Samfunn
Du leser nå
Finanseliten feirer finanskrisen
Skrevet av
Frank Aune10. 05. 2009
astirpalacehellas2
4011 3251 10

Finanseliten feirer finanskrisen

Av Frank Aune10. 05. 2009
Bilderberg-møtet for 2009 holdes i Athen og en godt orkestrert finanskrise skal feires.

Verdens finanselite møtes en gang i året under paraplyen Bilderberg. I år skal de feire en godt gjennomført finanskrise.

Bilderberg holder en årlig konferanse hvor et lite utvalg av verdens aller mektigste inviteres. Bilderberggruppen skal i 2009 møtes i Hellas den 14. til 17. mai på Astir Palace hotel i Athen. Ifølge videoen nedenfor hevdes det fra en kilde på innsiden at ett av innslagene som vil bli tatt opp på dette årlige hemmeligholdte møte er en feiring av finanskrisen som har herjet verden over.

Astir Palace i Athen, Hellas ligger godt skjermet for publikum.

Astir Palace er et luksushotell som ligger diskret plassert i Athen, Hellas.

Nordmenn på Bilderberg

Flere fremstående nordmenn har deltatt på Bilderberg inkludert vår egen statsminister Jens Stoltenberg, ifølge VG-artikkelen Maktas mystiske møteplass (trykt i VG 18. august 2002) og mange andre kilder. Listen nedenfor er et utdrag av alle involverte.

Norske deltagere på Bilderberg-konferansene:

Enhver som blir invitert til disse hemmelige møtene tilhører sitt lands politiske eller finansielle ledersjikt. Elite- og maktmennesker møter elite- og maktmennesker. Dette kalles nettverksbygging. Hvem som deltar fra Norge i år er foreløpig ikke kjent.

Alle norske deltakeres munn har ved hjemkomst vært lukket med syv segl. “På møtet i 1999 deltok 14 respekterte mediefolk. Ingen av dem rapporterte noe til deres lesere og lyttere”, uttalte Thorvald Stoltenberg til VG i 2002.

Møte i Athen 14. – 17. mai 2009

Ta en titt på innslaget og gjør deg opp en mening selv.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Frank Aune

Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er.
10 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til Jed Dye
Medlem
6 år 6 måneder siden

Lurer på om Alex Jones og gjengen sliter litt med å dekke dette møtet siden det skal holdes ute på en øy. Håper de klarer seg.. de er ikke akkurat godt likt i de bilderberg kretsene for å si det sånn..

Profilbildet til iglo
Medlem
6 år 6 måneder siden

«Spanias statsminister José Luis Zapatero kommer til Alfaz del Pi 17. mai for å feire med statsminister Jens Stoltenberg og nordmenn på Costa Blanca.

Han vil lande med sitt helikopter på ettermiddagen og være med i toget gjennom Alfaz sine gater. Zapatero vil også være med på arrangementet ved Casa de Cultura like etter toget.

Senere skal han møte Stoltenberg til private samtaler, før han igjen letter med helikopteret og setter kursen tilbake til sitt feriested. Av sikkerhetsmessige årsaker vil ingen bekrefte besøket.»

http://www.spaniaavisen.no/wip4/zapatero-gaa-17-mai-toget-stoltenberg/d.epl?id=429636

Kanskje de kommer med samme helikopter fra Athen?

Profilbildet til J.Johansen
Medlem
6 år 6 måneder siden

Den eneste databasen over Bilderbergere i verden:
http://bilderbergs.info/

(skandinaviske deltakere helt fra oppstarten i 1954 – samtlige deltakere fra 1991),

Gjest
6 år 6 måneder siden

[…] View internal documents from the Bilderberg-meetings in 1955, 1956, 1957, 1958, 1960, 1962, 1963 and 1980. Also view the norwegian article about this years meeting at Nyhetsspeilet. […]

Profilbildet til Mike Cechanowicz
Medlem
6 år 6 måneder siden

Den norske staten sier at de ikke helt vet hvordan de skal forholde seg til endringene som har skjedd i økonomien. Venter de til de får en oppskrift fra Bilderburg gruppen? Er det så få som forstår at hele denne fiat økonomistyringen ikke tjener noen andre enn de som er på toppen av hierarkiet.

Profilbildet til ArneLo
Medlem
6 år 6 måneder siden

Jeg regner med de også vil feire de gode utsiktene til å få på plass en global valuta i regi av Bank for International Settelments. En organisasjon av folket? Neppe. Her er nok psykopatene godt plassert for lenge siden.

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=13239

The Tower of Basel: Secretive Plans for the Issuing of a Global Currency
Do we really want the Bank for International Settlements (BIS) issuing our global currency

«And if the vision of a global currency outside government control does not set off conspiracy theorists, putting the BIS in charge of it surely will. The BIS has been scandal-ridden ever since it was branded with pro-Nazi leanings in the 1930s. Founded in Basel, Switzerland, in 1930, the BIS has been called “the most exclusive, secretive, and powerful supranational club in the world.” Charles Higham wrote in his book Trading with the Enemy that by the late 1930s, the BIS had assumed an openly pro-Nazi bias, a theme that was expanded on in a BBC Timewatch film titled “Banking with Hitler” broadcast in 1998.2 In 1944, the American government backed a resolution at the Bretton-Woods Conference calling for the liquidation of the BIS, following Czech accusations that it was laundering gold stolen by the Nazis from occupied Europe; but the central bankers succeeded in quietly snuffing out the American resolution.3»

Som professor i historie og insideren Dr. Carroll Quigley sier det i hans utmerkede «Tradgy and Hope – A History of the World in Our Time (1966)»:

“I know of the operations of this network because I have studied it for twenty years and was permitted for two years, in the early 1960’s, to examine its papers and secret records. I have no aversion to it or to most of its aims and have, for much of my life, been close to it…  Les mer »

Profilbildet til ArneLo
Medlem
6 år 6 måneder siden

Leaked Agenda: Bilderberg Group Plans Economic Depression
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=WAT20090507&articleId=13526

«The Bilderberg Group meeting is an annual confab of around 150 of the world’ s most influential powerbrokers in government, industry, banking, media, academia and the military-industrial complex. The secretive group operates under “Chatham House rules,” meaning that no details of what is discussed can ever be leaked to the media, despite editors of the world’s biggest newspapers, the Washington Post, the New York Times and the Financial Times, being present at the meeting.

According to Estulin’s sources, which have been proven highly accurate in the past, Bilderberg is divided on whether to put into motion, “Either a prolonged, agonizing depression that dooms the world to decades of stagnation, decline and poverty … or an intense-but-shorter depression that paves the way for a new sustainable economic world order, with less sovereignty but more efficiency.”

The information takes on added weight when one considers the fact that Estulin’s previous economic forecasts, which were based on leaks from the same sources, have proven deadly accurate. Estulin correctly predicted the housing crash and the 2008 financial meltdown as a result of what his sources inside Bilderberg told him the elite were planning based on what was said at their 2006 meeting in Canada and the 2007 conference in Turkey.»

Profilbildet til ArneLo
Medlem
6 år 6 måneder siden

» Web of Debt»: The Inner Workings of the Monetary System

What president Andrew Jackson called «a hydra-headed monster….» entraps entire nations in debt. Financial commentator Hans Schicht listed how:

— by making concentrated wealth invisible;

— «exercising control through leverage(d) mergers, takeovers» or other holdings «annexed to loans;» and

— using a minimum of insider front-men to exercise «tight personal management and control.»

Powerful bankers want to rule the world by creating and controlling money, the very lifeblood of world economies without which commerce would cease. Professor Henry Liu calls the monetary system a «cruel hoax» in that (except for government issued coins) «there is virtually no ‘real’ money in the system, only debts» – to bankers «for money they created with accounting entries….all done by a sleight of hand,» only possible because governments empowered them to do it.

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=LEN20090506&articleId=13510

Profilbildet til Hans Gaarder
Medlem
2 år 7 måneder siden

12-åring avkler den globale finanseliten; på gatenivå kjent som THE BANKSTERS:

http://www.youtube.com/watch?v=fLz6s38JNs0

Snart er det vel bare norske finansjournalister som ikke har luktet lunta: «Money created out of thin air» osv.

Men de blir vel lønna av finanseliten om enn aldri så indirekte og er vel forpliktet til å være med på dukketeateret, så lenge det varer…

Men finans-keiseren har jo ingen klær på seg…!

Profilbildet til Hans Gaarder
Medlem
1 år 6 måneder siden

2 Minutes to Understand How the Wealthy Keep the Poor Folks Poor:

http://www.trueactivist.com/give-2-minutes-to-understand-how-the-wealthy-keep-the-poor-folks-poor/