Storstilt internasjonal massemønstring mot Lockdown og restriksjoner 20. mars 2021

2.2K visninger
2 minutter lesetid
4

Tidenes største protest mot globalistveldet er under oppseiling.

De vilkårlige restriksjonene har rammet mange økonomisk, psykologisk og sosialt. Det førte til at protestgløden har blusset opp med enkeltvise demonstrasjoner over hele verden, deriblant Europas storbyer som Berlin, Wien, London, klinke-klanke i København og sist men ikke minst, Stockholm.

Merk dato, 20.mars 2021

 20. mars er det igjen duket for demonstrasjoner og denne dagen vil det være en global samling i en størrelsesorden som vil gi globalistene hakeslepp og grunn til å skjelve. Denne gangen vil vi virkelig vise dem hvor mange vi er, som ikke svelger det mediapromoterte falske narrativet og vise at vi er villige til å kjempe for våre menneskerettigheter og ytringsfrihet.

Millioner vil samles kloden rundt for å ta avstand fra sosial distansering, medisinsk tyranni, undertrykkelse, fascisme og økonomisk grøftekjøring.

Vil media gi spalteplass til å omtale verdens største frihetsbevegelse?

Feige hovedstrømsmedia (MSM) har knapt omtalt disse frihetslengtende motkreftene mot Davos-klikkens «The Great Reset»-ballong som nå blåses opp. Stadig flere trekker ut i gatene og jo mindre MSM omtaler dette, jo mer vil MSM senere bli stemplet i rettsprotokollene og historiebøkene som «kjøpt og betalt» og en håndtlanger for den globale eliten.

Medias fråtsing i myndighetenes koronaløgner har vært en kvalmende forestilling. Politikerne og myndigheter er blitt vår tids yppersteprester som bruker media som megafon for skremselspropaganda i et omfang som vi for ett år siden aldri ville trodd var mulig.

Mange av oss sliter med fortvilelse, frykt, angst, skyldfølelse og depresjon, på et uvitenskapelig grunnlag. Det finnes ikke uavhengig, seriøs forsking som legitimerer tiltakene! Restriksjonene drives faktisk frem som en religion, basert på tro, indusert av en kontinuerlig og meget sterk skremselspropaganda. Slikt bekjempes lett med sannhet og empiriske forskningsresultater. Det er bare å få vekket mange nok fra dvalen og vise dem sannheten, så vinner vi lett.

Nå som skadevirkningene av restriksjonene blir mer og mer synlige, må media være med å stikke nåler i ballongen til den sprekker. Vi ser nå med glede at media i Norge tillater fler og fler kritiske røster å slippe til. Så en positiv utvikling er i gang. Ballongen av frykt som myndighetene har bygd opp, tåler nemlig ikke mange stikkene før den eksploderer!

Bli med på den norske protestdugnaden og sett Norge på det globale protestkartet!

Dette er også en gylden sjanse for å lage lokale markeringer Norge rundt. Det kan være stand, utdeling av flyers eller gjerne regulære demonstrasjoner. I den forbindelse trengs det kontaktpersoner lokalt som kan videreformidle informasjon til interesserte som ønsker å komme sammen og planlegge dette og fler arrangement i fremtiden.

Nettstedet lukkopp.no tar imot henvendelse dersom du ønsker å være kontaktperson for ditt område. lukkopp.no oppretter en hjemmeside og diskusjonsforum for ditt område og legger ut din mailadresse så andre i samme område kan kontakte deg. lukkopp.no gir deg gjerne en lukkopp.no epostadresse om du ønsker det.

Deretter kan du sette de du får kontakt med i kontakt med hverandre og på den måten bidra til å utvikle et miljø for motstand i ditt område. Så kun teamet på lukkopp.no trenger din direkte kontaktinformasjon. Vi tilbyr naturligvis også mulighet for mer engasjement, let på nettstedet vårt, så finner du mer informasjon.

Demonstrasjoner er allerede varslet i mer enn 40 land

…og flere kommer til. Millioner vil samles og dette kan bli en folkefest for frihet, samhold og solidaritet! Uteliv, kultur, idrett, næringsliv. Ja alle, både store og små trenger denne støtten nå. Kjærkomment er det og det kan bli et lys i tunnelen for mange.

Lukkopp.no har valgt sitt navn fordi landet må åpnes opp og fordi dette bare kan skje om langt flere av oss lukker opp sinnet for samarbeid om å verne om felles rettigheter. Lukker vi opp vårt sinn så vil også vårt land lukkes opp!

Teksten er skrevet av Per Halle og er sakset fra nettstedet: https://www.lukkopp.no/.

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

@

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Folk begynner virkelig å få nok rundt omkring av restriksjoner og tvang. Folk gråter av alle dødsfallene etter vaksineringen. Det er virkelig trist. Det er grusomt. Her er noen videoer fra demonstrasjoner rundt om. En kjempesuksess! Dette var starten. Vi må bli flinkere til å samle videoer. Så de blir enklere å finne.

UK:

Amsterdam:

Tyskland, Østerike:

Australia:

Jeg så fra mange steder på forskjellige sosiale medier. Dessverre blir dekningen fra Mainstream media vinklet til bråk og vold. De lyver også om deltakere, men dette vet vel alle. De klipper det som passer best for deres agenda. Det eneste jeg så av bråk var når politiet angrep. Spesielt i Nederland. Triste greier, men ellers var det en kjempedag. Vi får håpe på enda bedre organisering og enda større deltakelse neste gang.

I Australia har de virkelig begynt å våkne. De har startet innsamlingsaksjon for å lage flyers, flygeblader og annen markedsføring. Det har virkelig tatt av. RDA er en av de i bevegelsene som har startet. De har samlet inn tusenvis av dollar. De mener alvor.
https://www.reignitedemocracyaustralia.com.au
De har hatt tøffe forhold også da: Det har vært brutale scener. De har i hvert fall Sky News Australia som ofte kaller en spade for spade.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ikke bra. Merket meg politimann som slo den kvinnen som gikk frivillig da de kom med hundene.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg måtte teste med en@ Jeg måtte fjerne linkene fra BitChute for å få postet innlegget. Det har skjedd tidligere også. Cancel Culture. Trump kommer snart med et alternativ til både videotjenester og Facebook.

« Forrige artikkel

Noen spørsmål om koronahysteriet

Neste artikkel »

Den spontane 17. mai-feiring i Oslo 2021

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x