Okkupér Stortinget!

11.4K visninger
1 minutt lesetid
92

Tiden er inne! Lørdag den 15. oktober 2011 klokken 1200 markerer vi begynnelsen til slutten for vår gamle og svært urettferdige verdensorden.

I Oslo skjer dette gjennom en symbolsk okkupasjon av Stortinget; andre byer og tettsteder vil ha sine egne markeringer. Legg gjerne ut invitasjoner til disse markeringene i kommentarfeltet nedenfor.

Dette er starten på tidenes største drama på Jorden, profetert gjennom tusenvis av år: Den 15. oktober 2011 markerer vi altså starten på Kjærlighetens revolusjon, og dette gjør vi sammen med våre brødre og søstre over hele verden.

Mer info her: http://15october.net/

Det spesielle for denne revolusjonen er at den skal – og må – gjennomføres med verdighet, ærlighet, fasthet og vennlighet; uten frykt, og uten bruk av vold. En god porsjon humor er også viktig, det virker avvæpnende og er dessuten helt umulig å forsvare seg mot.

Det er også spesielt for denne revolusjonen at den er spontan, ikke arrangert, noe vi i dag vet at både den russiske og den franske revolusjon var. Dette er noe helt annet, og denne revolusjonen er dessuten global! Den har heller ingen ledere, bare likesinnede.

Disse menneskene har det til felles at de har gjennomskuet mange av de store løgnene som har ridd oss og våre forfedre som en mare i flere hundre år, og som har vært helt avgjørende for at våre ødeleggende og urettferdige økonomiske, politiske og religiøse systemer har latt seg etablere og opprettholde såpass lenge.

De fleste av disse menneskene er for eksempel fullt klar over at 11. september var en bløff og at krigen mot terror er basert på et falskt grunnlag. De er klar over hvor snedig det økonomiske systemet er skrudd sammen, og hvor farlig og urettferdig det egentlig er. De vet også at det såkalte demokratiet man påberoper seg i de fleste land i verden, Norge medregnet, ikke er noe reellt demokrati, men et narrespill.

Nå er spillet definitivt slutt, og vi står overfor en masseoppvåkning. Det er sannelig på tide.

Vi er de første, resten kommer etter.

Møt opp du også!

:)

Mer info her: http://15october.net/

Les også om okkupasjonen av Wall Street: http://occupywallst.org/

Og kos deg med videoen!


Direkte lenke: http://www.youtube.com/watch?v=mezZu4OxW9Y

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

92 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Russia Today
Russia Today
Abonnent
7 måneder siden

Judar har allerede okkupert både stortinget, banker, propaganda-medier, domstoler, politi m.m.

Linn-91300
Linn-91300
Abonnent
12 år siden

Pøh, de sitter der å legger planer. for hva de kanskje skal gjøre når/om en dommedag kommer, komet eller polskifte, solarflares, gammastråler eller hva nå enn det er. kanskje når folk kommer inn i disse båsene “benytter de sjansen”. har blitt kanalisert mange ganger at aliens vil at vi skal slutte å ha atomkraft i rommet. og det tror jeg ikke er uten grunn. paul shneider er en profesjonell løgner som mange tror på, som har iscenesatt sin egen død for å bli trodd på at han en dag skøy to grå aliens som vil bruke folk som kokain. herregud, det er ikke sant. så virker som om de vil snu folk imot aliens og aliens vil hjelpe oss. Jeg er ikke for at noen skal myrdes eller noe, jeg har ALDRI slått noen. men jeg hadde faen ikke blitt spesielt lei meg viss noen sprengte hele gjengen. Spesielt overhodene på Bohemian Grove Bilderberg og Rockefeller menmen. Jeg er 20 år og går ikke akkurat til krig selv alene, men hadde det vært om å gjøre, eller folk starta opprør så happy day. du er ganske så ignorant viss du tror å “lene deg tilbake å se tv og innse at man ikke kan gjøre noe” er løsninga, det er AKKURAT slik, slike folk vil at folk flest skal tenke. og så venter de, og planlegger, og det er DET jeg mener, folk må våkne å faktisk gjøre noe FØR de forsøker på noe slags verdens herredømme. det er nok masse militærfolk med masse makt i usa ja du, men når alt kommer til alt….hadde det blitt opprør NÅ, hadde folket overmannet dem, det er jeg ganske sikker på. :-) ;-)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

I forbindelse med Stortinget er det kanskje greit å vite at de begynte å bøye lovene allerede under krigen: http://www.thenewsturmer.com/Norskhistorie/Landssvikanordningen.htm

Linn-91300
Linn-91300
Abonnent
12 år siden

Liv Bjøringsøy, Jo tia er MER ENN NOK INNE. Oki, Vær litt seriøse da. Jeg mener, norge har innbyggere med litt problemer med å komme seg opp av sofaen, dette er ikke snakk om forandring bare for norges del, det er snakk om global forandring. Og viss vi skal bli tatt seriøst på flere være med. Jeg vil gjerne møte opp den 17 Desember, fordi jeg har mulighet da. Jeg ber alle som ser dette om å bidra på SIN måte! VIL dere ha verdensfred eller er det bare SNAKK?!?!
La oss sette oss et mål å faktisk BIDRA SKIKKELIG, personlig hadde jeg ville ligget i telt noen netter, hva er dette med 12-16??? jaja…La oss hvertfall sette oss det målet at nå skal flest mulig komme å demonstrere i NORGE også, den 17 Desember!!!! Forslag til hvordan hvert menneske kan bidra.* Lag egne lapper om saken. Finn deg et nabolag og putt disse lappene i postkassene midt på natta når ingen ser deg. folk vil hvertfall begynne å prate, viss nok folk gjør dette kan det bli mer oppmerksomhet enn bare de som sitter på internett. *Legg inn en liten rubrikk bak i lokal-avisa, med link til en informativ side på nettet. *Snakk med venner/send smsèr, inviter folk via facebook. *Ta feks disse veldig informative linkene å spre som “kommentarer” på norske populære videoer på youtube. :

og http://www.youtube.com/watch?v=S880UldxB1o. Spre disse forslagene, og legg til egne forslag. Dette handler om OPPMERKSOMHET. Vis at Norge har litt bein i nesa også nå da. hva gjør DU? etter at du har lest dette? Vil DU ha forandring?

no problem
Abonnent
Svar til  Linn-91300
12 år siden

linn beklager å si det eller først vil jeg si at jeg er hellt ening i din oppfatning
MEN du må ikke i et millisekund tro at den makten som ligger bak her og skaper den sitvasion som er eller den politiske agendaen som forgår med NWO ikke er forberett på den reksjonene som kommer fra samfunnet når det våkner om det gjøre det, vannlige mennsker står ikke en skjanse til å snu noe som hellst
ta vare på deg og din famile ikke man til kamp
Har du sett noen bra danse program på tv i det siste eller jakten på kjærligheten
kansje brukt tiden på facebook, spårsmål det er ting som trekker din intress vekk fra virkligheten og hva som virkelig orgår kansje på tide å slå av tv og bruke tiden til å bekytte familien og hjemmet Øknomien din
ikke tenk at du kan snu noe CFR har full kontroll over wallstret movment og opptøyene i midtøsten en vanlig person har ingen mullighet til å stoppeen utvikling som har pågått de siste 100-200 årene ikke løp rett in i dies spill førstå spillet før du maner til kamp for noe.

Linn-91300
Linn-91300
Abonnent
Svar til  no problem
12 år siden

har svart deg, under her, må bare si at dessuten, tror jeg de er redde for at andre land begynner å engasjere seg i dette med illuminati og bilderberg og NWO, jeg tror ikke det er så dumt skjønner du;-) Og det har jo allerede begynt å spre seg ganske bra det.

Michelle
Skribent
12 år siden

“Stat”sministeren kaller anti-NWO for sterke negative krefter:
http://nrk.no/nyheter/norge/1.7862211
Folket vil forlange at hele systemet endres, og det er tid for det nå.
Men jeg kan også være enig i at demonstrasjoner bør være fredelige,
for man oppnår ikke noe positivt voldelig,
og det er noe politi-kerne og deres politi burde visst selv!

Michelle
Skribent
12 år siden

Vatican calls for One World Bank & One World Government:
http://www.cnbc.com/id/45013499/
Skal vatikanet prøve å sikre seg absolutt all makt?

Michelle
Skribent
12 år siden

Treee om Annunakier/ Reptiler og Grusomme Ofringer:

Det var nytt for meg i dette klippet, at når de overtar en menneskekropp,
går de inn i øvre del av ryggmargen, bakfra i nakken.
Treee forteller også at barn som er tatt abort på,
ofte ikke er drept, men blir brukt i levende eksperimenter.
De gjør også kirurgiske eksperimenter, som ubedøvet hjertekirurgi.

Litt på samme måte som visse meneskier føler seg overlegne dyr og
anre mennesker. På samme måte føler reptiler at det er deres
overlegne rett til å bestemme og spise andres energi. De ruser seg på
menneskelige stresshormoner eller andre narkotiske stoffer.

Treee hevder å ha kontakt med sentrale ill-umi-nati-medlemmer,
som selv er tankekontrollert siden de var barn.
De har også gjort Treee avhengig av narkotika.
Det kan virke litt forvirrende det hun forteller, men hun har også
lagt ut hundrevis av sider med dokumentasjon og e-mailer fra
de hun kaller MasterMasons og sentrale HellsAngels medlemmer etc.
Det hun forteller om er ofte så forferdelig at man ikke orker å se bildene,
eller høre hva hun forteller naturligvis.
Men kanskje kan det vekke noen til å innse at dette foregår.
Det har foregått i hundrevis av år. Det handler om svart magi.
Likevel fraråder jeg å sette seg inn i dette hun forteller om.
Det er ofte slik at man risikerer å forsterke slike ting når man tenker på det.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Michelle
12 år siden

Michelle,
Kan du sende meg en 2-siders personlig analyse og evaluering av denne Treee, særlig med tanke på troverdighet? For meg ser hun ut som en kokain-junkie som lever i sin egen schizoide verden.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Hei Roffe, jo jeg forstår din skepsis, mesteparten av det hun forteller er jo helt groteskt også. Det er veldig trist hvordan hun har blitt avhengig av rusmidler.

Vi vet jo at også Aleister Crowley døde som en slags narkoman. Han mente selv at visse stoffer satt han i forbindelse med åndeverdenen og ga ham overmenneskelige krefter.

Ved å melde seg inn i denne yahoo gruppen, får man gratis tilgang til flere private e-mailer som Treee har lagt ut for interesserte & skeptikere:
http://groups.yahoo.com/group/sangrailian/

I tidligere videoer, så husker jeg det var en video der Treee viste liste over masse kvinner som hadde vært gift med samme mann. Felles for alle var at de ble erklært død, før han alltid bare giftet seg med ei ny ei, og det ofte med bare måneders mellomrom.

Interessant hvordan Treee bekrefter at de blander sex med ofringer, for mind-control, slik at man alltid sammenstiller lidelse med nytelse.
(Valdemar Valerian bekreftet også at de bruker mye elektronisk orgasme-stimulanse i militære eksperimenter, fordi hjernen åpnes da for programmering.)

Jeg må innrømme at jeg ofte blir dårlig av å høre på historiene fra Treee, hun advarer jo ofte mot det hun skal fortelle også. Det er bare noen utvalgte videoer jeg har orket å høre på. Men mange ganger finner jeg det bemerkelsesverdig at jo mer man undersøker det hun sier, jo mer får man det til å stemme. Ofte får man vite ting jeg ikke har lest andre steder, og man kan grave seg frem til annen informasjon videre selv.

Men jeg tror ikke at hun vet alt som foregår heller nei, de gir henne nok en del dissinformasjon også. Og så må vi ta huske på hvor mye rusmidlene påvirker henne også dessverre.

Treee har prøvd å fått oppmerksomhet fra David Icke etc, men uten hell.

Michelle
Skribent
12 år siden

Treee om Annunakier/ Reptiler og Grusomme Ofringer:

Det var nytt for meg i dette klippet, at når de overtar en menneskekropp,
går de inn i øvre del av ryggmargen, bakfra i nakken.
Treee hevder å ha kontakt med sentrale illuminati-medlemmer,
som selv er tankekontrollert siden de var barn.
De har også gjort Treee avhengig av narkotika.
Det kan virke litt forvirrende det hun forteller, men hun har også
lagt ut hundrevis av sider med dokumentasjon og e-mailer fra
de hun kaller MasterMasons og sentrale HellsAngels medlemmer etc.
Det hun forteller om er ofte så forferdelig at man ikke orker å se bildene,
eller høre hva hun forteller naturligvis.
Men kanskje kan det vekke noen til å innse at dette foregår.
Det har foregått i hundrevis av år. Det handler om svart magi.
Likevel fraråder jeg å sette seg inn i dette hun forteller om.
Det er ofte slik at man risikerer å forsterke slike ting når man tenker på det.

knut bye
knut bye
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Michelle: I denne videoen intervjuer David Icke en kvinne som har mange opplysninger om annunaki/reptilene som kontrollerer de fleste av oss.

I boka “Atlantis Rising” av Patricia Cori kan du finne en grundig gjennomgang av historien om Annunaki-folket, og om deres agenda her på jordkloden vår.
Det finnes terapeuter som justerer feilstilling i nakken, en feil som flesteparten av menneskene har. Her i landet kan du finne dem på http://www.atlasprofilax.com

Michelle
Skribent
Svar til  knut bye
12 år siden

Takk for dine opplysninger, ja de kontrollerer nok veldig mye.
Fin måte å rense seg på, er kjærlighet for naturen og dyrene.-)

Michelle
Skribent
12 år siden

Media prøver å fremstille det som om Occupy ønsker høyere skatter:

Hva skal “media” med høyere skatt til politi-kerne?
Mere militære, politi, kontroll, overvåkning, byråkrati, forurensning, legemiddelindustri og veier etc?

Michelle
Skribent
12 år siden

Madonna’s bror får ikke hjelp. Selv om søsteren velter seg i luksus vanlige knapt kan forestille seg, må broren bo under en bro og samle flasker for å overleve.
Hva har de gjort med Madonna er vel heller spørsmålet?
http://kjendis.no/2011/10/24/kjendis/madonna/anthony_ciccone/hjemlose/18738790/

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Michelle
12 år siden

Det mest sjokkerende med dette er vel kommentarene under artikkelen

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Oxford
12 år siden

Spesielt de første kommentarene som handler om sensur. Denne forståelsen som flere har for sensurering eller fjerning av kommentarfelt i feks Utøya-saken. Jeg legger merke til at flere og flere har gått på limpinnen når det gjelder sensur av kommentarer under artikler som gjelder viktige saker. Kvalmt

ola
ola
Abonnent
12 år siden

De som nå okkuperer Wall Street burde i stedet okkupere Capitol Hill.

http://www.dagbladet.no/2011/10/21/kultur/debatt/debattinnlegg/liberalisme/okonomifag/18711608/

Hva hjelper det? Er det noe annet sted enn Wall Street de skal okkupere må det bli Federal Reserve.

Michelle
Skribent
12 år siden

Interessant å merke seg er at disse demonstrasjonene fikk et internasjonalt bilde spesielt 15. oktober, altså samtidig med at påståtte Elenin var nærmest jorden.

Kan det tenkes at Nibiru faktisk var her og tok med seg mange negative aliens fra bunkersene samtidig?

Uansett om jeg støtter slike fredelige demonstrasjoner (med vold kommer man ingen vei uansett, vold er bare noe eliten er programmert til å projectere), så må vi huske at dette også kan være en del styrt for å innføre sterkere politi-ker-stater og skatter til govern-ment-ality.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
12 år siden

Hvordan gikk denne okkuperingen egentlig?

Lars-Roger Moe
Skribent
12 år siden

Equalitor
Equalitor
Abonnent
12 år siden

Hmmm; “It’s happening”. Håper det er sant, men det gir styrke å vite hvilke krefter vi har med oss, og hva de KAN ha gjort rundt om i verden for å ta rotta på de giftige “slangene” som gjemmer seg i jorden. Alle de snåle lydene rundt om i verden tyder på at det har vært noe storstilt, og det er ikke blitt brukt atombomber slik tidligere spekulert.
Da får vi hilse på dem snart da, og hvis det er noen som ikke er redd for å møte andre sivilisasjoner og gjøre medmennesker trygg på dem: Hva har man oss alternativfreaks for?! I et øyeblikk offentlige klovner og i det neste lysbærere for alle :[] Tar vi turen til Månen eller Mars først da? Beskuer gjerne min egen avatar, som nok har sittet der lenge som statue.

http://galacticchannelings.com/english/major_happenings.html#.Tptft2R9OwQ.facebook

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Equalitor
12 år siden

De som trykker på linken ser det har en kobling med artikkelen. Universet manifesterer opprør på alle plan, og vi må hjelpe til å dra.

Hvorfor er kommentarer kastet hulter til bulter nå? Nederst og øverst er det nyere kommentarer enn midt på? :/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

Interessant bildetekst på denne artikkelen: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10014746

“STOR DEMONSTRASJON: Sinte demonstranter støtte sammen med politi i den italienske hovedstaden Roma lørdag.” Sinte demonstranter? For meg ser politiet ut som aggressor, mens de sivile prøver å roe dem ned.

Facebooh
Facebooh
Abonnent
12 år siden

Verden er i dag full av skyggefolk – folk som lever i margen av historien. De vil nå bli avkledd, en etter en. Menneskene har fått nok nå. Bedraget kommer til overflaten og vil bli skylt vekk med tsunamien som nå kommer. 2012 vil ikke bli jordens undergang, men vi vil komme til et “turning point” der ALT blir snudd på hodet ut i fra dagens aksepterte norm. MENNESKENE tar livet tilbake. De som ikke kan akseptere vil forgå. Jorda tilhører dyrene, plantene, ja alt liv og OSS! Det vil bli smertefullt men nødvendig. Dette kan ikke stoppes, det er HER. NÅ, i går, i dag og neste dag. Dere trenger kun å ha et åpent sinn og akseptere, for det kommer, uansett ;-)

Facebooh
Facebooh
Abonnent
12 år siden

Uansett. Det vil skylle en tsunami over verden som verden aldri har sett før og den heter oppvåkning. Mange liv vil gå tapt (også selvmord), systemene som vi kjenner pr. i dag vil falle. Kapitalismen, kommunismen og sosialismen vil falle bit for bit, land for land. Menneskene har fått nok nå! De tar LIVET tilbake. Eliten skal bort! Hvert menneske har rett til å puste inn frisk luft, spise seg mett, være GLAD og nyte det å leve :-) Få oppleve at JEG er JEG. Jeg lever, derfor er JEG :-)

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Wall Street-protester i 951 byer!!

Både i London, Frankfurt og Amsterdam er det nå etablert protestleire mot politiske og økonomiske eliter som anklages for å ha forårsaket den økonomiske krisen.

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article2244764.ece

Vil de norske bilderbergerne snart etablere mot-leire – f.eks. i baren på Bristol?

Det er søtt at bilderbergerne kom sammen i Hellas under så super-luksuriøse forhold i forfjor. Ifølge Speilet for å feire finans-krisen:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/finanseliten-feirer-finanskrisen/

Kontrasten til det vanlige livet i Grekenland idag er ganske astronomisk:
“Økt depresjon og rusmisbruk i Hellas

Den økonomiske krisen rammer grekernes helse hardt. Flere begår selvmord, tyr til narkotika og prostitusjon, mens helsekøene blir lengre og lengre, viser en ny studie.”

http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article2241701.ece

Min ulvenese sier meg at det er en sammenheng. Noe å tenke på for greske politifolk som slo en jernring rundt bilderberg-fortet Astir Palace Hotel på luksusøya Vouliagmeni dengang da.

Siden dengang har gresk politi måttet tåle nedgang i lønn – de som ennå har en jobb. Det har sin pris å være konspirasjonens nyttige idioter.

Nyttige idioter i alle land (politifolk, etterretningstjenestemenn, soldater og andre): Forén eder og slutt å la dere lure – vis samfunnsansvar og nekt å utføre samfunnsfiendtlige ordre!

Ta parti for folket (vi mange) mot makteliten (de få)!!

Hvorfor er mennesket den eneste skapning som konsekvent motarbeider sine egne interesser? Vi ulver må bare riste på hodet av dere rett som det er.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Ulven
12 år siden

“Hvorfor er mennesket den eneste skapning som konsekvent motarbeider sine egne interesser? Vi ulver må bare riste på hodet av dere rett som det er.”

Godt spørsmål Fenris, sønn av Loke og Angerboda. Det er vell kanskje slik at vi har glemt at hugin (tanken) og munin (minnet) gir fødsel til seier (sigr). Uten kunnskaper om fortiden og evne til å tenke og reflektere, er vi alle dømt til å gjenta historien.

Hmm, du burde i grunn byttet nick til fenrisulven og lagt inn denne avataren her:
http://www.timelessmyths.com/norse/gallery/fenrir.jpg

Fenrir: Ulven som skal slite seg løs før ragnarok og ete opp kristensionister før opprykkelsen;)

Uenur
Uenur
Abonnent
12 år siden

Hallo! innleggsfilteret har gått bananas.Ingen kommentarer kommer gjennom,(muligens bortsett fra denne da)..

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Uenur
12 år siden

prøv å omformuler det og se hva som skjer. Om innlegger er ekstremt langt kan også filteret oppfatte det som spam vil jeg tro. Om det ikke hjelper ville jeg ha kontaktet redaksjonen.

« Forrige artikkel

Ahmadinejads FN-tale 2011

Neste artikkel »

Libya i sort og hvitt

92
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x