//

Aprikoskjerner mot kreft

17111 visninger
1 minutt lesetid
97

Jason Vale fikk kreft så han begynte å forske på naturlige kurer og fant at aprikoskjerner kunne kurere kreft. Så han begynte å kurere seg med aprikoskjerner, og det virket utmerket. Problemene startet da han begynte å fortelle andre om kuren, og for å kalle det en «kur». Kurert ble han, men ikke kalle det kur. Amerikanske helsedirektoratet (FDA) fikk dømt ham, og han ble dømt til 5 år i fengsel!

«De vil ikke finne noen kur mot kreft i medisinen,  for kuren er allerede funnet«, sier Jason, «den er i maten og i aprokoskjerner osv«.

Ser du svindelen her. Denne fyren kurer sin egen kreft og hadde 40 000 fornøyde kunder som kjøpte aprikoskjerner og vitamin B-17, men det er et problem for Den Nye Verdensorden fordi de kun eksisterer for å beskytte mot konkurranse til Rockefeller Big Pharma interesser. Ledere av amerikanske FDA kommer vanligvis rett fra et Big Pharma selskap som skulle vært anklaget for massedrap med sine ‘medisiner’, dette skjer hele tiden!

Helsemyndighetene vil stenge en helsekost butikk som selger rå melk i USA, med våpen stenge den ned. Men de vil ikke stoppe Aspartam, et kjent neurotoksin, fra å bli blandet i tusenvis av produkter! Alt er en stor con jobb!

Våre helsemyndigheter fungerer for Big Pharma, se på Rockefeller støttet Folkehelseinstituttet, hvor Torvald Stoltenberg påstås det er aksjonær i Big Pharma, datteren – direktør Camilla Stoltenberg i FHI anbefaler myndighetene å kjøpe piller og vaksiner og hvilken lover som bør lages, og sønn Jens kjøper inn for milliarder for statens penger.

Spre ordet om disse og andre forbrytelser gjennom andre nettsteder som Facebook. Post linker til denne video og andre tråder på Facebook og Twitter og gjør det til ditt mål å få 2000 venner i år. Hvis alle som er våken får 2000 venner vi kan dekke alle 4 millioner nordmenn på Facebook med sannheten. 2011 er året når sannheten om alle ting kommer ut! Stå på! Så fort som mulig!

Trykk på «Del artikkelen med andre» under artikkelen, og send linken til den rett til din facebook vegg.

Jason Vale om sin kamp mot 100% dødelig kreft

Jason Vale fikk mye problemer for å selge aprikoskjerner

Jason Vale løstatt fra fengsel, etter 5 år, for å selge aprikoskjerner

Aprikos Kjerner for å Behandle og Forhindre Kreft
http://www.gaia-health.com/articles/000026-Laetril-Amygdalin-B17.shtml

Jason Vale sine web addresser
http://www.apricotsfromgod.info/jvale/
http://www.youtube.com/user/jsvale

Illuminatet ønsker flest mulig død, på ALLE slags mulig måter. Snarest mulig.

Kilde: Riksavisen.no

Abonnere
Varsle om
guest

97 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
ajoar
ajoar
12 år siden

I den ene videoen sier en lege at Amerikanske helsemyndigheter har undersøkt effekten av aprikoskjerner mot kreft, og at den undersøkelsen viste ingen effekt på kreft. En undersøkelse er altfor lite som referanse for å kategorisk avvise en eventuell effekt, samt at kreft er så mangt, mht utviklingsstadier og årsak. Finnes det andre undersøkelser som støtter opp om dette? Nyttig om det var Europeiske eller Asiatiske undersøkelser på området.

Hadde også vært svært interessant om forfatteren av denne artikkelen kunne legge ut referanser til undersøkelser som viser konkret effekt av aprikoskjerner mot kreft, og hva slags kreftformer det evt. har effekt på. Teamet er interessant, og blir enda mer interessant hvis en kan underbygge med gode kilder.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  ajoar

«Ingen effekt» betyr her god effekt, og mye bedre effekt enn Prozac på deprimerte, hvor man på sikt blir uhelbredelig narkoman.

JAG
JAG
6 år siden
Svar til  kjell108

Flere dør av kreftbehandlingen enn av selve kreften.

ajoar
ajoar
12 år siden
Svar til  ajoar

Jeg ønsker ikke å gå inn i diskusjonen om hvem som er «bad guys» når det gjelder f.eks B17. Jeg ønsker heller å fokusere på de som virkelig arbeider for å frembringe medisinske resultater.
Linken jeg viser til er en Video hvor 3 leger intervjues, og forteller deres erfaringer og tilnærminsmåte i forhold til behandling av kreft. Det som styrker det de sier, er at B17 ikke blir fremhevet som et «mirakelvitamin» , men satt sammen med andre næringstoffer inkludert i en mer helsefremmende diett kan dette i sum gi svært gode effekter på krefttilstander. I intervjuet blir det også fremhevet at statistikk/erfaring/behandlingsresultater vil bli presentert i fremtiden, dette for at behandlingen skal blir mer kjent.

Anbefaler å se hele intervjuet, det er lagt ut i 4 deler.

http://www.youtube.com/watch?v=ON1CUSJjZL0&feature=PlayList&p=6949F8E7D3D843AC&index=0&playnext=1

ajoar
ajoar
12 år siden
Svar til  ajoar

Litt på sidelinjen, men for også å illustrere at også forskere innenfor det ordinære akademiske miljø for lov å presentere forskning som viser god effekt av ascorbinsyre (Vit C) i kreftbehandling, presentert av Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America.

http://www.pnas.org/content/105/32/11105.abstract

ateisten
ateisten
12 år siden
Svar til  ajoar

i klippet på fox news sier journalisten at svulsten hans fortsatte og vokse, hvor jason mente det var pga han ikke fikk spist disse aprikos kjernene.
Finnes det noe informasjon på han i dag? hvordan er status osv?

Og dette med cyanid, bare en tanke som slo meg kan det være at det er selve cyanid mengden som dreper kreft cellene?
Noen som har troverdig info rundt dette vennligst legg igjen en kommentar

Thunderdahl
Thunderdahl
12 år siden

Flott artikkel, Alle bør plante sitt eget aprikos tre, da det er forbudt å selge aprikoskjerner i Norge.

RawKuz
RawKuz
12 år siden
Svar til  Thunderdahl

Norge er et molboland. Det som kan gjlres, er å kjøpe «hudkrem/shampoo/dagkrem» som inneholder ren aprikosolje. Kan ikke klassifiseres som mat, men er godkjent som velvære produkt.
http://kinsarvik.no/VarevisningDetalj.aspx?varekode=5708636659849&hkat=4&kat=29&grp=1

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Thunderdahl

Er «olje» her noe man blande inn i mat?

Jeg oppfatter faktum «Rockefeller støttet Folkehelseinstituttet» fra Tor Karlstad – med bildebevis, hvor teksten er godt leselig, hvor hvem som helst som tviler på foto kan reise til Oslo, oppsøke Folkehelseinstituttet hvor å sjekke med egne øyne hva illuminati driver på med Norge – som like mye verd som hele tråden om Chemtrails. Tor Karlstad gjør en fantastisk jobb. Resten av innledning er eksemplarisk stoff, nyttig for enhver, enten det er leger eller skeptikere som er blitt kreftsyke.

RawKuz
RawKuz
12 år siden
Svar til  kjell108

Ren aprikosolje kan du bruke som dressing, men egner seg nok aller best i en Smoothie.

Gerd
Gerd
6 år siden
Svar til  Thunderdahl

De kan kjøpes hos Gunns helsekost i Tøckfors

Ulven
Ulven
12 år siden

Så «noen» norske maktmennesker har vært så forekommende overfor de mørke globalist-makter (les: Rockefeller) at de har forbudt APRIKOS-kjerner?!

Det var sannelig frekt. La meg tenke litt høyt: Begrunnelsen for å forby aprikos-kjerner er at de er «farlige for folkehelsen» (mao. at forbudet er «for vårt eget beste» – også uttrykt som «av hensyn til vår nasjonale sikkerhet»).

Litt mer høyttenkning: Kan det tenkes at FORBUDET MOT HAMP (nevnt i Armin B-artikkel her på Speilet) ble innført samtidig med forbudet mot aprikoskjerner.

Jeg vil anta at noen av de norske maktmenneskene Gudmund Harlem (pappa til Gro Harlem Brundtland), Thorvald Stoltenberg (pappan til Jensemann) og Jens Chr. Hauge har hatt minst en finger med i spillet i innføringen av disse folkesvikerske forbudene.

Siden dette dreier seg om norsk lov (forbud må som kjent ha hjemmel i en eller annen lov) må det finnes offentlig dokumentasjon, som bl.a. tidfester innføringen av forbudene. Noen som vet noe om dette?

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden

Aprikoskjerner er forbudt fordi de inneholder bittesmå mengder Cyanid.? Mens det er helt greit at alle deodoranter inneholder små mengder aluminium?

Peter
Peter
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Så er det vitterlig nok en forskjell på aluminium og cyanid.
Dere stoler blindt på ubegrunnede, publiserte artikler fordi de er negative; mens positive artkler skrevet av folk som faktisk har drevet systematiserte undersøkelser er onde og fæle; en del av statens overmakt og ondskap. Si meg: hvordan klarer dere å leve med et slikt negativt verdenssyn?

http://www.tidsskriftet.no/index.php?vp_id=4458

Hans Gaarder
Skribent
12 år siden

På forbrukerorganisasjonen Fritt Helsevalg sine nettsider (http://www.fritthelsevalg.org/) er det en del informasjon om aprikoskjerner, og virkningen av dette for bl.a. å forebygge og kurere kreft.

Den «tekniske» definisjonen av virkestoffet i aprikoskjerner er amygdalin/Vitamin B17 (i aprikoskjerner) og laetril (konsentrert dose for kreftbehandling).

Ved å søke på «B17» i søkefeltet øverst til høyre på fritthelsevalg.org kommer bl.a. denne fyldige artikkelen opp: «Vitamin B17 og kreftbehandling»

Tidligere kunne aprikoskjerner bestilles pr. post fra http://www.caredirect.se/ (Denne nettsiden ligger på .se-domene – mao. i Sverige – fordi at norske myndigheter er blant de verste i verden med å hindre egen befolkning tilgang på naturmidler og naturlige kosttilskudd…).

Nå selges der ikke lenger rå aprikoskjerner, men konsentrert aprikoskjerne-virkestoff i kapsler ved navn «Hunza». Dette kan bestilles herfra:
http://www.caredirect.eu/supplements/vitamins/hunza-vitamin-b17-capsules
Men prisen for «Hunza» er nå vesentlig høyere enn den var for få år siden.

Av Fritt Helsevalgs nettsider fremgår det også at Mattilsynet har gått ut og advart (sic) mot å spise aprikoskjerner…: http://www.fritthelsevalg.org/htmlsite/resultdet.asp?id=451&type=2

Det er bare å se det i øynene at de fire offentlige organene Folkehelseinstittuttet/Statens Legemiddelverk/Mattilsynet/Statens Strålevern har det til felles at de i altfor stor grad arbeider imot vanlige forbrukeres interesser ved at de i stillhet og i åpenhet iverksetter og viderefører den mørke globalist-agendaen som bl.a. har gradvis nedbrytning av folkets helse som formål.

kjell108
kjell108
12 år siden

Armin, mandler inneholder også cyanid.

«… har gradvis nedbrytning av folkets helse som formål»
Jeg synes man bør holde seg til en mere nøytral formulering som

– Hva legene tilbyr er piller for symptomene. De med livslangt behov for medisin på resept er de beste kundene. Legemiddelfabrikantene ønsker at naturmedisin skal vekk fra hyllene, spesielt den naturmedisinen som alle vi ha. Leger flest mener vitaminer er tøv, med mindre folk allerede er syk (korriger meg om dette er feil)

Monica Waade
Skribent
12 år siden
Svar til  kjell108

Hysj hysj Rom, jeg og hunden min elsker mandler som nesten daglig snacks og hjemmelaget marsipan til jul, så nå må du ikke gjøre det sånn at det blir forbudt å spise mandler også i denne siste Sovjetstaten.

Equalitor
Equalitor
12 år siden
Svar til  kjell108

«Three almonds a day keeps cancer away» -Edgar Cayce.

Begge disse og flere kilder inneholder cyanid i tillegg til benzaldehyd, men det er i et meget sterkt molekyl som bare blir sluppet fri i nærheten av kreftceller fordi disse utskiller et spesielt stoff.
Et utmerket dokument med undersøkelser og forklaring via bilde:
http://www.varsleren.com/Guideb17norsk.htm

Gaarder’s nest øverste link virket ikke, men man kan gå indirekte igjennom nederste link.

I dyreparker har man observert når frukt blir gitt til aper født i fangenskap, og hva spiser de så først? Frø og kjerner. Herregud, ring mattilsynet og få sperra inn disse frivillige selvmorderne da! Når de har mindre IQ enn mennesker så sier det seg selv, eller?

Må legges til at MMS også bør brukes av de med kreft, og nok av alle omegaoljer med beste kvalitet. Norske RatFishOil f.eks er godt mot alt.

kalinkamaen
kalinkamaen
12 år siden

Folkens!! Det er lov å importere Aprikoskjerner til eget bruk.. Jeg har importert det inn mange ganger.

Kali

Equalitor
Equalitor
12 år siden
Svar til  kalinkamaen

Utrolig gode nyheter!
Men som påpekt av noen andre så har vel prisen skutt i været? Og jeg tror ikke vi har de rette forhold for aprikostrær, men jeg er ikke sikker. Det jeg vet er at frukter vi har i Norden også kan gi oss våre tiltrengte doser, som særlig plommer. Spiste så mange plommer og kjerner hver dag i sommer som jeg gidda hente fra hagen, og fikk aldri overdose.

«Apricot and peach seeds contain about 2% of vitamin B17 by weight. The seeds of apple, prunes, plums, cherries and nectarines are equally rich in B17. Other sources of vitamin B17 are millet, buckwheat, macadamia nuts, bamboo shoots, mung beans, lima beans, butter beans and cassava. There is no B17 in westernised citrus fruit seeds.»
http://www.rejoiceinlife.com/recipes/vitaminB17.php

Ulven
Ulven
12 år siden

Det selges aprikoser i løs vekt i Norge, særlig i innvandrerbutikker.

8 stk. ferske aprikoser koster ca. 12 kr. (prøvde idag). Aprikoskjøttet smaker delicious (bedre enn plommer). Innerst er det som en nøtt med et skall.

Skallet kan knekkes med en hammer eller en nøtteknekker, og innerst er det en kjerne som ser ut som en mandel, som smaker litt bittert (sikkert et tegn på at den er sunn).

greenbeam528
12 år siden
Svar til  Ulven

D er skallet som er bittert, om du skolder de er d enkelt å fjerne.

MortenB
MortenB
12 år siden
Svar til  greenbeam528

Men, det er vel det bitre som er B17 ??

thunderost
thunderost
12 år siden
Svar til  Ulven

e det den inni der som e bitter man ska et? kor mang i uka? og d e for å forhindre kreft? lett at æ ska på asia sjappe å kjøp mæ d da ja.

greenbeam528
12 år siden

Bare å kjøpe aprikos, spise den, knekke ut kjernen å spise den, smaker utmerket!
Meget godt som strø på iskrem, knus noen kjerner å strø over iskremen = rett til
himmels ;) et par jordbær på toppen = gastronomisk nirvana :)
aprikos får du i mange butikker her omkring. mmmm

MortenB
MortenB
12 år siden

Folk konstant i «survival-mode» opptatt med helsen, sykdommene, regningene og idiot-lovene i samfunnet går ikke i protest-tog, og trur ikke eliten….

bjornt
bjornt
12 år siden

Det som forundrer når en leser dette, er hvor få som er opptatt av selve (aprikos)kjernespørsmålet:

«Virker aprikoskjerner mot kreft?»

Hvis dette er tilfelle og så velkjent, er da annen alternativ behandlig enn bruk av aprikoskjerne svindel?

Jeg kjenner flere som har fått kreft. En av dem valgte en klinikk for alternativ behandling i Danmark. Hun døde fort, men jeg vet jo ikke om hun fikk aprikoskjerner. Behandlingen i Danmark var meget dyr. En av dem som fikk konvensjonell behandling døde også. Hun levde imidlertid lenger, og behandlingen var gratis.
Bjørn T.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  bjornt

Verdens mest brukte vaksine er DTP. Fører DPT til mindre sykdom?
WHO motsetter seg testing av dette.

bjornt, du har fått DPT-vaksinen, virker DTP? Er du opptatt av det?

Peter
Peter
12 år siden
Svar til  kjell108

Ja. DTP-vaksinen fører til mindre sykdom. WHOs resultater var at immunforsvaret vårt ble bedre innstilt på å beskytte mot sykdommene DTP-vaksinen skulle beskytte mot etter vaksinen satt opp mot immunforsvaret før vaksinen.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Peter, ikke glem at det Peter Aaby dokumenterte og fortsatt dokumenter med 5 heltidsansatte for å registrere nye offer for DTP betyr 1 mill. døde barn per år. Verden største skandale? Det noen vil kalle «folkemord».

Peter
Peter
12 år siden
Svar til  kjell108

Kan du gi meg en troverdig (ikke en blogg eller en youtubevideo) kilde på dette, som saklig begrunner hvordan dette kan mulig, og hvorfor det visstnok skal skje?

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

http://en.wikipedia.org/wiki/Bandim_Health_Project
http://www.bandim.org/

«We therefore tested in all the West African studies whether this change of sequence was the real cause of increased female mortality. Indeed, excess female mortality was only found among the group of children who did receive DTP/IPV after measles vaccine, the female-male mortality rate ratio (MRR) being 1.93 (Figure). »

DTP ødela immunforsvaret og resulterte i dobbel dødelighet for jenter. 20 års studium.

Peter
Peter
12 år siden
Svar til  kjell108

Etter å ha skumlest forskningsrapporten de publiserte om vaksinasjoner på bandim.org viser alle grafene til at barnedødeligheten har gått ned i alle tilfeller etter vaksinen ble innført, til tross for at ikke alle ble immune mot de gitte sykdommene (da i hovedsak meslinger). Jeg skal sette meg dypere inn i artikkelen i løpet av helgen med ett spørsmål i hodet; «hvorfor i alle dager ville de publisert analytiske grafer som motsier alle argumenter mot vaksiner?», og se om jeg kommer fram til en annen konklusjon enn min foreløpige.

Kan det kanskje hende at denne artikkelen bare er feiltolket på samme måte som Bill Gates utsagn om barnedødelighet og vaksiner ble?

Beate Szanday
12 år siden
Svar til  kjell108

Peter, tror ikke Rom tok til seg det som stod i lenkene jeg la ut til ham for noen dager siden ;-)
Her er Aabys artikler: http://en.scientificcommons.org/peter_aaby

Organisasjonen Indepth der han sitter i styret som blant annet er støttet av Bill og Melinda Gates, WHO og ikke minst Rockefeller Foundation:-O (Normalt burde dette ha fått Rom til å reagere på mannen.. ;-) )
http://www.indepth-network.org/index.php?option=com_content&task=view&id=571&Itemid=340

Så mannen er ikke den vanlige vaksinemotstanderen for å si det sånn, men det finner du ut når du leser mer. Det bør du også gjøre Rom, eller har jeg faktisk greid å overtale deg til litt fornuft? :-D

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Pater Aaby er ikke en raddis/KTer.

«Med teleskopet kunne Galilei observere Venus i ulike faser (jf. månens faser), solflekker, fjell og kratre på månen, noe som lignet ører rundt Saturn, og fire av Jupiters måner. Observasjonene gjorde ham overbevist om at det gamle greske verdensbildet fra Ptolemaios, som skilte mellom en ufullkommen verden under månens bane og en fullkommen og uforanderlig verden fra månens bane og utover, sviktet observasjonene, og dermed også at det heliosentriske verdensbilde måtte være riktig.»
http://no.wikipedia.org/wiki/Galileo_Galilei

De som oppfatter Aaby som en forsker som jobber på sitt kontor, som holder forelesninger og deltar i på kongresser i WHO regi har misforstått. Peter Aaby er opptatt av at rottene ikke spiser opp arbeidet hans. Han bytter neppe sko hvert år og lønna ligger vel på høyde med minstepensjonist, men det er ikke det som betyr noe. WHO tok kontakt med han for 10 år siden, for å diskreditere konklusjonene. Det gikk ikke. Deretter gjemte WHO bort statistikken i 10 år, og ingen journalist oppdaget verken det eller Peter Aaby- Som en Galilei kan man si, Kirken ønsket Galilei til helvete.

Peter
Peter
12 år siden
Svar til  kjell108

Ga du nettopp opp i denne diskusjonen, eller har du sikre kilder (andre enn de jeg leste, som talte imot deg) som sier noe annet? I så fall vil jeg gjerne se disse også. Rapporten jeg leste var skrevet av Aaby, så hvorfor skulle ikke denne stemme? Det var til og med du som henviste meg til kilden!

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Peter
«Det er svært enkel kjemi. Når du sprøyter inn reduserte versjoner av viruset som gir deg en sykdom vil kroppen naturligvis jobbe imot dette, på samme måte som den vil gjøre om du blir naturlig infisert. Forskjellen mellom de to er at om du blir naturlig infisert er viruset som infiserer deg svært mye sterkere, og du kan derfor risikere å miste livet. Vaksiner gir deg et naturlig forsvar mot sykdommer, og hvordan noen kan få seg til å tro at kroppen ikke har et naturlig forsvar som kan trenes effektivt er for meg uforståelig.»
—————-

Dette er ikke så enkelt som man kan tro ut fra lærebøkene. Jim Phelps sier noe lignende som Peter Aaby, men fra et helt annet ståsted.

CHEMTRAILS OVERVIEW by Jim Phelps
«It was the ignorance of vaccine makers putting aluminum and mercury into vaccines that set up the AIDS crisis in Africa. The East African Rift zone is highly polluted with fluorides and this causes many illnesses. The vaccine companies went into these areas and vaccinated and damaged the population via the G-protein effects of fluorides and metals. G-proteins were not well known in these times, first being found in the 60’s and then winning the Nobel Prize in 1994. One of the main cases for the chemtrails is to cover up this health damage the pharmaceutical vaccine companies did to these countries and to the world.»
http://www.lightwatcher.com/chemtrails/Phelps_on_Chemtrails.pdf

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Peter
«Rapporten jeg leste var skrevet av Aaby, så hvorfor skulle ikke denne stemme? Det var til og med du som henviste meg til kilden!»

Såvidt jeg vet har Peter Aaby produsert en 500 rapporter, tilsynelatende ment for fagfolk, hvor det ikke er så opplagt hva som er død og fordervelse, det heter noe annet på latin. Du skal ha ros for vilje til å sette deg inn i stoffet. Håper viljen er vedvarende.

Peter
Peter
12 år siden
Svar til  kjell108

Hvilket betyr at du besitter informasjon om hvor Aaby uttaler seg om noe som er i likhet med det du påstår? Hvis så; hvorfor kan du ikke gjøre dette enkelt å gi meg en direkte kilde til dette, i stedet for å komme med vage sammenligninger med chemtrails og påstander om at Aaby har blitt tvunget til stillhet av WHO? For hvis noe av det du sier er begrunnet av forskning vil det være svært mye lettere for deg å faktisk gi kilder på dette, slik at du faktisk kan vinne noen andre over på din side av vaksinespørsmålet, framfor å holde denne informasjonen til deg selv og kun utgi små referater av sitater som tilsynelatende ikke eksisterer andre steder enn i ditt eget hode!

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Dette er en forelesning av Peter Aaby jeg ikke er ferdig med selv

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Hele verden 6 mrd mennesker
Afrika 900 millioner

– Det er selvfølgelig vanskelig å vurdere nøyaktig hvor mange som dør, men det mest kvalifiserte forslaget er rundt 100 000 ekstra dødsfall i året, bare i Afrika, sier Stabell Benn.

Da organisasjonens Task Force i 2004 avviste de kontroversielle resultatene, noterte den at videre randomiserte forsøk ville være uetiske, ettersom det kunne innebære at noen barn ikke fikk de anbefalte vaksinene. De danske forskerne mener derimot at det er nødvendig med mer forskning.

– Det er jo ingen som teller hvor mange som dør i Afrika. I Danmark får det lynraskt konsekvenser hvis fem-seks mennesker dør av bivirkninger ved et legemiddel, og det skal vi selvfølgelig være glade for.

– I Afrika har man ikke de samme statistikkene over befolkningen, og man kunne ha hatt 500 000 ekstra dødsfall uten at en sjel ville merke det.

I oktober vil WHO evaluere retningslinjene sine for A-vitaminpolitikken, men det er ifølge Stabell Benn ingenting som tyder på at dødeligheten ved kombinasjonen av en høy dose A-vitamintilskudd og DTP-vaksine blir tatt opp.

Videnskab.dk har forsøkt å få en kommentar fra WHO, men organisasjonen har ikke ønsket å kommentere saken på nåværende tidspunkt.

http://www.forskning.no/artikler/2009/september/229721

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Peter Aaby, Henrik Jensen et al admirably document how unintended confounders in study method and data collection can lead to inappropriate conclusions – such as those made by Vaugelade et al who conclude: “vaccination with diphtheria, tetanus and pertussis as well as BCG is associated with better survival of children up to two years of age.”

Peter Aaby is also head of the team which observed the increased female mortality rate associated with administration of the high titre Edmonston-Zagreb measles vaccine (1) and then tragically confirmed this effect in a subsequent trial with the same vaccine in Senegal (2). The Edmonston-Zagreb vaccine was eventually withdrawn. It had also been administered to the children of 900 mostly black and Hispanic families in southern California whose parents had not been notified that it was unlicensed or experimental when it was given to their children between 1989 and 1991. The parents received an apology in 1996. (3)

http://www.bmj.com/content/329/7478/1309.abridged/reply

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

fra samme kilde
«In this study, forty per cent of the children who contracted measles had been vaccinated against measles twenty one days or more before the onset of the rash, the percentage would have been higher if those who were vaccinated less that twenty one days before the onset of rash were also included.»

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Catch 22

RTC http://en.wikipedia.org/wiki/Randomized_controlled_trial

1. WHO sier at bare RTC forsøk kan legges til grunn for å trekke konklusjoner.
2. WHO sier det er uetisk å ikke gi alle barna vaksine
——————————————————————————————————
Ergo, RTC forsøk på vaksiner blir «uetiske»

Tester på om vaksiner fører til større vs. mindre dødelighet blir ikke tillatt å gjennomføre :(

WHO er svindel

http://www.landesbioscience.com/journals/vaccines/article/13848/

CIA
CIA
12 år siden

Jeg vil si det er kjempe farlig det dere legger ut her om at aprikoskjerner faktisk kan hjelpe, når det har blitt motbevist OG klassifisert som og forgifte seg selv, noe jeg ikke tror noen vil!
Det må da være nok at Armin Bahrim var og brøt ut av seg på NRK i fjor at dette faktisk hjelper, det er motbevisst ved den enkle grunnen at det er cyanid i disse kjernene, og for mye av cyanid er som og ta sitt eget liv!

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  CIA

«Motbevist» hvor?

Jeg spiser brød og margarin hver dag som basismat. Så fisk, egg og kjøtt, løk og tomater (avhengig av prisene). Det er klart jeg av og til bekymrer meg. Er det vitaminer i dette? Blir jeg syk av dette? Jeg spiser gjerne aprikoskjerner for at kroppen ikke skal til helt sulteforet på vitale vitaminer.

Jeg ser Statoil tilbyr brus, sjokolade, chips, varme pølser, kaffe og ferske boller døgnet rundt. Det er tillatt. Det er vel dem som tar knekken på nordmenn, ikke NyS? Kjenner du til noe tilfeller på at NyS har forgiftet noen?
Husk, 3-5 døde NySere kan være tilfeldig. Det blir ikke signifikant, altså ikke vitenskapelig. :)

Equalitor
Equalitor
12 år siden
Svar til  CIA

Tror du man får mindre tilfeller av kreft når junkfood og mobilmaster prøver å infiltrere enhver krok av landet, og at vi hadde en sigarett-coverup for mange titalls år siden?
Når det er «cyanid» [i bundet form] til og med i mandler, hvorfor gjør man det ikke forbudt? Fordi alt handler om å følge en middelvei, også med aprikoskjerner. Dyr er, som jeg har sagt, veldig nøye på å spise kjerner og frø. Vår sunne kosthold er allerede nok truet av Codex A. som det er..
Skal ikke si at det bare er disse årsakene som står for sykdommen, men diett har så avgjort noe å gjøre med hva vi blir syke av. Du som kaller deg CIA burde absolutt undersøke bedre. Du har ihvertfall ikke giddet å lese noen av linkene, fordi du fullt og helt VIL ta imot sannhet fra bare en side, som gang på gang viser seg å være illojal og bedragersk.
Kreft kan ikke smitte, men det oppstår nye kreftceller hver dag i kroppen vår som immunforsvaret må kjempe ned. Allikevel har folk har vanskelig for å ta innover seg at det dreier seg om en mangelsykdom, samtidig som det er lurt å være trent og positiv.
Man blir hele tiden lovet en kur mot ditt og datt, bare gi oss «litt» mer penger! Disse legene og professortypene har en IQ mange av oss kan se langt etter, men de har liksom ikke funnet svaret med milliarder i støtte? Hvis de bare kastet et blikk på innfødte stammer [noe de garantert har gjort også lagt bort] så er kreft bortimot ikkeeksisterende. Tilbake i tid: «failed to come across even one case of cancer in Senegal. The surgeon-in-chief at Val-de-Grace in Algiers, a M. Baudens, was also mentioned by Dr Tancho. Baudens had worked for eight years in Algiers, coming across only two cases of cancer.» http://www.credence.org/cancerbooktour/cancer5a.htm

Egyptere brukte essens fra bitre mandler på å fjerne svulster på huden, og denne gjengen har forbløffet vitenskapen mer enn en gang før. Men, det må vel ha vært en isolert, tilfeldig handling om man spør en lege i dag… Poster en link på nytt: http://www.varsleren.com/Guideb17norsk.htm

Når det er sagt så må man alltid søke å kombinere det beste fra alle, og slik behandling som dette hjelper ikke i alle tilfeller hvor det er gått for langt. Snåsamannen har spontanfjernet flere svulster, så healing og alt annet burde selvfølgelig være med i suppa. «Rart» at det funka for meg da han fjernet problemet mitt med skjevtgroende hofter når jeg bare var tre, og spådde alt korrekt i sykdomsforløp og helbredelsesprosess.

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  Equalitor

Ha ha holdt på med ett lignende svar til blobb, tilfeldig.

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  CIA

Kjempe farlig å spise aprikoskjerner? Skal jeg ta deg alvorlig? Har spist aprikoskjerner kjøpt i tysk helskost butikk i 2 år nå, som ett forebyggende tiltak.
Når ble det farlig å spise grønnsaker, frukt, nøtter og kjerner.

Du er sannelig blitt manipulert trill rundt av det som kommer frem i media, du er faktisk en del av konspirasjonen rundt dette.

Sitat fra Philip Binzel «Jeg husker å lese i en avis tilbake på slutten av 1960-tallet eller tidlig 1970 en pressemelding fra FDA. Denne fastslo at det var noen talsmenn for et stoff kjent som ”Laetrile” (Jeg hadde aldri hørt om det før) som sa at dette stoffet kunne danne hydrogencyanid i nærvær av kreftcellen. Pressemeldingen fortsatte med å si at hvis dette faktisk var sant, hadde vi virkelig funnet en substans som var målspesifikk, og ville være til stor verdi for kreftpasienten. Men, fortsatte pressemeldingen, FDA hadde utført grundig testing av stoffet, ”Laetrile”, og hadde ikke funnet noe bevist på at det inneholdt hydrogencyanid eller at noe hydrogencyanid ble utløst i nærvær av kreftcellen. Derfor, sa de, var Laetrile verdiløst.

Da det var tydelig fastslått en stund senere at Laetrile faktisk utløste hydrogencyanid i nærvær av kreftcellen, hvordan tror du FDA reagerte? Innrømte de at de tok feil? Innrømte de at de hadde gjort en veldig dårlig jobb med testene? Nei! De annonserte nå at Laetrile inneholdt hydrogencyanid, og var dermed giftig! »

Hva er det stammefolk lever av, tror du ikke at nøtter og kjerner er en stor del av kostholdet til dem, hvor ofte dør dem av kreft ?
Naturen har alt vi trenger for og overleve, også å bli friske.
Problemet er bare at siden industrialiseringen begynte og big pharma kom til har denne livsviktige informasjonen blitt oversett og i ettertid latterlig gjort .

Tror du skal grave dypere i tilgjengelig informasjon, enn forside oppslag på vg.no

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  CIA

Griett med nick som «CIA». Man vet hva man kan forvente. Håper CIA planlegger egen business med navn som «Israelske appelsiner», «Aspartarme AS» eller «Norsk uøkologisk»?

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  CIA

Helt enig CIA, Nøtter, bær, helsekost, frukter og alt annet fra naturen er dritfarlig, det er GMO, Kviksølv, Aliminium, Nanopartikler, hormoner og alt annet kjemisk som er kjempesunt :D

Kongen sa i går at uten idretten ville ikke Norge ha eksistert…
Det er vel litt og snu det på hodet, grunnet cirkus og brød som idrett netopp er så er Norge på kanten av stupet
Så uten idretten ville ikke kongehuset eksistert

Revebjeller og rød fluesopp er vistnok også dritfarlig ( merklig nok er det ingen som har spist det som er blitt syke ), de inneholder noe som heter DMT som activerer Pineal Gland som er en meget skummel satanistisk ting
Åndlig utvikling har vært bannlyst i tusner av år, noen vil ha kunnskapen for seg selv for å sikre egen makt

Pinealkjertlen er den som gir oss åndlig utvikling eller den som vi våkner av er kanskje bedre og si

Det er denne eliten er livredd for den gjør at løynene deres ikke biter på oss lenger
Pinealkjertlen lammes av Fluor, Alu og Kviksølv

Det var Hitler som første begynte med fluor til krigsfangene siden de gjorde de til zombier som var lette og kontrolere, dette viste så så å være en så stor mega sukse at allerede i 1964 innførte myndighetene i Norge hele folket på fluor, i EU blir 98% av all drikkevann tilsatt fluor, i USA 60%

Hvorfor tro du de har kviksølv og Alminium i vaksiner ?de er ekstremt farlige gifter som kun har til hensikt og lamme den åndlige utviklingen

Vi er nå gått over i Vannmannens tidsalder som betyr en enorme mental utvikling hos mennesker, for å forhindre dette har Moinsanto og topp eliten forsket frem GMO-«Mat» og Nano partikler
( E171 og E172 som alle piller er overflatebehandlet med er nanopartikler )

Norge er eneste land i verden som forsatt har forbud mot GMO dyrking men alikevel får vi hver eneste dag i oss GMO produkter

Samtlige uavhenige forskningsraporter viser at GMO ikke bare reduserer hjernens utvikling men reverserer den, alt fra GMO poteter, mais, Soya, Korn osv osv har samme egenskap, forskere som påpeker dette forsvinner bare eller blir utsatt for ulykker og selvmord
De politiske styrte media skriver ikke et ord om GMO og Codex Alimentarisu
( de glemmer vist at de rammer like mye egne barn som andres )jobben og karieren kommer først

Codex-A er inneført for å tvinge samtlige land i verden over på GMO pluss at dette IKKE trenger merkest på produktene
Det var USA, GB og Australia som forlangte at GMO varer ikke skulle merkest med GMO, med der var de faktisk ærlige :)
De sa at vist produktene ble merket så var det ingen som ville ha dem
Snikforgiftning mao

Eneste produktet jeg har funnet i Norge som er merket er Vesterålen fiskeboller som er merket med store bokstaver : Garantert GMO-Frie

Blant annet har http://www.fritthelsevalg.org/ skrevet en del om GMO, Codex osv

Eliten er nå desperate, USA vil ta i bruk militære enheter mot GMO motstandere i Europa, Monsanto har kjøpt opp Blackwater og bruker leiemorderene der for alt det er verdt
EU og Barosso har etablert hemlige grupper som skal tvinge alle over på GMO samt og forby alt som er naturlig
med GMO følger det også med 7 av verdens farligeste sprøytemidler

http://www.abcnyheter.no/node/94850

Det har alltid vært eltiens våte drøm å ha en zombie-masse med chipper og GPSer i ører og indre organer som de kan kontrolere totalt, nå er det livredde for å miste all makt etterhvert som folk våkner

Foreløbig så ser de ut som om GMOen virker etter hensikten
Ser litt furting på facistboken osv men zombier og sofagriser flest betaler 3 doble strømregninger uten å mokke
Hadde Jensemann sagt at alle ble rike vist de hoppet i havet så ville nok 50% av norges befolkning gjort det uten protester

Folk får google fakta selv, vil de bli zombifiserte og stilletiende se på at famlier og barn går til grunne å mister alt personvern og privatliv så er det greit for meg :)

EU har tatt opp enorme lån i såkalte stimuleringspakker og gitt til de rike som middelklassen skal betale tilbake med galoperenede renter
EU har bestemt at hele middelklassen skal ned i fattigsdomsklassen så nå ser vi at trygder og velferder blir rasert i hele europa samtidig som skatter og avgifter skyter i været
Norge er også fullverdige EU medlemmer, de endret bare navn på avtalen til EØS så de ikke skulle gjøre samme tabbe som i 72
I Frankrike og Nederland stemte de nei til EUs nye grunnlov, da endret de bare navn på den til Lisboa traktaen og innførte den uten folkeavstemning

I Norge har vi ikke statsgjeld så her bestemte EU kommisjonen at kraften vi produserer skal ned til kontinetet i enorme undersjøiske kabler som fører til enorme strømregninger for oss, folket klarer ikke å betjene sin gjeld og inkassoene kommer, bankene må kompensere med høyere renter og da er karusellen i gang

Klimaforliket kaller de det sånn at tyveriet av folkets kraft skal legitimeres

http://www.tu.no/energi/article270187.ece

Gærningene har også bestemt at store folkemengder skal dø av sult så FNs Agenda 21 med sitt globale bærekraftige drømme sammfunn skal opp å gå som egentlig betyr at de vil oprettholde sin egen syke velstand

Da kom ideen om å omregulere enorme landbruksarealer om til rapsdyrking for å produsere biodrivstoff, folket ville ikke ha biodrivstoff sa da tvang jensemann gjennom at all diesel skal inneholde 5% biodrivstoff

Biodrivstoff avgir også enorme mender livsfarlige nanopartikler så her sår det 2 fluer i en smekk :)

Biodiesel gir kvalme sjåfører

http://www.abcnyheter.no/nyheter/miljo/101112/biodiesel-gir-kvalme-sjaforer

Våkn opp eller sov ….for godt :)

http://www.forskning.no/artikler/2009/juli/225109

Alle dyr ruser seg på sopp, nøttekjerner, røtter osv for å oppnå åndlig rus men det er ingen som tar skade av det :)

http://www.abcnyheter.no/nyheter/101229/reinsdyr-blir-hoy-pa-sopp

ye
ye
12 år siden

Hva sier «ekspertene» i legestanden om aprikoskjerner?

Terje Risberg, overlege ved Kreftavdelingen på Universitetssykehuset i Tromsø:

«…vært nærmest religiøse tilstander rundt laetril».

– Ja, religiøse tilstander kan sies om Folkeforgiftningsinstituttets blinde tiltro og underkastelse til korupte Big Pharma FDA, Rockefeller Foundation, GAVI m.fl.

«Vi er inne i en periode der vi tror på mye rart: spiritisme, tarotkort og lignende. Flere og flere pasienter tror på rent middelalderske metoder.»

– Jeg mener Risberg blander (tarot-) kortene her med en seriøs diskusjon om et naturlig råstoff for helse.

«Det har vært gjort et par store studier hvor de har undersøkt stoffet, og funnet at det ikke har noen virkning og faktisk er giftig».

– Risberg som er utvalgt til å svare NIFAB i denne artikkelen har dessverre ikke fått med seg at:

«forskerne Stefania Milazzo, Edzard Ernst, Stephane Lejeune og Katja Boehm har gått igjennom forskning som har blitt gjort på effekten av laetril i behandling av kreft. De valgte ut 63 studier som de mente ville være relevante, men ved nærmere gjennomgang fant de at samtlige hadde svakheter som gjorde dem ugyldige.

Deres konklusjon er at det finnes altfor lite dokumentasjon på effekten og bivirkningen av laetril. De anbefaler at det i fremtiden gjennomføres grundige studier av laetril og eventuell effekt i bekjempelse av kreft.»

http://www.nifab.no/aktuelt/nifab/b17_naturlig_kreftkur_eller_giftig_luftslott

Halvkilos kransekakemasse er å få kjøpt på matbutikken med aprikoskjerner som ingrediens nr.2.

ye
ye
12 år siden

CIA sier: «..når det har blitt motbevist OG klassifisert som og forgifte seg selv…»

På Mattilsynets sider http://mattilsynet.no/mat/ernaering/ får man opplyst at MER enn 1-2 kjerner pr.dag kan være farlig. Hva er det som er så farlig med det? Det er jo ikke så mange som hiver i seg mer enn det.

Kanskje man skulle trekke tilbake og forby Bilderberg-Coca-Cola, for det kunne jo tenkes at noen vil drikke 10 liter pr. dag…

Og Terje Risberg viser til en vag udokumentert hendelse om foreldre som fôret barna sine med opptil 100 mandelkjerner om dagen.

Det var det beste han kunne komme med mot aprikoskjerner?!!

Ulven
Ulven
12 år siden

Gjorde kål på 9 rå aprikoskjerner for litt siden. Føler meg slett ikke verst etterpå.

Kunne vært kjekt å ha hatt tilgang på THE LITTLE CYANIDE COOKBOOK som er full av deilige oppskrifter på vitamin B17-rike retter. Nam nam

Barb
Barb
12 år siden
Svar til  Ulven

Ulven
besta, besta, hvorfor har du saa store tenner?

B17 er i alle fro, eksempel linfro . Det du maa gjor er aa knuse fro aa gumla de etterpaa i deg. Alle fro har B17. Eplefro…..alle fro.
Folk B17 er VELDIG vanlig i fro, spesial i frukt fro.

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  Ulven

Jepp nam nam, tatt 7-10 stk aprikoskjerner daglig i 2 år nå + sølvann, mms, d3 og supergreen.
Ikke vært syk i ettertid, tannkjøttet ble også bedre for ikke å snakke om ånden.
Naturen har jaggu meg mye på menyen.

Ulven
Ulven
12 år siden

Barb, jeg har SÅÅÅ STORE TENNER for at jeg skal klare å knuse skallene slik at jeg får tak i alle de livgivende fruktfrø-kjernene!

Klarte visst ikke å legge inn riktig koding av lenken til THE LITTLE CYANIDE COOKBOOK, Delicious Recipes Rich in Vitamin B17,
for de som måtte ønske å bli kjent med den. Her er amazon-lenken, synlig for noen og enhver:

Barb
Barb
12 år siden
Svar til  Ulven

bon appetit!

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  Barb

takk, vil du også ha

Barb
Barb
12 år siden
Svar til  Ulven

Ulven, kan du fisikk?
Har du venner som kan?

tothestars
tothestars
12 år siden

b17,sodium bicarbonate, kun økologisk kost og positiv værend skulle ta det meste av kreft (med mulig unntak av de mest alvorlige på siste stadi).
Men hvis «DNAet» er programmert til å ødelegge kroppen med kreft (eller andre dødelige «sykdommer») så er det fint lite man kan gjøre…

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden

Cancer cure ! Hemp oil. Run from Cure (Norske Tekster!)
http://www.youtube.com/watch?v=fYf-U0g8lhE

ateisten
ateisten
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hvordan kan vi få tak i dette? finnes det noe(noen) som kan fremstille dette i oljeform her på berget? personlig synes jeg dette virker meget interessant.
takk

J.Johansen
Skribent
12 år siden

The first 36 of 108 minutes of «Burzynski – Cancer Is Serious Business»

Burzynski, the Movie is the story of a medical doctor and Ph.D biochemist named Dr. Stanislaw Burzynski who won the largest, and possibly the most convoluted and intriguing legal battle against the Food & Drug Administration in American history.

His victorious battles with the United States government were centered around Dr. Burzynski’s belief in and commitment to his gene-targeted cancer medicines he discovered in the 1970’s called Antineoplastons, which have currently completed Phase II FDA-supervised clinical trials in 2009 and could begin the final phase of testing in 2011—barring the ability to raise the required $150 million to fund them.

When Antineoplastons are approved, it will mark the first time in history a single scientist, not a pharmaceutical company, will hold the exclusive patent and distribution rights on a paradigm-shifting medical breakthrough.

Antineoplastons are responsible for curing some of the most incurable forms of terminal cancer. Various cancer survivors are presented in the film who chose his treatment instead of surgery, chemotherapy or radiation – with full disclosure of medical records to support their diagnosis and recovery – as well as FDA-supervised clinical trial data comparing Antineoplastons to other available treatments.

One form of cancer – diffuse, intrinsic, childhood brainstem glioma has never before been cured in any experimental clinical trial in the history of medicine. Antineoplastons hold the first cures in history – dozens of them.

This documentary takes the audience through the treacherous, yet victorious, 14-year journey both Dr. Burzynski and his patients have had to endure in order to obtain FDA-approved clinical trials of Antineoplastons.

Dr. Burzynski resides and practices medicine in Houston, Texas. He was able to initially produce and administer his discovery without FDA-approval from 1977-1995 because the state of Texas at this time did not require that Texas physicians be required to adhere to Federal law in this situation. This law has since been changed.

As with anything that changes current-day paradigms, Burzynski’s ability to successfully treat incurable cancer with such consistency has baffled the industry. However this fact has prompted numerous investigations by the Texas Medical Board, who relentlessly took Dr. Burzynski as high as the state supreme court in their failed attempt to halt his practices.

Likewise, the Food and Drug Administration engaged in four Federal Grand Juries spanning over a decade attempting to indict Dr. Burzynski, all of which ended in no finding of fault on his behalf. Finally, Dr. Burzynski was indicted in their 5th Grand Jury in 1995, resulting in two federal trials and two sets of jurors finding him not guilty of any wrongdoing. If convicted, Dr. Burzynski would have faced a maximum of 290 years in a federal prison and $18.5 million in fines.

However, what was revealed a few years after Dr. Burzynski won his freedom, helps to paint a more coherent picture regarding the true motivation of the United States government’s relentless persecution of Stanislaw Burzynski, M.D., Ph.D.

http://www.burzynskimovie.com

Tor Magnus
Tor Magnus
11 år siden
Svar til  J.Johansen

Vet at å linke til Skepsis sitt forum her er som å banne i kirka, men dersom noen er interessert i et litt mer balansert syn på Burzynski så er det å finne her: http://skepsis.no/forum/index.php/topic,3420.0.html

Goyim
Goyim
11 år siden

Den dødelige E.coli bakterie ble utviklet i et laboratorie.
Sammen med alt dette oppstyret grønnsak som utspiller seg foran våre øyne i EU, der spesielt hardfør stamme av Escherichia coli E.coli fyller pasienter på sykehus i Tyskland, sa ingen et ord om hvordan det magisk e.coli, ble plutselig tåler åtte ulike klasser av antibiotika, og så, plutselig dukket opp i catering.
Tross alt, viser denne variasjonen av E.coli, til en stamme O104, O104 og stammer, nesten aldri (under normale forhold) ikke er resistente mot antibiotika.
For å få ham til å skaffe en slik stabilitet, må det med jevne mellomrom utsatt for antibiotika for å gi en «mutasjon trykk» som ville presse dem til å utvikle immunitet mot antibiotika.
Så, hvis du vil vite hvor den kom fra en belastning, kan du utføre omvendt utvikling av E.coli genetiske koden og avgjøre med rimelig nøyaktighet, virkningen av antibiotika som ble utsatt for bakterier under prosessen med etableringen sin.
Denne handlingen ble utført (se nedenfor), og når du ser på dekodet genetiske koden til den belastningen O104, truende forbrukere av matvarer i hele EU, før øynene unfolds et svært interessant bilde av hvordan denne belastningen kunne bli født.
Da tyske forskere fra Robert Koch Institute, for å dekode den genetiske sammensetningen av stamme O104, fant de at det er motstandsdyktig mot alle følgende kombinasjoner av antibiotika:
penicillin
tetracyclin
nalidiksinsyre
trimetroprim-sulfametoksazol
cephalosporin
amoksicillin / klavulansyre
piperacillin-sulbactam
piperacillin-Tazobactam
I tillegg har denne stammen O104 evnen til å produsere spesielle enzymer som gir den, hva som kan kalles «bakteriell supermakt» er teknisk kjent som ESBL: »Beta-laktamase av utvidet spektrum (ESBL) er enzymer som kan frigjøres av bakterier gjøre dem motstandsdyktige mot cefalosporiner, f.eks Cefuroxime, cefotaxime og ceftazidim – som er de mest brukte antibiotika i mange sykehus, «forklarer Health Protection Agency i Storbritannia. ( http://www.hpa.org.uk/Topics/Infect …). ( http://www.hpa.org.uk/Topics/Infect …).
I tillegg, stamme av O104 har denne to gener, TEM-1 og CTX-M-15 – blir «tvunget legene til å skjelve i frykt siden 1990-tallet,» rapporterte The Guardian ( http://www.guardian.co.uk .).
Og hvorfor disse genene er så redd for leger?
Fordi de er så dødelig at mange mennesker smittet med slike bakterier bare dø på grunn av det faktum at deres indre organer er nekter å jobbe.
Så hva som faktisk forårsaket fremveksten av resistente bakteriestammer til mer enn ti antibiotika fra åtte ulike klasser av antibakterielle midler, og inkluderer to dødelige mutasjoner, pluss muligheten til å utvikle et enzym ESBL enzym?
Etter at du har underveis er det bare én vei (kun en) – du trenger å eksponere denne belastningen E.coli utsatt åtte klasser av antibiotika.
Vanligvis dette skjer en gang, forstår du: Først må du avsløre bakterier effekter av penicillin og for å finne overlevende av kolonien, måtte motstand mot penicillin. Da bør du ta disse kolonnene og utsette dem for tetracyclin. Gjenlevende kolonier er nå resistente mot både penicillin og tetracyklin.

Da må du behandle dem sulfonamider og samle de overlevende fra kolonien og så videre.
Denne prosessen av genetiske utvalget har vært gjort i noen laboratorier for å oppnå ønsket resultat. Likeledes, biologiske våpen, for eksempel, som er utviklet for den amerikanske hæren laboratoriet i Fort Detrick (ft Detrick), Maryland ( http://en.wikipedia.org/wiki/Nation …).
Selv i virkeligheten prosessen er, selvfølgelig, er mye mer komplisert enn den ordningen som er beskrevet ovenfor, skaper et press resistent til åtte klasser av antibiotika, var å kreve gjentatt, vedvarende effekter av disse antibiotika på belastningen.
Og det er bare ufattelig hvordan dette kunne skje i naturen, helt av seg selv.

For eksempel, hvis bakteriene stammer (ha ha) i mat (som vi blir fortalt), så hvordan er det interessant å lese, hun var i stand til å erverve resistens mot antibiotika, gitt det faktum at antibiotika ikke brukes til dyrking av grønnsaker?
Når det gjelder genetiske bevisene, som nå er foran oss, er det vanskelig å forestille seg hvordan dette kunne skje i naturen.
Mens resistens mot en type antibiotika – ofte et vanlig fenomen, fremveksten av stammer av E. coli, immun mot åtte ulike klasser – i kombinasjon – bare mot loven av genetiske permutasjoner og kombinasjoner in vivo.
Enkelt sagt, dette er en super stamme av E.coli kan ikke være født under naturlige forhold. Og så vi sitter igjen med bare en forklaring på hvor han egentlig kom: laboratoriet.
Klare bevis indikerer nå at den dødelige stammen av E.coli er utviklet i laboratoriet, og deretter enten de skulle forgiftet mat, eller han eller annen måte klarte å flykte fra laboratoriet og funnet i matvarer utilsiktet.

Hva et målet? Det er så opplagt.
Vi har et klassisk eksempel på en formel «problem – reaksjon – løsning» Først, skapes et problem (dødelige stammen av E.coli i mat).
Da må du vente på reaksjon av samfunnet (i masseprotester av befolkningen, redd E.coli).
Som svar på dette, introduserer vi den ønskede løsningen (total kontroll over mattilgangen og forbød live frøplanter, naturlig melk og grønnsaker).

Managing for Kvalitetssikring Food and Drug Administration (FDA) har støttet seg på samme fenomen i USA, fremme sin siste Food Security Act («Food Safety Modernisering Act»), som i hovedsak lovløse den lille familien gården produsere naturlige produkter, i så fall, hvis de ikke slikke støvlene av tjenestemenn fra FDA.
FDA er i posisjon til å knuse friheten av oppdrett i Amerika, capitalizing på formidling av frykten som har oppstått på grunn av utbrudd av E.coli i USA matforsyning.

Når folk er redde, å ikke vanskelig å få dem til å bli enige om nesten alle nivå av regulatoriske tyranni. Og for å gjøre folk redde for sin egen mat er en veldig enkel ting … nok par av regjeringens pressemeldinger, sende en e-post i mainstream media,

Tenk nå: Alt dette skjer så snart som EU innførte forbud mot medisinske planter og kosttilskudd – skamløst forbyr ernæringsterapi, noe som bidrar til å opprettholde helsen til folk.
Nå, supplerer alle disse plantene og utestengt, neste steg er å gjøre folk redd for ferske matvarer.
Tross alt, ferske råvarer – er friske, og mens folk har rett til å kjøpe ferske grønnsaker, kan de alltid forhindre sykdommen.
Men hvis du gjør folk redd for ferske grønnsaker, eller til og med forby dem helt – hvis du kan «sette» en hel generasjon på en diett av døde Bearbeidet mat som vil føre til degenerative sykdommer og øke inntekten til den farmasøytiske giganter.

Dette er alle en del av den samme agenda: å holde folk syke, deaktivere tilgang til medisinske planter og kosttilskudd, så får en fortjeneste ut av hendene på globale farmasøytiske selskaper.
GMO-produkter i alt dette, selvfølgelig, spille en tilsvarende rolle: de er opprettet for å forgifte maten genetiske koden, noe som fører til infertilitet hos mennesker.
Og de som liksom beholde reproduktiv kapasitet etter inntak av GMO, vil lide av degenerative sykdommer, som vil berike farmasøytiske konsernene til «behandling» fra dem.
Husk, hvilket land var den det første å skremme med E.coli? Spania.
Hvorfor Spania?
Aktuelle lekkasjer Wikileaks du husker kanskje at Spania har motstått innføringen av GMO i sin agrokulturnuyu system i en slik grad at den amerikanske regjeringen i hemmelighet truet dette landet politiske straffer for lovbrudd.
Dette er en falsk anklage av Spania for død av E. coli, og det er en mulig straff for Spanias motvilje mot å bli med i regjeringen marsj av GMO på planeten. ( http://www.naturalnews.com/030828_G …) ( http://www.naturalnews.com/030828_G …)

Dette er den virkelige historien bak den økonomiske ødeleggelsen av spanske produsenter av naturlige grønnsaker. Og en av de ekstra målene forfølges i løpet av ordningen til å spre E.coli superbag.
Mat som våpen i krig skapt sv en Big Pharma?
Den mest sannsynlige forklaring på hvor det samme ble etablert dette stamme av E.coli at den farmasøytiske giganter har laget den i sine egne laboratorier. Hvem andre har tilgang til alle antibiotika og nødvendig utstyr til å styre en kontrollert mutasjon av tusenvis av kolonier av E.coli?
Drug selskaper, er ideelt egnet til å være den hovedmistenkte i dette tilfellet, siden de begge har alle de faglige, økonomiske og tekniske ressurser og evner til å skape en super belastning, samt konkrete grunner til dette.

I tillegg til farmasøytiske selskaper bare kropper om kontroll av smittsomme sykdommer kan være i stand til å ha noen lignende muligheter for laboratoriefasiliteter. For eksempel, teoretisk sett, slike muligheter er ved Center for Disease Control og Prevention (CDC).
Bevis for at noen bruker bioteknologi laget denne stammen av E. coli, er skrevet direkte inn i DNA av bakterier. Det er all grunn til å påstå at de er fysiske bevis er klar for rettssak, og det er umulig å tilbakevise.

Strain ble gjentatte ganger utsatt for en lengre periode på åtte ulike klasser av antibiotika, og etter at noen har bidratt til deres forekomst i næringsmidler.
Hva det fortsatt kan være, hvis ikke utdype flytskjema forskere kriminelle?
I naturen er det ingen spontane mutasjoner i en stamme som er resistent mot de fleste moderne antibiotika, produsert av store farmasøytiske dag. Slike mutasjoner må være forårsaket bevisst.

Jeg gjentar igjen, hvis du ikke er enig i denne påstanden, og sa nei, det var ikke gjort med vilje … det var en ulykke! Jeg gjentar nok en gang – i dette tilfellet – er mye verre!
Fordi det betyr at forurensning av vår verden av antibiotika har nådd slike uhyrlige nivå at denne stammen av E. coli i de naturgitte forholdene var mettet med åtte ulike klasser av antibiotika, i en slik grad at det har uavhengig mutert til en dødelig belastning av superbag.
Hvis dette er hva folk er villige til å tro, må vi innse at denne teorien er langt mer avskyelig enn bioteknologi forklaring!
En ny æra begynte: den bakteriologiske våpen i maten.

I alle fall – uten hensyn til hva du mener – den enkle sannheten er at verden ansikt til ansikt med den nye æra av super-stammer av bakterier som kan ikke bli beseiret av noen av de nå kjente stoffet.
De, selvfølgelig, kan lett bli drept, slik som kolloidalt sølv, som er grunnen til at FDA og verden organisasjoner for å overvåke helsen voldsomme angrepet selskaper som produserer kolloidalt sølv alle disse årene: faktisk, som du vet, kan de ikke tillate folk å ha i sine hendene på naturlig antibiotika.
Den truer hele hensikten, som i første omgang er å gjøre alle syke.

I virkeligheten er disse stammene av E. coli lett behandles med en kombinasjon av naturlige antibakterielle bredt spekter, for eksempel hvitløk, løk, ingefær og urter.
Fremfor alt probiotika kan bidra til å opprettholde balanse i floraen av mage-tarmkanalen og utvise dødelige bakterier E. coli, som kan være der.
Et sunt immunforsvar og velfungerende fordøyelseskanalen, kan lett overvinne infeksjonen e.coli, men det er et annet faktum som den medisinske mafiaen ikke vil du skal vite.
De gjerne foretrekker du å bli en hjelpeløse offer liggende på sykehuset venter på å dø, uten andre alternativer.
Dette er den «moderne medisin er for deg.»
De skaper problemer og deretter kreve sitt privilegium å møte dem, og de, selvfølgelig, til slutt, ikke selv være i stand til å behandle deg med noe som vil fungere effektivt.

Nesten alle dødsfallene tilskrives et utbrudd av E.coli kan lett unngås. Dette er en død forårsaket av uvitenhet. Men i tillegg kan de tilskrives døden, åpne en ny æra av biologiske våpen som er innebygd i mat, en gruppe forsker-galninger, eller organisasjoner som har erklært krig mot menneskeheten drevet av en hemmelig agenda.

http://www.infowars.com/forensic-evidence-emerges-european-e-coli-superbug-bioengineered-to-produce-human-fatalities/

« Forrige artikkel

Moses og transformasjonen av vulkanguden Yahweh

Neste artikkel »

Alternativ: trist fremtid for Fremtina