/

Dokumentar: Mysteriet Israel løst

1.3K visninger
1 minutt lesetid

Filmen The Mystery of Israel avslører noe så uhyggelig, så ondt, så oppsiktsvekkende at mange vil finne det vanskelig å tro. Likevel er det sant.

Denne filmen av David Sorensen hos StopWorldControl.com belyser den sataniske kabalen som ønsker å etablere en verdensregjering for å slavebinde hele menneskeheten.

Hemmelighetene som avsløres i denne dokumentaren viser hvem som alltid har gjemt seg bak staten Israel med en stor mengde dokumenterte fakta.

Dette er slik krig arrangeres av kabalen. Ved å kontrollere begge sider. Denne konflikten er intet unntak.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

3 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Hamas og Israel i Det store spillet

Neste artikkel »

Det store reiseforbudet kommer hardt og brutalt

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x