En bønn til Halloween av Hege Fredriksen

3377 visninger
2 minutter lesetid
482

En bønn til Halloween av Hege Fredriksen


Satanistiske, rituelle overgrep mot barn skjer også til andre tider, inkludert 25. desember og i påsken. Hvis vi ikke klarer å stanse dem nå, fortsetter vi å be i julen, og til påske. Jeanette Archer, overlevende etter satanistiske, rituelle overgrep (se videoen), nevner at reptilene som utfører disse ritualene, finnes i alle konge- husene i Europa, noe som betyr at dette er noe som kan finne sted i Norge også. I de senere år har der vært en sterk økning i tilfeller av barn som har blitt tatt fra hjemmene/ foreldrene sine, av barne- vernet. I tillegg «forsvinner» flere og flere barn, ofte uten at sakene blir etterforsket grundig nok, eller sakene blir henlagt. Hva skjer med disse barna? Ender noen av dem opp som ofre for satanistiske ritualer, der de enten blir misbrukt eller misbrukt og drept?

Area 51, Nevada, USA (video 46:18): «Det er også det best bevoktede miliære område i verden. Men ikke på grunn av det de forteller deg. Det går mer enn 140 etasjer nedover under jorden. Hver etasje inneholder en ny sort djevelskap. I en etasje unnfanger og føder de soldater som brukes av MK-Ultra, barn som blir oppdradd og brukt som mordere, de lever med en eneste hensikt og det er å myrde og å adlyde… » (oversatt fra video, red. anm).

Satanic, ritual abuse of children are conducted at other times, too, including Christmas Day, and Easter. If we fail to stop this at Halloween, we will continue praying at Christmas and Easter. Satanic, ritual abuse- survivor Jeanette Archer (see the video) mentions that the reptiles conducting these rituals, are found in all the royal families in Europe, which means this could be happening in your country, too. Over the recent years, there has been a significant rise in cases where children are being removed from their homes/ parents, and put in the «care» of either child- «welfare»- facilities, or in foster- homes. In addition to this, more and more children go «missing», often without there being a thorough investigation from the law- enforcers, or the cases are dismissed. What happens to these children? Are any of them ending up in these satanic rituals, and either abused or abused and murdered?


BØNN

Be for alle barn, på Halloween.
Be for alle barn som er planlagt å bli utsatt for satanistiske, rituelle overgrep og drap, på Halloween.
Be om at de som utfører slike ritualer blir avslørt.
Be om at der blir en slutt på alle satanistiske, rituelle overgrep.
Be om at alle barn som er involverte blir reddet, brakt i sikkerhet, og at de får all den hjelpen de trenger.
Takk.

PRAYER

Please pray on Halloween.
Please pray for all the children planned to be satanically sacrificed on Halloween.
Please pray that those conducting these rituals be exposed.
Please pray that there will be an end to all satanic, ritual abuse.
Please pray that all children involved will be saved, and brought back to safety, peace and health.
Thank you.


Video om misbruk av barn ved sataniske ritualer, David Icke-siden, hør Jeanette Archer, klikk på bildet eller, her.

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

Abonnere
Varsle om
guest

482 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Hans
Hans
1 år siden

Noen trenger en liten snartur innom virkeligheten

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Hans

Takk for kommentar. Hva mener du med dette, hva er grunnen til at du velger å være anonym, hva er grunnen til at du leser Nyhetsspeilet, og hvordan kan du avfeie opplevelsene til et medmenneske så lettvint? Hva om det Archer sier er sant? Hvilken «virkelighet» er det du refererer til?

Hans
Hans
1 år siden

Leser Nyhetsspeilet forde det er morro Galehus i friutfoldelse. Mye artig lesning her av folk som tar slapp kildekritikk til nye høyder

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Hans

Så gøy at du har det gøy. Det som imidlertid ikke er spesielt prisverdig, er å ha det gøy på bekostning av mennesker som lider. Hva har du å si om kilden her?

Hans
Hans
1 år siden

Hvem lider Hege?
Du må gjerne linke til troverdige kilder som begrunnelse for dine påstander. Må presisere troverdige da

smurfen
Moderator
1 år siden
Svar til  Hans

Det er bare en type som angriper og latterliggjør de som prøver å stoppe faenskapet med barne blod ofringer, blod-orgier med barn og sado pervo sex orger med barn samt brannofring av barn til Moloch/Baal og det er djevlene selv.

Er du redd for at Hege skal ta fra deg «gleden» din Hans ?

8 millioner barn forsvinner sporløst hvert år, de aller fleste havner på steder som Epstein Island. I store mørke slott og palasser blir det utsatt for grusomme ofringer og ritualer …. mange blir tappet for blod etter at de er påført ekstrem smerte så traumene skal komme ut i blodet like før døden inntreffer for å lage elite dopet Androchrome.

Her i landet forsvinner det et barn sporløst hver eneste dag og alle som prøver å finne ut hvor de blir av forsvinner også.

Operasjon Dark Room avslørte et enorm pedo nettverk som var den største krim saken i Norges historie, men ble fort dysset ned da det kom frem at store deler av eliten var involvert som politikere, politimestre, advokater og dommere, offiserer mm . Flere millioner bilder og filmer av barn som ble utsatt for ekstreme grusomheter ble avdekket, også kjøp og salg av barn.

Så man på passasjerlistene til Lolita ekspressen til pedoholmen til Jeffrey Epstein så var halve kongressen og halve Senatet samt mange fra de hvite hus staben ivrige gjester der. Også det Norske kongehuset var representert samt mange elite topper som Bill Gates og Harvey Weinstein.
Straks det ble avslørt så døde Ari Behn under merkelige omstendigheter så fokuset ble satt en annen vei.

Et helt vanlig ritual for satan fiffen er at deltagerne kler seg nakne med kun maske på der de først tar 2 babyer og skjærer over strupen på så blodet fosser over deltakerne så legger de 7 litt eldre barn på en scene med hodet utfor kanten så kommer en inn med kappe og sverd for så å kappe hodet av de alle så blodet spruter utover og så har de sex med hverandre mens de roper Heil Satan.

Dessverre så er folk livredde for å snuse i det som skjer og det med god grunn og dermed så kan de forsette og forsette slik de har gjort i titusenvis av år siden Satan og de 200 falne landet på Mount Hermon.

Her er listen over dager barna blir ofret og torturert. Se hva som stå på Halloween ;)

For noen få mnd siden så demonstrerte 50 000-60 000 mennesker utenfor Fuckingham Palace der de alle sang samstemt : HEY PEDO’S LEAVE OUR KIDS ALONE!

Så tusen takk Hege for at du tørr å ta opp kampen for barna våre og ikke minst for en glimrende artikkel.

Det ligger millioner av linker der ofrene som er i live avslører hva de er blitt utsatt for og like mange linker og filmer som avslører satanistene, mer enn nok til alle som bryr seg om barn.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  smurfen

Hei, Smurfen, og tusen hjertelig takk for støtten! Det varmer meg langt inn i sjelen at det finnes folk også i Norge som er informerte, og som ikke vender seg bort fra det som skjer med barn.
Takk for all informasjonen du har inkludert. Ta riktig godt vare på deg selv. Mvh Hege. <3

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  smurfen

– ‘Så man på passasjerlistene til Lolita ekspressen til pedoholmen til Jeffrey Epstein så var halve kongressen og halve Senatet samt mange fra de hvite hus staben ivrige gjester der.

Hvis man skal gjøre politisk karriere må man først være i lomma på deep state, som er satanister.
Trump var ikke i lomma på dem. Det ble ikke godtatt.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

Takk for innlegg, Kjell. At Trump ikke var i lomma på deep state? Vel, like før «pandemien» signerte han en «flu emergency task force», hvilket tilsier at han visste hva som var planlagt. Mvh Hege. :)

kjell108
kjell108
1 år siden

Både Trump og Putin har alien kontakter. Trump er fortsatt sjef for Romstyrkene, flyvende hargarskip.
4 av 5 republikanere oppgir at de vil stemme Trump i 2024. DEM blir ikke kvitt Trump. DEM må bli kvitt Biden fortest mulig, men Herr Harris er enda mer upopulær

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

Kjell: Hva mener du med at Putin og Trump har alien kontakter? Jeg har mine tvil om at Trump blir gjeninnsatt, når Biden har spilt sin rolle. Vi kommer antakelig til å se noen med mere oumph og kulde, enn de som har sittet til nå. Tror du har rett; for at Harris skal bli «godtatt», må det et mirakel til…Mvh

kjell108
kjell108
1 år siden

Nazistene samarbeidet med 2 alien raser. Derfra fikk de teknologi til å reise i rommet.
USA har alien baser som area 51.
Aliens eksperimenterer på oss.
Aliens driver deep state. Deep state -> Media

«Leo Lyon Zagami, ex-member of the Comitato Esecutivo Massonico – the Masonic Executive Committee – of Monte Carlo, was, until recently, a high level member of the Italian Illuminati.
He is a 33rd degree Freemason, and a senior member of the infamous P2 Lodge. He was the ‘Prince’: prepared to take over after the older Illuminati ‘King’, Licio Gelli.
He was born of a Scottish-Sicilian Illuminati aristocratic bloodline, and so has been involved in the Illuminati Order since childhood.»
https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_29.htm

Engang ble han tatt ned i et underjordisk nettverk av hurtigtog.

– Jeg stoler ikke på Leo Zagami som kilde foruten at jeg synes han har kommet med mye bra info om illuminati, jeg liker forøvrig også fyren men han virker og være litt programmert til tider, jeg tror heller ikke Project Camelot er CIA ops.
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/06/2012-brevet-fra-den-norske-politiker-er-skrevet-av-illuminatis-m%C3%B8rkemann/

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

Kjell; takk for oppklarende svar. Mye interessant info her. Når noen sier «eks- frimurer» får jeg litt problemer; de pleier som regel ikke å vare særlig lenge…Mvh :)

kjell108
kjell108
1 år siden

Selvfølgelig må vil putte mange kilder sammen. Eksempel Kameran Faily på Project Camelot Website

«I [Kameran Faily] know this, because I have been given responsibilities on this planet as a “Consultant” to those who matter and therefore need to have full access in understanding any information I call upon. You see, before I came into this incarnation, I was chosen from amongst the “Pleiadian” souls that incarnated onto this planet during the 50’s and 60’s and given the task to work my way up the ladder. I have now access to a lot of my background knowledge in the Galactic Councils – that I used to be on before – and therefore this information is like riding a bicycle for me.»

Viktige intervjuer har nå blitt slettet på YT.
Her skjønner vi hvordan Kameran Faily vet så mye.

KIMBERLY GOGUEN: UNIVERSAL COUNCIL AMBASSADOR: RED OCT, TRUMP AND THE DARK MAGICIANS
Kimberly Goguen vet også alt for mye, mer enn Kerry Cassidy.

Hva som er nytt for oss er at verden er full av aliens.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

Takk til Kjell; du er et oppkomme av info! :)

e
e
1 år siden
Svar til  kjell108

Hadde jo vært litt hyggelig om vi kunne se dem da. Særlig artig hvis de ser annerledes ut.

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  kjell108

Se filmen : Men in black, så ser man litt av hva de forteller oss, om hva som befinner seg rundt oss.

De fleste av oss kan ikke, se de eller høre de, men det er massivt med raser rundt oss.

Det foregår en » krig » i den intergalactiske dimensjon.

https://new.awakeningchannel.com/this-not-a-vaccine-the-proof-part-9-9/

kjell108
kjell108
1 år siden

Biden sier opp ikke-vaksinert grensepoliti. Material kjøpt inn for å bygge en mur ligger nå ubrukt.
Målet er mest mulig «illegal immigrants». Målet for Biden er f… USA.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

Kjell: du har rett, men det er ikke Bidens mål; han er bare en pappfigur (og en dårlig en), for de som styrer USA.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Hans

Vel, hvis det Archer hevder å ha opplevd er sant, betyr det at mange barn lider som følge av satanistiske, rituelle overgrep. Det jeg skrev i artikkelen er basert på Archers video, og Wilders uttalelser i videoen om shapeshifting. Dette er således ikke påstander.

Det jeg skrev om en økende aktivitet fra barnevernets side, og om barn som «forsvinner», er basert på egne observasjoner gjennom tidene, samt informasjon hentet fra ulike kilder.

Å kreve at man skal henvise til kilder for alt man uttaler seg om, finner jeg er et økende og i noen tilfeller bekymringsverdig krav. Alle vet at dette ikke er mulig. Viktigst av alt må være å dele informasjonen man sitter på, gjengi de kildene man har mulighet for å huske, og la det bli opp til andre å gjøre sine egne undersøkelser.

I tillegg til dette kan man ikke kreve å skulle oppgi kilder der vedkommende trenger beskyttelse. Dette er ofte hovedproblemet, når det gjelder informasjon som kommer fra mennesker med første- hånds- erfaringer. En kildes ve og vel er alltid det viktigste, og noe man har plikt til å respektere.

Når det gjelder troverdige kilder må jeg spørre deg hvilke kriterier du vil ha, for å oppfylle et slikt krav. Mvh

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Hans

Hans
– Du må gjerne linke til troverdige kilder som begrunnelse for dine påstander.

«Chaplain Jessie Czebotar

Jessie’s childhood consisted of rigorous training preparing her for leadership in the system. As such, she has seen this Luciferian group from the inside like no one else who has ever come forward to expose their inner workings.

The most important thing to take from this interview is to further your understanding of how this Luciferian group operates and what they believe. Even if you do not believe any of this, they do. Without understanding what they believe and how they operate, it’s impossible to understand why they do what they do and how to dismantle and neuter their grip on society.

Before you watch this video, be sure to watch the first videos series with Jessie Czebotar to understand the context of this video. You can see the first video of that series here: Deep Inside the Satanic Cabal World Agenda (1of3).»
https://sarahwestall.com/world-war-3-battles-on-many-fronts-helping-survivors-recover-from-trauma-w-chaplain-jessie-czebotar/

Sacha Stone
https://new.awakeningchannel.com/underground-rescue-missions-of-children-cabal-arrests-latest-intel-by-sacha-stone/

Du på din side må gjerne komme med troverdige kilder på at masker hindrer COVID-19 smitte.
Folk som har jobbet i helsesektor hele livet kan ikke det, men det er det som NRK formidler,

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

Takk til Kjell for interessant info. Mvh Hege. :)

Aradorn
Aradorn
1 år siden

halloween er veldig gammelt og ble brukt blant annet ved offring av mennesker, små som store.

halloween, ble det brukt black magic

Det ser uskyldig ut å sende barna rundt å spørre om knask eller knep, en dag i året, men de som virkelig står bak,
er ondskapen sjøl.

samme med jul, og mange andre høytider.

Master Jesus er ikke en religion.
Master Mohammed var heller ikke, religion.
Master buddha, ikke religion.

Man kan følge i Master Jesus fotspor, og følge det han ga oss beskjed om å gjøre, eller følge lille luzi i underworld.

Det er opp til det enkelte mennesket hvor de vil dra.

Til 5D ( 5te dimensjon) paradis, nye jorden om du vil.
eller ned til lille luzies underworld, darkness and pain.

Så be om hjelp fra Master Jesus, Mohammed, Buddah.

Menneskeheten trenger hjelp, og mye hjelp.

Mediter, bli i ett med 5D, og gjør deg klar til å flyte over.
Din bevissthet vil flyte over i 5D når du er klar for det.

kvitt dere med jordisk materialer, som mobil, tv, penger, bil(er), hytter etc, og alt annet unyttig, og bli i ett med 5D.

Planlegg, og gjør dette gradvis.

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Arry, hva tenker du om Merkabah?

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Teal Swan forklarer det veldig fint her :

https://tealswan.com/resources/articles/what-is-the-merkabah

Hvordan aktivere din : Merkabah

Har du åpnet og brukt, Merkabah ?

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  Aradorn

Markabah meditasjon :

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  Aradorn

how to catch a virus ;)
https://brandnewtube.com/v/baYlxR

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  Aradorn

Learn the law that do not exist ;)
https://brandnewtube.com/v/bfQYiI

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

No comment ;)

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Musikk :

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Den Mannen minner meg om Jesus, lol. Moderne inkarnasjon? hehe.
Lillegutt Arry, jeg hadde håpet på noe søtere musikk i kveld før jeg sovner inn ;)

Sweet music
Sweet music
1 år siden
Svar til  e

oldemor : sweet enough 4u :

e
e
1 år siden
Svar til  Sweet music

Sweet music:
«And I gotta get one little taste» … yes baby, tankeleser? ;)

movie
movie
1 år siden
Svar til  e

Ikke, så sweet, men :
https://youtu.be/tIVDi235VbA

e
e
1 år siden
Svar til  e

… og denne skulle være med:

lol

Nordmann i Tyskland
Nordmann i Tyskland
1 år siden
Svar til  Aradorn

Feil. Halloween har ingenting med menneskeofring eller satanisme å gjøre. Det er en katolsk høytid som stammer fra ca 900 e.kr, hvor man feire minnet om alle helgener (all Hallows day, hallow er gammelengelsk for hellig – senere hallows eve eller nå Halloween). Opprinnelsen er tidligere fra Samhain i Irland, hvor man minnes de døde. Altså så langt fra ofring som man kommer. Dagens rituale med skremmende kostymer etc. er like ekte som julenissen med rød kåpe og skjegg, som stammer fra Coca Cola Company.

Så alle dere religiøse – husk at i Tyskland feires denne dagen fortsatt som en katolsk helligdag. Det er høytidsmesse og feiring. Ta gjerne en tur til Köln på Allerheiligentag og delta på gudstjenesten da. Det er overhodet kke noe satanistisk med dette.

At den moderne feiringen av dette har blitt en kjøpefest er noe helt annet. Akkurat som jul.

Aradorn
Aradorn
1 år siden

Kan vel ikke, bli mer satanisk enn katolsk.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Aradorn

Aradorn. Ja, du har et poeng der…

smurfen
Moderator
1 år siden

Halloween er ikke katolsk høytid til minne om helgener ….. Greit nok så har Vatikanet alltid vært satanisk, det ble avslørt da Gutenberg gjorde bibel til allemannseie der alle kunne lese med egne øyner at Vatikanet gjorde og sa det stikk motsatte av hva Bibel og Jesus sa og det er selve grunnen til at Martin Luther grunnla Protestantismen.
Vatikanet var under kontroll av Satan og dermed så skapte han en ny lære som fulgte bibel og Jesus ord istedenfor Pavens ord og lære.
comment image

Mellom hoggtennene på slangen så ser du Satan og Satan Paven.

Nå er det jo velkjent at Vatikanet har tatt alle Sataniske feiringer til seg og kalt dem kristne. Jesus var fødd 9/11 derav så mye faenskap den dagen for å spotte Gud og hans sønn, julaften feirer vi Nimrods fødselsdag osv osv ..

Halloween kommer fra Irland.

Halloween er kjent som Samhain eller «All Hallows Eve». Dagen var tidligere dedikert til Kelternes døds-gud og Halloween feires alltid siste dag i oktober /natt til 1.11.

Feiringen har sine røtter fra Irland. De bragte den videre til Amerika etter den store potetmangelen som førte til hungersnøden i 1845-1846. Tusenvis av irer inntok Amerika og siden har tradisjonen spredt seg utover USA og til resten av Vesten.

Irene var også opptatt av jevndøgn (lik-natt). De trodde sløret som skilte den jordiske dimensjonen fra det demoniske riket gradvis ble tynnere etter høstjevndøgn den 21-22. september og at sløret var på sitt tynneste natt til 1.11.

Denne kvelden feiret irene også nyttår, en dag full av redsel og uhygge fordi på årets siste dag stod de døde opp fra sine graver for å hjemsøke de levende.

Demonene gikk amok i den jordiske dimensjon denne kvelden fordi de måtte være tilbake i sin dimensjon før midnatt den 1.11.

Druidene bygget store bål for å skremme bort omstreifende demoner. De prøvde å skremme dem bort og kledde seg ut i grusomme kostymer for at demonene skulle tro man var en av dem.

De skar ut groteske ansikter i neper og satte lys i disse for å skremme demonene.

I dag har nepene har blitt erstattet med gresskar. I følge enkelte overleveringer har gresskaret en helt spesiell betydning. Irene trodde en hodeløs mann ville reise seg fra en grav og hugge hodet av en levende for å sette det på seg selv. Derfor plasserte irene gresskar med lys i på gravene for å skremme bort den hodeløse mannen.

Et forskerteam fra Storbritannia har funnet menneskegraver i nærheten av Stonehenge, og mener stedet opprinnelig var en gravplass/ ofringssted.

Store fester har skjedd rundt Stonehenge rundt jevndøgn, solverv og Halloween. Forskerne har funnet 80.000 beinrester fra dyr i nærheten og de mener dette beviser at Stonehenge en gang var et monument som brakte folk sammen til folkefest. Tester på beinrestene viser at dyrene kom fra alle hjørner av Storbritannia.

Folk benyttet seg av demonene for å spå fremtiden og se inn i andre dimensjoner. Dette krevde offer, og (mennesker) og dyr ble brent på bål i store flettede kurver i ofringsritualer til dødsguden.

«Trick and treat`s» sanne opprinnelse.

Dette ritualet stammer også fra Irland. En prosesjon oppsøkte bønder og gikk fra hus til hus for å samle inn gaver til sin Druidegud, Muck Olla.

Bondens velstand var avhengig av hvor stort offer han gav guden. Viste man motvilje, kunne ulykker ramme bonden og hans avlinger.

De skar ut lanterner av neper og fylte dem med menneskefett fra en av husets beboere som hadde blitt ofret!
Om man fikk besøk av demoner som krevde menneskeoffer, tente de opp en lanternene med menneskefett som et bevis på at man hadde gitt en av sine kjære som offer, da ville demonene forsvinne og man ble garantert at ingen andre i huset ville bli drept den kvelden.

Om man nektet å ofre en av sine kjære, ville et «trick» bli plassert på huset. Det ble tegnet opp et stort hexagram med menneskeblod på huset fra en død kropp som denne delegasjonen dro rundt på. Demonene ble tiltrukket av hexagrammet og invaderte huset, og dette førte at beboerne ble gal eller døde av skrekk.

For at folk skulle føle seg trygg, satte også de ut mat som fårekjøtt, grønnsaker, egg, honning og vin ut som offer til demonene eller de vandrende åndene for at disse kunne konsumere dem på vei tilbake til underverdenen.

Hvis man ikke satte ut mat, kunne man bli rammet av forbannelser. Dette er den sanne opprinnelsen til «Trick-or-Treat».

John Ramirez, en tidligere leder i satanistisk kult har gått ut og advart kristne mot å feire Halloween. Han sier man åpner døren for sataniske demoner og risikerer at ens familie blir forbannet i tre til fire generasjoner.

Samme dag som Halloween-feiringen starter meksikanerne feiringen av Los Dias de Los Muertos, de dødes dager.

Feiringen varer fra 31. oktober til 2. november og er en eldgammel aztekisk feiring av døden. Aztekerne var et mesoamerikansk folk som dominerte det sentrale Mexico i århundrene før den spanske okkupasjonen i 1521. Tidligere pågikk dødsfesten over hele to måneder!

Aztekerne så på døden som en reise og en ny del av livet. Ifølge deres tro er livet en drøm som vi vekkes fra i det vi dør.
Samme sier Indianerne i Nord Amerika … Dette livet er ubetydelig, det er bare en innledning til det virkelige livet i åndeverden.

Så nå kan du fortelle dine venner i Tyskland hva som er sannheten bak Halloween Mr Nordmann ;)

https://www.numerologensverden.no/halloween-portal-natten-1-11/

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  smurfen

Halloween :

Must watch, halloween history :

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  smurfen

Hvem ER du, Smurfen??? Haha. SÅ mye interessant info! Tusen takk! Det du skriver om hvordan aztekerne ser på livet; at det er en drøm vi vekkes fra når vi dør, gir meg assosiasjoner til The Matrix, og også det som skrives om at vi lever i en simulasjon. Fortsett å del kunnskapen din! Mvh

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  smurfen

Smurfen; detaljene du nevnte, om at 9/11 er Jesu fødselsdag, og at Nimrod`s er på julaften: Jesus er isåfall født i Jomfruens tegn (Virgo), noe som kan henspeile til Maria og «jomfru»- fødselen. Siste halvdel av desember er jo Steinbukken (Capricorn), som såvidt jeg husker beskriver Djevelen, iallefall i Tarot.
Nimrod er jeg mer usikker på; har det noe med Satan å gjøre? (Var ikke Nimrod etterkommer av Noah?). Mvh Hege. :)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden

Nordmann i Tyskland; takk for interessant innlegg. Det stemmer at hallow betyr hellig, men det betyr også innvie. At det opprinnelig er en katolsk høytid er interessant, og nytt for meg. Hvis det stemmer, utelukker det imidlertid ikke at det foregår ting i det skjulte, av satanistisk art. Mvh Hege. :)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Aradorn

Tusen takk, Aradorn, for fint innlegg. Mvh Hege. <3

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden

NB: VIKTIG: URGENT CALL FOR ACTION: vi trenger å samles for å danne en ny regjering, og sette opp et samfunn for de som nekter å la seg «Covid»- injisere. Vi trenger å samle alt av politi og militært personell, som har fått sparken fordi de ikke vil la seg injisere. Vi trenger at disse beskytter sivil- befolkningen, til vi får satt opp vår nye myndighet.

Vi trenger å stille for retten de nåværende, kriminelle personene i maktsentrene i Norge, som har deltatt i de ulovlige «Covid»- restriksjonene og «Covid»- «tiltakene». Mannen i denne brilliante videoen forklarer nærmere hvordan vi må organisere oss, for å få dette til.
Vennligst SPRE denne videoen til ALLE. – Takk – : https://davidicke.com/2021/11/24/australian-government-force-jabbing-tribal-people-claim/
DETTE HASTER. Ta kontakt: epakkene@gmail.com

e
e
1 år siden

Oh, Spiky spiky …

Happy Halloween ;)

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

movie :

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  Aradorn

Pandemic movie, again :
https://youtu.be/onSAPMEYX34

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

The never ending end of the world

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Kveldens låt :

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Og disse:

Bevissthet etter jord-kropps-død

LOL. lol.lol.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Aradorn

Takk til Aradorn, for alle linkene. Mvh :)

Aradorn
Aradorn
1 år siden

Takk til deg, Hege, for at du fikk frem dette viktige budskapet.

Æ feire itj : jul, påske, 17 mai, halloween eller annet tull fra den sataniske kultur.

17 mai : vi har ingen grunnlov, aldri hatt det. Vi har itj frihet, aldri hatt det. Krigen sluttet aldri, pågår enda, Nå med bio-kjemisk-chipping-terror fra den samme kulturen som startet
ww1 (kuler, bomber ) med påfølgende id : opprettesle, som pass for å komme inn og ut av land verden over.
ww2 (kuler, bomber ), storstilt test på mennesker, medisinsk, tortur etc genocide av spesifikt kultur : jøder
ww3 ( terror ) terror, som skulle skremme opp folket, og gjøre de avhengige av STATEN : FIRMAENE ( storting, regjering ),
etterkant av terror angrep, så etablerte STATEN:FIRMAENE en rekke krav om ditt og datt. Mer overvåkning, gradivis hjernevasking av verdens-befolkning.
og nå ww4 : bio-kjemisk-chipping-terror fra : ILLUMINATI, VATICANET, EU, NATO, UN, UNICEF, WHO, og mange andre………

Æ e itj religiøs, men e følge Master Jesus fotspor

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Aradorn

Bare hyggelig, Aradorn, og takk for viktig og interessant info. Du har helt rett i det du skriver, og jeg har i de senere år droppet de samme «feiringene» som du. Når jeg nå vet hva som egentlig foregår rundt høytidene, skjønner jeg hva det er som gjør at det har kjentes så dårlige vibber rundt de tidene.

Nei, krigen sluttet aldri, og de som tror at nazistene ville ha stanset med jødene, får tenke seg om en gang til; de fortsetter der de slapp, etter at «Covid»/ «Covid»- injeksjonene ble innført.

Jeg merker meg at du benevner Jesus som «Master»; er dette noe han/ disiplene selv gjorde, eller er det en tittel han har fått i etterkant (og av hvem)? Når du sier du følger i hans fotspor; mener du da at du følger Bibelen?

Ja, Jesus kunne iallefall svare for seg, når noen prøvde å stille han til veggs. Talefør type! Haha.
NB: Bønn er intensjon og ønske, ikke religion…
Lev vel. Mvh Hege. :-)

Aradorn
Aradorn
1 år siden

Hei !

Sjekk denne linken :
https://brandnewtube.com/v/eMJ5Kw

skrekk og gru, men som ventet.

Følger hans bud, og lever etter det han » skal ha sagt om denne tiden, og hvordan man kommer seg igjennom den. » Har ikke, lest bibelen, som da er re-produsert mange ganger, og neppe, hans ord lengre.

Men, delen om : book of revelation er så kjent i mange «religioner» at man må bare ta det til etterretning, at dette faktisk stemmer.

Ang. hvor jeg har det fra, Master Jesus. En eller annen video, som forklarte at de var mastere, og det stemmer med min virkelighet.

Ordet kristus, blir mer som å følge en cult.

Han var en profet, taler, og fikk en stor oppgave for menneskeheten.

Master passer bedre, føles mer korrekt.

Man, følger da en «person», ikke, en cult.

Sies at vi nå skal leve 7 år i synd, 3.5 år av disse blir menneske-skapt, så tar gud(ene) over og da blir det bulder å brak all over.

Stål sett dere, om dere ønsker å leve igjennom dette.

Viktig å organisere seg med andre uten injeksjonen, da de er tracked all over.

Be
Be
1 år siden
Svar til  Aradorn

Be for alle de som opplever skader / dør, som følge av en dødelig-bio-kjemisk-injeksjon :
https://brandnewtube.com/v/jfmbUR

Fader vår
Fader vår
1 år siden
Svar til  Be

Kjære Gud, Master Jesus
Gi hjelp til alle, som i vår verden har tatt injeksjonen, og er blitt skadet, og død.
Ta hånd om de pårørende,

Se i nåde til alle de som ikke, er klar over faren ved denne injeksjonen, og er » hypnotisert » av media, og deres mørke gjerninger.

Vi ber en bønn for de som har falt for mørkets makt.

Vi ber om hjelp til å verne barna, som nå står for tur.
I mange land blir nå injeksjonen gitt til små barn, som vil bli skadet for livet, død.

Vi ber om hjelp til å vekke opp mødre og fedre, så de stopper opp, og beskytter sine barn fra mørkets angrep. Sier nei, til injeksjonen, og står opp mot mørket.

La lyset skinne på vår jord igjen.

Amen

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Fader vår

Fader vår; takk for vakker bønn. <3

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Be

Takk til Be, for denne linken. Ja, dette er viktig. Lev vel. Mvh <3

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Aradorn

Takk for svar, Aradorn. Jeg kan si meg enig i at Jesus var en «Mester», på den måten at han så ut for å kunne utføre ting som regnes som «ikke- gjennomførbare». At han visste ting om den «verden»/»virkelighet» vi lever i, og hvilke ting som er mulig å få til, er det ingen tvil om, så Mester- tittelen passer derfor, ja.

En Mester er vel i grunnen bare en som har sluttet å tro på de begrensningene man blir fortalt eksisterer, og som dermed kan utføre ting som for andre virker som «mirakler». Jesus selv skal jo ha sagt at «det jeg gjør, OG MERE, kommer dere også til å kunne gjøre.»

Når det gjelder sporing, blir nok de u- injiserte også «sporbare» etterhvert (hvis vi ikke får stanset dem); – gudene vet hva de putter i mat, drikke og luften rundt oss, og hvilke egenskaper det har, i så henseende. (Se graphene funnet bla i naturen og i næringsmidler).

Jeg er enig mht Bibelen; det jeg finner interessant, er at Det gamle testamente skal handle om Satan, og Det nye testamente om «Gud»…

Takk for linken! Har ikke satt meg inn i hele, men nok til å se at hydra- organismene minner veldig om «The Thing», som Dr. Franc Zalewski nylig fant i en «Covid»- injeksjon. At de er genetisk manipulerte er interessant, – selv om jeg er litt avventende til alt som hevdes om gen- forskning, etter å ha lyttet litt til Dr. Stefan Lanka`s uttalelser om gener. I tillegg kan man lure på hvor mye av informasjonen der ute som er plantet, for «skrekk- effekt» (de liker jo å bløffe…heh).

Jeg finner det forøvrig ikke sannsynlig at man skulle prøve å spre et bio- kjemisk våpen; dette er problematisk av flere årsaker, men hovedsaklig fordi de – når det først er sluppet ut – ikke ville hatt kontroll med det lengre, og er det noe den gjengen ser ut for å leve etter, er det å ha (eller tro at de har) full kontroll.

Hvis du lever etter Jesu ord, men ikke leser Bibelen; hvor henter du da info om Jesus som er mer autentisk?

Siden du nevner at gud(ene) tar over etterhvert; hva mener du? Er det ikke bare en Gud, hvis du lever etter Jesu ord?

Et ord om profetier: jeg tror vi må vokte oss for å ikke bli sittende på ræven og se på at ting utfolder seg, fordi de er «ment å gjøre det». Er profetier syn om det som skal komme, eller er de avsløringer av de planer som er lagt, for det som skal komme? Skal vi sitte og se på at «noen» har «bestemt» at så og slik skal skje med oss??? Ikke denne dama, iallefall!! :(

Er dette «Guds plan», synes jeg han har mye å svare for seg! Jeg har flere spørsmål til ham, om hvordan han har håndtert ting med Satan & co, etter at han gjorde dem bostedsløse; – han har latt dem få skape problemer for menneskene, istedetfor å sørge for å beskytte oss mot dem. Dette er en fight mellom Gud og Djevelen, og det må de f… meg ordne opp i, dem imellom!!!

Det du sier om at vi skal leve i synd i 7 år; synd på engelsk: sin, «sin» på spansk: «uten». Vi skal vel sultes, syltes, stekes og andre ting fremover, da? Haha. (Everything- shortages already a reality many places). Tjohei!
Mvh Hege. <3

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden

En Mester er vel i grunnen bare en som har sluttet å tro på de begrensningene man blir fortalt eksisterer, og som dermed kan utføre ting som for andre virker som «mirakler». Jesus selv skal jo ha sagt at «det jeg gjør, OG MERE, kommer dere også til å kunne gjøre.»

Mester er individ som har evner utenom det de fleste kan tenke seg.
De skal være i full kontakt med gud, sitt høyere selv, å være et lys-vesen.

Healing power, medium, unormale muligheter, som bruk av det 3’dje øyet.

Her ser du en Master Healing i aksjon :

Master Third Eye :

Masters all over the world :

» Hvis du lever etter Jesu ord, men ikke leser Bibelen; hvor henter du da info om Jesus som er mer autentisk? »

Som medium, så får jeg informasjon, sendt til meg.
Veldig intuitiv, og følger det jeg føler veldig sterkt er korrekt.
Som, at jeg ikke, feirer jul, påske, etc etc fordi dette ikke, har noe som helst med Jesus, å gjøre.

Det er renspikket rockefeller, rothchild. illuminati product.

Se etter Guardian Angle symbol, tall.
12:21, 14:14, 11:22, 11:33, osv dette er beskjeder fra Guardian Angle(s).

De gir også beskjeder til deg, om hva du bør gjøre for å rette opp livet ditt, om hva du kan gjøre for å gå fremover i livet, osv

Du legger plan for ditt liv, og Guardian Angle(s) følger deg opp, hjelper deg, og viser deg veien.

Det du må gjøre selv er å åpne opp ditt hjerte, for din(e) Guardian Angle(s).

» Siden du nevner at gud(ene) tar over etterhvert; hva mener du? Er det ikke bare en Gud, hvis du lever etter Jesu ord? »

Man skal tro på en Gud, som det står skrevet, men der er mange Guder.

Gudene er i daglig battle med underworld.
Mange av Gudene har gått sammen om å beskjempe, underworld Set ( gud ), vi kjenner til som luzifer, satan osv osv.

» Et ord om profetier: »
Profetier er en beskjed til menneskeheten, så man kan i forkant av ting, forberede seg, og evt beskjempe osv.

» Det du sier om at vi skal leve i synd i 7 år; »
Ja, du har rett i det at vi skal syltes, stekes og mer til.

For, når gud(ene) slår til, så vil der bli :
Jordskjelv,
Vulkaner,
Bølger,
Torden Storm(er)
osv osv

Vi kan ikke, skylde på Gud(ene), siden det er vi selv, som har latt oss lede inn i dette igjennom generasjoner.

Vi ber ikke, lengre,
Vi overser andre, som svake og forlatte, bostedsløse etc etc
Vi har kun oss selv å takke for at vi i generasjoner har latt oss lede til teknologi, avhengighet, ( tv, data, mobiler, fb, tw etc etc etc ) MÅ BARE HA …

VI HAR KUN OSS SELV Å TAKKE

Begynner folk å avstå fra all disse dingsene, og tar tak i sin egen person, skaper kontakt med vårt høyere selv, og Gud, så forandrer verden seg fort.

Mediterer vi hver enda dag før arbeid, skole, etc, og før man går til sengs, så har verden fått snudd energien, temmelig fort.

Vi er 99%, så vi kan snu dette temmelig fort om man gjør dette.

De har brukt århundre på å snu vår energi mot det mørke og onde, mens vi kan snu dette på 48-96 timer til vår fordel.

VI er 99%, og mange de er få.

Jesus tomb :

LOL
https://youtu.be/LdRdCvLf81I
https://youtu.be/TosRwLpAXXk

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Takk til Master Aradorn. Det at du er medium; hvordan sammenfaller det med å følge Jesus? De fleste kristne (samt Bibelen) hevder jo at mediumship/ det å «snakke med de døde», healing, etc. etc. er «Djevelens verk». Hvordan ser du forskjell på informasjon sendt til deg fra hvite engler, til forskjell fra de falne? (Det hevdes jo at demoner gir seg ut for å være «avdøde», under seanser).

Du mener at Set er den samme som Lucifer? Hvilke guder mener du finnes (Odin, Shiva etc. eller andre ?), og hva er grunnen til at man skal tro på bare en Gud? Du sier at det står skrevet; hvor? I Bibelen (som du selv ikke følger)?

Det du sier om profetier er interessant, men mange/ de fleste kristne ser ut for å se på profetier som uunngåelige, og gjør dermed ingen egen innsats for å forandre på dem. Det virker som om at troen er at profetier skal man ikke forandre på, fordi de er Guds vilje, og dermed uforanderlige (og ikke bare det; Gud vil etter sigende «ramme» de som prøver å forandre slike profetier).

Vel, det vi ser av vulkaner på La Palma er vel neppe «gudenes verk»?

Jeg sa ikke noe om å skylde på gudene/Gud; det jeg vil ha klarhet i, er hva det er som gjør at Gud tillot Satan og de falne å bli et problem for menneskene. Jeg er ikke enig i at dette skyldes menneskenes gjøren og laden.

Hvis vi kun har oss selv å takke, hva er da grunnen til at så mange kristne sitter og venter på at Jesus skal ordne opp; – hva er det som gjør at de avstår fra å gjøre en innsats selv? (Og ikke bare det; de følger «Covid»- restriksjonene til punkt og prikke, og kaller det «Guds vilje»).

Helt enig i at vi tar tilbake makten når vi frir oss fra avhengigheten som kommer ved bruk av teknologi. Når det er sagt; mange er ikke klar over at teknologi er avhengighets- skapende; dessuten er data innført overalt i samfunnsstrukturen (med vilje), og de fleste er dermed ikke istand til å unngå det, i det daglige.

Helt enig i at vi kan snu dette veldig fort.
Takk igjen for flere lenker. Mvh :)

e
e
1 år siden

Sniker meg inn her Hege :) Jeg har forstått det slik at Jesus ikke sa noe om at det er synd og djevelskap å snakke med døde, heller ikke at det ikke var mulig å snakke med dem, men at de døde visste ingenting, så ikke noen vits i å snakke med de. Og (mulig jeg huske feil men) besøkte ikke Jesus dødsriket selv og snakket med en avdød? Vet ikke om jeg er helt enig i at de døde ikke vet noe da men …

Gud/God kan forandre mening/skjebnen, ifølge bibelen har han sakt det selv. Nå er jeg en av de som er mer opptatt av min egen opplevelse og erfaring med God/sjefen. (og tror ikke at alt som står i bibelen er riktig) Og her må jeg si at fra det jeg har sett så stemmer det. Via bønn KAN skjebner endres. Det finnes en mulighet for det.

Enig med deg når det gjelder den biten med hvorfor det onde har fått så frie tøyler. Jeg har kjeklet med sjefen i en og en halv dekade minst om dette. (og jeg kjefter på n når jeg er sinna) Noen ganger har jeg mistenkt han for å elske Luzze mer enn noen og at han har en hemmelig plan om å «hente han inn igjen». Aldri har jeg klart å forsone meg med at ondskap har fått så frie tøyler. MEN, jeg må innrømme at verden ikke hadde vært like spennende uten vampyrer, varulver, ailiens og småskurker, I FANTASIEN OG I KUNSTEN. En film hvor alle sammen er brannmenn og like hyggelige hadde ikke blir særlig utfordrende eller underholdende. Hvis det ikke fantes noe «mørke» så ville vi heller aldri hatt slike filmer, musikk, osv.
SO… kanskje er dette er slags spill, og at i akkurat denne verden så har man mer mørke enn i andre, og kanskje var det ikke slik til å begynne med, og kan hende skal denne verden gjenopprettes til hva den en gang var?

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Onskapen har ikke, fått frie tøyler.

Mennesket fikk fri vilje, og rettledning, Universal law, Natural law, ‘ kardemomme by reglene’, vær snill, grei, hjelpsom, ellers kan du gjøre nesten hva du vil.

Master Mohammed, Buddha, Jesus, så ble vi påminnet, vår oppgave.

Meditere, be

For å skile informasjon du mottar, sørg for at du er jordet.

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Englene fikk også fri vilje … noen valgte å styrte til jorden av en eller annen grunn.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e. Hahah. Good one! :)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Aradorn

Aradorn; hvis ondskapen ikke har fått frie tøyler, hvordan forklarer du da tilstedeværelsen av demoner i vår verden? Mvh

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

Hei, e. Helt ok med sniking! Haha. Interessant info om Jesus. Jeg mener å ha sett et/ flere Bibel- sitater der det stod at mediumship/ det å snakke med de døde er djevelens verk, men det var ikke noe Jesus skal ha sagt, såvidt jeg kunne se. Jeg har hørt kristne si at de døde befinner seg i Himmelen, og at det derfor ikke går an å kommunisere med dem. Enig med deg, mht utsagnet om at de døde «ikke vet noe». Merkelig uttalelse…

Ja, jeg er helt enig i at det må være viktigere hva ens egen opplevelse og erfaring med Gud er, enn det som står i Bibelen (spesielt ettersom Bibelen etter sigende har blitt omskrevet så mange ganger). Dessverre virker det som om endel kristne ikke er enige i dette, og konstant må uttale seg om hvorvidt ens tro er «riktig» eller ikke. Dette er etter min mening noe de IKKE har noe med; det er privat for alle, hvis de da ikke har behov for å dele det med andre.

Ja, bønn kan definitivt forandre på ting. Det var derfor jeg foreslo det, selv om jeg ikke selv er kristen eller religiøs. Å be under høytidene, nå demonene/ reptilene er på sitt svakeste (under ritualene), er et effektivt virkemiddel, og jo flere vi er som har fokus på dette, desto kraftigere vil det virke.

Du er et FUNN, altså!! Haha. Så veldig BEFRIENDE å høre at man ikke er alene om å kjefte på «Han der», når man er uenig i opplegget hans! Haha. BRA! :-)

Ja, er det ikke rart, at vi mennesker blir fortalt at vi må tilgi ALT av dritt som skjer med oss, og så klarer altså ikke Gud å gjøre det selv engang, mht «Luzze», som du kaller han. Jeg har heller aldri skjønt hvorfor Satan fortsetter å holde på som han gjør, når han ved å være adskilt fra Gud, må bedrive slike horrible gjerninger som tortur og drap av barn, for å holde seg i live. Hvis Satan opprinnelig var en engel; savner han ikke da å kunne bli det igjen, med alle kreftene, «magien» og gavene det medførte?

Her må det MEKLING til, så du og jeg må fortest komme igang å mekle mellom dem! R u in???

Du har interessante tanker rundt dette med det mørke/ onde. Tja, hadde det vært kjedelig om alle var Postman Pat, tro? Kanskje? Jeg må si at selve Himmelen høres litt kjedelig ut…ehem…Beklager! Haha.

En ting er skurker på film og i kunst, men vi kan vel enes om at i det virkelige liv kan det gjerne tones ned litt? Skal vi si det sånn? (Ihvertfall når det gjelder ondskap mot de som ikke kan forsvare seg selv (barn, dyr osv).
SHALOM! Fra Hege. <3

e
e
1 år siden

Religion for meg er som en sko som aldri passer. Jeg digger Jesu lære slik jeg ser den, men vanskelig å finne alle svarene. Min gud har aldri bedt noen om å offer dyr, barn eller andre vesen det er i hvert fall sikkert.

Morsomt at du nevner det, jeg tenkte på det i går. Bruk av bønn under de høytidene de er aktive. Men jeg er ikke ute etter å kverke verken demoner eller andre vesen. Men der er lov å fordrive og holde igjen osv. I forsvar. Jeg tror på mekling, skulle gjerne vært god på det slik som Jesus, han visste alltid råd. Har holdt på en stund for meg selv, lagt inn forslag for sjefen, til endringer som er bra for ALLE vesen. lol.

Det lille jeg har opplevd av himmelen er ikke kjedelig men ja, denne verden hadde vært kjedelig om den fra fødsel av bare hadde vært postmann Pat. :) Og kanskje vill vi synes det var kjedelig dersom vi det aldri var noe annet enn himmelen også? Man må oppleve ting :) Absolutt mye som burde tones ned kraftig, Og en del må fjernes, burde aldri vært mulig engang å skade et barn eller et dyr, spør du meg.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: JA! Sånn er jo religion for meg også; passer ikke, fordi vi er UNIKE! We MUST have TAILORED STUFF!!

Enig med du; ofring er ikke bra. Blodoffer får de ordne med selv, de som trenger sånt. Nå er de jo lettere for oss damene; – vi «ofrer» jo hver eneste, j…. måned! (iallefall i den blodfattige delen av måneden!).

Sikkert derfor det er mest menn som driver med ofring??? Jeg skjønner godt at Kain ble forbannet og slo ihjel Abel (hvis det ikke var motsatt, da): «Gud» favoriserte den ene, fordi vedkommende hadde ofret et dyr, og den andre «bare» hadde «ofret» grønnsaker (Gud er kanskje en brokkoli- vegrer?? VET IKKE!!). Den som imidlertid BURDE hatt ris (IKKE den spiselige varianten) var jo Gud selv, som drev med slik forskjells- behandling!!

Nei, jeg er heller ikke ute etter å kverke demoner eller andre. Det jeg mener, er å enten transformere dem ved bønn (fordi ondskap utstår ikke kjærlighet), eller å jage dem vekk fra barna, i det minste, til vi får dem i sikkerhet.

Ja, guri, Jesus kunne virkelig snakke seg ut av en knipe! Jeg må si at akkurat det imponerer meg stort, når det gjelder han. Så BRA at du allerede er i forhandlinger med Gud! VISSTE jo at jeg hadde funnet et dugelig menneske til jobben!! Haha. Cheers!

Lev vel, og fortsett å protestere mot Gud. Han trenger jammen at noen tar han i ørene innimellom (og JEG rekker jo IKKE over alt!! (Sier også veldig mye om GUD!)! Haha. <3

e
e
1 år siden

Ja, men DEN guden er ikke THE ONE. Bibelen har blandet samme to. DVS, de som skrev/redigerte den har gjort det. Mye er feil oversatt også. Jeg vet ikke alt de har gjort MEN, med litt sunn fornuft og en klype kjærlighet så skjønner man at dette ikke er snakk om en ekte gud. THE ONE, er ikke mindre enn meg. THE ONE, har høyeste forståelse, barmhjertighet, osv. Det er jo slik «satan» har klart å lure hele verden, ved å infiltrere ordet. Vrenge på, blande sammen, bytte ut osv. Han som var/er kjent som Jesus, (også som ordet) representerte den gode kilde/God/the one. Han var en forlengelse av den.
(Vi vet vel ca hvilket hode som står for DEN korrigeringen i denne verden, de beryktede som stadig befinner seg på toppen av pedolista)

Enig med deg, barn og dyr skal beskyttes med ALT MAN HAR. Og i denne verden slik den er nå er det slik at man noen ganger tyr til midler man helst skulle sluppet. Det har jeg forståelse for. Man må bare passe seg for at slikt ikke sklir ut, dessverre har det en lei tendens til det slik jeg ser det. Men det er lov til å forsvare seg selv og andre når man må.

Ja den gode liker ikke falskhet, derfor er det han noen ganger at han foretrekker folk som er både sinna og tråkker utenfor innimellom. Altså de UUUperfekte. For de er ofte ærligere. Og kanskje elsker de også mer intenst når de først elsker.

ps. Jeg tror ikke at Luzze og satan er den samme. Luzze er en liten rampegutt, mens satan er ren ondskap.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: Forvirring; hvis Luzy og Satan ikke er de samme; hvordan skiller du?
Jeg hørte at Det Gamle Testamente omhandler Satan, og Det Nye Testamente omhandler Gud.

Å ty til midler man helst skulle sluppet; hva tenker du på her?

Hvem er det som er «perfekte», i dine øyne?

e
e
1 år siden
Svar til  e

Finnes bare en «perfekt». Han som er kjent som Jesus.
Jeg tenker at ikke alle følger lovene i av denne verden når de hamler opp med bad boys.
Luzze er en ailien fra Venus og satan er ondskapens kraft. Luzze blir kanskje skyldig i å skape den eller drive den på en måte.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: takk for oppklaring. Hva får deg til å se på Jesus som perfekt? Luzy er en alien fra Venus??? Hvor har du det fra?

e
e
1 år siden

Hege, jeg har god fantasi, og noe snapper jeg opp fra nettet mens annet er selvopplevd. «Jesus» er høyeste kjærlighet, dermed «perfekt». Ganske sikker på at Luzze er en ailien fra Venus, men jeg kan selvfølgelig ta feil. Han er skikkelig hot også, så det er vel en del som blir lurt. lol.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: jeg gir opp..

e
e
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Arry, skulle gjerne fått høre litt mer om om hvordan du skiller, som Hege nevner under her.
Jeg sliter litt med å skille fortid, nåtid ig fremtid. Og ikke alltid er jeg sikker på om informasjonen jeg får er til meg selv eller andre og om det er fra sjefen eller et spøkelse eller telepatisk forbindelse. Ofte er det opplagt, men en god del tvil har jeg innimellom. Også er det litt vanskelig innimellom med å oppfatte hva som er den avdødes minner og hva som relevante episoder man ser. Det kan være vanskelig å forstå om det man får er ment til å tolkes symbolsk eller bokstavlig, for det er en salig blanding. Jeg kunne skrevet om noen morsomme, snåle episoder her men tror ikke at det er noe lurt. lol. Har du opplevd å få spøkelser som klegger? Forsøker å sjekke deg opp? (Haha, neida jeg snakker ikke om meg selv … akkurat nå ;) lol)

ps. for ikke å snakke om det å Sille tidslinjer … Hvordan unngå å blade de?

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Bruk Guardian Angel numbers.

Spør dine Guardian Angels, f. eks er jeg på rett vei.
Du vil motta beskjeder ved at du mange ganger vil ende opp med samme tall
Eksempel : du ser bilnummer som ender på samme tall ofte, klokken viser : 14:14, 14:41, du ser på klokka når du er ferdig på jobb : 16:16 over lengre tid, flere dager / uker, til du er blitt klar over beskjeden.

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

888 :)

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  Guardian Angle

Guardian Angle
Guardian Angle
1 år siden
Svar til  e

Movie night :
Look deeper :
https://youtu.be/_4VTqiCxun0

e
e
1 år siden
Svar til  Guardian Angle

Var det denne?

Så morsom ut, artig karakter, blekkspruter er visst lynende intelligente har jeg hørt. Denne vil jeg se :)

ps. Hadde vært enda bedre med en sånn «hvordan uskadeliggjøre uten å drepe» movie.

Starseed
Starseed
1 år siden
Svar til  e

e
e
1 år siden
Svar til  Starseed

Litt snedig det der du starseed. Er ikke starseeds da hybrider? Er det avkommet av de falne? Eller er det slik «gudene» gradvis oppgraderer mennesker på de måten? Vi skal jo alle endres om vi skal være med på oppstigningen/jesus festivalen :)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

E: tviler på at starseeds er avkom fra de falne? De heter vel nephilim?? Starseeds er vel bare de som har inkarnert (eller skal man si in-star-nert?? Haha.) på andre planeter, før de kom til jorden? Mvh

e
e
1 år siden

Ja, har sett på flere teorier der. Man må huske på at også Jesus hadde overjordiske gener. lol. Vet du hva «Clover» betyr? Kløver? Men hva betyr egentlig det da?

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: Clover betyr kløver, ja; hvordan det?? Kløver er en plante…

e
e
1 år siden

Ja men det er ikke bare det, det har en Spess betydning som jeg ikke har helt funnet ut av ennå. Bare lurte på om det var noen her som visste noe om det.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: God jakt, og del gjerne det du finner.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: kom på at rødkløver er bra mot hodepine, at det også renser ut tungmetaller og inneholder mer vit. og min. enn det meste annet. («Life- changing foods», Anthony William).

PS: hodepine kan også være tegn på dehydrering (som også kan forårsakes av stråling…); prøv sitron- drikk (kaldt vann og rå sitron, 1/2 sitron per glass). Sitronen gjør vannet mer tilgjengelig for opptak i kroppen. Mvh

e
e
1 år siden

Jeg drikker nok feil veske ja, prøver å trappe ned :) Så snedig at rødkløver kan brukes til slikt! Jeg fant forresten svaret og tror at jeg har tolket det. Hadde glemt at jeg skrev det ned et sted/fant det tidligere.
Sånn er det å bli oldemor. Hukommelsen er ikke helt med.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: hva var svaret?

e
e
1 år siden

«to be (or to live) in clover», meaning to live a carefree life of ease, comfort, or prosperity. (Fra nett) Noe som forteller meg at the law of atraction er virkelig og at oppstignings-prosessen er virkelig.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: jeg mener nå altså at man istedet må benytte seg av The Law of Repellion; færre å sile ut….! Haha.

Hvordan trakk du den konklusjonen, utav meningen med living in clover??

e
e
1 år siden

Morsomt at du nevner det, det hevdes av tvillingsjeler som møtes på feil tidspunkt kan havne innunder den loven du nevner. MEN eller og, jeg skal fortelle deg noe snedig, to av de personene i denne verden som jeg har funnet mest tiltrekkende, følte jeg repellion mot ved første øyekast. Av litt ulike årsaker da som jeg ikke skal dele her, hehe. Den ene endte jeg opp med å ha en svært sterk fysisk dragning mot, (sånn, jævlig irriterende/får faan ikke sove/fysiske lengses-smerter/forbaskede tytjepelk dragning) Den andre fikk jeg en en sterk Connection og magnetisk tiltrekning til/med. Så jeg vet nå ikke om den loven egner seg særlig for meg :)

Konklusjonene kommer utav de andre ordene lagt til det jeg har nevnt. Kan ikke dele alt her inne heller da ;)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: The Law of Repellion var ikke ment å omfatte tvillingsjeler på villspor, men kan sikkert brukes til det formålet også.

Jeg fant den imidlertid opp, i protest mot Law of Attraction, siden mange damer bruker den for å tiltrekke seg en partner. «Hvem -i -huleste-har-tid-til-å-sile-ut-hordene-som-kommer-med-den-der-metoden???» tenkte Hege, og da var det naturlig nok at det praktiske monsteret stakk hodet sitt frem; «Hvordan-gjøre-dette-ENKLERE-(og-MYE-BILLIGERE (TENK-bare-på-BESPARELSENE,-i-dating-budsjettet!!!))?»

Altså: man må være seg selv 100%, og det er jo i de fleste tilfeller MER enn nok til å fordrive Satan selv! Hahahahha. The idiot left standing, after all of THAT, COULD be «the one» (eller IKKE, men så langt tenkte jo IKKE JEG!!!). Hahaha.

Tytjepelk har man altså ikke hørt på en stund! Classic!

Enkelte har man vel mest lyst til å havne i SLÅSSKAMP med, eller? Er vel noen uforløste greier som stikker opp og vil ut, i slike tilfeller.

e
e
1 år siden

Smart Move, finne opp egne lover i protest :)
Tror sjelden man ser hvem folk er før et liv har gått. Du har nok rett, jeg pleide ofte å forsøke skremme folk med en gang, for å slippe å skuffe de når den hissige siden av meg kom frem. Nå gir jeg faan, er sur og urimelig når det passer meg og driter i hva folk tror og mener. Det er mange tytjepelker i Norland, jeg har datet et parat de i løpet av livet. Elsker skikkelig Norlands-dialekt, der er trøkk og riv, skikkelig liv i orda.
Mm, du har rett igjen, husker en som jeg syntes var ubesindig frekk, og samtidig irriterende tiltrekkende. Jeg visste ikke om jeg skulle klappe til han eller kysse han for jeg hadde lyst til begge deler, hele tiden. lol. Men jeg er imot vold, og det var vel ikke akkurat juling jeg egentlig ville gi han. Knegg knegg.

ps. lekesloss er jo gøy ;)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: jeg holder på mitt; førsteinntrykket er alltid riktig, men det kan i noen tilfeller ta noen år før man får det bekreftet.

Nei, ikke hva jeg mener. Ikke prøve å skremme folk, men bare være seg selv 100%, ellers blir jo den man ender opp med, ikke der for den du er, men for den vedkommende TROR at du er. Dette er mye av grunnen til at folk skiller seg; fordi det kan ta noe tid før folk begynner å være seg selv, i et forhold.

Skuffe andre fordi du har en hissig side? Kjære deg, hissighet er en nødvendig del av oss alle, og ikke noe som skal måtte skjules. FLOTT at du har vokst ifra å prøve å skjule deg. Dette er et kvinne- fenomen, mer enn det er et problem for menn (selv om de har det motsatt; må ofte skjule andre deler av følelse- registeret, for å ikke bli stemplet som «ikke- mandig»).

Tytjepelker finnes overalt, ikke bare i Nordland. Ja, men alle dialekter har trøkk over seg, hvis de ikke har blitt utvannet av byliv.

Nei, ikke juling. Mer å få uttrykke seg fysisk, slik menn driver med innimellom, med hverandre. Vi kvinner har ikke fått utfoldet oss på samme måte, og det er altså på tide å gjøre noe med! Hihi.

e
e
1 år siden

Du aner kanskje ikke selv hvor sann den første linjen din er. Ja, underlig hvordan det innimellom også kan ta mer enn noen år, enkelte ganger et halvt liv nærmest, før man får se …

Hvis førsteinntrykket alltid er riktig, så sliter jeg litt. Lista mi over frosker som er potensielle prinser krymper fort litt.

Er blitt for gammel til den slags tøys, trenger ikke at noen skal like meg. Nå har jeg sjefen på godfot, hva mer kan man ønske seg?

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: du må gi deg med de froskene, altså! Haha.

Med førsteinntrykket mener jeg ikke nødvendigvis første, fysiske møte. Jeg mener det ALLER første; det kan være navnet, det kan være «energien», ALT som kommer FØRST/ alt som kommer når man for første gang blir klar over den andres eksistens.

Når det er sagt, har vi alle muligheten til å forandre oss, og det er vel kanskje det som gjør at mange entrer et forhold, på tross av det man «vet»/ førsteinntrykket.
(Kan denne forklaringen redde noen av froskene dine, tro?).
mvh :)

NB: du må også gi deg med å si at du er gammel; folk blir gamle fordi ANDRE blir det!!! Ta forresten en titt på Rainbow Body, at lionsroar. Hiv deg i mediteringen, og la oss få litt fart på skroget ditt!! HAHAHA.
Hilsen Gerilja- Gerda. (Also known as Tant(a til)e Sofie).
HADET!!! :) <3

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Perfect movie for this evening with the lights off

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

oh hell no …

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Paranormal seekers in Norway

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

jaiks!

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: Beklager, men nå er det MIN tur til å snike! Haha. Herregud, for en humor! Takk for mage- latteren, det var en stund siden sist. Må du drive å skille, da? Jeg finner det best å bare ta det som det presenterer seg, og om det er noe som skal kommuniseres til andre personer, så dukker det opp når det skal. Spøkelser på sjekkeren…si meg, hva DRIVER du med??? Eller også; hva driver DE med???
Clueless! Haha. Hadet! :)

NB: nå er det vel ingen som kan påberope seg å kommunisere med de døde; simpelthen fordi de ikke er her for å verifisere det…Det eneste man kan gjøre, er å formidle SINE EGNE INNTRYKK av de døde; så får de pårørende vurdere om der er hold i noe av det man formidler. Lykke til! Mvh :)

PS: om det å skille mellom tidslinjer; det høres ut for meg som om du befinner deg i det «tidsløse», der det ikke er noe særlig «skille», men der alt «eksisterer» på samme tid, eller i samme «nå». Jeg tror at du ved å «snakke» det ut (enten til deg selv, eller til vedkommende som skal ha beskjeden), vil kunne få et klarere bilde av hva som hører til hvor. Det er uansett ikke alltid at man får opp tidsforløp, men heller bruddstykker av hendelser. Det tenker jeg kan være fordi essensen av det man skal formidle, ligger i detaljene, ikke i selve hendelsesforløpet.

Om noe er ment å være symbolsk er ikke alltid mulig å vite der og da. Hovedpoenget må være å formidle det man har foran seg.

Prøv om du kan klare å ikke dømme det du får opp. Bare snakk det ut; er det «riktig», så er det riktig. Det behøver ikke å gi noen mening for deg. Det kan også være at dette er bilder eller beskjeder som vil gi mening for deg eller andre i fremtiden, og at det på det tidspunktet VIL gi mening.

e
e
1 år siden

Tusen takk for svar Hege :) Ja herremingud, det er action hos meg på det åndelige plan. lol. Vært en del roligere i det siste etter at jeg ble restartet. Hehe høres ut som om jeg er en robot nå, men nei, noen fjernet …/noe i meg og jeg døde og våkent igjen. Ekkel opplevelse, men veldig godt etterpå :) Blir nødt til å finne helten min som er ansvarlig for det gode som har hendt meg, og gifte meg litt med han :) (Litt av problemet et at nå vet jeg ikke lenger om han er død eller levende. lol)

Det virker som om jeg ofte ser ulike utganger på en episode. Altså eksempelvis, de 5 høyst sannsynlige utkom av en handling, jeg ser på det som tidslinjer. Noen ganger er det bare en, og da mye mer forståelig.
Og samme med vinkler, å se samme område fra ulik vinkel kan se ut som flere forskjellige steder, fremfor et og samme sted. Ofte er det små feil som eksempelvis en bokstav feil som endrer hele betydningen.

Du har rett i det med å forsøke å ikke dømme, for det gjør jeg. Ofte skjønner man ikke før lenge etter enkelte bilder og ord. Mye gir ingen mening og jeg forkaster det, for så å huske det siden når det dukker opp noe som linker til det jeg tolket som tøys og meningsløst.

Har ikke turt å kontakte pårørende, hadde heller ikke tenkt det før jeg fikk direkte beskjed om å gjøre det i en greie. Fra et spøkelse eller sjefen, som ville at jeg skulle gi en beskjed til noen. Har dårlig samvittighet, kanskje moter jeg meg opp og gjør det.

Jeg tror du har rett, det er ikke nødvendig at jeg forstår alt heller, det kan være noen andre som skjønner hva det betyr og klarer å legge sammen bitene.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: døde du?? Huffda! Welcome back, then! Går det an å gifte seg LITT??! Hm…kanskje noe å tenke på, for flere, siden så mange sliter med å være HELT gift!!?? Ja- men -altså; blir du sjekket opp av de døde, kan du HELT sikkert også GIFTE deg med etpar av dem! Haha.

Ulike utganger på en episode, ja: det kan være at du redigerer ting for deg selv eller andre, enten det er ting som har skjedd, eller skal skje. Litt for å få en følelse med hvilket utkomme som vil bli best. Veldig spennende.

(Det er jo også på den måten at tidsreiser er mulige, der man kan gå tilbake til fortiden og rette opp i – ikke selve hendelsen – men hvordan en selv håndterte ting. Hente frem kraft man kan ha mistet, i måten man håndterte ting på. Det vil også forandre på ting energetisk, mellom de involverte; – de vil føle forandringen i måten du forholder deg til dem på, i nåtiden (uavhengig av om man er i kontakt med hverandre, eller ikke). Svært spennende).

Vinkelsynet også, ja. Det er veldig bra å ha den evnen; du får sett så mye mer, og forstår ting bedre.

Ja, dømming blokkerer veldig. Vekk med det; det hører hjemme i helt andre sammenhenger, og ikke når man prøver å se ting/ få klarhet i ting.

Så bra at du allerede har sett/skjønt disse tingene selv (hvordan det fungerer).

Da jeg nevnte pårørende, mente jeg utelukkende mennesker som oppsøker deg for mediumship, ellers kan det fort bli ugreit. Men får man det for seg at man skal si noe, så er det antakelig rett å gjøre det. Du kan jo innlede litt forsiktig med vedkommende, istedetfor å legge frem hele greia. Teste terrenget, så og si.

NB: Det som også går an, er å «si» det til dem, på avstand/ mentalt. Ikke sikkert at det alltid er nødvendig å si ting direkte.
Lykke til, uansett! <3

e
e
1 år siden

Jeg døde i hvert fall litt ;)

Mulig at det er en slags redigering, for det kom i (lang tids) etterkant av en av min mest intense bønne/meditasjons opplevelse om noe jeg ville endre. Fikk da se et symbol jeg kun har sett en gang siden i følge med en tydelig bekreftelse.

Vinkel-synet har forvirret meg i det aller siste, er helt utpå jordet for tiden med klarsynet. Det har blitt noe uklart, hehe :) Det er flere ting som har skjedd. Frekvensen har endre seg ja. Tror Luzze spytta meg ut igjen også da jeg ble litt vel ivrig i å sende ham kjærlighet på avstand. lol.

Noe som er litt vanskelig er det at det er flere med samme navn, hvis man først starter med et spøkelse som kommer det plutselig et til med samme navn og blander seg inn. lol. KAOS :)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: Sende Luzy kjærlighet??? Du DRIVER på, altså! Haha. Ikke rart han spytta deg ut igjen! Det er betryggende å høre at man kan dø LITT, og så komme seg til hektene igjen! HURRA!!

Spøkelser med samme navn? Si meg, jobber du med Gule Sider, eller?? Haha. Du får finne på nye navn til dem, så du holder styr på dem…Du lever et SPEEEENNNENDEEEE AAAAAAHHHHH LIV!! :)

Når klarsynet tar kvelden, får du klare deg med nattesyn? VET IKKE! :)
Ad uklart klarsyn; det kan jo være at du er i ferd med å få frem andre evner, og at klarsynet derfor er litt ute av funksjon, mens du er i den prosessen.

e
e
1 år siden

Hehe, hvilke evner kunne det så være da tenker du Hege?

ps. Hvis Luzze henger i skjørtekanten så er det ikke annet å gjøre ;)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: hvilke evner? Ikke spørsmålet å stille! Hvilke evner skulle du IKKE ha??
Du bruker skjørt? Og du har Luzy på besøk hjemme hos deg? Ghee, you DO live a busy life! Hahah.

e
e
1 år siden

lol. Neida her er det bare bukser, Luzze er overalt vettu ;)
Jeg kjenner etter og finner ikke noen andre evner. Hadde mistanke om en ting da, men sannsynligvis er det bare glemsk-heten som slår inn. Nå savner jeg spøkelsene og klarsynet, det var veldig underholdene. Døde menn kan være ganske så morsomme. lol.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: evnene kommer når man trenger dem. «Nød lærer nøgen Quinde at spinde».

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden

e: de putter visst ting i «Covid»- injeksjonene som skal koble oss fra høyere bevissthet/ Gud osv. Så det blir smått med klarsynet for de som lar seg injisere. Så spørs det om all tekno`en over hodene våre har samme effekt på klarsyn og andre evner.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Master A: Hva er grunnen til at du følger i Jesu fotspor, hvis du selv er Master? Er ikke mestrene likestilte? Du nevnte noe om at (ordet) Kristus er en kult; hva mente du med det?

Når det gjelder Jesus; hva er grunnen til at han tillot disiplene å følge seg? Er det ikke meningen at man skal følge Gud, fra sitt eget indre? Hva var det som gjorde at Jesus ville være mellom- mann mellom Gud og disiplene?
Mvh :)

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden

? ‘s runde :

1. følge i Master Jesus fotspor :
svar : når jeg drar fra dette livet, så drar jeg langt utenfor dette universet.
I tiden her på jorden, så har jeg valgt en sti. Den stien er «fotsporene» til Master Jesus.
Dvs at jeg lever i fred og ro med mennesker, dyr og natur.
Kanskje, var jeg en disippel den gangen ;)
Har vært på jorden her mange ganger siden 6350 f.kr.
Husker deler av liv, som jeg har levd, og dette er det siste på jorden.

2. Mestrene er ikke, helt likestilte.
Finnes nivåer.

3. Ordet kristus forbinder jeg med en kult, som kristendom, f.eks.
All religion er kult.

4, Hvorfor disiplene fulgte Master Jesus ?
svar : spør han, ikke meg.
Men, min tanke om det : det var en tid hvor Master Jesus hadde fått som oppgave å lede folket til å tro på kun en Gud, dermed tillot han de å følge seg, som en del av «reklamen» på den tiden.
De var vitner til alt han gjorde, og hadde som oppgave å formidle hans budskap videre.

Ser ikke på Master Jesus som en mellom mann, mellom disiplene og Gud.
De lærte vel om Gud, og var Master Jesus vitner til alt, slik at hans ord kunne bli ført videre, etter sin «død».

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Master A: tar du rundetider på oss? Selv har jeg kommet av tellingen, men det gjør ingenting. Jeg er enig i at religion er en slags kult, ja. Ok, skal spørre Master J., siden du er så UVITENDE!!!! Knis.
Du har nok rett, i dine antakelser, mht J. & disiplene hans. Må si jeg likte reklame- biten. Hihi. :)

e
e
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Arry, hvor har du så tenkt deg å fare etter endt nåværende jordliv?

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Aradorn

Aradorn: ville du ha fulgt Master Jesus, hvis det var en kvinne? (Ville nok ha hett Master Jesine, da, men…knis).
I samme ordelag; ville menn ha trodd på Gud, hvis Gud var en kvinne? (Gudine??).

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  Aradorn

Dagens film :
https://youtu.be/FGEHWwjOSjM

:D

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Aradorn

Takk til Aradorn, for flere linker. Er redd jeg må ta dette på langs…mye å sette seg inn i av info, generelt, men fortsett å dele! Mvh <3

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

Takk til e for innlegg. Mvh :)

ken
ken
1 år siden

Be for «disse» også. Denne videoen kan redde millioner av liv. Emergency alert for LA PALMA!
Jordskjelvene trolig manipulert (gå til 05:10 – 06:02 for å se hva videoen handler om)
Hele videoen: https://drcharlieward.com/emergency-alert-for-la-palma-extremely-important-this-video-could-save-millions-of-lives/

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  ken

Takk til deg, Ken, for denne linken! Nå er jeg ikke akkurat noen bønne- sentral (knis); jeg tror vi må dra lasset alle sammen. Når det er sagt; dette er viktig, ja, og det haster. Jeg er slettes ikke forbauset; det går absolutt i tregeste laget for dem, siden flere og flere våkner til realitetene av «Covid»- injeksjonene. Vi blir nok truffet både i hue og ræven fremover, med alt de har av arsenal…Lykke til med å spre infoen om jordskjelvene. Mvh Hege. <3

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden

NB: Til dette vulkan-utbrudd- prosjektet trenger jeg MASSE REGN, så sett igang å danse REGN- DANSEN, folkens! Haha. :D

KTA
KTA
1 år siden

Interessant. Jeg leste om «The Black Awakening» med Russ Dizdar (https://www.bitchute.com/video/Ha9IgkMj8Ei4/) her om dagen. Han forklarer at de utvikler super-soldater som venter på ordre om å utslette de kristne. Akkurat som nevnt de denne artikkelen at det foregår på Area51. Sterkt mind-kontrollerte soldater som har blitt lært opp til å bli kaldblodige mordere fra de var barn.

Nå tror jeg ikke på noe teori om reptiler, de er etter min mening demoner. Hvis de var reptiler ville det vært fotografier der ute på nettet. De ville vært filmet. Og sannsynligvis ville de ikke latt menneskene få så mye spillerom på Jorda. Demoner villeder menneskeheten. Nå ser vi det ene bedraget etter det andre utfolde seg. Klima- og Pandemi-svindelen bidrar til å milliarder i kassa for psykopatene. Eneste fornuftige forklaringen til disse psykopatene har jeg fått fra bibelen. Men hvis så mange barn har blitt torturert, voldtatt og utsatt for sataniske ritualer forstår jeg ikke hvorfor Gud ikke har «involvert» seg tidligere. Men Herrens veier er uransakelige…..

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  KTA

Gud har gitt oss som mennesker verktøyene vi trenger, men det er opp til oss å bruke de.

Meditere, be, osv osv

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Reiner Fuellmich :
Reiner Fuellmich talks to ⁣Judge Casto – ⁣Judges worldwide
https://brandnewtube.com/v/fhh2tH

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

The Living Man or Woman do not create contracts with tyrants
https://brandnewtube.com/v/AZrjMy

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Master A; ja, du har rett i det. :)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  KTA

KTA; takk for interessante tanker. Men hvis de er demoner, ville det vel også vært foto- dokumentasjon av dem? Hva om reptiler og demoner er det samme? Det er iallefall slik jeg har oppfattet dette, noe som sammenfaller med det Wilder nevnte i videoen; at de prøver å komme seg ut fra The Abyss.

Ja, tusen takk for litt moralsk støtte! Det er dette jeg prøver å få klare svar på, fra de kristne, men jeg havner istedet i full konflikt med dem. Haha. Gud må jammen ta ansvaret for å ha kastet Satan ut av Himmelen, og latt han herje med menneskene!

Herrens veier er muligens uransakelige, men det er sannsynligvis fordi ingen (andre enn JEG! haha) ransaker veiene hans! Haha. Takk igjen, for inspirerende tanker. Mvh <3

e
e
1 år siden

En ekte gud har ikke noe imot folk med bein i nesa. «Han» liker at man tenker selv ;)

Man kan vel ikke klandre demonene for å forsøke å komme seg ut av Abyssen. Jeg synes synd på dem, det blir litt som kattene mine, jeg hater jo at de dreper andre dyr men jeg hater ikke selve kattene, bare det de gjør. Kanskje litt slik med Gud og menneskene? Han hater ondskapen men ikke selve menneskene. Jeg liker å kjefte på guden min om dette her, hater at han har tillatt så mye faenskap, men jeg klarer ikke å hate den jeg elsker; hate kjærlighet. Det er umulig. God er kjærlighet :)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: ja, vet du, det er sånn Gud må være (ellers får han jo store problemer med MEG! Haha. Hvis han skapte oss unike, må han da for søren tåle at vi TENKER unikt, også!). Jeg har forstått det slik at demonene dreper og holder på fordi de er adskilt fra Gud og kraften/ Source. Det jeg ikke har skjønt, er om de må torturere først for egen livsoppholdelse, eller kan de klare seg med blod som ikke har vært torturert? Det ble jo sagt i videoen til Wilder at de er avhengige av adrenalinet i blodet på ofrene sine.

Altså, for å summere her: de klarer seg fint med blod, men de drikker torturert blod fordi de er junkies? Synes Gud virkelig at det er ok å holde dem med eget forråd av dop, på bekostning av menneskebarna?? Har han ikke makt og midler til å sende dem på REHAB, i det minste??? Jeg bare spør!!!

Kjærlighet er ikke alt! Kjærlighet med en side- dish av abuse??? Really????
Hrmph! :(

Også: hva SPISER djevler???? Hva har de å spise på, i The Abyss???? Kan de ikke bare ta med seg litt snacks derfra, når de skal en tur oppom her og gjøre faenskap???

e
e
1 år siden

LOL. Du er morsom :)
Djevler spiser kjøtt, gjerne blodig biff ;) neida og joda, noen av de spiser bare mørk energi. Hvis det blir for lyst og trivelig i denne verden vil de forsvinne, akkurat som trollene i eventyrene som sprekker i/av lys. Med mindre de transformeres, for noen kan det, der «trolldommen» blir brutt. Men det skal mye til.

Jeg tror ikke at alle reptiler er onde, noen er jo plantespisere. Dessuten er noen av de søte også etter det jeg har sett på tegninger. Slik jeg ser det er ikke demoner og reptiler det samme. For meg så er det et fett hva man er, så lenge man er snill. Jeg bryr meg ikke om man er laget av stål eller er reptil eller menneske, hybrid, ailien, AI, eller robot. (alltid ønsket med en robot!) Det eneste som betyr noe er å være god, så god som får til. Vi mennesker har en vei å gå der. MEN med skaperkraften, den høyeste kjærligheten, kan vi også transformeres. JIPPI :)

Det er en grunn til at det heter at man skal velsigne og be for sine fiender. Ektefølt kjærlighet, med tilgivelse og barmhjertighet har en voldsom kraft. Dessverre (og heldigvis i forsvars-sammenheng) blir det som en giftcocktail for de mørkeste vesnene. Med mindre de tar imot da, for da vil de transformeres :) Men en lang og pinefull prosess er det, akkurat som for menneske som skal bli som englene. Man vet at det er ekte når man ikke gjør det for å skade de men fordi man ønsker å reparere dem. Det er min mening og oppfattelse.

REHAB er vel fordi Gud ikke bruker tvang, de må ville det selv. Men nå er det slik at med enden er en slags frivillig tvang kanskje. Nå må man velge, opp eller ned. Hit men ikke lenger, sier sjefen. Han har begynt å strekke noen i ørene også, på sin egen uforståelige måte. Han har vel en grunn for det han tillater og timingen sin, men jeg skjønner det ikke. Ikke klarer jeg å forsone meg med deler av ondskapen i denne verden uansett hva han sier.
Kanskje og forhåpentligvis vil vi forstå og se det fra en annen side når spillet er over.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: Så bra at du fant noe å le av! Ingenting er bedre enn det, og spesielt viktig er det i disse tider, for å holde oss hevet over galskapen.

Gud blir jeg nok aldri enig med, men det er da heller ikke min jobb! Haha.

Når det gjelder å be for sine fiender/ tilgi osv. : folk må få gjøre som de vil, med det som gjøres mot dem. Selv synes jeg det er mest praktisk, logisk og fornuftig å sende dritten i retur. Som noen sa: «Serverer folk drit, får de ete den sjøl!»

AMEN! sier Hege. :)

e
e
1 år siden

Hehe, ja det hender at jeg også har slike dager hvor både dritten og mere til sendes i retur.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: det er BRA! Total PURGE!

KTA
KTA
1 år siden

Men Hege har du tenkt over temaet til Gustav Vigeland i Frogner-parken ? Hva inspirerte han til å bruke reptiler som tema ?

Når det gjelder sataniske ritualer og drap på barn så har vi sett i det siste at det er funnet massegraver både i Canada og Frankrike. Jeg har sett et par vitner som har sett Dronning Elizabeth deltatt på slike ritualer. William Combes skulle vitne mot Prins Phillip og Dronning Elizabeth da de bortførte 10 barn i Kamloop i 1962. Han ble funnet død på mistenkelig vis rett før rettsaken. Prøver de å ofre Prins Andrew for å få bort presset mot den sataniske dronninga ?

Jeg sitter og bruker fantasien om hvilken norske kongelige og politikere som er syke nok til å delta på slike ritualer. Jeg kommer opp med mange navn. For 2-3 år siden ble ca 100 personer tiltalt i DarkRoom saken (pedofile nettverk). Har vært veldig stille i mediene etter det. Må være mektige personer involvert

https://rumble.com/vog57w-the-fall-of-babylon-a-dark-winter-2021.html?mref=6zof&mc=dgip3&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=TrumpetforYahweh&ep=2

e
e
1 år siden
Svar til  KTA

Litt rart at ikke media skriver om det ja, men det er vel en grunn til det vil jeg tro. Er mye det ikke skrives om, eller som får bare ca to setninger også ferdig med den saken før du egentlig får høre noe nærmere om det.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: media er med på dette.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  KTA

KTA: Jeg tenker minst mulig…Haha. Reptiler i VIgelandsparken? Hm…er det Sinnataggen du tenker på, eller?? Haha. Tuller bare. Altså; ser man på Gargoyles rundt omkring på hustakene i de større byene i verden, kan man jo lure på hvor de hentet de motivene fra…

Man kan lure på om Vigeland var frimurer? Det kan synes som om at kunstnerne som får slippe til i samfunnet, er del av dette nettverket; se bare på film og musikk- industrien i verden.

Ja, har hørt om massegravene du nevner, og også om at de kongelige (UK) har vært innom flere barnehjem i fattige land, og «forsynt» seg. Interessant, vedr Andrew. Det er mulig du har rett. Når det er sagt, skal alle kongehusene bort snart, fordi de skal bane veien for en verdensregjering. Ja, det er jammen mye å lure på, fremover.

Nå er de jo ikke sykt om de er med på slike ritualer, hvis de selv er reptiler/ demoner, og må gjøre det for å opprettholde sin menneskeham, slik det var nevnt i Wilder- videoen; – det er vel mer en (syk) nødvendighet.
Takk for interessante tanker. <3

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  KTA

Nå er jo hele oslo ( kristi-ania ) satt sammen til ett eneste stort hexagon, og flere mindre. kongeparken etc etc .
Alt har blitt designet av frimurer losjens medlemmer, og dermed satanisme.

Svarene ligger rett foran nesa.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Aradorn

Aradorn; mener du Oslo i senere tid, eller da det ble grunnlagt?

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden

Norge har aldri blitt ett land, alltid hvert under slaveri.

En stat.

Så, må vel si at det har vært under utvikling i over 100 år nå.

rothchild og rockefeller og resten av de er reptilians, og lever i århundre.
De skifter kropper, som de må selvsagt gjøre, siden menneske-kroppen kun lever inntil 100 år normalt.

Derfor, så kan jo f.eks. rockefeller, har vært hvem som helst i forrige kropp, og dette stemmer godt overens med hvordan de har arbeidet for å infiltrere ALLE sosiale lag og level i samfunnet, så de har 100% oversikt over alt.

Det burde vel bety at alle de 13 familiene som styrer verden er reptilians,

De er blitt mange, og de har snart tatt over samfunnet.

Hvorav det er mer reptilians enn mennesker.

Som i kina, som der ble restriksjoner : kun 1 barn pr familie. reptilian kontroll.

Fant denne :

Første Maya tegning på fjellveggen : reptilians, var Mayan reptilians ?!

Peace kontrakt 1400 years ago

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Master A: Takk. Hvor har du det fra, at der er flere reptiler enn mennesker?

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

For ikke å snakke om de satans tunellene.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  KTA

– Nå tror jeg ikke på noe teori om reptiler,
Amerikansk intel vil heller betegne dette som pro-human og anti-human raser.

– In a report released today about a series of secret meetings involving delegates from different secret space programs, Corey Goode describes a briefing he received from a Lt Colonel Gonzales (not real name) about a meeting involving the leader of extraterrestrial group called the Draconian Federation Alliance. According to Gonzales, the Draconian leader demanded that a solar system wide quarantine be lifted to release his forces. He also demanded amnesty for the human elites that had served his forces up to the present moment. Failure to fulfill these demands according to the Draconian leader will lead to a global calamity and world war.
https://exopolitics.org/tag/white-royal-draco/

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

Kjell: interessant. Jeg har ikke inntrykk av at der verserer noen teori om reptiler; da må man isåfall forkaste vitnes- utsagnene til de som hevder å ha sett dem. Mvh

kjell108
kjell108
1 år siden

comment image
Interview with Reptilian female Lacerta
Who knows
Babylon 5 er sannsynligvis realistisk. Star Wars var noen antikke skrifter som ble filmatisert. De diktet opp a love story for at det skulle bli mere Hollywood.

Hva som ikke er realistisk er terorien om at jødene styrer verden. Israel er der for å bli utryddet i neste krig.
Teorien om at jødene styrer verden begrunnes gjerne med at verden styres av penger. Nei, den gjør nok ikke det. Men er man først oppdratt i marxisme blir det gjerne det man tror på.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

Kjell; takk for dine bidrag. Det du har nevnt om Galaktiske federasjoner osv. : er det noe du mener er synlig for våre øyne, er det noe som bare synske kan se, eller er dette noe som foregår i det usette? mvh

e
e
1 år siden

HVIS, det finnes «utenomjordiske» noe som virker høyst sannsynlig, så vil det også være høyst sannsynlig at det finnes slike galaktiske federasjoner, se bare på denne verden med alskens allianser. Får bare håpe at det finnes noen som er gode, som ikke vil skade dyr og barn og bedrive alskens overgrep. (Tenk så kult det hadde vært!) Dessverre ser det ikke særlig lyst ut, hadde de vært gode så hadde de vel gjort en større innsats med å sette en stopper for bortføring av barn og annet. Men det er lov å drømme :)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: det spørs hvor mye de har mulighet for å utfolde seg, her på Jorden, mht frekvenser etc.

e
e
1 år siden

Ja, det er sikkert noe med det også, men jeg synes at de skulle gjort en bedre innsats. Sette en stopper for kidnapping av mennesker, dyr og andre vesen. Det finnes jo måter å gjøre det på når man har tilgang på fabelaktig teknologi :)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: spørs om alle har tilgang på den samme tekno`en, eller om det er noe som reptilene kontrollerer.

e
e
1 år siden

Da bør man i så fall ha med seg noen reptoids på laget. lol

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: ja, noen av de som er lei av hjemmelaget, kanskje…

kjell108
kjell108
1 år siden

«There is an extraterrestrial race, which Mr. Charles Hall called “Tall whites aliens”. This race is the origin of the stars near Arcturus.
Some stand more than 8 feet tall, run 40 mph and live 800 years. They speak like a dog barking or a bird chirping, write similar to Egyptian hieroglyphics and have learned English quite easily.»

Charles Hall hadde som jobb å ta imot Tall Whites

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

kjell: takk for all kunnskapen du har om utenomjordiske. Spennende.

kjell108
kjell108
1 år siden

Charles Hall
– This race is the origin of the stars near Arcturus.

Ifølge Goode stemmer det dårlig. De alle fleste aliens bor på jorden i egne byer. Men de vi fortelle at de kommer fra en planet 100 lysår unna.

Du husker Billy Meier og Semjase? Semjase kan godt ha Nord-Polen som hjem. Fort gjort å ta en tur til Billy Meier da. Det fartøyet hun brukte ligner mere på en jolle enn en havseiler.

e
e
1 år siden
Svar til  kjell108

Kjell, hvor kommer de blå fra?

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

Kjell; hvor tar du all infoen om aliens fra?

e
e
1 år siden
Svar til  kjell108

Har ikke sett Starwars og Babylon 5, men jeg har sett alle Stargate og Stargate Atlantis episodene og filmer. ELSKER dem! Beste underholdningen jeg har hatt. Det er ekstra romantisk med kjærlighetshistorier som trosser avstand, rase forskjeller og all slags motstand av ymse slag. Hvorfor så opphengt i jødene? De er jo bare kjedelige. lol :)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

Kjell: syns ikke øynene til Lacerta ser spesielt reptiliske ut…

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

Kjell: det er ikke jødene som styrer verden, men Sabbatean – Frankists. (Og bak dem igjen utenomjordiske).

e
e
1 år siden
Svar til  kjell108

Kjell, jeg henger ikke helt med her, vil de inn her eller vil de vekk herfra?

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  e

Denne setningen: – He also demanded amnesty for the human elites that had served his forces up to the present moment
betyr selvfølgelig at deep state / eliten / Klaus Schwab [= that had served his forces …] er styrt av det Goode omtaler som «the leader of extraterrestrial group» .. .som var en «White Royal Draco» – en ikke humanoid rase – med mentale krefter vi bare bare kan drømme om.

Dracos og reptile raser ser ikke ut som oss, og de kan ikke vise seg uten at folk legger merke til dem.
Men de bruker selvfølgelig sine overlegne kunnskaper til å manipulere oss.
Ifølge «reptilian female Lacerta» kom de først til Jorden og eier dermed Jorden.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

kjell108: trodde Gud eier Jorden…?? Så til neste spørsmål; finnes det aliens i Himmelen? Har Gud skapt oss, må han vel også ha skapt aliens?? Endel kristne tror ikke at det finnes aliens; de mener de må være demoner.

kjell108
kjell108
1 år siden

De andre (planetene) har også katter. Glem at katter stammer fra Jorden.
Ellers vet jeg ikke.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

Kjell: hvor har du det fra, at der er katter på andre planeter?

e
e
1 år siden
Svar til  kjell108

Aldri hørt on white dracos tidligere, er de pene? Hvorfor i all verden kan vi ikke se dem? Har de ikke litt sminke, slik som den der omtales i bibelen? Jeg skulle likt å se hver eneste sort som finnes, så lenge de ikke begynte å glefse etter meg da. lol.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  e

«A group of researchers for the space agency are gunning to send the space vehicle in 2069 to the Alpha Centauri system, where it is believed extraterrestrials may live.»
https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/nasa-news-alien-mission-alpha-17051886

Det er ikke så mye å lure på når vi hadde en hel landsby med Alpha Centaurier i California. Med litt kosmetisk operasjon kunne de tas for humans.

«White dracos» er kjemper på 300+ cm.

e
e
1 år siden
Svar til  kjell108

Men om de er 3 meter så ville vel alle lagt merke til de uansett hvor mye «sminke» de hadde på seg. Dægern dure jeg skulle likt å se noen som var 3 meter høy! Finnes det bilder av disse?

A
A
1 år siden
Svar til  e

Var vel før Atlantis sin tid, så var det » mennesker » her som var fra 11 m høye.
Det er funnet skjeletter av de.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  A

A: kilde på dette?

e
e
1 år siden
Svar til  A

Dinosaurene var jo ganske digre så kanskje ikke kjemperart om det en gang fantes høye mennesker, Men 11 meter? Jeg elsker høye mennesker men det var litt i overkant. 3 meter er nok. lol.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

Kjell: hvor har du det ifra, dette med alphaer i California?

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: glefs tilbake, da vel…

e
e
1 år siden

lol. Vet du hva, jeg gjorde noe lignende en gang i min ungdom da jeg ble angrepet av en fyr, jeg freste og graulet, (høy murring) som en fjelløve, Han ble vettskremt.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: SA jo det virket! Haha.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  kjell108

kjell: det du sier om at reptilene kom først til Jorden, og at de dermed eier Jorden: Hvis det Wilder sier i videoen er riktig, er reptilene det samme som demoner, og de prøver ifølge henne å unnslippe fra The Abyss. Dersom de er demoner, kan ikke Lacerta ha rett i at de var her først; ifølge Bibelen var menneskene her før de falne englene kom hit.

Det kan imidlertid stemme at de var her først, hvis de er falne engler, siden Gud (sikkert?) skapte englene før oss.

At reptilene «eier» Jorden (hvis de er demoner), stemmer også hvis det er riktig at Satan laget en (dårlig) kopi av Jorden (The Matrix). Man kan dermed si at de «eier» den dårlige versjonen av Jorden, men at Gud «eier» den egentlige versjonen (prime reality).

smurfen
smurfen
1 år siden

Alt dette er jo skrevet i stein. Gud skapte menneskene der de bosatte seg i Edens hage og så kom reptilen/slangen med Eple som gav oss kunnskap som ville utvikle seg til teknologi som kunne slavebinde menneskeheten slik vi ser i dag. alle de vaksinerte kobles opp til en D Wave super computer og bli kontrollert av kunstig intelligens. MAo så var nok slangen/reptilene her på jord da menneskene ble skapt.

Menneskene ble skapt av Gud og The Watcher ( Guds Engler ) passet på oss til de fant det for godt å komme ned og ha sex med menneskedøtrene som ble til Nepilim hybrider. Det vi kjenner som onde ånder er avdøde Nephlimere.
De var forhatte og for å forhindre at de gikk igjen så ble skjelettene deres brent og knust til støv og spredd for alle vinder.

Det vi kjenne som demoner er Greys. Også omtalt som Aliens demoner.

For dette sviket så ble Satan og 1/3 av englene kastet ned på jorden, altså på Mount Hermon.

Fra den tid så har de prøvd å lage mest mulig helvete på jord og prøver å få oss til å bli mest lik dem. Materialistiske, grådige, krigerske osv osv … alt som er motsatt av Gud.

Som det står skrevet så skal Satan kontrollere alle mennesker på kloden, med grafen i satan sprøyten så kan han det.

Satanistene jobber hardt for å skape global hungersnød, økonomisk kollaps og energi krise og helt sikkert en del kriger som vi ser starten på nå.

Det blir alle mot alle, bror mot uvaksinert bror, bygd mot bygd, by mot by, land mot land. Allerede nå ser vi at det kommer meldinger overalt at de vaksinerte endrer seg, de blir hatefulle og onde, innen kort tid så vil vi uvaksinerte blir behandlet som kommunister og jøder før og under WW2. Snart begynner de å brenne ned husene våre og butikkene og sette oss i alle leirene de har bygd. Fra nå av vil det gå fort i svingene i akselererende tempo.

Men mye tyder på at Gud vil bryte inn i fri vilje nå som alle barn på jord skal injiseres med djevelsprøyten.

Her et barn som står frem med historien sin på nyhetene om hvordan hun ble voldtatt av Obama, Joe Biden og mange mange flere, hun var også på Buckingham Palace … flere hundre barn ble misbrukt . ondskapen kjenner ingen grenser. FBI og politiet samt Big Tech har prøvd å fjerne alle beviser og få henne til å tie for godt.

Hele verden minner mer og mer om Dantes skildringer av helvete.

Vi er den siste generasjonen og den desidert dummeste. I WW1 så måtte man jage folk ut av skyttergravene i WW2 måtte man tvinge folk inn i gasskamre. nå i WW3 så står folk i lange køer for å bli avlivet med djevel skuddet. Sukk ….

VICTIM: «BIDEN & OBAMA RAPED ME»: POWERFUL ELITES, CELEBS, DEMONIC SEX ABUSE RING

https://www.bitchute.com/video/jkOvtYzSPE9x/

Her er 35 episoder fra L. A. Marzulli med On the Trail of the Nephilim som også har produsert The Watcher serien.

Mike Yeadon, tidligere Pfizer-forsker sendte dette ut på torsdag der han blåser hele pandemien og planene deres uke for uke fremover. Greit å vite så man kan forberede oss deretter.

https://korsfestet.wordpress.com/2021/11/06/6-nov-2021-mike-yeadon-tidligere-pfizer-forsker-sendte-dette-ut-pa-torsdag-vi-naermer-oss-trinn-5/

e
e
1 år siden
Svar til  smurfen

Smurfen, jeg har forstått det og tolket det slik at de falne skapte barn med menneske-døtrene UTEN at de visste det. Altså de omskapte seg til å ligne kvinnens mann for så å ha sex med de, eller de er produsert via bortføringer og lab forsøk. DNA mix. Begge deler er jo voldtekt og overgrep, dermed forkastelig.
Derimot; Hva som er frivillig, gjensidig, med viten og vilje og i ekte/høyere kjærlighet ser jeg ikke på som noe galt. Men det er MIN mening. Var vel en grunn til at de gjorde grundig arbeid med å fjerne skjelettene til Nephilim, slik at de ikke skulle kunne klones?

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  smurfen

Smurfen: hvis Gud skapte Kunnskapens tre, så må han ha visst om (og planlagt?) tekno- buret vi sitter fast i, med skjegg og hår??

Er det ikke TYPISK, at KVINNFOLKET (Eva) fikk skylden for å snuse rundt i evigheten etter svar på livets store spørsmål??? Jeg bare spørrrrr!

I og med at det var slangen/reptilen som lokket Eva til å eve seg på eple- treet, så må reptilen ha prøvd å ADVARE Eva & co., slik at de kunne AVVÆÆÆRGE katta- strofen??? Ikke?

Og Evas naturlige nysgjerrighet skulle altså bli straffet med å hives ut av Haven! Herregud! Hvilken «Gud» er det dere kristne tror på, og tilber???

e
e
1 år siden

Rand Paul Promotes Bill To Stop ‘Disturbing’ Animal Testing

Dette er forkastelig, men dessverre foregår det enda verre ting enn dette.
NEI til dyreforsøk! Man kan kun bruke mennesker, og de må være myndige og må samtykke og må ha full oversikt over hva det er de samtykker til. ALT ANNET ER OVERGREP.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Master A: tusen takk for denne! Dette er bevis på det jeg har tenkt lenge; at også Alternativmessen har blitt kraftig utvannet. At det nå er så gale at selv Ertresvåg ikke fikk slippe til, sier noe om hvor politisk «korrekte» de har blitt. FY F……!!

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden

Mange av oss ble syke rett etter messen på søndag, og var syke i mer enn uke etterpå.
Vi observerte personer som «sprayet» ett eller annet Lørdag og søndag under messen i 11-2019.

Æ e aldri syk, men ble veldig dårlig i dagene etter messa.

Messa er infiltrert av mørket.

Observerte flere ting under messa, som ikke, blir nevnt her.

e
e
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Hva så du? Hvordan er energien siste to dager?

007
007
1 år siden
Svar til  e

If I tell you what I saw, and discoverd, I’ve to kill you.

It was a bad time in there.

Very dark force, entered on saturday and sunday.

e
e
1 år siden
Svar til  007

Huff så fælt. Vi får gjøre som Hege nevnte tenker jeg,

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Master A: vel, mange «kristne» nettverk og kirker er cover for satan- dyrkelse. (Se også serien «Arn», med nonne- klosteret…)

e
e
1 år siden

Og noen veldedige organisasjoner fungerer på samme vis. For ikke å snakke om det ingen snakker om.

A
A
1 år siden

Kristne, muslimer, jøder eller annet, spiller ingen rolle igrunn. Alle er basert på økonomi, og power.

Har ikke, noe reelt spirituelt over seg knyttet til » Gud «.

Sier noen de er kristne, så spør jeg : hvilken kristen kult ( katolsk ……. er du i ?

Gud, kan bare finnes en plass, og det er i hjertet.
Du er hva du spiser, helse ( kjøtt eller grønt ), eller søppel-mat,
du er hva du utfører, mot deg selv, eller andre, handlinger fra hjertet,
Du er hva du ytrer, positive ord kan forandre ett eller flere liv.
Negative ord kan ta liv.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Master A: ad mørke på messa: det er viktig å huske på at alternativ- bevegelsen (New Age- bevegelsen), ble startet av satanister, og at New Age henspeiler på the New World Order. Ikke rart at der er endel mørke der, da…

Aradorn
Aradorn
1 år siden

Helt enig.

Hva er det som ikke, gjennspeiler satanistenes verk, og mørkets makt i verden !?

organisasjon som røde kors er satanisk.

de hadde milliarder i overskudd….. hmmm… hvorfor har en slik organisasjon overskudd, når der sitter millioner av mennesker uten mat og medisiner og anne hjelp, som da denne sataniske organisasjonen er der for å hjelpe ?!?!?

i tilllegg, så gikk de vel for børs.

Hva gjør en slik organisasjon på børs ?!?!

De skal jo bruke hver eneste krone til å hjelpe andre ?!?!

Listen :

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Aradorn

Aradorn: du har helt rett; satanismen er over det hele, dessverre, og det du sier om røde kors er også sant.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  e

e: JA! NB: Dyreforsøk er også noe de står bak; alle former for lidelse er noe de nyttiggjør seg av.

ken
ken
1 år siden

One World Government on October 31 (Halloween)? | Dr. Gene Kim –

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  ken

5 G ________ 6,66 G beast

http://experimentalvaccines.org/2014/05/01/cdc-admits-vaccines-contain-a-carcinogen/

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Takk til Master A!

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  ken

Takk til Ken!

ken
ken
1 år siden

JEANETTE ARCHER «THE REAL TRUTH ABOUT HALLOWEEN 2021» https://www.bitchute.com/video/1CoXrbRBBpNs/
«Excuse the technical difficulties for the first 8 minutes we are fighting demonic forces that do not want this information getting out on any level!!!»

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Zombies :

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
1 år siden
Svar til  ken

Ken: takk!

e
e
1 år siden

Pink Rainbow: Lucky sign:

«Miracle to occure»

And so it did :) :) :)

All ære til «The lord» My true love :)

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Arizona :

sunshine :

The Divine Light Jazz :

Divine Mystical Chant: We Have Seen The True Light

Master Jesus :

https://youtu.be/D1eiUu0tYks

Archangles and Angles, music for healing the body :
https://youtu.be/C_e-XtC1dDI

The Sound Of Silence by Wuauquikuna | Panflute
https://youtu.be/ndUCNnhH03Q

https://youtu.be/V1bFr2SWP1I

https://youtu.be/ftst0mGzIv8

https://youtu.be/3BeKhlUzPUc

Simon & Garfunkel :
https://youtu.be/B9z87viDmOo

Sweet child O’mine :
https://youtu.be/HlEuo9aR7Qo

e
e
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

«Here is that Rainbow I’ve been praying for»