjonale tiåret for utrydding av kolonisme.”
Nå er vi i 2011 og tiåret for utrydding av kolonisme er over….
http://no.wikipedia.org/wiki/Erkl%C3%A6ringen_om_uavhengighet_for_koloniland_og_-folk

Ledere i vesten, er dere så treige? Dere er stemt inn for å innføre mange av de godene det libyske folk fikk ta del i (http://www.nyhetsspeilet.no/2011/10/libya-i-sort-og-hvitt/comment-page-7/#comment-75142), i våre land. Ikke å bruke de pengene på ødelegge andre land.
“These struggles in Africa against imperialist militarism are closely connected with the worsening economic crisis inside the capitalist states. Resources which should be utilized for the creation of jobs, adequate housing, universal healthcare and quality education in the western countries are being squandered in repeated failed attempts to dominate Africa, Central Asia, the Middle East and Latin America.
Consequently, progressive forces inside the western countries must demonstrate their maximum solidarity with the African peoples in their fight against military intervention and exploitation by the imperialist states. This international unity of purpose and action can ensure the necessary advancement needed during this period to further the liberation of humanity throughout the world.”
http://libya360.wordpress.com/2011/11/08/libyan-liberation-front-formed-to-resist-us-nato-puppet-regime/

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

Les og lær, Norulv Øvrebotten ser likheten mellom Libyas mulige skjebne og Norges skjebne etter 1938:
”Nå er året 2011. Som en digresjon kan nevnes at hvis du skreller bort følgene av krig, all røk, tåke og alt annet irrelevant i Libya, er det i prinsippet et statkupp som finner sted der også for tiden.
Noen utelukker en annens makt over staten og grunnlaget som blir skapt er ikke en følge av valg, men en følge av makt, i dette tilfelle våpenmakt, og det blir gitt løfter om valg i fremtiden som senere skal være et grunnlag for makten over staten i Libya. I kjernen er dette hva som objektivt er skjedd til nå. Den som lever får se. Hva som skjer. Når du dobler alt, slik Lenin og Stalin gjorde, så dobler du også staten i et land som du får kontroll over direkte eller indirekte som følge av å planlegge, organisere og gjennomføre statskupp. Med den følge at den er blitt dobbelstat og en kontradiksjon i selve strukturen. Da kan du holde så mange valg som alle ønsker og vil, hver dag og uke for den del, men resultatet av valgene vil aldri mer bli relevante og få følger for den virkelige makten over staten. Som da er maskert i skyggestaten ved hjelp av den måten som staten er blitt organisert på før det ble utlyst noe valg i det hele tatt. Å innkalle utenlandske observatører til valg vil da bare være en fordel for deg, for da blir maskeringen av den virkelige makten over den aktuelle staten enda bedre. De som velges utgjør i en dobbelstat en ytre demokratisk kamuflasje med gitte fullmakter, de kan administrere temmelig fritt, og i kommunistisk teori er slike opplegg betegnet som fronter. De som sitter som statsråder i fronter trenger ikke forstå statens virkelige struktur og sammenhengen. Norge er et bevis også for det. Du kan gjøre både en regjering og et storting om til fronter. Det er hva som hendte i Norge etter 1938.”

http://norgespartiet.no/component/content/article/240.html

Venner av Libya igjen:
http://norgespartiet.no/component/content/article/241.html?start=4

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Eller fortsette samarbeidet vil jeg si.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

USA har jo i alle år samarbeidet med kanskje det verste muslimske regimet, Saudi Arabia. Hørt noe snakk om å bombe Saudi Arabia i det siste? Skal “revolusjonen” spre seg dit også? Den arabiske våren? Høh!

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Geir

Å ja: Stoltenberg kom jo først nylig til makten. Men det spiller mindre rolle. Dette handler ikke om personer. Norge har først samme politikk siden 1945 og vært med på så mye jævelskap.Sstoltenberg er bare enda en i rekken av nikkedukker for ondskapens krefter.

Minner deg på at Jensemann & venner hvert år vifter med blodrøde flagg til ære for Sovjeterne som myrdet titalls millioner mennesker i kaldt blod. Og synger “Internasjonalen” om den Nye Verdensorden der “alt det gamle” (moral, anstendighet, rettferdighet, kultur, menneskelighet) skal “jevnes med jorden.” Sannerlig noen flotte folk disse sosialistene, eller sosialdemokratene, eller hva de kaller seg.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

I fjor hadde Nyhetsspeilet en artikkel med tittelen Stoltenber & co sin slaktefabrikk‏

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/stoltenberg-cos-slaktefabrikk%E2%80%8F/
Tittelen var ganske fremsynt med tanke på det vi nå vet om Bilderber-Stoltenber og Røde Kors-Støre sine grusomme ugjerninger mot det libyske folket.

Jeg måtte endre noen ord – har prøvd 5 ganger forgjeves å få postet denne lille kommentaren med navnene riktig skrevet…

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
12 år siden

Advarsel!
Sterke bilder
http://www.informationclearinghouse.info/article29508.htm
Er det disse folkene som skal styre Libya nå?
Hva med å slenge disse bildene opp i trynet på Jensemann, og gratulere ham med vel utført jobb?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Mono Montana
12 år siden

Mono, fy faen altså det et sjokkerende å se at såkalte intelligente og utviklete mennesker er verre enn rovdyr som kaster seg over et bytte. :-(

Å få en kniv opp i anus må være så vondt at kroppen kobler fra, at man ikke føler mer smerte… får vi håpe!

Kan noen være så snill å følge Gaute Borgerud sitt eksempel, sende en mail til alle stortingsrepresentantene og vedlegge linken til disse videoene og bildene?

Her finner man kopi av det Gaute skrev:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-44/#comment-75173

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Monica,

Tror du Jens sitter og humrer og ler når han ser bilder av Ghadaffi som blir mishandlet på den måten?

At befolkningen i Libya er sinte og irrasjonelle har ingenting med Jens å gjøre.

dere snakker så stort om å våkne opp og se sannheten, men ignorerer alt dere velger ut selv, og filtrerer så det passer i deres eget verdensbilde.

Hva er forskjellen på det og det andre gjør?

Hva med å feie litt for egen dør før man begynner å banne og beskylde intelligente mennesker for å være verre enn rovdyr?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Hei Geir

Tingen er at handlinger har konsekvenser. På 90-tallet støttet Norge oppunder en politikk som gjorde at en million irakiske spedbarn døde av sult. 10-15 år senere støtter vi en politikk som gjør at Irak ble en radioaktiv ørken og at irakiske kvinner føder misfostre istedetfor normale barn. Utarmet uran. Siden dengang har vi støttet USAs og Englands politikk med å tjene store svarte penger på Afghanistans opium og andre naturressurser. Vi selger våpen fra NAMMO til alle som kan betale – og nå senest hjalp vi til å ødelegge infrastrukturen i nord- Afrikas mest utviklede land, Libya, og drepe 50.000 sivile der.

Handlinger har konsekvenser. Nei, Stoltenberg personlig var gjerne imot at en bajonett skulle stappes inn i Ghaddafis anus. Men hans umenneskelige politikk hjalp allikevel til slik at dette kunne skje og personlig har han ansvar for dette.

Norge er også med i FN og har militære styrker som tjener innunder FN. FN har stått passivt og sett på at 6-10 millioner mennesker i Kongo har massakrert hverandre det siste tiåret. Akkurat som FN stod passivt og så på folkemordet i Rwanda. Og tragedien Zimbabwe. Her er det *mangel på* handlinger som har konsekvenser. Og alt må betales for en dag. Stoltenberg sin regning har allerede vokst seg ganske stor. Hjernevasket er han selvfølgelig, men før eller senere må også han føle på resultatene av sine handlinger – eller mangel på disse.

Stoltenberg, i likhet med Obama og Ccameron, er bare en marionett for store, mørke krefter. Ingen holder ham personlig ansvarlig for uhyrlighetene som finner sted i verden. Men han har et ansvar og må før eller siden ta konsekvensene av sin politikk. Jeg tipper det skjer når han dør. Da må vi alle betale for hva vi gjorde, og ikke gjorde, her på jorda.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Geir.

Du vet ikke hva Jens gjør bak lukkete dører, men forhåpentligvis han har litt mer skamvett enn denne terroristen:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fxNeW9UhhO0

Ja jeg beskylder “intelligente” mennesker for å være verre enn rovdyr, var det etter din mening et tegn på intelligens det de gjorde mot Gaddafi eller misforstår jeg det du sier?

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Geir
Den var ny!
Du mener at jo mer intelligent et menneske er jo mer medmenneskelighet har det i sitt hjerte. Og jeg som har trodd det motsatte.
Ja, så feil en kan ta.
Ergo mener du at det er bare idioter som styrer. Det eneste de er eksperter til er å drepe og håne menneskerettene rundt omkring i verden.

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Synd at FN rapporten som viser at Lybia er ett av verdens bestle land å bo i først kommer ut i dag, ja faktis det beste landet av alle i Afrika

Libyere har langt høyere utdanning og langt høyere levealder enn i USA blandt annet

Limer inn noen opplyste fakta kommentarer under før ABC nyheter sletter dem :)

Erling Skare

2. november 2011 – 14:17
Libya var Så måtte selvsagt Nato med USA i spissen inn og bombe de tilbake til steinalderen, hvorfor ?

La oss kikke litt på historien for å finne ut hva gjorde vi egentlig der..

Vi skulle opprettholde flyforbud over Libya, og endte med å slippe 600 bomber i hodene deres bare fra norske fly i løpet av 4 mnd.

At levestandard for svært mange i Libya var god, er hevet over all tvil.
Ta en kikk på video, og bedøm selv.
The Truth you are not supposed to know

At Gaddafi forsøkte å innføre afrikans gull dinar som betalingsmiddel for olje er også kjent, og derved gå vekk fra USD.
Man sier ikke slik til USA, uten at de gjør noe.
Gaddafi, libya, gold-for-oil

At Libya har den største forekomst av ferskvann, rett under seg, burde også være kjent.

Selv om Gaddafi nok gjorde ting han ikke burde, skulle Libya slik det var ha de største muligheter til å kunne overleve.
I det minste om vi ser på andre land i området, slik som Egypt, Jordan, og sist men ikke minst Bahran.
I de sistnevnte land holder USA og NATO seg langt vekke, hvorfor.

Det som gjerne ikke er så godt belyst i media er flaggene som vaiet på taket fra rettsbygningen i Benghazi da rebellene fikk kontroll på denne.
To flagg, det nye for Libya, og Al-Qaida sitt.

Med tanke på at det nye regime i Libya har tilkjennegitt at det blir sharialovene som vil danne grunnlaget for bygging av det nye Libya, begynner jeg å bli bekymret.
Det lukter Det muslimske brorskap lang vei, og de gutta tøyser man ikke med.

Ny kommentarSvar..Christen Krogvig

2. november 2011 – 15:28
Enig Det er skremmende at vi hjelper Brorskapet frem. De har ideer om å erobre hele verden. Den åndelige lederen deres, Qaradawi, sier rett ut at han ønsker et nytt Holocaust. Når det gjelder Libya frykter jeg at vi går fra asken til ilden.

Ny kommentarSvar..Odd Korsnes

2. november 2011 – 15:54
Tabbe? Kanskje det hadde vært bedre slik det var i LIbya,uten USA’s og NATO*s innblanding der.Da hadde innbyggerne beholdt alle de sosiale godene Gaddafi hadde gitt dem.Frykter at det blir slutt på dette nå dessverre.Med det muslimske brorskap i tet nå,så går det nok til verre tider for Libya’s befolkning.USA med the slogan war agains terror,så er det jo merkelig at de samarbeider nå med Al Quaida medlemmer i denne krigen som var.Det var jo nylig frislippte Al Quaida medlemmer som dro igang opprørene rundt omkring,og alle disse hadde jo nye amerikanske våpen og enkelte hadde også avanserte våpensystemer som ikke normalt hadde vært å finne i Libya.Nei,det skal bli spennende å se hvor mye skade vi har gitt befolkningen der nede fremover

http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2011/11/02/fn-libya-var-afrikas-beste-land-bo-i

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
12 år siden

Flott broder smurf at du kopierte de kommentarene som sier sannheten og dermed står i fare for å bli slettet, selv om ABC Nyheter ikke er like statstro som NRK, VG, Dagbladet og Aftenposten så vet man jo aldri.

Her er enda en kommentar, så sant som det er sagt…

Ounni Pillai 2. november 2011 – 15:26

Afrikansk Nivå.
Norske politikkere kunne ikke godta at et afrikansk land ga folket så mange goder som Norge ikke ga. Eneste løsning var å bombe Libya tilbake til afrikansk standard.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2011/11/02/fn-libya-var-afrikas-beste-land-bo-i

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Norge mars 2011: fra premiedryss til bombedryss og dødskyss:

“So, if you hear that your country will soon be given an award by the United Nations, for human rights, LOOK THE HELL OUT! Because you’re about to be BOMBED!
Comment: Here are some choice excerpts from the UN report:
Introduction
2. On 21 June 2010, the Human Rights Council selected the following group of rapporteurs (troika) to facilitate the review of the Libyan Arab Jamahiriya: Argentina, Norway {which subsequently joined in the bombing} and Senegal. […]”
http://libyanfreepress.wordpress.com/2011/11/02/un-report-offers-smoking-gun-proof-of-nato-and-us-lies-about-libya/

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Norge har råd til å bombe Libya og leke cowboy & talibaner i Afghanistan, men ikke råd til å etterforske overfallsvoldtekter her i Norge. Prioriteter, prioriteter…

Michelle
Skribent
12 år siden

Torturert til døde av slanger i Egypt:
http://tv2.no/nyheter/utenriks/ble-essam-23-torturert-til-doede-av-militaerregimet-i-egypt-3623958.html
Så de bare byttet ut ett diktator-styre med et “annet” der også?

2Q11
2Q11
Abonnent
12 år siden

I Aftenposten framkommer eksempelvis følgende syn på saken:

”Tyrann fjernet tyrann
DEBATTINNLEGG: I den grad Muammar al-Gadafi var en tyrann, ble tyrannen fjernet av en verre tyrann – NATO.”
http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Tyrann-fjernet-tyrann-6681358.html

I kontrast til

”Gadafismens dødsralling
Libya. Gadafis død er kanskje en avslutning, de siste rykningene i en barbarisk tid, slutten på den libyske natten.”
http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Gadafismens-ddsralling-6683130.html

Hva om Gadafi hadde vært sidekommentator i utenriksavdelingen i NRK, ville det bidratt til et litt videre synsfelt hos seerne?
”Kaddafis views on Obama when he was elected for US Presidency (English Sub) , Libya” (juni 2008)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yle1FXPQY6I

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

Toppnyheten på NRK akkurat nå:
Her leser Solskjær gull-
SMS fra Sir Alex
Les saken
http://www.nrk.no/
Viktigere (vittigere) får det ikke blitt….

« Forrige artikkel

Okkupér Stortinget!

Neste artikkel »

Libya knust: neste er Syria og deretter Iran

143
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x