/

Republikkens fall: Presidentskapet til Barack H. Obama

4.9K visninger
3 minutter lesetid
37

En interessant ny film av Alex Jones; Fall Of The Republic: The Presidency Of Barack H. Obama kan være hans beste til nå. Alex Jones oppfordrer alle å se filmen og tenke selv. Hva skal vi tenke om Fredspriser, om menneskerettigheter og borgerretter i forhold til Obama etter dette?

Om hvordan dollaren er satt opp for å falle, etter samme modell som Island falt (testland?), og hvordan kreftene bak vil innføre sine globale våte drømmer; sin Nye Verdensorden. Den største falske religionen vi må tro på; Om klimakrisen (og uenigheten mellom vitenskapsfolk). Klimaavtalen i København vil sette opp en global politi enhet, og nye skatter. Om oligarki. Om oppsettet av en sentralbank for hele verden, etter modell av den privateide Federal Reserve Bank. Om det corporative fascist styret som implementeres, og hvordan det vil påvirke dissidenter og andre, som vil bli født til å tjene Staten. Etc.

Individets storhetstid er definitivt over. Hvor individets ukrenkelighet gikk foran kollektivet. Nå er det kollektivismen som gjelder.

Deltakere: Alan Watts, Webster Tarpley, G.Edward Griffin, Wayne Madsen, John Perkins, Max Keiser, Gerald Celente, Dr. Robert Bowman, Dr. Francis A. Boyle, George Humphrey, Jesse Ventura, etc.

Charlie Sheen og Alex Jones
Charlie Sheen og Alex Jones

‘Republikkens Fall : Presidentskapet til Barack H. Obama’, lansert 21.10.2009, dokumenterer hvordan et offshore corporate kartell fører den amerikanske økonomien til kokursens rand med hensikt. Det som før ble avfeid som konspirasjonsteorier, er nå erstattet med at verdens ledere erklærer åpent at de trenger en ny verdensorden, at det er på tide med en regjering for hele verden, at dens tid har kommet, og at dollaren vil bli erstattet av en ny global valuta.

Et planlagt diktatur er i sluttfasen av dens implementering, og lover som beskytter grunnleggende menneskerettigheter blir avskaffet over hele verden, et jernteppe av høyteknologisk tyranni senker seg over planeten.

Et verdensomspennende regime styrt av en ikkevalgt elite er iferd med å implementere et planetarisk skattesystemet for forurensing som vil dominere all menneskelig aktivitet og etablere et system av neo-føydalt slaveri.

“..It would seem that humans need a common motivation, namely a common adversary, to organize and act together in the vacuum; such a motivation must be found to bring the divided nations together to face an outside enemy, either a real one or else one invented for the purpose. New enemies therefore have to be identified. New strategies imagined, new weapons devised.

The common enemy of humanity is man. In searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill. All these dangers are caused by human intervention, and it is only through changed attitudes and behavior that they can be overcome. The real enemy then, is humanity itself.”
– Club of Rome 1991 Report. “The First Global Revolution” (1993 reprint contains similar, though slightly altered wording) by Alexander King and Bertrand Schneider

– Wikipedia’s info om The Club of Rome: http://en.wikipedia.org/wiki/Club_of_Rome
– Alexander King, på Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_King_(scientist)
– Aurelio_Peccei, på Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Aurelio_Peccei
– The Club of Rome’s egne hjemmesider: http://www.clubofrome.org/eng/new_path/

Globalistenes beslutningstakerene har skapt og nøye fremstilt bildet av Obama som verdens frelser, han er den trojanske hesten produsert for å berolige folk akkurat lenge nok til at globalistene rekker å fullføre sin master plan.

Denne filmen avslører arkitekturen til Den Nye Verdensorden og hva makteliten har planlagt for menneskeheten. Enda viktigere er det at den kommuniserer hvordan vi, Folket, kan ta igjen kontrollen over regjeringene våre, snu den kriminelle flodbølge, og stille tyrannene for retten for deres handlinger.

Spilleliste for ‘The Fall of the Republic’ (14 deler):

Legg spesielt merke til Henry Kissinger i en av reportasjene i filmen, hvor han kroer og koser seg når hans navn nevnes på en NWO klimakonferanse eller hva det var. Denne mann har ikke gjort EN ENESTE GOD ting for menneskeheten, men likevel mottas han med dype bukk, alle steder hvor han kommer som rådgiver for myndigheter,. Hvorfor? Fordi han er en av toppene av de ‘gale globale’, globaliseringens og satanismens yppersteprester…en ‘economic hitman’ av verdensformat.

Alex oppfordrer til å kopiere og spre sine filmer:
http://www.torrentdownloads.net/torrent/1650686012/The+Fall+of+the+Republic+avi
http://www.torrentz.com/6eaac6b0aa8b512459670189c358ca5f99a9b2f2

Vi anbefaler mest å kjøpe filmen på DVD. Da er det lettere å ta kopier og dere støtter de som lager filmene. (Eller kjøp en 10-pack og gi bort i julegaver.)
http://infowars-shop.stores.yahoo.net/faofreprofba.html

Vær vennlig å sende en kopi av filmen, med følgebrev, som sier noe sånt som under.

Dette initiativ vil føre til at de ikke kan hevde siden at de ikke var advart. De var. De skal føre logg over all innkommende post.  Så kan det ikke skyldes på uvitenhet siden.

Kjære
Finansminister: Kristin Halvorsen
Norges Bank Styre
Svein Gjedrem, Norges Bank
Yngve Slyngstad, Oljefondet (NBIM)

Jeg tar meg den frihet å sende deg en DVD kopi av Alex Jones siste film; “The Fall of the Republic” som diskuterer blant annet det kommende kollaps av dollaren.
Jeg ber om at dere tar nødvendig steg for å hindre at det norske folk ikke mister alle sine penger når dette skjer.

Filmskaper Alex Jones’ ‘Republikkens Fall’ dokumenterer hvordan den amerikanske økonomien føres til konkursens rand med hensikt, med resultat at dollarens kollapser.

Bedre vi kommer oss ut av dollar snarest mulig.

Mvh. NN

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

37 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ursus
Ursus
Abonnent
14 år siden

Obama avlyser pressekonferansen i Norge. Gaaargh! så patetisk Norge er, logrer vilt med halen og godtar alt USA sier og gjør. Hvorfor ikke bare sende medaljen og pengene pr. post over dammen?

Håper ingen møter opp for å “hylle Obama”. Det beste ville ha vært om folk ga fullstendig blaffen i hans “besøk” knytta til uttedelinga av fredsprisen. Tenk hvor bra det hadde vært om han ikke fikk noen oppmerksomhet i det hele tatt!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=590531

Og at Norge skal dele ut en FREDSPRIS til denne mannen må være et erke-eksempel på det glade vanvidd.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ursus
14 år siden

Obama har det nok altfor travelt med og få inført globale klimaskatter og vedtak i Køben for og finasiere det “nye” Eu til at han har tid til og bruke 5 min på en pressekonferanse til det norske folk.

Her er en fin snutt som viser hvordan han tar i mot fredsprisen med ene handa mens han slipper bomber over afganistan med andre handa ;)

http://www.vgtv.no/?id=27484

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Det ser visst ut som om verden korrupte maktelite har fått i boks Den Nye Verdens Orden! Hvem var det som kalte noen for konspirasjonsteoretikere sa du???

Herman Van Rompuy, bekræfter ny verdensorden.

Som jeg og mange andre igennem de sidste år har sagt, således bliver det nu bekræftet. Politikken bag finanskrisen og den globale opvarmning, havde det formål, at bidrage til etableringen af en verdensorden.

EU’s nye præsident minder os alle om dette faktum, om nogen skulle være i tvivl.

Se Herman Van Rompuy’s tale

http://www.tagryggen.dk/news_blog.php?id=287

Helheten
Helheten
Abonnent
14 år siden

At Obama skal svertes nå er helt tydelig…så jeg spør meg selv: HVORFOR?

Da jeg så ham første gang i forbindelse med valgkampen, fikk jeg – og millioner av mennesker verden over – en følelse av av denne personen er troverdig og god. Jeg velger å holde fast på den erkjennelsen…

At han ble tildelt fredsprisen…hmmm…hvem bestemte det..?
De som tok den beslutningen VISSTE at det vill skape stor debatt, og nå ser iallefall jeg tydelige forsøk på å gjøre Obama til noe negativt – HVORFOR?

Jeg kommer til å forbli fast i troen på at dette er en del av den mørke sidens spill – til det motsatte er bevist.

Alle bør forstå at han er 1 blant 1000-vis av korrupte politikere og maktpersoner… Én enkelt mann kan ikke gjøre som han ønsker og vil, president eller ei..!

ArneLo
Abonnent
Svar til  Helheten
14 år siden

Så vidt meg bekjent står du fritt til å hvilken som helst ønsketenkning du selv føler deg komfortabel med. Og det trengs vel ikke noen forsøk for å gjøre Obama til noe negativt, det ordner han seg selv.

Problemet med å velge en hvilken som helst ønsketenkning i mosettning til objektiv sannhet er at, som du nevner, ikke klarer å skjønne hvorfor ting skjer… :-)

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Helheten
14 år siden

”At Obama skal svertes nå er helt tydelig…så jeg spør meg selv: HVORFOR?”
Denne ”svertingen”som du sier, begynnte faktisk lenge før OBAMA ble president, og folk har skjønt lenge at han kom til å bli en slags Bush No. 3, fordi han har tette bånd til de materialistisk styrtrike (men fattige i ånden) av denne kloden. Du tror kanskje kritikken har noe med partipolitikk å gjøre, slikt som Demopublikanere og Republikrater, men det er langt mer avansert enn som så.

”Jeg velger å holde fast på den erkjennelsen…”
Men hvor lenge? Han har allerede forlatt absolutt ALLE valgløftene han ga. Populariteten hans har seget under 50%, noe som ingen president jeg kjenner til, har greid etter så kort tid. Det er rett og slett ingen ting igjen av OBAMA-konseptet – all luften er ute av ballongen.

”Alle bør forstå at han er 1 blant 1000-vis av korrupte politikere og maktpersoner… Én enkelt mann kan ikke gjøre som han ønsker og vil, president eller ei..! ”
Der sa du det selv (muligens ufrivillig). Han er virkelig en av de tusen korrupte. Om ikke direkte fysiskt, såihvertfall åndelig.

Helheten
Helheten
Abonnent
Svar til  evilbug
14 år siden

Ble en feil der ja – skulle stått: Alle bør forstå at han er 1 TROVERDIG blant 1000-vis av korrupte politikere og maktpersoner… Én enkelt mann kan ikke gjøre som han ønsker og vil, president eller ei..!

Vel – jeg har lært meg å stole på intuisjonen – magefølelsen – og det gjør jeg i denne saken også.

Fredsprisen gir han til veldedighet: http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/obama-gir-fredsprispengene-til-veldedighet-2947984.html

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Helheten
14 år siden

Gjør som du vil, men jeg tror nok skuffelsen kan bli hard å bære når korthuset en vakker dag ramler sammen for deg.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Obama dropper CNN-interjvu i Oslo”
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=580792
“(VG Nett) Barack Obama har ikke tid til å la seg intervjue av CNN i forbindelse med fredsprisutdelingen.”

Har ikke tid, eller har ikke vilje til å prate om en pris han ikke fortjener?! :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Fredsprins-staten “skylder” 12 billioner dollar! :D
“For første gang i historien har USAs statsgjeld rundet 12 billioner dollar, nå nærmer gjelda seg det lovfestede taket på 12,104 billioner dollar.”
http://www.dagbladet.no/2009/11/18/nyheter/utenriks/usa/finans/gjeld/9093181/

Alt OBAMA-Administrasjon gjorde, reddet de store korporative bankene fra å kollapse. Nå lider middelklassen i enorme skatter, gjelda, arbeidsledighet, sykdom, mens eliten koser seg i sofaen og ler hele veien fra og til banken!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

OBAMA ble rundlurt av Tobakk-industrien:
“Obama prøvde å øke skatten med over 2000 prosent. Industrien svarte med pipetobakk. ”
“Myndighetene jobber nå med hvordan de skal få bedre definisjoner av hva som faktisk er pipetobakk og rulletobakk, og hva som skal skattes som hva.”
http://www.dagbladet.no/2009/11/17/nyheter/utenriks/tobakksindustrien/royking/barack_obama/9089845/

Stakkars “fredsprinsen” klarte ikke å løse et problem, men fikk likevel tildelt fredsprisen…. :D

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

USA, denne nasjonen av Amerikas forente stater, demokratiet over alle demokratier – nasjonen som går foran og viser vei hva angår frihet, åpenhet og menneskerettigheter, er i ferd med å ete opp seg selv innenfra – og de har snart kommet helt inn til beinet.

Denne nasjonen som ikke kjenner noen grenser for hva gjelder overgrep, både på sitt eget og andre nasjoners folk, dekker seg bak sine ugjerninger med begrunnelse i kamp mot terror og bevaring av demokrati. Dette være seg i Søramerika, Midtøsten, eller Europa for den slags skyld.

Denne demokratiske overlord har en ekstrem evne til å skaffe seg utvalgte fiender i store deler av verden. Slik får de et fiendebilde som passer dem utmerket. For det første skaper en ytre trussel et tettere samhold med sine allierte, og ikke minst, evne til å samle folket om sin egen adm.
Stor og omfattende splittelse i folket, frykter de kanskje mer enn noe annet, i likhet med et hvert totalitært system.

Så vidt jeg vet, er USA hittil det enest land som har sluppet atombomber over en annen nasjon i den hensikt bla. å se virkningen av et slikt våpen. Når vi vet og amerikanerne viste at WW2 sannsynligvis snart var over og Japan sto i startgropa for kapitulering, men alikevel gjorde dette, er landet troende til alt, hva det enn måtte være.
Dette ikke for å forringe folkets innsats og offer under den samme krig.

USA- hvilken lykke for planeten.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

USA har lenge hatt en urovekkende stor andel fattige i befolkningen, og det til tross for at de er verdens største økonomi. Slik jeg ser det er det et mye større sikkerhetsproblem for USA som land enn summen av alle verdens terrorister til sammen. Landet står i fare for å bryte sammen innenfra, hvor situasjonen i flere store byer er dramatisk hva arbeidsledighet og voksende fattigdom angår.

Det paradoksale er at det er mer enn nok penger i omløp til å sikre alle amerikanere et minimum av velferd, men “over there” har man ingen velferdsstat ala Norge, der er man langt på vei sin egen lykkes smed, uansett hvor tøft e nmåtte få det.

Med de konsekvenser det medfører i skeivfordeling av ressursene. Finanskrisen har gjort noen få rikere, mye rikere, mens den store (tause) majoriteten har fått det verre, mye verre.

Det truer i aller høyeste grad landets stabilitet når den tidligere så mektige og velstående middelklassen nå synes å bli redusert til en “fra hånd til munn” arbeiderklasse, som deres foreldre og besteforeldre i sin tid tilhørte.

Det skal bli spennende å se hvilke reformer denne krisen medfører da kriser har en lei tendens til å bli utnyttet for å fremme et eller flere mål/agendaer, som regel ikke til menigmanns beste (nedbygging av rettigheter, offentlige service- og velferdstilbud, smertefelle økonomiske reformer mm)

Ellers er det jo fascinerende å se hvordan superkapitalistene alltid klarer å omstille seg og tjene penger i nye markeder når andre svikter;

Her er min egen lille konspirasjonsteori;

Kollapsen i finansmarkedene har påført svært mange tunge investorer betydelige tap. Tunge investorer vet å spre risiko ved å eie litt her og der, fordelt på både aksjer, eiendom, obligasjoner, valuta, shorting (gambling)råvarer mm. Det medfører at man som regel alltid vinner, selv når man taper et sted.

Finanskrisen ser ut til å ha endret dette; Eiendom er ned, aksjer er ned, obligasjoner er ned, shorting ble midlertidig stanset osv… (eneste som faktisk økte sin verdi under høsten 2008 var håndvåpenindustrien hvor enkelte aksjer 4-doblet seg pga folks frykt for sammenbrudd i samfunnet (og gull og sølv, selvsagt). Nok om det;

Som sagt så satser ikke tunge investorer alt på et kort. Oljefondet eier feks litt i “alt” således også andre store fond og aktører.

Så beleilig at svineinfluensaen dukker opp i kjølvannet av finanskrisen hvor de superrike har blødd kraftig. Enhver investor med muskler er tungt inne legemiddelindustrien, og de ler antageligvis hele veien til banken sin i disse dager…

Om influensaen ikke bevisst er sluppet løs, så er den nok uansett svært velkommen for aksjeeierne i diverse legemiddelselskaper, som ved siden av stigende aksjemarkeder generelt i år kan glede seg over at “medisinaksjene” deres går så det griner.

På toppen av det hele har selskapene vært “smarte” nok til å forplikte hele stater til å kjøpe vaksiner for milliarder på milliarder world wide (utelukkende med skattebetalernes penger) og i samme slengen har de fått de samme statene med på sin høyst besynderlige ansvarsfraskrivelse for manglende virkning eller bivirkninger av vaksinen.

Man kan ikke bli annet enn “imponert” over hvor feige myndighetene er, og samtidig hvor gjennført griske og komersielt smarte disse selskapene synes å være. Og det i en “krise” som blir fremstilt som den største trusselen mot oss alle på uminnelige tider.

For å dra den litt langt; Dersom myndighetene ønsker noe fra deg eller meg, så tar de det, enkelt og greit. Skal de bygge en vei, så eksproprierer de eiendommen din dersom den ligger i veien. Trenger de mer penger inn, så øker de skattene eller avgiftene, eller kutter i et eller annet tilbud. De kan pålegge et selskap å ikke gjøre handel med andre land og deres selskaper, av ulike grunner, feks Iran.

Dersom svineinfluensaen er så forbannet farlig som de vi lha det til, hvorfor godta ansvarsfraskrivelsen til legemiddelselskapene?

Jeg mener, hvis de ville, så kunne de jo bare gjort som de gjør med deg og meg;

Forsynt seg med det de trengte til de betingelsene de selv fant for godt.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

OBAMAS gave til amerikanerne:
“50 millioner amerikanere har ikke nok mat”
“Nesten 50 millioner amerikanere sliter med å skaffe seg nok mat, og en tredel av dem går av og til sultne, viser en ny rapport fra USAs landbruksdepartement.”
“President Barack Obama kalte rapporten urovekkende og lovte å gå løs på problemet med økende sult, ikke minst for barna.
Rapporten er basert på en undersøkelse i desember i fjor, kort etter at finanskrisen begynte og mens arbeidsledigheten vokste.
Antall amerikanere som mottar matkuponger, økte til over 36 millioner i august etter å ha økt hver eneste måned i åtte måneder.”
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=598973

Hvordan kan det ha seg at et land med så sterk økonomi har så mange sultne? :D
Tydeligvis er det noe galt med alle “økonomiske” målerne…. ;)

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

Obama på “tiggertur” til Kina

“Obama ödmjuk inför Kinabesök”

“Tänk så snabbt världen förändras”.
“USA:s dominans är över. Obama behöver Kinas hjälp”.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/wolfganghansson/article6120337.ab

Natural mystik
Natural mystik
Abonnent
14 år siden

vi bør ikke tenke så my på hva alex jones er
se på filmen og vurder selv..er alle de folka som snakker på filmen også X cia agenter ? vi bry oss så mye om Hvem som sier hva
istedenfor å fokusere på hva som blir sagt

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

At sidene er blitt tregere skyldes skifte av server, muligens i kombinasjon med økt trafikk. Vi håper at det vil gå seg til etter hvert.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Gratulerer…. Veldig Bra at det er flere besøkende her, samtidig som oppvåkningen fortsetter, mens elite-spillere blir avslørt.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

NS er blitt veldig treig i det siste, enda en konspirasjon?! :D
Skulle bare nevne at Alex Jones har kommet med en ny dokumentarfilm som handler direkte om kommende NWO:

Må ses av alle…

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Har også lagt merke til at sidene her har blitt veldig trege, spesielt i går kveld var det nesten umulig å manøvrere rundt, tidsavbrudd i hytt og vær. Kan jo være kapasiteten på server som brukes (dog lite sannsynlig, ikke såå mange lesere), men admin merker vel om noe annet spiller inn, vil jeg tro. Men må si jeg finner det mistenkelig at sidene er såpass trege over forholdsvis lang tid. Man kan i allefall være helt sikker på at noen prøver/vil prøve å føkke opp site’n. Såpass kjent er den blitt.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Mer Obama film – denne tar opp forbindelsen til Rotschild:

Killuminati
Killuminati
Abonnent
14 år siden

“- Krisen er ikke over, sa IMF-sjef Dominique Strauss-Kahn på et foredrag i Nærings- og handelsdepartementet i Oslo fredag ettermiddag.

– Huset brant

At gjelden er en stor utfordring fremover betyr imidlertid ikke at det var feil å stimulere økonomien kraftig da krisen var en realitet, understreker Strauss-Kahn.

– Folk er med rette bekymret for gjeld, men huset var i brann, og vi måtte slukke den. Vi har brukt mye vann på å slukke ilden, men betyr ikke at det var feil å slukke den. Nå må vi håndtere den store gjelden.

Fremover vil de store utfordringene dreie seg om hvordan gjelden skal takles, tror IMF-sjefen.

– Vi må diskutere hvordan vi skal gjøre dette, for det vil bli en vanskelig oppgave fremover. Spesielt må vi gjøre dette for markedets skyld, så de ikke frykter fremtiden. Det betyr likevel ikke at vi må implementere det nå. Vi må gå, ikke løpe til utgangen. ”

Link: http://e24.no/makro-og-politikk/article3336601.ece

Vi brukte ikke vann for å slukke ilden. Istedenfor å la brannvesenet gjøre jobben ordentlig, kjøpte vi haugevis av fyrstikker til pyromanene som startet brannen til å begynne med. Pass på så det ikke begynner å brenne hjemme hos deg…

Killuminati
Killuminati
Abonnent
14 år siden

“- Krisen er ikke over, sa IMF-sjef Dominique Strauss-Kahn på et foredrag i Nærings- og handelsdepartementet i Oslo fredag ettermiddag.

– Huset brant

At gjelden er en stor utfordring fremover betyr imidlertid ikke at det var feil å stimulere økonomien kraftig da krisen var en realitet, understreker Strauss-Kahn.

– Folk er med rette bekymret for gjeld, men huset var i brann, og vi måtte slukke den. Vi har brukt mye vann på å slukke ilden, men betyr ikke at det var feil å slukke den. Nå må vi håndtere den store gjelden.

Fremover vil de store utfordringene dreie seg om hvordan gjelden skal takles, tror IMF-sjefen.

– Vi må diskutere hvordan vi skal gjøre dette, for det vil bli en vanskelig oppgave fremover. Spesielt må vi gjøre dette for markedets skyld, så de ikke frykter fremtiden. Det betyr likevel ikke at vi må implementere det nå. Vi må gå, ikke løpe til utgangen. ”

Vi brukte ikke vann for å slukke ilden. Istedenfor å la brannvesenet gjøre jobben ordentlig, kjøpte vi haugevis av fyrstikker til pyromanene som startet brannen til å begynne med. Pass på så det ikke begynner å brenne hjemme hos deg…

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Jeg har alltid likt Alex Jones og hadde en prat med han for noen år siden. Jeg tror han er en idealist. Men……han bor jo også i et hus til fler millioner $ og er en knallhard durkdreven kapitalist. Og, som kritikerne påpeker, han er gift med en Jødinne og gjør sitt ytterste for å aldri kritisere Jødene. Dette, i tillegg til måten han opptrer på radio på (tvinger folk til å formulere seg på 20 sekunder og avbryter og legger på røret i hytt og pine) – gjør at jeg går lei. Men han har definitivt laget noen bra filmer. Var den siste filmen bra?

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Agents of deception:

“Why would anyone believe Alex “CIA” Jones when he’s been on more Tell-a-lie-Vision shows than anyone else? Would you believe anyone else who’d appeared on Fox News to be a good guy? Let’s get real!

Do you think ROMAN CATHOLIC, Rupert Murdoch would have someone non-safe and non-controlled on his Maltese/British SIS controlled spynest network? No! Alex Jones is Central Intelligence Agency controlled through and through and he’s scared of losing his mass funding by them.”

http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/index.php?act=idx

For den som vil utforske mer om dette. Alt som kan hjelpe til å vekke folk er bra, men det er greit å vite hvor de “kommer fra”.

Otto
Abonnent
14 år siden

Alex Jones er for meg et lite mysterium. Etter å ha sett følgende, har jeg konkludert med at han er en dobbelagent og ikke kunnet feste lit til alt han presenterer, William Cooper exposes SCAREMONGER Jesuit-CIA Alex Jones, Eric Jon Phelps exposes Jesuit-CIA Alex Jones 8/15/07 C&D http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1357&start=226#M4488 .

ex156
ex156
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

William Cooper kalte Alex for fearmongerer etter en crazy rant han hadde før y2k.. Vi blir bombet av russerne, atomkrig, run to the hills o.l. Men W.C sa også at det kunne være at A.J var fersk i gamet, at han nødvendigvis ikke var desinfo. Litt suspekt er det likevel at han klarte å snike seg inn i Bohemia Grove og filme der inne. Bra expose ble det uansett!

Eric Phelps og andre som har snakket om Jesuittene, og ikke minst Zionistene., har gått hardt ut mot A.J pga sensur og latterligjøring av innringere. Knights of Malta er f.eks sensurert på infowars, så man må evt, skrive K.O.M.

Jeg mener uansett at han gjør en god jobb med å vekke folk, han er en viktig brikke. Tror ikke han er project mockingbird, de er ikke så smarte de agentene. Selv om Jones ikke gir hele sannheten, inspirerer han folk til å researche og evt finne sannheten selv.

ArneLo
Abonnent
Svar til  ex156
14 år siden

Du finner ikke noe kritisk om zionisme i det Alex Jones presenterer. Det selv om det er åpenlyst at psykopatiske zionister har et klamt grep om USAs utenrikspolitikk.

ReXoR
ReXoR
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Alex Jones, er til min store fortvilelse en jesuitt agent. Ville ikke tro det i starten, men etter å ha sjekket han opp nøye, var det sannheten jeg satt igjen med.

* tror dere ikke han hadde blitt fjernet/drept/sensurert av makteliten når han “omvender” så mange som han gjør, med mindre han hadde en godkjent aganda.???

Han viser oss 90% sannhet, gir oss 5% disinfo og de resterende 5% holder han kjeft om.

Men for all del, sjekk filmene og nettstedene. mye bra info der.

« Forrige artikkel

Fengslet av tyranni, løgn og forfall

Neste artikkel »

Politiske fanger i kongeriket Norge

37
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x