Okkupér Stortinget!

11360 visninger
1 minutt lesetid
91

Tiden er inne! Lørdag den 15. oktober 2011 klokken 1200 markerer vi begynnelsen til slutten for vår gamle og svært urettferdige verdensorden.

I Oslo skjer dette gjennom en symbolsk okkupasjon av Stortinget; andre byer og tettsteder vil ha sine egne markeringer. Legg gjerne ut invitasjoner til disse markeringene i kommentarfeltet nedenfor.

Dette er starten på tidenes største drama på Jorden, profetert gjennom tusenvis av år: Den 15. oktober 2011 markerer vi altså starten på Kjærlighetens revolusjon, og dette gjør vi sammen med våre brødre og søstre over hele verden.

Mer info her: http://15october.net/

Det spesielle for denne revolusjonen er at den skal – og må – gjennomføres med verdighet, ærlighet, fasthet og vennlighet; uten frykt, og uten bruk av vold. En god porsjon humor er også viktig, det virker avvæpnende og er dessuten helt umulig å forsvare seg mot.

Det er også spesielt for denne revolusjonen at den er spontan, ikke arrangert, noe vi i dag vet at både den russiske og den franske revolusjon var. Dette er noe helt annet, og denne revolusjonen er dessuten global! Den har heller ingen ledere, bare likesinnede.

Disse menneskene har det til felles at de har gjennomskuet mange av de store løgnene som har ridd oss og våre forfedre som en mare i flere hundre år, og som har vært helt avgjørende for at våre ødeleggende og urettferdige økonomiske, politiske og religiøse systemer har latt seg etablere og opprettholde såpass lenge.

De fleste av disse menneskene er for eksempel fullt klar over at 11. september var en bløff og at krigen mot terror er basert på et falskt grunnlag. De er klar over hvor snedig det økonomiske systemet er skrudd sammen, og hvor farlig og urettferdig det egentlig er. De vet også at det såkalte demokratiet man påberoper seg i de fleste land i verden, Norge medregnet, ikke er noe reellt demokrati, men et narrespill.

Nå er spillet definitivt slutt, og vi står overfor en masseoppvåkning. Det er sannelig på tide.

Vi er de første, resten kommer etter.

Møt opp du også!

:)

Mer info her: http://15october.net/

Les også om okkupasjonen av Wall Street: http://occupywallst.org/

Og kos deg med videoen!


Direkte lenke: http://www.youtube.com/watch?v=mezZu4OxW9Y

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

Abonnere
Varsle om
guest

91 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Liv Bjøringsøy
Skribent
11 år siden

Jeg gir poeng for aktualitet! Se også Clif High’s framtidsfortelling fra den globale revolusjonen her http://www.halfpasthuman.com/mysogi.html.

Dessverre er jeg urolig for:

1. At det er for tidlig i Norge. Ikke mange nok mennesker har forstått sammenhengene ennå, slik at uansett intensjoner kan det store flertallet komme til å oppfatte dette helt feil. Jeg har forståelse for utålmodigheten i enkelte miljøer, men tror at det riktige tidspunktet for denne type markeringer kommer på et senere tidspunkt i Norge.

2. At den skjulte makta ønsker opprør og kaotiske tilstander. Selv om dette er ment som en fredelig demonstrasjon, kan den likevel kuppes av mer aggressive individer og resultere i å oppfylle den skjulte maktas ønsker.

Mitt spørsmål er om det finnes nok disiplin i rekkene til å forhindre nr. 2? Husk at det er vanskelig å gardere seg mot infiltrasjon av provokatører.

Liv Bjøringsøy
Skribent
11 år siden

Skal vurdere det om noen sponser flybilletten!

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden

Eller okkuper nærmeste rådhus…

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden

Jeg er enig at det er prematurt med tanke på den behagelige situasjonen Norge er i, men som Morten sier må det begynne en gang, og det blir på lørdag. I det minste kan vi gjøre det i solidaritet med alle de som sliter i Europa, Midt-Østen, Nord-Afrika, Somalia, Afghanistan, Pakistan, tidligere Sovjet-stater, Mexico, Japan, USA osv. I og med at Norge er en del av problemet, er vi også en del av løsningen.

kjemisk
kjemisk
11 år siden

Hvem skal overta regjeringsstolene etter de som nå styrer? New-agere og åndemanere? Nei, da tar jeg heller til takke med de som styrer nå uansett hvor mye galskap som der foregår! : )

kjemisk
kjemisk
11 år siden

Morten
Et tips for å få folk ut i gata er å alliere seg med mennesker med innflytelse og kompetanse innen f.eks. stasdannelse og statsvitenskap og som er strateger.
Før en får folk ut i gata, må en komme med forslag på hvordan en eventuell ny regjering skal se ut og hvordan landet skal styres etter at den gamle har trukket seg etter press, og der mange av de øverste blir stilt for landsforæderi.
Folk må få noe å forholde seg til; hva skal skje fremover, hvor går vi?, osv.
Et forslag er Lars Rønnebeck i Norgespartiet. Jeg vil anta at det å komme i kontakt med slike kan gi frukter, ikke bare i Norge, men i resten av verden også. For sakens kjerne er at slik verden styres i dag, der verden styres av en liten ufattelig rik maktelite – der grådighet og jakt på verdensherredømme er målet, der vil verden gå mot stupet. For det handler faktisk om meneskehetens eksistens, verken mer eller mindre!

Cosmomind
Cosmomind
11 år siden
Svar til  kjemisk

kjemisk, dersom vi ser bort fra ovenstående spissformulering/sleivspark mot Newagere og åndemanere som jo var ledsaget av en smiley som ikke syntes så godt, så har du unektelig et poeng når det gjelder statsvitere og strateger. Men når det er sagt må vi ikke legge oss flate for «åndseliten» og tro at deres titler gjør de til allvitere. Jeg har da diskutert politikk med flere statsvitere og noen av dem er ikke akkurat de glupeste jeg har mött. Statsvitenskapen og relaterte disipliner har heller aldri värt verdinøytral.
Tror det er viktig å se hvor folk har sitt hjerte.
De med for mye innflytelse kan dessverre ha for mye å tape.
Vi må forresten alle være strateger.
Tror det er viktig med åpenhet. Vi har jo Internett!

Kjetil Dreyer
11 år siden
Svar til  kjemisk

Jeg er enig med kjemisk (hvorfor kjemisk? ;-) ) når du sier få med fagmenn og strateger(uavhengige og fryktløse sådan) og mennesker som forstår seg på system for å bygge opp en ny og bedre regjering.

Jeg ville aldri startet en ny regjering som kan la seg korruptere, det vil si at det må være fullstendig transparens og det hele måtte settes opp med basis i altruistiske(givende) elementer.

Det er en omfattende prosess, en prosess jeg personlig ikke tror vi vil se dette tiår, men kanskje innen 20- 50 år om de rette menneskene kan samarbeide rett.

De med makt i dag vil ikke gi ifra seg denne makten før deres grunnlag for makt forsvinner, altså de må først miste kontrollen over befolkningens underbevissthet. Eneste måten jeg ser det kan skje på er massemedias fall og eller at menneskelig bevissthet når et nytt kollektivt nivå(kritisk masse), det siste er nok mest sannsynlig, da vil massemedia miste sin kontroll over folkets underbevissthet og vil ikke langer kunne drive som de gjør fordi folk vil gjennomskue dem og la vær å lese og støtte disse. Det vil medføre at disse mediene mister sine annonseinntekter og avisene/tv stasjonene kollapser.

Det å appellere til menneskers indre drive etter svar, både spirituelle, helsemessige og samfunnsmessige er viktig. Sider som nyhetsspeilet kan være viktige kilder til dette, men jeg mener også at noen skribenter bør testes for deres dybdesyn og holdninger før de får ytre seg fritt. Mulig jeg tar feil, men jeg har sett ting jeg anser destruktivt for den menneskelige bevissthet få mye plass på siden, der djevler og demoner blir trukket frem til ytterpunktene etc, det er ikke veien å gå i mine øyne. Derimot er mange artikler her svært nyttige og viktige å skape bevissthet rundt.

Nyhetsspeilet alene vil ikke være nok for å skape et paradigmeskift, det må betydelig mange flere aktører til, disse trenger ikke nødvendigvis å samarbeide direkte, men må jobbe for en sak, nemlig å fremme balanse, kjærlighet og altruisme i samfunnet. De som tar av ren egoisme uten å gi vil bli synlige om det kollektive bevissthetsnivå når slike høyder, og vil ikke lenger eie makt i et slikt opplyst samfunn. Ekte givende mennesker vil fremmes og tildeles makt, løgner vil avsløres raskt fordi befolkningen vil være våkne*(ikke i dvale slik mange er i dag, mye skyldet massesuggesjon i media, spesielt TV, men også aviser og radio).

FRI ENERGI vil være nøkkelen for å forflytte makten fra det korporale og statlige til folket og dermed skifte maktbalansen. Det vil presse seg frem de neste 50 årene tror jeg, det er begrenset hvor lenge de kan holde kontroll over energiresursene i verden i dag. Fri energi vil heller ikke aksepteres skattbar om folket er bevisste nok.

Så, mange ting går hånd i hånd for å skape et bedre og friere samfunn. Jeg har mange konkrete ideer når den tid kommer, men føler at smerten i befolkningen må øke en god del grader før vi når et vippepunkt fremdeles… Når tiden er rett vil intet kunne stoppe en moden idè…

Oxford
Oxford
11 år siden
Svar til  kjemisk

Spennende dette her. Forhåpentligvis vil realitetene innta Norge. Men Liv B har et poeng. Det kan være for tidlig og ende opp som en nedlatende konspirasjonskronikk i dagbladet. Men det får nå bare være. Det er nå vi lever, og det er nå forandringene skjer.
Til slutt en liten kommentar til kjemisk : For å bruke din tankegang : Hvem skal overta regjeringsstolene etter de som nå styrer? New-agere og åndemanere? eller psykopater og drapsmenn? Nei, da tar jeg heller til takke med New-agere og åndemanere, uansett hvor mye galskap som der foregår :)

Liv Bjøringsøy
Skribent
11 år siden
Svar til  Oxford

Tiden kommer om ikke så lenge, tror jeg. Min spådom er i løpet av de neste 12-13 mnd.

Hvem jeg tror vil overta? Ingen vi i dag kan peke ut, vil jeg tro. Kanskje er det riktige svaret ingen i det hele tatt på kort sikt?

Ole-John Saga
11 år siden
Svar til  kjemisk

Akkurat på det punktet sier jeg meg enig kjemisk. Skal man bytte ut de som allerede sitter med makta, så må det være med kompetente folk som gjør minst en like god jobb eller helst en bedre en enn sine forgjengere. Vi må ha folk som klarer å tenke realistisk, med hodet og hjertet. Noe supperåd er det ingen som er tjent med.

ubu
ubu
11 år siden

protestere for å protestere? På 2 dagers varsel? På en lørdag?

forandring tror jeg vil komme fra en helt annen kant. – jeg tror forandringen kommer fra gründere. Det er gründerne som vil forandre verden. -og de må jobbe på slike arbeidsdager. -De må jobbe for forandringen.

Michelle
11 år siden

FABUSLiSCiOUS♡♡♡♡♥♡♡♥♡
Dette er så genialt at alle stortingspolitikerne selv, media, kjendiser, kongelige, finansfolk og offentlig ansatte, burde blitt med også ♡
Alle som skjønner at vi Alle er 1, og at det du gjør mot andre, gjør du mot deg selv, bør iallefall komme!!!!!!!
Få helt vekk våpen, urettferdighet, tvang, straffing, dømming, dyreplageri, forurensning, nano-tech, hierarkier, penesystemet etc en gang for alle
og innfør bare ren
UNiVERSiELL KJÆRLiGHET NÅ♡♡♡♥♡♡
The New Earth, here we come with raising our vibrations in LOVE ♡

Thor
Thor
11 år siden
Svar til  Michelle

I følge Tolek,en representant i fra Jorden,som er med i Andromedacouncil,der 12 andre representanter fra forskjellige planeter/solsystemer kommer vi å gå i 4D i starten av 2014…Spennende:) (exopolitics.com)

Lefor
Lefor
11 år siden
Svar til  Michelle

Gode tanker alt det der. Og hva skal du gjøre med dyremishandlere, bankfolk, dommere osv? For om alt det gamle må bort må vel noen få folkene som representer det gamle systemet bort? Skremmende tanker dette. Utopisk og skremmende for mennesker som fungerer godt i dagens system. Hva er det det ropes etter til sist? Død over menneskene av det gamle system?

Michelle
11 år siden
Svar til  Michelle

Vi skal prøve å heve den felles gruppebevisstheten til høyere nivå av kjærlighet der ingen ønsker eller har behov av å skade andre ♡♡♡♥♡ Ingen skal bort, de skal bare få våkne av hypnosene ♥♡♡♥♡

Michelle
11 år siden
Svar til  Michelle

NRK er sannsynlig med også http://nrk.no/nyheter/norge/1.7834736
Er det faktisk denne revolusjonen som skal forandre gruppebevisstheten for Alle?

Cosmomind
Cosmomind
11 år siden

Når det blir spurt om det er for tidlig å gjøre noe i Norge, vil jeg heller snu på spørsmålet.
Kan det være for sent?
Helt tilbake til det første mennesket satte opp steiner og erklærte, alt innenfor disse er mitt, har vi latt oss dupere av et system som er pillråttent, men som nå kan se ut til å bringe verden inn i en tredje og siste verdenskrig.
I ti år etter ti år har eliten rigget seg til, og satt land og folk opp mot hverandre.
Vi har värt mere opptatt av å krangle om religiøse spissfindigheter, og partipolitiske fargeskalaer, hvor vi har plassert hat merker på hverandres panner, mens eliten har møttes i lukkede selskaper og ledd av oss.
Det militærindustrielle kompleks har vokst seg så stort at man noen ganger ikke kan se logikken i verdenspolitikken fordi finanseliten vil kunne tjene på å selge våpen til de stridende.
Før var det enkeltmennesket som var brikker i det globale sjakkspillet, nå ser det ut som hele nasjoner bare kan ofres på «fredens alter».
NATO og de allierte har sine tentakler plassert over hele verden, og de rasler med sablene til stadighet, mens de bruker milliarder på å etablere nye baser og trenings-leire i Europa og i Asia.
Denne vanvittige sløsingen står i sterk kontrast til de sosiale utfordringer verden står ovenfor.
De mest skammelige folkene som finnes på denne jord er etter min mening journalister i det korporative media-kompleks som hver dag året igjennom fungerer som mikrofonstativ for eliten, og som gjør hva de blir bedt om når det gjelder å tåkelegge sannheten og å fordumme sine lesere.
Både børsen, stortinget, NRK-huset og ikke minst Akersgata burde värt okkupert for å markere at vi er lei dette spillet.
Det er forresten titusener av oss som ikke stemmer ved valg, det er et hav av høyst oppegående mennesker med rent hjerte og som ikke har partipolitiske bindinger som ønsker en bedre verden for ALLE!!
Uansett hvordan dette ender, vil jeg den dag jeg står foran «himmelens port», og før jeg overlater verden til mine barn, og evt barnebarn, ville stå med rak rygg og si:
-Jeg gjorde da noe!

Liv Bjøringsøy
Skribent
11 år siden
Svar til  Cosmomind

Cosmomind sier noe i retning av det jeg tenker: Hvorfor ikke Oslo Børs? Og kanskje massemediene for deres unnfallenhet. Men først og fremst er det pengemakta som råder.

Hvis Clif High har rett denne gangen også, skjer det en annen regissert (av helt andre enn de som tenker på å okkupere Stortinget)og sjokkerende MEGAbegivenhet den 15. oktober med påfølgende reaksjoner 17. oktober. Reaksjonene tar sikte på å rane jordens befolkning for 16 billioner USD. Artikkelen finnes her http://www.halfpasthuman.com/grunch.html.

arifkarim
arifkarim
11 år siden
Svar til  Cosmomind

Dagens kjendis-nyhet på DB:
«Her går Oslo-kidsa bananas for YouTube-stjerna iJustine
Videoene hennes er sett over 325 millioner ganger.»
http://www.kjendis.no/2011/10/13/kjendis/youtube/internett/facebook/tekno/18585809/

Sjekk gjerne kommenterfeltet. Hele verden er ikke tapt enda, men jeg kan vel ikk si det samme om dagens unge (illuminati-kontrollerte) generasjonen. ;)

arifkarim
arifkarim
11 år siden

Lol! Jeg vil heller okkupere arbeidsplassen min enn å demonstrere :D
Mvh
En Skeptiker ;)

Slik er nå verden blitt. De som har jobben, og har alt å miste ved å delta i resultatløse politiske demonstrasjoner, vil ikke delta uansett om man løkker dem med penger på en fridag i helgen. Historien viser at enhver folkelig revolusjon / opprør mot det etablerte førte med seg noe bra og noe dårlig:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_revolutions_and_rebellions

Derfor er dagens «opprør» mot finans- og bankeliten, samt stortingetspolitikere ikke særlig «nytt» i den forstand at den kan kalles for en revolusjon mot den innbilte «ny verdensorden». Hva skal vi folket med enda en ny revolusjon når en lang liste med gamle revolusjoner ikke klarte å fjerne tusen år gamle makt- og handelsmekanismer vi tar for gitt fra fødsel og oppveksten vår? :D

Blir vi kvitt pengesystemet? Blir vi kvitt utdanningssystemet? Blir vi kvitt arbeidssystemet? Blir vi kvitt de eksisterende samlivsformene og er klar til å gå over til noe revolusjonerende «nytt» når makteliten er fjernet fra makttronen sin? Kanskje det er lurt å ha løsningene sine på plass før en tenker på å starte enda en ny revolusjonen uten klare målsetninger :D

Skal vi bare demonstrere for å demonstrere, eller er målet bak denne demonstrasjonen virkelig noe fundamental endrende på eksisterende maktstrukturer i samfunnet? ;)

Cosmomind
Cosmomind
11 år siden
Svar til  arifkarim

Arif, listen over revolter du la ut, viser bare at revolt dessverre har tvunget seg fram på bakgrunn av tyranni. Men straks noe har blitt oppnådd er det noen som, ofte i det skjulte, ser sitt snitt til å slå tilbake når røyken har lagt seg.
Derfor må vi alle lære sannheten i utrykket «Prisen for frihet er evig våkenhet», men det oppnår vi ikke når vi blir dysset i søvn av Hollywood og andre aktører i fordummingsindustrien.
En reise starter alltid med ett skritt. Det første skritt er at folk kommer sammen.
Selvsagt blir dette med mål og infiltrering diskutert i USA. Noen sier f.eks, hold celebritetene unna.
Noe har de forresten oppnådd allerede. Folk oppdager at media ikke er på folkets side. Folk ser at politiet er kjøpt og betalt. Bankmafian har faktisk leid inn ekstra hjelp, og i disse timer planlegges det kraftige aksjoner mot de aksjonerende.
Menneskeheten har nå kommet så langt i sin tekniske utvikling, basert på menneskets evige trang til å lære, at vi nå har alle forutsetninger som skal til for å skape en bedre og mere rettferdig verden.
Samtidig ser vi at Carl Sagans teori kan bli virkelighet: Årsaken til at vi ikke ser andre utviklede sivilisasjoner i kosmos kan være at den tekniske utvikling går foran den mentale slik at slike samfunn ødelegger seg selv.
Vi har Internett og vi kan snakke sammen, og vi kan lære å se at vi alle er mennesker som bare vil leve i fred og fordragelighet med våre naboer.
Hvilke andre alternative har vi?
Skal vi alle bestille gassmasker og grave oss ned for å håpe at dette går bra?

Cavalli
Cavalli
11 år siden
Svar til  arifkarim

Kan du utdype litt om bakgrunnen for din motstand mot dagens pengesystem? Og gjerne hva du ser på som en god erstatning for det?

Cavalli
Cavalli
11 år siden
Svar til  Cavalli

den var til arif

bardun
bardun
11 år siden

Det er dessverre makt, profitt og kynisme, kynisme, profitt og makt opphøyd i n-te potens, som er på god vei til å ødelegge verden. Alt dette kommer først, så kommer alt dette, så ingenting og deretter kommer hensynet til mennesket.

De menneskelige hensyn og menneskers behov for rettferdighet – rettferdig fordeling og opprettholdelsen av livskvalitet som har med følelse av individuell og personlig frihet å gjøre, er påtagende fraværende i de såkalte demokratier.
Overvåkning, kontrollering, detaljstyring og en skog av forbud og påbud, forskrifter og direktiver knebler og binder folk og trer på tvangstrøyer som bare blir strammere og strammere – som en kvelerslange som strammer sitt grep om sitt bytte. Dette ser man så alt for klart i stadige nye vedtak som går i en slik retning.

Men slue som slanger, innfører politikerne dette steg for steg slik at folk, stemmekveget ikke merker forandringene fordi stegene er så små og tilpasningsevnen er så stor. Men den store faren med dette, er at folket – hele samfunnet plutselig kommer ut av tåka og stirrer som inn i en massiv murvegg og føler seg fullstendig innestengt og overkjørt. Da kan det oppstå et farlig trykk. Likegyldigheten blir erstattet med frustrasjon som utvikler seg til et massivt raseri rettet mot landets ledere, som i folkets øyne, har drevet med svikefulle handlinger og skjulte agendaer.

Og vestlige ledere må ikke tro alt for lenge at de lever på den grønne gren i så måte. De driver, på sitt vis, svik mot sine egne innbyggere hvis tålmodighetsgrense, før eller senere, vil nærmer seg faretruende. Når og hvis et massivt opprør er i emning, nytter det ikke lengre med advarsler og løgner om ytre fiender for å holde massene i ro. Smeller det kan de verste scenario oppstå.

Men kanskje det er sånn at alt er i en evig forandring og selv om menneskene kjemper i mot, forsøker den iboende Natur å dytte oss mot stadig noe bedre. Og intet varer evig på denne jord, heller ikke de ulike politikere og deres evige jakt etter mer makt og formynderi.

Men vil det, i den store hop, noen gang forløses en åndelig og oppriktig streben mot noe annet enn det utmattende jaget etter jordisk gods og gull som på mange måter gjør oss fattigere? Eller vil vi, litt etter litt og kanskje ubevist begynne å strekke oss ut mot helt andre verdier enn det materialistiske verdiløse?

La oss håpe det … for vår og våre barns framtid og framtidige generasjoners skyld. På en utarmet, ødelagt og øde jord, blir det lite levelig …

gudfrid
gudfrid
11 år siden

Det kommer mange på den glade festen i morgen!! Bare fra facebook er det straks 600 påmeldte, og mange mange fler kommer :-)
Vi trenger hverken gull eller papirpenger, vi trenger bare hverandre!

Anonym
Anonym
11 år siden

Hva er agenda?
Okkupere Stortinget kl. 12:00?
Har vi et felles mål?

Demokrati?
Sosaldemokrati?
Nasjonaldemokrati?
Direktedemokrati?
Anarkisme?
Fascisme?
Nasisme?
Kommunisme?…

Er det menigen at vi skal forandre verden?
Hvem er vi?

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Anonym

Et fredlig oppmøte som viser at vi har våknet og ikke lenger ønsker å ta del i det økonomiske system og «demokratiet» som er et bedrag.

Ny styring tror jeg vil være et mye større ansvar på den enkelte, der vi vil føle hvordan vi best kan være til hjelp. Dette blir mye lettere å gjennomføre uten et pengesystem som bare gjør oss egoistiske.

Ja, det er meningen vi skal forandre verden.
Vi er folket, 99% av befolkningen.
:-)

BelzeBob
11 år siden
Svar til  gudfrid

Jeg er enig med deg. Det viktigste er å møte opp. Anonymous sine kampsaker er jo ellers bra. http://www.whatis-theplan.org/

Ole-John Saga
11 år siden
Svar til  gudfrid

Hva med alkoholikere og narkomane, hva slags plass vil de få i det nye samfunnet ?

Ole-John Saga
11 år siden
Svar til  Anonym

Du glemte narrsisme ;)

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden
Svar til  Anonym

Legitimt spørsmål: hva er erstatningen?

Nå var Zeitgeits-bevegelsen der, med sin visjon om et samfunn bassert på fri energi der alt i realiteten er gratis og maskiner gjør arbeidet.

Jeg tror akkurat det er noen år frem i tid, så vi må ta steg for steg. Det viktigste for meg er tid – det eneste vi egenlig har lite av. Derfor må det gjøres grep som sørger for maksimal utnyttelse av tilmålt eksistens. Det er ikke å (nødvendigvis) jobbe, men å få utfoldet seg selv uten økonomiske motiver.

Derfor mener jeg det første er å endre vårt pengesystem til å bli rentefritt og fjerne fraksjonsordningen. Det vil bremse det økonomiske presset og gjøre det lettere å bli økonomisk likestilt. Vi må uansett erkjenne at noen har mer enn andre, selv i et anarki. Dessuten mener jeg at kredittmulighetene må begrenses, fesk til 50 % av antatt markedsverdi. Det ville hindret gjeldsspiralen vi nå er inne i. Ideeelt sett burde det vært null gjeld, men det er i dagens realitet helt sjanseløst. Det går dog an å leke med tanken, og kanskje om 50 år…

Det andre jeg ønsker å endre er at politikerne er der for folket, ikke i egen vinning eller agenda/karrierestige. FN- og EU-tilpasningen er et eksempel på det. Ingen av de nevnte organisasjonene er demokratiske, da representantene er oppnevnte byråkrater. I samme drag vil jeg nevne NATO, WTO, IMF og Verdensbanken, som jeg mener vi må ut av, og fordringer til fattige land må slettes. Vi må også ta Oljefondet fra Staten, og tilbakeføre det til kommunene eller individene i Norge. Ja, det vil kanskje få børsen ned på kort sikt, men da selskaper (generelt sett) har real- og humankapital, vil nedgangen bli kort. Dessuten ville jeg lagt ned NAV umiddelbart og innført borgerlønn.

Det tredje er individets rett til å gjøre hva vedkommende vil, uten å skade andre enn seg selv. Derfor er jeg for legalisering av gambling (på kasino), narkotika og salg av sex (på horehus, for da har man omtrentlig kontroll over frivilligheten).

Det fjerde er at vi må innse staten ikke kan beskytte individet. Derfor er jeg for en bevæpnet sivilbefolkning.

For det femte ser jeg at skatt er Statens verktøy for undertrykkelse. Derfor vil jeg fjerne personbeskatningen, men heller øke den for bedrifter og finanstransaksjoner (på børs), samt mva på varer/tjenester -altså forbruk.

For det sjette må det være begrensninger på hvor mange styreplasser og aksjer i ulike selskaper et individ kan ha. Jeg ser ingen begresninger i at en person kan eie samtlige aksjer i et selskap, men en bedrift må ikke eie en annen – konsernmodellen må moa bli forbudt. Dessuten må vi fjerne ansvaret for en bedrifts handling fra bedrift til person/styre. Eks: hvis en bedrift får en lekkasje, er det de ansvarlige individene som må betale, ikke selskapet. Det ville strammet opp voldsomt.

For det syvende ville jeg lagt ned asylinstittutet og heller økt kvoten av FN-flyktninger, hvor man hadde valgt ut flyktninger utfra hvilket behov vi har i landet. Det ville gjort tilpassing og integreringen langt lettere. Nå har jeg tidligere sagt at jeg vil ut av FN, men det ene utelukker ikke det andre.

For det åttende mener jeg at det må folkeavstemming til for å godta offensiv krigføring.

Hva du vil kalle dette er irrelevant. Jeg vet selv ikke hva jeg vil kalle det, men det betyr ingen ting. Det som betyr noe er at det fungerer, og at flest mulig mennesker blir likestilte og har mest mulig tid til seg selv og familien/venner. Den ifrastruktur som er her vil alltid være her – ingenting fysisk vil forsvinne – så lenge den blir vedlikeholdt.

For å få gjennomført noe slikt må man ha et Storting som vil gjøre dette. Ingen av dagens politikere er der I DET HELE TATT. Dette vil reversere utvikling, og være en avglobalisering/desentralisering. Da vil politikerne miste sin illusoriske makt og kontroll.

Med unntak av pkt 3, tror jeg er lite protester rundt prinsippene, men løsningene er selvfølgelig debatterbare. Alle forandringer starter et sted, så hvorfor ikke hos deg og meg?

Hvem er v? Det er ikke det som betyr noe. Hvem er Du, det er sprøsmålet.

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Balle Clorin

He he Balle, hvis du kunne ønske deg hva du vil, ville da casino, narkotika og betaling for sex stå på lista?
Det er isåfall deg og ikke vi… men vi er nødt til å stå sammen for å klare forandringen.

Kanskje vi heller burde forberede oss på å ta imot de tørkerammede, vi må kanskje alle åpne døra for en liten familie eller et barn. Dette har vi klart før, under 2.v.krig, da veldig mange måtte slippe inn nordlendinger, som jo også ble en kultur-utfordring.
Jeg kaster ut skrot og gjør plass til en liten familie nå :-)

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden
Svar til  gudfrid

he-he? Syns ikke det er noe å le av med all den ulykken disse forbudene medfører. «Vi»? Er det som i resten av befolkningen? Utrolig at du har fått spurt alle. Mange jeg har snakket med er enig, men det er også folk som er uenig, spesielt med legalisering av narko.

Skulle det være behov for å ta imot mennesker, så må man gjøre det. Men da må man ført slutte å krige og forfølge mennesker, som er de vanligste årsakene til nød.

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Balle Clorin

Balle, ok, legalisering av narkotika, casinoer og horer vil føre til en bedre verden!

Men det er vel behov for å ta imot mennesker som trenger hjelp også mens man kriger?

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden
Svar til  gudfrid

Det er alltid behov for å hjelpe mennesker, enten gi dem huslys, mat eller jobb, så det er jeg enig i.

BelzeBob
11 år siden
Svar til  gudfrid

De kan jo få seg en joint, noen chips i kasinoet, en pen dress og en søt dame? Blir vel ikke verre av det ihvertfall. (He he, kunne ikke dy meg.) :)

Cavalli
Cavalli
11 år siden

Lørdag den 15. oktober klokken 1200 markerer vi begynnelsen til slutten for vår gamle og svært urettferdige verdensorden.
Ironi? Dere demonstrerer for en ny verdensorden?(NWO)

Michelle
11 år siden
Svar til  Cavalli

NWO er ikke en ny verdensorden! Obama hadde heller ingen change!
NWO er allerede innført for lengst.. NANO-micro-chipene som alle frykter, har vært i kretsløpet i flere år jo! Alle land er innstyrt under en okkult militært økonomisk FN-ledet verdensorden. Vi er alle under ulike nivåer av hypnose og det er på tide å stå opp NÅ ♡♡♡♥♡

Cavalli
Cavalli
11 år siden
Svar til  Michelle

Er ikke helsereformen i USA en forandring?

Michelle
11 år siden
Svar til  Michelle

Mere sykdommer mener du?
Mere forurensning og penger/ makt til industrien/ det okkulte?

Cavalli
Cavalli
11 år siden
Svar til  Michelle

Nei.

Cavalli
Cavalli
11 år siden
Svar til  Cavalli

Er det noen som vet hvor mange som er på plass? Finner fint lite info om dette på nettet.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Cavalli

Tv2 nyhetskanalen rapporterte om denne demonstrasjonen i norge, og som sprer seg i hele verden.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Derfor okkuperer vi Stortinget
I dag markeres den på Eidsvoll plass og hundrevis av steder verden over.

Politikerne må ta den økonomiske styringen tilbake.

Skatteflukt og skatteparadis fører til store økonomiske tap som går ut over velferden i mange land, og kortsiktig spekulasjon setter arbeidsplasser i fare. Selskaper som er registrert i Norge må også kunne stilles til ansvar for rovdrift på miljø og mennesker i fattige land, selv om de ikke bryter norsk lov. Oljefondet bør bli et framtidsfond og investere i grønn teknologi og grønne arbeidsplasser.

Vi møter ikke på Eidsvolls plass for å okkupere en institusjon eller et nytt tankesett, men for å fylle et demokratisk tomrom. Det nytter å stå sammen. Vår verden over seks milliarder mennesker. Det er disse vi møter opp for i dag:

De 99 prosentene som trenger å bli hørt.
http://www.dagbladet.no/2011/10/14/kultur/debatt/debattinnlegg/wall_street/demonstrasjon/18619248/

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

I Oslo hadde Attac Norge vært med på å legge til rette for det praktiske.

På forhånd hadde Attac snakket om alle mulige scenarier.

– Men det har ikke vært vold på andre arrangementer rundt om i verden, sier lederen for Attac Norge Benedikte Pryneid Hansen til NRK.no.

Hvor lenge det kan vare?

– Vi har tillatelse til å være her til klokken 22.00 i kveld.

I andre byer har demonstranter okkupert plasser i ukevis. Kan det skje her?

– Noen har snakket om det, sier Attac-lederen.

Organisert via Facebook
På Facebook-siden står det ikke hvem som står bak, tvert imot holdes det uklart, slik det går frem av sitatet under.

Et nettsted som er opprettet for anledningen skriver at det blir demonstrasjoner i 951 byer i 82 land.

Allerede er det meldt om demonstrasjoner i New Zealand, Australia, Japan, Taiwan og Filippinene.

Flest demonstranter var det i australske Sydney, der det meldes om rundt 2000 demonstranter.
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7834736

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Global markering mot finanshaiene.

I Norge kom 150.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4256468.ece

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Cavalli

I dag protesterer verden mot eliten.

Lørdag vil det bli holdt demonstrasjoner mot verdens politiske og økonomiske elite i 82 land. Norge er intet unntak.
http://www.abcnyheter.no/abc-penger/oekonomi/2011/10/15/i-dag-protesterer-verden-mot-eliten

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
11 år siden

Uten et konkret politisk manifest eller eksplisitt visjon blir denne demonstrasjonen for diffus for meg. Jo mer diffus, dess flere kan møte opp og være enige i behovet for «Change». Men når man så begynner å diskutere konkrete mål og paradigmer, er det tilbake til Start der alle tenker forskjellig.

På den annen side, forfattere som f.eks. Naomi Klein er istand til å formulere mål og visjoner i ETTERKANT av slike demonstrasjoner, og å sette ord på det mange «føler» er galt.
http://www.naomiklein.org/main

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
11 år siden

Her er Mikes omtale av Naomi Kleins bok «Sjokkdoktrinen», som gir en historisk bakgrunn for demonstrasjonen:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/massehypnose-i-moderne-tid-hvordan-det-gj%c3%b8res/

BelzeBob
11 år siden

Kjempebra! Ta til gatene alle sammen! I dig it.

trackback

[…] Mer info om den norske markering finnes her: http://www.nyhetsspeilet.no/2011/10/okkuper-stortinget/ […]

BelzeBob
11 år siden

Interessant å se hvordan norsk media spinner demonstrasjonene i USA og sier det er «venstresiden» som demonstrerer. For noe bullshit. Men myndighetene vil jo bruke denne venstre/høyre løgnen så lenge de kan.

Sigr Huginsson
Skribent
11 år siden
Svar til  BelzeBob

Tja, jeg mener at det er noe i det. Dette ble lengere enn planlagt, men kan være verd å lese igjennom.

I et «høyreekstremt økonomisk» samfunn (såkalt markedsliberalisme), vil naturligvis folket bli de økonomiske taperene, og da er det naturlig at de krever en mere venstreorientert økonomi med mindre klasseskille. Men jeg regner med at media heller fremstilte dem som venstreekstreme og kommunister?.

Ja, det er sikkert noen av disse også som deltar, men uten et reelt problem ville de stå alene med kommunistflagg og hyle. Jeg har frem til nå ikke sett et eneste kommunistflagg i noen bilder fra denne demoen. En annen ting er at alle folkebevegelser vil bli forsøkt kuppet, og vi vet at kommunister er eksperter på slikt. Vi kan bla. se på hva som skjedde med sos-rasisme og de gamle miljøbevegelsene.

Vi kan også se på Attac Norge som var med på å arrangere demoen i Oslo. Attac er en del av en global bevegelse for rettferdighet, demokrati og fred. Vi tror på folkelig engasjement som virkemiddel for å styrke medborgernes makt over samfunnsutviklingen. Økonomisk liberalisme må erstattes av økonomisk demokrati der solidaritet er overordnet. Flere organisasjoner er kollektivt innmeldt i Attac, og støtter slik vårt arbeid. Det er for tiden:

Bryggeri- og mineralvannfabrikkarbeidernes Forening
Buskerud Folkehøgskole
El& It Forbundet Rogaland Elektromontørforening
El&IT-Agder Energiforening
El&IT-forbundet
Fellesforbundet Avd. 1 Jern & Metall Oslo
Heismontørenes Fagforening
Juvente
Latin-Amerikagruppene i Norge
Norsk folkehøgskolelag
Norsk Lokomotivmannsforbund
Oslo Bygningsarbeiderforening
Oslo Grafiske Fagforening
Rød Ungdom
Rødt
Safe
Skolenes landsforbund
Sosialistisk Ungdom
Sosialistisk venstreparti
Vin- og Brennevinarbeidernes Forening
Miljøpartiet De Grønne

Medlemskap: Attac er kollektivt innmeldt i flere samarbeidsorganisasjoner og nettverk. For tiden er det:

Tax Justice Network
Robin Hood-skattkampanjen
Slett U-Landsgjelda (SLUG)
Norges Sosiale Forum (Globaliseringskonferansen)
Handelskampanjen
Fredsinitiativet
Forum for Utvikling og Miljø
http://www.attac.no/organisasjon/

Så det er ikke helt uriktig å si at det er venstresiden, men på en annen side så peker de på faktiske problemer. Bank og finanssystemet som er i dag er ikke til folkets beste. Ut i fra det ser jeg ikke noe problem med å delta på enkelte demoer, eller enkelte møter som går spesifikk på saker som man mener er viktig, men jeg ville vært noe tilbakeholden med noe aktivt arbeid, forpliktelser, og medlemskap. Attac er sikker greie nok de, så lenge man ikke roter seg bort i tvilsom partipolitikk.

Så har også rikmannspartiet Høyre stiftet en motpol. Unge Høyre vil starte Motattac mot verdens fattige. Dette forteller mye om høyresidens syn på fordelingspolitikk i verden. På toppen av det hele kunne leder av UH utpeke McDonald`s som et positivt eksempel på globaliseringa (verdens fattige deler neppe denne oppfatningen?) Derfor har Motattac holdt pressekonferanser på McDonald`s både i Sverige og Danmark. Attac, som Motattac jobber imot, er en organisasjon som prøver å samle alle som jobber for en mer rettferdig fordeling av verdens ressurser. UH og resten av MA bør ta seg kraftig sammen og forstå at det er levende mennesker det snakk om, ikke bare et fjernsynsbilde. Av Bjørn Hugo Hokland, talsperson for Grønn Ungdom
http://www.nordlys.no/debatt/article299629.ece

Her ser vi også at Bjørn Hugo Hokland, talsperson for Grønn Ungdom er negativ til globalisering, noe som står sterkt i kontrast til den klassiske venstresiden. MDG skriver følgende om den pågående globaliseringen:

Begrepet globalisering rommer mye ulikt. Utveksling av kunnskap og kultur, og samarbeid om felles problemer, er av det gode; men mye av det som kalles globalisering er imperialisme i ny drakt. Store ressurser kreves for å manøvrere i en global markedsøkonomi, med det resultat at private selskaper får makt som overgår mange stater. Både WTO, Verdensbanken og Det internasjonale pengefondet, EU og lignende frihandelsunioner er primært opprettet for å øke spillerommet for kapitalkreftene i verden. Dette er et alvorlig anslag mot demokratisk politisk styring av samfunnsutviklingen, og kan aldri veies opp av økt produksjon og velferd på enkelte områder. Miljøpartiet De Grønnes svar på dette er en grønn globalisering, der solidaritet står i sentrum for vår samlede økonomiske politikk.

Det internasjonale finanssystemet, interbanksystemet, har blitt så stort og liberalisert at det tillater sterkt spekulative kapitalbevegelser som fører til ødeleggende svingninger i valutakurser og utlånsrenter. Dette er en viktig faktor bak ulike økonomiske kriser, herunder u-landenes gjeldskrise. Miljøpartiet De Grønne mener sentralbankenes mulighet til nasjonale reguleringer er avgjørende for å stabilisere og styrke økonomien, ikke minst i u-land.

MILJØPARTIET DE GRØNNE VIL ARBEIDE FOR:

At norsk bistandsarbeid bygges på prinsippet om hjelp til selvhjelp, slik bl.a. Utviklingsfondet praktiserer det; økt fokus på mikrofinans som supplement til større prosjekter. At en betydelig del av det norske oljefondet skal brukes til utviklingsarbeid i FN-regi. Økologisk landbruk som strategi for å sikre matjord, vann, biomangfold og lokal selvråderett; forbud mot GMO i landbruket; nei til patentrettigheter på planter, dyr, gener og gensekvenser. Strengere regulering av kapitalbevegelser over landegrensene; avvikling av skatteparadis. At Norge blir verdens første Fairtrade-stat.
http://www.mdg.no/gu/politikk/bistand-utvikling-pa-egne-vilkar/

Ser man på MDG i forhold til den klassiske venstresiden, så er de både internasjonal og nasjonalsosialister.

Man kan vell kanskje si at fellesnevneren for organisasjonene som deltok på demoen (i Norge) er at de er sosialistiske, men jeg tviler sterkt på at de som deltok i USA først og fremst brydde seg om partipolitikk. Når folket sliter på grunn av at USA har kriget vekk skattepengene, er det ikke venstresiden som demonstrerer, men folket. Så enkelt er det i grunn.

Uenur
Uenur
11 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

For det første så må MDG avklare om de anser problemet med»global oppvarming» som menneskeskapt i hovedsak.
For det andre så må MDG tilkjennegi en klar strategi på hva de anser som miljøproblemer,og på hvilke miljøproblemer som er politisk skapt,og hvordan de ekte miljøproblemene skal løses.

Ingen,vet med 100 % sikkerhet om de omkalfatringer vi ser i dag skyldes menneskelig påvirkning,eller ikke,men det vi vet om politikken rundt det,tilsier at det i det minste er kraftig oppskrytt. Vi kan jo bare nevne i forbifarten alle havstigningene,som foreløbig ikke har beveget seg en eneste millimeter i de siste 50 år.Div springfloer utelatt.

Tør et miljøparti som MDG å ta et seriøst oppgjør med dette,eller faller de også inn i stimen av småpartier som er redde for å fornærme den antatte majoritet. Om ikke oppslutningen stiger,så er det kanskje på tide med en miljøbevegelse som tar selve miljøet på alvor,og avleggse,løgnaktige og «gamle» politikere på adskillig mindre alvor. Higen etter taburetter i div.land ufarliggjør også MDG,fordi de ikke tør å si hva de mener med Miljø! Et småparti,uansett tilsynelatende ståsted,med miljø som sin hovedsak vil aldri vokse,så lenge oppinionen anser at de egentlig bare snakker samme sprog som De Gode etter Kyoto-evangeliet.
Da blir de aldri noe særlig mye mer enn et parti som bare vil mye mer av det samme som bare står som et av mange avsnitt hos de Store Partiene.

Velgerne stemmer altså da bare på en bitte liten del av den «pakken» de kan få hos de Store partiene, Ergo blir MDG oppfattet som bare en liten del av Det Etablerte,og vil derfor aldri få makt til å få gjennomført det de muligens innerst inne ønsker,men ikke tør å si; fordi de da kan gå glipp av et par plassers vippeposisjon.
Det vil de kanskje heller ikke få om de velger den «ærlige» veien,men da er de i det minste det.Hvilket ser ut til å muligens betale seg om noe tid.

Uenur
Uenur
11 år siden

Hallo! innleggsfilteret har gått bananas.Ingen kommentarer kommer gjennom,(muligens bortsett fra denne da)..

Sigr Huginsson
Skribent
11 år siden
Svar til  Uenur

prøv å omformuler det og se hva som skjer. Om innlegger er ekstremt langt kan også filteret oppfatte det som spam vil jeg tro. Om det ikke hjelper ville jeg ha kontaktet redaksjonen.

Ulven
Ulven
11 år siden

Wall Street-protester i 951 byer!!

Både i London, Frankfurt og Amsterdam er det nå etablert protestleire mot politiske og økonomiske eliter som anklages for å ha forårsaket den økonomiske krisen.

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article2244764.ece

Vil de norske bilderbergerne snart etablere mot-leire – f.eks. i baren på Bristol?

Det er søtt at bilderbergerne kom sammen i Hellas under så super-luksuriøse forhold i forfjor. Ifølge Speilet for å feire finans-krisen:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/finanseliten-feirer-finanskrisen/

Kontrasten til det vanlige livet i Grekenland idag er ganske astronomisk:
«Økt depresjon og rusmisbruk i Hellas

Den økonomiske krisen rammer grekernes helse hardt. Flere begår selvmord, tyr til narkotika og prostitusjon, mens helsekøene blir lengre og lengre, viser en ny studie.»

http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article2241701.ece

Min ulvenese sier meg at det er en sammenheng. Noe å tenke på for greske politifolk som slo en jernring rundt bilderberg-fortet Astir Palace Hotel på luksusøya Vouliagmeni dengang da.

Siden dengang har gresk politi måttet tåle nedgang i lønn – de som ennå har en jobb. Det har sin pris å være konspirasjonens nyttige idioter.

Nyttige idioter i alle land (politifolk, etterretningstjenestemenn, soldater og andre): Forén eder og slutt å la dere lure – vis samfunnsansvar og nekt å utføre samfunnsfiendtlige ordre!

Ta parti for folket (vi mange) mot makteliten (de få)!!

Hvorfor er mennesket den eneste skapning som konsekvent motarbeider sine egne interesser? Vi ulver må bare riste på hodet av dere rett som det er.

Sigr Huginsson
Skribent
11 år siden
Svar til  Ulven

«Hvorfor er mennesket den eneste skapning som konsekvent motarbeider sine egne interesser? Vi ulver må bare riste på hodet av dere rett som det er.»

Godt spørsmål Fenris, sønn av Loke og Angerboda. Det er vell kanskje slik at vi har glemt at hugin (tanken) og munin (minnet) gir fødsel til seier (sigr). Uten kunnskaper om fortiden og evne til å tenke og reflektere, er vi alle dømt til å gjenta historien.

Hmm, du burde i grunn byttet nick til fenrisulven og lagt inn denne avataren her:
http://www.timelessmyths.com/norse/gallery/fenrir.jpg

Fenrir: Ulven som skal slite seg løs før ragnarok og ete opp kristensionister før opprykkelsen;)

Facebooh
Facebooh
11 år siden

Uansett. Det vil skylle en tsunami over verden som verden aldri har sett før og den heter oppvåkning. Mange liv vil gå tapt (også selvmord), systemene som vi kjenner pr. i dag vil falle. Kapitalismen, kommunismen og sosialismen vil falle bit for bit, land for land. Menneskene har fått nok nå! De tar LIVET tilbake. Eliten skal bort! Hvert menneske har rett til å puste inn frisk luft, spise seg mett, være GLAD og nyte det å leve :-) Få oppleve at JEG er JEG. Jeg lever, derfor er JEG :-)

Facebooh
Facebooh
11 år siden

Verden er i dag full av skyggefolk – folk som lever i margen av historien. De vil nå bli avkledd, en etter en. Menneskene har fått nok nå. Bedraget kommer til overflaten og vil bli skylt vekk med tsunamien som nå kommer. 2012 vil ikke bli jordens undergang, men vi vil komme til et «turning point» der ALT blir snudd på hodet ut i fra dagens aksepterte norm. MENNESKENE tar livet tilbake. De som ikke kan akseptere vil forgå. Jorda tilhører dyrene, plantene, ja alt liv og OSS! Det vil bli smertefullt men nødvendig. Dette kan ikke stoppes, det er HER. NÅ, i går, i dag og neste dag. Dere trenger kun å ha et åpent sinn og akseptere, for det kommer, uansett ;-)

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden

Interessant bildetekst på denne artikkelen: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10014746

«STOR DEMONSTRASJON: Sinte demonstranter støtte sammen med politi i den italienske hovedstaden Roma lørdag.» Sinte demonstranter? For meg ser politiet ut som aggressor, mens de sivile prøver å roe dem ned.

Equalitor
Equalitor
11 år siden

Hmmm; «It’s happening». Håper det er sant, men det gir styrke å vite hvilke krefter vi har med oss, og hva de KAN ha gjort rundt om i verden for å ta rotta på de giftige «slangene» som gjemmer seg i jorden. Alle de snåle lydene rundt om i verden tyder på at det har vært noe storstilt, og det er ikke blitt brukt atombomber slik tidligere spekulert.
Da får vi hilse på dem snart da, og hvis det er noen som ikke er redd for å møte andre sivilisasjoner og gjøre medmennesker trygg på dem: Hva har man oss alternativfreaks for?! I et øyeblikk offentlige klovner og i det neste lysbærere for alle :[] Tar vi turen til Månen eller Mars først da? Beskuer gjerne min egen avatar, som nok har sittet der lenge som statue.

http://galacticchannelings.com/english/major_happenings.html#.Tptft2R9OwQ.facebook

Equalitor
Equalitor
11 år siden
Svar til  Equalitor

De som trykker på linken ser det har en kobling med artikkelen. Universet manifesterer opprør på alle plan, og vi må hjelpe til å dra.

Hvorfor er kommentarer kastet hulter til bulter nå? Nederst og øverst er det nyere kommentarer enn midt på? :/

« Forrige artikkel

Ahmadinejads FN-tale 2011

Neste artikkel »

Libya i sort og hvitt