Hvem skjøt John F. Kennedy?

9.6K visninger
18 minutter lesetid
57

I en årrekke har det vært spekulert på hvem som avfyrte skuddene som drepte president John “Jack” Fitzgerald Kennedy i Dallas den 22. november 1963. Mange teorier har vært lansert og drøftet opp og ned, bøker skrevet, dokumentarfilmer og spillefilmer produsert, osv.

Den første store “konspirasjonsteorien”

På mange måter ble drapet på J. F. Kennedy den første store “konspirasjonsteorien”, noe som etter hvert skulle få et tett forheng av løgner til å begynne å rakne. Dette var lenge før 11. september-affæren gjorde det klart for de fleste tenkende mennesker at noe var alvorlig galt der oppe ved maktens tinder, og med våre massemedier for den saks skyld.

Når det gjelder Kennedy-affæren, så er vel det eneste som har vært noenlunde åpenbart hele tiden det faktum at den offisielle historien ikke har holdt vann og at det nødvendigvis ha vært flere personer involvert enn bare Lee Harvey Oswald. Den historien er rett og slett for dum til å være troverdig, for det første fordi det våpnet Oswald skal ha skutt med langt i fra var noe skarpskyttervåpen; og dernest fordi mannen selv ikke skal ha vært noen fremragende skytter – langt i fra. Og sist, men ikke minst, fordi det – i følge åstedsvitner – ble løsnet mer enn tre skudd og skutt fra minst to steder samtidig; og Oswald kunne nødvendigvis ikke ha vært på mer enn ett sted på en gang.

Allerede distriktsadvokat Jim Garrison i New Orleans, så levende framstilt av Kevin Costner i Oliver Stones spillefilm “JFK”, gjorde dette klinkende klart, basert på alle vitneforklaringene, deriblant fra garvede krigsveteraner som hårdnakket påsto å ha hørt skudd fra flere kanter. Deres forklaringer ble dysset ned og kom aldri fram i den offisielle versjonen, noe som i seg selv er mistenkelig.

Så hva var egentlig Oswalds rolle i dette dramaet? Hvem løsnet skuddene? Hvem sto til syvende og sist bak komplottet, og hvorfor? Og hvem hjalp til med å skjule sporene etterpå?

I dag har vi, i følge den nederlandske forretningsmannen Wim Dankbaar, gode svar på de aller fleste av disse spørsmålene. Han har siden 1988 interessert seg for mordet på JFK og viet mye av sin tid til dette; men det store gjennombruddet kom da han, takket være noen pensjonerte FBI-agenter, noen svært tålmodige og utholdende privat-etterforskere, samt en modig filmprodusent, fant fram til en fyr ved navn James “Jimmy” Earl Files (født Sutton), i Stateville Correctional Center (fengsel) i Joliet utenfor Chicago, Illinois. Dette resulterte i noen intervjuer som gir oss detaljerte svar på en rekke av de ubesvarte spørsmålene.

Svarene er både spennende og interessante – og har dessuten en god del å lære oss om det som nå pågår i vår egen tid, ikke minst i forhold til f.eks 11. september-affæren.

Hvem skjøt?

La oss begynne med det enkleste: Hvem skjøt? Det var muligens flere, men to av dem var i hvert fall Charles “Chuckie” Nicoletti og hans undergitte, James “Jimmy” Earl Files, født Sutton, heretter omtalt som Files.

Både Nicoletti og Files var tilknyttet Chicago-mafiaen, blant annet som leiemordere. Til hjelp hadde Nicoletti også en tredje Chicago-gangster og leiemorder, nemlig John “Handsome Johnny” Ros(s)elli, alias John Stewart, født Filippo Sacco. Over disse igjen sto mafiabossene Sam (Salvatore) Giancana og Tony (Antonio Joseph Leonardo) Accardo.

Wim Dankbaar har dessuten gjennom sine undersøkelser ment å finne godt belegg for en fjerde skytter i attentat-teamet, nemlig Marshall Joseph Caifano, født Marcello Guiseppe Caifano, alias John Marshall. Han døde i september i 2003, noe Files sannsynligvis ikke var klar over da han ble intervjuet i november samme år. Og dette er antakelig grunnen til at Files ikke nevner ham. Det kan også hende at Files rett og slett ikke visste om ham.

Antakelig alle de ovennevnte, men i hvert fall Roselli og Giancana, hadde i følge Files tette forbindelser til CIA. Den organiserte kriminaliteten (mafiaen) og CIA ble den gangen (som nå, f.eks med CIAs utstrakte narkotikaproduksjon i Afghanistan) ansett for å være to sider av samme mynt. Og CIA mottok, og mottar tydeligvis fortsatt, sine ordre fra det såkalte “militær-industrielle komplekset”, dvs de virkelig store gutta, som flere avtroppende amerikanske presidenter har advart oss mot i sine avskjedstaler. Korrupsjonen er tydeligvis svært utbredt og omfatter mye mer enn bare CIA.

Mafiaen handlet altså i første rekke etter oppdrag fra CIA når det gjaldt J. F. Kennedy; men den hadde også selv et aldri så lite horn i siden til Kennedy-familien, noe jeg straks vil komme tilbake til.

Planen var opprinnelig at Nicoletti og Roselli skulle skyte, etter at Files allerede i flere dager hadde rekognosert området generelt, prøveskutt våpnene, finjustert kikkertsiktene, osv. Roselli trakk seg imidlertid da han fikk høre at CIA i ellevte time hadde avlyst attentatet. Det oppstod visstnok en del intern diskusjon omkring dette, men Nicoletti skal da ha uttalt til Files: “Vi gjør det likevel!” (“Fuck’em! It’s goin’ anyway!”, i flg Files’ egen uttalelse).

Hvorfor skjøt de?

Det kan være mange grunner: For det første var Nicoletti framfor alt lojal mot sin overordnede, Sam Giancana, som igjen var nestkommanderende for Tony Accardo, selveste overhodet for Chicago-mafiaen. CIA kom for Nicoletti i andre rekke. En kontraordre fra Accardo via Giancana var dermed det eneste som kunne ha stoppet Nicoletti & Co den dagen – og noen kontraordre var altså ennå ikke kommet fra den kanten.

Mafiaens medlemmer følte seg dessuten grundig forrådt av Kennedy-familien etter at JFKs lillebror, daværende justisminister Robert Francis “Bobby” Kennedy, begynte å forfølge og rulle opp mafiaens ulike virksomheter. Dette på tross av at Kennedy-pappa Joseph Patrick “Joe” Kennedy hadde lovet å la mafiaen være i fred dersom de ville hjelpe hans sønn John inn i Det hvite hus, noe de visstnok også gjorde, med både lovlige og ulovlige midler (sponsing og stemmefusk). Accardo og hans gangstere anså det derfor som sin personlige fortjeneste at JFK vant valget i Chicago, og dermed i hele den viktige delstaten Illinois.

En annen ting som både CIA og mafiaen var rasende over, var at JFK senere ikke ville støtte deres felles virksomheter på Cuba og i Mellom-Amerika, noe som blant annet førte til den pinlige Grisebukt-affæren (Bay of Pigs – Bahía de Cochinos).

Files får sjansen

Da Roselli fikk kalde føtter spurte Nicoletti om Files ville være “backup” for ham den dagen. Hvis han bommet skulle Files skyte, men bare i siste øyeblikk og bare dersom det skulle bli helt nødvendig; dvs dersom Nicoletti ennå ikke hadde truffet Kennedy i hodet. Og han måtte for all del ikke treffe noen av de andre i bilen, spesielt ikke Jacqueline Kennedy.

Files, som skal ha vært en svært god skytter, og dertil ung og ambisiøs, følte seg antakelig beæret ved denne forespørselen. Han svarte – etter eget utsagn – at han godt kunne være Nicolettis “backup”.

Nicoletti spurte ham da om hvor han ville skyte fra og hva slags våpen han ville bruke. Files svarte at han ville skyte fra bak plankegjerdet på “The Grassy Knole”, en gressbakke litt ovenfor veien, og at han ville benytte det ganske nye våpnet Remington .222 Fireball, et våpen han med suksess hadde benyttet til likvidasjoner et par ganger tidligere. Nicoletti spurte da om ikke det var litt vågalt, i og med at det var et våpen som måtte lades manuelt og som dermed kun ville gi ham sjansen til ett eneste skudd?; Files svarte at dersom han måtte vente til aller siste øyeblikk, så ville han bare rekke å få avfyrt dette ene skuddet likevel. Dette godtok Nicoletti, fornuftig nok.

Mordet

Nicoletti og Roselli inntok sine plasser i Daltex-bygningen, en bygning som ligger rett ved siden av den bygningen det er blitt påstått at Oswald skal ha skutt fra, det såkalte “School Book Depository”, hvor han også skal ha arbeidet.

Files parkerte bilen på et avtalt sted, vrengte jakken sin for å se ut som en arbeider ved jernbanen og ventet deretter på parkeringsplassen bak The Grassy Knole.

Da kolonnen kom nedover mot The Grassy Knole fulgte Files med i kikkertsiktet samtidig som han talte skuddene. Han kunne se at Kennedy var truffet, men ikke i hodet. Da bilen kom så nær at Jaqueline Kennedy var på vei inn i skuddfeltet måtte han bestemme seg raskt og valgte da å skyte, fordi han ennå ikke hadde sett noe tegn til at Kennedy var truffet i hodet. Han siktet på presidentens høyre øye og trykket av.

Samtidig som Files avfyrte sitt ene skudd ble Kennedy truffet i bakhodet av Rosellis siste skudd, noe som beveget Kennedys hode framover. Files bommet dermed på presidentens øye og traff ham i stedet i høyre tinning. Files visste ikke da at Roselli hadde skutt samtidig, og var derfor svært ergerlig på seg selv fordi han hadde bommet på presidentens øye med over to centimeter på det korte holdet.

Etterpå

Etter skuddet tok Files ut tomhylsen, bet den sammen i toppen og satte den fra seg på plankegjerdet. Så la han våpenet i kofferten, vrengte jakken sin nok en gang og gikk mot fluktbilen der Nicoletti og Roselli allerede var på plass da han ankom.

Da de kjørte av sted spurte Nicoletti Files om han ikke syntes at han hadde handlet litt overilt; Files svarte nei. Han var altså på det tidspunktet ennå ikke klar over at Nicoletti hadde truffet Kennedys hode i samme øyeblikk som han selv hadde avfyrt sitt ene skudd og at dette var årsaken til at han hadde bommet på presidentens øye.

På en bensinstasjon i nærheten slapp han Nicoletti og Roselli av. Nicoletti hadde en bil stående der og sa til Files: “Vi sees i Chicago!” Så kjørte Files videre, tilbake til sitt motellrom på “The Lamplighter Inn”, et lite motell i Mesquite, et tettsted litt øst for Dallas.

Her tok han en dusj og fjernet deretter alle spor av kruttslam fra huden ved hjelp av varm parafinvoks. Så tok han en dusj til og smurte seg til slutt inn med en smertelindrende krem. Da mørket falt på hentet han våpnene i bilen, pusset dem og la dem tilbake igjen. Dermed var alle umiddelbare spor fjernet.

Grytidlig neste morgen begynte han tilbaketuren til Chicago, som han nådde etter nok en natt på et lite motell langs veien.

Roselli, Accardo, Giancana, Caifano og Nicoletti er alle døde nå. Jimmy Files lever fortsatt og soner en livstidsdom for å ha skutt en politimann. Nå var det etter alt å dømme ikke Files som skjøt ham, men hans kompanjong: Files’ våpen var nemlig ikke blitt avfyrt. Dessuten overlevde politimannen. Samme kan det være, men Jimmy Files sitter i alle fall i fengsel for det nå. Og det vil han formodentlig gjøre i minst ti år til.

Så nå vet vi altså, dersom Files snakker sant,  navnet på to av dem som skjøt John F. Kennedy den novemberdagen for femti år siden. Men hvem sto bak dem igjen, og hvorfor?

“Gode” grunner

Jeg har allerede nevnt tre gunner for hvorfor mafiaen hadde et horn i siden til Kennedy-familien.

Men det var også andre og kanskje langt mer tungtveiende grunner til at J. F. Kennedy måtte ryddes av veien: Kennedy ville nemlig trekke amerikanske styrker ut av Vietnam, og dermed frarøve våpenprodusentene og det militær-industrielle komplekset store gevinster.

President Kennedy var dessuten sterkt i tvil (og med god grunn, har det vist seg senere) om at månelandingsprosjektet i det hele tatt var gjennomførbart og foreslo åpenlyst andre løsninger, blant annet et romforskningssamarbeid med Sovjetunionen. Apollo-prosjektet, et prosjekt som ville kunne gi fete gevinster for det militær-industrielle komplekset, både gjennom forskning, utvikling og produksjon av raketter og “månelandingsutstyr”, hang dermed i en tynn tråd.

Det skal også ha vært andre viktige militær-teknologiske prosjekter Kennedy var sterkt i mot og ville skrinlegge.

Dessuten ville Kennedy avvikle The Federal Reserve System, altså sentralbanksystemet (innført ved et kupp i kongressen i 1913), og dermed frata de største privateide bankene i USA sin viktigste inntektskilde, nemlig å låne ut penger til staten mot renter; renter som må dekkes av skattebetalerne. Og dette henger igjen sammen med de to ovenstående punkter i og med at det er den amerikanske staten som er oppdragsgiveren i begge tilfeller; og at det, som før nevnt, til syvende og sist er skattebetalerne som må betale også denne regningen.

Hertil kommer at Kennedy etter Grisebukt-fadesen hadde ambisjoner om å legge ned hele CIA, noe som ville vært kroken på døra for det egentlige maktapparatet i USA, nemlig bankene og det militær-industrielle komplekset, som igjen, etter alt å dømme, har brukt – og fortsatt bruker – CIA som sin private visergutt og utførende organ for å få sin vilje gjennom.

Ingenting av dette var akseptabelt for de virkelig store gutta, de som eier de store bankene, oljeselskapene, pressebyråene, mediaselskapene, våpen- og flyfabrikkene, osv, og som står bak det meste av lobbyvirksomhet og korrupsjon i det amerikanske samfunnet – og som i egen vinnings hensikt hele tiden har sponset CIA.

John F. Kennedy måtte altså ryddes av veien, for enhver pris.

Det er også påstander om at FBI-sjef Hoover og Kennedy-familien ikke var helt på bølgelengde, men det er det vanskelig å finne noen solid dokumentasjon på. Tvert i mot vet vi at Hoover satte fast gamle bestefar Prescott Bush for handel og forretninger med Nazi-Tyskland og fikk ham dømt for dette. Han skriver også et memorandum noen dager etter mordet, et memorandum som knytter en viss Mr. George H. W. Bush fra CIA til drapet på president Kennedy. Det er derfor rimelig å anta at Hoover snarere ble presset til å skjule sporene etter drapet, hvilket han åpenbart også gjorde.

Hva med Oswald?

Hva så med Oswald? Hva var hans rolle oppi det hele?

Det ser ut til at Lee Harvey Oswald hele tiden i hemmelighet var tiltenkt rollen som syndebukk, i likhet med Timothy McVeigh i Oklahoma-affæren. Både Oswald og McVeigh hadde en militær fortid: Oswald med sin tjeneste som marinesoldat (US Marines) og McVeigh i US Army. Oswald var dessuten involvert i flere suspekte operasjoner tidligere, bl.a som “avhopper” til Sovjetunionen og som aktivist og oppvigler i Cuba-aksjonene, drevet fram av CIA og mafiaen i fellesskap.

Vi vet altså at Oswald jobbet for CIA, og at han hadde den samme foresatte (controller/handler) som Jimmy Files, nemlig David Athlee Phillips. Det første er allment kjent, det andre forteller Files oss om – og det forklarer også hvordan Oswald kunne vite nøyaktig hvor Files var, bare timer etter at han var ankommet Texas – om vi da skal tro på Files’ historie; og det mener jeg vi kan. Den versjonen han forteller er i hvert fall den som hittil best samler de løse trådene og som får flest mulig av brikkene i dette puslespillet til å falle på plass.

Hva Oswald tenkte og trodde om sin rolle i dramaet får vi vel aldri vite med sikkerhet, men det er tydelig at han i dagene og timene før attentatet ikke mistenkte at han selv var tiltenkt rollen som syndebukk. Han opptrådte i følge vitnebeskrivelsene svært rolig og sikkert. Og han var sammen med Files daglig. Tvert i mot kan det godt tenkes at han var blitt fortalt at han skulle forhindre et attentat mot Kennedy. Det er i hvert fall hva Files selv antar at Oswald må ha trodd.

Etter attentatet begynner imidlertid Oswald, som den intelligente fyren han er, å ane sammenhengen. Attentatet skulle forhindres, men nå er det altså skjedd likevel. Hans atferd forandrer seg fra rolig og sikker, til utrygg og senere nærmest panikkartet. Og det er jo litt interessant, for det kan tyde på at Oswald ble utsatt for et dobbeltspill fra CIAs side, noe som i seg selv ikke er utenkelig – for å si det mildt. Det kan også godt hende at Oswald ble sett på som en forræder fordi han hadde bistått Hoover og FBI i å lokalisere de hemmelige treningsleirene CIA hadde i Florida, og at CIA derfor benyttet seg av denne muligheten til å rydde ham av veien.

Det er også sannsynlig at J. E. Hoover, sjefen for FBI, ble overtalt eller truet til å legge skylden på Oswald og produsere det nødvendige “bevismaterialet”, samt å se bort fra alt materiale som ikke passet med Oswald-historien. Uansett så var det i hvert fall det Hoover gjorde, med eller mot sin vilje.

Pressens rolle

Dernest har vi pressens rolle: Vi vet at CIA gjennom Operasjon Mockingbird (https://www.nyhetsspeilet.no/2011/05/operation-mockingbird-cia-styring-av-vestlige-media/) i 50-årene tok kontroll over de aller fleste av dem som var noen eller noe i amerikanske nyhetsmedier, samt en del nøkkelpersoner i utenlandske medier.

I likhet med 11. september-dramaet så var svaret på gåten allerede gitt og forbrytelsen “oppklart” i løpet av få timer – lenge før politi og etterforskere på noen måte kunne ha fått fullført sitt arbeid på en skikkelig og betryggende måte.

Hvem fant fram til Files – og hvordan?

I følge Jimmy Files var FBI allerede i 1964 klar over at han var på Dealy Plaza den dagen Kennedy ble skutt. Det skal ha vært den tidligere FBI-agenten Zack Shelton som formidlet dette, samt en del annen informasjon, videre til den etterforskende journalisten Joe West, som så til sist, etter et nitidig arbeid, klarte å lokalisere Files i fengselet og deretter vinne hans tillit.

Dessverre døde Joe West av hjertestans før han fikk sjansen til å intervjue Files. Noen skal ha tuklet med medisinene hans fordi han ønsket å få Kennedys kropp utlevert. Han ville bevise at hodeskallen inneholdt kvikksølv, noe som ville skrinlegge Oswald-historien for alltid. Files på sin side hadde allerede da bestemt seg for å fortelle Joe West alt sammen, under løfte om immunitet. Da West døde ble dette ikke noe av.

Senere kom filmprodusentene Bob Vernon og Oliver Stone på sporet av Wests oppdagelser, men Files ville ikke ha noe med Stone å gjøre da han, som han selv sier, ikke likte mannen.

Files’ tilståelse

I 1994 ga Files imidlertid et intervju til Bob Vernon der han bl.a innrømmer å ha skutt Kennedy. Og i november 2003 gir han altså et lengre intervju til Jim Marrs og Wim Dankbaar, der han i detalj forteller om komplottet slik han opplevde det, så langt hans kunnskaper strekker seg – i hvert fall nesten; han nekter nemlig å avsløre identiteten på personer som han antar fortsatt er i live, forståelig nok.

Alt i alt er dette andre intervjuet med Files et uhyre interessant vitnesbyrd som gir troverdige og gode svar på mange av spørsmålene vi har hatt rundt Kennedy-drapet. Jeg har personlig ikke vært i stand til å finne noe ved Files’ forklaring som ikke stemmer overens med det som foreligger av faktaopplysninger. Dessuten er det en hel del av det Files forteller som han vanskelig eller umulig kan ha visst om eller funnet på uten å ha vært direkte involvert. Bitemerkene på patronhylsen som ble funnet i blomsterbedet ved The Grassy Knole lenge etterpå er bare ett godt eksempel. Hans sikkerhet og nøyaktighet hele veien gjennom begge intervjuer gir også en pekepinn.

Det er etter min mening all grunn til å tro at Files snakker sant.

Se de første 10 minuttene av intervjuet med Files og døm selv:

Som det står i rulleteksten før selve intervjuet, så har det allerede vært tallrike forsøk på å diskreditere Files og å så tvil omkring hans tilståelse og påstander. Flere av disse forsøkene har imidlertid vært såpass latterlige at de avslører seg selv som forsøk på disinformasjon, akkurat som vi har sett rundt 11. september-bedrageriet. Dette styrker min tro på at det Files forteller er riktig.

Men, som sagt, se intervjuet og døm selv. Intervjuet i sin helhet kan for øvrig fås på DVD (http://www.jfkmurdersolved.com/buy1.htm) og som bok (http://www.jfkmurdersolved.com/buy2.htm).

Her på Amazon.com:
DVD: http://www.amazon.com/Shot-JFK-The-Shocking-Truth/dp/B00AMHFQXM/ref=pd_bxgy_b_text_y
Bok: http://www.amazon.com/Files-JFK-Interviews-Confessed-Conspiracy/dp/0979406315/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1385027752&sr=1-1

Noen flere lenker:

Files’ tilståelse (kort versjon, inkl. kommentarer fra Jim Garrison):
http://www.jfkmurdersolved.com/confession2.htm

Direkte lenke her:
http://www.jfkmurdersolved.com/film/JFK1.rm
Velg “Lagre/Save” og forandre filnavnet til “JFK.wmv”. Filen kan da spilles av med VLC, WMP, el.l.

Lengre versjon:
http://www.jfkmurdersolved.com/confessionb.htm
Direkte lenke her:
http://www.jfkmurdersolved.com/film/Film.wmv

Bit-torrent: http://thepiratebay.sx/torrent/5874510/%5Bwww.concen.cc%5D_Kennedy_Murder_James_E._Files

Dokumentar-trailer – “The Grassy Knole”:
http://www.jfkmurdersolved.com/grassy.htm

Dokumentet som avslører at G. H. W. Bush’ visste om komplottet for å drepe J. F. Kennedy:
http://www.tomflocco.com/Docs/Jfk/HooverFbiMemo.htm

 

Synopsis in english:

This article is based on Bob Vernon’s and Wim Dankbaar’s interviews with James “Jimmy” Files (born Sutton).

  • Charles “Chuckie” Nicoletti was the primary shooter of (one of?) the hit-team(s?) in Dealy Plaza on the 22nd of November 1963. Mr. Nicoletti, shooting from a window in the “Daltex-building”, hit Kennedy at least twice in the back (and/or neck?). It was too low because of the downward angle, and that the car was moving away from him. Then, finally, he hit the back of JFK’s head with his final shot.
    Charles Nicoletti was later killed, presumably by other mobsters, in 1977.
  • James “Jimmy” Earl Files (born Sutton, Jan. 24th, 1942, Oakman, Alabama), now serving time in the Stateville Correctional Center in Joliet, Illinois, for another crime which he allegedly did not commit.
    On the 22nd of November 1963 he took on the role of back-up shooter for Mr. Nicoletti, at Nicoletti’s own request, probably replacing Mr. Roselli, who did not want to participate in the assassination (because he knew that the CIA had called it off).

He (Mr. Files/Sutton) probably inflicted the final and famous headshot on JFK, not knowing that Mr. Nicoletti had already fired, and was actually going to make a headshot after all, after several misses (too low hits because of the downward angle and the target moving away from him, just as Files/Sutton claims to have warned him of. Anyway, finding the precise aiming point in such a situation takes a lot of practise to estimate, and it must usually be calculated on the fly by the shooter. It obviously took him several shots to do this correctly.

So, when the motorcade approached, Mr. Files/Sutton, standing behind the fence on the “Grassy Knoll”, could see that Kennedy was hit, but he had not yet observed a headshot; and his strict instructions were to fire only in the last possible moment, and then only if a headshot had not yet been made – and it had not, as far as he could observe. His time for action was running out quickly, and Mrs. Kennedy was getting closer and closer to his line of fire. His strict orders were not to hurt anyone else than JFK, so Files now had to make a decision.

He decided to take the shot before it was too late, and squeezed the trigger. And as any marksman knows, this is a process that must take some time if the precision of the shot is to be maintained. So, while Mr. Files was still squeezing the trigger and tracking the target, namely president Kennedy’s right eye, Mr. Nicoletti’s bullet was under way.
The two bullets hit JFK’s head almost at the same time: Nicoletti’s bullet hit first (in the back of the head); and then Files’ bullet hit, entering JFK’s right temple and not the eye.

Due to Nicoletti’s bullet from behind, Files missed the eye by an inch or so, and he tells that he was initially quite upset about this. Later he understood, due to Mr. Nicoletti’s statements, exactly why he had missed and that it was not his fault.

My comment: If we watch the original Zapruder-film in slow motion, we can clearly see JFK’s head moving a little forward, before it is slung violently backwards and to his left; and then it seems to explode (due to the specially prepared mercury-filled bullet, sealed with wax, that Mr. Files fired from behind the fence on top of the so-called “Grassy Knole”).

  • John “Handsome Johnny” Ros(s)elli, alias John Stewart (born Filippo Sacco, July 4th, Esperia, Frosinone, Italy, and killed 1976, most probably by other mobsters) served as an assistant to Mr. Nicoletti during the assassination of JFK. Mr. Roselli didn’t do any shooting on that particular occation, according to Files.
  • Marshall Caifano. He was present on Dealy Plaza that day, and a part of the assault team, according to former mafioso Joe Granata via Jack O’Rourke (FBI), and Michael Corbitt, another mafia-affiliate. Whether Caifano fired any shots at all during the assasination, is still uncertain.

Accomplices:
David Atlee Phillips, alias Maurice Bishop, etc, (CIA, controller, died 1988, probably from natural causes).

Tony Accardo (Chicaco mafia boss – giving the executive order to kill JFK, as instructed by CIA. Accardo died in 1992, probably from natural causes).

Sam Giancana (Accardo’s 2. in command – giving Nicoletti the order to kill, as instructed to him by Tony Accardo. Sam Giancana was killed in 1975, probably by other mobsters).

And of course several others, whithin the mafia, the government, the local police, the press, the CIA and the FBI, playing minor, but still important roles.

 

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

57 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
5 år siden

Det blir presentasjon om president Kennedys liv og død tirs 25 sept på Gran.

Fyldig, visuelt og informativt om John F. Kennedy og fokus på drapet – kjent som “The crime of the century”.

I dette tette dokumentardramaet blir brikkene plassert i det større puslespillet så drapet blir oppklart; det var mange bakmenn og flere som skjøt, hvorav 2 som skjøt og traff Kennedy tilstår foran kamera… Chicago-gangsteren James Files – som denne artikkelen omhandler – avfyrte det drepende skuddet. Han var da en yngling på bare 21 år…

Viktigere spørsmål som HVEM var BAKMENNENE – Hva var CIAs rolle – HVA var MOTIVENE – HVEM visste om og medvirket til attentatplanene på forhånd…blir også belyst.

4 senere amerikanske presidenter: Lyndon B. Johnson – Richard Nixon – Gerald Ford – George Bush sr. hadde alle en form for befatning med drapet på president Kennedy…

Praktisk info: http://www.hansgaarder.info/arrangementer/president-kennedys-liv-og-dod-2/

Facebook: https://www.facebook.com/events/1991508301140591/

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
6 år siden

James E. Files (f. ble løslatt fra fengselsstraffen i mai 2016, og er nå en fri mann på 76 år.

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Her er min nye DVD om president Kennedys liv og død :) Hovedfokus er oppklaring av mysteriet som Kennedy-drapet lenge har vært…

http://www.hansgaarder.info/produkter/president-kennedy-liv-og-dod/

Det er en sammensatt mosaikk av temaer og personer som blir brettet ut og satt sammen i løpet av snaue 2 1/2 time. Å forstå rollen som Joe Kennedy – JFK sin mektige far – spilte i kulissene før Kennedy kom til makten er viktig for å forstå det som senere skjedde.

– Det var 6 viktige motiver for drapet på presidenten (krigføring i Vietnam – som Kennedy ikke ønsket – var et av motivene. Cuba var ikke blant motivene – men er blitt benyttet som tåkelegging i etterkant)

– Det var 4 nivåer av beslutningsfatting og organisering for gjennomføringen av drapet på JFK, som er kjent som “The Crime of the Century”.

– Det var flere som skjøt mot presidentens bilkortesje i Dallas sentrum og flere av dem traff Kennedy. Lee Harvey Oswald var ikke blant dem som skjøt…

– Det var mange mektige menn som kjente til drapsplanene på forhånd. Tre av dem ble senere amerikanske presidenter…

Noen ganger byr virkeligheten på den beste krimunderholdningen…

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

“Alle” vet at CIA og mafiaen stod bak drapet på president Kennedy.
Men hvem var DE EGENTLIGE BAKMENNENE…?

Og hva var de ulike motivene for drapet på John F. Kennedy, som er omtalt som “USAs siste skikkelige president”…?

Jeg kommer til å holde en komplett presentasjon om drapet på President Kennedy i Kulturlåven på Gran tirsdag 5. juli fra kl. 18:

http://www.hansgaarder.info/arrangementer/presentasjon-om-president-kennedys-liv-og-dod/

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Chicago-gangsteren James Files forteller her detaljert om hvordan han skjøt president Kennedy fra The Grassy Knoll ved Dealey Plaza i Dallas (varighet 4 minutter med norske undertekster):
https://www.youtube.com/watch?v=Hbcxd4NX-zw&feature=youtu.be

Mye supplerende bevismateriale som berører Kennedy-drapet (videoklipp / fotografier / bakgrunnsinformasjon) finnes i denne artikkelen:
http://www.nyhetsspeilet.no/2016/03/breivik-var-neppe-alene-om-22-juli-terroren/

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Jeg vil minne om presentasjonen av president Kennedys liv og død på onsdag (6. januar) fra kl. 17 i Eldorado Bokhandel i Oslo.

Det blir en intens kavalkade av lite kjente fotografier og korte videoklipp, med fyldig bakgrunnsinformasjon og en livsnær presentasjon av det som skjedde før, under og etter drapet på den populære president Kennedy i Dallas i november 1963.

Hvem skjøt presidenten? Hvem organiserte drapet og skjulte sporene av de skyldige og hva var motivene som lå bak?

En av forrige århundres store kriminalgåter blir presentert og løsningen vil bli avslørt i det som var Eldorado Kino i Torggt. 9 førstkommende onsdag. (Varighet drøye 2,5 timer inkl. pause)

Det var ikke den offisielle drapsmannen Lee Harvey Oswald som skjøt Kennedy. Oswald var bare en patsy (syndebukk).

Praktisk info:
http://www.hansgaarder.info/arrangementer/president-kennedys-liv-og-dod/

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Hele intervjuet med den helstøpte Chicago-gangsteren James Files er nå gjort tilgjengelig på YouTube av den hollandske forretningsmannen Wim Dankbaar. Det kan sees her (varighet nesten 3 timer):

https://www.youtube.com/watch?v=qr4vgHsmNEk

I intervjuet sier Files at han som en svært kompetent skarpskytter for Chicago-mafiaen skjøt mot president Kennedy fra toppen av gressbakken som er kjent som “the grassy knoll”. Han tror at han traff Kennedy, men sier samtidig at Kennedy brått endret posisjon i bilen i øyeblikket før Files avfyrte sitt skudd. Det var også andre som skjøt mot Kennedy samtidig. Lee Harvey Osvald var ikke blant dem som skjøt.

Jeg anser Files sitt vitnemål som autentisk og troverdig. Han opplyser bl.a. at han hadde to arbeidsgivere og oppdragsgivere: Chicago-mafiaen (“The Family”) og CIA (“The Agency”). Files anser også at beslutningen om å myrde president Kennedy ble fattet på vesentlig høyere nivå enn hans mafia-sjef Sam Giancana.

Jeg holder foredrag om PRESIDENT KENNEDYS LIV OG DØD onsdag 6. januar i Oslo. Ved å trekke på en rekke ulike kilder (åstedsbevis/videoklipp/vitnemål/uavhengige eksperter og annet) så blir løsningen på Kennedy-drapet, kjent som “the crime of the century” presentert:

– Hva var motivene?
– Hvem var bakmennene for organiseringen av Kennedy-drapet?
– Hvem skjøt fra hvor på Dealey Plaza i Dallas og hvem traff?
– Hvordan har det lyktes å holde sannheten skjult i mer enn et halvt århundre?

http://www.hansgaarder.info/arrangementer/president-kennedys-liv-og-dod/

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
8 år siden

JFK to 911 Everything Is A Rich Man’s Trick

https://www.youtube.com/watch?v=U1Qt6a-vaNM

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Lee Harvey Oswald Quietly Added To CIA Memorial Wall

Startled employees of the Central Intelligence Agency discovered that Lee Harvey Oswald had been quietly added to the memorial wall at CIA Headquarters.

http://www.duffelblog.com/2013/11/lee-harvey-oswald-quietly-added-cia-memorial-wall/

Lee Harwey Osvald var CIA-agent. CIA medvirket tungt i organiseringen og gjennomføringen av drapet på president Kennedy.

Men det var ikke Oswald som skjøt JFK. Som han selv sa: “I am just a patsy”.

Planen var at Oswald skulle bli drept like ved åstedet like etter det motbydelige drapet på president Kennedy. Men personen som hadde fått i oppgave å drepe Oswald fikk kalde føtter. Som mafia-don Sam Giancana sa det etterpå: “Det var det eneste som skar seg i hele den jævla operasjonen”.

Men det tok jo ikke så mange dagene før Oswald likevel var blitt drept – bl.a. med velvillig assistanse fra Dallas-politiet. Jack Ruby, som skjøt og drepte Oswald var under kommando til å gjøre det, fra sine overordnede i Chicago-mafiaen The Outfit.

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

KGB spredte konspirasjonsteorier om en homofil FBI-sjef, kunstig aids og drapet på John F. Kennedy
http://www.dagbladet.no/2014/10/02/nyheter/mitrokhin/kgb/innenriks/mitrokhinarkivet/35538381/

Ja, men en konspirasjon er en konspirasjon.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Her er løsningen på HVEM DREPTE KENNEDY-mysteriet…

På lørdag hadde jeg ”dobbelt-forestilling” på Litteraturhuset. Først 1 time om Jesuitt-Ordenen, så 1 time om Malteserordenen, så 1 time pause, så en time om president Kennedys liv og så en time om president Kennedys død.

I del 2 av Kennedy-presentasjonen gikk jeg i løpet av en time gjennom avsløringen av de aller fleste relevante momenter knyttet til drapet på Kennedy – satt i sammenheng slik at ”helheten går opp” – mao at drapsgåten ble løst…
Dette er så vidt jeg vet noe ingen har gjort før, bl.a. fordi motkreftene mot oppklaring og dekkoperasjonen av Kennedy-drapet (som ennå pågår) har vært så sterk.
Løsningen på drapsmysteriet, med beviser og sammenhenger, ble presentert fortløpende over lerretet – her er et lite sammendrag:

Det var 6 viktige motiver for Kennedy-drapet:
– Kennedy ønsket ikke Vietnam-krig
– Kennedy hadde begynt å utstede egne dollar-penger, uavhengig av The Federal Reserve
– Kennedy ønsket å vingeklippe CIA
– Kennedy ønsket å kunngjøre at utenomjordiske besøk på Jorden hadde funnet sted
– Texanske oljemillionerær anså Kennedy for å være ”bad for business”
– Mafiabossen Sam Giancana anså at han var blitt forrådt av Kennedy
På drapsåstedet kom Kennedy under kryssild fra tre ulike hold:
– The grassy knoll, gressbakken
– Boklageret (men det var ikke Lee Harvey Oswald som skjøt)
– William Greer, sjåføren i Kennedys bil (videobevis ble vist av dette)

2-3 av skytterne var Chicago-mafiaens skarpskyttere (Nicoletti, Cain og Files)
1 skytter var en CIA-agent som nettopp hadde begynt i Dallas-politiet (Roscoe White)
1 skytter var en Secret Service agent (Wiliam Greer)

Det var ikke tilfeldig at det først var en times presentasjon av Malteserordenen (en del av publikum var på begge presentasjonene) i forkant av avsløringen av Kennedy-drapet.

De viktigste bakmennene mao. de som organiserte og gjennomførte drapet på Kennedy var medlem av Malteserordenen: Francis Spellman (sjefsarkitekt og ”kommandant” for utføringen av Kennedy-drapet) CIA-sjefen John McCone, den tidligere CIA-sjefen Allen Dulles, sjef for CIAs kontraspionasje J J Angleton. I tillegg kom mafiabossen Sam Giancana, hvis vitnemål om sin delaktighet m.m. ble publisert etter hans død i boka ”Double Cross” (som også er utgitt på norsk).

Det ble presentert fire beviser for at Secret Service var AKTIVT DELAKTIG i drapet på Kennedy. Dessuten var CIA hovedansvarlig for den praktiske planleggingen og gjennomføringen.

Det som gjør at de fleste forsøk på etterforskning av Kennedy-drapet som har tatt utgangspunkt i funn på åstedet har ”møtt veggen” er at det er viktig å kjenne til den skjulte maktens intrikate virkemåte. Både CIA og Secret Service er kontrollert av Malteserordenen / Jesuittordenen, og IKKE av USAs folkevalgte. Dette er er det svært få som kjenner til.

Det er også viktig å være klar over at det har funnet sted en enorm dekkoperasjon i kjølvannet av drapet på Kennedy, med CIA i førersetet. Mange vitner fra åstedet i Dallas døde tidlig av ”tilsynelatende tilfeldige” årsaker osv. Det samme skjedde med en person som forsøkte å intervjue Dallas-skytteren James Files i fengselet så mye som 30 år etterpå.

Fremstillingen er tilgjengelig på en hel-engelsk DVD. (Varighet drøye 2 timer – pris 100 kr + porto). Hvis du ønsker JFK-DVD så send en epost til meg på hansgaarder@gmail.com.

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

“We decided long ago that the dangers of excessive and unwarranted concealment of pertinent facts far outweighed the dangers which are cited to justify it.” – US President John Fitzgerald Kennedy, May 29, 1917 – November 22, 1963 http://tinyurl.com/mbgyrlx

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Det er 2 timer presentasjon om president Kennedys liv og død på Litteraturhuset på lørdag (26.4) kl 16.

Første del er om “JFK” sitt liv før og etter at han ble president.

Andre del er om drapet på Kennedy og om dekkoperasjonen etter drapet (som bl.a. involverer etterretningen) som ennå pågår. Analysen av drapsåstedet og opprullingen av nøkkelpersonene bak denne rystende ugjerningen er mer omfattende enn noe som hittil har vært presentert.

http://www.litteraturhuset.no/program/2014/04/kennedy.html

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Her er viktig info fra Eric Jon Phelps om Malteserordenes rolle i kulissene før, under og etter drapet på JFK: http://www.whale.to/b/phelps3.html

Den katolske kardinal Spellmann var hovedmannen bak JFK-mordet…!!

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

JFK Assassination: Swiss Conspiracy with FBI Hoover (Huber) Octogon killed John F.Kennedy +

Quote: F.B.I. DIRECTOR J EDGAR HOOVER (HUBER) WAS SWISS AND HAD KENNEDY ASSASSINATED, US PRESIDENT HERBERT HOOVER (HUBER) WAS SWISS AND HAD THE FED ROB THE PEOPLE`S SAVINGS BY THE SWISS B.I.S. IN 1929 AND US PRESIDENT 5 STAR GENERAL DWIGHT D EISENHOWER (EISENHAUER) WAS SWISS AND REFUSED TO BOMB THE SIMPLE TARGETS OF CONCENTRATION CAMP RAILROADS AND JUST EXECUTED THE SWISS OCTOGON NAZI TEMPLAR AGENDA ON THE ALLIED SIDE LETTING THE SWISS NAZI TEMPLARS GET AWAY WITH THE NAZI GOLD AND SHIP THE NAZIS OUT TO ARGENTINA OVER THE SWISS NAZI RATLINE. OCTOGON ALSO DID 911 AND IS THE REAL ENEMY WITHIN. IT HAS TAKEN EXACTLY 50 YEARS FROM KENNEDY`S ASSASSINATION 1963-2013 FOR THE TRUTH TO PREVAIL. TIME FOR JUSTICE TO STRIKE BACK. Mindestens 300.000 Schweizer emigrierten nach Amerika und gründeten Städte wie Denver, Sacramento und Pittsburgh; jetzt gab es nur in Kalifornien 117.000 SchweizerInnen und wohl etwa 20 millionen in den USA, und sie übernahmen alle Schlüsselpositionen. Sowie Herbert Hoover ein Schweizer mit Name Huber US Präsident war, als in 1929 der basler BIZ alle amerikanische Sparnisse über die Federal Reserve ausraubte um Hitlers Kriegsindustrie damit zu finanzieren. Hitler war ein aus der Schweiz bezahlter Agent, und auf der andere Seite hatte Octogon auch ihr Mann nämlich 5 Sternengeneral Dwight D Eisenhower – auch ein Schweizer mit Name Eisenhauer. Und Eisenhower wurde später sogar US Präsident. Dieses Schwein war im 2en WK der Oberbefehlshaber aller allierten Streitkräfte und gab die Befehle deutsche Zivilisten in ihren Städten zu bombardieren und liess nach dem Krieg all diese Nazis über die Nazi Rattenlinie durch das Mutterland Schweiz nach Argentinien flüchten. Und als Kennedy gegen die Freimaurer und Banken vorgehen wollte, dann wurde er sofort von ihrem Mann J Edgar Hoover Direktor des FBI – auch ein Schweizer mit Name Huber – erledigt. Die schweizer Nazi Templer von Octogon haben die USA sowohl wie Deutschland fest im Griff. Die SchweizerInnen stehen hinter den Mord an John F Kennedy; denk mal an Uwe Barschel in Genf Schweiz und Wolfgang Umfogl, usw.

Source with documentaries mainly from Mr Sean Hross in Switzerland,
Swiss voodoo: Reptilian crawling out of human being’s back, Elfenau, princess Feodorowna-Saxe-Coburg + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1935&start=1

Detailed investigation of the assassination of Mr John Fitzgerald Kennedy,
Google { john kennedy site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=john+kennedy+site:abeldanger.net , jfk site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=jfk+site:abeldanger.net }

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Jeg anser at James Files vitnemål er autentisk. Han inngikk i “the hitsquad” fra Sam Giancanas Chicago Outfit, som en “underordnet løpegutt – på 21 år” sammen med “de store guttene” Chuckie Nicoletti, Johnny Roselli og Richard Cain m.fl. (bl.a. Milwaukee Phil som hadde en viktig rolle knyttet til kommunikasjon under attentatet, uten selv å håndtere noe våpen).

Detaljene i Files forklaring tilsier at han var en av skytterne som stod bak plankegjerdet over the grassy knoll. Hvorvidt Files skudd traff President Kennedy er imidlertid uklart.

Kennedys hode ble hverken kastet forover eller til siden, men snarere BAKOVER, som en direkte følge av skuddet fra den venstrehendte Secret Service sjåføren William Greer. Dette er rimelig godt synlig i frames 305-325 i Zapruder-filmen

http://www.youtube.com/watch?v=iU83R7rpXQY

Zapruder-filmen ble utelatt fra FBIs etterforskning – som en del av den omfattende dekkoperasjonen med CIA og FBI i førersetet. Dette viktige videobeviset ble kjøpt opp av medlem av Malteserordenen Henry R. Luce, som var redaktør og grunnlegger av Illuminati-magasinet TIME Magazine – fremfor å bli lagt frem som bevis for å få William Greer (og hans bakmenn, primært CIA-sjefer med medlemskap i Malteserordenen: John McCone, Allen Dulles og James J. Angleton) plassert i den elektriske stol…

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden
Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
10 år siden

Min artikkel om JFKs liv (ikke død) er nettopp revidert:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/12/john-f-kennedys-kamp-mot-oligarkiet/

Jeg har blitt usikker på om han virkelig tok opp kampen mot Federal Reserve; saken med sølvsertifikatene synes ikke å være et godt argument. Noen som har bedre referanser?

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Jeg ser frem til kommende utredninger (artikler om dette av Myhre og Gaarder og kanskje fler. Skal bli interresant.

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Det har funnet sted en gedigen dekkoperasjon av JFK-drapet. CIA, FBI, media og andre har deltatt, med varierende grad av informasjon om hva som måtte dekkes over.

Det viktigste punktet i dekkoperasjonen har vært dette: Å skjule det faktum at den venstrehendte sjåføren William Greer (som forøvrig døde en gang i 1970-årene) skjøt Kennedy forfra i hodet mens bilen kjørte svært langsomt gjennom Dallas sentrum – omgitt av boklageret på den ene siden og the grassy knoll på den andre siden.

Slik jeg ser det så er den viktigste grunnen til at vitnet Jean Hill (“the lady in red” – forfatter av boken “The last dissenting witness”) som stod mindre enn 10 m. fra bilen da den passerte ikke er blitt “tatt ut” (på samme måte som de fleste vitnene fra drapsåstedet) at hun aldri hevdet at hun så sjåføren skyte. Hun så på JFK etter å ha ropt “Hello!” til ham og håpet at han skulle svare henne. Så hørte hun skyting fra the grassy knoll – 4-6 skudd som hun fastholdt at kom derfra.

Hun sa forøvrig at Secret service kom og tok fra henne fotoapparatet kort tid etter at skuddene hadde falt. Og sjåføren William Greer – var også agent for Secret Service….

Hvem kontrollerer Secret Service? Det er jesuitt-ordenen gjennom Malteserordenen. De fleste forsøk på å legge JFK-puslespillet lykkes ikke – fordi det ikke fokuseres på nettopp dette: HVEM KONTROLLERER SECRET SERVICE…?

Brenner den første JFK-DVDen nå. Varighet 2 t. 6 min. Spilt inn på 50-årsdagen for skuddene i Dallas –

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Gaarder,
1) Hvem var det da som skjøt John Connolly? Kulen gikk vel ikke i boomerang etter å ha truffet JFK?

2) Jacqueline kritiserte Greer skarpt, men ikke for drap:
http://en.wikipedia.org/wiki/William_Greer

3) Hvorfor skal vi tro at en romersk-katolsk orden kontrollerer Secret Service?
http://en.wikipedia.org/wiki/Sovereign_Military_Order_of_Malta

4) Hvem er hovedkilden til denne konspirasjonsteorien, og hva er primærdokumentet for denne teorien?

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
10 år siden

Rolf Kenneth,

1) Conolly ble trolig skutt på skrå ovenfra fra 7. etg. i boklageret av Richard Cain eller Chuck Nicoletti.

2) Hva kunne Jackie si? Hun visste at alle statlige etater (og nøkkelpersoner) som var involvert var pill råtne, særlig Dallas-politiet, FBI, Secret Service og CIA.

Jackie så utvilsomt at det var sjåføren som skjøt. Det var nok derfor at hun øyebliket etter instinktivt krabbet opp på bagasjelokket, av frykt for at hun skulle bli neste offer – etter Connally og hennes mann.

En lege ved Parkland-sykehuset overhørte sjåføren Greer si til Jackie: “I had to do it…”

3) Jesuitt-ordenen og Malteserordenen kontrollerer alle USAs hemmelige tjenester, ikke bare Secret Service, men også CIA. Tro hva du vil – men hvis du vil ha litt fakta om hvordan det gikk til så er det mye info her i min kritikerroste artikkel om Malteserordenen. http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/malteserordenen-monstermakt-i-fordums-drakt/

Navn på nøkkelpersoner er ofte nøkkelelementet i slike sammenhenger…

4) Jeg skjønner ikke hva du mener med “konspirasjonsteorien”. Ordet “konspirasjonsteori” ble først lansert av CIA som en del av dekkoperasjonen etter JFK-drapet.

Viktige kilder jeg har lagt til grunn elementer fra er bøkene DOUBLE CROSS (av Chuck og Sam Giancana) og VATICAN ASSASSINS av Eric Jon Phelps. < Men jeg foretar min egen forskning så diverse hemmelige dokumenter, bildebeviser og videoklipp som er hentet fra andre kilder er tilleggselementer som får hele kabalen rundt JFK-drapet til å gå opp -

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Gaarder,
Ang. punkt 4) Vi er enige om at JFK-drapet og 911 er genuine konspirasjoner, for der holder det å avvise den offisielle versjonen. Men selv når den offisielle versjonen er avvist med 100 % sikkerhet, så gjenstår jo jobben med å finne ut hva som virkelig skjedde. Når ti personer som alle har avvist den offisielle versjonen har hver sin mening om hva som virkelig skjedde, er det opplagt at disse meningene om hva som VIRKELIG skjedde må klassifiseres som konspirasjonsteorier.

« Forrige artikkel

Et åpent brev til dagens politisk og økonomisk ledelse

Neste artikkel »

Den sosialdemokratiske ideologi

57
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x