White Dragons i krig mot Illuminatets Fjerde Rike

8K visninger
7 minutter lesetid
28

Jødiske Benjamin Fulford som tidligere har vært Asia korrespondent for Forbes International er intervjuet av David Wilcock, som Wilcock kaller “en av de mest interessante og kontroversielle figurene på Jorden”. Illuminatet vil ha en Ny Verdensorden, hvor de vil ha alle til å tenke på samme måte, sier Benjamin Fulford.

Benjamin Fulford har bodd i Japan i mange år, og snakker flytende japansk. Fulford har svært kontroversielle teorier om hvem som står bak verdensovertagelsen ved Den Nye Verdensorden. David bemerker: “Informasjonen i dette intervjuet har potensial til å ryste verden. Hvis historien er sann, har den gjort det allerede“.

Disclosure overhengende: David Wilcock Intervjuer Ben Fulford.
80 forskjellige land har nå dannet en allianse mot den gamle World Order / Nazi-esque kabal. To enorme underjordiske byer ble ødelagt 23. august – som kan ses av historikere som det kritiske øyeblikk der krigen ble vunnet.
David Wilcock, Divine Cosmos, 9/16/2011
http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/975-undergroundbases

Kabalen vil måtte se at de ikke vil være trygge i sine underjordiske baser lenger, at noen er istand til å ta dem ut der også, og frata dem muligheten til å gjemme seg der, mens de de-populerer planeten.

Fulford sier at det asiatiske White Dragons Society som Benjamin Fulford selv står under beskyttelse av, har truet Illuminatet til å oppgi sine målsettinger for verden, om ikke vil de bli tatt ut, og det som vil skje fremover når Illuminatet er blitt veltet, vil ende det babylonske systems tyranni, og slutten på at det er en inbread familie som kontrollerer det hele.

Det skal han ha, at 90 % av det han sier høres fornuftig ut og sannsynligvis er sant, idet alt av hva han sier er dokumentert på journalistisk vis, men de siste 10 % er usikre. For mens vi leser eller hører dette intervju, så husker vi at FN’s og David Rockefellers asset Maurice Strong bor i Kina og er government consultant for kinesiske myndigheter.
Benjamin Fulford fikk som en av de eneste i alternativmedia intervju med Rockefeller, for å gjøre ham kjent over hele verdens alternativ media miljø.

Fulford nevner aldri dette om Kina, at det er satt opp av Illuminatet for å sette to (eller flere) politiske systemer opp imot hverandre. Hegeliansk dialektikk. Problem – Reaksjon – Løsning.
Så vi kan heller ikke se bort fra at Fulford er satt opp av Illuminatet, for at Rockefeller og Illuminatet skal få innføre det kinesiske politiske system som gjeldende over hele verden. Rockefeller lovpriser det kinesiske sosialistiske system i sin bok ‘Memoirs’. Illuminatet liker godt den eksisterende strenge klassedeling, og vil gjerne beholde klassedeling slik, med dem på topp, som definert av Karl Marx.

“Recently, these sources informed him that the earthquakes that occurred in Colorado and the Washington DC area, surrounding August 22nd and 23rd, were, in fact, apparently nuclear strikes against underground military facilities.

These guys never imagined that these underground facilities could have been attacked. Ever.

So what has happened here is a seismic shift in this insider war – that is arguably as significant as the nuking of Hiroshima and Nagasaki in World War II.

And in fact, it may very well be the workings of the Universe, in terms of karma, that the people responsible for those attacks have now had it happen to them.

My intelligence suggests it is possible that as many as 30,000 people were in each of these two underground cities at the time that [the explosions] went off. So we’re talking about the potential of 60,000 deaths.”

David Wilcock
http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/975-undergroundbases

Nazismen ser historien i lys av kamp mellom raser mens marxismen ser historien som en kamp mellom klasser av samfunnet. Begge må ha tilsvarende totalitære systemer for å beskytte seg og sine systemer mot angrep.

Der er noen løse tråder, som vi kanskje må intervjue Fulford selv om, for å få svar på. Vi trenger bekreftelse på at internasjonal sosialisme og nasjonal sosialisme (nazisme) er likeverdige onder for menneskeheten, for det er en kjent sak at den internasjonale sosialisme (kommunisme – sosialdemokrati som kommunisme light) er Rockefellers og Maurice Strong’s foretrukne politiske systemer.

Vi gir noen smakebiter fra intervjuet med Fulford her på Nyhetsspeilet, let’s go, hold on to your hat’sdette intervjuet er ekstremt ladet med informasjon.

Pengeutpressing av Norge

NORGE SKYTINGEN (på Utøya) var iscenesatt som et forsøk på å utpresse 1,5 trillion USD (1500 milliarder dollar) fra Norge.

Benjamin Fulford (BF): For å komme tilbake til at de blåser opp underjordiske baser, blir denne gruppen avskåret mer og mer på et høyt nivå, og de var tomme for penger.
De prøvde å presse penger fra ulike land.

De drepte ungdommene for det regjerende partiet i Norge – som var Norge angrepene – fordi de prøvde å tiltvinge seg 1,5 billion-dollar av oljefondet den norske regjeringen kontroller.

De sa: “Hei, vi kommer til å drepe dere hvis dere ikke overleverer pengene deres.”

David Wilcock (DW): [De] prøver bare desperat å få tak i kontanter.

(Se ikke bort fra at det norske nasjonalsymbol hurtigruten NORDLYS sin demise, er et lignende setup og terrorangrep, som oljeriggen Alexander Kielland. Det er usikkert om noen i Norge er innvolvert i noen av dem som bakmenn).

Pengeutpressing av Libya

BF: Yeah. De invaderte Libya for å ta over deres oljefelt, fordi libyerne fortalte dem: “Vi har ikke tenkt å gi dere olje for agendaene deres lenger.”

DW: Hmmm.

Pengeutpressing av Japan

BF: De smuglet en atombombe inn i Japan for å utløse tsunami og jordskjelv sammen med 70 kg. marijuana. En av fire atombomber som ble stjålet fra den russiske ubåten Kursk.

JAPANSK SKIP DRILLER TI KILOMETER DYPT, NØYAKTIG PÅ  EPISENTERET FOR JORDSKJELVET

BF: Det var en japansk boreskip kjent som Chikuyu Maru som kan bore ti kilometer ned i sjøbunnen.

De boret på det eksakte episenter for jordskjelvet.

Vi hadde en artikkel fra den 17. Januar, i en lokalavis som sier de borer der.

De setter ned bomben i havbunnen.

KOM MED KONTANTENE – ELLER TOKYO VIL BLI NESTE

BF: Dette var et forsøk på å presse penger av japanerne med hjelp av terror.

DW: Så de advarte Japan at de satte nuke i [havbunnen] før de ba om penger?

BF: Nei, de spurte etter pengene etterpå.

DW: Åh, wow.

BF: “Hvis du ikke gjør det, så er det Mount Fuji neste.”

DW: For folk som ikke vet, er Fujiyama rett rundt Tokyo, hvor den største del befolkningen er i sentrum av Japan.

BF: Ja. Det stemmer.

DW: Så i utgangspunktet sier de at de ville nuke Tokyo, som er hvor mange millioner mennesker? Tretti eller førti millioner?

BF: Tretti millioner eller så.

JAPANS STATSMINISTER GAV DEM 20 MILLIARDER (USD)

BF: Den Japanske statsminister [Naoto] var så feig, han sa bare,  “Oh yeah, all right, vi overfører pengene.”

Han overlevert noe sånt som 2 trillion yen, som er omtrent 20 billion US-dollars. Og de ga ham en stor bestikkelse.

NETANYAHU PERSONLIG TRUET MED NYTT ATOM RAGNAROKK

BF: Det andre punktet [kom fra] en mann ved navn Takemasa Kawase, en japansk militær etterretningsoffiser.

[Han] fortalt meg i ettertid at den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu ringte den japansk statsminister Naoto Kan etter angrepet.

[Netanyahu] sa at de ville lage flere kjernefysiske katastrofer rundt Japan hvis de ikke begynte å overlevere pengene.

Mossad’s sjefsagent i Japan forresten, er en mann som heter Michael Green. Han gjør et ekkel stykke arbeid, og vi kommer til å fjerne ham fra dette landet snart.

ISRAELSK SELSKAP VAR ANSVARLIG FOR SIKKERHETEN VED FUKUSHIMA

BF: For å bekrefte hva denne fyren fortalte meg, jeg ønsket å kontrollere det – og det var at et israelsk selskap som var ansvarlig for sikkerheten ved den japanske kjernefysiske anlegget.

DW: Oh my gosh!

BF: Så jeg var i stand til å selvstendig bekrefte dette gjennom andre kilder. Dette er offentlig tilgjengelig informasjon – hvem som var ansvarlig for sikkerheten ved Fukushima. Det var et israelsk selskap.

Nå går vi videre. Hva var spørsmålet ditt?

ER ISRAEL ET MEDLEM AV DENNE KABALEN?

DW: Først, tror du at Israel er bundet opp med denne kabalen du nevner, på noen måte?

BF: Ikke Israel, men en klikk på toppen av den israelske regjeringen, ja.

De fleste israelere anser jeg for å være chumps eller ofre for disse menneskene.

KABALEN HAR TIL HENSIKT Å OFRE DET ISRAELSKE FOLK

BF: For eksempel kom fetter av sjahen av Iran til oss med informasjon om at George Bush og hans gruppe hadde gitt tolv nøytron bomber til regjeringen i Iran.

[Andre steder har Fulford sa disse rakettene var ment å bli brukt mot Israel. Kabalen håpet det ville utløse tredje verdenskrig, som ville hjelpe dem i å de-populating planeten og sikre større militær kontroll over folket.]

DE ER FORBUNDET MED JØDEDOM / KRISTENDOM / ISLAM

BF: Vel, de er forbundet med de Abrahamistiske religioner. La oss si det slik.

DW: Går tilbake til Babylon, Mesopotamia, hele veien tilbake dit?

BF: Vel, i det minste tilbake til tiden med Caesars.

RELIGION OG FASCISME

BF: La oss huske ordet “religion.”  Etymologien av ordet “religion” er religare på latin, som betyr å re-binde.

Hva er det du re-binder det til? En fascio. Hva er en fascio? Det er en bunt med pinner, men det er også fascisme.

(NOTE: Det kan også være å re-bind til kommunisme, marxisme, enhver type sosialisme, nasjonal som internasjonal)

MONOTEISTISK RELIGION KAN BLI BRUKT TIL MASSE MIND CONTROL

BF: På sitt verste, er monoteisme – som praktisert i middelalderen for eksempel, – er det involvert i kontroll over alles tanker.

Husk – i middelalderen, hvis du ikke tror på den offisielle katolske lære, så kunne du og hele familien bli drept – eller torturert til du tilsto.

DW: Riktig. Det var inkvisisjonen.

BF: Vel,  jaa!

“NEOCONS” ER LEDERNE AV KABALEN

BF: Og jeg kan fortelle deg hvem lederne er.

Folk som Henry Kissinger, George Bush Senior, George Bush Junior, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, og Tony Blair. Vi vet hvem de er.

NAZISTENE VAR MILJØVERNERE

BF: Folk kan glemme nazistene var grønne folk når det kom til å bevare natur og naturlige parker, all den slags ting. De var virkelig gung ho.

I Mein Kampf skrev Hitler at han ønsket å slavebinde de ikke-hvite folkeslag, og deretter drepe dem. Det er akkurat der.

Det er den samme gruppen. De er de samme nazistene. Den samme filosofien.

[DW: Det Fulford ikke nevner er at etter andre verdenskrig, var topp tyske forskere brakt over til USA via Project Paperclip.

Begrunnelsen var at hvis USA ikke fikk dem, ville de falle i hendene på Sovjetunionen, som var langt verre.

Det er et veletablert, dokumentert faktum at Prescott Bush var en av Hitlers viktigste bankfolk og finansielle Liaisons.

Et “Business Plot” ble forsøkt i 1930, ved Prescott Bush og andre, som ville ha ført til at den amerikanske konstitusjonelle regjeringen ble styrtet og installasjon av et fascistisk system etter mønster av Hitler og Mussolini innført.]

Hele intervjuet her

http://divinecosmos.com/podcasts/Wilcock_Fulford_2011-9-14.mp3

Avskrift av hele intervjuet her

http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/975-undergroundbases
http://stevebeckow.com/2011/09/david-wilcocks-exclusive-interview-with-benjamin-fulford/

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

28 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

“Hemmelig «tsunami-bombe» skulle utslette byer
Det topphemmelige tsunami-prosjektet skal ha fått kallenavnet «Project Seal» og skulle utfordre atombombens plass som masseødeleggelsesvåpen, skriver The Telegraph.

Tsunamien skulle utløses av 10 store bomber som var plassert en drøy mil ut fra kysten.

Det skulle skape en 10 meter høy sjokkbølge som var stor nok til å utslette byer langs kysten.”

Var det ikke akkurat det som traff Japan???

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.10859543

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Breaking – Exclusive: Japan Attack, German Terror-Intel Group Complicit http://www.veteranstoday.com/2012/05/30/breaking-exclusive-japan-attack-german-terror-intel-group-complicit/ source http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2012/05/weekly-geopolitical-news-and-analysis20120528-insiders-predict-a-5-day-bank-holiday-in-europe-before.html

Quote: Confirmations of Nuke Move Against Japan, South Korea and US. By Gordon Duff, Senior Editor and Michael Shrimpton, UK VT-Bureau. Japan’s top secret Plutonium production and storage facility facing attack, a radiation catastrophe for North America planned. Based on multiple confirmations from official sources, plans are afoot to use a Russian nuclear device to destroy the secret Japanese weapons grade facility at Rokkasho Mura in the Aomori Prefecture. We now have strong reason to believe that the Fukajima earthquake and tidal wave were not a natural event but one engineered to damage Japan and as a “first volley” in a radiation war against the United States. ..

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Sitat fra artikkelen ovenfor: .. ISRAELSK SELSKAP VAR ANSVARLIG FOR SIKKERHETEN VED FUKUSHIMA ..

The Article Jeff Rense Doesn’t Want You to Read, January 27, 2012, The Argument that Fukushima Was Sabotaged http://www.henrymakow.com/theargumentfukushimasabotage.html Quote: (Jeff Rense refused to link to this article. He thinks it is a psy-op to absolve the nuclear industry of blame for Fukushima. Fine. But when I posted it anyway so people could decide for themselves, he announced he would no longer link to my site. You will no longer be able to find my work on Rense’s site. Sad that a 10 year relationship should end in this fashion.) Former NSA analyst, Jim Stone, argues that there was no mag 9.0 earthquake. The tsunami was caused by nuclear bombs in the sea and the Fukushima explosion and meltdown was caused by mini-nukes hidden in cameras installed by an Israeli security firm. The motive: punish Japan for offering to enrich Iranian uranium and straying from Illuminati diktat. This website reserves judgment but offers this introduction by James Farganne in the spirit of free discussion ..

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

A Theory of Fukushima – English Subtitles (HAARP & Methane Clutter) http://www.youtube.com/watch?v=nZClFH3qmn0
Kilde: ‎[:]America caused Japan earthquake & Fukushima disaster?[:] http://www.disclose.tv/forum/america-caused-japan-earthquake-fukushima-disaster-t64477.html
*
Fukushima site:abeldanger.net http://www.google.no/search?q=Fukushima+site%3Aabeldanger.net
Benjamin Fulford, International Premium 2011 Dec 20 Eng sub http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/japan-truet-med-jordskjelv-av-nwo/comment-page-28/#comment-78993

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Siste fra finans-fronten: Hotellhusarrest for Benjamin Fulford og dødstrusler mot David Wilcock:

It could be the biggest, most explosive story in modern history. We are just starting to put the pieces together and understand what is going on in the occult financial geopolitical scene, and how a 117-nation alliance is working to free the Earth from financial tyranny.

[UPDATE, NEXT MORNING: On the same day this article came out, Benjamin Fulford was allegedly detained in a hotel against his will by a “CIA-type group”… and his life may be in danger.

This caused him to miss his appearance on a TV show he was scheduled to be on. The videos are at the end. This could be serious. We pray for Ben’s well-being and encourage you to help spread the word. Publicity is protection!

UPDATE, 12:44 AM SAME NIGHT: We just found out that Fulford is alive and OK. He may have been held in the hotel for his own protection, but we do not know yet. More information will follow as soon as we get it and will be updated below.

UPDATE WEDNESDAY 3:48 PM: I have received a very serious death threat from a highly-placed insider, who told me it would be “a very good idea” for me to release Part Two tonight. I will be working non-stop towards that goal. More at the bottom of the article.

UPDATE WEDNESDAY 5:43 PM: To all holders of the Wilcock File: DO NOT attempt to contact me in any way. Your instructions are now included in the most recent update.]

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny

Og obligasjonene til en verdi av 134 milliarder dollar? De er ekte og har resultert i et søksmål! (Les mer lenken over)

discodisco
Abonnent
12 år siden

Karlstad:
Du skriver: “Det skal han [Benjamin Fulford] ha, at 90 % av det han sier høres fornuftig ut og sannsynligvis sant, idet alt er dokumentert av hva han sier på journalistisk vis, men det siste 10 % er usikre.”
Hva i alle dager mener du med dette? At det han sier mest sannsynlig er sant, fordi han sier det han sier på “journalistisk vis”? Er det slik at en overbevisende framføring er gyldig som bevis?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  discodisco
12 år siden

Jeg er ganske enig med disco her og stiller meg skeptisk til alt som har med BF å gjøre.

Forresten, hvorfor poengteres det at BF er jøde? Jeg visste forresten ikke at BF var jøde. At han er jøde er vel kun interessant om han enten pusher en jødisk agenda eller går imot en slik agenda.

Bartis
Bartis
Abonnent
12 år siden

“NORGE SKYTINGEN (på Utøya) var iscenesatt som et forsøk på å utpresse 1,5 trillion USD (1500 milliarder dollar) fra Norge.

Benjamin Fulford (BF): For å komme tilbake til at de blåser opp underjordiske baser, blir denne gruppen avskåret mer og mer på et høyt nivå, og de var tomme for penger.
De prøvde å presse penger fra ulike land.

De drepte ungdommene for det regjerende partiet i Norge – som var Norge angrepene – fordi de prøvde å tiltvinge seg 1,5 billion-dollar av oljefondet den norske regjeringen kontroller.

De sa: “Hei, vi kommer til å drepe dere hvis dere ikke overleverer pengene deres.”

David Wilcock (DW): [De] prøver bare desperat å få tak i kontanter.

(Se ikke bort fra at det norske nasjonalsymbol hurtigruten NORDLYS sin demise, er et lignende setup og terrorangrep, som oljeriggen Alexander Kielland. Det er usikkert om noen i Norge er innvolvert i noen av dem som bakmenn).” Dette er drøye påstander. Er dere så desperate etter å lage konspirasjonsteorier at dere drar inn utøya? Skjønner dere heller ikke hvor usannsynlig det er? Politiet som etterforsker dette har ennå ikke all biter på plass, men en man som bor i Japan kjenner alle detaljene med en gang. Det verste er at dere tror DERE er våkne og alle andre er ukritiske. Likevel er det DERE som ikke stiller spørsmål ved slike grunnløse påstander. Dere tror på ALT som har med NWO, Bilderberg, 2012, chemtrails, romvesener, osv, å gjøre, her stiller dere ingen spørsmål. Men andre hendelser, hvor hendelsesforløpet til og med er dokumentert har dere vanskelig for å tro på. At dere ikke ser dette selv er helt utrolig!

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Bartis
12 år siden

Bartis: Hvem er “dere” og hva mener “de”?
Du er fersk på nyhetsspeilet og tror skrivbente og brukere av NS består av et fellesskap med like meninger som tramper i takt?

Men siden du nevner NWO. ..
Mener du NWO ( opprettelse av en ny verdensorden/ verdensføderasjon/ verdensregjering) er:

a) tull og tøys
b) lite sannsynlig
c) en realitet

Hvis b, eller c…

Tipper jeg rett dersom jeg sier at din opphengelse av at det kun er en konspirasjonsteori er så sterk at du ville benekte det selv om det hypotetisk sett skulle være presisert i et partiprogram, eller andre offentlige og offesielle juridisk bindende politisk dokumenter?.

Når det gjelder Utøya så vil jeg faktisk anbefale en dokumentar av nrk (selv om de har vært ufin)
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/787004/

Legg spesielt merke til at de også konkluderer med at EDL (en del av nettverket til ABB) er fotsoldater til kristensionister (de bruker ordet kristenekstremister) og peker spesielt på “konservative” i USA . Jeg mener fremdeles artikkelen jeg skrev om nettverket i Februar forklarer en del om hvem og hvorfor.
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/stopp-israeliseringa-av-norge/

Kristensionistene er igjen fotsoldater til noe annet. Jeg lar den profilerte kristensionistiske Republikaneren Michelle Bachmann fortelle hvem det er.

“Jeg har lenge vært tilhenger av Israel. Den første gangen jeg dro til Israel var den dagen jeg ble uteksaminert fra high school. Jeg tilbrakte en sommer i Israel da jeg arbeidet på Kibbutz Be’eri nærheten av Beer Sheva i 1974. Jeg har vært 4 ganger i Israel – 3 ganger som et medlem av Kongressen (AIPAC). Jeg elsket Israel – fra det øyeblikk første jeg landet. Som ung jente fra Anoka, ble jeg sjokkert over nivået av sikkerhet i Israel. Vi jobbet på kibbutz (sionistiske interneringsleirer) fra 4 om morgenen til tolv. Vi ble alltid ledsaget av soldater med maskingevær. Mens vi jobbet, letet soldatene rundt oss etter landminer. Jeg lærte virkelig mye i Israel. Jeg var glad for å gå tilbake som et medlem av Kongressen, og se alle endringene. For å se hvordan det har utviklet seg – det er intet mindre enn et mirakel! For å se en rose blomst i ørkenen. Jeg er beæret over å være i en posisjon der jeg kan hjelpe Israel. Jeg har en enorm kjærlighet til Israel, og stor beundring for det israelske folket. Jeg er en kristen, men anser jeg min arv for å være jødisk, fordi jødedommen er grunnlaget, røttene av min tro som kristen.

På et republikanske jødiske koalisjonen i Los Angeles fortalte Rep Michele Bachmann hennes stilling til Israel: Støtte til Israel er er en pakt med Gud, og hvis USA trekker tilbake sin støtte, vil USA opphøre å eksistere. Her er en avskrift av noen av hennes bemerkninger på RJC møtet:

Jeg er overbevist i mitt hjerte og mitt sinn at hvis USA ikke klarer å stå sammen med Israel, så er det slutten for USA. . . Vi (USA og Israel) er nødt til å vise at vi er uløselig sammenvevd,og at vi som nasjon vi har blitt velsignet på grunn av vårt forhold til Israel, og hvis vi forkaster Israel, blir vi rammet av en forbannelse. Jeg og min mann er begge kristne (?), og vi tror veldig sterkt vers fra Genesis [Mosebok 12:03], tror vi veldig sterkt at nasjoner også motta velsignelser dersom de velsigner Israel. Det er en sterk og vakker prinsippet.

Til opplysning så er ikke Israel eller Zionisme NWO, men noe helt annet. Selv om dette også er et Internasjonal nettverk som søker makt og revolusjon. Starten på det siste avsnittet sitert ovenfor stammer i fra en internasjonal offesiell kristensionistisk troskapsed til Israel, og vi har også flere avdelinger her i Norge.

ICEJ ERKLÆRING OM KRISTEN SIONISME Punkt 8. I sin nidkjære kjærlighet til Israel og det jødiske folk velsigner og forbanner Herren folk og nasjoner basert på deres behandling av det Utvalgte Folket Israel.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

HEr skriver du en masse som ikke har noe direkte med kommentaren min å gjøre.
“Tipper jeg rett dersom jeg sier at din opphengelse av at det kun er en konspirasjonsteori er så sterk at du ville benekte det selv om det hypotetisk sett skulle være presisert i et partiprogram, eller andre offentlige og offesielle juridisk bindende politisk dokumenter?” Dette er vel litt avslørende. Det finnes altså ingenting som tyder på at noen har slike planer? Kanskje du da kan forstå hvorfor jeg ikke tror på det.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Bartis
12 år siden

Nei det gjør jeg ikke, både NWO og utøya er tema i innlegget ditt, men du skal uansett ha takk for svar på hovedspørsmålet Bartis
Du besvarte A, tull og tøys.

Men svaret på underspørsmålet var mangelfullt, trolig på grunn av en skrivefeil i fra min side. Hvis “A (tull og tøys) eller B (lite sannsynlig) ” skulle det stå, og ikke “Hvis b, eller c”.

Da gjentar jeg:

Tipper jeg rett dersom jeg sier at din opphengelse av at det kun er en konspirasjonsteori er så sterk at du ville benekte det selv om det (NWO; verdensorden/ verdensføderasjon/ verdensregjering) hypotetisk sett skulle være presisert i et partiprogram, eller andre offentlige og offesielle juridisk bindende politisk dokumenter?.

Vi snakker fremdeles om dette her:
http://video.google.com/videoplay?docid=8259800846851144110

Ja eller nei?

nastravi
nastravi
Anonym
Svar til  Bartis
12 år siden

Sigr: Ang det klippet, hva beviser det? Ja han bruker ordet New World Order. Har du hørt alt han sa? Han avslutter med: “.. to fullfil the promise and vision of the UNs founders”.

La oss se hva FN sine hovedmål er:

“The United Nations (UN) is an international organization whose stated aims are facilitating cooperation in international law, international security, economic development, social progress, human rights, and achievement of world peace.”

Dette passer vel ikke inn med hva du vil ha NWO til å være, gjør det vel?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Bartis
12 år siden

Joda, nastravi.

Alt det Bush sier i talen er godt innenfor mine tanker rundt NWO. Og selv FN-biten, men man må også ta til betraktning at det er ikke bare jeg, nyhetsspeilet, og fredsforsker Johan Galtung som har registrert at USA er proffesjonelle løynere.

Men når det gjelder begrepet NWO så er USA de eneste som bar brukt det på FN og begrepet kom lenge etter FN ble opprettet. FN er verdensregjeringen, men her snakker bush om en ny verdensregjering, visjonene til FNs grunnleggere (Republikken Kina, Storbritannia, USA og Sovjetunionen) står sentralt. Videre ser hører vi at han inndirekte kaller og (old)world order (daværende FN) som jungel-lover, og ut i fra det, og hvem han er, og hva hans bestefar gjorde under ww2, er det vanskelig å la vær å konkludere med at han vil ha en mere politistatstyring i FN basert på amerikansk modell. I motsatt fall har han splittet personlighet.

Når man snakker om verdensregjering så må man ta til betraktning av det er 2 hovedblokker innad i FN som i alle vestlige palamenter. kommunister/sosialister/grønne VS kristen-sionister/konservative/royalister/adel/facister, og det er ut i fra det old world vs old world order må sees.

Hva som er vesentlig å se er at mens andrerangs krigsforbrytere har blitt slepet inn til den internasjonale domstol, har den største skurken av dem alle, USA vært immun. Det finnes bøtter og spann av dokumentasjoner på bruk av ulovlig våpen, gruppevoldtekt, drap av sivile, raning av resurser, men tydligvis er USA unndratt internasjonal lov. Det samme gjelder Israel, selv om de ikke har en sentral possisjon i FN.

Makten er på mange måter diktaturisk da Kina, Frankrike, Russland, Storbritannia og verdensbøllen USA har vetorett. 3 av 5 land er medlem av NATO som i prinsippet bedriver kollonisering, samtidig som FNs oppgave skal være å avkollonisere. “Krigen mot terror” ser på mange måter ut som en hestehansel, da USA og NATO fikk fritt spillerom for å kollonisere, samtidig ser vi at de parallelt forsøkte å innføre det FN definerer som demokrati.

Vi vet også at mange ink. Thorvald Stoltenbergs organisasjon `en verden, har innrømmet av oppstartfasen av FN var preget av “mektig innavl”, og mange FN medlemmer har påpeket av sikkerhetsrådet er ulovlig og udekokratisk, og ønsker å avskaffe det. Den siste som gjorde det var Gadaffi, og det kostet han dyrt. Dette resulterte i at FN ga klarsignal om å fjerne han (alle var sikkert ikke enige), men NATO gikk lengere og drepte bla. en del sivile og bombet sentrale vannforskyninger. En gruppe av opprørene de støttet var bla. Taliban. USA og NATO vil aldri bli stilt for noen internasjonal domstol.

Så selv om FN har et hovedmål som tar seg pent ut på papiret, så er det desverre ikke slik FN systemet fungerer. Om dette skyldes en bred konspirasjon, eller grov maktbruk og trussler fra USA og NATO land, spiller i grunn ikke noe stor rolle i forhold til hva FN er. Så lenge krigsforbrytere med atomvåpen og en internasjonal hær kan sitte med vetorett, har hele verden et problem.

Til slutt:
Ville du benekte at Norge jobber aktivt for å underkaste seg selv og andre land i en verdensorden/ verdensføderasjon/ verdensregjering) selv om det hypotetisk sett skulle være presisert i et partiprogram, eller andre offentlige og offesielle juridisk bindende politisk dokumenter?.

Ja eller nei?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

nastravi skrev.
La oss se hva FN sine hovedmål er:

“The United Nations (UN) is an international organization whose stated aims are facilitating cooperation in international law, international security, economic development, social progress, human rights, and achievement of world peace.”

Dette passer vel ikke inn med hva du vil ha NWO til å være, gjør det vel?

Mole.
Hvis målet til FN er det du siterer her,

“international security, economic development, social progress, human rights, and achievement of world peace.”“`

så burde vel Israel og USA ønsket Palestina hjertlig velkomne til medlemsskap der?

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/760332/ (4.10)
beviser ingen ting, men greit å ha sett…

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Ganske underholdende lesning. Man undres hvordan oppegående, mentalt friske?? mennesker kan finne på slike historier. Kan det skyldes forfølgelsesvanvidd, eller er det andre ukjente symptomer som spiller inn?

Her var det rett og slett mye sludder og en fantastisk mengde pølsevev.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Mange av oss hadde en dårlig barndom.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
12 år siden

Det du egentlig sier Maranata er: Jeg er en kunnskapsløs idiot med virkelighets skrekk og fremtids-angst :)

90-95% av det Benjamin Fulford sier er korrekt om de siste prosentene med at 80 forskjellige land har nå dannet en allianse mot den gamle World Order og at det var de som sto bak sprengningene av 2 bunkere i Virginia og Oregon gjenstår og se..

Mye kan vel tyde på at at det fortsatt finnes gode krefter der ute :)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Smurfen, prøv å vær litt snill mot maranata og andre som er litt skeptiske! Vi må jo prøve å forstå hverandre hvis jorda skal stå :-) Så blir alle snille mot deg også.. Jeg synes ikke maranata virker som en kunnskapsløs idiot med virkelighetsskrekk og fremtidsangst!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  gudfrid
12 år siden

Du har sikkert rett der søte Gudfrid :)

Men nå er det jo Maranata som snakker om pølsevev, mentalt friske, sludder forfølgelsevanvidd bla bla bla

Da bør han heller være ærlig mot artikkelforfatter og si at dette kan jeg ingenting om og ikke angripe andre for at de besitter kunnskap en selv ikke har

Sprengningene er fakta noe som er omtalt en rekke steder

http://www.eutimes.net/2011/08/russia-reports-nuclear-explosions-hit-vast-us-military-tunnel-network/

Det er også liten tvil om at super eliten har et desperat behov etter enorme mengder kapital, ja faktisk så ille at verdens rikeste milliardærer fikk beskjed om å gi bort halvparten av sine formuer for en stund siden, eneste grunnen til at søkkrike psykopater gir bort halvparten av sine formuer er vist de blir nektet huleplass

http://e24.no/utenriks/34-av-verdens-rikeste-gir-bort-halve-formuen/3757218

George Brown fikk beskjed om innføre en transaskjonskatt som skulle innbringe 6000 milliarder, da han ikke klarte det fikk David Cammelon jobben

Det har også vært vært en rekke forsøk på å innføre en global CO2 skatt som skulle innbringe enorme summer til samme formål

11 trillioner er stjålet fra folket i USA siste årene fra 10/11-01

http://www.youtube.com/user/9Nania?blend=3&ob=5#p/a/u/1/42PRE8JUkq0

Sjefs satanist og en av verdens ondeste menn George Sorros var i Norge like før 22/7 for å stjele oljefondet

Jeg skrev jo også den 21/7 at satanistene ville angripe landet vårt den 22/7 som du kan lese her

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/den-galaktiske-f%c3%b8derasjonens-syn-pa-2011/comment-page-2/#comment-66387

Det startet med et HAARP angrep den 21/7 og siden har katastrofene stått i kø, bare 10 av avlingene våre i år er reddet

Monica er blitt advart mot en mind kontoll skolemaskakre ved Lillehammer av de på den andre siden

Mye kan tyde på at en av grunnene til terroraksjonen 22/7 er utpressing av penger på samme måte som i Japan

Som en av få land i verden med peng på bok så er vi det første landet gribber angriper for å stjele penger

Japan fikk et nytt kraftig HAARP skjelv mot seg 15 sep på10 km dybde som utløste en serie med nye skjelv som en kan se her

http://www.iris.edu/seismon/zoom/events/?lon=141.41&lat=37.82

For å ta en kjapp oppsummering over hva som skjer i Japan og resten av verden så må en starte litt bak i tid

Da Admiral Perry kom og tvang japanerne å åpne opp sin økonomi, sendte Rothschild en agent til Japan. Hans navn var Thomas Blake Glover og hans oppgave var å lage et nytt våpen marked ved å starte en borgerkrig i Japan. Det endelige målet for denne krigen var å forberede Japan for kolonisering. Han klarte å selge noen slagskip og våpen, men til slutt ble Glover er tomt avdekket og han gikk konkurs.

På denne tiden besluttet frimurerne å bruke en annen tilnærming. En ny Rothschild frimurer agent, Guido HF Verbeck, startet en svært vellykket japansk franchise. Han er mannen i midten av dette fotografiet. http://www.asyura2.com/0406/idletalk10/msg/503.html Menneskene rundt ham er de grunnleggende fedrene til moderne Japan og senior medlemmer av den opprinnelige moderne frimurer lodge. De satte opp Meiji keiseren som sitt symbol og modernisert Japan.

Den japanske frimurerne ble gitt full assistanse av sine engelske og europeiske kolleger og var dermed i stand til å beseire den gamle Khazar nemesis, Imperial Russland, i den russisk-japanske krigen.

I de senere år, konfrontert med vestlig rasisme, bestemte den japanske frimurerne at de trengte å erobre og modernisere hele Asia. Deres endelige mål var å forberede en endelig show-down med Vesten og gjøre Tokyo hovedstaden i en verden imperium.

De allierte seg med Baron Rothschild og Rockefellers.

Etter krigen, kom den seirende Rockefellers til Japan for å kartlegge deres nye besittelse. Forhandlinger om nye etterkrigstiden orden fant sted hovedsakelig innenfor det japanske Grand Lodge (det er en skjult underjordiske anlegg ved Tokyo Tower). Hver japanske statsministeren siden krigen har vært en frimurer. I Japan er det allment kjent at deres hemmelige herskere er David Rockefeller og hans nevø Jay Rockefeller.

Den gamle Rothschild forbindelsen eksisterer fortsatt, men siden Rockefellers seiret i 2. verdenskrig, er det Rockefellers som utøver mest kontroll.

Den dag i dag er Japan fortsatt en vasallstat som gir store årlige utbetalinger til sine nye herrer. I teorien kan de tjene penger på de $ 35 billion i verdiløst papir (offisielle data sette tall på nært til $ 5 billioner hemmelige data på over $ 35 billion) de har fått i bytte for 60 års forsyne amerikanere med radio, TV, biler etc.

Men nylig ble Japanerene truet til underkastelse med kraftige hemmelig scalar våpen. Ved hjelp av tidligere statsminister Koizumi og finansminister Heizo Takenaka (a Henry Kissinger protesjé) de har også utviklet en semi-hemmelig overtakelse av den japanske kommersielle banksystemet. For eksempel er Tokyo Mitsubishi UFJ Bankens nye logo en Masonic øye.

http://www.bk.mufg.jp/english/

I fjor gav den japanske regjeringen 800 milliarder $ til Illuminat i som de har brukt til å finansiere USAs kriger oghemmelinge bunkerser
Men etter at Kina har vokst seg til et økonomisk monster har den japanske hemmelig regjeringen nå vurderer hvordan de skal reforhandle sin status.

De planlegger en allianse med Russland, Kina, India, den frie muslimske land (for eksempel Malaysia, Indonesia), Sør Amerika og Afrika, Dem har tidligere annonserte at de vil ikke lenger finansiere Rockefellers, Rothschilds og deres Illuminat i venner

I stedet vil de gå sammen for å diskutere en ny måte å styre planeten. Dem vil også komme med et forslag på å finansiere en plan for å avslutte all fattigdom, miljøødeleggelser og sykdom innen 3 år

Denne planen er under seriøs vurdering og hjulene er i bevegelse :)

Her kan en se hvordan “Breivik” sprengte “bombe” i Oslo

http://www.drjudywood.com/articles/DEW/StarWarsBeam1.html

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

http://www.eutimes.net skriver UTEN respekt å melde en masse vås.

Haarp slik det beskrives her er jo også vås.

At mennesker skal kunne fremkalle jordskjelv og tsunamier er også vås.

Alle kan jo fremsette tullete påstander på nette i dag, og uansett hvor høytflyvende dette våset er, så er det alltid noen som lar seg blende av uvirkeligheten, kanskje fordi de finner virkeligheten kjedelig.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  maranata
12 år siden

Dette går vell under proxy-argumentasjon som nevnt i går, siden du går til personangrep på jøden Benjamin Fulford isteden for å ta for deg et enme, dokumentere hva som er feil, og dokumentere hva som er riktig. Innlegget ditt er kort sagt innholdsløs og meningsløst. Jeg oppfordrer deg til å se på et av emnene.

Mener du oligarkiet som fremlegges i artikkelen er feil?. Kan du begrunne svaret ditt i den grad at saken må ansees som oppklart?.
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2011/09/Obama-Bushheredity.jpg

Er du enig med Anders Behring Breivik i at gammeloligarken Vlad The Impaler (slektning av Bush) er en fornuftig fyr?

Korsfareren Vlad the Impaler var et geni i psykologisk krigføring, heter det i manifestet.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/breivik-hyllet-dracula-paa-nettforum-i-2008-3547628.html

Hvilke tanker har du til at Bush omtalte krigen i afganistan som korstog, og at gammel-busheren delfinanserte hitler sammen med en sionistisk bankier?.

Er det dette Osama Bin Laden siktet til da han snakket om crusader-Zionist alliance?
http://newsmine.org/content.php?ol=9-11/binladen/after-death-in-dec-2001/bin-laden-calls-war-crusader-zionist-alliance.txt

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

post 20. 09. 2011 kl. 08:47

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3460872.ece
At an international symposium held in Ghent, Belgium May 28-30, 2010, scientists asserted that “manipulation of climate through modification of Cirrus clouds is neither a hoax nor a conspiracy theory.” It is “fully operational” with a solid sixty-year history even though “hostile” environmental modification is banned by UN Convention in 1978.
http://presscore.ca/2011/?p=1050

Chemtrails and HAARP the perfect weapon and a way to control all radio communications. Cheap, easy and has been going on for over 10 years. Take a look at Intellicast Radar and see HAARP ring returns almost everyday and then track the results in 24 to 48 hours. Storms WILL appear.

Q: What are some other disturbances that can cause tsunamis?

A: Landslides or explosions such as underwater nuclear testing.

Q: Is underwater nuclear testing common?

A: Yes, The United States has conducted 1,054 tests of nuclear devices between July 16, 1945 and September 23, 1992. Before 1962, all the ….

http://www.rense.com/general61/earthquakestsunamisand.htm
Could Nuclear testing create a tsunami?
This is a difficult topic to research, because much of the information surrounding nuclear testing is classified. During the Cold War there was fear of tsunamis produced by the detonation of nuclear bombs on the continental shelf off the East Coast of the US. A nuclear bomb was never detonated on the shelf, however a huge explosion did generate a tsunami during World War I causing vast destruction Any large disturbance that displaces a large volume of water can be a potential cause of a tsunami.
http://www.higherpraise.com/tsunami.htm
Press Core seems to think the seismic data proves it was more similar to an underground nuclear detonation.
http://www.activistpost.com/2011/08/6-strange-anomalies-with-virginia.html
This bibliography contains references to publications concerning earthquakes and other seismicity induced by human activity. http://www.nyx.net/~dcypser/induceq/induceq.html
“Sammentreffene” på Åsta, virkelige eller uvirkelige?
http://jordskjelv.no/cgi-bin/showpage.cgi?type=siste&id=1311213956

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Hvem var det som bodde og ble drept i disse underjordiske byene? Har forstått at både nazister og agahrta (snille, høyere utviklede) har underjordiske byer.
Synes uansett det er merkelig at lysets krefter ville sprenge to byer.
David Wilcock har gjort veldig mye bra tidligere, men virker for meg som en som nå sitter fast i sin egen helterolle.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

Veldig interessant intervju. Anbefales.

Men kjør en runde korrektur, Tor. :-)

« Forrige artikkel

Protestanter okkuperer Wall Street

Neste artikkel »

Stay behind – Norges skjulte statlige monster-mafia

28
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x