Et synlig bevis på at Magrav plasmareaktoren endelig har kommet frem til Norge.
/

Test av Magrav Power Universal System hos Nyhetsspeilet.no

14.7K visninger
15 minutter lesetid
144

Keshe lovet levering av Magrav plasmareaktoren i desember etter en revidering av enhetene på fabrikkene. Jeg fikk den levert på nyttårsaften. Nyhetsspeilet har kjørt en test av enheten for å avdekke om denne produksjonsenheten leverer som lovet.

Omsider er Magrav plasmareaktoren her.
Omsider er Magrav plasmareaktoren her i Norge. Så får vi se hvordan den håndterer vårt særnorske strømnett med to “live” ledninger og ingen nøytral ledning.

Magrav-Power Universal System er altså fysisk kommet frem fra fabrikken i Italia frem til undertegnede i Norge.

Du som finner enheten interessant og mener den kan fungere slik Keshe har skissert det i sine utallige leksjoner, kan følge med fremover i denne artikkelen. Jeg vil oppdatere direkte i denne artikkelen fortløpende i ukene og månedene fremover med ny informasjon når det foreligger.

Ikke hørt om Magrav plasmareaktoren?

Se alle våre artikler om plasma på Nyhetsspeilet.

I videoen nedenfor ser man forfatter Cary Ellis intervjuer to teknikere med innsikt i plasmaenergi, John Carl Anderson fra USA og Vivek fra Singapore, forklarer på en lettfattelig måte hva Magrav-enheten gjør og hva plasmaenergi er.

Hele videoen er som en “Keshe plasma for nybegynnere” og kan være interessant å få med seg helt til slutten selv om den varer i 2 timer. Du ser også gjennom videoen det de hevder er en fungerende enhet og det tas frem eksempler på hvordan den fungerer i praksis hos folk som har bygd den og erfart dens effekt.

Om du er skeptisk eller usikker på teknologien så bør du se hele videoen, spesielt om du allerede har gjort deg opp en mening om enheten uten å ha prøvd den selv eller uten personlig å ha opplevd effekten av plasmaenergien på nært hold.

Bilder av produktet

Nedenfor ser du bilder med beskrivelser av den mottatte Magrav-Power Universal System plasmareaktoren.

Gjennomgangen av produktet

Jeg vil se om den reduserer strømforbruket i huset ved hjelp av enhetene som kobles til. Det vil si at enhetene går over til å benytte plasma som energi fremfor vanlig strøm. Dette måles ved at man ser på det månedlige strømforbruket i sikringsskapet. Jeg noterer ned daglig antall kWh forbrukt og sammenligner med foregående måned og året før som sammenligningsgrunnlag.

Plasmareaktoren fungerer på den måten at om du kobler til en elektrisk enhet som trekker 100W via strømskinnen du har koblet til Magrav-enheten, så vil den sende 400 – 600W tilbake i ledningsnettet i veggen. Se en forklaring på dette av John Carl Anderson (ca. 4 minutter).

Ut over å teste redusert strømforbruk så vil jeg samtidig vektlegge de andre egenskapene som den skal gi oss som går på endret bevissthet og påvirkning av omgivelsene. Akkurat dette er ikke målbart, men vil være en individuell opplevelse.

Vitenskapen inkluderer ikke åndsvitenskapen i sine beregninger ennå så den delen kan ikke “vitenskapelig” bevises, men jeg vil bruke de sansene jeg har for å se om den har noe “empatisk effekt” på de som befinner seg i nærheten av den. Keshe omtaler plasma som en energi som man kan interakte med og som eksisterer overalt i og rundt oss og overalt i universet. Jeg vil se hvordan den responderer på kjærlighet og intensjoner og om det kan føles noe effekt ut av dette over ukene og månedene som går.

Magrav-Power Universal System er enheten som er ment for bruk i hjemmet. Vi tester også Magrav-Power Car System for bil for å se om den vil gi inntil 70% besparelse på drivstofforbruket som Keshe har nevnt tidligere.

Dag 1 – 3: Ingen last

Jeg har i dag, onsdag den 6. januar 2016 kl 18:55 fått satt den i drift. Dermed starter tellingen av dag 1 av den 21 dagers innkjøringsperioden som trengs for at enheten skal bygge opp det nødvendige nanolaget på kobberledningene. Dette er for at de elektriske enhetene skal få strømmen de trenger via plasmaenergien i stedet for den ordinære elektriske strømmen.

Plasmareaktoren tilkoblet strømnettet med sin "guardian angel" på plass.
Plasmareaktoren tilkoblet strømnettet med sin “guardian angel” på plass.

Etter at den har stått på i tre timer så er enheten kald, lager ingen lyd, lukter ikke svidd og røykutvikling er ikke observert. Med andre ord, alt er som det skal så langt. Måleren viser et forbruk på 0 watt som er forventet ettersom intet er koblet til den de tre første dagene.

Førsteinntrykket visuelt sett er at den har noen flekker på utsiden av boksen som trolig er søl fra produksjonen. I tillegg synes jeg at ledningene i stikkontakten og pluggen var noe “rufsete” koblet. Det kan se ut til at hver enhet produseres for hånd og at det er potensialet for å finslipe utførelsen under produksjonen. Dette er mer estetisk så om innsiden er produsert riktig så har dette ingen betydning. Kontakten og støpselet må uansett byttes og da klipper du ledningen ren og monterer den riktig uten at noen av kobbertrådene stikker ut.

Ut over dette har enheten et fint ytre i en praktisk størrelse. Den veier rundt 1 kg og når jeg rister på den så kjenner jeg hvordan vibrasjonene gjenspeiler hva jeg forventer av vibrasjonene fra tre kobberspiraler som skal befinne seg på innsiden.

Jeg kommer ikke til å åpne den opp for å se på innsiden da “lokkene” på plastikken i enheten er limt og medfører at jeg må bryte den opp. Jeg regnet med at noen andre vil gjennomføre dette før eller siden og legge ut dette på internett slik at vi får sett hvordan den ser ut på innsiden. Som du ser i tre av bildene ovenfor så er det nå en person i Japan som har åpnet opp enheten slik at vi fikk sett enheten på innsiden. Det vi ser er at den er som forventet og er konstruert slik Keshe beskriver hvordan Magrav-enheten skal produseres.

Dag 2 – Måle spenning med multimeter

Etter å ha fått god hjelp av en meget kompetent herremann til å benytte et multimeter så kunne jeg måle den presise spenningen på stikkontaktene. Den medfølgende fasemåleren var ment å ha et blinkende lys når jeg puttet den inn i stikkontakten, men den ser ikke ut til å fungere. Jeg fikk den i allefall ikke til å blinke. Forøvrig så er det vanskelig å se hvilket stikk som blinker hurtigst når forskjellene i spenningen er liten. Multimeteret fra Biltema til 129 kroner gir meg derimot presise tall.

Resultatet etter målingen hvor multimeteret ble satt til innstillingen VAC 600 (vri ett klikk til høyre) for å måle vekselspenning, var at det øvre hullet viste en spenning på 144 og det nedre hullet 155. Med andre ord er “live” ledning den nedre som da må matche Magrav-enhetens brune ledning. Mest vanlig er 114-118 på den ene og rundt 125 -127 på live, men det kan variere. For mitt hus er altså spenningen relativt høy.

Ettersom vi allerede er på dag to og jeg allerede hadde koblet inn enheten så snudde jeg støpselet på den slik at det skulle stemme med “live” ledningen. Forskjellen i spenningen er marginal så dette vil utgjøre lite, men en viss innvirkning vil det trolig ha på sluttresultatet.

I veiledningen står det at når Magrav-enheten først er koblet til så må den forbli påslått deretter. Det går nok på hvordan den bygger opp nanolaget på kobberkablene så at man koblet ut enheten for å snu støpselet som tar noen få sekunder burde ikke ha noe å si. Om strømmen til huset går som gjerne skjer innimellom så burde det også gå fint ut fra min forståelse.

Når det gjelder den manglende nøytrale ledningen som alle i Europa benytter, så er det å anta at det vil ha innvirkning på sluttresultatet for oss i Norge som har det gamle vekselstrømanlegget med to “live” kabler i stedet for en “live” og en “nøytral” kabel. Nye boliger skal derimot normalt sett være satt opp med Europeisk standard. Det finner du ut via elektrikeren eller ved å måle med multimeteret.

En løst estimert beregning av kapasiteten er gjort av Alex Michael som hevder at man i Norge vil få ut rundt 30% av ytelsen fra enheten på grunn av vår manglende nøytrale ledning. Om dette usikre estimatet stemmer så er det en betydelig reduksjon for hva enheten kan levere av energi.

Dag 4 – 7: 20W non-resistive last

Koblet inn 3 LED-pærer på 10 + 8 watt. Målt reelt forbruk på disse pærene er på 15W totalt.

Ut fra at Magrav-enheten sender strøm til lyspærene som kobles til så fungerer enheten. Med andre ord så har vi en fungerende Magrav Power Universal System-enhet. Hvis du stusser på denne konklusjonen så forklares dette på en god måte av John Carl Anderson på 2 minutter i denne videoen.

Dag 8 – 10: 100W non-resistive last

På dag 8 skal man koble til inntil 80W ekstra med non-resistive last. Dette må ikke være noe som lader et batteri (mobil, laptop, etc.) eller varmeovn, motorer med karbonbørster, gamle lyspærer, varmekolber etc. (intet som gløder).

Jeg koblet til en gammel stasjonær PC hvor jeg koblet ut DVD-rom, harddisk og skjermkort for å oppnå en stabil last på nøyaktig 85 watt. Ut fra at LED-pærene utgjør 15W tilsammen så ble det totalt nøyaktig 100W non-resistive belastning.

Energetisk sett er enheten veldig merkbare allerede på dag 8 hvor jeg kjenner hvordan den gir en fysisk opplevelse av at brystkasseregionen ønsker å utvide seg. Selve følelsen som oppleves er glede og ydmykhet. Personer som er sensitiv til energi og er vant med slike opplevelser vil forstå hva som menes. Andre som er ukjent til å føle energier vil ikke nødvendigvis forstå hva dette innebærer, men for å gjøre det jordnært så oppleves det på samme måte som når ditt favorittlag scorer mål på en fotballkamp.

Spesielt påvirker den humøret i en positiv måte hos meg. Uten å tenke over det så uttrykte jeg mitt særdeles gode humør på dag 8 til en jeg pratet med uten å tenke over at det kunne være en påvirkning fra plasmaenergien. Det kunne selvsagt vært noe annet, men jeg var selv veldig overrasket over hvor glad jeg var og nevnte dette til mine omgivelser som er noe jeg sjelden gjør.

Fire andre personer jeg har plassert i nærheten av enheten opplever lignende effekt på sin måte.

Dag 11 – 17: 100W non-resistive last + 500W resistive last

Varmeovn (resistive load) inntil 500W kobles til. Jeg kjøpte en varmeovn på Biltema uten termostat som har innstillingen 500W og 1000W. Dermed sikrer jeg at ikke en termostat slår av ovnen uventet.

Ovnen slås på etter instruks i 10 minutter på 500W første dag i flere runder med 3-4 timers mellomrom. Den økes jevnt opp til maksimalt 60 minutter på dag 17.

Dag 18 – 21: 3600W non-resistive last + <2000W resistive last

Dag 18 – 21 kan ha “ubegrenset” med non-resistive last. Dvs. inntil 3600W non-resistive last + inntil 2000W resistive last. Varmeovn kan gradvis økes fra 500W og opp til 2000W over disse 4 dagene.

Magrav-enheten greide ikke å gå over 1200W under innkjøringsperioden hvor den burde håndtert 2000W. I all ærlighet kan vi si at Keshe var for ivrig ved lanseringen før jul og hastet ut produktet før fabrikken hadde gjort de nødvendige kvalitetskontrollene på både blueprints og fabrikkproduksjon samt at en større pilottest er alltid fornuftig å gjennomføre først. Spesielt i hans situasjon med en slikt grensesprengende og utestet teknologi.

Uansett så ble den til slutt satt i vanlig drift hvor det anbefales at man kjører den konstant med en belastning på 500 W.

Etter 3 uker med innkjøring

Bevissthetsmessig så føler jeg plasmaenergien tydelig når jeg fokuserer på den. Min opplevelse er at den hos meg toner ned tilstedeværelsen av egoet og utfyller tomrommet med en følelse av glede om man selv tillater dette. Jeg tror derimot at den bevissthetsmessige faktoren vil kunne oppleves unikt for hver enkelt person avhengig av hva man ønsker å oppnå, hva man selv tror og intensjoner man setter. Ut fra de energetiske opplevelsene så er den merkbart tilstede og har hatt en positiv innvirkning. Hva den eventuelt videre medfører over lengre tid gjenstår å se.

Sammenlignet med januar for 1 og 2 år siden så er det en 11% reduksjon i forbrukt strøm. Dette er derimot et usikkert tall og må bli større for å konkludere med at den gir en effektiv reduksjon på strømforbruket.
Sammenlignet med januar for 1 og 2 år siden så er det en 11% reduksjon i forbrukt strøm. Dette er derimot et usikkert tall og må bli større for å konkludere med at den gir en effektiv reduksjon på strømforbruket.

Strømmessig så har den ikke gjort bemerkelsesverdige utslag under de tre innkjøringsukene, men jeg har et ganske stort hus med hundrevis av meter med ledninger så nanocoatingen kan ta opptil 8 måneder pga. dette.

Jeg har hatt den på innkjøring i 3 uker i januar og den er satt i vanlig drift i februar. Hvis jeg sammenligner med forbrukt strøm i januar 2015 og januar 2014 som hadde tilnærmet likt forbruk, så er det en reduksjon på 11% i januar 2016.

Derimot er det er såpass mange variabler i regnestykket at dette ikke er noe sikkert tall. Vi får se videre utover mot våren hvilke tall man får sammenlignet med samme måneder tidligere år.

Etter 3 måneder

Januar så ut til å gi en reduksjon på 11% og februar på 7,5%, mens mars måned viser en oppgang i strømforbruket på 8,5%. Med andre ord kan jeg ikke si at enhetene gir noe synlig reduksjon i forbrukt elektrisitet så langt. Etter 3 måneder burde jeg observert en motsatt trend.

Ut fra hva Veterans Today rapporterer om bakgrunnen til Keshe og min egen vurdering av plasmateknologien så er min vurdering fremdeles at han genuint ønsker en bedre verden for oss alle uten å ha en skjult intensjon om å gjøre seg selv rik på veien. Han har vært utsatt for litt for mange drapsforsøk til at det kan stemme.

Jeg anbefaler å lese hele artikkelen om Keshe på VeteransToday: VT Science: Free Energy, Scams Cults and the New World Order

Andre der ute, selv skeptikere opplever allikevel en strømbesparende effekt fra enheten, men hva det ser ut til er at noen av de som kjører Magrav i et begrenset miljø kan se en effekt, men i et fullskala miljø (vanlig husstand) så ser det ut til at den trenger lang tid på nanocoating for hele huset. 8 måneder sies det. Jeg vil derfor rapportere tilbake igjen om rundt 5 måneder om situasjonen da.

Det har gått såpass lang tid siden lanseringen at vi burde sett mange flere eksempler på at Magrav-enhetene er det vi har ventet på. Fremdeles er de gode eksemplene bare en håndfull der ute samtidig som noen kanskje også overvurderer Magrav-enheten i visse tilfeller og gir den mer kreditt enn hva den leverer pr. i dag. Det er de harde fakta enten vi liker det eller ei.

Plasma og teknologien er definitivt veien å gå. Keshe er autentisk i sitt arbeide og ønsker fred verden over slik de fleste av oss gjør. Allikevel er det er på tide at vi stikker fingeren i jorda og anerkjenner at Magrav-enheten definitivt ikke leverer som annonsert – ennå.

Hva som ligger bak dette er usikkert. I praksis så ser det ut til at vi må vente litt lengre før plasma kan gi menneskeheten et guddommelig løft. Kanskje vil det komme fra Russland. Bare høyere makter har den hele og fulle oversikten.

Leverer Magrav Power Universal System som den skal etter 3 måneder i drift? Nei. Vil del levere som annonsert etter 8 måneder? Vi får se.

I mine øyne er det viktig at det ikke må være “farlig” å si at Magrav-enheten kanskje allikevel ikke leverer som forventet og at man da automatisk blir plassert sammen med de “ikke-troende” og snudd ryggen til. Det er ikke lengre “oss” og “dem”, men “vi”. We AM. Sannheten og de faktiske forholdene er det viktigste å få frem. Åpen dialog og aksept er vesentlig i prosessen for å skape noe positivt i fellesskap. Ekskluderer man hverandre så lever man fremdeles i den gamle dualistiske verden som er på vei ut. Jeg håper derimot av hele mitt hjerte at vi til høsten kan si at “det tok sannelig mye lengre tid enn vi alle forventet, men nå fungerer den riktig så bra”. Intet ville gledet meg mer enn om den eneste ufordrende faktoren er tid.

Bevissthetsmessig sett så er plasmaenergien til stede og er merkbar. Jeg personlig merket den godt de første 2-3 ukene og jeg føler den har påvirket meg positivt. For de sovende massene så er derimot ikke dette i nærheten av å være triggeren som vil vekke opp befolkningen verden over. Du kan bygge din egen Magrav for under 1500 kroner i deler og opplev plasmaens energier selv, men men det er en tidkrevende prosess som ikke gir uttelling. For å spare en måneds arbeid kan du kjøpe Magrav-enheten fra fabrikken til rundt kr 10.000,-. Så langt i testen er den definitivt ikke verdt pengene.

Etter et Iliukaråd

For de av dere som har tro på eksistensen av høyere bevisstheter, så ble det avholdt et Iliuka-råd hos meg 19. mai. To av oss tilstede stilte noen spørsmål angående Magrav-enhetene til Keshe. Leif Havik kanaliserer via dyp trance ånden Iliuka som trer inn i hans kropp. Det ligger transkript fra kanaliseringer siden 2004 på Iliuka.no. Det er avholdt rundt 650 råd så langt.

Ånden Iliuka svarer utfyllende på alle slags spørsmål umiddelbart de er stilt, gjerne før spørsmålsstiller har stilt ferdig sitt spørsmålet. Han er i mine øyne og trolig mange tusen andre nordmenns øyne, en autentisk kilde direkte fra høyere frekvenser. Om du ikke føler dette troverdig så kan du bare se bort fra dette avsnittet.

Her følger avskriften fra de relevante spørsmålene som ble stilt rundt Magrav-enhetene:

Frank: Hva er det som gjør at magrav reaktorene ikke fungerer som de skal energimessig?

Iliuka: Vi ser, noget vil der skapes til ny informasjon for at utøke den kraft der er. Noget vi nu ser så er der lik at der må forhøyes og fortykkes i hva der tales ledningers dimensjoner. Så vil der og påvirkes i hva den ser nye pulsasjoner av moder jords magnetofelter, for nu under denne tid så vil den og erfare hvorledes moder jord forbereder sine omstøtelser av sine polare akser. Kono Ekatah.

Frank: Hva kan du si om den bevissthetsmessige påvirkning fra plasmaenergien i Magrav-enhetene?

Iliuka: Vi ser, alt i den tro der vokser så vil der påvirkes, dog under tvilens slør vil der og tilbakeholdes noget for der er i pulsasjoner den må tenke, alt er der dog frekvenser. Således er der noget den alt er bekannt med, det vet den. Kono Ekatah.

B: Kan du si noe om funksjonaliteten til min plasma magrav og plasma kube som jeg har laget?

Iliuka: Vi ser den kube vil fungere bedre. B: Den vil fungere bedre enn den andre? Iluka: Det er korrekt.

B: Hva er det som mangler på den magraven?

Iliuka: Det er posisjonenes forendringer på din jord nu. således vil den se at der er ytre påvirkninger av instabiliteter for magnetofrekvenser. Dernest vil den se at der kommer nye momenter av informasjoner så vil der bringes en bedre kvalitet og så vil der fungere. Kono Ekatah.

B: Kan du si litt om intensjonens rolle i produksjon av plasma-enheter?

Iliuka: Der er at skape en større bevissthet om at forlate den fossile enhet og at se at der finnes alt energier ikring i hele kosmos der kan skape tilfredsheter for alle livsvesener på sin jord og generere energier der ei behøver at være mynteverdier for. Kono Ekatah

Testperioden

Testen fortsetter over de kommende månedene. Å ingangsette løsningen kan ta fra 3 uker til 8 måneder avhengig av størrelsen på huset og antall meter med kobberledninger som må nanobelegges. Større hus kan altså ta godt over et halvt år. Mitt hus inngår i sistnevnte kategori så testen vil pågå frem til høsten.

Endelig konklusjon etter 10 måneder i drift

Det lengste perioden nanocoatingen skal ta før den er fullstendig på plass ifølge Keshe Foundation er 8 måneder. I de 10 månedene jeg nå har testet enhetene er ingen strøm- eller drivstoffbesparelser registrert overhode ut fra grundig test av tre separate fabrikkproduserte enheter. Fri energi er mulig, men du må se etter andre løsninger enn Keshe og hans Magrav-løsninger. Styr unna Magrav-enhetene hvis du ikke ønsker å skuffe deg selv eller havne inn på en sti med blind tro og villede deg selv og andre i ønsket om å oppnå fri energi for deg selv og resten av verden. Dette er dessverre de harde fakta ett år etter Keshe sin lansering av Magrav-enhetene. Om noen sier noe annet så lever de i fornektelse, dog med gode intensjoner.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

144 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Marius
Marius
Anonym
6 år siden

Regner med det var bortkasta penger siden dette ikke er skrevet mer om.

stale
stale
Abonnent
Svar til  Frank
4 år siden

Morsomt ! Er det mulig ? HA. HA ! Og pengene uteblir vel også ?

Hermis
Hermis
Abonnent
7 år siden
Bernt
Bernt
Abonnent
7 år siden

Keshe .Som forventet( fra min side) Men Tewari Reactionless Generator . Et svar på fri energi. – Men også cold fusion. Nordmenn og svensker er med.

stale
stale
Abonnent
Svar til  Bernt
7 år siden

Jeg har store problemer med å akseptere fri energi . Noe må omdannes. Hva er det som omdannes ?

Det finnes mange prosjekter på youtube som “ser ut til å virke”, de har alle det til felles at ingen er, eller blir kommersialisert.

Bernt
Bernt
Abonnent
Svar til  stale
7 år siden

“Fri energi” er en realitet. For de som er interessert i å forstå dette nærmere så er det mye teori og informasjon.” Cold fusion ” – sök opp Sindre Zeiner- Gundersen, Svein Olafsson, Svein Holmlid. (eksempelvis).

Paramahamsa Tewari har fått laget og testet en generator. Han har jobbet i årtier og utgitt mye teori og info.

For å bli kvitt det gjennom korrupte system som rir Norge og resten av verden som en mare – så vil “fri energi ” väre et vesentlig bidrag. Regner med at dette kommer til å gå hånd i hånd. ( Keshe er sikkert også inne på noe, men han er en – for meg uforståelig pratemaker) Bernt.

Ståle
Ståle
Abonnent
Svar til  Bernt
7 år siden

Ditt innlegg er lest, men ikke forstått.

Bernt
Bernt
Abonnent
Svar til  Ståle
7 år siden

Ståle, vi kan ikke forstå for hverandre. Du må bruke (kanskje mye) energi på å sette deg inn i “fri energi”. (hvis du er særlig interessert) . Hvis ikke- ta andres budskap: “fri energi” kommer snart- da med betydelige samfunnsforandringer, og godt er det.

Stale
Stale
Abonnent
7 år siden

Ok, Frank Aune, da er det endelig på tide å få pengene refundert.

Jeg ser frem til å få høre Keshe sine nano coatede plasma unnskyldninger, for å ikke sende pengene i retur.

NS, skylder leserne noe morsomt, nå før jul.

“Keshes julehefte”

Robonez
Robonez
Abonnent
Svar til  Frank
7 år siden

No shit! :) :) :)

sjarl
sjarl
Abonnent
7 år siden

Video under viser en off-grid magrav enhet. Noen som vet mer om dette i forumet?

https://www.youtube.com/watch?v=VO7ATQtU_hg

Det nye jeg ser fra tidligere er at enheten er forbundet til jord.

sjarl
sjarl
Abonnent
7 år siden

Ser ut til Keshe ikke har gitt opp og har utviklet et off-gridd system.
https://www.youtube.com/watch?v=oWb7U-XzZTI

Noen i Canada har heller ikke gitt opp:
https://www.youtube.com/watch?v=t4KNLbSpPfA

Så gjenstår at å vise at det faktisk fungerer

fredrik
fredrik
Abonnent
Svar til  sjarl
7 år siden
ståle
ståle
Abonnent
8 år siden

EU har nå en serie CE merkede svindelprodukter. Gratulerer EU ! Ikke rart at england meldte seg ut av EU. Jeg vet ikke hva dette forteller mest om: EU-Keshe eller at majoriteten av engelskmenn er smartere og mere utålmodig enn resten av europerne ??? Huff ! Dette lover ikke godt !

Maarit M.Hanssen
Forfatter
8 år siden

Jostein, det er alltid svindel. Det er alltid 60 Hz i boksen og made in Kina.

Jostein
Jostein
Abonnent
8 år siden

Hurra! Endelig er den her; OFF-GRID MAGRAV! Altså en plasma-boks man ikke trenger å koble til strømnettet for å fungere. Kun ren og fri plasmaenergi.

https://store.keshefoundation.org/store/product/magravs_power_generator/

Boksen gir deg 3 KW og koster kun kr 17.000,-.

Er dette det endelige, håndfaste beviset på Keshes teknologi? Eller det definitive beviset på at det hele er en økonomisk motivert svindeloperasjon?

stale
stale
Abonnent
8 år siden

Morsomt med NS ! Her er hard fact vedrørende electrolyse og HHO generatorer etc.

Nydelig debunk !

Når matte kan brukes som bevis, så er det king kong.

Sigurd Mellqvist
Sigurd Mellqvist
Abonnent
Svar til  stale
8 år siden

Fikk du med deg siste episode av Game of thrones? Tyrion og Vary diskuterer med en dame i rødt.

“I guess It’s hard for a fanatic to admit a mistake, isn’t that the hole point of being a fanatic? You’re always right!” :)

God wills it!
Allahu akbar!

And so fort and so on…

johnny
johnny
Anonym
8 år siden

Her er ett eksempel på “fri energi”, du må fortsatt skaffe nye karbonstenger, men ellers trenger du bare vann.

————————————————————————————————-

Santilli HHO 36v DC 40-50 amps no/none/zero electrolysis catalyst Pure-Water plasma HHO generation

Sigurd Mellqvist
Sigurd Mellqvist
Abonnent
Svar til  johnny
8 år siden

Nei Johnny, dette er ikke fri energi, når du bruker mer energi enn hva du får tilbake går du i minus og er så langt fra “fri energi” som du kan komme.

Hvis EROEI faller under 1 er det et tapsprosjekt. (Energy Return On Energy Invested), noe dette er.

Fri energi? gravity light, men det krever muskelmasse for å heve loddet ergo ikke helt fri energi. Solcellepanel er fri energi etter 2-3 år.

ståle
ståle
Abonnent
8 år siden

Ok, det står noe respekt av forsøket.

Forstår ikke helt hvorfor det var nødvendig med innkjøp av flere enheterfor å avsløre det hele ?

Nå oppfordrer jeg NS til å returnere enhetene og prøve å få pengene igjen. Husk at det som verden vil ha er brød og sirkus.

NS er full av gravalvorlige nyheter og vi lesere fortjener en morsom historie, som en aveksling til det alvorlige. La oss alle le når Keshe kommer med sine plasma unnskyldninger for å ikke returnere penger eller å ta i mot retur.

Et av problemene blir vel at produktene blir sendt i retur og at ingen penger kommer. Noe som passer Keshe perfekt, da han kan selge samme greia til annen kunde.

Hvis vi slår opp på wiki: plasma:
https://en.wikipedia.org/wiki/Plasma_%28physics%29

Så finner vi mange nye og ukjente ord og teorier som ligger bak plasma. Her ligger det mye fremtidig butikk for Keshe og andre.

Likevel vil jeg ikke avise ordet plasma, i forbindelse med flytende metaler/kvikksølv som snurrer clockwise og anti clokwise og dermed opphever tyngdekraft.

Derfor må NS fortsette sin utrettelige kamp for speil av teorier og nyheter.

Lykke til !

johnny
johnny
Anonym
Svar til  ståle
8 år siden

Plasma fungerer. Keshe har den ikke. Keshe er en klassisk “moving target” scammer.

Fredrik
Fredrik
Anonym
Svar til  Frank
8 år siden

hva forventer du av de?

Jostein
Jostein
Abonnent
8 år siden

Keshes plasmateknologi er kommet for å bli. Vi vil høre om dette i flere år fremover, og de som leter vil ikke ha problemer med å finne stadig nye suksesshistorier knyttet til tvinnede kobbertråder og saltholdige vesker.

De som på død og liv vil se konkrete resultater, som for eksempel produksjon av energi, mat, blod, gull eller levitasjon og romreiser vil kanskje etter hvert gå lei, men vi andre som kan sanse de mer diffuse, ukvantifiserbare og åndelige effektene av plasmaen vil fortsatt ha troen.

Den indre, opplyste harmonien av å ha en Magrav durende i stua kan ikke undervurderes. Og blir ikke gressløken ekstra grønn og smakfull med en dusj av GANS? For ikke å snakke om helsepennen! Den er akkurat som å ha sin egen lille, hendige Snåsamann i lomma.. “Min gamle mor er allerede blitt bedre i kneet som hun forslo på glattholka i januar…” osv

Religioner og retninger innen alternativ medisin har blitt til på adskillig tynnere grunnlag enn dette.

Når stort sett alle i menigheten allerede abonnerer på det meste av konspirasjonsteorier.. unnskyld “sannhet”.. som sannhetssøkende flittig deler på FB og andre forum, så vil man også være i stand til å se at alle negative ytringer om Keshe og plasmaen er nok et bevis for at vi her virkelig er inne på noe. Slik motarbeidelse er alltid et sikkert tegn på at etablissementet skjelver i sine grunnvoller.

Da får det heller være at alle lovnader ikke viser seg å holde stikk, og at stadig nye produkter, møter, kurs og behandlinger legges ut med prislapper på tusenvis av euro. Organisasjonen er jo tross alt for global fred!

Så med andre ord; jeg anser MT Keshe som en dundrende suksess . og akkurat den mannen de fleste av dere fortjener.

johnny
johnny
Anonym
Svar til  Jostein
8 år siden

Vi venter fortsatt på resultatene, der folk får 30kw fri energi som påstått.

Robonez
Robonez
Abonnent
8 år siden

Tenk at så mange falt for dette våset!!!!! :D :D :D
Trist at Nyhetsspeilet lot seg lure og gikk så standhaftig inn for saken, denne siden som ellers er en spennende og interessant side, burde ha sett på denne åpenbare svindleren med noe mer kritiske øyne.

ståle
ståle
Abonnent
8 år siden

Ja, du har helt rett. Jeg tuller. Biltema plasmaen virket bare perfekt en kort tid. ” jeg antar at det fordi kobberlederne internt ikke har blitt nano coated godt nok, så de nå ikke er noen superleder lenger. ” Det merkeliger er at jeg trengte en stikkontakt fra dag en.

Jeg har også blitt lurt noen ganger. Husker da jeg var liten og trodde på julenissen. Ble ikke skuffet i det hele tatt, da jeg forstod at jeg allikevel ville få det jeg ønsket meg.

På et nettsted som nyhetsspeilet må det være lov til å lufte ulike remedier og teoretiske konspirasjoner. Jeg digger slikt.

Liker også fjellvett regelen som sier det er ingen skam å snu i tide.

En og annen gang, så kommer en innertier på NS og vi får et løft/oppvåkning. Ta saken med bankene og fedralreserve, etc.

Angrer på at jeg ikke kastet meg inn i diskusjonen når alt var ferskt. Trodde ikke Keshe kunne bli noen sak. DER TOK JEG FEIL.

ståle
ståle
Abonnent
8 år siden

Ja, Fredrik ! Hvilken skole har du gått på ? Hva er det du kan ?

Da jeg startet på mine studier, ja så var alt nytt og etter en tid så forsto jeg det nye. Tok eksamen. Nå har jeg klart å forstå Keshe : SVINDEL.

Hvis du ser på kommentare ovenfor, så er luften gått ut av ballongen. Ingen gidder å skrive noe mere. Saken er død for de som først begynte å kommentere. Gjelder begge sider.

Mange gremmes nok i dag.

Jeg lurer på om ikke jeg også skal starte en “Foundation/stiftelse på norsk” Tenker at hvis jeg selger buttons med ” Stop Keshe” så vil også jeg kunne tjene penger.

Kunne også selge buttons med “Stop Uri Geller” , men det toget er nok gått.

Lykke til Fredrik ! Jeg skriver ikke mere om Keshe.

Sigurd Mellqvist
Sigurd Mellqvist
Abonnent
Svar til  ståle
8 år siden

Et menneskelig paradoks, det er så uendelig mye lettere å lure folk enn å overbevise dem om at de har blitt lurt.

Men de fleste disiplene til Keshe har ingen utdannelse eller forståelse for grunnleggende regler innen elektro.

Verden vil bedras, det er ganske klart.

Som en liten digresjon, plasma kutter fra biltema som fungerer perfekt, du tuller? ;) og eneste grunnen til at de trenger 16A kurs er fordi kobberlederne intert ikke har blitt nano coated så de er ingen superleder. ;D

Ståle
Ståle
Abonnent
8 år siden

Mye interessant å lese på nyhetsspeilet.

Men dette med Keshe og hans Magrav svindel er en tragedige for troverdigheten til nyhetsspeilet. Huff-huff !

Jeg er elkraftekniker og har fagbrev for lav og høyspent og har drevet som elentreprenør i mange år.
Privat har jeg drevet med diverse elektronikk/styringer.

Jeg så noe av en youtube med Keshe og trodde ikke at noen var så naive at de kunne falle for en slik svindler.

De fleste her på forumet som skriver positivt om Keshe, burde heller starte med å tro på Nigeria brev.

Ikke sammenlign Keshe med Tesla, please ! Tesla svindlet ingen. Tesla omdannet mekanisk energi til elektrisk energi og han kopierte naturen ved å sende elektrisk energi, ledningsfritt fra sin sender/tower til sin mottaker. Les: Lyn.
Kort og greit: Som dagens radiobølger, bare at det var store menger elektrisk støm og høy spenning som han eksperiminterte med.

En trenger ingen utdannelse innen elkraft for å avsløre denne svindelen. Det er bare å tygge på ordene: Kraftverk. Strømmen kommer fra kraftverk. Hvor kommer kraften fra ? Vannfall-fossile brensler-kjærnekrefter, etc. For at keshe skal kunne trykke strøm gjennom ledninger som gir fler foldige kw, så må noe omdannes ? Blir lyset borte eller endrer sin farve når keshe reaktoren går ? Blir det kaldere i rommet ? Blir noe av luftens komponenter omdannet og blir til strøm ? Eller er det bare logikken til kjøperne som blir omdannet til underkastelse ?

johnny
johnny
Anonym
Svar til  Ståle
8 år siden

Det har gått mer enn nok tid nå. Nyhetsspeilet bør stille ansvarlig for sine uttalelser og dementere sine tidligere påstander om Keshes “oppfinnelser”, som det pr idag fortsatt ikke finnes noen som har greid å replikere, slik det er påstått.

Fredrik
Fredrik
Anonym
Svar til  Ståle
8 år siden

Hvor kommer kraften fra? Overalt.[…]så må noe omdannes? Nei, tiltrekkes. […]keshe reaktoren går? Nei og nei. Blir det kaldere i rommet? Nei. […]blir omdannet og gjort til strøm? Nei. […]omdannet til underkastelse? Nei.

ståle
ståle
Abonnent
Svar til  Fredrik
8 år siden

Ok, så kraften tiltrekkes ? Da skulle vel alt som kan gi kraft tiltrekkes magraven ? Dersom magraven ikke er fundamentert fast til et underlag, så skal den selv flytte seg mot den kraften den tiltrekker.

Noe den selvfølgelig ikke gjør.

Er det via magnetisme som kraften skal tiltrekkes, så er det enkelt og teste dette ved å holde jernholdige magnetiske gjenstander nær og/eller i bevegelse nær magraven. Da skulle den vel starte og virke eller ?

DING DONG ! Noe hjemme !

Eller kansje det er tankekraften som tiltrekkes fra kjøperne gjennom en kontoverføring til Keshe ?

Fredrik
Fredrik
Anonym
Svar til  ståle
8 år siden

Kraften tiltrekkes, et annet ord er plasmatiske felt. MaGrav er en forkortelse for magnetisk og gravitasjon felt. Ma er frastøtende felt Grav er tiltrekkende felt. Den svakere MaGrav tiltrekkes av den sterkere MaGrav og posisjonerer seg iforhold til hverandre basert på feltenes styrke. Se for deg nøytron, proton og elektron(atomsystem), eller jord, måne og sol(solsystem), osv o.l.. Og svar til to siste spørsmål er nei og nei.

ståle
ståle
Abonnent
Svar til  Fredrik
8 år siden

Oih oih ! Magnetiske og elektriske feltstyrker kan jo beregens.

De kan også lett måles.

Hvorfor er det ingen som kan legge fram noen målinger på disse plasma feltene som bringer kraft og deretter strøm?

Magneter posisjonerer seg også i forhold til hverandre og stabiliserer seg.
Et kompass stabiliserer seg i forhold til jordas kraftlinje felt Men det kommer ingen energi/strøm fra et kompass.

Men tar du en kraft og beveger magneter i forhold til en kobberledning, så får du en strøm.

Igjen hvor kommer kraften fra som skal genere strømmen fra dette plasmaet ?

DING DONG ! Ordet plasma minner meg om den tiden da ordet TURBO ble populært. Da ble også joggesko solgt under ordet TURBO.

Hva med bloplasma. Hvorfor kan ikke det benyttes i magraven ?

Videre, biltema selger plasma kuttere. Punker perfekt, men trenger en 16 amperes stikkontakt for å fungere. Etter Keshe sin teori, så burde den funke av seg selv.

Huff-Huff Fredrik ! Er det ikke på tide å innrømme at du har blitt lurt trill rundt ?
Jeg mener at alle som vil ha en bedre verden, må få sine teorier og remedier seriøst vurdert. Vi kan ikke ta sjansen på at nye “Teslaer” skal bli glemt eller undertrykt. Det har vi ikke råd eller tid til.

Men nå må nyhetsspeilet tenke på sin seriøse fremtid og innrømme at enn har blitt lurt og deretter legge bort hele greia. Alle kan bli lurt.

Se på noen av videoene med Keshe. Mannen tar en plastflaske med noen kobberbiter og prøver å måle en spenning. Videre snakker han, som om han har røkt sokkene sine eller har fått tak i noe gress som gjør han HØY på LAV.

Det gjelder bare å ha sterkt vilje og tro på noe bedre, så kan alle bli fanget av et håp.

Jeg tenker at mannen nå sitter i dubai og ler hele tiden mens kontoen vokser.

Han beste svar på at det ikke virker er: Kjøp 2 ! Ja, ikke sant kjøp flere !

Fredrik
Fredrik
Anonym
Svar til  ståle
8 år siden

Mange har gått på skole for å lære, og noe vi lærte var at det krevde innsats for å forstå noe nytt.
Interesserte kan lese kommentarer ovenfor og søke etter KesheFoundation osv. o.l. og da vil dere finne fram. God morgen.

johnny
johnny
Anonym
8 år siden

Noen som har greid å lage sin egen energi som Keshe har påstått?

« Forrige artikkel

Hvordan mestre mine følelser

Neste artikkel »

Spionbasen: Den ukjente historien om CIA og NSA i Norge

144
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x