Hva en alternativt kunne fått for bank bailouten i Storbritania.
Hva en alternativt kunne fått for bank bailouten i Storbritania.
//

Du betaler – etablissementet nyter

6.5K visninger
1 minutt lesetid
43

Økonom Hans Jørgen Lysglimt legger ingen ting imellom for å beskrive det norske korrupte økonomiske systemet. I denne videoen tar han for seg hvordan overføringer fra skattebetalere til etablisementet og de som eier bankene foregår.

Hans Jørgen Lysglimt har engasjert seg internasjonalt, spesielt i forbindelse med loppingen av Island, og han har møtt den amerikanske presidentkandidat Ron Paul ved flere anledninger.

Lysglimt relanserte norges eldste forretningsblad Farmand. Farmand ble først publisert i 1891. Farmann publiseres idag av redaktør Hans Jørgen Lysgimt samt et team av tilknyttede gode skribenter.

Abonner på Farmann newsletter:
http://www.farmann.no

FarmannTV – video kanal er her:
http://www.youtube.com/user/FarmannTVNorway

Twitter:
http://twitter.com/lysglimt

Illustrasjon (c) guardian.co.uk: Hvordan bank bailouten i Storbritania alternatvt kunne vært brukt til

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

43 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Uffda
Uffda
Abonnent
14 år siden

Nasdaq har full kontroll over Nord Pool ASA som gambler med vår strøm..:

http://www.adressa.no/nyheter/innenriks/article1459136.ece

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“- Wikipedia stryker i økonomi
Nettleksikonet får bestått i historie og biologi, men professor råder økonomistudenter til å styre unna norsk utgave.”
“Erik Sørensen, førsteamanuensis II i samfunnsøkonomi ved Norges Handelshøyskole, er ikke særlig imponert over Wikipedias samfunnsøkonomiske artikler.
– Det er veldig dårlig. Det er ganske trist, altså. Veldig mye er nok skrevet av førsteårsstudenter som forsøker å skrive seg til en bedre forståelse av innholdet, sier han til studentavisa.

– Det er flere gode, korte definisjoner, som pigouskatt. Men det som står om pris, er for eksempel veldig dårlig. Det er faktisk helt feil, og når jeg leser om spillteori, skjønner jeg ingenting av hva det handler om.”
http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=587561

Ja, jeg kan skjønne at dere “autoriserte” lettlurte idiotnomer blir “redde” når fusk rundt pengemanipulasjon avsløres av unge mennesker, uten høyere akademisk (propaganda) grad! :D

Tove
Tove
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Problemet med økonomer er at de tenker som økonomer. lett å gå seg fullstendig blind i egne fagideologier. Inntil for kort tid siden sa økonomer at et land kan da ikke gå konkurs! Så kom Island….og vips så kartet helt galt ut !

Men hold fast på det….ingen frø spirer av fornektelse…Trøst dere med at legene sliter med det samme, vaksiner er så fint atte ;-)

Otto
Abonnent
14 år siden

Debatt, såkalt svineinfluensa vaksine

Et tilbakeblikk, Statens legemiddelberk ved avdelingsoverlege Steinar Madsen og Legemiddelindustriforeningen ved administrererende direktør Karita Bekkemellem utviser inkompetanse og dummer seg ut, med relativt høy lønn. Dette må snarest få nødvendige konsekvenser, for folkets og landets sikkerhet og velstand. Aktuelle modifikasjoner er oppsigelser og bortfall, forflytning, av autoritet og mandat. Her trengs også samme fokus på Folkehelseinstituttet, Nasjonalt folkehelseinstitutt, Den norske legeforening, Norsk Sykepleierforbund, Helse- og omsorgsdepartementet, regjeringen, o.a. impliserte med juridisk og politisk ansvar for det som her er påført det norske folk av misligheter og korrupsjon. Vennligst spre budskapet, spesielt fordi undertegnede ikke ser at det vil skje via våre egen presseorganer fordi også disse har unndradd seg et selvfølgelig ansvar for å informere om de reelle forhold. Saken er ytterst alvorlig, for alle, ingen unntatt.

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Hans Lysglimt med etterlengtet fersk oppdatering:

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Hei på deg Armin Bahrami!

Dette var etterlengtet. Kunne du fått er interviuv med Lysglimt, gjerne på en time eller mere? Slik at vi hadde fått et gjennomgående syn av hva Lysglimt mener. Jeg vet at du er kapabel til å stille de rette spørsmålene. Samt kan du stille han spørsmål om hvorfor han ikke oppdaterer Farmann siden sin oftere, vi sitter jo å og leser hvert lysglimt som kommer fra denne plassen, han kommer jo med gode analyser ofte, men ikke ofte nok.

daniel
daniel
Abonnent
14 år siden

Nå skal barna og foreldrene taes.
Dagsavisen er den eneste avisen som nevner at regjeringen vil kutte i barnetrygden.
Alle de andre avisene har taxfree handelen som hovedsak og nevner lite om barnetrygden.
http://www.dagsavisen.no/innenriks/article473202.ece

Hvorfor ikke kutte i forsvaret.
Der flyter pengene.

Semiotic
Semiotic
Abonnent
14 år siden

An overview of Karl Marx by Alan Macfarlane, Cambridge University:

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  Semiotic
14 år siden

Hei Semiotic!

Takker for en meget opplysende video. Har du flere av samme kaliberet, så ikke nøl med å poste dem. Har sittet i div. auditorier og hørt på masse sprøyt i årevis, de fleste som foreleser har tapt gløden, og slenger frem notater, og lysbilder som er 20-30 år gamle eller eldre, da de selv studerte. Men her på denne videoen, fikk jeg følelsen av en intressant mann, som viste hva han snakket om, du ser det mellom linjene at han har gølden.

Semiotic
Semiotic
Abonnent
14 år siden

“Du betaler – Etablisementet nyter” høres veldig søtt ut. Men da jeg leste videre fant jeg at dette var den gamle kjente Libertarianism. Du finner flere varianter av denne ideologien, og så vidt jeg husker var den ganske populær blant FRPer, og hos noen skuffete høre-fløy folk som Ron Paul. De vil ha Hayek istedenfor Keynes, og jeg ser ingen relevant argument enn den de pleier å bruke ‘freedom of the individual’. Det er godt sagt men mennesker kan ikke bare defineres som individer uavhengig av den kollektiven man er født i og lever av. Jeg har noen fine epler å selge til dere, dyrket i de ‘best kjemikalier’, GMO, hele pakka – du er fritt til å kjøpe dem.

Libertarianism, courtesy of wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Libertarianism

ares
ares
Abonnent
Svar til  Semiotic
14 år siden

Ved å følge linkene i komentarene her ender en til slutt opp på ronpaul.com, finansminster Lysglimts store forbilde. Om du leser “Issues” og fremdeles ikke er skremt…….. Likte best “healthcare” for fattige. “every physician understood that he or she had a responsibility towards the less fortunate and free medical care was the norm.” Med andre ord ikke statens ansvar, men opp til hver leges moralske kompass.

Ergon
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Takker for det. Visste ikke hvordan jeg gjorde det, men får se til å lære meg det. Er på tide.Poenget til Lysglimt er helt korrekt og gjelder nærmest uansett hvilket velmenende utgangspunkt en regjering har. Når systemet har etablert seg over tid korrumperer det uansett.

Når vi i tillegg har “rovdyr” som Rothschild og de andre banksterne og finansielle terroristene blir det riktig ille og vanskelig å forandre på. Det er vel derfor det blir revolusjoner med litt ujevne mellomrom. Jeg synes det brygger opp til en i de vestlige land slik utviklingen går nå.

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Hei J. J

Fint innlegg. Lurer på om dere i Nyhetsspeilet kunne fått et interviev med Lysglimt ? Han oppdaterer ikke farmann siden sin så ofte, så det hadde vært intressant om dere tok initativ til å lufte tenkene hans her. Jeg er med på tanken om denne mannen som finasminister. Se også litt på Max Kaiser, han er en mann med sterke meninger, og uredd for å si dem. Kunne ha vært en artig tanke å fått Lysglimt og Max i en debatt i samme interviev. Tror ikke noen av dem hadde vært uvillig til dette.

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  Hallo
14 år siden

Hei!

Svarer på mitt eget inlegg og vet at dette irriterter enkelte, men her er en link jeg ønsker å formiddle:

Ergon
Abonnent
14 år siden

Regjeringer er ikke til for folket, men den lille minoriteten som eier og kontrollerer de nøkkelpunktene som gir makt. Folket er bare til bry og kalles populært for stemmekveg som gjetes til stemmeurnene en gang i mellom. Massemedia sørger for at alle går i takt og stepper du utenfor den politisk korrekte linjen rundt deg så blir du tatt så det suser.

Litt utenfor det økonomiske innlegget som denne artikkelen handler om kan vi lese om det Ragnarokket Romøren er utsatt for fordi makteliten ikke fikk ridd sin feministiske kjepphest med å la Anita Sagen hoppe først i nye Holmenkollen. Saken i seg selv er uinteressant, men måten Romøren tas på er typisk for maktelitens og deres propagandaapparats reaksjonsmønster og herskerteknikker.

Tilbake til Lysglimt og økonomi. Jeg fant en video av han om Icesave hvor han tar poenget med politikernes forakt for folket på kornet. Vår egen (ikke min) minister Gahr-Støre er bare et eksempel på denne forakten overfor oss:

Leser vi andre mediers artikler om Icesave er de alle på finansterroristene og maktpolitikernes side. Hadde det ikke vært for at jeg nettopp har lest artikkelen til Mike hadde jeg forbannet dem høyt og stukket nåler i dukker som forestiller dem, men nå får jeg heller tenne kubbelyset foran meg og puste dypt ti ganger så hjertet kommer ned i normalt tempo igjen.

tankegang
Abonnent
14 år siden

Er det noen her som hører på American Freedom Radio? snakkes mye der om politikken, økonomien, haarp, chemtrails, martial law, amero, EU og mye annet innen dette feltet.

http://www.americanfreedomradio.com/listen_live.html

Anbefales på det sterkeste :)

tankegang
Abonnent
Svar til  tankegang
14 år siden

Tenk hvis vi som leser på nyhetsspeilet hadde startet opp med en slik radio her i Norge. Da ville vi fått spredd budskapet enda bedre og til flere :)

For det er jo fullt lovlig for alle å ha en internettradio?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  tankegang
14 år siden

Beste ideen jeg har hørt på lenge :) hvorfor starter ikke Nyhetsspeilet en egen radiokanal sånn som Alex Jones ??
konsesjon er alt som trengs og det kan ingen nekte speilet så er bare til og sette i gang :D

ares
ares
Abonnent
14 år siden

Ok er ikke økonom selv, men den norske krisepakken var ikke den bare et lån over noen få år?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Bare undrer:
Hvorfor får ikke slike “sympatiske” mennesker som Hans Jørgen Lysglimt “automatisk” rett til å styre Norge, enn en halvgal, båruss pakka på stortinget? :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Mannen er favoritten min! :D
Har vissr vekslet en del e-post meldinger. Jeg ba ham om å skrive om økonomiskekrisens ringvirkninger for vestens-økonomi fremover. Han ville også ha en “fysisk” kaffe-møte i Oslo, men jeg var da utrolig opptatt i de dagene… :(
Hans Jørgen Lysglimt advokerer som Ron Paul for den østerrikske skoles økonomilære. De er midt imot den “innebygde” konstante inflasjon i pengesystemet, og vil helst gå mot full-reserve systemet. La oss håpe hans stemmer blir hørt blant dagens naive ungdommer.

Sithious
Sithious
Abonnent
14 år siden

Lysglimt har mange glitrende videor på youtube, liker spesielt de som omtaler den latterlige “rednings” pakken regjeringen trumfet i gjennom til Norske banker. En redningspakke på 350 milliarder kroner, nærmest ett års brutto nasjonal produkt rett i lomma på norske banker.

Dette ble selfølgelig ikke kritisert eller satt spørsmålstegn ved av norske medier, men i stedet hyllet som et nødvendig trekk for å redde en økonomi som følgelig ikke klarer seg uten statlig kontroll.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Sithious
14 år siden

Det må bli en bred debatt om gjeldspengesystemet og hvordan dette slavebinder hele menneskeheten.

Det er nemlig noe som heter “årsak og virkning”.
Jeg ber derfor leserne om å ta del i en artikkel som gir dere en grei innføring i systemgalskapen, og som kan lede frem til forståelse og forhåpentligvis fremtidig debatt om hvordan dette kan bekjempes. For ingen av oss vil ha det slik:
Penger, Makt og Din Framtid

Lars Rønbeck

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

Hjertelig takk for denne artikkelen Jarle.

Jeg vil også legge ut link til et videoforedrag av Hans Jørgen Lysglimt som jeg ser på som voksenopplæring i hvordan vi dag blir bedratt av Norges Bank.

Sett dere godt til rette og se dette videoforedraget – Finanskrisen Forklart.

http://www.youtube.com/view_play_list?p=9814190C105E5B13

Lars Rønbeck

Forsker
Forsker
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Et spørsmål til deg Lars Rønbeck, kommer Norgespartiet til å innføre direkte demokrati i Norge?

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Forsker
14 år siden

Forutsetning for å få et Realistisk Demokrati, et Reelt Demokrati altså et Realdemokrati – som blir et Direktedemokrati, forutsetter at vi har et flertall bak oss.

Vår helt klare intensjon er å legge makt i folkets hender.
Nå må folket igjen få lov å bygge landet, og det vil skje gjennom folkeavstemminger i tråd med Grunnlovens ånd og prinsipper.

F. eks. en Folkeavstemming om bruken av oljepengene.
Det er helt vanvittig slik Stoltenberg har bestemt at vi kun skal bruke 4% av avkastningen av oljerikdommen vår.

Folkeavstemming om:
Bomstasjoner (Veisperringer)
Innvandring
Infrastruktur
Forsvaret
Fiske og jordbruk
Alternativ energi. (F. eks Hydrogen og el-biler)
Utvidet oljeboring (F.eks oljeutvinning i Lofoten. Og hvorfor pumpe olje i Lofoten når vi ikke kan ta mer utbytte av det som kommer opp av Nordsjøen?)

osv. osv.

Slike Folkeavstemminger skal kunne avholdes hver gang folket går til valgurnen.
Det skal kunne avholdes folkeavstemming om nasjonale saker når det er kommune og fylkestingsvalg og lokale saker selv om det da er Stortingsvalg.

Altså, uansett når det er valg, skal det kunne avholdes folkeavstemminger om både lokale og nasjonale saker.

Lars Rønbeck

Forsker
Forsker
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Det høres svært lovende ut, men hva skal vi så gjøre med alle våre byråkrater?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

VG (http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=598014) skriver:
USA opplever en kraftig økning i antall ekstreme grupper, hvis medlemmer griper til våpen, erklærer krig mot myndighetene og omfavner konspirasjonsteorier.
Tallet på såkalte patriotgrupper …127 av gruppene betegnes som halvmilitære …
– Vi har sett en skikkelig eksplosjon i antallet militsgrupper og innen den regjeringsfiendtlige patriotbevegelsen, konstaterer [jøde] Mark Potok.
Bevegelsen ser på regjeringen som sin fremste fiende, og er influert av konspirasjonsteorier. Blant annet er de overbevist om at regjeringen er en del av en ondsinnet plan for å ta knekken på yankees.
Rasister.
Mange av patriotgruppene våkner til live igjen, grunn svarte president (om CIA-agent Olabama her: http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=351#M5550), og en dyp økonomisk krise.
– Økonomien ligger i ruiner, arbeidsledigheten er høy og mange er såret og frustrert og leter etter noen å skylde på, sier Potok.
– Mange sverger til konspirasjonsteorier og gjør visse grupper til syndebukker.
Potok mener det er svært bekymringsfullt at stadig flere av de høyreekstreme og rasistiske gruppene oppmuntrer til «handling», og at mange politikere og kommentatorer har lagt seg på en like sterkt regjeringsfiendtlig linje.
Flere grupper søker også sammen:
Fanatiske innvandringsmotstandere har funnet sammen med like fanatiske motstandere av myndighetene i Washington.
Antallet militsgrupper som først og fremst er opptatt av å stanse innvandringen, har det siste året økt…
…nynazistiske grupper har gått sammen.
Historien gjentar seg, jøden har all grunn til bekymring.
Den burde lære noe av historien og litt om karmaloven.
…at alt slår tilbake med samme mynt.

Om rønbeck virkelig bekymret seg om “folket”, ville han kreve å konservere oljeressurser for neste generasjon og bruke de 250.000.000.000 som er innvilget til innkjøp av jøde-yankees bombefly, til gjenoppbygging av ruinert næringsliv i norge AS og produksjon av vindmøller.
om han virkelig var opptatt av noen andre enn seg selv.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Hei Forsker!

Ditt spørsmål – «hva skal vi så gjøre med alle våre byråkrater?» – er noe som kverner i hodet til hele folket.
Norgespartiet vil selvfølgelig redusere byråkratiet som har vokst oss over hodet.

Byråkratiet skal ikke være større enn at man kan administrere landet på en fornuftig måte.
I dag fungerer dette som en enorm «papirfabrikk». En gjeng papirflyttere uten mål og mening. De er rene bremseklosser i samfunnsutviklingen.

Byråkratiet bør til en hver tid speile den sittende regjering. Det er er ikke tilfelle i dag med byråkrater som er ansatt og beskyttet av systemet gjennom «Stortingspartiet». Dette bør endres slik at byråkratene kan ansettes på åremål. Med andre ord lovverket må endres for å kunne drive igjennom en slik forandring.

Jeg kan ikke se for meg at Norgespartiet skal kunne fungere til 100% med en stab av byråkrater med «Stortingspartiets» stempel i panna. En stab som er ansatt til de går av med pensjon, og som utvides ved hvert valg. Her må som sagt en lovendring til slik at byråkrater ansettes på åremål, eller noe i den retning.

Ved regjeringskifte har jeg forstått det slik at det er hovedsaklig alle statssekretærene som skiftes ut. Men det må være anledning til å gå så langt ned i systemet som det er nødvendig for å skiftet ut byråkrater som ikke fungerer i takt med den til enhver tid sittende regjerings politikk.

POLITIKERNE – VÅR TIDS ADEL

Store statsrådglis, store flatskjermer

Lars Rønbeck

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Forsker
14 år siden

Du betaler – etablissementet nyter

Ovenstående som er tittelen på denne artikkelen er så korrekt som den kan bli.

Årsak og virkning heter det, og jeg oppfordrer Nyhetsspeilet i tillegg til å fokusere på “årsakene”, om også å legge fokus på virkningene. Å forstå resultatet av årsakene er også viktig for å få et helhetsbilde.

En slik virkning kan leserne ta del av her:

Sviket mot folket

Og hva er da årsaken?

Lars Rønbeck

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

J.Johansen

Det er helt riktig som du skriver, men det jeg vil fram til er at din kommentar ikke kan stå alene. Da gir den ingen mening.
Vi må i tillegg fortelle leserne hvilke virkninger dette gir i samfunnet.
Slik det er gjort i denne artikkelen – Sviket mot folket .

Det er nemlig en side ved Nyhetsspeilet jeg savner, og som jeg mener er viktig å ta med i den oppvåkningen Nyhetsspeilet jobber mot. Dette for at leserne skal forstå konsekvensene av det åndelige og moralske forfall, av globaliseringen og den diktatoriske utviklingen m.m.

Årsak og virkning henger sammen og det ene kan ikke utelukkes fra det andre.

Vi må få FOLKEMAKT i stedet for AVMAKT.
Og det får vi ikke uten å se og forstå helhetsbildet.

Lars Rønbeck

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Hei J.J

Siden jeg for en gangs skyld er pålogget, så nytter eg høvet til å kommentere litt her. Har sett på nettstedet til Lysglimt i flere år, og vært enig med han i alt han sier, jeg hører sågar på mye av det Ron Paul sier også, som er under samme “skole” . Diskuterte her for en stund siden, Lysglimt med en “økonom” som gjør det veldig bra. Det først han sa var, har du sjekket denne fyren på ligningen? Jeg tenkte, hm, nei, jeg har vært for opptatt med de store tanker, og ikke detaljene. Vel så gjorde jeg det, og det viste seg at Lysglimt ikke har gjort det helt store innen det en kan lese fra ligningen. Økonomen spurte da, hvorfor skal du da stole på det han mener om økonomi ? Hvis han har greie på økonomi, vel så bør det vel raskt kunne tallfestes, og det kunne det ikke. Jeg er fremdeles enig med både Lysglimt og Ron, men må innrømme at jeg ser det litt annenledes nå.

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Hei !

Regner med at du har lest Lysglimt nøye, og vet at dette er et økonomi magazine! Lysglimt kommer med råd om hvordan vi ska forvalte våre verdier / penger. Samt diskuterer om hvordan andre tar feil. Han råder oss til å invistere i materielle verdier, som bla. gull. Det jeg påpeker er at hvis han vet og har vist dette lenge før noen andre, så burde det ha vist seg materielt på hans ligning. Jeg personlig higer ikke etter å bli vellstående, eller rik som andre kaller det, men jeg lytter nøye på råd fra de som har blitt det, for å konservere det jeg har, slik at jeg unngår å bli fattig ( materielt sett ) senere. Jeg også skjønner at lån, er å bli utnyttet av eliten / de opplyste. osv. Men det er det systemet vi lever under, og da lytter jeg gjerne til råd fra de som har klart seg bedre enn gjenomsnittet, og slik det ser ut for meg, så har Lysglimt ikke klart dette.

naxela
naxela
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

“Hallo” ett av poengene med å kjøpe gull og andre materielle verdier er at de ikke kommer opp på ligningen.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hallo
9 år siden

Swiss Signifer Ursus Standard Bearer in Roman Legion of Switzerland`s Murder Tradition +

Quote: THE ROMAN EMPIRE IS IN SWITZERLAND, LED BY THE OCTOGON NAZI TEMPLARS OF THE PHARISTOCRACY, AND THIS IS WHY THE POPE`S GUARD ARE SWISS .. * Mer i youtube tekst *

Direct democracy through crown of Bern of pharaoh aristocracy and home of financial nobility in Alps + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1959&start=1

“Avtalt spill på alle sider som bl.a. før 1. og 2. verdenskrig samt alle relaterte konflikter fram til dags dato, ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/06/vladimir-putin-forsvarer-for-en-sivilisert-verden/#comment-111784

Otto
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden
« Forrige artikkel

Norske medier sensurer OL-demonstrasjoner

Neste artikkel »

SV’er ut mot Bilderbergerne og NWO

43
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x