STOR OPPMERKSOMHET: Konflikten mellom Hamas og Israel har vært mange førstesider verden over de siste dagene. Ikke rart, den kan fort spre seg. https://www.express.co.uk/news/uk/1714733/rishi-sunak-pledge-tackle-crime-violence-christmas

Hamas og Israel i Det store spillet

777 visninger
6 minutter lesetid
6

Skrevet av Jakob Nilsen

I skrivende øyeblikk er 1300 israelere og 2300 palestinere døde. Rabiate muslimer tar verdens fjerde mektigste land militært på sengen til tross for at landet overvåker alt som beveger seg og at Egypt advarte på forhånd? Nei, ikke troverdig. Det vi snakker om her er mest sannsynlig: Det store spillet.

Washington Post, update, Israel Hamas war (her).

Peter Goodgame, The Globalists & Islamists, se her.

La oss først ta et sitat fra boken “The Globalists and the Islamists”, som kom for noen år siden:

“Globalistene har vært med på å forme og finansiere alle terrororganisasjonene i det tjuende århundre, inkludert det muslimske brorskapet i Egypt, Hamas av Palestina og den afghanske Mujahideen. Men historien om deres dobbelthet går lenger tilbake, til det attende århundre, da britiske frimurere opprettet Wahhabi-sekten i Saudi-Arabia selv, for å fremme deres imperialistiske mål.”

Vi snakker også om Al-Qaida med Bin Laden og ISIS.

Kort om det som skjedde i Gaza 7.oktober i år som leder inn i blodbadet som pågår. En god mulighet er at dette var et Hamas-angrep Israel lot skje for å få mulighet til å slå voldsomt tilbake. Vi nevner kort: Leder av utenrikskomiteen i Representantenes hus uttalte “onsdag at Egypt advarte Israel om et mulig angrep tre dager før Hamas startet sin inntrengning i Sør-Israel, og bekrefter dermed tidligere rapporter” (se steigan.no, her).

En annen opplysning om et viktig prinsipp i konflikter og krigføring: Falsk flagg-angrep. Fra Wikipedia:

En falsk flagg-operasjon er en handling begått med den hensikt å skjule den faktiske kilden til ansvar og legge skylden på en annen part.”

Underforstått er teorien da: Israelsk eller amerikansk eller britisk etterretningstjeneste styrte Hamas til å foreta angrepet 7.oktober, det gikk samtidig ut en “stand down order” vedrørende de israelske IDF-sikkerhetsstyrkene fra Israel til angrepet var godt i gang – for siden å slå tilbake og ramme Gazas befolkning og deres støttespillere. Dette inngår i den hemmelige siden av etterretningsvirksomhet og det militære, klare svar er vanskelig å få. Men en slik operasjon vil inngå i Det store spillet.

Langsiktig mål

Omtalen av boken “The Globalist and the Islamist” setter oss på sporet:

“I løpet av det siste halve århundret har religion vært i tilbakegang i den vestlige delen av verden og i det meste av Østen også. Spiritualitet har blitt byttet for materialismen ettersom levestandarden har økt, og populærkulturen har blitt nesten helt sekulær også. Hvorfor har situasjonen vært annerledes innenfor Midtøsten? Hvordan kommer det seg at den jødisk-kristne etikken har erodert, men den islamske etikken har opplevd en tilsynelatende gjenoppblomstring? Denne studien vil prøve å forklare hvordan denne situasjonen ikke er noe som har oppstått ved en tilfeldighet, og den vil gi bevis på at militant islam har vært et kort spilt av de globale elitene til de dominerende Anglo-amerikansk etablering for å oppnå det langsiktige målet om en verdensregjering.”

Bibelen peker i samme retning: “De vil alle ett og det samme og overgir sin makt og myndighet til dyret”. (Johannes åpenbaring 17,12)

“For i de dager skal det komme en trengselstid som det aldri før har vært, fra Gud i begynnelsen skapte verden og til nå, og som det aldri mer skal bli.” (Markus 13,19)

Planla tre verdenskriger

“Din syke, skitne, dere dreper folk, sulter dem til døds, 2,3 mio mennesker og du vil sulte dem ihjel. Dere skal være Guds utvalgte folk, nei, det er dere ikke: Dere er helvetes utvalgte folk. Gud vil ikke ha noe med dere å gjøre, akkurat nå, dere massemordere av uskyldige barn, som sulter dem ihjel, ikke gir dem vann, barn sykner hen fordi de mangler vann.” Rick Wiles fra Trunews, her.

Frimuerlegende og general Albert Pike skrev til italiensk revolusjonær Giuseppe Mazzini i 1871. Han skriver om tre verdenskrig. Vi har som kjent hatt to. Hva skriver han om den tredje?

“Den tredje verdenskrig må oppildnes ved å utnytte forskjellene forårsaket av “agenten” til “Illuminati” mellom de politiske sionistene og lederne av den islamske verden. Krigen må føres på en slik måte at islam (den muslimske arabiske verden) og politisk sionisme (Staten Israel) gjensidig ødelegger hverandre.

I mellomtiden vil de andre nasjonene, som igjen er splittet i dette spørsmålet, bli tvunget til å kjempe til et punkt av fullstendig fysisk, moralsk, åndelig og økonomisk utmattelse…Vi skal slippe løs nihilistene og ateistene, og vi skal fremprovosere en formidabel sosial katastrofe som i all sin redsel tydelig vil vise nasjonene effekten av absolutt ateisme, opprinnelsen til villskap og den mest blodige uro.

Så overalt vil innbyggerne, forpliktet til å forsvare seg mot verdensminoriteten av revolusjonære, utrydde de som ødelegger sivilisasjonen, og mengden, desillusjonert av kristendommen, hvis deistiske ånder fra det øyeblikket vil være uten kompass eller retning, engstelig for et ideal, men uten å vite hvor de skal gjengi sin tilbedelse, vil de motta det sanne lyset gjennom den universelle manifestasjonen av den rene doktrinen om Lucifer, endelig brakt ut i offentligheten.

Denne manifestasjonen vil følge av den generelle reaksjonære bevegelsen som vil følge ødeleggelsen av kristendommen og ateismen, både erobret og utryddet på samme tid.”

https://archive.org/details/albert-pike-letter-to-mazzini

Saftige saker med andre ord, som neppe VGs kommentatorer våger å tenke på en gang.

Uansett pekes det på et ønske om det universelle, om noe som står over det andre, altså en verdensregjering. Om den er spirituell (Lucifer) eller kommunistisk/fascistisk via organ som FN/WHO/World Economic Forum kan sikkert diskuteres. Det er kanskje ikke så lett å se sammenhengen, men det er ikke lenge til 2030 og dermed er vi inne på Agenda 2030 som er FNs mål for bærekraftig utvikling i form av en felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, kjempe mot ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030.

World Economic Forum «The Great Reset» kan dessuten inngå.

I et slikt rike, en verdensregjering, hva er den foreslåtte hovedstad? Det er Jerusalem i Israel.

Iran og Russland

Så kan vi gå tilbake til Hamas. Hvem er støttespiller? Det kommer nå fram i Wall Street Journal:

“Publikasjonen rapporterte at iranske sikkerhetstjenestemenn ikke bare hjalp til med planleggingen av angrepet, men at de også gav grønt lys for planen under et nylig møte i Beirut.

Dessuten sa kilder fra Hamas og en annen terrorgruppe støttet av Iran, Hizbollah, at offiserer fra det iranske islamske revolusjonsgarden (IRGC) har jobbet med Hamas i flere måneder for å planlegge angrep til sjøs, land og luft. Det ble holdt mange møter i den libanesiske hovedstaden for å komme med detaljene rundt angrepene, og de hadde deltagelse av offiserer fra IRGC samt Hamas og Hizbollah.”

Om samarbeid Iran Hamas, artikkel: https://www.naturalnews.com/2023-10-09-iran-helped-hamas-attack-israel.html

Sant eller ikke sant? Her ligger det an til ikke bare å jage hundretusener av sivile på flukt i Gaza eller slakte dem, men også en konflikt mellom Israel og Iran. Hvem støtter Iran?

Vel, i alle fall kunne en lese Foreign Policy.com i januar 2023:

“Iran og Russland er nærmere enn noen gang før. De har funnet felles grunn på slagmarken i Ukraina, men ikke alle i Teheran er glade for det.”

Presidenten sa det

Vi innser at konflikten i Gaza har et stor potensial i seg, selv om en ikke helt kan utelukke at det handler om sikre regjeringen til Netanyahu. Konflikten kan trappes opp raskt, hvis verdens eliter ser det som formålstjenlig. En må ikke glemme at vi nettopp har hatt koronapandemien som førte til enorme overføringer til de rikeste på kloden, som ledet til nedstenging av milliarder av mennesker og innføringen av en eksperimentell vaksineteknologi. Vi har krigen mellom Russland og Ukraina. Og vi har planen med global helsekontroll i regi av WHO.

US President George W. H. Bush (1924-2018).

Med hånden på hjertet, virker det ikke å gå i retning av en verdensregjering eller det som president George H. W. Bush snakket om før krigen mot Irak? Merk datoen 11. september 1990 (hva som nøyaktig skjedde 11 år senere, kan du tenke på):

George Bush talte til kongressen og verden. I sin tale erklærte George Bush (den eldre) en “ny verdensorden”, som for flere er synonymt med “verdensregjeringen” mens han forberedte seg på krig:

«Vi samles i kveld og er vitne til hendelser i Persiabukta som er like viktige som tragiske. I de tidlige morgentimene 2. august, etter forhandlinger og løfter fra Iraks diktator Saddam Hussein om ikke å bruke makt, invaderte en mektig irakisk hær sin tillitsfulle og mye svakere nabo, Kuwait…

Nok en gang har amerikanere gått frem for å dele et tårevåt farvel med familiene sine før de drar til en fremmed og fjern kyst. Akkurat i dette øyeblikket tjener de sammen med arabere, europeere, asiater og afrikanere i forsvar av prinsippet og drømmen om en ny verdensorden.» (les hans tale, Toward a New World Order, her, les artikkel Thierry Meyssan, Bush’s Strategic Doctrine, her)


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
8 måneder siden

Vi skjønner hvor WEFs Klaus Schwabs vyer, The Great Reset, ble hentet fra. Viser ikke brevet helt tydelig hvor globalistene kommer fra: «Det jødiske folket vil være sin egen Messias. Folket vil oppnå verdensherredømme gjennom utvanning og oppløsning av andre raser, fjerne landegrensene, utslette monarkiet og etablere en global verden der jødene; les khazarjødene overalt vil ha alle privilegier. I denne nye verdensorden vil Israels barn innsette alle politiske lederne, uten at noen tør å yte motstand. Regjeringene til de forskjellige folkene som utgjør den globale verden vil bli overtatt av jødene. Jødiske herskere vil avskaffe privat eiendom og bruke statlige ressurser overalt. Dette oppfyller løftet i Talmud, som sier at når den messianske tid kommer, vil jødene eie all eiendom i hele verden.» Baruch Levys brev til Karl Marx, 1928

“Benjamin Natanyahu står i spissen for globalistene. Det er de som driver frem Agenda 2030 og har etablert begrepet bærekraft, som vil ha verdens befolkning vaksinert, med vaksiner produsert av fanatiske eugenikere. Vår egen Gro Harlem Brundland, Støre og Barth Eide tilhører dem. De har ikke mye godt å fare med, er korrupte inntil margen. De snakker høyt om det løgnaktige klima-narrativet, mens de bak bedrag knebler vår industri slik at den langsomt kveles. De vil stjele våre realverdier, oss vil de fattigdom og slavetilværelse. De sprayer og forurenser himmelvelvene slik at de kan skape storm, flom og tørke for fryktens skyld, de vil ha Norge full av forurensende vindturbiner, mens resten av oss må sitte i et kaldt mørke, hvis det ikke blåser”…

MÅ LESES: https://antiglobalisten.no/netanyahu-gar-amok-den-gale-hund/

smurfen
Redaksjonen
8 måneder siden

Takk for ny og grundig artikkel Sven-Inge. :)

Mange kaller dette et Israelsk Flask flagg angrep, men det er ikke det. det er et NWO falsk flagg angrep for å få i gang WW3. Den siste krigen.

Angrepet skjedde nøyaktig 50 år etter Yom Kippur-krigen på samme måte som NATOs proxy hær i Ukraina angrep Donetsk og Lugansk på dagen 8 år etter NATO kuppet i Kiev.

360 000 soldater startet massive angrep på Ukrainerne i Øst der de visste at Russland ikke ville ha annet valg enn å gå inn å stoppe folkemordet på Ukrainerne i Øst som støttet den demokratisk valgte presidenten.

Dagen før angrepet var det mange som gikk ut og advarte mot nytt NWO faenskap da USA ikke hadde tid til å vente på angrepet før de sendte hangarskip til MØ og innrullerte soldater.

Israel trenger ikke hjelp av Hangarskip for å utslette Gaza. de klarer de fint på egenhånd så det er klart de planlegger flere hendelser som skal dra inn hele den Islamske verden i krigen.

Her kan en høre Steve C advare verden på få minutter om at nå starter det storkrig og bare timer etterpå så er profetien hans et faktum.

Den røde hesten skal skal ta freden bort fra verden er løs. Den bringer med seg død og etter han kommer helvete.

WAR IMMINENT

En liten jødisk gutt fikk også en visjon fra Gud for noen år siden der han så alt dette som skjer nå pluss mye mer som kommer.

Han fikk et syn der han så det siste slaget mot Gud og den som leder Guds fiender i det siste slaget sa han var Obama.

Om resten av bibel stemmer så vil Obama og Guds fiender tape den siste krigen og kaste djevlene ned i ildsjøen der Jesus vil innføre sitt tusenårs rike, et Utopia for oss alle uten ondskap.

Kristen Zionistene som har ventet på WW3 i 75 år er i ekstase om dagen, mange har klandret seg selv for at de har gjort for lite for å få i gang WW3 så jøden kan bli slaktet til nær siste mann før Jesus kommer og innfører sitt 1000 års rike.

Grupper som MIFF og Hjelp jødene hjem har samlet inn penger siden 1948 for å få samle verdens jøder i Israel så de kan bli drept på samme måte som man samler inn sauer på høsten for å sende dem til slakt.

Slik er det skrevet og slik må det bli sier dem.

De vil også sette i gang med bygging av Solomos tempel, men skal det opp i Israel eller i det Nye Israel kjent som Khazaria eller Ukraina om du vil ? NATO har klart å kvitte seg med 10 millioner Ukrainere. 6 mill på flukt i Europa og 2-3 mill som er flyktet til Russland pluss 1,3 millioner drepte eller skadde Ukrainere. Landet er tomt for menn i vernepliktig alder så nå er de begynt å sende småjenter til fronten. Alle skal sendes mot Russiske minefelt til alle er døde.

Slik ser det nye Israel ut.

Så alt er duket for flere falsk flagg angrep nå fremover som skal sette verden i brann.

Her er en kort dokumentar som tar for seg operasjon ISIS der 20 000 sovjet soldater begynte å grave i Pyramidene i Egypt der de sa etterpå at de hadde vekket en Gud …. Ikke lenge etterpå dukket Obama opp i verdensbildet som troll i eske. Ingen vet hvor han var fødd, men nå vet vi det.

kyhejetuteteu.png
smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sven-Inge Johansen
8 måneder siden

Noe stort kommer nok til å inntreffe ganske så snart, hele falsk flagg angrepet gikk til helvete og nå tror 80% av befolkingen i Israel at myndighetene enten sto bak terrorangrepet eller at de i beste fall kjente til det, men lot det skje siden det tjener saken.
Både hæren og flyvåpenet fikk ordre om å stå stille i 7 timer der de så klart informerer familie og venner om hva som har skjedd.

Nå forlanger Israels folk at Benjamin Netanyahu og den politiske eliten blir stilt for retten.

Så noe veldig stort som tar all fokus må komme fort eller så er de ferdige.

Angrepet startet 6666 dager etter terrorangrepet i London 7.7-2005 ( 777 )

22 okt er det 6666 dager siden terrorangrepet i Sharm el Sheik Egypt 23.7-2005. Kan det være datoen for neste store hendelse ?

At Israel ønsker å gå til krig mot Iran har vært en kjent sak siden 1948. Mye tyder på at nå er det krig mot hele den arabiske verden som gjelder der stadig flere land blir involvert.

En som som sirkulerer viser at det var en rakettkaster som feilet som sprengte sykehuset i luften og drepte nesten 500 uskyldige, men det er få i den arabiske verden som tror at det er andre enn Israel som står bak og det er jo også korrekt siden Hamas ble grunnlagt av Israel allerede i 1978 for å ta Arafath oh Fatah.

Som Vladimir Lenin sa : Skal man knuse opposisjonen så må man bli opposisjonen.

Oversetter man Mossad fra hebraisk til Engelsk så får man ISIS og gjør man ISIS om til tall så får man 9191

Det er vel bare til å kjøpe popcon og kose seg i sofaen for alt tyder på at siste kapittel ikke er skrevet enda… kommer mer … mye mer ….

9/11 PART II: HAMAS IS MOSSAD AND THIS PSYCHOLOGICAL WAR IS BASED ON PROPAGANDA, DECEPTION AND LIES

https://www.bitchute.com/video/4wIYUV6IrF3o/

« Forrige artikkel

Myndighetene på glattisen i håndtering av pandemien

Neste artikkel »

Dokumentar: Mysteriet Israel løst

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x