Irans luftangrep mot Israel: Var det så mildt og forsiktig at man kunne anta at det var avtalt (?) https://www.youtube.com/watch?v=qZQzN7jdPfI

Iran og Israel. Krigshisserne har blod på tann – la oss ta et steg tilbake

560 visninger
2 minutter lesetid
9

Skrevet av Jakob Nilsen

Iranere, israelere, amerikanere, nordmenn og alle andre – ta et steg tilbake. Ikke identifiser deg med den ene eller den andre siden i konflikten. Hvorfor? Fordi vi alle sammen er målet. Sivilisasjonen skal ødelegges, og makten konsentreres på få hender.

Det er budskapet på nettsiden Henry Makow.com. Og det henger sammen med det iranske angrepet på Israel, beskrevet slik i VG:

“Natt til søndag gikk Iran til angrep på Israel med hundrevis av droner og missiler. Og selv om de fleste ble stanset av Israels forsvarssystemer, så venter verdenssamfunnet på svar på spørsmålet om hvordan Israel eventuelt vil gjengjelde angrepet ” (her).


Dette angrepet er sannsynligvis et svar på den israelske bombingen av det iranske konsulatet i Damaskus 1. april.


Dermed innledes en ny runde i konfliktene i Midtøsten som siden oktober i fjor har vært preget av folkemordet i Gaza. Israel har ledet det, godt støttet av Norges nærmeste allierte, USA.

Dr. Henry Makow, se også henrymakow.com

Hamas får skylden for dette angrepet. Men hvem er egentlig Hamas, i det minste militært? Hamas er kontrollert av Mossad – var det slik at Mossad skapte Hamas som agent provokatører? Om dette, les Makow, (her).

Som påpekt tidligere her på Nyhetsspeilet, handler dette om “det store spiller” eller elitens ønske om å etablere en verdensregjering, omtalt som New World Order, basert på Lucifer-tro og frimurer-tenkning. Verktøy er krig, økonomisk kollaps og generelle kriser. Transhumanisme og teknokrati er andre stikkord.

https://www.nyhetsspeilet.no/2023/10/hamas-og-israel-i-det-store-spillet/

Er egentlig lederne i Iran og Israel fiender eller bare later de som for å oppnå et felles mål som mer makt og verdensregjering?

«Bare 1 prosent av missilene kom igjennom» – Irans angrep på Israel:
https://www.youtube.com/watch?v=Ilb2cm3_VPY

Og hva med verdensøkonomien, trenger den en krig til? Verdensøkonomien trenger ikke nødvendigvis bli den skadelidende som i denne konflikten:
https://foreignpolicy.com/2022/03/10/putin-war-russia-ukraine-economy-trade-effects-sanctions/

Makow har tidligere skrevet på sin nettside:

“For å forstå aktuelle hendelser trenger vi et nytt paradigme. Paradigmet fostret av massemediene om en “balansert” verden bestående av konkurrerende interesser, nasjoner, ideologier og religioner fanger oss bare i en falsk matrise av “gode gutter vs. slemme gutter.”

Som leserne mine vet, mistenker jeg at de fleste “konkurrerende” grupper/ideologier faktisk har blitt skapt eller undergravd av en enkelt kraft; en satanisk kult, Illuminati (sabbatiansk-frankistiske jøder og kabalistiske frimurere.) Denne klikken er bemyndiget av et kartell av karteller, som begynner med verdens sentralbank, basert i London. Den bruker MI6, CIA, Mossad og andre «etterretnings»-byråer som instrumenter og kontrollerer media og de fleste politikere.

https://www.savethemales.ca/how_to_control_the_world.html

Det er en elite i sving, et finanskartell av satanister, kan det virke som. Det lover ikke bra for deg og meg, den vanlige israeler, palestiner, iraner, amerikaner og nordmann med flere. Men vi er flere enn de. Det er en styrke. La oss bruke den.

Og styrke kan vi få via vår kristne kulturarv. Fra Bibelen:

Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! 11 Ta på Guds fulle rustning, så dere kan stå dere mot djevelens listige knep. 12 For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. 13 Ta derfor på Guds fulle rustning, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. (Efeserne 6)


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

9 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
27 dager siden

I bunn og grunn handler alt om budene. Å ikke lage idoler, ha respekt og gi nestekjærlighet. Det Jesus leverte var tolkningen av hvordan man skulle leve et godt liv som også er det beste for alle andre. Man skal elske sine fiender. Ingenting er bedre enn en fiende som snur og blir venn. Det er verdt å sette seg selv til side. Man havner fort i en psykose der det handler om at man selv representerer det gode og alle andre er onde. Da må man heller snu bort fra ondskapen og holde seg med det gode. Fordi lan skal hate ondskap, men ikke mennesker. Å hate ondskap og avskyelige handlinger er å frykte Gud. Man må respektere den viljen som vil ha oss inn i Paradis. Vi klarer ikke alltid å forstå den veien, men man må slutte å hate naboer, brødre og kjøtt/blod. Vi hater det som påvirker. Vranglære, egoisme og onde ånder.
Ingenting er bedre enn en fiende som vender hjem som en hjemvendt bror eller søster. Vi må komme oss ut av hatet. Goyim betyr utlendinger. Vi skal bygge en nasjon av rettferdige og rettskafne. Goyim skal ikke finnes mer. De som bevisst går mot Guds vilje og plan. De som snur opp ned på den rette lære og leder uskyldige på avveier. Det er Goy og Gentiles. De må vende om.

kjell108
kjell108
Abonnent
27 dager siden

Jødekrati = jødestyre

Der er en forståelse som forenkler alt sammen
Målet for Zelensky er å bevare jødekratiet i Ukraina?
Derfor er 11 partier forbudt
Er det viktig for Zelensky at Ukraina overlever? Det skal vi ikke ta for gitt, at en jødekratisk stat er opptatt av ukrainerne.
Det er jødekratiet som skal overleve
Jødekratiet vinner og taper om hverandre

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
29 dager siden

Jeg liker mye av det David Icke sier. En veldig stor greie er jeg uenig med han i. Man må forstå at folks tro blir manipulert og at noen krefter bevisst går ut for å ødelegge troen. Man skal ha sin egen tro. Man skal ikke bringe fariseernes surdeigsbrød. Det er altså læren som har blitt ført gjennom generasjoner. Slekten er fra Aron. Det er levitter. Og da tenker jeg på prestene som styrte og krevde enerett på Guds ord. De bestemmer hva Moses mente og tar betalt fra folket for å gi deres forvridde versjon av Guds ord. Jeg tror de bestemmer også i dag, og mer enn hva folk tror. Fordi troen har ikke forandret seg. De ville ha 10% eller en viss andel av inntekten til folket. Så disse er etterfølgere på farsiden etter Aron. Moses vet man ikke med. men Arons slekt har styrt religion. Og det er denne presteslekten som har ledet folket på ville veier. Navn som Kohen og Cohen kommer fra dette presteskapet og ellers andre varianter i andre språk. Men det er jo læren man skal forkaste. Surdeigsbrødet til fariseerne. Forstod dere ikke at jeg snakket om lære da jeg mettet tusener, sa Jesus. Det daglige brød vs fariseernes surdeigsbrød.
Så Gud er levende og finnes i og rundt oss. Ikke i en lære som andre har ført gjennom generasjoner. Man skal ikke lage seg idoler. Man skal ikke prøve å ramme inn Gud. Gud er Gud, uansett hva vi tror. Vi må prøve å finne Guds vilje og høre på vår egen sjel og se Gud i alt og alle og i det være ett med skaperverket.

Icke snakker om en forferdelig Gud som dreper Egypts førstefødte. Mennesker har valgt sine ledere og de førstefødte fra Egypt var lederne som folket vendte vekk fra. Da er det ikke babyer som blir drept, men rollen som førstefødt. Folket ser nå hvor grusomme Netanyahu, Trump, Biden, og alle globalistenes agenter virkelig er. Så de vil vende dem ryggen. Da er de ikke lenger førstefødte, eller fødte ledere. Det vil komme nye ledere. Esau var som Netanyaju. Han likte det røde kjøttet og var en jeger/kriger. Jakob var spirituell og var healeren. Esau var fars fødtefødte, men mor ville ha Jakob som leder. Dette har pågått helt frem til i dag. Hvem har førstefødte-retten. Er den til odelsgutt/odelsjente eller er det en soldat/spirituell? Det er opp til oss å bestemme hva den førstefødte betyr for oss. Det er vi som velger våre ledere. Kongefamilien velger ikke den som er best egnet, men den som er født først. Men les bibelhistorien hele veien fra Abraham så er det hele tiden snakk om hvem som skal ha førstefødte-retten. Abrahams symbolikk er at han drepte den gamle troen og startet en ny. Den gamle Babylontroen drepte faktisk menneskebarn. Men Gud kom igjennom og prøver å forklare hva førstefødt egentlig betyr. Guds førstefødte/leder/gjeter skal lede saueflokken.

Det som skjedde for 2000 år siden var Guds plan. Det var menneskene som ikke var klare. De fikk et eksempel å følge. Å sette seg selv til side helt frem til døden. Slik som Jesus varslet om Jona-tegnet. Jona hoppet i sjøen for å stilne stormen. Folket snudde.
Det var det tegnet som Jesus sa fariseerne ville få se. Han som ønsket å stå Jesus nærmest var Peter. Han alle ikke akseptere Guds vilje, så Jesus sa at Peter hadde djevelen til far. Så nå må vi akseptere at Jesus måtte dø for å kunne oppfylle loven. Det er fullbyrdet. Far, hvorfor har du forlatt meg? Jesus var redd. Han skalv da han så sitt blod. Han visste at han måtte dø. Den salvede og den levende Guds sønn er Guds førstefødte. Det er den åndelige lederen for kjøtt og blod kan ikke åpenbare den. Men vi ser jo ordet som er skrevet og vet i ånden at han var lederen som var sendt for å gi oss den rette tolkningen. Sjelen skal gjenoppstå. Ordet vil da klarne og Jesus vil få sin oppstandelse i ånden.
Matt 16:
 Fra da av begynte Jesus Kristus å gjøre det klart for disiplene sine at han måtte dra til Jerusalem, og at de eldste, overprestene og de skriftlærde skulle la ham lide mye. Han skulle bli slått i hjel, og den tredje dagen skulle han reises opp. 22 Da tok Peter ham til side og ga seg til å irettesette ham: «Gud fri deg, Herre! Dette må aldri hende deg.» 23 Men Jesus snudde seg og sa til Peter: «Vik bak meg, Satan! Du vil føre meg til fall. Du har ikke tanke for det som Gud vil, bare for det som mennesker vil.»

Husk at Jesus også møtte fristelser. Han skulle få alt i verden, men døden er faktisk bedre. Man vil ikke forråde hele verden for å kunne herske med gods og gull. Frykten for Gud er egentlig en enorm respekt. Det vil ikke være mulig å ta feil valg. Da blir døden en bra utvei. Men dette klarer ikke vi å forstå. Men Gud har full kontroll på dette. Slik at vi kanskje to tusen år etter Jesus ga Guds ord gjennom sitt eksempel nå kan endelig finne det “landet” som Moses beskrev. Der ånden hersker. Der nestekjærligheten og respekten til skaperverket er størst. Der alle førstefødte av Egypt er forlatt og det gode hersker. Det var veldig få som hjalp Jesus på vei mot døden. De tok ikke opp “korset”. De klarte ikke å fornekte seg selv. De klarte ikke å møte frykten gjennom troen på Gud. De klarte ikke å følge Guds vilje. Han gikk alene i sin tro på Gud. Andre løp vekk. Folkemassene ble til demoner. De slo, sparket og spyttet. Man kan ikke skylde på noen. Det er slik vi mennesker er. Men vi kan snu. Vi kan forkaste Egypts førstefødte og ta opp troen som går i mot demonenes vilje. Bli utsatt for vrede og hån. Risikere å miste jobb og hjem. Men vi må aldri miste troen på det gode. Vi skal finne “landet” som Moses fortalte om. Men det er umulig å finne det alene. Man må få med seg alle. Det er det som er poenget.
Vi må komme oss in i nåtiden. Vi kan ta lærdom av fortiden, men det som er gjort er gjort og bra er det. Vi er ikke fanget i en felle her, men vi prøver å komme inn i himmelriket som er det åndelige riket som kommer ned til jorden. Der Guds vilje hersker og vi kan takke djevelen for alle tilbud, men fornekte oss selv og bøye oss for Gud. Altet. Å skrive “Gud” setter noe i rammer og det blir fort til et idol. Vi finner det åndelige i oss og skaperverket. Gud er uendelig. Man bør egentlig holde Gud for seg selv for ikke å skape et idol. Det er det som er mitt formål. Å få andre til å finne sin sjel og kontakt i sitt indre og se hvordan alt henger sammen. Hvor man kan lete og ikke fortelle hva man skal lete etter. Surdeigsbrød fra fariseere skal man ihvertfall holde seg unna.
David Icke:
https://www.bitchute.com/video/1DRWtrY32qim/

S Vang
S Vang
Anonym
29 dager siden

For over 2000 år siden begikk datidens jøder den ultimate forbrytelse da de sørget for å få frelseren drept: Rådet overgir Jesus til Pilatus-MATTEUS 27-Så snart det ble morgen møttes alle overprestene og folkets eldste og fattet vedtak om å få Jesus henrettet. De lot ham binde,førte ham bort og overgav ham til landshøvdingen Pilatus.Det er disse og deres avkom som Alex Collier i Awake and Aware Konfreransen i 2009 sier- og jeg siterer ordrett: “Dette vil jeg si til mitt siste åndedrag -de er ikke mennesker,de er ikke som oss-SITAT SLUTT:Helt riktig-de er sjelsløse demoner i menneskeskikkelse og vi de vanlige dagligdagse slitere bør ikke ha noe med disse å gjøre i det hele tatt.Det som står i Judas brev i Det Nye Testamentet er høyest aktuelt i dag: “For det har sneket seg inn visse folk blant dere,ugudelige mennesker som etter skriftene for lengst er bestemt til dom. De forvrenger vår Guds nåde så den tillater et utsvevende liv, og fornekter vår eneste hersker og Herre,Jesus Kristus”.Det er disse sine etterkommere som i dag blir beskyttet i Satans Synagoge i Oslo av PST betalt med våre skattepenger.Men det fins håp for det som står i MATTEUS 10-26 vil snart stå foran oss:”Vær ikke redde for dem! For ingenting er gjemt uten at det skal fram, ingenting er skjult uten at det skal bli gjort kjent.Det jeg sier dere i mørket, skal dere tale i lyset; det dere får visket i øret, skal dere rope ut fra hustakene.”

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  S Vang
29 dager siden

judanes far er djevel og løgner, judar er GMO kunstige skapninger fra nedre verden og dit skal de repatrietes for å avslutte faenskap og lidelser på Jorden.
Judanes gud Jahwa er allerede død, verste jude-satanister som Kissinger, Rockefeller og reptil-dronning Elisabet tatt ned i helvete,
så lus i maktpyramiden med sine primitive reptil-hjerner oppdaget hvor hjelpeløse de er uten demonenes hjelp.
Jude Ariel forteller at judar som hadde råd til tidobbel pris på flybilletter fra israhell rømte derfra i løpet av første timen etter Irans siste demonstrasjon av sine myligheter:

NATO-bikkja og “sikkerhetstjenester”
burde tenke grundig hvilken hest de satser på…

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Russia Today
28 dager siden

Jesus ble også beskyldt for å ha djevelen til far. Vi bruker kanskje ikke slike uttrykk så mye i Norge, men Satan the deceiver, liar and accuser går igjen mye der ute. Man har kanskje et litt mer bevisst forhold til hva som påvirker valg av vei i enkelte land. Muslimene har djinn og det onde øye som de bevisst har i tankene.

Den blinde mannen som kunne se da Jesus helet han ble spurt om hva han mente om Jesus. Han svarte at Jesus var profet. Så er ikke det rart at en lære kan få folk til å se? Demonene er sløret som blinder folk, så når oppgjøret med demoner kommer så vil sløret bli løftet. Sjelen kommer tilbake og folk kan se. Da må jo fiende nr 1 for djevel og demoner være læren som åpner øynene. Slik at demonenes matrix rakner. Illusjonene brister. Derfor vil demoner begynne å skylde på Jesus eller læren som åpner sløret. Beskyldneren blir kastet på jorden og åpenbarer seg i åpenbaringsboken. Job er hva som definerer jøde slik man skal være. For oss er det Jesus. Man mister alt og blir beskyldt for det ene og det andre, men inntil døden mister man ikke troen på det gode.
Hvorfor velger de aller fleste mennesker det gode? Hvorfor når man kunne ha løyet, bedratt og manipulert verden og tatt de rikes plass? Det er jo de gode verdiene som vi kjenner igjen og ikke gir slipp på. Det hater Satan og djevelen.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
1 måned siden

Jeg prøvde å forstå hvordan Mossad kunne finne en sammenheng mellom sitt motto og rettferdiggjøring av sin krig. Det finnes ingen sammenheng. Det er faktisk motsatt av det de bruker det til. For å unngå krig må man tenke seg om, sove på det og søke råd og til slutt søke dialog. Da vinner man krigen. Så jeg hentet ut sitater fra Salomos Ordspråk som omhandler 24:6 og gir det sammenheng. Jeg limer de inn nederst. Men samtidig som jeg prøvde å forstå Mossads bruk av 24:6 så kom artikkelen fra Sven-Inge, Jacob og Henry. Og jeg forstår med en gang at Gud taler. Fordi det har hele tiden vært i min forståelse av skaperverket at den samme ilden finnes i hele skaperverket. En brennende busk taler for det. Flammen er sjelen/ånden som knytter oss til Gud. Når vi søker råd hos Gud og lar vreden vike finner vi veien til fred. Dette er gammel kunnskap. Folk som vaier foran klagemuren symboliserer en levende flamme. Når man lar den flammen styre sine valg og legger bort frykt, hat, urettferdighet, svik, løgn og alt av det onde så får man Guds rike – Et rike der ånden leder folket. Det er det som er Guds nasjon. Kun de rettferdige har tilgang til det riket. Når tiden er inne vil de rettferdige lønnes og de urettferdige vil få sin lønn. Men vi må legge bort tiden og heller tenke på et folk som går i ring i en åndelig ørken. Vi vet ikke helt veien videre, men vi må ta til oss tukt og ris på vår vei fordi om man lærer seg å snu det til visdom så vil det åpne veien for oss. Kjærligheten gir ris fordi alternativet er å styrte i døden. Men det er jo ikke noe poeng i ris om man ikke forandrer sin adferd med den lærepengen som er blitt gitt.

Å stole på Gud selv om motet brister er vanskelig, men det var det som Jesus gjorde. La din vilje sje og ikke min, sa han. På slutten undret han seg på hvorfor Guds vilje førte han til døden, fordi han var redd. Men å følge Guds vilje uten å miste troen gjorde at han sa at det var fullbyrdet. Han brøt ingen av budene. Derfor gikk han steget lengre enn Salomo, men Herrens veier er uransakelige. Vi må ta alt som lærdom. Vi klarer ikke å forstå sammenhengen alltid. Vi er små i forhold.

Mye av det onde som foregår er fordi dårer har satt seg selv i lederposisjoner – For å bruke Bibel-språk. Og i Agurds visdomsord heter det:
Har du vært dum og opphøyd deg selv
eller tenkt på det,
så hold deg for munnen!
33 For trykk på melken gir smør,
trykk på nesen gir blod,
trykk på vreden gir strid.

Det er et alternativ til det bokstavelige i læren hos dagens prester, rabbinere og imamer eller mullaher. Bibelens språk er fullt av bilder, parabler, lignelser og metaforer. Ettersom man tenker på brennoffer og røde kviger for tiden så kan man i istedenfor finne hva Jesus sa om det å rense seg før man går inn i tempelet. Det er mye. Det at man kan glemme å tale med Gud om man bærer nag til sin bror. Det at man binder i himmelen det samme som på jorden og løser i himmelen det som løses på jorden. Men urenhet og blindhet handler her om åndelighet. Hvis man følger Jesu lære så blir man både ren og kan se. Når han spyttet og blandet jord med det for så å gni det i øynene så er det læren som åpner øynene. Det er de samme øynene, men Jesus former øynene til å se annerledes på livet. Han innser at budene fra Moses renser øynene fra demoner. Fordi Jesus g fariseerne snakker om åndelig urenhet og blindhet. Alle kan bli renset og se. Det er ikke synder fra fødsel eller arv fra foreldre. Man kan rette opp synden og bli ren og se Guds Rike. Budene driver ut demonene. Slutt å synd og gå inn i Guds rike. Det sier seg selv at om man ikke bryter loven så vil det ikke være behov for å stjele eller synde. Det er de rike som stjeler fra de fattige. Og man kan forenkle det slik Jesus gjorde uten å bryte loven. Man finner Gud i seg selv, men samtidig gjør man rett når man setter seg selv til side for hva som er best for felleskapet og Guds vilje. Man søker alltid råd hos andre. Gud er i alt og alle. Busken har Gud i seg. Flammen er i alt og alle. Når vi tar to steg tilbake og lar dyrets instinkter falle til ro vil man finne seier i råd og dialog. Forhandle med fienden. Gi alt man klarer. Bøy av og vær ydmyk.

Tilgi for de vet ikke hva de gjør – mennesker som lar demoner styre.
Få dette inn i hverdagen. Vær bevisst. Det hverdagslige er irritasjon og sinne i trafikken. Slipp folk frem. Vik til side. Er noen aggressiv så slipp dem frem og vær hyggelig. Ikke ta del i baksnakk og gå heller unna hvis det er murring.
Å velge veien som bevisst river ned demonenes styre kan føre til aggresjon. Slik som Gud kan vise seg i mennesker kan også demonenes vrede vise seg. Slik at du blir urettferdig behandlet. Folk kan såre deg og bli aggressiv, men tenk at de ikke vet hva de gjør. De ledes av demoner og tar ikke to steg tilbake. Du har visdom og ro mens de er dårer og oppfører seg dumt. Stygge ord og handlinger. Forbanner alt rundt seg og opphøyer seg selv. De tar dumme valg. Ikke forvent pushback fra demoner, men hvis du blir urettferdig behandlet og ser mennesker i raseri som demoner så vet du at de hater at du velger Gud. Og det motiverer deg bare mer.Kanskje vil du se 666 rundt deg. Les hele Salomos Ordspråk og finn Jesu lære. Det handler bare om å bli gode i Guds øyne. Noe som er bra for felleskapet og oss selv, og gjerne uten at vi forstår hva som er best for oss selv.
Kan du forstå dagens Israel og Mossads motto i dette? Salomos Ordspråk er fantastisk! Hva med Israel, Iran, USA, Nato, Russland, FN og alt det der. Passer det inn? Det blir litt mye, men det er viktig fordi Israel, Netanyahu, Mossad og deres allierte bruker Bibelen og nettop Salomos Ordspråk for å lede og rettferdiggjøre vold og avskyelige handlinger. Det samme gjør Iran og andre regimer. De bruker og forvrenger folks tro og religion for å lede folk til fall og opphøye seg selv. Men bare til det snur og de rettferdige tar over.
Her er fra Salomos Ordspråk:

Min sønn, følg ikke syndere om de lokker deg,
11 om de sier: «Bli med oss,
vi legger oss på lur etter blod,
vi setter feller for uskyldige uten grunn.

Derfor skal du gå der de gode ferdes,
og holde deg på de rettferdiges stier.
21 For de rettskafne skal bo i landet,
den som er hel, skal få være der.
22 Men de urettferdige skal utryddes av landet,
de svikefulle rives bort.
(De rettferdige er Guds nasjon. De urettferdige er Goyim og Gentiles. De er kveg.)

Når det står i din makt å gjøre det gode,
skal du ikke holde det tilbake
fra den som har rett på det.
28 Om du har noe, si ikke da til din neste:
«Kom tilbake i morgen, så skal du få!»
29 Legg ikke onde planer mot din neste,
som tror det er trygt å være naboen din.
30 Trett ikke med noen uten grunn
når han ikke har gjort deg noe ondt.
31 Misunn ikke en voldsmann!
Hans veier må du aldri velge.

27 Vik ikke av til høyre eller venstre,
hold foten borte fra det onde!

Her er til Mossads motto, CIA og alt slikt som WEF, WHO, FN, Iran, Putin, Israel, Trump, Musk,EU, Global Leaders – By deception…
12 Et ondsinnet menneske, en ugjerningsmann,
er den som går omkring med falsk tunge,
13 som sender hånlige blikk med øynene,
skraper med foten
og gjør tegn med fingrene.
14 Med svik i hjertet tenker han ut ondt,
alltid sår han splid.
15 Derfor kommer ulykken brått over ham,
med ett blir han knust og kan ikke leges.

16 Seks er de ting som Herren hater,
og sju har han avsky for:
17 hovmodige øyne og svikefull tunge,
hender som utøser uskyldig blod,
18 et hjerte som legger onde planer,
raske føtter som løper etter ondt,
19 det falske vitnet som farer med løgn,
og den som sår splid mellom brødre.

Velsignelse kommer over den rettferdiges hode,
men urettferdiges munn dekker over vold.

Den som er vis i hjertet, tar budene til seg,
men den som har dumhet på leppene, går til grunne.

Den som er bråsint, gjør dumme ting,
den som legger onde planer, blir hatet.

18 De troskyldiges lodd er dumhet,
de kløktige blir kronet med kunnskap.

19 De onde må bøye seg for de gode
og de urettferdige ved de rettferdiges porter.

4 Kongens harme bærer bud om død,
men en vis kan stille harmen.

De rettskafnes vei er å vende seg bort fra det onde,
den som akter på sin ferd, bevarer livet.

Bedre å være sen til vrede enn å være krigshelt,
bedre å styre sitt sinn enn å innta en by.

29 Voldsmannen lokker sin neste
og fører ham inn på en vei som ikke er god.
30 Han kniper øynene sammen, pønsker på svik,
presser leppene sammen og setter det onde i verk.

14 Den som starter en krangel, åpner for en flom.
Hold opp før tretten bryter løs!

6 Dårens lepper volder strid,
hans munn roper etter riset.

3 Å holde seg fra trette er en ære for mannen,
den som er dum, ypper til strid.

22 En klok mann kan storme en by full av helter
og bryte byens sikre vern (Hva med å bruke Guds Ord)

24 Vær ikke venn med den hissige,
slå ikke lag med den bråsinte,
25 så du ikke lærer deg hans veier
og setter en snare for ditt liv.

7 Visdommen henger for høyt for den dumme,
i byporten åpner han ikke sin munn.
8 Den som legger onde planer,
kalles en renkesmed.
9 Den dummes påfunn er synd,
spotteren møter avsky blant folk.

20 For de onde har ingen fremtid,
de urettferdiges lampe slukner.

28 Lik en ødelagt by med nedrevet mur
er den som ikke kan styre sitt sinn

Kunne tatt med alt egentlig. Synes du Mossad og Bibis bruk av Salomos Ordspråk er tatt ut av sammenheng. Prøver de å lede uskyldige ut i synd?

Russia Today
Russia Today
Abonnent
1 måned siden

Fortell dette til din stampopulasjon, jacob. Iran har demonstrert sine muligheter, så dine landsmen slo seg ned med hæler mellom beina for en stund.
Men de er besatt av demoner og stormanns galskap og vil ikke akseptere sin rette plass langt nede.
Samme som umettelige hissige griser i vest. De prøver å gjennomreise sin hegemoni på råttent pervers fundament.
Stupid hvit man drømmer om revansj med sine gamle lave midler som provosering av kriger og brannpåsettelse i andres hjem, denne gangen i Moldova og Kaukasus.
Om dere ikke ble mette etter ranet av hele verden, så blir dere mette bare i helvete.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Russia Today
28 dager siden

Edel man taper med verdighet.
Innrømmer motstanderens seier og bevarer sitt ansikt med det.
Da jude Morgan lokket jewropas siste aristokrater i dødsfelle på Titanic etter judiske prinsippet “drep den beste av goyims”,
nekter aristokrater redde sine skinn og ta plasser i livbåter før kvinner og barn.

Vesten og judar styres idag av sine indre demoner som stormannsgalskap og umettelig begjær på andres rikdom.
De kan ikke innrømme sitt tap og drømmer om revansj.
Dette til deres orientering:
Ruseland har endelig valgt side og stiller seg bak Iran sammen med Kina:

NATO-bikkja kan prøve seg.

« Forrige artikkel

Å få en rettsak og bli offentlig kjent?

Neste artikkel »

Satans synagoge!

9
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x