Bilderberg-møtet for 2009 holdes i Athen og en godt orkestrert finanskrise skal feires.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn | Video
  10.05.2009 20:07

Finanseliten feirer finanskrisen

Verdens finanselite møtes en gang i året under paraplyen Bilderberg. I år skal de feire en godt gjennomført finanskrise.

Bilderberg holder en årlig konferanse hvor et lite utvalg av verdens aller mektigste inviteres. Bilderberggruppen skal i 2009 møtes i Hellas den 14. til 17. mai på Astir Palace hotel i Athen. Ifølge videoen nedenfor hevdes det fra en kilde på innsiden at ett av innslagene som vil bli tatt opp på dette årlige hemmeligholdte møte er en feiring av finanskrisen som har herjet verden over.

Astir Palace i Athen, Hellas ligger godt skjermet for publikum.

Astir Palace er et luksushotell som ligger diskret plassert i Athen, Hellas.

Nordmenn på Bilderberg

Flere fremstående nordmenn har deltatt på Bilderberg inkludert vår egen statsminister Jens Stoltenberg, ifølge VG-artikkelen Maktas mystiske møteplass (trykt i VG 18. august 2002) og mange andre kilder. Listen nedenfor er et utdrag av alle involverte.

Norske deltagere på Bilderberg-konferansene:

Enhver som blir invitert til disse hemmelige møtene tilhører sitt lands politiske eller finansielle ledersjikt. Elite- og maktmennesker møter elite- og maktmennesker. Dette kalles nettverksbygging. Hvem som deltar fra Norge i år er foreløpig ikke kjent.

Alle norske deltakeres munn har ved hjemkomst vært lukket med syv segl. “På møtet i 1999 deltok 14 respekterte mediefolk. Ingen av dem rapporterte noe til deres lesere og lyttere”, uttalte Thorvald Stoltenberg til VG i 2002.

Møte i Athen 14. – 17. mai 2009

Ta en titt på innslaget og gjør deg opp en mening selv.

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Frank Aune

Frank Aune er redaktør og gründer av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Frank er visjonær og medskaper av Solsetra som er et fristed for barn og et spirituelt opplæringssenter for søkende sjeler.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (60) | Forfatters nettstedKommentarer

10 kommentarer

 1. Håvard Abusland sier:

  Lurer på om Alex Jones og gjengen sliter litt med å dekke dette møtet siden det skal holdes ute på en øy. Håper de klarer seg.. de er ikke akkurat godt likt i de bilderberg kretsene for å si det sånn..

  GD Star Rating
  loading...
 2. iglo sier:

  «Spanias statsminister José Luis Zapatero kommer til Alfaz del Pi 17. mai for å feire med statsminister Jens Stoltenberg og nordmenn på Costa Blanca.

  Han vil lande med sitt helikopter på ettermiddagen og være med i toget gjennom Alfaz sine gater. Zapatero vil også være med på arrangementet ved Casa de Cultura like etter toget.

  Senere skal han møte Stoltenberg til private samtaler, før han igjen letter med helikopteret og setter kursen tilbake til sitt feriested. Av sikkerhetsmessige årsaker vil ingen bekrefte besøket.»

  http://www.spaniaavisen.no/wip4/zapatero-gaa-17-mai-toget-stoltenberg/d.epl?id=429636

  Kanskje de kommer med samme helikopter fra Athen?

  GD Star Rating
  loading...
 3. J.Johansen sier:

  Den eneste databasen over Bilderbergere i verden:
  http://bilderbergs.info/

  (skandinaviske deltakere helt fra oppstarten i 1954 – samtlige deltakere fra 1991),

  GD Star Rating
  loading...
 4. […] View internal documents from the Bilderberg-meetings in 1955, 1956, 1957, 1958, 1960, 1962, 1963 and 1980. Also view the norwegian article about this years meeting at Nyhetsspeilet. […]

 5. Den norske staten sier at de ikke helt vet hvordan de skal forholde seg til endringene som har skjedd i økonomien. Venter de til de får en oppskrift fra Bilderburg gruppen? Er det så få som forstår at hele denne fiat økonomistyringen ikke tjener noen andre enn de som er på toppen av hierarkiet.

  GD Star Rating
  loading...
 6. ArneLo sier:

  Jeg regner med de også vil feire de gode utsiktene til å få på plass en global valuta i regi av Bank for International Settelments. En organisasjon av folket? Neppe. Her er nok psykopatene godt plassert for lenge siden.

  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=13239

  The Tower of Basel: Secretive Plans for the Issuing of a Global Currency
  Do we really want the Bank for International Settlements (BIS) issuing our global currency

  «And if the vision of a global currency outside government control does not set off conspiracy theorists, putting the BIS in charge of it surely will. The BIS has been scandal-ridden ever since it was branded with pro-Nazi leanings in the 1930s. Founded in Basel, Switzerland, in 1930, the BIS has been called “the most exclusive, secretive, and powerful supranational club in the world.” Charles Higham wrote in his book Trading with the Enemy that by the late 1930s, the BIS had assumed an openly pro-Nazi bias, a theme that was expanded on in a BBC Timewatch film titled “Banking with Hitler” broadcast in 1998.2 In 1944, the American government backed a resolution at the Bretton-Woods Conference calling for the liquidation of the BIS, following Czech accusations that it was laundering gold stolen by the Nazis from occupied Europe; but the central bankers succeeded in quietly snuffing out the American resolution.3″

  Som professor i historie og insideren Dr. Carroll Quigley sier det i hans utmerkede «Tradgy and Hope – A History of the World in Our Time (1966)»:

  “I know of the operations of this network because I have studied it for twenty years and was permitted for two years, in the early 1960’s, to examine its papers and secret records. I have no aversion to it or to most of its aims and have, for much of my life, been close to it and to many of its instruments. . . . [I]n general my chief difference of opinion is that it wishes to remain unknown, and I believe its role in history is significant enough to be known.”

  “[T]he powers of financial capitalism had another far-reaching aim, nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole. This system was to be controlled in a feudalist fashion by the central banks of the world acting in concert, by secret agreements arrived at in frequent private meetings and conferences. The apex of the system was to be the Bank for International Settlements in Basel, Switzerland, a private bank owned and controlled by the world’s central banks which were themselves private corporations.”
  Nøkkelen til deres suksess er at de internasjonale bankerne kan kontrollere og manipulere nasjonalstaters økonomi samtidig som det så ut som om at det var myndighetene som styrte den.

  “Allow me to issue and control a nation’s currency, and I care not who makes its laws.” Mayer Amschel Bauer Rothschild – 1791

  Nå snart i global versjon.

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen