https://www.worldpoliticsreview.com/israel-palestinian-conflict-hamas-gaza-egypt/

-Israel finansierer Hamas, sier EU-topp

363 visninger
2 minutter lesetid

Skrevet av Jakob Nilsen

-Israel finansierer Hamas, sier EU-topp

EUs utenrikspolitiske sjef anklager Israel for å finansiere Hamas. Det passer inn med det den israelske statsminister uttalte i 2019 til politiske kollegaer: «Alle som ønsker å hindre etableringen av en palestinsk stat, må gå for å styrke Hamas og overføre penger til Hamas.»

Dette går sammen med det bildet flere har dannet seg: Hamas, som Al-Qaida og ISIS og andre muslimske ekstreme organisasjoner, er dannet og styrt av Israel og Vesten selv via etterretningstjenestene.

Et stikkord i den forbindelse, angrepet på Israel 7. oktober hvor Hamas har fått skylden, er dekkoperasjon/svart operasjon: https://en.wikipedia.org/wiki/Black_operation

SER SAMMENHENGEN: EU-topp Josep Borrell innser at Israel har vært med på å danne og støtte Hamas. Noen norske politikere eller sionister som tør å tenke tanken offentlig? Vi venter spent.

I bildet er også: Falsk flagg-operasjon.
https://en.wikipedia.org/wiki/False_flag

Angrepet førte til Israels angrep på Gaza hvor det per nå er oppgitt 25 100 drepte.
https://www.aljazeera.com/news/liveblog/2024/1/21/israels-war-on-gaza-live-deadly-israeli-attacks-across-gaza

Artikkelen om EU-sjefen finnes her:
https://thepeoplesvoice.tv/eus-top-diplomat-accuses-israel-of-creating-financing-hamas/
https://www.info wars.com/posts/eus-top-diplomat-accuses-israel-of-financing-hamas/

Smarte triks

Og en historisk parallell finner du på dette stedet – om hvordan britene styrte sitt imperiet via «counter-gangs»: https://www.ukcolumn.org/article/gangcounter-gang-operations-dearloves-sleight-of-hand-and-the-wuhan-lab-psyop

Det gjaldt Kenya, blant annet kan en lese:

«Under sitt arbeid i Kenya erkjente Kitson at når de er i undertall og står overfor organiserte uavhengighetsbevegelser, er det rett og slett ikke særlig effektivt for tynt spredte kolonialister å forsøke å slå dem ned med makt direkte og mye klokere å endre spillereglene ved smarte triks. Formelen for å endre spillet er å dyrke en eller flere opposisjonsgrupper til en kraft som utgjør en trussel mot imperiet, og deretter å dyrke en motgjeng til denne opposisjonsgruppen for å skape et nytt sett med konflikter innenfor målgruppen (derav terminologien «gjeng/motgjeng»).

Mens det valgte samfunn blir polarisert av de to stridende (men til syvende og sist kontrollerte) opposisjonsbevegelsene, blir den genuine uavhengighetsbevegelsen ganske enkelt spredt og fortapt i kaoset.»

Hamas er en forstørret «motgjeng» eller kontrollert opposisjon?

Israels leder Netanyahu nekter for det: Iran har skylden for Hamas og har støttet organisasjonen med «penger, trening og våpen og teknologisk kunnskap» pluss etterretning.

Men hvis EU-sjefen har rett, så var angrepet på Israel 7. oktober en «svart operasjon» hvor Israel i praksis angrep seg selv og egne innbyggere for å få en begrunnelse til å utslette eller flytte palestinerne på Gaza med støtte av USA og samtykke fra Europas eliter.

Sikkerhetsstans 7. oktober

Her er ett punkt som peker på muligheten for en «svart operasjon» 7. oktober, framført av general Flynn: “Det ble tatt en beslutning om å ha en sikkerhetsstans den 7. oktober i 7 timer”. Denne informasjon kom etter at Israels leder fikk fram en plan om å flytte den palestinske befolkningen til Europa og USA – deler av den israelske hæren lot Hamas-angrepet skje.

https://choiceclips.whatfinger.com/2023/12/28/general-flynn-has-the-intel-a-stand-down-order-was-given-to-allow-hamas-to-kill-israelis-holy-sheet

Mer om hvordan et land samarbeider med radikal islam:

«Et annet eksempel, I 2017 Islamsk stat eller ISIS påtok seg ansvaret for knivstikkingsangrepet I London som drepte 8 og skadet 48 mennesker. I følge den britiske historikeren Mark Curtis, forfatter av «Secret Affairs: Britain’s Collusion with Radical Islam», hadde en av de tre angriperne angivelig blitt” trent av britiske og amerikanske ‘forbindelsesoffiserer'”, som en del av en” skjult ” operasjon i Libya, ettersom andre terrorister blir trent til å kjempe i Syria mot regimene USA og britiske regjeringer ikke liker. Vestlige regimer trener kommende terrorister, som deretter fortsetter å begå handlinger av … terrorisme. Og slik fortsetter det.»

Muligheter for fred

EU-toppen, Josep Borrell, kom med sine uttalelser før et utenriksministermøte i EU hvor representanter fra Israel, palestinske myndigheter og arabiske land deltar. Konflikten i Gaza skal diskuteres og videre mulighetene for fred.

Borell er klar på at den eneste fredelige løsningen er opprettelsen av en palestinsk stat – som kanskje må opprettes uten Israels samtykke.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

4.5 4 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Iranskstøttet milits gjør mer for å forhindre folkemord enn norske myndigheter

Neste artikkel »

Klimabløffen når nye høyder: Nå må du drikke mindre kaffe

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x