Hvem skjøt John F. Kennedy?

9562 visninger
18 minutter lesetid
57

I en årrekke har det vært spekulert på hvem som avfyrte skuddene som drepte president John «Jack» Fitzgerald Kennedy i Dallas den 22. november 1963. Mange teorier har vært lansert og drøftet opp og ned, bøker skrevet, dokumentarfilmer og spillefilmer produsert, osv.

Den første store «konspirasjonsteorien»

På mange måter ble drapet på J. F. Kennedy den første store «konspirasjonsteorien», noe som etter hvert skulle få et tett forheng av løgner til å begynne å rakne. Dette var lenge før 11. september-affæren gjorde det klart for de fleste tenkende mennesker at noe var alvorlig galt der oppe ved maktens tinder, og med våre massemedier for den saks skyld.

Når det gjelder Kennedy-affæren, så er vel det eneste som har vært noenlunde åpenbart hele tiden det faktum at den offisielle historien ikke har holdt vann og at det nødvendigvis ha vært flere personer involvert enn bare Lee Harvey Oswald. Den historien er rett og slett for dum til å være troverdig, for det første fordi det våpnet Oswald skal ha skutt med langt i fra var noe skarpskyttervåpen; og dernest fordi mannen selv ikke skal ha vært noen fremragende skytter – langt i fra. Og sist, men ikke minst, fordi det – i følge åstedsvitner – ble løsnet mer enn tre skudd og skutt fra minst to steder samtidig; og Oswald kunne nødvendigvis ikke ha vært på mer enn ett sted på en gang.

Allerede distriktsadvokat Jim Garrison i New Orleans, så levende framstilt av Kevin Costner i Oliver Stones spillefilm «JFK», gjorde dette klinkende klart, basert på alle vitneforklaringene, deriblant fra garvede krigsveteraner som hårdnakket påsto å ha hørt skudd fra flere kanter. Deres forklaringer ble dysset ned og kom aldri fram i den offisielle versjonen, noe som i seg selv er mistenkelig.

Så hva var egentlig Oswalds rolle i dette dramaet? Hvem løsnet skuddene? Hvem sto til syvende og sist bak komplottet, og hvorfor? Og hvem hjalp til med å skjule sporene etterpå?

I dag har vi, i følge den nederlandske forretningsmannen Wim Dankbaar, gode svar på de aller fleste av disse spørsmålene. Han har siden 1988 interessert seg for mordet på JFK og viet mye av sin tid til dette; men det store gjennombruddet kom da han, takket være noen pensjonerte FBI-agenter, noen svært tålmodige og utholdende privat-etterforskere, samt en modig filmprodusent, fant fram til en fyr ved navn James «Jimmy» Earl Files (født Sutton), i Stateville Correctional Center (fengsel) i Joliet utenfor Chicago, Illinois. Dette resulterte i noen intervjuer som gir oss detaljerte svar på en rekke av de ubesvarte spørsmålene.

Svarene er både spennende og interessante – og har dessuten en god del å lære oss om det som nå pågår i vår egen tid, ikke minst i forhold til f.eks 11. september-affæren.

Hvem skjøt?

La oss begynne med det enkleste: Hvem skjøt? Det var muligens flere, men to av dem var i hvert fall Charles «Chuckie» Nicoletti og hans undergitte, James «Jimmy» Earl Files, født Sutton, heretter omtalt som Files.

Både Nicoletti og Files var tilknyttet Chicago-mafiaen, blant annet som leiemordere. Til hjelp hadde Nicoletti også en tredje Chicago-gangster og leiemorder, nemlig John «Handsome Johnny» Ros(s)elli, alias John Stewart, født Filippo Sacco. Over disse igjen sto mafiabossene Sam (Salvatore) Giancana og Tony (Antonio Joseph Leonardo) Accardo.

Wim Dankbaar har dessuten gjennom sine undersøkelser ment å finne godt belegg for en fjerde skytter i attentat-teamet, nemlig Marshall Joseph Caifano, født Marcello Guiseppe Caifano, alias John Marshall. Han døde i september i 2003, noe Files sannsynligvis ikke var klar over da han ble intervjuet i november samme år. Og dette er antakelig grunnen til at Files ikke nevner ham. Det kan også hende at Files rett og slett ikke visste om ham.

Antakelig alle de ovennevnte, men i hvert fall Roselli og Giancana, hadde i følge Files tette forbindelser til CIA. Den organiserte kriminaliteten (mafiaen) og CIA ble den gangen (som nå, f.eks med CIAs utstrakte narkotikaproduksjon i Afghanistan) ansett for å være to sider av samme mynt. Og CIA mottok, og mottar tydeligvis fortsatt, sine ordre fra det såkalte «militær-industrielle komplekset», dvs de virkelig store gutta, som flere avtroppende amerikanske presidenter har advart oss mot i sine avskjedstaler. Korrupsjonen er tydeligvis svært utbredt og omfatter mye mer enn bare CIA.

Mafiaen handlet altså i første rekke etter oppdrag fra CIA når det gjaldt J. F. Kennedy; men den hadde også selv et aldri så lite horn i siden til Kennedy-familien, noe jeg straks vil komme tilbake til.

Planen var opprinnelig at Nicoletti og Roselli skulle skyte, etter at Files allerede i flere dager hadde rekognosert området generelt, prøveskutt våpnene, finjustert kikkertsiktene, osv. Roselli trakk seg imidlertid da han fikk høre at CIA i ellevte time hadde avlyst attentatet. Det oppstod visstnok en del intern diskusjon omkring dette, men Nicoletti skal da ha uttalt til Files: «Vi gjør det likevel!» («Fuck’em! It’s goin’ anyway!», i flg Files’ egen uttalelse).

Hvorfor skjøt de?

Det kan være mange grunner: For det første var Nicoletti framfor alt lojal mot sin overordnede, Sam Giancana, som igjen var nestkommanderende for Tony Accardo, selveste overhodet for Chicago-mafiaen. CIA kom for Nicoletti i andre rekke. En kontraordre fra Accardo via Giancana var dermed det eneste som kunne ha stoppet Nicoletti & Co den dagen – og noen kontraordre var altså ennå ikke kommet fra den kanten.

Mafiaens medlemmer følte seg dessuten grundig forrådt av Kennedy-familien etter at JFKs lillebror, daværende justisminister Robert Francis «Bobby» Kennedy, begynte å forfølge og rulle opp mafiaens ulike virksomheter. Dette på tross av at Kennedy-pappa Joseph Patrick «Joe» Kennedy hadde lovet å la mafiaen være i fred dersom de ville hjelpe hans sønn John inn i Det hvite hus, noe de visstnok også gjorde, med både lovlige og ulovlige midler (sponsing og stemmefusk). Accardo og hans gangstere anså det derfor som sin personlige fortjeneste at JFK vant valget i Chicago, og dermed i hele den viktige delstaten Illinois.

En annen ting som både CIA og mafiaen var rasende over, var at JFK senere ikke ville støtte deres felles virksomheter på Cuba og i Mellom-Amerika, noe som blant annet førte til den pinlige Grisebukt-affæren (Bay of Pigs – Bahía de Cochinos).

Files får sjansen

Da Roselli fikk kalde føtter spurte Nicoletti om Files ville være «backup» for ham den dagen. Hvis han bommet skulle Files skyte, men bare i siste øyeblikk og bare dersom det skulle bli helt nødvendig; dvs dersom Nicoletti ennå ikke hadde truffet Kennedy i hodet. Og han måtte for all del ikke treffe noen av de andre i bilen, spesielt ikke Jacqueline Kennedy.

Files, som skal ha vært en svært god skytter, og dertil ung og ambisiøs, følte seg antakelig beæret ved denne forespørselen. Han svarte – etter eget utsagn – at han godt kunne være Nicolettis «backup».

Nicoletti spurte ham da om hvor han ville skyte fra og hva slags våpen han ville bruke. Files svarte at han ville skyte fra bak plankegjerdet på «The Grassy Knole», en gressbakke litt ovenfor veien, og at han ville benytte det ganske nye våpnet Remington .222 Fireball, et våpen han med suksess hadde benyttet til likvidasjoner et par ganger tidligere. Nicoletti spurte da om ikke det var litt vågalt, i og med at det var et våpen som måtte lades manuelt og som dermed kun ville gi ham sjansen til ett eneste skudd?; Files svarte at dersom han måtte vente til aller siste øyeblikk, så ville han bare rekke å få avfyrt dette ene skuddet likevel. Dette godtok Nicoletti, fornuftig nok.

Mordet

Nicoletti og Roselli inntok sine plasser i Daltex-bygningen, en bygning som ligger rett ved siden av den bygningen det er blitt påstått at Oswald skal ha skutt fra, det såkalte «School Book Depository», hvor han også skal ha arbeidet.

Files parkerte bilen på et avtalt sted, vrengte jakken sin for å se ut som en arbeider ved jernbanen og ventet deretter på parkeringsplassen bak The Grassy Knole.

Da kolonnen kom nedover mot The Grassy Knole fulgte Files med i kikkertsiktet samtidig som han talte skuddene. Han kunne se at Kennedy var truffet, men ikke i hodet. Da bilen kom så nær at Jaqueline Kennedy var på vei inn i skuddfeltet måtte han bestemme seg raskt og valgte da å skyte, fordi han ennå ikke hadde sett noe tegn til at Kennedy var truffet i hodet. Han siktet på presidentens høyre øye og trykket av.

Samtidig som Files avfyrte sitt ene skudd ble Kennedy truffet i bakhodet av Rosellis siste skudd, noe som beveget Kennedys hode framover. Files bommet dermed på presidentens øye og traff ham i stedet i høyre tinning. Files visste ikke da at Roselli hadde skutt samtidig, og var derfor svært ergerlig på seg selv fordi han hadde bommet på presidentens øye med over to centimeter på det korte holdet.

Etterpå

Etter skuddet tok Files ut tomhylsen, bet den sammen i toppen og satte den fra seg på plankegjerdet. Så la han våpenet i kofferten, vrengte jakken sin nok en gang og gikk mot fluktbilen der Nicoletti og Roselli allerede var på plass da han ankom.

Da de kjørte av sted spurte Nicoletti Files om han ikke syntes at han hadde handlet litt overilt; Files svarte nei. Han var altså på det tidspunktet ennå ikke klar over at Nicoletti hadde truffet Kennedys hode i samme øyeblikk som han selv hadde avfyrt sitt ene skudd og at dette var årsaken til at han hadde bommet på presidentens øye.

På en bensinstasjon i nærheten slapp han Nicoletti og Roselli av. Nicoletti hadde en bil stående der og sa til Files: «Vi sees i Chicago!» Så kjørte Files videre, tilbake til sitt motellrom på «The Lamplighter Inn», et lite motell i Mesquite, et tettsted litt øst for Dallas.

Her tok han en dusj og fjernet deretter alle spor av kruttslam fra huden ved hjelp av varm parafinvoks. Så tok han en dusj til og smurte seg til slutt inn med en smertelindrende krem. Da mørket falt på hentet han våpnene i bilen, pusset dem og la dem tilbake igjen. Dermed var alle umiddelbare spor fjernet.

Grytidlig neste morgen begynte han tilbaketuren til Chicago, som han nådde etter nok en natt på et lite motell langs veien.

Roselli, Accardo, Giancana, Caifano og Nicoletti er alle døde nå. Jimmy Files lever fortsatt og soner en livstidsdom for å ha skutt en politimann. Nå var det etter alt å dømme ikke Files som skjøt ham, men hans kompanjong: Files’ våpen var nemlig ikke blitt avfyrt. Dessuten overlevde politimannen. Samme kan det være, men Jimmy Files sitter i alle fall i fengsel for det nå. Og det vil han formodentlig gjøre i minst ti år til.

Så nå vet vi altså, dersom Files snakker sant,  navnet på to av dem som skjøt John F. Kennedy den novemberdagen for femti år siden. Men hvem sto bak dem igjen, og hvorfor?

«Gode» grunner

Jeg har allerede nevnt tre gunner for hvorfor mafiaen hadde et horn i siden til Kennedy-familien.

Men det var også andre og kanskje langt mer tungtveiende grunner til at J. F. Kennedy måtte ryddes av veien: Kennedy ville nemlig trekke amerikanske styrker ut av Vietnam, og dermed frarøve våpenprodusentene og det militær-industrielle komplekset store gevinster.

President Kennedy var dessuten sterkt i tvil (og med god grunn, har det vist seg senere) om at månelandingsprosjektet i det hele tatt var gjennomførbart og foreslo åpenlyst andre løsninger, blant annet et romforskningssamarbeid med Sovjetunionen. Apollo-prosjektet, et prosjekt som ville kunne gi fete gevinster for det militær-industrielle komplekset, både gjennom forskning, utvikling og produksjon av raketter og «månelandingsutstyr», hang dermed i en tynn tråd.

Det skal også ha vært andre viktige militær-teknologiske prosjekter Kennedy var sterkt i mot og ville skrinlegge.

Dessuten ville Kennedy avvikle The Federal Reserve System, altså sentralbanksystemet (innført ved et kupp i kongressen i 1913), og dermed frata de største privateide bankene i USA sin viktigste inntektskilde, nemlig å låne ut penger til staten mot renter; renter som må dekkes av skattebetalerne. Og dette henger igjen sammen med de to ovenstående punkter i og med at det er den amerikanske staten som er oppdragsgiveren i begge tilfeller; og at det, som før nevnt, til syvende og sist er skattebetalerne som må betale også denne regningen.

Hertil kommer at Kennedy etter Grisebukt-fadesen hadde ambisjoner om å legge ned hele CIA, noe som ville vært kroken på døra for det egentlige maktapparatet i USA, nemlig bankene og det militær-industrielle komplekset, som igjen, etter alt å dømme, har brukt – og fortsatt bruker – CIA som sin private visergutt og utførende organ for å få sin vilje gjennom.

Ingenting av dette var akseptabelt for de virkelig store gutta, de som eier de store bankene, oljeselskapene, pressebyråene, mediaselskapene, våpen- og flyfabrikkene, osv, og som står bak det meste av lobbyvirksomhet og korrupsjon i det amerikanske samfunnet – og som i egen vinnings hensikt hele tiden har sponset CIA.

John F. Kennedy måtte altså ryddes av veien, for enhver pris.

Det er også påstander om at FBI-sjef Hoover og Kennedy-familien ikke var helt på bølgelengde, men det er det vanskelig å finne noen solid dokumentasjon på. Tvert i mot vet vi at Hoover satte fast gamle bestefar Prescott Bush for handel og forretninger med Nazi-Tyskland og fikk ham dømt for dette. Han skriver også et memorandum noen dager etter mordet, et memorandum som knytter en viss Mr. George H. W. Bush fra CIA til drapet på president Kennedy. Det er derfor rimelig å anta at Hoover snarere ble presset til å skjule sporene etter drapet, hvilket han åpenbart også gjorde.

Hva med Oswald?

Hva så med Oswald? Hva var hans rolle oppi det hele?

Det ser ut til at Lee Harvey Oswald hele tiden i hemmelighet var tiltenkt rollen som syndebukk, i likhet med Timothy McVeigh i Oklahoma-affæren. Både Oswald og McVeigh hadde en militær fortid: Oswald med sin tjeneste som marinesoldat (US Marines) og McVeigh i US Army. Oswald var dessuten involvert i flere suspekte operasjoner tidligere, bl.a som «avhopper» til Sovjetunionen og som aktivist og oppvigler i Cuba-aksjonene, drevet fram av CIA og mafiaen i fellesskap.

Vi vet altså at Oswald jobbet for CIA, og at han hadde den samme foresatte (controller/handler) som Jimmy Files, nemlig David Athlee Phillips. Det første er allment kjent, det andre forteller Files oss om – og det forklarer også hvordan Oswald kunne vite nøyaktig hvor Files var, bare timer etter at han var ankommet Texas – om vi da skal tro på Files’ historie; og det mener jeg vi kan. Den versjonen han forteller er i hvert fall den som hittil best samler de løse trådene og som får flest mulig av brikkene i dette puslespillet til å falle på plass.

Hva Oswald tenkte og trodde om sin rolle i dramaet får vi vel aldri vite med sikkerhet, men det er tydelig at han i dagene og timene før attentatet ikke mistenkte at han selv var tiltenkt rollen som syndebukk. Han opptrådte i følge vitnebeskrivelsene svært rolig og sikkert. Og han var sammen med Files daglig. Tvert i mot kan det godt tenkes at han var blitt fortalt at han skulle forhindre et attentat mot Kennedy. Det er i hvert fall hva Files selv antar at Oswald må ha trodd.

Etter attentatet begynner imidlertid Oswald, som den intelligente fyren han er, å ane sammenhengen. Attentatet skulle forhindres, men nå er det altså skjedd likevel. Hans atferd forandrer seg fra rolig og sikker, til utrygg og senere nærmest panikkartet. Og det er jo litt interessant, for det kan tyde på at Oswald ble utsatt for et dobbeltspill fra CIAs side, noe som i seg selv ikke er utenkelig – for å si det mildt. Det kan også godt hende at Oswald ble sett på som en forræder fordi han hadde bistått Hoover og FBI i å lokalisere de hemmelige treningsleirene CIA hadde i Florida, og at CIA derfor benyttet seg av denne muligheten til å rydde ham av veien.

Det er også sannsynlig at J. E. Hoover, sjefen for FBI, ble overtalt eller truet til å legge skylden på Oswald og produsere det nødvendige «bevismaterialet», samt å se bort fra alt materiale som ikke passet med Oswald-historien. Uansett så var det i hvert fall det Hoover gjorde, med eller mot sin vilje.

Pressens rolle

Dernest har vi pressens rolle: Vi vet at CIA gjennom Operasjon Mockingbird (https://www.nyhetsspeilet.no/2011/05/operation-mockingbird-cia-styring-av-vestlige-media/) i 50-årene tok kontroll over de aller fleste av dem som var noen eller noe i amerikanske nyhetsmedier, samt en del nøkkelpersoner i utenlandske medier.

I likhet med 11. september-dramaet så var svaret på gåten allerede gitt og forbrytelsen «oppklart» i løpet av få timer – lenge før politi og etterforskere på noen måte kunne ha fått fullført sitt arbeid på en skikkelig og betryggende måte.

Hvem fant fram til Files – og hvordan?

I følge Jimmy Files var FBI allerede i 1964 klar over at han var på Dealy Plaza den dagen Kennedy ble skutt. Det skal ha vært den tidligere FBI-agenten Zack Shelton som formidlet dette, samt en del annen informasjon, videre til den etterforskende journalisten Joe West, som så til sist, etter et nitidig arbeid, klarte å lokalisere Files i fengselet og deretter vinne hans tillit.

Dessverre døde Joe West av hjertestans før han fikk sjansen til å intervjue Files. Noen skal ha tuklet med medisinene hans fordi han ønsket å få Kennedys kropp utlevert. Han ville bevise at hodeskallen inneholdt kvikksølv, noe som ville skrinlegge Oswald-historien for alltid. Files på sin side hadde allerede da bestemt seg for å fortelle Joe West alt sammen, under løfte om immunitet. Da West døde ble dette ikke noe av.

Senere kom filmprodusentene Bob Vernon og Oliver Stone på sporet av Wests oppdagelser, men Files ville ikke ha noe med Stone å gjøre da han, som han selv sier, ikke likte mannen.

Files’ tilståelse

I 1994 ga Files imidlertid et intervju til Bob Vernon der han bl.a innrømmer å ha skutt Kennedy. Og i november 2003 gir han altså et lengre intervju til Jim Marrs og Wim Dankbaar, der han i detalj forteller om komplottet slik han opplevde det, så langt hans kunnskaper strekker seg – i hvert fall nesten; han nekter nemlig å avsløre identiteten på personer som han antar fortsatt er i live, forståelig nok.

Alt i alt er dette andre intervjuet med Files et uhyre interessant vitnesbyrd som gir troverdige og gode svar på mange av spørsmålene vi har hatt rundt Kennedy-drapet. Jeg har personlig ikke vært i stand til å finne noe ved Files’ forklaring som ikke stemmer overens med det som foreligger av faktaopplysninger. Dessuten er det en hel del av det Files forteller som han vanskelig eller umulig kan ha visst om eller funnet på uten å ha vært direkte involvert. Bitemerkene på patronhylsen som ble funnet i blomsterbedet ved The Grassy Knole lenge etterpå er bare ett godt eksempel. Hans sikkerhet og nøyaktighet hele veien gjennom begge intervjuer gir også en pekepinn.

Det er etter min mening all grunn til å tro at Files snakker sant.

Se de første 10 minuttene av intervjuet med Files og døm selv:

Som det står i rulleteksten før selve intervjuet, så har det allerede vært tallrike forsøk på å diskreditere Files og å så tvil omkring hans tilståelse og påstander. Flere av disse forsøkene har imidlertid vært såpass latterlige at de avslører seg selv som forsøk på disinformasjon, akkurat som vi har sett rundt 11. september-bedrageriet. Dette styrker min tro på at det Files forteller er riktig.

Men, som sagt, se intervjuet og døm selv. Intervjuet i sin helhet kan for øvrig fås på DVD (http://www.jfkmurdersolved.com/buy1.htm) og som bok (http://www.jfkmurdersolved.com/buy2.htm).

Her på Amazon.com:
DVD: http://www.amazon.com/Shot-JFK-The-Shocking-Truth/dp/B00AMHFQXM/ref=pd_bxgy_b_text_y
Bok: http://www.amazon.com/Files-JFK-Interviews-Confessed-Conspiracy/dp/0979406315/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1385027752&sr=1-1

Noen flere lenker:

Files’ tilståelse (kort versjon, inkl. kommentarer fra Jim Garrison):
http://www.jfkmurdersolved.com/confession2.htm

Direkte lenke her:
http://www.jfkmurdersolved.com/film/JFK1.rm
Velg «Lagre/Save» og forandre filnavnet til «JFK.wmv». Filen kan da spilles av med VLC, WMP, el.l.

Lengre versjon:
http://www.jfkmurdersolved.com/confessionb.htm
Direkte lenke her:
http://www.jfkmurdersolved.com/film/Film.wmv

Bit-torrent: http://thepiratebay.sx/torrent/5874510/%5Bwww.concen.cc%5D_Kennedy_Murder_James_E._Files

Dokumentar-trailer – «The Grassy Knole»:
http://www.jfkmurdersolved.com/grassy.htm

Dokumentet som avslører at G. H. W. Bush’ visste om komplottet for å drepe J. F. Kennedy:
http://www.tomflocco.com/Docs/Jfk/HooverFbiMemo.htm

 

Synopsis in english:

This article is based on Bob Vernon’s and Wim Dankbaar’s interviews with James «Jimmy» Files (born Sutton).

  • Charles «Chuckie» Nicoletti was the primary shooter of (one of?) the hit-team(s?) in Dealy Plaza on the 22nd of November 1963. Mr. Nicoletti, shooting from a window in the «Daltex-building», hit Kennedy at least twice in the back (and/or neck?). It was too low because of the downward angle, and that the car was moving away from him. Then, finally, he hit the back of JFK’s head with his final shot.
    Charles Nicoletti was later killed, presumably by other mobsters, in 1977.
  • James «Jimmy» Earl Files (born Sutton, Jan. 24th, 1942, Oakman, Alabama), now serving time in the Stateville Correctional Center in Joliet, Illinois, for another crime which he allegedly did not commit.
    On the 22nd of November 1963 he took on the role of back-up shooter for Mr. Nicoletti, at Nicoletti’s own request, probably replacing Mr. Roselli, who did not want to participate in the assassination (because he knew that the CIA had called it off).

He (Mr. Files/Sutton) probably inflicted the final and famous headshot on JFK, not knowing that Mr. Nicoletti had already fired, and was actually going to make a headshot after all, after several misses (too low hits because of the downward angle and the target moving away from him, just as Files/Sutton claims to have warned him of. Anyway, finding the precise aiming point in such a situation takes a lot of practise to estimate, and it must usually be calculated on the fly by the shooter. It obviously took him several shots to do this correctly.

So, when the motorcade approached, Mr. Files/Sutton, standing behind the fence on the «Grassy Knoll», could see that Kennedy was hit, but he had not yet observed a headshot; and his strict instructions were to fire only in the last possible moment, and then only if a headshot had not yet been made – and it had not, as far as he could observe. His time for action was running out quickly, and Mrs. Kennedy was getting closer and closer to his line of fire. His strict orders were not to hurt anyone else than JFK, so Files now had to make a decision.

He decided to take the shot before it was too late, and squeezed the trigger. And as any marksman knows, this is a process that must take some time if the precision of the shot is to be maintained. So, while Mr. Files was still squeezing the trigger and tracking the target, namely president Kennedy’s right eye, Mr. Nicoletti’s bullet was under way.
The two bullets hit JFK’s head almost at the same time: Nicoletti’s bullet hit first (in the back of the head); and then Files’ bullet hit, entering JFK’s right temple and not the eye.

Due to Nicoletti’s bullet from behind, Files missed the eye by an inch or so, and he tells that he was initially quite upset about this. Later he understood, due to Mr. Nicoletti’s statements, exactly why he had missed and that it was not his fault.

My comment: If we watch the original Zapruder-film in slow motion, we can clearly see JFK’s head moving a little forward, before it is slung violently backwards and to his left; and then it seems to explode (due to the specially prepared mercury-filled bullet, sealed with wax, that Mr. Files fired from behind the fence on top of the so-called «Grassy Knole»).

  • John «Handsome Johnny» Ros(s)elli, alias John Stewart (born Filippo Sacco, July 4th, Esperia, Frosinone, Italy, and killed 1976, most probably by other mobsters) served as an assistant to Mr. Nicoletti during the assassination of JFK. Mr. Roselli didn’t do any shooting on that particular occation, according to Files.
  • Marshall Caifano. He was present on Dealy Plaza that day, and a part of the assault team, according to former mafioso Joe Granata via Jack O’Rourke (FBI), and Michael Corbitt, another mafia-affiliate. Whether Caifano fired any shots at all during the assasination, is still uncertain.

Accomplices:
David Atlee Phillips, alias Maurice Bishop, etc, (CIA, controller, died 1988, probably from natural causes).

Tony Accardo (Chicaco mafia boss – giving the executive order to kill JFK, as instructed by CIA. Accardo died in 1992, probably from natural causes).

Sam Giancana (Accardo’s 2. in command – giving Nicoletti the order to kill, as instructed to him by Tony Accardo. Sam Giancana was killed in 1975, probably by other mobsters).

And of course several others, whithin the mafia, the government, the local police, the press, the CIA and the FBI, playing minor, but still important roles.

 

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

Abonnere
Varsle om
guest

57 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Alister Crowley
Alister Crowley
9 år siden

Video jeg ikke har sett før, veldig merkelig.

sjarl
sjarl
9 år siden

Denne videoen om Kennedy drapet er nye ser det ut for:

Jimmy Files står frem og sier han skjøt det avgjørende skuddet som traff Kennedy på høyre side av pannen.

Vi Coactus
Vi Coactus
9 år siden

Her er video som vist på tv dengang med slædding på sidene: http://www.youtube.com/watch?v=iU83R7rpXQY

Og her er video uten slædding: http://www.youtube.com/watch?v=Ny3elI6yMMk

Peacefulwarrior
Peacefulwarrior
9 år siden

Det er ingen tvil i min sjel om at JFK drapet er en konspirasjon…og at LHO var en puppet som mange andre før og etter han. Men hva med denne videon under virket som Kona gjør noe, og gjemmer noe. Aldri tenkt over henne før jeg så nøye denne videon flere ganger….verdt og sjekke ut….!

http://www.youtube.com/watch?v=-jPItbU9Fus

kristiann
kristiann
9 år siden

Den er en av mest idiotiske teoriene noen gang, den teorien og den med at sjåføren skyter. Er de dumme teoriene som gjør at folk som er litt nysgjerrig går tilbake til den offisielle historien, de tenker med en gang at det er for dumt så da går de til myndighetene sin offisielle historie.

Det er to teorier, begge sannsynlig og en av de riktig.

Nr 1 og mest sannsynlig:

En ekspert skarpskytter med lang erfaring fra strid, å har før drapet øvd lenge på akkurat den situasjonen som skjedde. Skudd i rask hastighet fra en høy vinkel ned mot en blink i bevegelse å med trær imellom. I motsetning til hva jesse ventura sier i sitt show hvor de tar opp jfk drapet, så er det fullt mulig å få til 3 skudd med 3 treff inkludert hodeskudd på 6 sek. Cbs hadde sin egen etterforskning hvor de hadde med 11 ekspert skyttere, å flere kom under 6 sek med 3 skudd, men var bare 1 som klarte 3 skudd 3treff inkludert hodeskudd å han gjorde det på 5,2 sek, kjappere enn mannen som faktisk drepte jfk. Pga dettr kan man ikke utelukke 3 skudd bakfra fra 1 skytter. Det er resten av den historien som ikke akkurat høres så bra ut, blant annet det at oswald var en bare ok skytter, uten erfaring, osv. Oswald blir brukt som syndebukk.

Nr 2 og litt sannsynelig:

Oswald er skytteren, men pga manglende erfaring og dyktighet skyter han 3 skudd men 2 bommer, 1 treffer derimot ryggen til jfk går ut halsen å inn i personen foran. Men en annen skytter står på gress kollen for sikkerhetsskyld, å han skyter et skudd som treffer hodet til jfk.

Men uansett hvordan dette gikk ned, så er det ingen tvil om at det var et samarbeid mellom cia, fbi, og det hvite hus høyeste menn inkludert lyndon johnson. De sto bak drapet.

kristiann
kristiann
9 år siden
Svar til  kristiann

De som har stemt ned dette innlegget må være tilbakestående.

kristiann
kristiann
9 år siden
Svar til  kristiann

Kommer bare fler og fler av dem å ser jeg, hehe! :)

Vi Coactus
Vi Coactus
9 år siden

Du sier noe… noe merkelig reaksjon på kona, og det kan jo også se ut som kruttrøyk fra pistolløp rundt hodet til JFK- gun in roses? Men vanskelig å vite hva som er normal reaksjon i en sånn uvanlig situasjon da, blir litt sånn «tro ikke det du ser, men det vi sier!». I begynnelsen av denne videoen kan også sees ett litt merkelig foto: http://www.youtube.com/watch?v=Yu0azrNG9go

Eddvin
Eddvin
9 år siden
Svar til  Vi Coactus

Det har vel blitt godt kjent JFK forhold til Marilyn Monroe, og det er vel ikke så umulig at Jackie gikk lei av det…. Denne er veldig kjent, og det må ha vært spesielt å være kona til JFK i denne situasjonen… http://www.youtube.com/watch?v=k4SLSlSmW74

Rabalder
Rabalder
9 år siden

Peacefulwarrior. Dette er det dummeste jeg har sett. Denne videoen er myntet på folk som ikke gidder å lese noe om saken., eller som egentlig ikke er interresert i hele tatt. Men så lettvint er det å lure hele verden. Det gjelder Kennedy drapene , 911 ,bombingene i london, Om religionene våre og det meste av historien. Derfor er vi ikke kommet lenger her i verden.

Uffda
Uffda
9 år siden

Latest: Ex-CIA Operative: Military Thwarted Obama’s Plans To Nuke/EMP America This Fall! (EMP=Electro Magnetic Puls)
http://thelibertydigest.com/2013/11/21/ex-cia-operative-military-thwarted-obamas-plans-to-nukeemp-america-this-fall/

Rabalder
Rabalder
9 år siden

Jeg synes dokumentarene » The men who killed Kennedy» i 9 deler er informative og ganske omfattende.

Peacefulwarrior
Peacefulwarrior
9 år siden

Rabalder: Du trenger ikke lage rabalder av ingenting. Jeg sier ingenting om at jeg tror eller ser noen håndfaste bevis på den videon med Jaquelin Kennedy. Jeg tror ikke du tok deg bryet verdt å se gjennom hele videon. Uansett om videon er ekte virker det som Kona gjør noe som er verdt å stille spørsmål med. Jeg er også lei av å lese mange teorier om JFK . Men siden ingen har fasiten…enda…forbeholder jeg meg rettet til å spekulere fritt når jeg hvertfall ser noe som skurrer.

Denne videon er ikke myntet på andre enn dem som har evne til å pussle sammen den uendelige info som er tilgjengelig, og klare og kildesortere dette med sitt eget filter. Om folk ved å se denne videon jeg la til blir lei, og går tilbake til den offisielle versjon—ja da forteller det mer om dem. enn videon selv.!

Personlig tror jeg det ligger mye i den artikkelen her på NS, men inntil vi vet 100% må vi bare fortsette og spekulere/dele/ utfylle og nøste opp det som er falskt, faktisk skille klinten fra hveten.!

Vi Coactus
Vi Coactus
9 år siden

En ting er sikkert: jo mer en observerer fakta, bevis og dokumentasjon, jo mer skurrer offisiell konklusjon. Noen som veit noe om antall skudd som ble avfyrt? -Har hørt både ett, tre, 5-7 og elleve?? -kansje best å akseptere at 2+2=5 og gå videre i livet…

Hans Gaarder
Skribent
9 år siden

Har holdt to fyldige presentasjoner om Kennedys liv og død nå i helgen for å markere 50-årsdagen for president Kennedys tragiske død.

For å besvare artikkelens spørsmål:

De som skjøt Kennedy var:
William Greer (fra Secret Service)
Richard Cain (fra The Chicago Outfit)
Roscoe White (fra CIA, for anledningen ansatt i Dallas-politiet)
Chuck Nicoletti (fra The Chicago Outfit)

Det var William Greer som avfyrte det drepende skuddet.

Gjennomgangen av alle detaljene knyttet til drapet og ikke minst dekkoperasjonen er tilgjengelig på DVD: Del I JFK før og etter han ble president
Del II: Drapet på JFK og dekkoperasjonen

Varighet totalt: 2 timer. Pris DVD kr. 100,- + porto
Send en epost med din postadresse til hansgaarder@gmail.com hvis du ønsker DVD. Merk at DVD-en i sin helhet er på engelsk.

kristiann
kristiann
9 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Hans: Er det du som laget dvdene? Eller bare selger du dem videre?

Uansett, ike vits å betale for noe som ligget åpent på nett, ligger mer dokumentasjon og filmer på nett enn du får plass til på 1000dvder.

Kim Steinhaug
Kim Steinhaug
9 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Lenge siden jeg har fulgt med på JFK og helt tilhenger at mannen ble drept grunnet sine politiske meninger som ikke kom dem rike til gode. Men, har aldri sett ideen om at William Greer skjøt noen som helst. Et kjapt google søk sier at denne mannen er sjåføren samme dag så du mener altså at videoene som vi har sett alle er forfalsket og at det mannen ikke ble skutt blandt folk ettersom dette vil bety tausehetspåpakning av skal vi si – satans mange vitner?

Han kan ikke være skutt der som videoene sier, der var det nemlig masse folk – dem ville garantert se at sjåføren skyter en passasjer samme vil fruen hans! I tillegg er dem fleste kennedyer skutt, så enten er det damene som skyter dem og ikke sjåførene eller noen tar feil…

Rabalder
Rabalder
9 år siden

Men så er det jo veldig mye dritt som ligger på nettet også da Kristian. Og det krever mye arbeid å sile ut noe man får tiltro til. Jeg vil bestille disse fra Gaarder. Jeg har faktisk tiltro til ham.

Rabalder
Rabalder
9 år siden
Svar til  Rabalder

Jeg tror ikke Gaarder gjør penger på dette. Han har vel heller utlegg på det og gjør det av egen iteresse og samvittighet.

Rabalder
Rabalder
9 år siden
Svar til  Rabalder

Men hva mener Hans om denne artikkelen og denne Jimmy Files da?

kristiann
kristiann
9 år siden
Svar til  Rabalder

Du må få lov til å ha tiltro til han.
Jeg må ærlig si meg usikker, hvet ikke o han gjør det for penger, eller fordi han er hjernevasket når det kommer til konspirasjoner, eller o han gjør dette fordi han er en vanlig mann som er genuint redd for fremtiden under dette styret.

Sånn nyhetsspeilet generelt har blitt veldig dårlig. Man burde tatt opp temaer som 9/11, JFK, CIA operasjoner gjennom tidene, FBI, MOSSAD, sånne temaer og det blir jo også gjort. Men det som ødelegger og har ødelagt speilet her et idiotiske artikler om f.eks 2012 og planet x, kirke artikler, livet etter døden og slike ting.

Usaklige ting gjør at denne siden mister troverdighet

Jeg er også flink nok selv til å finne informasjon om temaer jeg er interesert i. Så trenger ikke en «samle» dvd.

Hans Gaarder
Skribent
9 år siden

Nettet – og hovedmedia – er spekket med forvirrende desinfo om hvem som egentlg stod bak drapet på Kennedy.

Kort fortalt var det Malteserordenen kardinal Spellmann og mafiaen som «beordret» drapet på Kennedy. CIA var bindeleddet mellom de to.

Det er en svært kompleks historie og viktig også å kjene til forhistorien.

Joe Kennedy, faren til JFK, var medlem av Malteserordenen og hadde nære kontakter med mafiaen. Det var takket være Joes mektige forbindeler at JFK havnet i presidentvervet. Joe havnet i rullestol og mistet taleevnen i 1961.

Som president unnlot JFK å adlyde instrukser fra CIA/mafiaen/Malteserordenen/jesuittordenen – fordi han ønsket å være folkets mann. En heltemodig innsats – som kostet ham livet.

DVD-en viser mitt foredrag av 2 timers varighet som jeg holdt på engelsk på 50-årsdagen for Kennedys død – fredag 22. november.

DVD og presentasjoner er blitt mitt foretrukne format for kommunikasjon – jeg har prøvd å legge ut viktig info på YouTube, bl.a. HVORDAN – HVEM – HVORFOR om 11. september-terroren – men det drukner og blir liggende å støve på ned Youtube blant allverdens øvrig info om samme tema.

Skal jeg anbefale én video på YouTube som forklarer drapet på Kennedy så er det denne med William Cooper – den gir ikke hele bildet (som min DVD gjør) – men den forklarer svært viktige forhold knyttet til hvem som skjøt og ikke skjøt Kennedy.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Hans Gaarder

Til Morten og Hans:

Ny dokumentar om Holocaust.

Håper dere får sett denne nye dokumentaren. Også vist på NRK. Flere nye vitner fra Auschwitz står fram og forteller sin historie, både fangevoktere og fanger. Også ei hore fra brakke 21. Spesielt Rudolf Høss og hans familie blir analysert grundig.

Auschwitz – The Nazis and the Final Solution

Serien er grundig og handler ikke bare om Auschwitz, men også hvordan jødene ble behandlet i Danmark, for eksempel. (De ble kort fortalt respektert og reddet over til Sverige).

Det er for mange vitner og bevis til at dette er oppspinn. Rett og slett.
Herman Sachnowich har fortalt sannheten.

Når det er sagt, så kan jeg fortelle at jeg i høst var på Vad Yashem i Jerusalem. Jeg ble skuffet der over fotoforbud og lite dokumentasjon.
Og så kan man alltids diskutere hvor mange som ble gasset ihjel eller henrettet.

Uansett, disse leirene var dødleirer.

Rabalder
Rabalder
9 år siden

Man finner jo veldig mange videoer om vitner som såg en mann på denne «Grassy knoll» ved plankegjerde. Folk løp jo i den retning etter vert for å muligens fakke ham. Og alle disse vitnene ble fratatt cameraer med filmene i. Mange sånne vitner er også inkludert i bøker som er skrevet og flere av vitnene lever i dag. Da må det vel være noe i dette. Men i det store og det hele er vel alle som har fordypet seg litt i saken klar over at det var en stor konspirasjon, Og det er kanskje viktigere enn akkurat hvem som skjøt det og det skuddet. Det triste er jo at myndighetene fortsatt ikke samarbeider med folket i det hele tatt og derfor er det god grunn til å mene at det er net de samme kreftene som hersjer med Amerika og resten av verden den dag i dag. Og da synes jeg det er bra at det finnes folk som legger arbeid i å kartlegge maktene bak makten. Om disse kartene kan bli litt forskjellige er det likevel med på hjelpe oss å forstå mer av denne verden.
Stoff som har hjulpet meg å få litt innblikk i denne verden er : Makten bak makten av Per Aslak Ertresvåg og to bøker til av ham så «Skjulte verdener» av Rauni Leena Luukinen. og «Under the sign of the Scorpion» an Juri Lina. The rise of the third reich av Jim Maars. Pawns in game av William Gay Carr, Behold of a pale horse av William Cooper. Forbidden knowledge av Steever Greer. Og nå holder jeg på med bl.annet på med Sjokkdoctrinen og en versjon av The proticol of the Elders of Zion. Hvis jeg ikke hadde lest noe av dette ,mener jeg at jeg hadde gått rundt i blinde her i verden om hvordan verden egentlig styres. Personer som har hjulpet meg å våkne mer her på nyhetsspeilet er speciellt Rolf Kenneth Myre og Hans Gaarder. Kanskje nettopp fordi de har en del kunnskaper og har arbeidet mye med sånt stoff og da kan vere til hjelp for andre.Og sånne folk som gir ut sånt stoff har nok mye mer utlegg på eventueel bokutgivele og lignende enn de har intekter. De pådrar seg bare en masse problemer og dumm kritikk. Gjerne kritikk av folk som aldrig har giddet lese noe strukturert stoff om sånne ting. Hvis man er interresert i ett stoff så leser mann litt bøker om stoffet.

Rabalder
Rabalder
9 år siden
Svar til  Rabalder

jeg må få tilføye at jeg også har sans for Morten Kielland.

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
9 år siden

Jeg kommer snart med min egen artikkel om JFK-drapet. Jeg er overrasket over at de tre antologiene samt fagtidsskriftet som James H. Fetzer er redaktør for, ikke er nevnt verken i artikkelen eller i kommentarene. Nedenfor to avsnitt fra min kommende artikkel:

”Konspirasjonsteoriene som oppsto i etterkant av JFK-drapet og 911-terrorangrepet har noe viktig til felles, nemlig at den offisielle versjonen stemte så dårlig med virkeligheten at det var opplagt for de fleste studenter av hendelsene at den offisielle versjonen var en coverup-versjon. Varige konspirasjonsteorier oppstår sjeldent ubegrunnet, de oppstår når den offisielle versjonen stinker til himmels.

Et nitidig og tverrfaglig forskningsarbeid over flere tiår, der eksperter fra hele verden har bidratt, ligger til grunn for at man nå med 100 % sikkerhet kan si at obduksjonsrapporten av JFK er et stort bedrag. Fotografiene og røntgenbildene av det som angivelig skal være JFKs hode, hjerne og kropp, er falsknerier. Det kan også sies med 100 % sikkerhet at størstedelen av Zapruder-filmen er en fabrikasjon. James H. Fetzer har hovedæren for å integrere det enorme forskningsarbeidet som har blitt lagt ned, som redaktør for tidsskriftet Assassination Research: Journal for the Advanced Study of the Death of JFK [http://www.assassinationresearch.com/index.html] (foreløpig 18 numre fra 2002 til 2013), og som redaktør av tre antologier:

1) Assassination Science: Experts Speak Out on the Death of JFK (1998). 500 sider.

* Bokanmeldelse av Richard Bartholomew (1998).
http://spot.acorn.net/jfkplace/09/fp.back_issues/22nd_Issue/fetzer.html

2) Murder in Dealey Plaza: What We Know Now that We Didn’t Know Then (2000). 496 sider.
http://spot.acorn.net/jfkplace/09/fp.back_issues/22nd_Issue/fetzer.html
* Bokanmeldelse av George Costello (2001).
http://www.assassinationresearch.com/v1n1/v1n1costello.pdf

3) The Great Zapruder Film Hoax: Deceit and Deception in the Death of JFK (2003). 480 sider.

* Bokanmeldelse av Richard J. DellaRosa (2005).
http://www.assassinationresearch.com/v3n2/v3n2dellarosa.pdf

kristiann
kristiann
9 år siden

Quote:. Varige konspirasjonsteorier oppstår sjeldent ubegrunnet, de oppstår når den offisielle versjonen stinker til himmels.

Rettelse: konspirasjonsteorier oppstår når folk ser ting som de vil, når de ikke har lyst til å akseptere en versjon, eller når det er mange hull i en offisiell versjon.

Det er ikke som oftest når den offisielle versjonen stinker. Feks så mener hun Maarit her inne at de tre som ble drept på den bussen ble ofre for en spesial agent fra mossad som rett før drapet ble blendet med lys som trigga drapet, men andre ord at han ble styrt gjennom hjernen.

Det er sånn som ender opp som konspirasjon her inne, dere overdriver så jævlig, å det ødelegger for de som faktisk er konspirasjoner.

Eksempler på konspirasjoner som helt klart er en konspirasjon er: 9/11 – JFK – starten på vietnam krigen. Det er konspirasjoner.

Quote nr 2: Fotografiene og røntgenbildene av det som angivelig skal være JFKs hode, hjerne og kropp, er falsknerier. Det kan også sies med 100 % sikkerhet at størstedelen av Zapruder-filmen er en fabrikasjon.

Hvem er det som sier dette? Hvilke beviser finnes for dette? Hvilke personer å med hva slags utdannelse har de til å si dette?

Jeg har lest mye om jfk drapet, aldri hørt noen snakke om at zapruder filmen er fabrikert, aldri hørt noe om fotografiene heller. Men man kan så absolutt ikke si med 100% sikkerhet ag zapruder filmen er fikset med. Når noen som påstår å kunne mye om en sak som dette, å sier at de med 100% sikkerhet kan si det, de mister wg respekten for med en gang.

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
9 år siden
Svar til  kristiann

Har Kristiann problemer med å lese de tre bokanmeldelsene jeg har linket til?

kristiann
kristiann
9 år siden

De tre bokannmeldelsene dine er tre bøker om forskjelljge tema innen jfk drapet. Hvorfor skal vi stole på dem? Hva gjør de som har skrevet boka til sikre kilder?

Jeg kan referere til hundre bøker skrevet om drapet som beviser at oswald gjorde det alene, bøker skrevet av virkelig annerkjente forskere og menn innen cia. Er det sant for det?

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
9 år siden

Så hva er Kristianns generelle respons på de tre bokanmeldelsene?

tothestars
tothestars
9 år siden

William Greer (SS (Secret Service) Agent) drepte JFK. Han kjørte Limoen presdienten satt i. Sånn går det når man føkker med Federal Reserve m.m.

kristiann
kristiann
9 år siden
Svar til  tothestars

Håper ikke du er en av de som tror at sjåføren skjøt jfk?
For det skjedde IKKE. En av de idiotiske teoriene som ikke fortjener noe oppmerksomhet.

tothestars
tothestars
9 år siden

Nei jeg tror ikke, jeg vet :)

Rabalder
Rabalder
9 år siden
Svar til  tothestars

Blir nysgjerrig når du sier at du vet. Vil du også komme med en dypere forklaring for dette i likhet med Gaarder? Det ville vert interresant.!!!

Hans Gaarder
Skribent
9 år siden

Det har funnet sted en gedigen dekkoperasjon av JFK-drapet. CIA, FBI, media og andre har deltatt, med varierende grad av informasjon om hva som måtte dekkes over.

Det viktigste punktet i dekkoperasjonen har vært dette: Å skjule det faktum at den venstrehendte sjåføren William Greer (som forøvrig døde en gang i 1970-årene) skjøt Kennedy forfra i hodet mens bilen kjørte svært langsomt gjennom Dallas sentrum – omgitt av boklageret på den ene siden og the grassy knoll på den andre siden.

Slik jeg ser det så er den viktigste grunnen til at vitnet Jean Hill («the lady in red» – forfatter av boken «The last dissenting witness») som stod mindre enn 10 m. fra bilen da den passerte ikke er blitt «tatt ut» (på samme måte som de fleste vitnene fra drapsåstedet) at hun aldri hevdet at hun så sjåføren skyte. Hun så på JFK etter å ha ropt «Hello!» til ham og håpet at han skulle svare henne. Så hørte hun skyting fra the grassy knoll – 4-6 skudd som hun fastholdt at kom derfra.

Hun sa forøvrig at Secret service kom og tok fra henne fotoapparatet kort tid etter at skuddene hadde falt. Og sjåføren William Greer – var også agent for Secret Service….

Hvem kontrollerer Secret Service? Det er jesuitt-ordenen gjennom Malteserordenen. De fleste forsøk på å legge JFK-puslespillet lykkes ikke – fordi det ikke fokuseres på nettopp dette: HVEM KONTROLLERER SECRET SERVICE…?

Brenner den første JFK-DVDen nå. Varighet 2 t. 6 min. Spilt inn på 50-årsdagen for skuddene i Dallas –

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
9 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Gaarder,
1) Hvem var det da som skjøt John Connolly? Kulen gikk vel ikke i boomerang etter å ha truffet JFK?

2) Jacqueline kritiserte Greer skarpt, men ikke for drap:
http://en.wikipedia.org/wiki/William_Greer

3) Hvorfor skal vi tro at en romersk-katolsk orden kontrollerer Secret Service?
http://en.wikipedia.org/wiki/Sovereign_Military_Order_of_Malta

4) Hvem er hovedkilden til denne konspirasjonsteorien, og hva er primærdokumentet for denne teorien?

Hans Gaarder
Skribent
9 år siden

Rolf Kenneth,

1) Conolly ble trolig skutt på skrå ovenfra fra 7. etg. i boklageret av Richard Cain eller Chuck Nicoletti.

2) Hva kunne Jackie si? Hun visste at alle statlige etater (og nøkkelpersoner) som var involvert var pill råtne, særlig Dallas-politiet, FBI, Secret Service og CIA.

Jackie så utvilsomt at det var sjåføren som skjøt. Det var nok derfor at hun øyebliket etter instinktivt krabbet opp på bagasjelokket, av frykt for at hun skulle bli neste offer – etter Connally og hennes mann.

En lege ved Parkland-sykehuset overhørte sjåføren Greer si til Jackie: «I had to do it…»

3) Jesuitt-ordenen og Malteserordenen kontrollerer alle USAs hemmelige tjenester, ikke bare Secret Service, men også CIA. Tro hva du vil – men hvis du vil ha litt fakta om hvordan det gikk til så er det mye info her i min kritikerroste artikkel om Malteserordenen. http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/malteserordenen-monstermakt-i-fordums-drakt/

Navn på nøkkelpersoner er ofte nøkkelelementet i slike sammenhenger…

4) Jeg skjønner ikke hva du mener med «konspirasjonsteorien». Ordet «konspirasjonsteori» ble først lansert av CIA som en del av dekkoperasjonen etter JFK-drapet.

Viktige kilder jeg har lagt til grunn elementer fra er bøkene DOUBLE CROSS (av Chuck og Sam Giancana) og VATICAN ASSASSINS av Eric Jon Phelps. < Men jeg foretar min egen forskning så diverse hemmelige dokumenter, bildebeviser og videoklipp som er hentet fra andre kilder er tilleggselementer som får hele kabalen rundt JFK-drapet til å gå opp -

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
9 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Gaarder,
Ang. punkt 4) Vi er enige om at JFK-drapet og 911 er genuine konspirasjoner, for der holder det å avvise den offisielle versjonen. Men selv når den offisielle versjonen er avvist med 100 % sikkerhet, så gjenstår jo jobben med å finne ut hva som virkelig skjedde. Når ti personer som alle har avvist den offisielle versjonen har hver sin mening om hva som virkelig skjedde, er det opplagt at disse meningene om hva som VIRKELIG skjedde må klassifiseres som konspirasjonsteorier.

Rabalder
Rabalder
9 år siden

Jeg ser frem til kommende utredninger (artikler om dette av Myhre og Gaarder og kanskje fler. Skal bli interresant.

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
9 år siden

Min artikkel om JFKs liv (ikke død) er nettopp revidert:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/12/john-f-kennedys-kamp-mot-oligarkiet/

Jeg har blitt usikker på om han virkelig tok opp kampen mot Federal Reserve; saken med sølvsertifikatene synes ikke å være et godt argument. Noen som har bedre referanser?

Rabalder
Rabalder
9 år siden
Hans Gaarder
Skribent
9 år siden

Jeg anser at James Files vitnemål er autentisk. Han inngikk i «the hitsquad» fra Sam Giancanas Chicago Outfit, som en «underordnet løpegutt – på 21 år» sammen med «de store guttene» Chuckie Nicoletti, Johnny Roselli og Richard Cain m.fl. (bl.a. Milwaukee Phil som hadde en viktig rolle knyttet til kommunikasjon under attentatet, uten selv å håndtere noe våpen).

Detaljene i Files forklaring tilsier at han var en av skytterne som stod bak plankegjerdet over the grassy knoll. Hvorvidt Files skudd traff President Kennedy er imidlertid uklart.

Kennedys hode ble hverken kastet forover eller til siden, men snarere BAKOVER, som en direkte følge av skuddet fra den venstrehendte Secret Service sjåføren William Greer. Dette er rimelig godt synlig i frames 305-325 i Zapruder-filmen

http://www.youtube.com/watch?v=iU83R7rpXQY

Zapruder-filmen ble utelatt fra FBIs etterforskning – som en del av den omfattende dekkoperasjonen med CIA og FBI i førersetet. Dette viktige videobeviset ble kjøpt opp av medlem av Malteserordenen Henry R. Luce, som var redaktør og grunnlegger av Illuminati-magasinet TIME Magazine – fremfor å bli lagt frem som bevis for å få William Greer (og hans bakmenn, primært CIA-sjefer med medlemskap i Malteserordenen: John McCone, Allen Dulles og James J. Angleton) plassert i den elektriske stol…

Falcon
Falcon
9 år siden

JFK Assassination: Swiss Conspiracy with FBI Hoover (Huber) Octogon killed John F.Kennedy +

Quote: F.B.I. DIRECTOR J EDGAR HOOVER (HUBER) WAS SWISS AND HAD KENNEDY ASSASSINATED, US PRESIDENT HERBERT HOOVER (HUBER) WAS SWISS AND HAD THE FED ROB THE PEOPLE`S SAVINGS BY THE SWISS B.I.S. IN 1929 AND US PRESIDENT 5 STAR GENERAL DWIGHT D EISENHOWER (EISENHAUER) WAS SWISS AND REFUSED TO BOMB THE SIMPLE TARGETS OF CONCENTRATION CAMP RAILROADS AND JUST EXECUTED THE SWISS OCTOGON NAZI TEMPLAR AGENDA ON THE ALLIED SIDE LETTING THE SWISS NAZI TEMPLARS GET AWAY WITH THE NAZI GOLD AND SHIP THE NAZIS OUT TO ARGENTINA OVER THE SWISS NAZI RATLINE. OCTOGON ALSO DID 911 AND IS THE REAL ENEMY WITHIN. IT HAS TAKEN EXACTLY 50 YEARS FROM KENNEDY`S ASSASSINATION 1963-2013 FOR THE TRUTH TO PREVAIL. TIME FOR JUSTICE TO STRIKE BACK. Mindestens 300.000 Schweizer emigrierten nach Amerika und gründeten Städte wie Denver, Sacramento und Pittsburgh; jetzt gab es nur in Kalifornien 117.000 SchweizerInnen und wohl etwa 20 millionen in den USA, und sie übernahmen alle Schlüsselpositionen. Sowie Herbert Hoover ein Schweizer mit Name Huber US Präsident war, als in 1929 der basler BIZ alle amerikanische Sparnisse über die Federal Reserve ausraubte um Hitlers Kriegsindustrie damit zu finanzieren. Hitler war ein aus der Schweiz bezahlter Agent, und auf der andere Seite hatte Octogon auch ihr Mann nämlich 5 Sternengeneral Dwight D Eisenhower – auch ein Schweizer mit Name Eisenhauer. Und Eisenhower wurde später sogar US Präsident. Dieses Schwein war im 2en WK der Oberbefehlshaber aller allierten Streitkräfte und gab die Befehle deutsche Zivilisten in ihren Städten zu bombardieren und liess nach dem Krieg all diese Nazis über die Nazi Rattenlinie durch das Mutterland Schweiz nach Argentinien flüchten. Und als Kennedy gegen die Freimaurer und Banken vorgehen wollte, dann wurde er sofort von ihrem Mann J Edgar Hoover Direktor des FBI – auch ein Schweizer mit Name Huber – erledigt. Die schweizer Nazi Templer von Octogon haben die USA sowohl wie Deutschland fest im Griff. Die SchweizerInnen stehen hinter den Mord an John F Kennedy; denk mal an Uwe Barschel in Genf Schweiz und Wolfgang Umfogl, usw.

Source with documentaries mainly from Mr Sean Hross in Switzerland,
Swiss voodoo: Reptilian crawling out of human being’s back, Elfenau, princess Feodorowna-Saxe-Coburg + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1935&start=1

Detailed investigation of the assassination of Mr John Fitzgerald Kennedy,
Google { john kennedy site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=john+kennedy+site:abeldanger.net , jfk site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=jfk+site:abeldanger.net }

« Forrige artikkel

Et åpent brev til dagens politisk og økonomisk ledelse

Neste artikkel »

Den sosialdemokratiske ideologi