Visste du?

6.7K visninger
2 minutter lesetid
122

Print gjerne en flyer og heng dem på Mcdonalds resturantene og andre steder hvor mennesker ferdes.

BigMac i mnd er 50 norske kr(ca) 50kr pr mnd blir 600 kr for ett år,600 kr er (ca)95 dollar.

50.kaliber sniper rifle er det “vanligste” våpenet i det amerikanske militæret.

Pris for en 50.kaliber kule er 2dollar(ca).(det sto alt fra 1,25-1,95,dette er pris PER kule,ikke for et magasin eller en boks med ammunisjon.)

Det koster 2 dollar for å drepe en person. Hvis man da spiser en Big Mac i mnd bidrar du til 46 døde barn i løpet av 1år, 46 barn som aldri får vokse opp,46 barn som aldri får bli gamle.

Happy meal gjør kansje dine barn glad, men dine barns matvaner dreper barn i Gaza, Bagdad og i Afghanistan.

En happy meal er vel ca 35kr,35 x 12 er 420kr,420kr er ca 67 dollar,2 dollar pr kule,spiser ditt barn da en happymeal pr mnd er det 32døde barn i løpet av et år.

Mcdonalds dokumentar om lønnfusk, gjennsolgte gamle burgere, og andre vinklinger rundt verdens største resturantkjede med rimelig sans for slavearbeid. http://svtplay.se/t/103466/dokument_inifran

Hva er galt med Mcdonals?

McDonalds bruker en formue på reklame for å prøve å få et godt rykte som en “grønn” bedrift og et fint sted å spise på. En såkalt “resturant”. Barn lokkes til McDonald Smith med løfter om “gratis” leker og andre salgsfremmende triks. Men bak Ronald McDonald viser virkeligheten for pengene er Mcdonals eneste interesse. Å gjøre profitt på alt og gi blaffen i miljøet og dyr som blir drept for profitt til McDonalds.

McDonalds sulter de fattige

Mens millioner av mennesker sulter, bruker Mcdonalds kollosale store områder i fattige land til stell av dyr og dyrking av korn. Dyrene vil bli spist opp i den vestlige verden. McDonalds bidrar med millionbeløp til kjøtt industrien og folkeopplysningskontorer om kjøtt for å råde folk til å spise mer kjøtt. 145 millioner er brukt korn og 21 millioner tonn kjøtt og innmat. På en vegetarisk kosthold ville Norge vært selvforsynt.

McDonalds ødelegger jorden

Verdens vakreste regnskog er ødelagt i en fryktelig fart. McDonalds har blitt tvunget til å ikke bruke storfe i regnskogsområder sånn at skogen vil vokse tilbake. De multinasjonale selskapene og deres måter å bruke dyrkbar jord betyr at lokalbefolkningen må flytte et annet sted, og det fører til at mer regnskog blir ødelagt. McDonalds er det største selskapet som bruker mest kjøtt i verden. Alle sumpgas/metan dannet av kjøttindustrien og husdyr er en av de største årsakene til global oppvarming. Hvert år bruker Mcdonalds tusenvis av tonn unødvendig innpakningspapir i stor grad som ender opp i våre gater, eller begravet i store søppelhauger.

McDonalds ødelegger helsen din

McDonalds annonserer sin mat som “sunn”, men er ganske farlig for helsen din. Deres mat er full av fett, sukker og salt og inneholder lite fiber og vitaminer. En diett av dette kan føre til hjertesykdommer, kreft, diabetes og andre sykdommer. Maten inneholder også mange kjemiske tilsetningsstoffer, noe av dette kan også føre til dårlig helse og hyperaktivitet hos barn. Ikke glem at kjøtt er et flertall av alle matforgiftning relaterte hendelser. 1991 Mcdonals var ansvarlig for en matforgiftningsepidemi i Storbritannia, som førte til at mennesker led av alvorlig nyresykdom.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

122 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Huey Long: Share the Wealth +

Quote: December 1934. Huey Long speaks passionately about income inequality and the wealthy in the United States.

Source,
“Every Man a King” – Reviving the American Populist Tradition – William Jennings Bryan and Huey P. Long http://www.abeldanger.net/2013/03/every-man-king-reviving-american.html

Quote: “Share our Wealth” explained by Huey Long on the U.S. Senate floor .. Listen to Long and see if he was the monster he is portrayed to be at Yale and Harvard and at Rockefeller Center. Huey P. Long’s Plan to “Share Our Wealth”. Before he was assassinated, the great populist known as “the Kingfish” laid out his drastic plan to put the multibillion-dollar bankrolls of the super-rich into the service of the American people… Huey Long’s “Share Our Wealth” Radio Speech ..

“En parallell til utviklinga av forretningsdrift og kriminalitet innen barnevern. The prison industrial complex ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/til-barnets-beste-staten-som-omsorgsperson/comment-page-11/#comment-97068

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Usunn kost kobles til lavere IQ

http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7500970

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Flott at du tar opp dette. Som linken viser, mer grimt stoff skal man lete lenge etter, og det fins omtrent i all mat fra de store matkorporasjonene. Dette må ta slutt!

kj
kj
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

… Dog tillater jeg meg selv å eie en liten misstanke om at De Herr Armin, har kommet inn i den malstrøm av et noget mulig fohøyet selvbilde av hva nettopp gjelder sin egen persons betydning for vårt lands øvrige velbevarende befolkning … ! og at De heretter kun bør innta frysetørret matvarer for dertil ikke øke ditt eget legemes innhold av dette meget farlige stoffet, DHMO! Ikke?

Lumpfish
Lumpfish
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hehehe, du tuller nå, sannt? Dihydrogenmonooksid? også kjennt som H2O?
tommel opp fra meg:)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lumpfish
13 år siden

Dihydrogenmonoksid er jo vesken Skepsis sektens ledere i FN ville forby for kort tid siden he he

FN-delegater ville forby vann

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article2048292.ece

Enig med Armin og Huskerlahvot, det er noe jævla dritt at alle råvarer som kjøtt og fisk blir injisert med vann, avfall og kjemiske fosfater uten at det blir opplyst på embalasjen med argument i å øke vekt og profitt for å bli konkuransedyktige med utlandet
Produsentene selv vil ikke røre råvarene dem selv ødlegger med greip engang

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7346529

Imponert over de “tøffe” skepsisfolkene sitter trygt hjemme og spiser popcorn mend de rakker ned på Armin som satser liver sitt på vår frihet

Her er en flott artikkel fra Dagbladet i dag som forteller hvordan skepsis nettverkets grunnleggere sprenger egen befolkning i luften og hvordan dem styrer Norge fra innsiden :D

Bravo DB :)

http://www.dagbladet.no/2011/02/10/kultur/debatt/kronikk/etterretning/15358835/#comment_5278970

Lumpfish
Lumpfish
Anonym
Svar til  smurfen
13 år siden

“Deltakere på klimamøtet i Mexico tidligere denne måneden ble lurt til å støtte et forslag om å forby vann. En konservativ lobbygruppe sto bak tullekampanjen.”
Så til og med de onde mesterhjernene bak allt lot seg lure? Dette viser at også FN-toppen burde skjekke naturfagkunnskapene sine, helt enig!
Men det gjør det ikke mindre morsomt at Armin hoppet rett på en artikkel fra ikkepedia. Dette er jo en tulleside, forfatterne bak mener ikke noe annet enn å underholde med den. Han leste den jo ikke ferdig en gang, nederst står det jo linker til “se også: Vann, H2O”.
Hvis han ville protestere på at noen rådvarer blir injisert med vann, slik som du sier, kunne han ha sendt en link til en litt mer seriøs side i det minste? Hvor Armin befinner seg, eller hva han gjør, har heller ingenting med denne tåpelige påstanden å gjøre. Men for all del, han skal ha respekt for å dra ned til Egypt for å repotere (har ikke lest artikkelen, desverre).
Og hva er det du babbler om med “skepsis nettverket”? Denne artikkelen handler jo om et overvåkningsnettverk etter andre verdenskrig.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Lumpfish sier: “Men det gjør det ikke mindre morsomt at Armin hoppet rett på en artikkel fra ikkepedia. Dette er jo en tulleside, forfatterne bak mener ikke noe annet enn å underholde med den. Han leste den jo ikke ferdig en gang, nederst står det jo linker til “se også: Vann, H2O”.”

Jo, det gjør det langt mindre morsomt. Som du sier leste ikke armin hele artikkelen, og det er en vesentlig forskjell på en person som del-leser en artikkel (fordi han nå har langt viktigere ting å gjøre?) og et selvutnevnt ekspertpanel som marinerer seg selv i epoxylim før de maler hele båtdekket og tar mageplask på limpinnen så det spruter i alle kanter. Det er du enig i?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Ikke sant Lumpfish :)

Måtte le litt av siste avsnitt i Wikipedia artiklen

DHMO i utelivet
Mange serveringssteder i Oslo mistenkes for å distribuere DHMO til sine gjester. Politiet har vanskeligheter med å kartlegge denne aktiviteten da serveringsstedene sjelden skriver på menyen om tilbudet og de som kjenner til det gjerne avtaler med bevertningen om å motta en dose på spesielt grunnlag, og betalingen ikke skjer i form av penger, men heller i form av tjenester. En populær oppfatning er at DHMO kan redusere bakrus fra alkohol, mens følgene ved å slutte med DHMO er dokumentert å være langt mer alvorlige

He he

Artiklen handler om NATOs secret army Gladio som var CIA finanisert og kontrolert som også er fult opprativ den dag i dag
E14 og Gladio var også sammen med CIA godt inne i spreningen av WTC og pentagram som du kan lese der
Det var også dette Gladio nettverket som sammen med CIA oprettet det globale desinfo skepsisnettverket :)

Sånn nå har du lært noe i dag også Lumpfish :)

Lumpfish
Lumpfish
Anonym
Svar til  smurfen
13 år siden

@Sigr
Uansett hva armin driver med, burde han ta seg tid til å lese en artikkel før han sender den. Gjør han ikke det, har jeg lov til å le litt av den;)
Dessuten vil jeg påstå at klimapanelet fikk presentert spøken på en litt annen måten enn gjennom ikkepedia.org. Viser hvor lite kildekritisk Armin egentlig er. Men som sagt, jeg syns ikke det er bra at FN-folken gikk på den. Så var det heller ikke politikerne som fannt ut om klimaproblemet, men forskere. De vil jeg tro hadde ikke gått på FRP sin lille spøk.


Ja, ikkepedia har mye morsomt;)
Stiller meg veldig tvilende til et CIA opprettet skepsisnettverk, som har som mål å stoppe dette lille forumet. For min del liker jeg bare å argumentere imot når jeg syns noe her er litt veldig muffins;)

Men uansett, ser på dette som et lite glipp fra Armin, ikke annet enn morsomt.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Lumpfish sier: “Så var det heller ikke politikerne som fannt ut om klimaproblemet, men forskere”

Hvilke klimaproblemer?
Jeg håper ikke du mener menneskeskapt global oppvarming, for det er fremdeles ikke lagt frem bevis for noe slikt. Denne diskusjonen har jeg hatt med klimakulten i årevis, og det er fremdeles ingen som har klart å fremskaffe rådata.

Lumpfish
Lumpfish
Anonym
Svar til  smurfen
13 år siden

@ Sigr
Skal vi virkelig ta denne diskusjonen her? Har ikke NyS enn eller annen rebelsk artikkel om global oppvarming? Hvis du godkjenner målinger foretatt av forskere, og samtlige seriøse forskningsartikkler/bøkerosvosv som gode bevis, kan jeg gjerne sende deg noen. Helst i en annen trå, jeg har ikke lyst til å spamme for mye om noe som er offtopic her.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Lumpfish du kan bruke den her:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/12/climategate-ser-ut-til-a-bli-en-enda-st%C3%B8rre-skandale/

Det jeg etterlyser er rådata og vitenskaplige bevis som er i den befattning at det kan etterprøves.

Lumpfish
Lumpfish
Anonym
Svar til  smurfen
13 år siden

@Sigr
Ville bare melde fra om at postet litt under den artikkelen du sendte. Ser fram til en liten diskusjon!:)

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Lumpfish
13 år siden

Haha, ja jeg fikk med meg denne flausen.

Men det er dog noe alvor i det også. Det viser at klimakulten er villige til å akseptere og innføre hva som helst i klimaets navn, og at hele klimapaneler er besatt av udugelige folk som er uta av kontroll. Men det viste vi i grunn så å si fra dag en. Om de ikke vet hva de stemmer for er tydligvis ikke så farlig for klimatologistene.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Lurer på om dette har utspring i dh2o som er destllert vann eller demineralisert vann? Vann som binder til seg og tapper mineraler i kroppen og fører til raskere vannforgiftning. Ikke spesielt sunt. Vann er ikke alltid sundt.

Om staten hadde hatt råd burde man se på andre metoder for å sikre rent vann.
Å bytte ut familiegraver, kloakkledning(asbest) med vannledning side om side, hadde vært et alternativ. Man får komme seg til fjells og til kildevannsoppkomme, det er vann det. Jeg som har hytte på fjellet, koser meg som om det skulle være vin. Kanskje Jesus vandre rundt i fjellene :-)

Lumpfish
Lumpfish
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ånei, du tok meg! Jeg blir betalt av Israel for å le av en morsom kommentar;P Verdens gøyeste jobb?

Lumpfish
Lumpfish
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ikke helt, jeg jobber ved pcn akkurat nå faktisk, så dette er en hyggelig pause;)

Lumpfish
Lumpfish
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Å rope at du tulla, er forresten en litt småteit måte å ro seg unna på, men la gå.

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ja, det blir litt sånn…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ha ha ha, det klippet ditt var priceless, Armin;o)

Fyren ønsker at det wikipedia skriver om Gazaflåten skal være balansert…

Og sionistisk av natur;o)

Lol…

Så mye for det balanserte!

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

– Det vi fant ut er at ungdommene med det vi kaller et vestlig kosthold hadde over dobbel så stor sjanse for å utvikle ADHD, sammenlignet med de som hadde et sunnere kosthold, etter å ha justert for en del sosiale forhold, sier Oddy til instituttets hjemmesider.

Med vestlig menes det at kostholdet inneholder mye take away-mat, stekt og behandlet mat. Rett og slett mat som generelt har høyt raffinert sukker- og mettet fettinnhold.
Å spise sunt innebærer å ha et kosthold som inneholder mye frisk frukt og grønnsaker, fullkorn og fisk. Dette har høyere innhold av både fiber og omega 3.
http://dinmat.aftenposten.no/content/view/full/39845

Ann
Ann
Abonnent
13 år siden
Michelle
Skribent
13 år siden

Jeg visste ikke at McDonald er en av de 13 illuminati familiene? OMG..

Frits Springmeier’s – http://www.bibliotecapleyades.net/esp_autor_springmeier.htm

bok “13 Bloodlines of The Illuminati”:
http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/index.htm

foredrag:
http://video.google.com/videoplay?docid=-2694841576971107107#

Tom_B
Tom_B
Abonnent
13 år siden

Enig. Som forbrukere på denne planeten må vi bli mer bevisste hva og hvordan vi bidrar til ressursbruk. Vi klarer oss rett og slett ikke uten. En interessant artikkel relatert ressurser – og prediksjoner for menneskeheten. Svært realistisk, om enn ikke spektakulært:
http://www.physorg.com/news196489543.html

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Uansett hva man måtte mene forøvrig om MacDonalds,så er det alt for dyrt der i forhold til hva du får.Dette i tilfelle man tør å spise der i utgangspunktet-da.
Så små porsoner som du får der,og til den prisen er egentlig forbeholdt gourmet-resturanter,og jeg kan vanskelig se at MD passer inn helt i det sjiktet. Så det er altså dobbelt grunn til å boikotte fillesjappa!

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Kosher mat skal være ferskt, rent og sunt sies det. Men lider dyrene fælt? Er ikke sikker på dette..

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

“Neste gang du starter en samtale, begynn med å være hyggelig.”

Kloke ord, Armin. Dette er noe vi alle bør øve oss på, syns jeg. Ting blir også mer behagelig da.

Bidalaka

Hva mener du? Skal vi slutte å spise?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Min “slutning” er like logisk som startartikkelen. Premissene der er at ei krone brukt på McDonald’s her i Norge går uavkortet til å ta livet av barn. Mitt byks fra Norvegia til barnedrap er akkurat like gyldig. Det er til og med en norsk bedrift som lager en av de mer brukte ammunisjonstyper til .50 MØR.

Det er enkelt å finne noe negativt om maten på McDonald’s uten å bli helt absurd. Hva med å forsøke det?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg leste den linken to ganger uten å finne noe om overskudd som blir sendt til Israel eller investeringer i krig. Kan du hjelpe meg med å finne det, er du snill?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Da har jeg skummet gjennom den andre artikkelen også.(Fikk ikke noe svar-ikon under ditt siste innlegg så jeg la det her i stedet.)

Linken er et abstrakt om en større diskusjon med utgangspunkt i den kjente påstanden om at to land med McDonald’s-restauranter aldri har gått til krig mot hverandre. Fører så McDonald’s til fred eller fører fred til McDonald’s er spørsmålet.
Etterpå diskuteres det mer generelt om hvordan markedet for å investere i forskjellige land påvirkes av risikoen for konflikt, vold og ustabilitet. Den generelle konklusjonen er vel at kapital ikke er glad i noen av delene, siden det er bad for business.

Generelt er linken et godt argument /mot/ din påstand.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Oppfølging: leser du dine linker i det hele tatt? Den første linken hadde ordet ´wars´med, i sammenheng ´fast food wars´altså kampen om markedsandeler internt mellom burgerfirmaene, og var generelt en kjøpsanbefaling for McDonald´s-aksjer. Den andre inneholdt ord som konflikt og krig, men altså i konteksten av fenomener som storkapital ikke liker.

Googlet du ´McDonald´s + war´og serverte meg de to øverste linkene? Forventet du ikke at jeg skulle lese dem?

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Synes det var en interesant artikkel du lenket til:

On 8 December 1996, Thomas U Friedman published his Golden Arches Theory of Conflict Prevention, which states that, “No two countries that both have a McDonald’s have ever fought a war against each other.” The rationale, according to Friedman, is that when a country reaches the level of economic development required to support a McDonald’s, people in that country will stop fighting wars for fear of the resultant economic and personal losses. McDonald’s, as a global foodservice retailer, represents not just a quality standard of living, but also, in the words of James Cantalupo, president and chief executive officer of McDonald’s International, “a symbol of something–an economic maturity and [openness] to foreign investments.

http://www.britannica.com/bps/additionalcontent/18/35581041/FOREIGN-DIRECT-INVESTMENT-AND-INTERSTATE-MILITARY-CONFLICT

og så kan man diskutere: Is it the presence of McDonald’s that induces interstate peace? Or is it the absence of interstate military violence that leads to McDonald’s investment?

interesant artikkel om globalisering. …men den sa ingenting om Israel.

Får en liten fornemmelse om hvorfor du ikke understøtter påstander i artikkeler med referanser.

Forsto heller ikke sammenhengen med at en burger koster penger, og det gjør kulene som blir brukt til å drepe barn også.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Det er forresten ikke sant at det aldri har vært krig mellom to land med McDonalds. Fantes McDonalds i både Serbia og Kroatia under krigingen der på 90-tallet. Myth busted.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Sjokomelk

De het Jugoslavia på den tiden tror jeg :-)

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Nope. Jeg var der som FN-soldat under krigen, (i 1993-1994) og besøkte McDonalds både i Beograd (Serbia) og Zagreb (Kroatia). De var da to separate land.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Greit nok det, men det handlet vel om at Kroatia ville løsrive seg fra Jugoslavia. Ble McDonalds bygget under krigen?

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Du har rett i det. Først Slovenia, så Kroatia, så Bosnia. Og McDonalds var nok etablert i Jugoslavia før krigen. Ser den. Like fullt…

3e
3e
Abonnent
13 år siden

En ting er at du ikke har noe som helst peiling på økonomi (I likhet med de fleste andre skribentene på NS), men vennligst ikke kall meg nazi når dere selv legger ut nazistisk propaganda som f.eks: “Noen spørsmål om holocaust”. At Nyhetsspeilet deler tobokstavsforkortelse med Nasjonal Samling gjør det hele bare enda bedre.

Jeg er ikke for krig. Her støtter jeg den amerikanske anarkokapitalisten Murray N. Rothbard sitt utsagn: “War is the health of the state”, et sitat som du kanskje burde tenkt litt over, ettersom brorparten av artiklene du har skrevet er ynkelige rop om mer stat og mindre frihet.

Dessuten er du blind på venstre øye. Du makter ikke å se trusselene som oppstår ved en imperialistisk islamisme, ei heller det store lommetyveriet som går under dekknavnet “velferdsstaten”.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

En Norvegia koster ca 80kr kiloen. Spiser man ett kilogram i måneden blir det 960 kroner. Det koster omtrent 12 kroner å ta livet av et menneske. Det er som alle vet amunisjonsprisen som teller. Hvis du spiser ett kilogram Norvegia i måneden, så bidrar du til 80 døde barn i året. 80 barn som aldri får vokse opp, aldri gå på skole.

Lørdagspizzaen og matpakken din er ansvarlig for at barn dør. Gjør noe nå.

Ergon
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

En liten bønn til alle her inne på Speilet: Vennligst ikke benytt Nazi-navnet i negative vendinger, men kun i positive. Det er jo nettopp en av de grunnleggende hersketeknikkene til den internasjonale jødedommen bak NWO=JWO at vi skal se og omtale verden fra deres vinkel og med deres ord.

Personlig er jeg stolt over den æren jeg vises når makthaverne og deres propaganda-apparat og nyttige idioter kaller meg det.

Jeg minner om Speilets valgsprog: “Se gjennom illusjonene og bli fri”. Nazismens ondskap er en av de grunnleggende illusjonene som er opphøyd til dogme som JWO bygger på.

3e
3e
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Du er for anarki? Som skriver artikler mot privatiserte fengsler? I et anarki er ALT privatisert. Det motsatte av privatisering er nasjonalisering – nemlig at staten eier det. Du er intellektuelt uærlig dersom du både står for anarki og nasjonalisering på en gang.

Høyre-venstreaksen finnes ikke? Pussig. Kan du dokumentere det litt dypere, eller er det bare nok en påstand du har hentet fra Infowars.com?
Islamisme finnes – og den har også fått grobunn i det som er kalt “multikulturalisme” (også kjent som vestens måte å begå selvmord på).

Otto
Abonnent
Svar til  3e
13 år siden

Sjekk om sivil- og bedriftsøkonomer har reell peiling på økonomi, inklusive det økonomiske systemet vi har levd under i generasjoner, Truth Quantum attacks ruling dogmas

* Jeg trodde inntil nylig at jeg var godt utdannet innen økonomi, fungerte utmerket i jobbsammenheng og privat, men oppdaget at jeg kun hadde tilstrekkelig kunnskaper om det etablerte systemet og ikke den innbygde svindelen

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

Slik går det når man spiser Mc-D mat:
http://www.ekornveien.com/v-ting/EnAnderledesHagefest.wmv

…sorry, klarte ikke å dy meg.

Aisha
Aisha
Abonnent
13 år siden

Til dag9g:
Får ikke svarknapp på siste innlegget ditt. Vil bare si at du har ikke noe å tape på å prøve det. Jeg har ikke noe negativt å si om fasten. Du står jo fritt til å legge det opp slik du ønsker og etter hvordan det vil passe til din fysikk og psyke.
VI er pålagt å faste i 30 dager med faste regler for hvordan det skal foregå. :)
Lykke til

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
Svar til  Aisha
13 år siden

Det blir veldig feil og si at du skal faste 30 dager, når du kansje trenger 10 dager.
Faste er ikke pga du skal tilfredstille noen mensker i en trosrettning eller Gud, det er for en nærmere kontak,og med det åndelige og ditt indre. Og desuten renser det kroppen for giftstoffer¨.
Tror du egentlig ikke at faste er indivduelt, men noen religioner har gjort den til en regel. Ja vi spiser når solen går ned og faster på dagen for det har en imam eller profet bestemt.
Når du ser feks de som faster i bibelen, så er det ofte for og kunne lytte til Gud eller fokusere det indre til og klare og lytte for og høre hva Gud hadde som svar på bønn.

Så alltså noen trenger ikke og faste i det hele tatt for og klare og høre svar , men kansje trenger det for og rense kroppen og andre omvendt eller begge deler, og alt er helt forskjellig ettersom hvordan kontakt med det åndelige og kroppens forbrenning. Ikke hiv deg på en tung faste hvis du feks har sukkersyke, men ta en lettere variant som er bra for deg. Alt er individuelt. :)

Bare mine tanker rundt faste.

(PS. Har ikke giddet og fastet mere en 2 dager selv, så jeg har ikke noe erfaring og skryte av.:) )

Aisha
Aisha
Abonnent
13 år siden

lenge siden sist jeg skrev her inne.
stå på Armin. du gjør en bra jobb. beundrer deg og andre på nyhetsspeilet for deres brennende engasjement. Når det er sagt så vil jeg også bidra med mitt syn på mc donalds og maten deres.
Lenge levde jeg i uvitenhet og spiste i ny og ne på mcdonalds. Etter å ha satt meg litt inn hva mcdonalds egentlig serverer forsvant burger og pommetfrites lysten raskt.
har hørt at jordbær milkshaken deres ikke inneholder en eneste jordbær. har også sett klippet der pommet frites varer varer og varer i flere uker uten mugg og annet shit.
min personlige erfaring som virkelig gav meg en aha opplevelse var da jeg syndet og spiste mcdonalds etter ett år. jeg ble meget slapp, dårlig, oppblåst og sløv og tappet for energi. dette bare bekreftet at mc donalds mat er “søppelmat” !!

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Aisha
13 år siden

“50.kaliber sniper rifle er det “vanligste” våpenet i det amerikanske militæret.”

Hva menes med dette egentlig?

Jonny
Jonny
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Prøv og tilgi Armin for den. Eg trur han er mest vant til og slås med tusj og bannere.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

“Halvannen mil”?

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Neppe metriske mil. Mest sannsynlig 2.400 meter, altså halvannen mile.

Da9g
Da9g
Abonnent
13 år siden

Skremmende lesing! Jeg har de siste årene prøvd å spise sunnere, men etter bare å nå ha lest bare et par artikler om tilsetningsstoffer i mat virker det nesten håpløst. Eneste muligheten er vel å bli vegetarianer og dyrke all mat selv (bare synd at det beste som finnes er en stor god biff med peppersaus).

Spirer høres interessant ut. Må nok prøve det. :)

Men jeg har lest litt om fasting, både som en måte å rense kroppen for giftstoffer og å kurere sykdommer som f.eks. kreft. Må si jeg er litt skeptisk, men lurer på om noen her har erfaringer med dette og eventuelt andre metoder for rensing.

Aisha
Aisha
Abonnent
Svar til  Da9g
13 år siden

dag9g…
Jeg er muslim og faste er jo en del av vår religion (ramadan). Har også hørt at fasting renser kroppen. Ulike kroppsdeler som jobber med matprosessen/fordøyelsen osv.får hvile. Har masse erfaring med faste.. ;) vi spiser ved soloppgang.. spiser ingenting til sola går ned. det blir lange dager uten mat og drikke. fastemåneden varer i 30 dager (i år er det i august). det aller mest positive med denne måneden er at maten ikke er i fokus… det er det åndelige, nærkontakten med Gud, gavmildheten, ydmykhet og takknemlighet for det man har, som står i fokus.
Lykke til hvis du prøver deg på fasting. :) Vil også si at de første dagene er de tøffeste også venner man seg til sulten.

Da9g
Da9g
Abonnent
Svar til  Aisha
13 år siden

Jeg tenkte litt i retning av hvordan man føler seg både under og etter fasten, om det er noen merkbare forskjeller osv.

Tenkte litt på en ukes juice-fasting (kun tillat å drikke litt nypresset fruktjuice og vann) for å prøve, men er som sagt litt skeptisk

Aisha
Aisha
Abonnent
Svar til  Da9g
13 år siden

det er jo veldig individuelt hvordan du føler deg under fasten. det kommer ann på i hvor mange timer du vil faste.. selve fastingen gir en følelse av sult.. men som jeg nevnte i mitt svar så kommer det andre i fokus og det gir deg energi. en følelse av behag, styrke og utholdenhet. en juice diett høres ikke så verst ut heller.
hva tror du da? tror du at å ta pause fra mat vil være godt for kroppen ?

Da9g
Da9g
Abonnent
Svar til  Da9g
13 år siden

Etter hva jeg har lest er det mange helsemessige grunner til å faste. Å kurere kreft ved å ikke spise på en måned høres litt rart ut, men om man bare tenker på det å få renset ut alle avfallsstoffene man har samlet opp så høres det veldig positivt ut. Er bare skeptisk og tenker at det kan finnes negative sider også, eller at alt jeg vil oppnå er å pine meg selv og miste litt kroppsvekt, derfor ville jeg spørre om noen hadde erfaringer med faste før jeg prøvde selv.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Mulig jeg er litt knepp, men jeg skjønner ikke konsekvensen av at et burgerkjøp kan/vil medføre drap. McD bruker vel ikke makt på bøndene? McD investerer vel ikke overskudd i våpen og krigføring?

For øvrig kommer all mat som selges på norske McD fra Norge. Det er iallefall det dem sier. Når det er sagt synes jeg maten deres smaker dritt, og jeg får en litt klalmende pg tom metthetsfølelse etter et måltid der. Det er kanskje derfor jeg besøker et slikt sted maks en gang i året.

Litt om temaet rundt denne industrien tas opp i filmen Fast Food Nation.

Bjørn Christer
Abonnent
13 år siden

Flott at du setter fokus på dette Armin!
Men å blande inn gasser som en årsak til global oppvarming blir vel litt drøyt på en så opplyst side som nyhetsspeilet?
Det er jo et faktum at alle planetene i vårt solsystem opplever “global oppvarming”. Oppvarming og andre endringer på planeter skyldes i stor grad solaraktiviteten som igjen kan komme av høyere frekvenser lenger ut i galaksen.
Peace.

Reidun Carstens
Forfatter
13 år siden

Killing me softly.
Dette er den aller beste beskrivelsen om McDonald’s.

Nutrition and Cancer har forlengst varslet om at kunder hos McDonalds, Burger King, T.G.I. Friday’s og flere andre amerikanske fastfoodkjeder ofte får i seg et sterkt kreftfremkallende stoff via maten som serveres på disse stedene. I grill-kyllingprodukter ble det funnet PhiP, som selv i små mengder øker sjansen for å få kreft betydelig.

Phip kan forårsake skade på DNA som kan føre til kreft, blant annet prostatakreft og brystkreft. Studien ble ledet av Kristie Sullivan, og hun forteller pcrm.org at de fant PhiP i hver eneste av de hundre stikkprøvene de tok.
http://www.pcrm.org:80/news/release081016.html

Vår kost er i dag så full av kjemiske giftstoffer at kroppen ikke greier å skille giftene ut like fort som de kommer inn. Over år blir kroppens vev og organer så forstoppet av giftige avfallsstoffer at den til slutt blir helt utmattet og den gir rett og slett opp. Kroppen er ikke lenger i stand til å restituere seg og kurere seg selv. Sykdommer utvikles derfor gradvis i kroppen. De første signaler er lettere symptomer som øker etter hvert og til slutt ender det opp i alvorlige lidelser som invaliditet, sterke kroniske smerter og alvorlig kreft.
Alle som gomler i seg denne maten daglig er forlengst ferdigbalsamerte.

Kjemiske forbindelser som i små doser har en sterk evne til å hindre biologisk aktivitet.Blant de vanligste er sorbinsyre (E 200) og benzosyre (E 210) og salter av disse.

Fastfood-kjedene er utmerkede steder man rett og slett kan spise seg syk.

Og hva inneholder egentlig maten på McDonalds?

Stikkord: Sterile fabrikker, tilsetningsstoffer og en papirpose.

http://no.wikipedia.org:80/wiki/Tilsetningsstoff_(næringsmidler)

Det viser seg at McDonald-mat kan tåle å ligge i romtemperatur i årevis uten å mugne.

Karen Hanrahan hevder å ha en hamburger fra 1996 som ser like muggfri og fin ut den dag i dag. Proppet full av konserveringsmidler og er rekke stabilisatorer. I tillegg benyttes en mengde kjemikalier i frityroljen.

Den kan beskues her :
http://aht.seriouseats.com/archives/2008/09/12-year-old-mcdonalds-hamburger-still-looking-good.html

Len Foley forteller om en samling burgere som er opptil 19 år gamle, men som visstnok lukter og ser ut som de nylig er kjøpt inn.
Her dokumenterer han litt av hvert :

http://www.bionicburger.com/

Og diettrådgiveren Julia Havey reiser USA rundt og viser fram en 4 år gammel «Happy Meal» til skrekk og advarsel.

http://www.youtube.com:80/watch?v=4IGtDPG4UfI
God apetitt !

Linken her beskriver detaljert hav fastfoodmaten består av :
http://www.sustainabletable.org:80/issues/additives/

Super Size Me er en Oscar-nominert dokumentarfilm fra 2004 regissert av Morgen Spurlock. Han gir oss et veldokumentert innblikk i det forfall som skjer både fysisk og psykisk med han selv etter 30 dagers inntak av produkter fra McDonalds.

http://video.google.com/videoplay?docid=-1432315846377280008#

“You don’t catch a cold, you eat it”
(Arthur F. Coca, MD)

DocTore
DocTore
Abonnent
13 år siden

“Tankeføde” eller “Staple for sheeple” (“Basisføde for ‘tankedøde’ massemennesker”)
I FØLGE AMERIKANSKE SIDER (ala denne), MED MER INNGÅENDE ERFARING MED DISSE RETTENE -SKAL DE HA EN HELT UTROLIG HOLDBARHET: Om du glemmer en “McX” – er den like fin flere uker etter – blir en slags generell omtale av holdbarheten.

E’KE DEN EFFEKTIVE FJERNINGA AV ELLER ENDRINGA AV BIOLOGISKE NÆRINSSTOFF og ALL “VITAL ENERGI” (-ved i utgangspunktet noe ‘sekunda’ varer, når det gjeld mange av råstoffa), imponerende ?

Med EKSTREM VARME-BEHANDLING, MED “HETT FETT” (o.kj.s. fritýrsteiking), MIKROBØLGING osv. -har det skjedd mange kjemiske prosesser, (mange, er kjent fra vanlig koking og steiking, om enn i andre omfang). JEG SAVNER STUDIER AV INNHOLD AV UNATURLIGE STRUKTURER (son er fremkommet under “preparering”, fra de naturlige stoffene i matvarene, som acrolein, trans-fett, diverse sykliske aminer og andre poly-aromater, osv. osv. – SAMT TILSETTING AV SØTN. MIDLER, SALT, GLUTAMAT og MYE ANNET SOM ER MINDRE SUNDT, men bidrar til DE VANEDANNENDE EFFEKTER MAN MERKER VED HYPPIG BRUK.
HVORFOR VIL IKKE SOPP OG BAKTERIER BRYTE NED DISSE ‘MATVARENE’ LIKE RASKT SOM HJEMMEBAKTE ?

Når man snaker om “staple”:
Ser ut til at det er en overgang fra standard storfe burgere i ulike “måltid”, og evt. med ost, -til en rekke retter, basert på sk. “broiler”-avkapp, rent bortsett fra at det nok er biligere å maseprodusere dise stakkars krekene, er det noen annen grunn, tro?

DESUTEN, DETTE MED “FAST FOOD” servering, er noe som har vært populært lenge. NÅ HAR MER ELLER MINDRE FERDIGE “MÅLTID” INNTATT DAGLIGVARE-KJEDENE.

Dette er veldig lettvint, men ER dette noe å “leve” på?

FÅR DET VI ET OG DRIKK SAMME SOSIALE, POLITISKE OG ÅNDELIGE KONSEKVENSER, SOM ANDRE PÅVIRKNINGER I DAGENS SAMFUNN ?

DERE FÅR TENKE SJØL, SAMT SAMLE INFO.

JEG KAN SENDE NOEN LENKER, MEN DETTE ER kun ÉN VIKTIG FASETT, I ET PROBLEM SOM ER MYKJE STØRRE!

DET ER MYKJE SOM KNYTTER OPP MOT HVEM VI VIL VÆRE, I EN VERDEN HVOR DET PÅGÅR EN STOR KAMP MELLOM MAKT OG RETTFERD. HER ER VI INNE PÅ NOE, -MEN ER DET IKKJE LIKE STOR GRAD AV ENSRETTING BLANDT GULROTTYGERE SOM “FAST FOOD” GOMLERE ?

Det var kanskje mange ting som bare settes frem som påstander eller spørsmål, men det er mest fordi dette ikkje var meint som et (noka i nærheit av), vitenskapelig inlegg.

« Forrige artikkel

Ble 2012-brevet fra den norske politikeren skrevet av Illuminatis mørkemann i Norge?

Neste artikkel »

Jüri Lina: Avslører barbariets og bedragets arkitekter frimurerne

122
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x