/

Den perfekte meditasjon når du er frustrert og irritert: Fuck that!

1.6K visninger
1 minutt lesetid
4

Er du frustrert over hverdagens stress og all dritten som skjer i livet ditt? Her er den perfekte meditasjonen for deg. Prøv den! Du vil bli overrasket over hvor bra den fungerer.

Guidet meditasjon for å forløse frustrasjon og irritasjon

La denne guidede meditasjonen av Jason Headley skånsomt føre deg inn i en avslappet sinnstilstand av lykksalig passiv erkjennelse av din hverdag. Kanskje gjør akkurat denne helt spesielle meditasjonen nytten for deg? La Jasons beroligende stemme og velvalgte ord hjelpe deg ut av hverdagens stress og inn i en tilfredsstillende indre ro.

Prøv meditasjonen Fuck that. Jeg anbefaler at du slår på teksting slik at du får med deg alle de velvalgte guidende ordene.

Kilde: www.jasonheadley.com

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
2 år siden

Sett “Squid Game” på Netflix? Dumme folk skjønner seg ikke på at dette er en dokumentar! Ralph Smart bekrefter nevnte “med teskje”

“FUCK THAT!”

Bank sikkerhet
Bank sikkerhet
Anonym
2 år siden

Fuck that meditason :D
Good :D

Beathe
Beathe
Abonnent
8 år siden

Haha tror nok denne er blitt laget som en spøk, men men , den funker sikkert når alt annet feiler :-P Sånn ellers så vet jeg ikke hvor effektiv det er å programmere seg med enda tanker some “those bitches, assholes” osv. Var ikke meningen at vi skulle bort fra å tenke dirtt om andre? haha.. Men veldig morsomt da! Hadde ikke klart å sitte igjennom denne uten å le.. Og bare det i seg selv er jo medisin :-D

« Forrige artikkel

Menneskeheten er i ferd med å gjennomgå en utrolig revolusjon

Neste artikkel »

3 enkle steg til fri energi for deg

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x