//

Protestanter okkuperer Wall Street

7044 visninger
1 minutt lesetid
103

Opptil 50 000 demonstranter er planlagt samlet i New YOrk City, er klar til sammenstøt med politiet. Ignorerer ordre om å spre seg, mens de okkuperer Wall Street.

Se de siste oppdateringene – Opprørspoliti mengder seg i massene for å splitte demonstrantene.

Jeg har akkurat fått en telefon som forteller om et sammenstøt mellom politi og opptil 50.000 demonstranter som samler seg i New York City, som er klar til å starte sin aksjon. Den som ringer har informert om at NYC politiet har beordret demonstrantene til å spre seg innen kl. 10:00, mens demonstrantene har informert om at de vil nekte å følge ordren.

Som med de pågående anti-bankier protester i Hellas, Spania og faktisk i hele Europa, er protestene her i USA i stor grad eller helt ignorert av corporate / M $ M media. Massene er nå samlet mot Wall Street Bankers. Faktisk, på ryktebørsen hevdes det at demonstranter planlegger å utvide protestene planlagt denne høsten i Washington DC, og andre større byer, for å forene krefter mot bankfolk på deres hjemmebane.

Examiner rapporterte tidligere:

Protestanter Okkuperer Wall Street – 17 september 2011

Den folkelige Wall Street okkupasjonen har begynt, planer om camping plasser laget.

Som menneskerettighetsforkjempere gjør seg klar for å begynne den tidsubestemte folkelige okkupasjon av Washington DC med start lørdag6. oktober, har hundrevis av demonstranter slått seg ned på Wall Street i New York for å okkupere den på ubestemt tid, eller til president Barack Obama etablerer en kommisjon for å avslutte “den innflytelsen penger har over våre representanter i Washington.

“Den ene tingen vi alle har til felles er at vi er de 99% som ikke lenger vil tolerere grådigheten og korrupsjonen av de 1%”, leser den offisielle nettsiden Okkupere Wall Street

Les resten …

Se Live webkamera – 50 000 samler seg i NYC klar til sammenstøt med politiet

Watch live streaming video from globalrevolution at livestream.com

Oppdateringer fra den rapporterte mengden av over 50.000 “Okkupere Wall Street Demonstrantene” som fortsetter å nekte ordre om å spre seg, mens opprørspoliti samles rundt dem.

http://youtu.be/cG_TKAJyV6k

Følg med
http://www.occupywallst.org/

Kilde
http://www.veteranstoday.com/2011/09/18/occupy-wall-street-protests-watch-live/

PS: Hvorfor kommer dere ikke til å høre stort om dette i norske medier?

Abonnere
Varsle om
guest

103 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
hmm
hmm
11 år siden

http://www.radioreference.com/apps/audio/?ctid=1855
Her kan man lytte på politiet og brann i NYC.
De benytter et system som heter P25 og er ikke kryptert i motsetning til E2E TETRA i norge.

Cosmomind
Cosmomind
11 år siden

Tror ikke at dette om utvidelse av demonstrasjonene bare er rykter. Jeg har selv mottatt en automatisk generert innbydelse til å delta. Presentasjonen av planene for omfanget var så storslagent at jeg tvilte på om de ville få det til.
Men når f.eks så mye som femti millioner amerikanere lever på matkuponger, mens banksterne fortsetter å gi hverandre millionbonuser, og mens regjeringen sløser bort milliardbeløp på kriger på andre kontinenter er det ikke rart at de også får nok en dag.

Uffda
Uffda
11 år siden
Svar til  Cosmomind

“The End of America” Investigating parallels between our current situation and the rise of dictators and fascism in once-free societies,
http://www.youtube.com/watch?v=3RcbpYR5Joc

Til PST. Dere bør kanskje lære litt av det som skrives her på NS, det finnes skribenter her med høyere sikkerhetsklarering enn dere selv har. ;-)

Paragraf 49 i Grunnloven sier at Folket utgjør den lovgivende makt ved Stortinget, men dette følges ikke i noen særlig grad i dagens polititiske verden. Daglig bryter politikerne loven og Folket blir oversett, våre regler og restriksjoner blir nå lagd i Brüssel, trass Folkets nei.
http://www.folkets.info/

Sumo
Sumo
11 år siden
Svar til  Uffda

Media kommer til å sprekke snart, og de ekte nyhetene vil da komme ut: Om det agenten Benjamin Fulford sier i dette intervjuet er riktig, begynner “the Cabal” å slippe opp for utveier. Amerikanske kataklysme-undergrunnsbaser myntet på eliten ble visst nok destruert av gode krefter i Pentagon den 23. august i år. En allianse av 80 land trekker i trådene for å knekke “the Cabal”, og de ser ut til å vinne denne skjulte krigen om kort tid. Mainstream media skriver ikke om det, da de er eid av “the Cabal”. http://beforeitsnews.com/story/1110/507/Two_Underground_Cities_Destroyed_On_8-23-2011.html
Jeg håper virkelig at dette er sant, samtidig faller en del brikker tilforlatelig på plass ved å lese gjennom denne relativt lange artikkelen/ intervjuet utført av David Wilcock.

maranata
maranata
11 år siden

Jeg tror faktisk de aller, aller fleste, ja kanskje ingen av disse demonstrantene ikke engang aner hvem denne Baron Rotschild er.

Cosmomind
Cosmomind
11 år siden
Svar til  maranata

Fy faen for en nedlatende holdning du viser ovenfor mennesker her.
Dersom ditt syn er representativt for ekstremt systemtro så kan man jo bli skremt.
I det du sier her ligger det implisitt at dette bare er en gjeng med tullinger. Uvitende sauer! La politiet gyve lös på idiotene og jag de hjem til TV-apparatene hvor de kan lære mere om baroner og andre finansakrobater!!
Trodde forresten at du som tydeligvis er så mye mere informert enn den gemene hop visste at det ikke er snakk om en baron som springer rundt med altfor mye penger i lommene sine, men at det er snakk om et dynasti.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  Cosmomind

:-)
Men Cosmo da?
Det er da helt motsatt – det er sauene og tullingene som er opptatt av denne baron Rotschild – derfor er det også flere mennesker enn sauer
Folk flest uten arbeid og fremtid er mye mer opptatt av den daglige føde enn konspirasjonsteorier. Hverken intelligens eller intellekt har noe som helst whatsoever med viten om Rotscildt.
Man kan ikke dele folk i to leire – de systemtro og de som tror på en konspirasjonsteori basert på baron Rotscholdt som den store stygge. Universet er ikke så snevert.

Cosmomind
Cosmomind
11 år siden
Svar til  maranata

Vel Maranata, nå forsto jeg ikke helt dine “retoriske” vendinger her, men jeg har i alle fall tiltro til at folk forstår at Rotschild dynastiet og andre kjente innenfor finansverden bare er symboler eller ikoner og at det selvsagt finnes mange andre familier som har gjort det ekstremt bra når det gjelder å karre til seg rikdom av en størrelsesorden som nesten overgår vår fatteevne.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  maranata

Det finnes da ikke tvil om at de rike beriker seg på bekostning av de mindre rike og fattige og at børsen er skapt for slike. Men vær så snill – kom ikke drassende med dette Rotschild-spøkelset hver eneste gang. Hvis man er ekspert, slik artikkelforfatteren ynder å kalle seg, må dette godtgjøres med annet enn genellet preik.

Cosmomind
Cosmomind
11 år siden
Svar til  maranata

Maranata! Nå var det ikke så lett å forstå at det var det du sier nå du mente med din korte kommentar. Det jeg reagerte på var din mangel på tiltro til demonstrantenes viten, og at du snakker om dem som en homogen gruppe av uvitende fjols. :)

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
11 år siden
Svar til  Cosmomind

Vel, det er mange Baron Rothschild’er, og det har vel vært minst 20-30 av dem siden 1800-tallet? Jeg er derfor selv usikker på hvilken Rothschild det siktes til, og synes Karlstad bør spesifisere med personens fulle navn. Hvem av Rothschildene som er mektigst, og hvem av dem som står bak hva i den internasjonale verden, er jo også et meget komplekst emne (som trolig bare dem selv har svarene på).

BelzeBob
11 år siden

Tror ikke det spiller så mye rolle hva de heter. Rothschild er en klan og de opererer alltid på samme viset uansett hvilken generasjon det dreier seg om og hvem som er overhode.

Litt interessant – om en Rothschild som ikke ville spille på lag og dermed døde ung: http://www.henrymakow.com/remembering_the_rothschild_who.html

BelzeBob
11 år siden

maranata

Rothschilds makt er ytterst virkelig. Slik har det vært i flere hundre år, men takket være Rothschilds kontroll over politikere og media er dette et skjult faktum for de fleste i dag. Slik var det ikke for 100 år siden – da visst alle hvem Rothschild var. Jeg oppfordrer deg til å gjøre litt forskning.

Her kan du jo ta en titt, for eksempel: http://land.netonecom.net/tlp/ref/federal_reserve.shtml

maranata
maranata
11 år siden

Well Mr bob – can you please tell me the real value of the federal US reserve, and what seem to be the end of this game? And then please tell me if the power based upon money still remains when the money is gone?

BelzeBob
11 år siden
Svar til  maranata

maranata

Federal Reserve er en privat bedrift som låner ut penger til den amerikanske regjeringen samt dikterer betingelsene for den amerikanske finanspolitikken og i utvidet fortstand også den internasjonale i en høy grad. Federal Reserve bestemmer hvor mange penger den amerikanske regjeringen har lov å trykke – penger som er lånt ut fra Federal Reserve og som skal tilbakebetales med renter. Inflasjon, deflasjon og finanskriser styres av gjengen bak Federal Reserve.

When the money is gone? Poenget er at man kan trykke/lage så mange penger man bare vil – så man trenger aldri slippe opp for penger. Men det blir et problem for de fleste av oss når pengene mister sin kjøpekraft. Da er det kun de aller, aller rikeste som klarer seg. The end of this game er å sette 99.99% av jordens befolkning dypere og dypere i gjeld og gjøre de fattigere og fattigere mens gutta boys på toppen håver inn alle verdier. Penger er egentlig ikke det interessante – poenget er å eie realverdier – som penger i sin tur er basert på.

Arbeidskraft er også en realverdi og med en befolkning som sitter dypere og dypere fast i gjeld og har mindre og mindre penger så får finans/makteliten flere og flere nyttige slaver som kan jobbe lenger for mindre betaling og gjøre de rike og mektige enda rikere og mektigere. Noe i den stilen.

Det Norge bør gjøre er selvsagt å bruke hele oljefondet øyeblikkelig på å kjøpe realverdier – som kobber, gull, sølv, aluminium, titanium, grafén, mineraler o.l. Slik at vi har masse ressurser som kan brukes til å bygge ut egen industri som kan produsere ting med reell nytte. Ting som er verdt noe. Slike metaller og mineraler er samtidig en investering i seg selv fordi disse tingene alltid er attraktive på det internasjonale markedet. I motsetning til elektroniske penger som veldig fort taper sin verdi.

Det USA bør gjøre er å fjerne Federal Reserve og la den amerikanske regjeringen få lov å trykke/lage penger selv. Som et første steg. Og gjelden til Federal Reserve må slettes og medlemmene i Federal Reserve settes i fengsel på livstid ettersom de i så lang til har plyndret det amerikanske folket.

En ting til som Norge, USA og alle andre land i verden også burde sørge for er å melde seg ut av organisasjoner som Det Internasjonale Pengefondet, Verdens Handelsbank, Verdens Handelsorganisasjon o.a organisasjoner som kun har til hensikt å gjøre de rike rikere og de fattige fattigere – og opprette selvstendige nasjonaløkonomier. Slik for eksempel Hitler-Tyskland gjorde i 1933. Man må sparke ut utenlandske parasitter som stjeler landets verdier gjennom utspekulert investering og spekulasjon og man må hindre landets egne bedrifter fra å sende sin profitt ut av landet.

Nå må jeg gå.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  BelzeBob

Du har rett i en ting – realverdier er de eneste som i ettertid kan sies åoverleve nedgangstider og kollaps.

Hvis den man låner ut pengene til er konkurs får man ikke de utlånte pengene tilbake, og man har således tapt sin investering – så banalt enkelt er det. USA låner i dag annnenhver dollar som forbrukes, og tyngdeloven vil etterhvert kreve sin rett.

Statan
Statan
11 år siden
Svar til  maranata

Her kan du se litt om hva Rothschilds står for maranate.
Den er laget for små og store da. Sånn til info;-)

maranata
maranata
11 år siden

Nå har det seg faktisk slik at USA IKKE låner fra FED, men utsteder statsobligasjoner som for en stor del eies av Kina. Kina kan således slå USA konkurs på dagen – men vil i samme øyeblikk ramme sin egen exportindustri voldsomt.

Som Hillary Clinton sa i Beijing: Together we stand or fall.

For å overleve har USA nå kuttet renten til null, og Bernankes verktøykasse er dermed tom. Hva gjør man så? Jo da planlegger man å trykke nye penger uten dekning noensteds. De land i verden som i historiens løp har prøvd ut dette i praksis før har endt opp med hyperinflasjon. Slik blir også utfallet i USA, og da faller dominobrikkene meget raskt, og når også våre breddegrader på no time. Det vil bli begynnelsen på tider verden aldri før har opplevd.

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden
Svar til  maranata

Nå er det vel Regjeringen som utsteder statsobligasjoner, som FED (eller andre) kjøper, slik at penger kommer inn i statskassen. Pengene som FED trykker (også digitale) har renter på seg, så den amerikanske stat må i tillegg til rentene på obligasjonene også betale renter på selve dollaren som er i omløp – det står skrevet på sedlene. Etter siste runde med QE2 har FED passert Kina som største kreditor til USA, og begge kreditorerene kan slå USA konkurs. Men ønsker man å opprettholde det etablerte er det ikke et alternativ.

Uansett er jeg enig i effekten av disse tiltakene blir hyperinflasjon, og at en kollaps i dollaren vil dra både EUROen og trolig kronen med seg i fallet – og dette vil skje. Som du skriver vil dette innlede tider verden aldri har opplevd tidligere. Verktøykassen er dog ikke tom, for det er allerede foreslått negativ rente på innskudd, altså at kunden må betale for å ha penger i banken. Det er i realiteten et svært dårlig verktøy, og kun begynnelsen på slutten, for da vil folk heller ha penger i madrassen, og bankene vil gå tomme for kontakter.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  Balle Clorin

Problemet med penger i madrassen er følgende:

Pengesedler og mynter vil blitt tatt ut av sirkulasjon og ende opp som ugyldig betalingsmiddel. Så det folk måtte ha hjemme må settes i bank eller omsettes i andre ting før en gitt utløpsdato. Det er dette som vil skje etter den store økonomiske kollaps. “Myndighetene” vil kreve en fullstendig kontroll av alle pengestrømmer for å unngå all form for kriminalitet. Dette kan se ut som oppfyllelsens av Orwells utsagn, men konsekvensene er langt, langt værre enn som så. Det “pengeløse” samfunnet er et fantastisk redskap for den som vil og kan benytte seg av det. Da er vi inne på litt andre tema, og et stykke utenfor hva selve artikkelen her dreier seg om.

ye
ye
11 år siden

Arrestasjoner av fredfulle demonstranter i gang nå. Videoer og meldinger legges ut på ulike nettsteder. Kan noen melde om hva dekningen av den pågående demonstrasjonen har vært i norske nyheter? Har den vært nevnt?

https://occupywallst.org/

Sigr Huginsson
Skribent
11 år siden
Svar til  ye

Har sett en artikkel og mener å huske det var på nrk.

smurfen
Moderator
11 år siden

Aftenposten har som første avis en artikkel om demonstrasjonen på Wall Street angående politivold

NB. sterke sener

– Brukte pepperspray mot demonstranter

New York-politiet får kraftig kritikk etter å ha slått ned på demonstrasjon på Wall Street i helgen. En video viser tilsynelatende hvordan en politimann bruker pepperspray på flere kvinner.

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/den-forste-bolgen/

Legg merke til terroristen/purken som sprayer jentene med gass bare forsvinner bort fra åstedet, spørs om det ikke er andre ting en pepperspray han brukte …..

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  smurfen
Ulven
Ulven
11 år siden
smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  Ulven

Det kommer vel ikke akkurat som noen bombe :)

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/wall-street

Bolla
Bolla
11 år siden
Svar til  smurfen

Syke mennesker.
Men når en vet hva de får seg til å gjøre i land som Libya, så kan en ikke forvente annet.
Det er nok noen som vil gjøre alt so står i deres makt for å forhindre at usa eller andre land skal bli folkestyrt.
Da hadde de jo mistet alle privilegier de urettmessig har karret til seg.
De kunne jo kanskje til og med risikere å bli tiltalt for sine forbrytelser og straffet::-)
Det spenner jo som kjent fra narkohandel til folkemord…

Mole
Mole
11 år siden

Over 700 demonstranter er arrestert etter å ha forsøkt å marsjere over Brooklyn Bridge i New York lørdag kveld.

Demonstrantene tilhører bevegelsen Occupy Wall Street (Okkuper Wall Street), som i to uker har holdt demonstrasjoner på nedre Manhattan i New York i protest mot finanssektoren og den økonomiske situasjonen i USA.

Pågripelsene ble ifølge politiet gjort fordi demonstrantene sperret for biltrafikken da de forsøkte å marsjere over Brooklyn Bridge.
http://e24.no/boers-og-finans/flere-hundre-demonstranter-paagrepet-i-new-york/20105379

ola
ola
11 år siden
Svar til  Mole

Lurer på hvem politiet jobber for jeg….

2Q11
2Q11
11 år siden
Svar til  ola

Politifullmektig Hermansen ( fra Olsenbandenfilmene ) fortalte sannheten i 1981,..og verre har det blitt.
http://www.vimeo.com/30263748

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

«Okkuper Wall Street»-aksjonen sprer seg.

– Håper at verden vil høre
– Vi ber ikke om mye, vi vil bare våkne opp en dag uten å bekymre oss for om vårt neste måltid blir ris og bønner. Ingen forventer øyeblikkelige forandringer, jeg tror bare at folk håper at folk vil våkne opp og innse at hvis vi er mange nok, så vil verden høre på oss, skriver Erin Larkins, som har deltatt i demonstrasjonene, i en e-post til AP.
http://www.dagbladet.no/2011/10/02/nyheter/demonstrasjon/utenriks/politikk/18414892/

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden
Svar til  Mole

“Vi ber ikke om mye…” Det er vel ikke mengden ønsker som er problemet, men det virker som denne gjengen protestanter bare er lei Wall Street og finansakrobatene uten å komme opp med reele forslag og synspunkter på endring. De er bare mot noe, men ikke for noe annet. I og med at dette kan vare og vokse er det ikke utenkelig at noen vil gripe sjansen og styre dette mot noe mer politisk. Kanskje Ron Paul tar seg en tur til demonstratene og lærer dem litt økonomi og historien rundt Fed?

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Nå håper Simen Spikkeland (27) å starte det samme foran Børsen i Oslo.

– Det begynte med én demonstrant på Wall Street
http://www.dagbladet.no/2011/10/05/nyheter/innenriks/borsen/18465081/

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

«Occupy Wall Street» sprer seg
Demonstrantene i New York har fått fagforeningene i ryggen. Samtidig har opprøret spredt seg til 146 byer i USA.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7822071

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Den liberiske fredsprisvinneren Lemah Gbowee støtter aktivistene som protesterer mot Wall Street og finanseliten i USA.
http://e24.no/utenriks/nobelprisvinner-oppmuntrer-wall-street-aktivister/20107941

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Antall demonstranter som protesterer mot finanssystemet øker i USA.

Sammenstøt mellom demonstranter og vakter i Washington
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/sammenstoet-mellom-demonstranter-og-vakter-i-washington-3605800.html

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

New Yorks ordfører raser mot demonstranter.

New Yorks borgermester, Michael Bloomberg, anklaget lørdag demonstrantene for å ødelegge jobbene til vanlige arbeidsfolk.

Det hersker full furore i verdensmetropolen. Nå sier ordføreren at nok får være nok.

– Vil ha den amerikanske drømmen tilbake, svarer okkupantene av Wall Street.
http://e24.no/boers-og-finans/new-yorks-ordfoerer-raser-mot-demonstranter/20108175

Viva la revolucio`n…….
makten skal ligge i folket, ikke omvendt, massene begynner så smått å våkne.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Beyond Wall Street:
‘Occupy’ protests go global`

“It’s great that people are finally standing up against the privileged few people who want to rule together,” Gard said. “I wanted to stand together and say, `Enough is enough’.”

Gard is one of the organizers of “Occupy Melbourne,” a group that started on Facebook that now has more than 2,000 members with plans to protest on October 15 in City Square. Similar calls have sprung up around Australia: “Occupy Brisbane,” “Occupy Perth,” and “Occupy Sydney.”
http://edition.cnn.com/2011/10/07/business/wall-street-protest-global/index.html?hpt=ibu_t2

Nå får Simen selskap snart .
Mole sier:
05. 10. 2011 kl. 22:45
Nå håper Simen Spikkeland (27) å starte det samme foran Børsen i Oslo.

– Det begynte med én demonstrant på Wall Street
http://www.dagbladet.no/2011/10/05/nyheter/innenriks/borsen/18465081/

Dette burde være forsidestoff i media har, lurer på hvorfor det ikke er det, egentlig lurer jeg ikke.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Over hele verden taper de politiske institusjonene legitimitet. Aksjonismen vinner terreng. En oppskrift på krise.

Lyden av fjern torden
http://www.dagbladet.no/2011/10/12/kultur/debatt/demonstrasjoner/finanskrise/kommentar/18554221/

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

DEMONSTRASJONENE HAR SPREDD SEG TIL 50 BYER:

– Folk er urolig og bekymra. De burde være forbanna

– Det er hele tiden snakk om små fremskritt. En forandring kommer ikke til å skje over natten, og det kommer ikke til å skje akkurat slik vi ønsker det, men hvis dette er starten på noe. Hvis vi holder ut kan vi kanskje forandre noe, sier Clarkson.
http://www.dagbladet.no/2011/10/13/nyheter/usa/utenriks/politikk/demonstrasjon/18558421/

Michelle
11 år siden
Svar til  Mole

Det er helt Fantastisk å se hva en person har klart, en person uten makt og penger, men som likevel kan forandre alt♡

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Slepp utkasting etter vaskedugnad på Wall Street.

Med såpe, feiekostar og motvilje greidde Wall Street- demonstrantane å halda politiet i New York på avstand. No jublar dei over at utkastinga er utsett.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7833539

Et eksempel til etterfølgelse.
Så skal vi se hvor lang tid det tar før de blir angrepet av politiet igjen.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Dei relativt fredelege demonstrantane i «Occupy Wall Street» vart møtt med brutal politivald på fredag.

Her blir demonstranten slått rett i bakken av rabiat politimann
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/her-blir-demonstranten-slaatt-rett-i-bakken-av-rabiat-politimann-3611776.html

Se innlegg over.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Ekspertene tviler på hva Wall Street-aktivistene kan oppnå.

Occupy Wall Street-bevegelsen minner om 60-tallets opprørsungdom i USA, men er for ufokusert til å kunne oppnå noe konkret politisk, mener analytikere.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4255842.ece

Selfølgelig tviler de på dette, men jeg håper de ser DEN VESENTLIGE FORSKJELLEN ved demonstrasjoner på 60 tallet og annó 2011.

Se hva demonstrasjoner i 2010-2011 har ført til verden over.
Noen skjelver tydelivis i “de trygge” buksene sine.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Publicly, bankers say they understand the anger at Wall Street — but believe they are misunderstood by the protesters camped on their doorstep.

But when they speak privately, it is often a different story.

“Most people view it as a ragtag group looking for sex, drugs and rock ’n’ roll,” said one top hedge fund manager.

“It’s not a middle-class uprising,” adds another veteran bank executive. “It’s fringe groups. It’s people who have the time to do this.”
http://www.nytimes.com/2011/10/15/business/in-private-conversation-wall-street-is-more-critical-of-protesters.html?_r=1&ref=business

Humrer,
these fools don`t know what´s in store for them vil jeg påstå.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Wall Street-topper slår tilbake mot demonstrantene.
……….avfeier demonstrantene og kaller dem enkle.

– De fleste ser på dette som en lurvete gjeng som bare er ute etter «sex, dop og rock ’n’ roll»,
sier en anonym direktør i et av de største hedgefondene på Wall Street til New York Times.

Det er ikke mange fra finanseliten i New York som tør å stå frem med navn,
i frykt for å sinnet rettet mot seg personlig – eller få demonstrantene på døren en søndagsmorgen.

– Hvem tror du betaler skattene? Finansielle tjenester er noe av det siste vi gjør i dette landet og vi gjør det godt.
La oss omfavne det. Hvis du vil at jobbene skal havne i utlandet, fortsett å angrip de finansielle miljøene.
Dette er bare misfornøyde folk, sier en person med lang fartstid på Wall Street til avisen.
http://e24.no/makro-og-politikk/wall-street-topper-slaar-tilbake-mot-demonstrantene/20110500

Ikke morro når en kan få demonstranter på døren sier en anonym aksjehai, å millioner på kontoen din kan ikke redde deg fra frykt altså?
Du skulle hørt på kong Salomo, jakt på lykke og penger er det samme som å jage vinden.

2Q11
2Q11
11 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

There are two significant differences between the United States and other rebelling nations:

1) The US has a much more powerful, sophisticated and omnipresent propaganda media system to keep the populace suppressed – isolated and confused.

2) The US keeps 52 million people temporarily pacified in anti-poverty programs by giving them food stamps, unemployment benefits or other forms of life-sustaining government assistance.

http://ampedstatus.org/analysis-of-the-global-insurrection-against-neo-liberal-economic-domination-and-the-coming-american-rebellion-we-are-egypt-revolution-roundup-3/

Apoteose
Apoteose
11 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Kanskje denne også er verdt å ha med i bagasjen:

Occupy WallStreet EXPOSED

http://www.youtube.com/watch?v=BeO3L5EFfBo&feature=player_embedded

ola
ola
11 år siden
Svar til  Apoteose

Ja, det er ingen protester, alt er bare tull, seriøst? Tror du på det?
Snuten har jo aldri jugd eller brutt lover eller slettet/ødelagt/forandret bevis for å dekke seg selv, og du går rett på? hehe

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden
Svar til  ola

Det er protester som det er lenge siden de har hatt i USA, og nå begynner fokuset å rettes mot Federal Reserve.

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden

Analyse av demonstrantene, mediadekningen og hvem som vil bruke dette: http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel?blend=1&ob=5#p/u/1/t901d4AiaFA

smurfen
Moderator
11 år siden

Pengespisende blodige zombier invaderer Wall Street :)

http://www.eutimes.net/2011/10/zombies-join-the-wall-street-protests-in-new-york/

http://www.youtube.com/watch?v=HGSOR1HOyxg

Demostrasjonene sprer seg i rekordfart, ikke bare til Byer i USA men også til Australia og Europa

Folk flest er rasende etter at 700 demonstranter ble lurt ut på en bro av politiet og så arrestert, dem er også rasene på New York Times som forfalsket en artikkel og på purketerroristene bruk av pepperspray på uskyldige barn

Det lades opp til en enorm global protest den 15 oktober

Når skal vi i Norge finne frem telt og sperre av børsen i Oslo så ikke parasittene kommer seg inn for å stjele verdiene vi andre skaper ?

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden
Svar til  smurfen

Synes ikke børsen er problemet i Norge. Ei heller bankene eller Norges Bank. Vårt problem er politikerne, som med blanding av naivitet, underdaninghet, dumhet og ambisjoner gjør det EU, NATO og USA sier og mener.

Lars-Roger Moe
11 år siden

Infiltratører er i ferd med å kuppe wall-street protestene
http://tarpley.net/2011/10/07/occupy-wall-street-who-wants-to-hijack-the-movement/

Mole
Mole
11 år siden

Under en stor demonstrasjon i Milano i dag brøt rundt tyve studenter ut og mot den Goldman Sachs hovedkvarteret i byen, melder Reuters.
Studentene er en del av «Occupy»-bevegelsen.
http://www.dagbladet.no/2011/10/14/nyheter/occupy/utenriks/berlusconi/18621187/

En av kommentarene under artikkelen.

thov
Hvem er sjefen for den største banken I Norge? AP politikeren Rune Bjerke er sjefen for DnB Nor og hvem er en god venn av Rune Bjerke? Jens Stoltenberg. Jeg forstår godt at unge mennesker demonstrerer, verden blir styrt av en politiker- og bank mafia, og Norge er dessverre ingen unntak.

BelzeBob
11 år siden
Svar til  Mole

Hmm ja. Jeg bruker jo DnB Nor som jeg syns funker veldig bra på alle måter. Men kanskje jeg skulle bytte til en mindre og mer etisk bank? Har dere noen anbefalinger?

Mole
Mole
11 år siden

Usakelige eller sakelige kommentarer under denne artikkelen her?

Her går Wall Street-demonstrantene til angrep på politiet
http://www.dagbladet.no/2011/10/15/nyheter/demonstrasjoner/utenriks/18628560/

Eller bare veldig uvitende om tingenes tilstand?

BallaKlava 38 minutter siden Liker 5
Hvorfor snakker ingen om det virkelige problemet??Og det er befolkningsveksten.
At kvinner i Afrika føder 5-10 barn, når de knapt klarer å brødfø seg selv,……..

BallaKlava 18 minutter siden Liker 1

……..Befolkningen øker og øker for hver dag som går, og med mindre det bryter ut svartedauen, en ny verdenskrig eller et virus så kommer det til å fortsette.Du har kanskje lagt merke til at “sentrum” blir større og større?Og at skogene blir mindre og mindre?
Og at befolknignstallet øker hvert år?Eller har du hodet i sanden som så mange andre strutser/sauer/nordmenn?

Mole
Mole
11 år siden

Wall Street demonstrations start second month.

— Despite political criticism and ongoing arrests, Occupy Wall Street rode a wave of global momentum into its second month Tuesday, “”””showing no sign of losing steam.””””
http://edition.cnn.com/2011/10/18/politics/occupy-wall-street/index.html?hpt=ibu_c2

Stille i media i norge om dette, er de redd for dominoeffekt?

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Actor Alec Baldwin tweeted Tuesday night: “I wanna go to Zuccotti Park.”

Close to midnight, Baldwin tweeted “On my way to OWS (Occupy Wall Street).”
http://edition.cnn.com/2011/10/19/politics/occupy-wall-street/index.html?hpt=ibu_c2

Mole
Mole
11 år siden

Kathy Bates: Obama needs to “fight these rat bastards” on Wall Street.

Oscar-winning actress Kathy Bates is a guest on “Piers Morgan Tonight” this evening, and she talks about politics – specifically President Barack Obama. Bates says she was “so inspired” when he was elected. But now: “I want him to stand up on his hind-legs and fight these rat bastards.”

Who are the “rat bastards”? “He’s got to indict these guys, from Wall Street. Somebody’s got to pay for this mess,” she said. Watch the full interview tonight, 9pmET/PT – also on the show, Fox News contributor Juan Williams.
http://piersmorgan.blogs.cnn.com/2011/10/21/kathy-bates-obama-needs-to-fight-these-rat-bastards-on-wall-street/?iref=allsearch

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Occupy Wall St. about class warfare?
http://edition.cnn.com/video/#/video/business/2011/10/22/ym-cain-taibbi-occupy-wall-street.cnn?iref=allsearch

How ‘Occupy Wall Street’ can succeed.
http://edition.cnn.com/video/#/video/business/2011/10/22/ym-xyz-occupy-wall-street-focus.cnn?iref=allsearch

Ja, la Cnn diktere hvordan Occupy Wall Street skal kunne bli en suksess!

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Occupy Wall Street Protestors ‘Get A Life’ — Elect a President!
http://www.huffingtonpost.com/raymond-j-learsy/occupy-wall-street-protes_b_1027072.html?ir=Business

ler…
lettere sagt enn gjort det gitt, velge en president som står på folkets side og ikke eliten, ha, artig.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Dozens of Iranian students held a rally in front of the Swiss Embassy in Tehran on Saturday to support the ‘Occupy Wall Street’ movement in the U.S. Students chanted anti-U.S. slogans and burned an Israeli flag. (Oct. 22) (The Associated Press)
http://www.washingtonpost.com/world/occupy-wall-street-rally-in-tehran/2011/10/23/gIQAfjvZ9L_video.html

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Kids join Occupy Wall Street protests.
A group creates a sleepover so children and their parents can participate in the Occupy Wall Street protests.
http://edition.cnn.com/video/#/video/bestoftv/2011/10/23/natpkg-ows-kids-sleepover.cnn?iref=allsearch

Bra det å sette eksempler for barna sine, demonstrer, når “de folkevalgte” ikke gjør jobben sim men bare skaper større forskjeller i samfunnet.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Det er forbløffende å se med hvilken arroganse mange økonomer og etablerte kommentatorer møter ropene om endringer i de økonomiske strukturene. Det er godt å vite at forbedringer tvinger seg frem uansett.

Denne debatten er ekstremt viktig, og den etterspør økonomer og jurister som er villige til å tenke nytt. Den etterspør også politikere som ønsker å drive grunnleggende politisk arbeid – ikke først og fremst tigge penger fra sugerdaddies.
http://www.aftenposten.no/meninger/spaltister/aspaas/Okkupr-Wall-Street-6676874.html

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Flere tusen demonstranter som sympatiserer med den amerikanske bevegelsen Okkuper Wall Street, samlet seg i tyske byer lørdag.
http://e24.no/makro-og-politikk/flere-tusen-tyskere-marsjerte-mot-finanssystemet/20115268

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Tysklands finansminister støtter demonstranter.
Tyskland krever «Robin Hood-skatt»

En slik «Robin Hood»-skatt diskuteres nå stadig hyppigere også i internasjonale politiske og økonomiske fora.

Finansminister Schäuble vil skattlegge alle valuta- og aksjesalg for å temme spekulasjon.
http://e24.no/makro-og-politikk/tyskland-krever-global-finansskatt/20115528

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Mole

Donald Trump says the Occupy Wall Street is cool, although he tells Piers Morgan he has mixed feelings on their tactics.
http://edition.cnn.com/video/#/video/bestoftv/2011/10/27/piers-donald-trump-occupy.cnn?iref=allsearch

Arab Spring vs. Occupy Wall Street
Ben Wedeman explains the similarities and differences between the demonstrations.
http://edition.cnn.com/video/#/video/bestoftv/2011/10/27/am-wedeman-arab-spring.cnn?iref=allsearch

Her banner Baldwin på tv å greier.

Actor Alec Baldwin talks about his support for the Occupy Wall Street movement.
http://edition.cnn.com/video/#/video/showbiz/2011/10/27/sot-alec-baldwin-wall-street.cnn?iref=allsearch

Mole
Mole
11 år siden

Opprørspoliti fjernet grytidlig søndag morgen en teltleir som Occupy Wall Street-demonstranter opprettet for en uke siden i sentrum av Sydney.
http://e24.no/makro-og-politikk/occupy-wall-street-leir-ryddet-i-australia/20112902

« Forrige artikkel

Rosetorne

Neste artikkel »

White Dragons i krig mot Illuminatets Fjerde Rike