Hvordan lettere kunne forstå plasmateknologi

2.6K visninger
6 minutter lesetid
9

Er det ikke slik at økt forståelse gir økt aksept og derved fremmer anvendelse?

NB! Red. kommentar: Fri energi er mulig, men du må se etter andre løsninger enn Keshe og hans Magrav-løsninger. Styr unna Magrav-enhetene hvis du ikke ønsker å skuffe deg selv eller havne inn på en sti med blind tro og villede deg selv og andre i ønsket om å oppnå fri energi for deg selv og resten av verden. Se grundig test av Magrav-enhetene hos Nyhetsspeilet.no.

Øyets begrensning

Noe Keshe understreker i sine Knowledge seeker Workshops, er at en ikke må betrakte plasma fra materienivå. Det bør heller vurderes ut i fra hva det egentlig er, nemlig magnetiske felt og gravitasjonsfelt(magrav) som påvirker hverandre, altså en helt ny tenkemåte.

Hvordan kan den utvikles?

1. Ved å bruke ens forestillingsevne og derved ’gå bak’ det øyet kan se.
2. Ved å anskueliggjøre det øyet ikke oppfatter.
3. Ved å forklare det på en såpass enkel måte at prinsippene blir oppfattet og forstått.
Det beste er vel en kombinasjon?

Her er en visuell fremstilling av hvordan nano lag på en kobbertråd vil se ut. Hensikten med å skape nano lag er å påvirke materie/stoff på en slik måte at det skapes plasma, med andre ord en samling av magrav felt. For å skape plasma energi, må materien altså påvirkes på en helt bestemt måte.  En metode er å bruke kaustisk soda. En annen måte er å bruke varme. Denne videoen viser hvordan dette gjøres.

Det hevdes at en kobbertråd som har lagt i kaustisk soda og blitt svart, har 40-50 tusen nano lag som gir opphav til slike felt.

tumblr_nu6anwnH3T1sig4o2o1_500
Nano lag animasjon

Når en kobberledning er nanobelagt, kan en ved hjelp av et multimeter sjekke om lagene er aktive. I tillegg får en et konkret bevis for at plasmateknologi er reellt. Illustrasjonen under er hentet fra Keshe Foundation Blueprint lesson 4.

test1
Er nanolagene på plass?

Keshe: ”Forstår du plasma, har du avslørt universets hemmeligheter”

Som nevnt i Keshes utrolige plasmarevolusjon del 1, består plasma av magnetiske felt og gravitasjonsfelt(magrav) som holder hverandre i gjensidig balanse og likevekt. Keshe forklarer i sin bok: ”The Universal Order of Creation Of Matters”(2), at plasma utgår fra den formdannende kraften eller intelligensen som ligger bak og styrer skapelse av alt som eksisterer samt at den virker ved hjelp av magrav felt. Keshes definisjon på plasma blir altså at det både danner og er en samling av magnetiske felt og gravitasjonsfelt. Siden disse ligger bak all materie, kan man derfor si at alt til syvende og sist er plasma(1). Det mest grunnleggende blir da magrav felt og ikke atomer, elektroner, mesoner, kvarker, etc. Som denne animasjonen viser, er disse feltene hele tiden i bevegelse. Feltet vi derfor variere i styrke og utbredelse.

tumblr_n6wfejlMVr1relaado1_400
Magrav felt som påvirker hverandre

Kort informasjonsvideo:

Hvordan skapes energi?

Som det fremgår både av animasjonen og videoen, er alle magravfelt som skapes i en reaktor i kontinuerlig bevegelse. Dette innebærer at  de justerer og flytter seg i forhold til hverandre. Dette kalles Keshes prinsipp for magrav posisjonering(2). Når dette skjer, skapes det energi. En kan kort si det slik: Energi skapes ved interaksjon mellom magrav felt. Dette er det samme prinsippet som gjør at himmellegemer i universet flytter seg, da alle har magrav felt som påvirker hverandre. De beveger seg som sagt ved at deres magrav felt justerer sin posisjon i forhold til hverandre. I Kids Knowledge Seeker Workshops, del 2 forklarer Keshe dette ved å vise hvordan magneter på tilsvarende måte virker på hverandre via deres magnetfelt. Flyttes en, tvinges de andre til å endre sin posisjon.

Magnets
Magneter som posisjonerer seg

Magrav teknologi kopierer derfor universets virkemåte. Som Keshe sier: “Det finnes ingen motorer i universet”. Dette prinsippet er også sentralt i Keshes romskipsteknologi, noe som vil bli tatt opp i en senere artikkel. I kosmos er det slik at dette som regel avgjøres av masse, altså vekt og ikke av størrelse(2). Mindre masse flytter seg når den påvirkes av en større.

Hvordan virker dette i praksis?

All materie som for eksempel de elektriske ledningene i ens hus eller leilighet, er allerede omgitt av magrav felt. En magrav reaktor (se artikkelen Garantert 3 enkle steg til fri energi), produserer utallige felt av varierende styrke og utbredelse som så genererer energi (j.fr forklaringen overfor).

Elektronvandring?

Fra fysikken er standard definisjonen på elektrisk strøm, en vandring av elektroner gjennom et strømførende/elektrisk ledende medium. Bak alt, til og med elektroner, ligger som sagt magrav felt og det er på dette nivå Keshes teknologi virker. Når magrav feltene til elektronene påvirkes, beveger de seg og strøm genereres. Som nevnt i Keshes utrolige plasmarevolusjon, del 1, kan brukeren påvirke dette med sin bevissthet.

Her er en kort videosnutt som forklarer:

Siden dette virker på magravnivå, spiller det ingen rolle om det er likestrøm, vekselstrøm, 110 eller 220 volt. Denne energioverføringen blir gradvis sterkere og sterkere etter hvert som feltene som er i uopphørlig bevegelse, påvirker hverandre. Dessuten blir de elektriske ledningene også gradvis nanobelagt.  Jo flere coiler magrav reaktoren består av, jo flere felt og jo mer energi skapes.

magrav spiraler
magrav spiraler

Da magrav interaksjon skaper energi som så kan overføres og anvendes, vil slike generatorer kunne erstatte alle de energikilder vi i dag bruker(3). Enkelt og genialt, ikke sant?
Kommentar: Dette viser seg å fungere i praksis. Lurer du fremdeles på hvorfor Keshe har vært utsatt for fire mordforsøk?

Den generasjonen Magrav reaktorer som nå bygges etter tegninger Keshe Foundation gav den 26. oktober, kobles til det eksisterende strømnettet. Den neste generasjonen av slike reaktorer vil bli trådløse. Sannsynligvis vil det være tilstrekkelig å plassere enheten i nærheten av det eksisterende el. anlegget slik at dette påvirkes.

Superleder

På grunn av økt motstand, blir en vanlig elektrisk kobberledning varmere og varmere jo mer strøm som sendes gjennom. Ved å legge nano lag på ledningen blir den en superleder, det vil si energiflyt uten motstand. Før Keshe lanserte sin oppdagelse kunne superledere kun skapes under ekstremt lav temperatur. Nå, for første gang, dannes en superleder ved romtemperatur.

Ikke plug and play

Som nevnt i artikkelen Hvordan lage din egen fri energi magrav reaktor på hele 30 KW, genererer reaktoren strøm veldig gradvis og til å begynne med må man gå meget forsiktig frem når det gjelder hvor mye nettet kan belastes. Som Frank Aune nevner i sin nyeste artikkel, vil nok dette også gjelde for de en bygger selv. Her er brukermanualen for ferdigkjøpte reaktorer.  En av grunnene til dette er at de elektriske ledningene i huset eller leiligheten din gradvis blir nanobelagt. Når dette har skjedd vil de få en utrolig ledningsevne. I tillegg vil de bli i stand til å lede strøm av forskjellig styrke. (Husk hva som har blitt nevnt om magrav felt av ulik styrke og utbredelse). Som det fremgår av bildet, blir hver enkel tråd nanobelagt selv om den er omgitt av isolasjon. Her er litt informasjon om dette.

Nano belagt kabel
Nano belagt kabel

Rotasjon

Alle objekter i universet dreier seg om sin egen akse og siden Keshes teknologi kopierer universets virkemåte, blir magrav reaktorer som skal virke sammen, konstruert slik at de roterer.

Torus

Torus er et annet eksempel på en samling av magrav felt som omgir alt levende. Dette en en dynamisk prosess av konstant, uopphørlig bevegelse slik det fremgår av denne animasjonen.

Torus
Torus

Etterord

Både denne artikkelen samt Keshes utrolige plasmateknologi, del 1, tar i stor grad opp det samme. Hensikten er å prøve å bidra til en grunnleggende forståelse av hva dette er, samt prinsippene for hvordan det fungerer. Hvorfor?
Det vil som sagt øke ens motivasjon og interesse for å ta denne nye, revolusjonerende teknologien i bruk og en vil lettere kunne forstå de ulike anvendelsesområdene :-)

Her er en grei oversikt:

Kilder

1. Knowledge Seeker Workshops Book 3 (M T Keshe Knowledge Seeker Workshops) Kindle Edition.
2. The Universal Order of Creation Of Matters.
3. How well does Keshe Magrav plasma energy unit work? http://pesn.com/2015/10/17/9602670_Question_how-well-does-Keshe-Magrav-plasma-unit-work
4. http://blueprint.keshefoundation.org/manual.php
5. http://www.keshefoundation.org/applications/materials/carbon-treated/75-atomic-carbon-treated-cables-and-wires-en

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

9 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Martin
Martin
Abonnent
8 år siden

Hei Terje, fra artikkelen din: “Når dette skjer, skapes det energi […] Energi skapes ved interaksjon mellom magrav felt.”

Ikke for å være pirkete men det skal helst hete “generere”, eller “transformere”, eller “tappe” energi, eller noe i den duren. Fordi det er rimelig bred enighet også innen alternativ vitenskap om at termodynamikkens lovverk gjelder uansett. Altså energien er der i utgangspunktet og Magrav teknologien går ut på å fremkalle den til noe brukandes for oss menneker.

Ellers takk for å sette ord og bilder på noe vi får håpe kan få menneskeheten ut av klørne til energimonopolene.

Martin
Martin
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Med å “skape energi” forstås lett å lage mer energi enn det som var der fra før i universet.

Med «The Universal Order of Creation Of Matters» forstår jeg at også materie blir til av noe som allerede var der fra før.

Uten å ha lest boka så går jeg ut fra Keshe selv ikke trasser imot termodynamikken. Og skape/create kan være et noe fleksibelt begrep til tider.

Bjørn
Bjørn
Anonym
8 år siden

Det jeg lurer på her Terje er om du har noen som helst utdanning innen fysikk? Hvis ikke, hvordan kan du i så fall være i stand til å uttale deg om avansert fysikk? Vet du hele tatt hva plasma er?

John Eiliv Rindøien
John Eiliv Rindøien
Abonnent
8 år siden

Endelig er det mulig å skjønne sammenhengen i f.eks Batteriladeren til John Bedini -(Radiant Charger) hvor man kan måle spenninger mellom plast-toppene på en blyakkumulator, og betong-gulvet i garasjen ! (plast-toppene befinner seg i det umiddelbare magravfeltet i nærheten av batteripolene,og magravfeltet, ved betong-gulvet vil ha et annet potensiale ! : i Norsk Elektroutdanning- har jeg aldri hørt om at man kan måle spenninger mellom plast, og betong !
Men dette har jeg selv målt, og bevitnet, så her er det flere som har mer å lære før de er utlært !
http://energenx.com
Jeg henger på videre, og takker for kjempebra Artikkel !!!!
Endelig er det tendenser til fremskritt i verdensbildet !!

Jokke Halvorsen
Jokke Halvorsen
Abonnent
8 år siden

Dette er så spennende at det er helt utrolig!! :D Kjempe bra artikler!

« Forrige artikkel

En snarvei på 3 steg til din egen Magrav-enhet

Neste artikkel »

En ny tid for alle

9
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x