Norske medier sensurer OL-demonstrasjoner

2.3K visninger
4 minutter lesetid
17

Hva skjer i Canada som det norske folk ikke fortjener å vite? Medienes agenda er det de ikke vil vise deg, alt annet er distraksjoner og villedning fra virkeligheten. Har noen fått med seg at Parlimentet har vært stengt i flere måneder, demokratiet midlertidlig nedlagt på ordre fra den britiske tronen, og Usa’s bud på det kanadiske folk, land, og ressurser?

Olympiske leker med massedemonstrasjoner, et land under politistatlover og grovt maktmisbruk mot de infødte indianernes landstjeling har null nyhetssverdi for norske redaktører. Det er viktigere å henge ut muslimer som terrorister, hijab som kukluxklan, og fore det norske folk med gullmedalje-eventyret som øker nasjonalismen og gruppetilhørlighet følelsen som politikerne høster og misbruker for sin egen politiske agenda.

Hvem bryr seg om massearrestasjoner av mennesker som viser dissident mot Olympia-komiteens imperialistiske pengesluk på byen deres?

Olympiske fakkel stoppet av demonstranter. Se video her.

Here’s Melissa Elliot of Six Nations explaining why they blocked the torch.

With these 2010 Olympics, VANOC and the IOC, in partnership with Canada, is trying to create a false illusion. They’re creating a false illusion that Canada is good and has positive relations with our people. But we are here to break this illusion, to tell the truth, by declaring the following. We are not Canadian. We are not a defeated people. This land was never surrendered. Our nations and our people still exist and will continue to exist.”

Iløpet av 12 dager har Vancouver måtte punge ut med 8 milliarder dollar fra skattebetalere, 1 milliard ble brukt på sikkerhet, og mange frykter at Vancouver sitter igjen med massivt overvåkningsutstyr som vil bli brukt mot lokalbefolkningen, etter at OL reiser fra byen. Det samme skjedde i Kina 2008.

Kanadas statsminister stenger demokratiet

Det kanadiske parliment har vært stengt fra 12 desember til 3 mars. Store demonstrasjoner har pågått kontinuerlig med paroler som “kom deg på jobb Haarper”, etter at statsministeren fikk kraftig nedbør og kritikk mot kanadiske soldaters torturering av Irakiske fanger og Afghanske opprørere, nekter han for bevisene som folket har i sine hender.

Hvordan ville det norske folk reagert om Stoltenberg stengte stortinget og tok seg en tre måneder lang ferie hver gang noen kritiserte hans avgjørelser?

Ordfører lover vennlig håndtering av demonstranter

En rekke lovendringer har kriminalisert ytringsfriheten til Kanadiere. Flyers, bannere, plakater, alt er ulovlig i nærheten av de internasjonale mediekameraene som har fått politigarranti sånn at et idyllisk og massehjernevaskende hedensk avgudsdyrking også kalt Olympiske leker kan trollbinde verden i 14 dager mens politikerne får herje fritt fra mediaoppmerksomhet så de kan gjennomføre massive strukturforandringer mens folket ser på langrenn.

Hvis du henger en banner, eller en plakat som viser misnøye mot at OL er i din by, så har politiet lov til å knuse døren din å bryte seg inn i leiligheten din for å fjerne plakaten du har i vinduskarmen din eller hengt fra balkongen DIN. Vestlige demokratier blir mer og mer facistiske.

Hvordan har det kanadiske ridende politi oppført seg tidligere mot fredelige demonstranter som ønsker å vise motstand mot urettferdighet? Politiet kler seg ut som demonstranter og kaster den første stein så det paramillitære infantriet kan slå løs på fredelige og samfunnsengasjerte ungdommer.

“No Olympics on stolen Native land”

Mange menneskerettighets-advokater, anti-fattigdom organisasjoner, sivile aktivister og representanter for det undertrykte indianer folket i British Colombia, protesterer heljertet mot det de anser som kolonialisme og okkupasjon av de infødtes land. Ifølge kanadisk lov har ikke BC(british colombia) delstaten lov til å blande seg inn i de infødtes land, liv og helse, men regjeringen fortsetter å selge, lease og “utvikle” fedrelandet til indianerne til fordel for internasjonale selskaper, blant annet gruvedrift, logging, olje & gass, og skianleggene, samtidig som urfolket lider av de høyeste tallene for fattigdom, arbeidsledighet, fengsling, politivold, sykdom, selvmord osv.

Statoil ut av Kanada nå!

En stor del av protestene omhandler gruvedriften og oljesand-prosjektene som finner sted i British Colombia. Jeg har sett med mine egne øyner hvor vakkert og urørt dette landskapet er, og trist er det at det skal det nå bli et ødeområdet hvor skog skal bli omgjort til ørken.

Statoils Oljesand prosjekter strider imot den norske stats “klimakur 2020” og innføring av dobbling av bensinavgifter og diverse andre “CO2” skatter som skattebetalerne må ranes for. Det er ikke vi folket, som forrurenser, det er den norske stat! Dette er hyklersk, og et slag i ansiktet til det norske folk fra løgnaktige “miljøsvindlere” som kaller seg selv for folkevalgte politikere! Det er absurd, det er hån mot vår inteligens, og de smiler til pressens lydige haleloggrende bikkjer som for sin egen framtids sikkerhet, bevarer jobben sin ved å unnlate å være en kritisk folkeopplyser.

Journalister er idag folkefordummere som lar seg lure av folkeforførere.

http://e24.no/boers-og-finans/article1760398.ece

Kan dette være en av grunnene til at ingen aviser i Norge skrev så mye som et ord fra protestene og demonstrasjonene? Vi vet at selskapene og staten jobber fra samme storting, se ikke bort ifra at Statoil-sjefen ringte Stoltenberg som ringte redaktørene og ba dem holde det norske folk i mørket om dette overgrepet mot urbefolkningen og det kanadiske folk.

Her er stemmene norske medier ikke vil du skal høre:

NAZI-OL er pengesløsing av ressurser som trengs i en verden med fattigdom

Hvorfor brukes hedenske demoniske symboler og avguds-skikkelser i åpningseremonier? Les og se bilder her.  De fem Olympiske ringer ble innført av Hitler under 1936 lekene, sammen med fakkelen. Åpningsseremonien er en hyllest til de gamle greske gudene, en massefjernsendt satanisk ritual som hypnositerer befolkningen bak Tv’en i 18dager mens jorden går under.

Trenger vi OL? Protestene øker for hvert år som går, avlås hele komiteen, det holder med verdensmesterskap en gang i året. Bruk milliardene på å bekjempe fattigdom, millioner kunne fått mat i Afrika istedenfor fikk Vancouver en rekke nye ski-annlegg, stadioner, store skogsområder nedhugd, fjellsider sprengt, og mennesker måtte flytte ut av sine hjem pga vår avhengighet for underholdning og OL.

“How fortunate for governments that the people they administer don’t think.” Adolf Hitler

Sport har den største relgiøse tilhengergruppen. Flere milliader mennesker følger med på en fotballkamp, heier, skriker, og sloss for sitt lag, tenk hvis de var like engasjerte for å stoppe krigen? Istedenfor å følge med på en ball.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

17 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
goldfus
goldfus
Abonnent
14 år siden

Kjempeartikkel!
Helt i tråd med dette.
http://www.riksavisen.no/?p=480

Otto
Abonnent
14 år siden
daniel
daniel
Abonnent
14 år siden

Flott at dette blir tatt opp.
Enda et bevis på at mediene i norge jobber for å holde oss i skyggen for hva som skjer i verden.

Lurer på hva som har skjedd i Norge de siste årene.
Folket gidder ikke å bry seg lengre.
Vi godtar avgiftsøkninger og velferdskutt uten å blunke.
Nå skal staten kutte 1.5 milliarder påp grunn av rederne, samtidig som de håver inn milliarder på høye strømpriser.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hordaland/1.7018872

Jeg er imponert over canadierenes vilje for å demostrere når noe er galt.
skulle ønske at det norske folk var like flinke.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

DB-salget og PR var såklart på topp under vinter-OL. Kanskje meningen med slike leker er å fordumme folk til å kjøpe mer av falleferdige nyhetene?

MortenB
MortenB
Abonnent
14 år siden

Det at ting koster penger betyr for meg absolutt null. Penger finnes uansett ikke og det vi kaller penger er bare et tall i en computer. Ønsker regjeringen mer sender de en epost til sentralbank sjefen med et tall, han snur seg, logger seg inn og legger inn tallet, så sender han en epost tilbake med “OK”.
Og ønsker regjeringen å kontrollere oss med “finanskrise” kan den samme personen logge seg inn og fjerne noen nuller. Det er så enkelt, når det som ønskes å oppnå er på plass kan bare nullene legges til !
Husk at kun 3% av “pengene” er penger slik vi tenker er penger, altså “cash”, gjerne også mindre.

De andre momentene her om ekstrem korrupsjon, maktmisbruk og rasering av naturområder er noe annet.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Statoil’s engasjement i Canada er en skam for Norge og en miljøskandale av uante proporsjoner;

http://www.youtube.com/watch?v=Eucr370Oz60

Dette er ren og skjær galskap satt i system…

Flott at du tar opp dette, Armin!

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
14 år siden

“Sport har den største relgiøse tilhengergruppen. Flere milliader mennesker følger med på en fotballkamp, heier, skriker, og sloss for sitt lag, tenk hvis de var like engasjerte for å stoppe krigen? Istedenfor å følge med på en ball”.

Fotball er en idrett som skaper utrolig mye glede og håp, for millioner av mennesker. Fotball, gjør etter min mening, enormt mye for samfunnet, som idrett generellt gjør. Positivt altså :)

De olympiske leker er også en positiv begivenhet. Gir utrolig mye glede, og mange mennesker får mye positivt ut av dette arrangementet.

Skal være enig i at de Olympiske leker har noen negative trekke ved seg, men det har alle store arrangementer og begivenheter.

Det at det koster ufattelig mye penger, er ikke et argument mot fattigdomsbekjempelse.

o
o
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
14 år siden

Hva om vi byttet ut ordene sport/fotball/idrett med krig i din kommentar ?
hehe, Det finnes vel millioner av mennesker som beundrer krigsversjonen også ;) Mr.Oslo, ikke noe personlig denne gangen heller :)
Klart lager idrett positive ringvikninger på globen; leke-krig ! Personlig skjønner jeg ikke at mennesker benytter ressursene sine på å være tilskuere til slike arrangementer, spesiellt inkludert TV ! Klart ligger det naturlig i elitestrukturen i konseptet konkuranse at ikke alle kan delta aktivt. Lotto / Bingo derimot, raskere med like mye spenning ? nei takk . . .
Det er bare så mye mere levende å utføre idrett selv, dessverre gjelder det krig også ?
Brød og sirkus http://www.caplex.no/Web/ArticleView.aspx?ID=9303550 !
Gode idrettsutførelser er vakker kunst av og til da, men likevel .
Les disse 2 linkene fra kommentarene mine her under:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/er-du-nøytral-pa-et-tog-i-bevegelse/comment-page-1/#comment-18539

o
o
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
14 år siden

Fotball som leke-fascime ?
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/616528/
opiuuuuum . . .

Forsker
Forsker
Abonnent
14 år siden

“The sportive, knightly battle awakens the best human characteristics. It doesn’t separate, but unites the combatants in understanding and respect. He also helps to connect the countries in the spirit of peace. That’s why the Olympic Flame should never die.” – Adolf Hitler

<>, hitler har rett her, OL er kun en kort pause i krigen.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/72/Gra_Rueb_Olympic_salute_1.jpg/481px-Gra_Rueb_Olympic_salute_1.jpg

aurum14
aurum14
Abonnent
14 år siden

Hadde de Noske utøverne vært noe så hadde de boikottet ol 1 dag før åpningssermonien .

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  aurum14
14 år siden

men de utøverne har ikke gjort det…
hvorfor?
for å behage sitt syke ego? pga. gullfeber?
og hvem tvinger disse millionene av saue-masser til å glo i zombi-boksen?
ingen!
de ønsker selv å kose seg selv i hjel.
Ikke tale om å tenke på noen andre enn dem selv.
til og med sitt eget avkom gir de blaffen i, de vil feste til dommedagen på sitt avkoms bekostning:

Gry Jannicke synger helt korrekt:
“menneskene kan ikke forandres i seg selv,
de må vekkes til liv en gang
gjennom sjokk, lidelser og sykdom.
Lidelse er nødvendig for noen.”

Angående sionistisk symbolikk på OL:
se OL`2014-logo i ruseland (david-stjerne): http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2010/02/16/70691.shtml
i tillegg til sionistisk OL-logo i london (http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/vinner-satanistene-andskrigen/).

Se og hør hvem som parasitterer på deg:

Otto
Abonnent
Svar til  aurum14
14 år siden
« Forrige artikkel

SOS rasisme under lupen

Neste artikkel »

Du betaler – etablissementet nyter

17
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x