Du leser nå
Finanseliten feirer finanskrisen

1 minutt lesetidFinanseliten feirer finanskrisen

Bilderberg-møtet for 2009 holdes i Athen og en godt orkestrert finanskrise skal feires.

Verdens finanselite møtes en gang i året under paraplyen Bilderberg. I år skal de feire en godt gjennomført finanskrise.

Bilderberg holder en årlig konferanse hvor et lite utvalg av verdens aller mektigste inviteres. Bilderberggruppen skal i 2009 møtes i Hellas den 14. til 17. mai på Astir Palace hotel i Athen. Ifølge videoen nedenfor hevdes det fra en kilde på innsiden at ett av innslagene som vil bli tatt opp på dette årlige hemmeligholdte møte er en feiring av finanskrisen som har herjet verden over.

Astir Palace i Athen, Hellas ligger godt skjermet for publikum.

Astir Palace er et luksushotell som ligger diskret plassert i Athen, Hellas.

Nordmenn på Bilderberg

Flere fremstående nordmenn har deltatt på Bilderberg inkludert vår egen statsminister Jens Stoltenberg, ifølge VG-artikkelen Maktas mystiske møteplass (trykt i VG 18. august 2002) og mange andre kilder. Listen nedenfor er et utdrag av alle involverte.

Norske deltagere på Bilderberg-konferansene:

Enhver som blir invitert til disse hemmelige møtene tilhører sitt lands politiske eller finansielle ledersjikt. Elite- og maktmennesker møter elite- og maktmennesker. Dette kalles nettverksbygging. Hvem som deltar fra Norge i år er foreløpig ikke kjent.

Alle norske deltakeres munn har ved hjemkomst vært lukket med syv segl. “På møtet i 1999 deltok 14 respekterte mediefolk. Ingen av dem rapporterte noe til deres lesere og lyttere”, uttalte Thorvald Stoltenberg til VG i 2002.

Møte i Athen 14. – 17. mai 2009

Ta en titt på innslaget og gjør deg opp en mening selv.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
100%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

10 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *