En tid med maskepåbud over hele den vestlige verden, for over 100 årsiden, herfra: https://www.youtube.com/watch?v=3x1aLAw_xkY

Massemord gjennom vaksinasjon, Spanskesyken

2.4K visninger
4 minutter lesetid
15

De latterlige påstander om sykdom, masker og vaksinasjon som helsemyndighetene og våre rikspolitikere lar skylle ned over oss uavbrutt gjennom media, kom ikke for første gang etter mars i 2020, men var en ren gjentagelse fra 1918, nærmest en blåkopi. Dette er verdt å tenke igjennom; for det gir et særdeles viktig perspektiv på den manipulasjon vi mennesker har blitt utsatt for, at vi i et helt århundrede har vært som saueflokken i innhengningene, blindt diltende etter lokkemidlene. Våre helsemyndigheter, rikspolitikere og media har vært utøverne, de lot seg misbruke.

De som sto bak har gjort et større arbeide for å fjerne all reell informasjon om dette. Bibliotek og boksamlinger, databaser og arkiv ble minutiøst gjennomgått og virkelig informasjon om det som var reellt ble fjernet. Annerledes kan det ikke forståes hvorfor det har vært så lite informasjon som har beskrevet virkeligheten om Spanskesykens herjinger som begynte i 1918. Men de har gjort forsøk på å aktualisere løgnen; likene av fangstmenn døde av influensaen som ble oppgravd på Svalbard, ble kringkastet med dette for øyet (se Svalbard museum, her). For Spanskesyken var et bedrag. Det underlige er at de gjennomførte det samme bedraget to ganger, med temmelig nøyaktig 100 års mellomrom. Her følger en skjeldent god, reell og etterrettelig tekst om hendelsen:


Massemord gjennom vaksinasjon, Spanskesyken

Et lignende spektakkel har blitt fremført tidligere. År 1918 i forbindelsen med den store bløffen om «spanskesyken», truet man folk md fengelsesstraff hvis de ikke bar maske. Vanlig straff var bøter, fengselsstraff forekom i mindre grad, men også at gjerningsmannens navn ble offentliggjort i avisen. Under en forferdelig hendelse i San Francisco skjøt en tjenestemann fra helsemyndighetene en mann som ikke ville bære en maske samt to tilskuere.

Offer for Spanskesyken i England, 1918, foto fra video, her.

År 1918 ble folk tvunget til å bære masker under den stor bløffen som gikk under navnet «Spanskesyken». Restriksjoner ble innført. Man fikk ikke gå på dans, ikke på skole, ikke på konsert, kirke, begravelse eller store sammenkomster. Man hadde plikt til å bære maske. Hvis man ikke fulgte reglene medførte det bøter eller fengselsstraff og offentliggjøring av navnet i dagsavisen. Også katter fikk masker, sydd av gassbind. Man spredde ordtaket: «Bær maske eller gå i fengsel!» Folk som ikke ville gå med på det startet en forening i San Francisco som trosset maskeforbudet. Mange syntes det var ubekvemt og skadelig. De som ikke hadde penger å betale , $10, ble dømt til 10 dagers fengsel i stedet.

Den 9. november 1918 ble 1000 personer arrestert, rapporterte San Francisco Chronicle. De som ikke kunne betale $5, fikk bli igjen på politistasjonen i 5 timer. I San Francisco ble det etablert en gatedomstol. Rettsforhandlinger fant sted i Portmouth Square (New York Times, 3. august 2020). Det hersket et totalt hysteri. Folk ble skremt til vaksinering. Men vaksinen var mot den bakterielle hjernehinnebetennelse. Mennesker døde som fluer. De vaksinerte spredde forgiftning. Det hele begynte med massevaksinasjoner. Mellom den 21. januar og 4rde juni 1918 utførte dr. Frederick Gates på den amerikanske militærbase Fort Riley i Kansas, eksperiment gjennom å gi tusenvis av soldater tre vaksinedoser mot bakeriell meningitt. Vaksinen kom fra Rockefeller Institutt, som i tillegg sendte denne til europeiske land.

Ifølge Gates kunne man fastslå på de vaksinerte etter vaksinasjonene influensalignende symptom; hoste , brekninger og diaré. Alt i alt ble ble 4792 vaksinert. Det tredje dosen fikk bare 3702 mann, da resten hadde avgått ved døden. Den 11. mars 1918 utbrøt en epidemilignende situasjon, men bare de som hadde blitt vaksinert, døde. Slik var begynnelsen på den hittils største medisinske katastrofe, hvor minst 75 millioner mennesker døde. For å skjule sykdommens egentlige opprinnelse ble den først kalt svineinfluensa og senere for spanskesyken, men alle som døde døde av lungebetennelse forårsaket av vaksinen.

Fort Riley-syken ble spredd til Europa, samtidig som manges fysiske legemer var blitt svake på grunn av krigen og vaksinene man gav mange dengang. De land som ikke hadde råd å kjøpe inn vaksiner som Hellas og Egypt, ble forskånet. Der ble ingen syke av Spanskesyken. Heller ikke i Estland, hvor folk var opptatte av Frihetskrigen. På nøyaktig samme dag, 102 år senere, den 11 mars 2020 opplyste WHO at Covid19 var en pandemi. Dette var viktige dato for de som sto bak dette. Årene 1918-1919, mens man vaksinerte mot «Spanskesyken», døde over 12 millioner mennesker i India, 228 000 døde i Storbrittania, 400 000 i Italia og 37573 i Sverige.
Spanskesykens egentlige opprinnelsesland var USA, der soldatene hadde blitt vaksinert mot eventuelle smittsomme sykdommer. Da man var tilfreds med eksperimentet, begynte man å spre den dødelige vaksinen. Den amerikanske legen Eleanora McBean viste at Spanskesyken år 1918 ble fremkalt gjennom vaksinasjon (bok, The Poisoned Needle, nedlastning, her). Hun skrev: «Det fantes ingen epidemi, det var bare en bløff for å rettferdiggjøre tiltakene. Folk trodde på dette fordi de ville tro på det, og mange tilbakekommende soldater ble virkelig syke. Hva de ikke visste (min uthevning) var at det var vaksinen som hadde gjort dem syke.

Nøyaktig som man gjør i våre dager, ble skremselstaktikk og trusler brukt, bøter og utfrysning. Gina Kolata, vitenskapsjournalist ved New York Times, beskrev i sin bok «Spanskesyken» hvordan amerikanske leger ved US Navy undersøkte sykdommen:

«I forsøkene på å etterligne den naturlige situasjonen når mennesker ble utsatt for influensaens offer, førte legene ti frivillige til sykehusets pleieavdelinger der de døende lå i sykdom. De syke lå sammenklemte i sine smale senger, brennende av feber og i en tilstand mellom søvn og delirium. De ti friske fikk sine instruksjoner: Hver og en skulle gå fram til en av sengene, gå helt nær den syke, bøye seg over ansiktet, og puste inn den sykes dårlige utånding og snakke med ham i 5 minutter. For å forsikre seg om at den friske mannen ble ordentlig utsatt for den sykes sykdom, skulle den syke utånde så godt han kunne, mens den friske skulle trekke inn i sine lunger utpusten fra den syke. Tilslutt skulle influensaofferet hoste fem ganger i forsøkspersonens ansikt» (Gina Kolata, Spanska sjukan, Stockholm 2000, s. 64, på amerikansk, s. 52, nedlastning, her). Ingen ble syke. At mange andre ble syke av underernæring og svakhet var vel naturlig under Første verdenskrig, men det hadde ingenting ble Fort-Riley-smitten å gjøre. Men dette ble brukt i skremselspropagandaen.


Merk følgende avsnitt: Hvem vil mistenke at alle vaksiner inneholder kreftsubstans som gradvis leder til døden. Dr Maurice Hilleman ved et amerikanske legemiddelfirmaet Merck som selv hadde fremstilt bortimot førti skadelige vaksiner, innrømmet dette før sin død i 2005: «Gulfebervaksinen fremkalte etterhvert kreft. På den tiden trodde man at dette var en god vitenskap. Man tok ikke høyde for de alvorlige følger. Vaksinen inneholdt leukemipatogener. Forsøksdyrene utviklet svulster etter bare tre-fire uker.»


Teksten er hentet fra estlenderen Juri Linas nye bok Sovjetrepubliken Absurdistan, fra side 105, en meget lesverdig bok om sosialiststaten Sverige, oversettelse til norsk er min egen, boken kan bestilles, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

15 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

https://beckernews.com/finland-exposes-massive-covid-reporting-scandal-nearly-40-of-covid-deaths-were-fraudulent-47692/?utm_source=wnd&utm_medium=wnd&utm_campaign=syndicated

Dette skrev vi om helt fra begynnelsen av plandemien. Finland har bekreftet at det var en PLAN-demi. Folkehelseinstitutt og helsevesen over hele verden løy og oppjusterte tall for å skape massehysteri. Med snittalder godt over 80, med kreft og annen dødelig sykdom, gjorde en falsk pcr test til at alle plutselig døde av covid.
Myndighetene konspirerte altså. En konspirasjon.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Media viser Katy Perry med Bell`s Palsy: https://www.marca.com/en/lifestyle/music/2022/10/25/6357dc5be2704e95908b4581.html
Akkurat her tror jeg det handler om underkastelse og tilbedelse av Eye of Providence – Det altseende øyet. Det har mange navn. Finnes over hele verden på mange språk. Felles for alle er Babylon. Også for vår egen Odin. Katy Perry har tidligere vist sin elsk for øyet: Dark Horse

eller ET der øyet kommer ned til jorden fra en annen dimensjon

Sikkert mange andre også.
Shakira har en som heter Ojos Asi som betyr slike øyne og blir oversatt til eyes like your eller som dine øyne.

I videoen står Shakira under en slange. Hun er på maven til en cobra. Cobraen er med i Eye of Providence – det altseende øyne. Det er slangen som er den falske guden i Bibelen. Treet i Edens Have som man ikke skal spise av er epletreet fra Babylon – Inanna eller Ishtar, igjen med utrolig mange navn på forskjellige språk, men det var Dumuzid og Tammuz som ble til en slange i epletreet Inanna. Så det endte opp med at hele verden har spist av det treet. Til og med Sions datter og Jerusalem.

Abraham gikk som kjent ut av Babylon. Han krysset elven Jordan og inn i Kaanan. Så å krysse Jordan er symbolsk for å gå ut av Babylon. Yeshua/Jesus møtte Johannes for dåp i elven Jordan. Man legger Babylon bak seg. Men hele tiden har man tatt med seg arv og sølvtøy fra Babylon. Abraham ville ofre sin sønn, men ble stoppet• ofringen var gammel babylonsk tradisjon. Det sluttet der opprinnelig, men så vender det stadig tilbake i historien. Fremdeles er mye spart på av skikker og tradisjon fra Babylon og annen lærdom.
Du kan se fra Shakiras video Whenever fra 9:30 at cobraen blir drept:

Fertilits gudinner. Man kan se hvordan hun bygger opp til klimaks, ekstase og hvordan det ender i nærmest orgasme. Publikum er i ekstase. Dette er mind control, men poenget er slangen. Cobraen i Eye of Providence. Slangen er magiker. Den vil ha fokus på maven. Tar du øynene vekk fra dens, vil den hugge deg. Mungoen ser hele tiden i cobraens øyne og river den i stykker fra 9:30 Om det ikke er en vakker dame på dens mave, så er det noe annet som forvirrer. Kanskje er det Biden eller Zelensky. Putin eller Trump. Musk eller jødene? Men fokuset må være på den som skjuler seg bak. Du ser farao som hadde slange på hodet. Farao var maven og slangen var hodet. Det er slangen som står for død og oppstandelse og kunnskap. Kunnskap som også Moses hadde. Han hadde jo en fot i begge leire. Da var Egypt Babylon. Se hvor det kommer fra. Det er Babylonsk Dumuzid og Tammuz. Moderen, konen og jomfruen. Sønnen dør og blir til Baal. Alle bygger de pyramideliknende tårn for å nå til månen. Den ene av øynene. Tårn i murstein. Det er frimurere. Du kan lese om frimurernes drap av Hiram Abiff. Det er der de har triangelet fra. Men også moderen, sønnen og baal. Læren som blir kalt horen av Babylon. Baals hore. Vulvaen som blir pløyd av oksen.

Så vær forsiktig når det snakkes om en gjenkomst og frelser i Tammuz skikkelse. Det er en sønn av øyet. Øyet er den falske gud som ser fra den skjulte dimensjon der Nefilim ble sendt til etter flommen. Ved å vise tegn og underkastelse vil de gjerne få berømmelse og makt gitt fra den dimensjonen. Men vår fiende er jo makten bak. Vi må knuse den slangen som gir disse nefilimene makt. David må ses på som en nasjon. En gruppe mennesker som ikke har tatt noe merke i beskyttelse fra øyet. Folk som ikke vil la seg underkaste. Vi tar altså opp stein og knuser øyet. Steinene er 5. som sagt er det de fem bøkene i loven. Det er etikk og moral mot synd. Det er fred i stedet for krig. Vi går ut av kaoset og krysser Jordan på symbolsk vis. Vi tilber ikke guder. Vi ønsker ikke makt over andre mennesker. Vi vil ikke ha globalt herredømme. Vi vil ha våre kulturer og mangfold. Vi vil leve i fred. Dyrke og stelle i haven. Bygge lokalsamfunn og nasjoner. David er nasjonen og Goliat er de som bruker øyet i trolldom og makt.
Hele ideen om en frelser på en trone og det der er fra Babylons gjenkomst. Det er Tammuz. Et annet paradigme. Vi søker ikke slikt. Bare et fåtall av oss er villig til å ta dyrets merke for berømmelse og babylonsk rikdom. Folk vil ha fred.
Vær varsom mot Babylons pharmakeia, trolldom, heksekunst og forvirring. Åpenbaringen 18:23 Ikke mist fokus på slangens øyne. Riv den i stykker. Ta avstand fra hat, vold og krig. Bygg fred. Riv ned Babylon. Ikke hør på de som vil dra til månen og mars. De er alle fra Babylons hore. https://www.thecut.com/2016/07/donald-trump-hand-symbol.html
De fra samme kult hele gjengen, ser det ut til. Biden, Trump, Obama, Putin, Xi Jinping, kongelige og såkalte elite familier.

https://www.newworldencyclopedia.org/entry/Tammuz
https://no.frwiki.wiki/wiki/Dumuzi
https://no.wikipedia.org/wiki/Horus’_øye
https://troensbevis.no/nyheter/93339-heyerdahl-om-noahs-flom-og-babels-tarn/

Det eneste man må lære er å holde seg unna det treet som Ishtar/Inanna byr på. Ikke hør på Tammuz, slangen i det treet. Leve livet og ha et personlig forhold til skaper og opprinnelse. Bygge et bærekraftig med lokalsamfunn god etikk og moral, og gi mist mulig makt sentralt. Vende ryggen til Babylons konger/dronninger og deres hore. Kaste ESG og alt av Woke i søpla.
Bare nyte livet.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Det hevdes at jødisk messias er rabbi Shlomo Yehuda.

Sønn av solen/ baal. Tammuz. De har en bål- seremoni. Fordi disse jødene er babylonere. I videoen som er lagt ut fra seremonien er det noe som stiger opp fra bålet ved 3:14. Mulig det er lense flare eller Photo shop. Men uansett er det vel rart at folk i 2022 holder på med slikt. Eller er det bare meg som tenker slik? Nå blir det red heifer, den røde kvigen og nytt tempel, skal man tro på videoen.
Dette er originalen.

Rundt 3:14 altså. Veldig til frimurertidspunkt med PI. Shlomo er Salomo på norsk og Yehuda er Juda. Yanuka Rav er den utvalgte rabbiner.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Bra øverste link.

Merge whit AI sier han. Galskap. IA vil ta over hjernen din om du har chippen. Og du vil bli styrt at AI og ikke omvendt. Man mister fri vilje og kan overstyres. Fullstendig katastrofe. I tillegg har man djevelens brainhackere som kan ta over og legge til og trekke fra som de ønsker.

All ofring av levende vesen er satanisme. Den sanne “Mesiah” kjent som Jesus Kristus, kom/kommer for å ende alle former for dyre-offring/menneske-offring.

Den rabbien jeg så, som virker å være en utvalgt, er ikke en middelaldrene mann eller gammel og han har ikke grått skjegg. Og han er en Saint, ikke selve Jesus. Han er “pen”, ung, (Ikke over 40 eller han ser veldig ung ut i forhold til sin alder) slank mot tynn, han har sort ansiktshår/hår. (Ikke så mye og ikke så langt. Ikke bustete/sjeggbust) Og han har veldig god utstråling/energi.

“Jesus” er i “himmelen” og skal “stige ned”. Gud kaller Saint for sønner og døtre, sånn sett er de en del av Jesus. En slags merge med han.

Tillegg. Den rabbien/rebbien, vet det nok selv at han er utvalgt men det er ikke sikkert at han har delt nyheten med noen enda. OG, det er mulig at han har fått/hatt trøbbel med loven eller blitt “arrestert” for noe på en måte. De utvalgte blir ikke hyllet men forfulgt. Forsøkt tiet på alle vis.

“He knows”

“Theyr mesiah is not the lord”

e
e
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Fortsettelse:
“They miscalculated his name”

… … …

“The only Way to enter is trough his son”
“When a person is ready, they enter”

Jeg tolker det slik: “Jesus” er veien og døra. Og hva er “Jesus”? Lord of mercy, love. (Høyeste kjærlighet og dermed høyeste autoritet) Så kjærlighet aktiverer/åpner døra. Og hvem vokter døra? St. Peter. Perleporten = Portalen/The enterance som ser ut som en radiating blue Pearl. Som ekspanderer.

… … …

“Final destination”
“Heaven/paradise”

“Come quckly to the door”

… … …

Jeg fikk noe tidligere også om konsentrasjonsleirer verden rundt. Det er muligens de der Fema campene det refereres til? vet ikke om det e tatt i bruk eller om det er noen som har gjort ting klart på en måte.
Men, aldri godt å si hva gud/den gode finner på, kanskje har han endret planer, så ikke godt å si hva som slår til :) er ikke sikkert the bad bad boys klarer å gjennomføre sine planer dersom the good boys og the good bad boys kommer dem i forkjøpet :)

ken
ken
Anonym
1 år siden

Åpent brev til administrerende direktør, Camilla Stoltenberg, Folkehelseinstituttet.

Kjære Camilla Stoltenberg.

Mitt navn er Jan Terje Voilaas og jeg er en bekymret bestefar fra Kristiansand. Jeg er bekymret for min familie, spesielt for mine tre barnebarn, og en av årsakene er at FHI fremdeles beskriver mRNA-vaksinene mot SARS Cov. 2 (C19) som «trygge og effektive», samtidig som FHI, med bekreftelse fra SSB, forteller det stikk motsatte i sine egne statistikker. Hva er løgn og hva er sannhet? https://nononsensenews.org/2022/10/27/apent-brev-til-administrerende-direktor-ved-folkehelseinstituttet-camilla-stoltenberg/

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Beskjed til alle uvaksinerte:

Pandemi og plandemi er glemt. Nå er det Covid Vaccine Scandal folk snakker om:
https://hannenabintuherland.com/usa/the-covid-19-vaccine-scandal-is-beyond-your-wildest-nightmare/

https://hannenabintuherland.com/financialcrisis/covid-jab-effects-dramatic-cancer-and-health-conditions-on-the-rise/

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Søksmål mot Aleris i Sverige etter at uvaksinerte ble stengt ute fra jobb uten lønn.
https://nyadagbladet.se/inrikes/ovaccinerade-blev-avstangda-utan-lon-nu-stammer-kommunal-foretaget/
-Covid-regimets lakeier gikk bananas I sitt hat mot diktaturets dissidenter. Steng dem ned, hørte jeg noen rope.

Også svenskene har fått med seg det store norske mysteriet: https://www.vaken.se/ovanligt-manga-blir-sjuka-och-dodligheten-okar-kraftigt-vi-forstar-inte-varfor/
Jeg fikk tips om at det kunne være en feil i den nye menneskearten Homo Borg Genesis. Homoborgene har i følge kilden fått en feil i oppgraderingen som rett og slett svekker immunforsvaret. Derfor blir de utsatt for all slags sykdom.

Homoborgenes malfunction tvinger nå det australske Covid-regimet til å betale en halv milliard kroner i kvaksine-erstatning.
https://www.vaken.se/ersattningar-for-covidvaccinskador-kan-2023-na-over-en-halv-miljard-kr-i-australien/

Noen spurte om homoborgene var den nye slaverasen. Jeg aner ikke. De ser ut til å svelge alt av programmering.

Det er virkelig tragisk. Jeg har nære slekt og venner som har gått på en skikkelig smell med mRNA-kvaksiner. Utpressing og manipulasjon.
Brasil innfører sensur med bøter over 200 000kr for de som taler fritt. https://nyadagbladet.se/utrikes/brasilien-infor-censur-infor-sista-valomgangen/

Flere og flere dropper Woke-selskap. Paypal, Adidas, Disney, Coca, og mange, mange andre. ESG og en variant av kinesisk sosial kreditt score med CBDC har fått motbør. Det er vel bare å gravlegge de planene nå.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay
Grunnen til at Høyesterett tvinger New York til å ta tilbake oppsagte ansatte og betale tilbake lønn er at vaksinen ikke forhindrer hverken infeksjon eller smittespredning.
Kanskje på tide å trekke tilbake kvaksinene og saksøke alle som har pushet dritten? (Spør for en venn)

Ingrid trur eg
Ingrid trur eg
Anonym
1 år siden

Godagen

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

https://edition.cnn.com/2022/10/14/health/early-onset-cancer-increase/index.html
CNN spår at en global kreft-epidemi blant folk under 50 kommer. Tidligere har folk som har sagt det samme blitt kalt konspirasjonsteoretikere. Men leger har sagt at det vil være effekten av mRNA-vaksinene som har blitt spredd globalt. I tillegg til SADS, blodpropper, hjerneslag, hjerteinfarkt og mye annet. Den totale dødsraten har gått opp etter vaksineprogrammet startet. Det gjorde den ikke under plandemien. Hjerneslag og hjerteinfarkt er blitt vanlig blant barn nå.

Men det skjer gode ting også:
New Yorks høyesterett har sagt at vaksinetvang og mandat som ble pålagt ansatte bryter med grunnloven. De som ble sparket etter å ha nektet mRNA-sprøytene må få jobbene sine tilbake.

Albertas premierminister ber om unnskyldning for hvordan uvaksinerte har blitt behandlet. Danielle Smith sier hun aldri har opplevd liknende diskriminering av noen grupper noengang. Hun ønsker å innføre en lov som gjør vaksinevalg til en menneskerett.

Hun lar også WEF og globalister som blander seg inn i Canadas styre få høre det:
https://rumble.com/v1pofl1-alberta-premier-danielle-smith-takes-some-shots-at-klaus-schwab-and-the-wef.html
Det samme har Tulsi Gabbard gjort og det sies at 6 millioner velgere har forlatt Demokratene sammen med henne.

Kanye West har uttalt seg mot en gruppe jøder som styrer Hollywood. Han blir kalt Antisemitt. Det er altså ikke lov å utpeke en gruppe kriminelle jøder på lik linje med andre grupperinger. Hvis det var en gruppe kriminelle nordmenn, ville det neppe blitt kalt anti-norsk. Adidas og JP Morgan kutter samarbeid med Kanye West. Ye snakker nå ut om munnkurv og utpressing som kommer fra den kriminelle kulten.

Lara Logan har blitt utestengt fra Newsmax etter at hun har stilt spørsmål rundt alle de barne-forsvinningene som skjer verden over. Det er kjent at blod fra barn kan få voksne til å se yngre ut og få bedre helse, men hvor kommer blodet fra?

Bibelen forbyr ofring av barn og drikking av blod. Livet er i blodet, sier Bibelen. Den globale Babylon-kulten gjør motsatt av hva moral og etikk har blitt lært til oss gjennom generasjoner og årtusener. De vil ha frihet til å gjøre synd. Det har de, men resultatet er et tvers gjennom råttent samfunn. Et dystopia med med umoral som fører til fall. Det er altså ikke fordi vi ikke får lov. Det er en advarsel om at hvis vi ikke har moral og etikk i samfunnet, så vil det føre til kaos og kollaps. Med tyranni og vold. Frihet til synd er bare ris til egen bak, og det er det som utspiller seg for våre øyne nå. Det er best å la de holde på inntil folk våkner og får se med egne øyne. La det kollapse til Great Reset, men Build Back Better må vi ta kontroll over. Og det vil vi gjøre. Helt sikkert.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

“What Are They Hiding!!”: MEP Cristian Terhes (Romania) EXPLODES on Pfizer’s CEO

Young Hearts Part 25
https://www.bitchute.com/video/8vXsd4utgYJf/
Pfizer made a stunning admission this week in an EU Parliament that they did ‘no testing for transmission’, before releasing it onto the market.
Dr Birx recently admitted that she “knew it wouldn’t stop transmission” and they “overplayed the vaccine…
https://nypost.com/2022/10/10/california-makes-it-illegal-for-doctors-to-disagree-with-politicians/

Flemming Sivertsen
Flemming Sivertsen
Anonym
1 år siden

Skremmende men ikke desto mindre sant.
Nazistene var ikke dårlige de heller med sine vernichtungslager.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Spanskesyken fra USA? Ja, det startet vel med en fryktbølge fra USA som skremte folk over hele verden. Nå i vår tid var det folk som stupte i gatene. I Iran førte frykten til at folk drakk metanolholdig håndsprit og stupte på gaten. Løgnaktige media påstod at myndighetene skjulte likene fra de plandemi-døde fra vestlig media. Et hotell med syke nordmenn i Østerike fikk norske løgnaktige journalister til å spre propaganda fra Big Pharma. Det er ikke rart at man trodde at slangegift var tilført drikkevann på utvalgte steder. Noen ble jo alvorlig syke. Andre ble drept på sykehus gjennom livsfarlig medisinsk protokoll. Det er litt skremmende at noen få juksebilder av folk som stuper på gatene på fjerne steder kan skape slik frykt. At å forgifte vannet på skip og hotell kan få oss til å tro på de villeste smitte-teorier. At de lot oss se på alt som gikk viralt på nettet for å skape frykt om viral smitte. Smitte fungerer ikke slik som virale videoer. Alle blir ikke syke.

I dag forteller Dagbladet at det kommer en ny plandemi. De har snakket med Omicronviruset som har bestemt seg for å komme i en bølge i høst/vinter. Men fortvil ikke! Big Pharma kommer med en oppgradering av biovåpenet og den vil kunne tas rett før plandemien kommer. Vi ser jo at disse bølgene kommer rett etter biovåpenet blir sprøytet inn. Finnes det uvaksinerte som har blitt syke av spøkelsesviruset? Er det bare vanlig influensa og forkjølelse? Er det mange innsprøytede som har fått kreft? Andre lidelser? Ja, det er sikkert. Jeg vet mange.

I California har skoler innført munnbindtvang i forkant av influensasesongen. Influensa altså. Men de unge trenger ikke frykte lenge. Det kommer influensavaksiner og de som tar den trenger ikke bruke skadelige munnbind. Vi får håpe at folk har tatt til vettet og har innsett at myndighetene har solgt seg til Big Pharma og WEF. At de tar tilbake kontrollen over egen helse. Det er ikke verdt det. Kast faenskapet i søpla. Bygg et godt immunforsvar i stedet og stell godt med de gamle og skrøpelige. Det var vel lærdom allerede fra Spanskesyken, men nei da!

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

(Boken er sikkert interessant. Synd vi ikke vet hva den innholder)

Beställ boken genom att betala in 370 kronor på Nordea konto
3010 0024211 Jüri Lina

INNEHÅLL

Sovjetiska nattliga dagar

I skolan

De första radioprogrammen

Jag blir nationalist

Skogsbröderna

Min undergrävande verksamhet

Sökandet efter nya uttrycksmöjligheter

Socialismens hemligheter

Konungariket Finland

Frimurarsymboler används av arbetarrörelser

Socialismens huvudprinciper härstammar från kommunisterna

Socialisterna använde bedrägeri för att störta kejsar-dömet i Tyskland

Förräderiet på högsta nivå

Sovjetunionen bombade Sverige

De utopiska ideologiernas land

Det hemligstämplade massmordet på 1920- och 1930-talen

Maskbluffen

Massmord med vaccination 1918

Tråddragarna bakom kulisser

Duperingen

Demokratispelet

Det hjärntvättade Sverige

Förstörelsen av kulturminnen

Kontroll av individen

Experimentet i Rumänien

Rebellrörelsen år 1968

Hur det socialistiska giftet har skadat Sverige

Samma behandling i Sverige som i det kommunistiska Estland

Drömmen om en sovjetrepublik i Sverige

Nyare planer på en sovjetrepublik

Sovjetiseringsaktioner efter andra världskriget

Samma mönster i Iran

Drömmen om kommunistiskt samhälle finns kvar

Förfallet

Förrädarna

Meningslösa SÄPO

Ett fåtal kan genomskåda det socialistiska

bedrägeriet

Nya “kulturfenomen”

Migration går före vård och omsorg

Sjukvården på lerfötter

Grova brott inom sjukvården

Morden på de gamla

Fallet Jan Andersson

Massmord på sovjetiska krigsinvalider

Covid-bluffen som lakmustest

Kunskaper som man inte kan lära sig i skolan

Det livsfarliga vaccinet

Den ihåliga försäkringskassan

Kampen mot vitaminer och mineraler

Svenska läkare tror inte på nyttig mat

Lögner om Estonias förlisning

Dykvideon är borta

Sverige ignorerade viktiga vittnesmål

Versionen av den öppna rampen inte övertygande

Estonia-gruppen vid Riigikogu i Estland

Skendemokrati som samhällsmodell

Ett unikt mästerverk förtigs

Yttrandefrihet endast på papperet

Kulturmarxisterna har tagit över

Fysiskt möte med socialismen

Demokrati på låtsas -¬ nyckeln i maktbedrägeriet

Socialisternas plundrarsystem

Välfärdssystemet kopierades från sina konkurrenter

Sveriges synarkistiska demokrati

Övergrepp i rättvisa

Ett brott mot mänskligheten

Mörkläggning kring Palme-mordet – sovjetspåret som försvann

Spionen Nikolaj Nejlands

I kommunismens anda

Jakt på oliktänkande

Olämpliga fakta som leder till åtal

Demokratiska val gäller inte för de röda ideologerna

Monopol på sanningen

Massmigration som vapen

Kollision med den svenska kulturen

Importerad brottslighet

En del av landet som inte längre är Sverige

Det mest fasansfulla brottet i Sverige

Några konsekvenser av gymnasielagen

Åsiktsförföljelse

Fallet Julia Caesar

Fallet Bilyana Martinovski

Fallet Anneli Sjöberg

Stalinistisk misshandel

Även företagare som har “fel” åsikter måste slå igen

Den utfrysta professorn

Fallet Dan Park

Fallet Jesper Johansson

Oändliga övergrepp

Marxistiska metoder mot nationalstaten

« Forrige artikkel

Om penger, nye penger

Neste artikkel »

Hva er demoner og hvem er de?

15
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x