Om penger, nye penger

1.2K visninger
2 minutter lesetid
2

Det er ikke greit når pengene kleber seg fast i fingeren. Som limt. Om du prøver å riste de av, hjelper det ikke. De sitter de like godt, mynter og sedler om hverandre. Verre er det med bankbøker, aksjer og verdipapirer. De limer seg fast i kropp og sjel og vil heller ikke slippe. De hjelper ikke engang at du svetter så hele kroppen er våt. Det er noen som har makten over pengene. Noen som ikke liker å si hvem de er. Det er de som bestemmer over dem, over byttemidlene våre. For penger er egentlig bare byttemidler. Men de som eier dem, de som styrer dem og forvalter mengden av dem, de passer godt på , for mister de taket i dem har de mistet kontrollen.

https://davidicke.com/2022/02/12/the-pushback-for-freedom-sovereign-money/

Det er også de som har funnet opp inflasjon. Det er en oppfinnelse. En kontrollmekanisme. Akkurat på linje med været, som ekstrem tørke, ekstremt regnvær eller ekstrem storm. De drar i spaken hver gang de trenger det, enten det gjelder vær eller penger. Nå gjelder det pengene. De har sørget for at de plutselig ble mindre verdt, meget mindre verdt. Slik strammer de tommeskruene og kvelestrikken. Det har de gjort over hele den vestlige verden, merk det. Det betyr at de har makten, bukten og begge endene her.

Men det de ikke har makten over er folk som Hege. Hege har skjønt at pengene låser oss fast, at de på en måte har en ond, magisk virkning, de kleber seg fast og styrer vår hverdag. Kunne vi bare komme ut av det kontrollgrepet, tenkte Hege. Selvfølgelig kan vi det, vi lager nye penger, sa Hege.

Og det har Hege rett i, nye penger ville tvinge «kontrollfrikene» til å måtte slippe taket, de som står bak den demoniske fremtidsvisjon «build, back, better», den kommende faschist-staten. De hadde måttet slippe taket i makten de har over oss. Og vi hadde kunnet begynne å puste igjen.


Hege’s nye Verdensorden med Folkebank


Hege lanserer nå Folkebank, som er ment å gi folket suverene penger, i tilfelle de som står bak «Covid»-svindelen får fortsette uforstyrret. Alle nasjoner har RETT til å trykke sine egne, RENTEFRIE penger, i tider med finanskrise. Folkebank fordi: Dagens banker har ingen ryggrad, – og støtter dermed utviklingen mot en digital, global valuta. Dette betyr total kontroll over befolkningen. Folkebanken  sikrer en av våre viktigste menneskerettigheter: Kontroll med, og frihet over egen økonomi, – UAVHENGIG av hva banker og “myndigheter” holder på med. World Bank of People er RENTEFRI, tilbyr både digital og kontantvaluta, handler med edle metaller, og har i tillegg et system for handel med tjenester og varer.

https://davidicke.com/2022/03/28/justin-walker-the-bradbury-pound/

Folkebanken er en klubb kun for medlemmer, hvor medlemmene har sin egen valuta, – som skal brukes i handel med de andre medlemmene i klubben. Denne valutaen vil være tilgjengelig både digitalt og kontanter. Folkebanken vil gjøre det mulig å leve utenfor systemet som er planlagt implementert over hele verden (sosial-kreditt-score-system), – med mindre vi lykkes med å stoppe disse planene (noe som ville vært veldig bra for meg, siden Da slipper jeg å starte dette prosjektet! :)). De som er interessert i å handle med Hege, kan kontakte meg på: epakkene@gmail.com VELKOMMEN! :)

http://https./davidicke.com/2022/04/15/right-now-gareth-icke-talks-to-activist-debbie-hicks-about-her-campaign-to-save-cash/


 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

https://www.euronews.com/next/2022/10/04/this-is-how-norway-is-testing-out-the-digital-payment-system-of-the-future
ESG Scores EXPLAINED: This is why companies are going Woke:

https://www.glennbeck.com/esg-the-great-reset
YouTube har selvfølgelig slettet videoen til Glenn Beck.

JP Morgan stenger Kanye West ute fra banken. Twitter og Facebook gjør det samme.
https://www.newsweek.com/elon-musk-says-contacted-kanye-west-about-antisemitism-twitter-critics-call-foul-1750719
Trudeau Castro stengte bankkontoer I Canada fordi de deltok I fredelige demonstrasjoner tidligere i år.

Gavin Newsom i California inndrar lisenser til leger som går imot politikernes agenda:
https://nypost.com/2022/10/10/california-makes-it-illegal-for-doctors-to-disagree-with-politicians/

PayPal ville bestemme hva som er sannhet og bøtelegge og inndra kundenes penger.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Terje; takk for infoen! Mvh :)

« Forrige artikkel

Se dette og verden er ikke lengre den samme

Neste artikkel »

Massemord gjennom vaksinasjon, Spanskesyken

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x