/

En ny tid for alle

3.4K visninger
5 minutter lesetid
10

Nå som vi har passert 2012 og er forbi tiden med venting, begynner det endelig å skje endel ting – en ny tid. For mange kan det late til at ingenting skjedde i 2012, men det er før man begynner å se etter de rette tingene. Det er alt fra ufoer, barn som har de merkeligste sanser og diverse opprør mot stat både her og der.

Det er noe som har skjedd med folket og det er noe i dem som vil ut, de vil ha rettferdighet, de vil ha svarene og de begynner mer og mer å kreve sin frihet.

Som de personlige individene vi er, må vi velge å finne ut vår sannhet selv. Fra barnsben blir man fortalt både det ene og det andre om hvordan verden er sammensatt og blir formet deretter. Skolen feilinformerer og gjør smarte individer dumme, indigobarn med høyt energinivå får servert medisiner mot noe som ikke engang er en sykdom for å dumme dem ned (ADHD) og folk blir skremt i retning der vaksine er din venn. Så at den ‘mørke’ siden gjør det de kan for å stoppe oss i utviklingen av oss selv, hersker det fint liten tvil om.

Det kan virke vanskelig å forstå at man skal begynne å dra lasset i en lysere retning alene, men det er akkurat den tankegangen som er destruktiv. Folk spør seg selv om hva de kan gjøre, og det er egentlig et fantastisk enkelt spørsmål å svare på: Begynn med deg selv!

Hva om du starter med å rett å slett sette deg ned, skrive ned det du selv vet er negativt om deg selv, begynne med å ordne opp dine egne resistanser. Hvordan du prater til folk, slutte å prate ned om andre og generelt gjennomskue dine egne handlinger uten å beskytte gamle meninger. Alle store elver begynner med en liten bekk, og det er viktig å forstå at selv de minste små endringer kan gjøre store utslag for en senere tid.

Det er så mye vi mennesker kan gjøre for å skape et smil hos andre. Det å kanskje avlyse festen til helgen, ta pengene å kjøpe mat til noen som trenger det er jo et steg i riktig retning.

Og nå som vi er inne i denne nye alderen, kan det være greit å få med seg noen av gavepakkene som medfølger. Som de smarte individene vi er, så finnes det nok av rom for å utvide nettopp den intelligensen. Munker bruker ofte en slags metallbolle de berører med en pinne, som skaper en høy skjærende lyd. Dette er et genialt verktøy man kan bruke i meditasjon for deretter ‘følge’ lyden, som igjen gjør at din hjernefrekvens øker i takt med denne bollens høye lydfrekvens. Nå har det seg slik at i disse tider er det veldig mange mennesker som går rundt på jorden å tror de har fått tinnitus og at de veldig ofte hører en pipelyd i ørene. Dette er faktisk en slags gavepakke fra universum for de som ikke selv er i besittelse av en tibetansk lydfrekvensbolle. Her er det fullt mulig å sette seg ned og meditere etter din gratis pipelyd og øke din egen frekvens. Det er også noen som mener at denne pipelyden er gavepakker i form av informasjon som lastes ned til deg fra ditt personlige datalager der ute i universum, og at du plutselig blir mer årvåken over ting du tidligere ikke ga oppmerksomhet. Jeg har også hørt at noen mener at ved å meditere til denne lyden vil du aktivere chakraene i kroppen som igjen fører til at de begynner å vibrere og skaper kundalini-energi.

Men så er det jo som mange ganger nevnt tidligere i nyhetsspeilets artikler dette med terror. Det er liten tvil om at massepropaganda over dette fæle temaet ‘terror’ skaper en uro hos folk. Uro fører igjen til usikkerhet, usikkerhet fører til frykt, og vips så er frekvensen hos ola nordmann langt nede igjen, da frykt er en lavfrekvens, og du ikke lenger har mulighet til å utvikle det fenomenale sinnet ditt. Det er egentlig bare å gjøre det veldig klart en gang for alle: Terror er laget av noen for å skremme resten. Al-Qaida, Boko-Haram, ISIS, you name it, er mest sannsynlig ledet av noen som ikke ønsker deg noe godt og som ikke ønsker å se deg utvikle deg. Det er veldig viktig for noen at din frekvens holder seg fin og flat der nede på bunn og at du heller bruker din personlige fritid på å se på reality-programmer om ungdommer som drikker seg snydens eller se på nyhetene og høre om hvor farlig det er om du ikke tar vaksiner. Man kan diskutere frem og tilbake så mye man vil, men strategien deres funker!
Så her har man lesere av nyhetsspeilet, som mest sannsynlig har kommet inn her for å lese noen spennende nyheter om hva media ikke forteller deg. Vi som leser disse sakene er gode brukere av ‘det som ikke finnes’. Så hvordan egentlig få en bedre verden? Og hva kan vi gjøre vi som har så mye kontra de som har så lite i denne skjeve verdensfordelingen?

Få mer ut av en ny tid

Å putte 50,- i bøssa til en ungdom som driver veldedighet kan være en god intensjon det! Men når man vet at veldedighetsorganisasjoner er pålagt å gi ut minimum 20% av sin inntekt, gir det lite mersmak å gi noe til dem. Men det går an å faktisk hjelpe til på andre måter. Man kan ta seg en dag i hver måned for eksempel å hjelpe til på suppekjøkkenet på din lokale bymisjon. Du kan gå ut å plukke søppel i grøfta på utsiden. Du kan være snill nok mot deg selv til å gå til butikken fremfor å kjøre. Det er kun fantasien som setter grenser for deg her. Det er viktig at man går inn med den intensjonen om at man er et individ på denne jorden, og at man faktisk må ta i et tak for å få denne snøballen til å begynne å rulle. Det er ikke en kjeft fra statens høye hest som kommer til å klatre ned til deg å dytte i gang alle de gode tingene man selv bør begynne å gjøre. Det er viktig å starte med seg selv å gjøre det man kan rundt seg og med seg selv. Vær en fakkel i mørket, og lyset vil skinne mot de rundt deg, som igjen forhåpentligvis vil tenne sine egne fakler, og starte en kjedereaksjon.

Det er så lett å gå seg vill i 2015 og dets nytenkende teknologi, mye-skal-ha-mer-syndromets elleville galskap og redsel for alt som blir servert på tv. Så gjør deg selv en fantastisk god tjeneste å start med noe du vet andre vil smile av. Ikke forvent fem flate øre tilbake, men vær takknemlig for at lille deg som bare er et tall i et register et sted kan utgjøre den store forskjellen, til tross at du aldri egentlig ble lært å være en spydspiss.

Vi er inne i alderen der vi faktisk ikke helt har en anelse av hva som skal skje. Mange tror nok de vet hva som kommer, og alle har vel en mening eller formening om hva som ligger fremfor oss. En ting er iallefall veldig sikkert, det er at hvis det skal skje noe i det hele tatt, må vi brette opp ermene og ta de ekstra takene. Hør på hva barn har å si, for de er smartere enn noen gang og mange av de nyeste generasjonene er ofte veldig rettferdige og åpne for at det finnes mer enn bare det man kan ta på. Vår tid er inne, det hersker ingen tvil om at vi må ta tak i den å bruke det vi eier og har for å få utnytte av den.

Jonas’ bøssebærerskole

Alexander B.

Generelt interessert i det spirituelle og utvikle sitt høyere selv.
En bidragsyter til å smitte de rundt seg med det glade budskap og flink på å vinkle ting fra nye aspekter. Ellers interessert i urbefolkninger, mat som medisin, utenforsamfunn og hva naturen kan by på av gaver til den som ønsker å lære.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Carla
Carla
Abonnent
7 år siden

Flott artikkel Alexander,du kan virkelig få sagt det.
Slik lesning gir gjenklang dypt i sjel og hjerte.

Fokus
Fokus
Anonym
8 år siden

Hvorfor har dere ikke mer fokus på penger og dets negative sider? Kan dere ikke skrive en artikkel om penger? http://verdenermin.bloggnorge.com/2015/12/02/penger-en-ond-ordning-i-dag/

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Fokus
8 år siden

Et godt poeng som vi sikkert kan skrive mer om. Vi har derimot mange artikler på det fra før av. Om du søker på http://www.nyhetsspeilet.no/?s=penger så får du en rekke treff. Jeg kan i farten anbefale:

http://www.nyhetsspeilet.no/2014/08/okonomisk-advarsel/
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/06/pengenes-natur/

Fokus
Fokus
Anonym
Svar til  Frank
8 år siden

Ok. Men jeg tror det vil hjelpe om folk får eksempler på en ny og bedre alternativ ordning. Mange har ikke tenkt seg til bedre og mer velfungerende ordninger virker det som, og har nok derfor lite tro på at man kan slutte med dagens pengeordning. Har oppdatert innlegget: http://verdenermin.bloggnorge.com/2015/12/02/penger-en-ond-ordning-i-dag/ Om dere lager et innlegg med forslag til hvordan vi faktisk kan få forbedring også/evt ny og bedre ordning, tror jeg det vil kunne treffe flere.

Fokus
Fokus
Anonym
Svar til  Frank
8 år siden

Det hadde vært fint om dere kunne skrive en oppegående og vel gjennomtenkt artikkel om gode eksempler på ordning man kan bruke i stede for dagens pengeordning. Det er ikke alle som evner å tenke så mye rundt slike gode løsninger i en stressfull hverdag, så inspirasjon er gull verdt. Det kunne også være oppfordret til at leserne kan komme med forslag og innspill rundt forbedret ordning i kommentarfeltet ved artikkelen. Flott om dere kan lage en slik artikkel.

inge
inge
Abonnent
8 år siden

Bra artikkel

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Ahhh, deilig med et ørlite avbrekk fra krig og annen styggedom. Men nå – tilbake til virkeligheten igjen…

Eva Engh
Eva Engh
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Men hva om dette er virkeligheten. At illusjonen er skapt for å frarøve oss et liv i harmoni.

Jokke Halvorsen
Jokke Halvorsen
Abonnent
8 år siden

Nydelig artikkel! :D Blir så glad å positiv av å lese artikler som er skrevet av folk som tenker på noe annet en det negative å snakker om dommedagen osv.
Dette er det folk trenger å høre! :)
Vi er mennesker! Ikke et produkt som de prøver å skape oss om til!
Friheten er ikke langt unna nå folkens!
Tiden er kommet for å stå sammen å vinne over ondskapen som har den nydelige verden i sin hule hånd!
Det som vi engang mistet skal vi ta tilbake UANSETT!

jamal
jamal
Anonym
8 år siden

En av det beste artikkel jeg har lest<3

« Forrige artikkel

Hvordan lettere kunne forstå plasmateknologi

Neste artikkel »

Hvordan du kan gå fra å være ensom til å bli populær

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x