Orden utav kaos

5K visninger
3 minutter lesetid
31

Var 22/7 meningsløs? Den hadde mening for ABB og hans bakfolk.  Den kan ha forskjellig mening for oss som observerer, utifra kunnskapsnivå.

Men hvilken mening kan den ha for den politiske herskereliten?

Svar: Orden utav kaos

Ingenting blir meningsløst når en ser hva Illuminatet holder på med. Alt går opp i et holistisk hele, ikke fragmentert og stykkevis, og som uavhengige hendelser.

I politikken skjer ingenting tilfeldig. Hvis det skjer, kan du vedde på at det var planlagt slik“.
Franklin Roosevelt

Alle mennesker har behov for å skape mening av kaos, for å skape en orden“, sier Obama i denne filmen.

http://www.youtube.com/watch?v=yur5roMCE7s

Puppet politikere skaper “uorden” slik at folk vil kreve “orden”. Prisen for denne “orden” er alltid en viss grad avgivelse av borgerrettigheter og tap av folks frihet, unntakstilstander. Ut av kaoset kommer “Orden” – DERES orden – deres Nye Verdensorden. Illuminatet har enorm erfaring i å arrangere dette, og det lykkes alltid.

Orwell Today lister noen historiske og nåtidige eksempler av kaotiske hendelser som førte til suksess for målene til makteliten. Listen er ikke komplett, men skulle gi en ide om hvordan det virker.

Trikset med å skape kaos og og dermed sementere makten, tillate myndigheter å bruke mer av makten, under unnskyldningen om at det er nødvendig for å gjenopprette orden er en velkjent taktikk bedrag og fantastisk måte for manipulasjon av hele befolkningen. Det er det som menes med det latinske motto: ORDO AB CHAO, som betyr ORDEN UTAV KAOS.

Det referer også til Hegeliansk Dialektikk etter filosofen Georg Hegel som skrev om effektiviten av denne metode. Han beskrev den som : TESE — ANTI-TESE — SYN-TESE.

Andre har beskrevet det som : PROBLEM — REAKSJON — LØSNING hvor en først skaper et Problem; så for det andre kaster en bensin på bålet en stund (media) for å få en Reaksjon; og endelig for det tredje en tilbyr en løsning på reaksjonene. Løsningen er hva en hele tiden har ønsket å oppnå fra begynnelsen av, men som en ikke ville vært istand til å oppnå under normale tilstander. En må skape unormale tilstander for å få det gjennom.

Eksempler på mulige slike Problem – Reaksjon – Løsning i Norge, kan eksempelvis være:

Eksempel 1

Problem:      (Orden) Illuminatet vil ikke bli avslørt for mye hva de gjør, før de er sikker på at de er i mål.

Kaos: 22/7, terror mot regjeringskvartalet og Utøya. Forby konspirasjonsteorier (fy-ord), så de ikke skal bli avslørt, de som avslører skal ikke bli tatt alvorlig.

Reaksjon:    Folk er i sjokk. Myndighetene må stoppe terror. Gi beskyttelse.
Løsning:      Strengere ytringskontroll. Ytringsansvar. Kamp mot terrorister (hvem som helst).

Eksempel 2

Problem:    (Orden) Befolkningen er konservativ og vil helst ha det som de alltid har har hatt det. Trygghet. Vil ikke ha endringer.

Kaos: POT/PST (mister tillit, samfunnsstrukturer faller). Nyheten slippes i passende øyeblikk.
“(VG Nett) For 14 år siden ledet han kommisjonen som gransket overvåkingen av Arne Treholt. Nå tar han bladet fra munnen – og sier at han tror at PST kan ha fabrikkert bevis.”
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10041839

Reaksjon:   Folk mister tillit til norske institusjoner. Gir opp samfunnsengasjement. Media på vegne av ‘folket’ krever endringer. Illuminatet kontrollerer selvfølgelig media også, og dermed folket gjennom sosial programmering.
Løsning:     Internasjonale institusjoner som skal overvåke de norske (EU?). Avgivelse av suverenitet (eventuelt annet de ønsker å oppnå). Treholt har vært brukt til å oppnå dette, frivillig eller ufrivillig.

Eksempel 3

Problem:      (Orden) Befolkningens homogenitet, patriotisme, fedrelandsfølelse hindrer globhalisering.

Kaos:           Innvandring. Multikulturalisme.

Reaksjon:     Rasismebeskyldninger. Folk krangler innbyrdes, istedenfor å krangle med politikerne.
Løsning:       Nye Verdensorden. Avgivelse av suverenitet.

* * *

George Orwell beskrev disse mekanismer som virkelighets kontroll.

Der er hundrevis av eksempler en kunne listet hvor denne metoden er brukt gjennom historien, hvor alltid borgerettigheter forsvinner inntil de har oppnådd sine mål, for senere å gradvis bli gjenopprettet innenfor det nye paradigmets begrensninger og institusjoner, etter at det nye systemet er etablert. Det mest kjente eksempel er bombingen av Pearl Harbor som resulterte i at USA kom med i den andre verdenskrig. Kaos var nødvendig så kaos var skapt. Det er hvordan det virker. ~

Kilde
http://www.orwelltoday.com/stagedevents.shtml

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

31 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
FRIMANN
FRIMANN
Abonnent
12 år siden

Ikke meningen å spamme kommentar feltet. Men her er en oversatt artikkel, eller egentlig en nedskrivning av radio, som forklarer veldig godt veldig mye.

http://noiatidene.info/virkelighets-sjekk

Lagre gjerne artikkelen, da det ikke er sikkert nettsiden blir stående. Om du kan engelsk er nok original artikkelen å foretrekke.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Quote from Darren G:

+{

And we see more and more of this now , Africa is a fertile paradise yet Global bankers demand that the poorest grow cash crops to pay off national debt and starve in the process……..

When the crops fail , the media infer that the poor failed to plan ahead and were too greedy or too stupid to put something by. Suggesting ( but not saying ) that they are not FIT to survive , the most twisted interpretation of Darwinism I’ve ever seen.

Then , the West is showered with images of skeletal children and rag tag bodies strewn in the dust to tug our heart strings into action so that WE , ( the relative poor of the West ) , go without to care for our fellow human beings in distant lands. Our hard- earned money disappears into bottomless pits to be syphoned , embezzled or just plain stolen on its many exchanges between us and the starving recipients.

Charity and aid is a racket !!!

And EVERY time the true culprits walk away undiscovered and winning ready to prey upon the next host nation like the parasite it is…………………………..that culprit is Global Banking !!!

}+

Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7888

Obama’s War Incited by CNN, Al Jazeera & Co Leaves Thousands of Libyan Children Handicapped or Dead http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/comment-page-2/#comment-81489

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Scientific Racism: The Eugenics of Social Darwinism http://www.youtube.com/watch?v=-eX5T68TQIo&sns=fb

Dr. John Coleman Breaks Down The Committee of 300 on Alex Jones http://www.youtube.com/watch?v=t83CX0W7e6g&list=PL8B3E1DA27FC9AED8

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Amerikanerne holder på å ta affære:

Obama’s State of Disunion AKA ‘State of the Campaign’ http://navigate3d.no/document/Obama%27s_State_of_Disunion/teleprompter_empty_suit.htm
.
Klodens befolkning tar affære:

9/11 and related:
Intelligence reports http://abeldanger.net/
Technical documentation http://ae911truth.org/

Når kommer denne politiske og juridiske tsunamien til Norge?

Vær forberedt

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Watch President Obama Deliver the State of the (Dis)Union Address

Help Translate the State of the Union http://to.pbs.org/AwSiDv

More coverage: http://www.pbs.org/newshour/topic/politics/

President Obama delivers the State of the (Dis)Union address to a joint session of Congress

lovecompassiontruth
lovecompassiontruth
Abonnent
12 år siden

If you try to know just one thing in your life

Let it be truth

Let it be Love

My plea to all

Know your strength and conquer fear (definition 4, merrian-webster.com: to overcome by mental or moral power : surmount

Your most inner truth

Love

Anything is possible

Cause and effect

Let that cause be truth

Let that effect be Love

Freedom gives you choice

Imagination gives you vision

Compassion gives you action

Strength gives you hope

Kindness makes you happy

Love is your voice

lovecompassiontruth
lovecompassiontruth
Abonnent
12 år siden

I Love writing

I am thankful, I am focused, I remember, I love; I am

Fly in the skies of imagination

Swim in the sea of truth

Climb the mountain of compassion

Walk the roads of strength

Breathe the air of freedom

Embrace the warmth of kindness

Love

lovecompassiontruth
lovecompassiontruth
Abonnent
Svar til  lovecompassiontruth
12 år siden

Losing your mind

What a wonderful thought

Finding your Heart;

Truth – Love

Illusions
Illusions
Abonnent
12 år siden

When I grow up: a 6 year old’s vision of a Gift Community – share and live this message!

pyramiden
pyramiden
Abonnent
12 år siden

Godt spørsmål.
At Breivik gjorde det han gjorde skyldes i simpelheten den konsekvens av at han ser seg selv som en opphøyd person i samfundet. En mekanisme ikke fjernt fra NWO, illuminati tøvet på speed.
Det er farlige greier man tukler med når man ser på hvilke teorier som utspringer seg fra kontekst. Jeg vedder livet mitt på at hvis jeg klipper litt i teletubies eller skomakergata og legger godviljen til så har jeg et nytt eksempel på NWO, illuminati og hemmelige beskjeder. Men slik er det nu dessverre ikke.

Breivik sin psykiatriske rapport kan også sees svakt i kontekst med disse vrangforestillingene som tempelridder, frelser, redder og frykt spreder. I bakgrunn av dette var jeg tidlig ute med å få tak i manifestet, som beskriver en absurd virkelighetsfjernt univers. Hvor fjortis språk (LOL, GAY, Osv) blandes med frykt og budskap om hvordan han hadde tenkt å gjennomføre dette. Gjør det ham til et geni? NEI!!!

Manifestet beviser at han har gått inn i et innesluttet univers som igjen kan sees i kontekst av hva schizofreni innebærer pr definisjon i 2012.

KGB
Våres alianse med Russland fantes i 30årene, men i 2012 er dette neppe noe sannsynlig. Etter 2 verdenskrig ble soviet sett på som en fiende ikke alliert. Dermed påstanden holder ikke vann. Frykten har vært der og finnes den dag i dag. Selv om i disse tider så virker det paranoid i fht verdensbildet og tiden vi lever i.

ILLUMINATI, HEMMELIG ORDEN, NEW WORLD AGENDA.
Men illuminati eksisterte i en kort tidsepoke, og prøvde å få makt. Selvsagt flere ting i moderne tid har også utspant seg som kammeratslige avtaler. Eksempelvis psykiatrien og norge som fristed for lobotomi. Men det gjør ikke til at illuminati har makt.
Alle slike klubber er i dag pr fakta gutteklubber med ulike lokale aktiviteter. Her gjøres det også avtaler under bordet, men noe mye større er det ikke. Demokrati er den diktaturiske motgift. Og for å forstå dette må man også forstå sosiologi, hvordan gruppene responderer i samfundet. Selv om større bedrifter har møter med stortinget, regjeringen og stor politikken er dette en konsekvens av demokratiet ikke en hemmelig orden.

Alle bedrifter har en demokratisk stemme og derfor lov å ta opp problemstillinger i politikken. Men dette er ikke noe hemmelighet, dette er bedriftspolitikk. Næringspolitikken har også en stemme. Giske var mannen som nettopp dreit seg på salget av TV2, man så hvor mye oppstyr dette ble til. Det er kanskje siste skrik innen norske hemmeligholdte møter. Det går veldig dårlig i 2012. Mulig at dette fungerte på 1700/1800 tallet med teknologien har tatt igjen mye.

BREIVIK
Anders Behring Breivik kan eksempelvis sees i kontekst av sosiologien. En slags nyfacisme som svarer den voksende kapital sosialismen som foregår i Norge pr dags dato. Frp virker bare tøvete og SV har blitt Grünerløkkas nye venn. Klart det har konsekvenser i sosiologisk kontekst.
Breivik har virkelig prøvd å fiske i illuminati/ hemmelig orden universet.
Men feilet BLANKT! Hele historiske konseptet holder vann, men pr i dag bør man se dette i nyere lys. Tekonologien har ført verden videre, araberere er ufornøyd med deres ledere, occupy bevegelsen osv. Historien kan gjenta seg, men vi bygger flere og flere barrierer som hindrer dette.

Klart jeg kan ta feil. Mye av dette er også spekulasjoner. Men kildekritikk på vegne av prøvelsen av å finne en mening bak Breivik. Synes jeg er på sin plass. Det finnes lite som taler for at AP står bak dette. Ap har vært største parti over lengre tid (Gerhardsen), FRP er foreløbig ikke en giftig trussel og demokratiet i Norge fungerer veldig godt. Vi lever i en av verdens mest transparente samfunn, hvorfor skulle noe gjøre noe slikt. Hadde det vært ekstrem muslimene som hadde gjort dette er jeg redd for at teoriene som fisker fra bilderberg, cia, fbi, kgb, pepsi, illuminati, nwo, ufo, verdensundergang osv hadde fått mere vann. Problemet er ikke teoriene, problemet er løsningene / transparanthet. Kilder er viktige og jeg stoler lite på kilder som har tolket noe som de igjen har tolket for så å tolke det som en gang har blitt tolket. Kilden mine venner. Kilden har svaret på det meste, butterfly teorier holder ikke vann.

knut bye
knut bye
Abonnent
12 år siden

Veldig bra artikkel. Det er viktig at flest mulig blir klar over at “nyhetene” vi blir
tvangsforet med har en annen agenda enn den som først kan synes opplagt.
David Icke nevner også ofte dette med “PROBLEM-REAKSJON-LØSNING i sine foredrag.
Hvilket formål “myndighetene” egentlig har hatt med innvandringspolitikken har jeg ofte lurt på. At det har vært en skjult forklaring har jeg visst, men hva—..
Nå er det klart. Takk Tor!

per
per
Abonnent
Svar til  knut bye
12 år siden

Ikke bare nyheter…
En tanke som slo meg her om dagen… hva med alle seriene som sendes? de fleste er krimserier, ala CSI… er det noe som skal formidles igjennom det? Det er påfalende at de fleste nye serier er krim relaterte, må jo være noe som noen vil at vi skal påvirkes av på en eller annen måte?? eller tar jeg helt feil her?

per
per
Abonnent
Svar til  per
12 år siden

og en hvorfor heter det terror 22 juli på alle overskrifter ang saken? Terror er for meg bekjent at det er frykt for gjentakelse… Dette var en engangshandling av en syk person…. de som gjø dette til terror, er de som hauser opp at det kommer til å skje igjen… terror er å spre frykt og usikkerhet…. er vel ingen fare eller trussel at ABB har noen flere med seg slik andre terror organisasjoner har vist at de har… Tror media her bruker terror, fordi det fenger nå til dags, det selger…. Men jeg mener det som ABB gjorde, kun er en gjerning fra en meget smart og gjennomtenkt gal gal mann… ikke noe som er satt i system…

per
per
Abonnent
Svar til  per
12 år siden

mange “tomler” som gies her, men ingen kommentarer…?

Likorm
Likorm
Abonnent
Svar til  per
12 år siden

Ingen kommentarer fordi du har helt rett ang. medias lefling med T ordet og du har også rett ang. seriene. Når det gjelder seriene så vil jeg anta at noe av skylden ligger hos oss da vi tidligere lot oss underholde av blod og gørr på TV.
Seriene er med på å skape en illusjon om at det er politiet og ikke oss som er grunnen til at det stort sett er ro og orden omkring.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  knut bye
12 år siden

David Icke serverer mye bra, men dessverre:
***DAVID ICKE EXPOSED*** http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7883

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Falcon
12 år siden

Anbefaler en kilo salt. Icke utsettes fra tid til annet for slike angrep, og så langt snakker vi om COINTEPRO eller Wanabes som synes de selv buurde være kongen (eller dronningen) på haugen.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

David Icke har to agendaer, har fulgt ham i årevis. Jeg har sendt ham tusenvis av etterretningsrapporter om 9/11 og relaterte hendelder for lang tid tilbake, med mange verfiserte bevis, men han har ikke så mye som nevnt i en setnng de som sto bak, hverken skriftlig eller muntlig. Det er oppsiktsvekkende at han hele tiden snakker om ondskap men aldri er interessert i å bidra til at de som står bak skal bli straffeforfulgt. Samme gjelder bl.a. Alex Jones, project camelot, zeitgeist og 99 % av 9/11 truth-bevegelsene

Prime Minister Stephen Harper: Zeitgeist Movement Exposed – Glenn Beck On the The Fabian Society http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/zeitgeist-iii-er-ute/comment-page-3/#comment-81383

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

David Icke er så absolutt en likandes kar, og han har hjulpet mange, f.eks ifm EU og svinesprøyta, har selv hatt stor glede av og bruk for det. Det meste han forteller er innertiere, men dette blir som å satse på resultat for en aksje, noen mener den faller og kjøper opsjoner og andre mener den stiger og kjøper aksjen, fordi David Icke er klart tvetydig i noen viktige saker som han berører men unngår å snakke om sentrale og kjente fakta

Tiden vil vise mer :)

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

David Icke var en av de første som skrev om WTC – “Alice in Wonderland and the World Trade Centre Disaster” fra 2002.

Det er ikke oppsiktsvekkende at han hele tiden snakker om ondskap men aldri er interessert i å bidra til at de som står bak skal bli straffeforfulgt. Det handler om hvilket perspektiv han har. Det er åndelig, Infinite Love / All Possibility er David Ickes begreper på hva andre ville kalt Gud. Han har en klarere forståelse av hvordan ting henger i hop enn noen andre jeg har sett i dette landskapet. Den nærmeste jeg ellers kjenner til måtte være Jan Van Helsing (Don’t Touch This Book!).

David Icke har en klar forståelse av karma – straff og belønning er ikke noe vi mennesker bør beskjeftige oss med, det innebærer å forholde seg til den gjennommanipulerte samfunnsstrukturen (her justisdelen) som makteliten har etablert gjennom hauger av år. Han er fullstendig på det rene med at om vi føkuserer på dom+straff=belønning så holder vi oss selv fast i et konfliktmønster, noe som energetisk tjener makteliten og bidrar til å oppretholde konfliktenergi og et juridisk system etter dagens mønster. Det er, slik jeg ser det, for oss som jobber for å skape en bedre verden, å jobbe mot oss selv. Det er for meg likegyldig hva som skjer med “dem” – så lenge vi ender opp med en verden der mennesker har det godt. En hver form for konflikt er en energi “de” kan og vil spille på, inklusive konflikt med “dem”, og det holder oss fast i et negativt mønster og tjener “deres” agenda. Hold fokus på hva vi vil ha, spre informasjon om hvordan kartet i dag ser ut og hvordan vi skal komme oss til det målet vi setter oss, og koble oss fri fra alt det andre. Skritt for skritt så raskt vi kan.

Dette er ikke stoff jeg har fra David Icke, men jeg ser at han bok for bok kommer lengre inn i det perspektivet jeg har. Jeg skjønner prioriteringene hans og jeg er enig. Det er ikke riktig alt jeg er enig med han i, men de kyllingene jeg har å plukke her er så små og uvesentlige at de kan ignoreres. Han er ingen hellig ku, men så langt er han ei ku som står fjellstøtt. Alt skal stilles spørsmål ved alltid, også David Icke – men hver gang jeg sjekker, enn så lenge, står han støtt.

De andre du nevner er jeg mere enig med deg i. Zeitgeist har kun en brukbar problemanalyse og et håpløst løsningsforslag. Axel Jones skurrer, selv om han leverer mange bra innslag. Jeg kjenner at jeg er varsom når jeg trår inn i korridorene til Project Cameloth.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

“belønning” i lignelsen der oppe skal være “rettferdig”.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Om en person er frimurer, satanist, kristen eller hvasomhelst annet har ikke all verdens å si, så sant det ikke definerer en som person. Har sett flere steder de har prøvd å avsløre Icke, men de aller fleste er falske og redigerte.

Hør heller på hva han sier, se bl.a “the lion sleeps no more” så får du et rett innblikk hvor Icke står i verden.

Kan godt være han sitter på et solid trumf-kort, der han for å beskytte seg selv ikke går ut med informasjonen, men holder det hemmelig på grunn av sin egen sikkerhet, ikke vet jeg?

Synes Icke har svært mange poeng, og forkaste alt arbeidet og det en person står for på grunn av et påstått frimurermedlemskap blir feil.

Samme er det egentlig med Sitchin, har blitt prøvd uthengt og latterliggjort vedrørende sine teorier, men vi kan nå se at teoriene han kom med er mer aktuelle enn noensinne.

Når en utforsker et så ukjent minefelt av teorier og hypoteser er det veldig fort gjort å gå på en smell, det betyr langt fra at alt tidligere arbeid skal discrediteres på grunn av den ene smellen, det handler om å se det store bildet.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Et kjappt søk gav meg denne lenken:

David Icke – (911 was an inside job) har ikke sett denne selv..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Dette er en perle jeg har fått mest brukt for fra David Icke: David Icke on Lisbon Treaty http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=276#M4704

Personlig har jeg ikke funnet mer nytt fra ham siste måneder i forhold til det han har snakket om tidligere, håper han på et eller annet tidspunkt går inn på mer fruktbar etterforskning fordi han dekker relativt stor del av det alternative mediebilde som ikke får plass i kontrollert og sensurert massemedia

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Takk for enda en fin artikkel Tor :)

Det er mye elendighet om dagene så får ta med en liten gladnyhet som medfører litt mer orden ut av kaoset :)

Over 700 personer på Geilo fikk dyrets merke og alle var glade, ingen klaget

Med de nye bankortene som har vært på vei ut til folk nå så trenger man ikke dra kortet lenger, man holder det bare intil terminalen og kjøpet blir registrert via en NFC-chip

Siden teknologien medfører at man kan misbruke andres kort så må kjøp over 200 kr registreres med pinkode

Tenk så mye lettere og tryggere det ville vært vist vi hadde fått NFC-chipen inn i høyre håns istede for på et kort ?

Da ville man slippe å dra med seg kort eller vært redd for å miste kortet så andre kan misbruke det

Rart ingen har tenkt på det ;)

På Geilo er betalingsterminalene på 30 brukersteder utstyrt med NFC-leser. 700 bankkunder har fått nytt bankkort som kan brukes bare ved å holde kortet i nærheten av terminalen.
Bankkortene var først ut da Hol Sparebank skulle teste NFCteknologi. Dette kortet fungerer på samme måte som den nye mobil-løsningen: Du bare holder det ved siden av terminalen.

– Alle fikk mulighet til å reservere seg mot å være med på prøveprosjektet, men vi fikk ikke en eneste avmelding. Derimot er det flere som har meldt seg på. Tilbakemeldingene fra kundene er veldig positiv, forteller Karl-Richard Floer, direktør for kort og betalingsløsninger i Terra

http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=10076504

Terra gruppen har som kjent nært samarbeid Citybank som ble oprettet i 1812 av Rotschilds, det gikk seff ikke så bra da de norske kommunene som ble svindlet i Terra skandalen gikk til sak mot Citybank :)

http://www.regjeringen.no/nb/dep/fin/dok/nouer/2011/nou-2011-1/7/6.html?id=631203

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Chip-ing av f.eks. hånd er upraktisk og potensielt farlig, fører bl.a. til at enkelte robbede personer blir uten hånd

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Sionisten Kissinger med sin vanlige retorikk om opprettelse av NWO ut av kaos mellom Israel-Palestina konflikten:
“Kissinger says an Obama presidency is a great opportunity to set up a New World Order.”

MAJA
Abonnent
12 år siden

Takk for en fin artikkel .
Min første tanke da jeg så nyhetene at dette minnet om ett miniopplegg a la det som skjedde i USA i 2001 , husker at Bush var så langt nede på popularitetsstigen som det var mulig å komme, men etterat frykten hadde grepet amerikanerne, framstod han som redningsmannen som skulle redde det amerikanske folk .
Den sammme stilling hadde Jens her før 22 juli, men bevares plutselig ble han en landsfader .
Litt av en landsfader må jeg si med bakgrunn so KGB- agent ifølge historikeren Roy Vega , så er det flere i framstående stillinger som har samme bakgrunn:
Andre Ap-topper som hadde jevn kontakt med KGB i mange år var foruten avdøde Einar Førde, Reiulf Steen, Thorbjørn Jagland (Kodenavn «Jurij») og etter hvert også (finansminister) Sigbjørn Johnsen (Kodenavn «Rik», frem til 1991), Jens Stoltenberg (Kodenavn «Steklov» frem til 1991). Det er vel bare SVs kannestøpere, Berge Furre og Knut Løfsnes, som har vært mer flittige i møte med sine østkontakter enn nevnte personer fra Arbeiderpartirets ledelse. En storfisk som samarbeidet med KGB gikk under kodenavnet “Martin”. Han arbeidet ved daværende statsminister Gro Harlem Brundtlands kontor, som en av hennes sekretærer, i følge KGB-avhoppere (Butkov og Gordievski). Noe sier meg at det begynner å haste med å fortelle hvem denne personen er. Han har fortsatt en sentral politisk stilling. To KGB-avhoppere har altså pekt på denne “Martin” som spionmedarbeider.

Fra Arbeiderpartiets side har Einar Gerhardsen, Werna Gerhardsen, Thorvald Stoltenberg, Reiulf Steen og Thorbjørn Jagland hatt langvarige forbindelser med KGB, stadig i følge KGB-avhoppere. Hele fire KGB-offiserer som har tjenestegjort i Oslo har blitt forfremmet til generaler i KGB. Denne voldsomme karrierestigen kom naturligvis ikke uten at KGB-offiserene kunne legge meget konkrete resultater på bordet under sine Oslo-opphold. I følge den pensjonerte politiinspektøren Ørnulf Tofte er det ingen tvil om at det er gode resulater fra Oslo som førte de fire KGB-offiserene til topps i sin “organisasjon”:http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat2/thread235890/
Norulv Øvrebotten har skrevet flere artikler om ABB :
Hva som er interessant er at massemorderen og bombemannen fra 22. juli, Anders Behring Breivik, også var frimurer. Han var kommet ganske langt opp i systemet også, tatt i betraktning hans unge alder. Hvem var Anders Behring Breiviks hemmelige mentor innen Frimurerordenen? Hvem var det som lærte ham “opp”:http://norgespartiet.no/component/content/article/246-ovrebotten-om-det-skjulte-nettverket-rundt-anders-behring-breivik-.html?start=1?

.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  MAJA
12 år siden

Angående 9/11 falskflagg terroraksjoner

9/11 and related:
Intelligence reports http://abeldanger.net/
Technical documentation http://ae911truth.org/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Takk for atikkelen Tor Karlstad

Holder på å gå gjennom vedlagt presentasjon i detalj, og legger inn lenker for utvalgte detaljer som nevnes i presentasjonen. Bl.a. er det her en særdeles god beskrivelse av hegelian dialectic anvendt praksis, Ordo ab Chao – Deus Meum Que Jus, som går som en rød tråd gjennom alt som bl.a. Fabian Society planlegger og foretar seg, eksempelvis etablering av rase- og religions-motsetninger, som vi ser blir mye brukt og lett blir et irritasjonsmoment for veldig mange http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/apent-brev-til-statsministeren-om-en-smule-fred-og-frihet/comment-page-2/#comment-81364

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Toervald Stoltenberg, faren til Jens sa dette, bare en uke etter Utøya-sjokket:

”Jeg håper det nå er mulig å vende det negative til noe positivt.”
Dagbladet Magasinet 30 juli 2011

Var det ORDEN UT AV KAOS – oppskriften den gamle Stoltenberg hadde i tankene?

Har T. Stoltenberg blitt forhørt av politiet om hva han egentlig mente med dette utsagnet?

Hva skulle de etterlatte egentlig tenke om en slik respektløs kommentar, så kort tid etter at norgeshistoriens største massedrap ble utført?

« Forrige artikkel

Åpent brev til Statsministeren om en smule fred og frihet

Neste artikkel »

Indiadom: Inhumanitet i Norge

31
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x