Menneskehetens beste håp

3.5K visninger
3 minutter lesetid
9

USA har retro-engineered Looking glas-teknologien fra sumeriske sylindre, ifølge Project Camelots Bill Ryan på A New World If You Can Take It i Zurich. Det vil si at dette er Annunaki-teknologi. Denne teknologien har en snever elite tilknyttet Illuminati brukt til å se inn i fremtiden. På den måten har de kjent sin egen og verdens fremtid. Blant annet er det bakgrunnen for at den norske politikeren som varslet om undergrunnsbaser i NorgeProject Camelot i januar 2007, også kunne fortelle at Siv Jensen blir Norges statsminister i år.

Looking glas-teknologien har også vist ulike tidslinjer i form av flere mulige fremtider, se artikkelen Sannsynlige fremtider og ulike tidslinjer. Noen ganger går tidslinjene sammen eller overlapper hverandre.

Looking glas-teknologien demontert

Dan Burisch sa på den samme konferansen at Looking glas-teknologien nå er demontert, og at de ulike delene blir oppbevart på forskjellige steder på jorden. Årsaken er at bruk av teknologien forsterker problemene som forårsakes på jorden av energien i den regionen av galaksen som vårt solsystem nå beveger seg igjennom. På spørsmål fra publikum om hvorfor Looking glas-teknologien ikke har blitt ødelagt når den er så farlig å bruke, svarte Dan Burisch med ett ord: GRÅDIGHET!

Illuminatis agenda kjenner vi ifra Report from Iron Mountain: On the possibility and desirability of peace, Global 2000-rapporten utarbeidet av Club of Rome, som tar for seg depopulasjon og the Georgia Guidestones. Henry Deacon, alias Art Neuman, har bekreftet at innholdet i Iron Mountain-rapporten er korrekt.

Illuminati er kjent for sin langsiktige planlegging, som går over mangfoldige generasjoner. Etter at solsystemet vårt har passert dette kosmiske området med svært intens energi (fotonbeltet), vil de kunne sette sammen igjen Looking glas-teknologien slik at de på nytt kan kontrollere jorden og menneskeheten. Denne teknologien gir dem det fortrinnet de behøver for å gjøre det.

Klimaendringene er av kosmisk karakter

Av de virkelig store problemene som har blitt sett ved hjelp av Looking glas-teknologien, er klimaendringene, finansielt sammenbrudd og skifte av jordens magnetiske poler. Klimaendringene er åpenbare. Som jeg har påpekt i artikkelen Klimaendringer i perspektiv, er hovedårsakene til klimaendringene av kosmisk karakter og ikke menneskeskapte, slik Al Gore, FNs klimapanel, regjeringene og miljøbevegelsen hevder. Det finansielle sammenbruddet så vi begynnelsen av sist høst. At jordens magnetiske poler er på vandring, er dokumenterbart for enhver som kan bruke et kompass. Sannsynligheten er etter mitt syn stor for at det magnetiske polskiftet også har sammenheng med kosmisk påvirkning.

Dan Burisch har benyttet Looking glas-teknologien. Ifølge ham var vi på den tidslinjen som kalles T1. Dette var en tidslinje med store kataklysmer på jorden. Forutsetningen for T1 var en krig mellom USA og Iran, som ville ha eskalert til en atomkrig. Denne krigen ble unngått. Som resultat er vi nå på en ukjent tidslinje.

Nå når Looking glas-teknologien ikke er i bruk, har ikke Illuminati og deres håndlangere lenger fordelen av å vite på forhånd hva som skjer. Det gjør det etter min mening vanskelig for dem å time iscenesettelsen av begivenheter som skal ta vår oppmerksomhet bort ifra det som virkelig er viktig.

Dan Burisch (nr 2 fra v.), hans kone Marci McDowell og Bill Ryan. Helt til v. og bak ser vi tolketeamet. Foto: Hans-Peter Diehl.
Dan Burisch (nr 2 fra v.), hans kone Marci McDowell og Bill Ryan. Helt til v. og bak ser vi tolketeamet. Foto: Hans-Peter Diehl.

Forandring i menneskers bevissthet

Samtidig gir den økte energien som kommer inn fra kosmos muligheter fordi den medfører forandringer i menneskenes bevissthet og fører til at mange mennesker våkner opp samtidig. Nyhetsspeilets lesere er blant de som våkner i vårt hjørne av kloden. Dette gjør at menneskene har muligheten til å respondere til begivenhetene på andre måter enn tidligere.

Vi er ikke nødvendigvis en lydig saueflokk som dilter etter bjellesauene lenger. Vi er i ferd med å stille de kritiske spørsmålene som er nødvendig for å gjennomskue løgnene vi har blitt og fortsatt blir servert om alt fra liv på andre planeter, klimaendringer, chemtrails, 911 og terror til motivene bak vaksinering og kunstige søtstoffer, for å nevne noen av dem. Det er ikke en gang sikkert at saueflokken i Norge vil dilte etter Frps bjellesau Siv til høsten.

Denne oppvåkningen er viktig fordi den er menneskehetens beste håp om en bedre fremtid. Forståelsen av dens rolle er drivkraften bak både Project Camelot, Nyhetsspeilet og mange andre tiltak over hele verden.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

9 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Otto
Abonnent
13 år siden

* Angående eventuelle lovnader til personer om å få plass i undergrunnsbase under en kommende katastrofe

De som eksempelvis sto bak 1. og 2. verdenskrig, massakrene 11. september 2001 og relaterte hendelser, følger et gammelt script, en oppskrift, og i dette ligger også noe som har fått navnet project blue beam, Propaganda, hegelian dialectic, illusions, watch

Plass i undergrunnsbase. Dette er mind control på noe av sitt beste, gi lovnader om stor belønning for å få folk til å holde kjeft, hemmelighold. Det som imidlertid ikke sies er at det for de fleste eller alle gjelder permanent plass, ingen retur, dessverre, liten eller mest sannsynlig ingen mulighet til å se dagslys igjen, aka såkalte dusjer i konsenstrasjonsleirer under andre verdenskrig, for å gi klar og lettforståelig melding. Observer

Om vi skal le eller gråte? Ja takk, sier jeg, begge deler :)
.
Falcons’ Thinkbox * Etterretning, skjult sannhet, esoterisme, makt, kriminalitet, frimureri, illusjoner, oa

Kjetil Dreyer
Skribent
14 år siden

Godt svar Arild. Er enig med deg der, folk må først våkne opp. Mitt bidrag i saken handler om Codex og vaksiner, andre har andre virkemiddler.

Det vi må være nøye med er at informasjon vi går ut VIRKELIG har bunn i virkeligheten, ikke noe laaaangt der ute i det blå, det vil kun vekke en og annen nysgjerrig sjel og lede den i feil retning, i en søken etter opplevelser og spennende vinklinger.

Annes
Annes
Abonnent
Svar til  Kjetil Dreyer
5 år siden

Jeg har tenkt mye siste 3 årene. Jeg har latt være å være busy hele tiden. Jeg har kommet fram til at norsk landbruk, maten vår må være best mulig til våre barn:Bærekraftig kjøtt,melk,fisk,grønt. Så må skolen fra tidlig alder bli bedre og lære på en annen måte, Begrense vaksiner som Kjetil sier, de limiterer mennesket.

Arild Ystanes
Arild Ystanes
Abonnent
15 år siden

Er enig med Kjetil at løsningen er å rette fokuset innover for å skape den verden vi ønsker, men for å forstå det så må man våkne først, og døråpneren til å våkne ligger i mange artikler her.

Som Gloria Steinam sier:”the truth will set you free. But first it will piss you off”, og det tror jeg gjelder de fleste.

Kjetil Dreyer
Skribent
15 år siden

Jeg har en kommentar når det gjelder looking-glas teknologien. Desverre er dette kun en skrøpelig innretning som forsøker å immitere menneskets naturgitte evner. Problemet blir også for de som bruker et looking-glass med en lav intensjon og som ikke selv er rene, de vil fra naturens side føres på avveie.

Ingen menneske vil selv kunne bruke sin indre teknologi uten at personen er “ren av hjertet,” dvs, har et korrigert EGO.

Jeg tolker dette slik at for å kunne bruke liknende naturlig teknologi som vi allerede besitter, blant en rekke andre evner mer imponerende enn denne, så må alle våre 613-620 behov korrigeres til ET eneste behov, behovet for å gi til en annen, ubetinget kjærlighet.

Slik vi er som menneskehet nå så er dette nær sagt umulig å anse fremtid med nøyaktighet, vi har for mye kaos i våre liv. Kaoset er ikke utenfor oss, men inne i hver enkelt, dette speiles ut, og blir en del av summen av alle menneskers individuelle behov, dette vil igjen skape det vi i dag kaller evolusjonen, menneskets 613 egoistiske behov og kvaliteten av disse x alle individer i verden. Det er dette som skyver oss fremmover.

La oss si at alle mennesker klarer å korrigere/blir presset av naturen til å korrigere 50 % av sine egoistiske behov til altruistiske(givende) behov, ville ikke det skifte verdensbilde totalt?

Hva vi ser nå er det motsatte, og det er dette som presser mennesker imot spiritualitet i større og større flommer. Mennesker begynner å stille seg selv spørsmålene, hva er meningen med livet, hva er vårt formål med å være her etc…

Alt jeg kan si er at vi går spennende tider i møte. Jeg håper alle innser at svaret allerede ligger på innsiden, ikke på utsiden, ikke i looking- glass, project camelot eller andre ytre organisasjoner. Ved å bearbeide vår intensjon(mot det å gi ubetinget), til enhver tid, vil vi kunne sakte men sikkert bevege oss i retning av forståelsen og formålet med skaperverket. Først da er vi i stand til å bidra med co-creation.

Mina
Mina
Abonnent
15 år siden

Thor: Ser ut til at vi får litt hjelp på veien her. Atikkel fra dagbladet i går.

http://www.dagbladet.no/2009/07/20/magasinet/weekendavisen/vitenskap/forskning/astronomi/7276778/

Som en skriver: Nå skal vi vel få sol avgift også da!

Mats-Henning
Mats-Henning
Abonnent
15 år siden

Det vi kan gjøre, er å opplyse befolkningen om universets krefter til å forandre en planets magnetfelt slik vi ser at skjer idag, og IKKE la dem overbevise oss om at det hele er vår feil.

Hadde visst noen skrivefeil der, som jeg følte jeg måtte forandre på:-)

Mats-Henning
Mats-Henning
Abonnent
15 år siden

Helt siden verden ble “bevisst” på den globale “oppvarmingen” som vi så pent får skylden for og må betale for, har jeg prøvd å forklare folk og en lokal politiker at vi mennesker ikke på nært holdt har skapt det klimaet vi har per idag.
Har henvist til astronomien og den kosmiske årsaken til det hele, men er tydeligvis vanskelig for folk flest å få det til å synke inn at vi hele tiden blir pepret med misinformasjon av media og stat slik at det kan gagne de få, men mektige.

Den forandringen vi ser på kloden vår idag, har kloden opplevd før (anslått ca 7400år siden) og har ingenting med vårt forbruke å gjøre, selv om vi muligens ikke gjør det hele bedre.
MEN, vi kan IKKE, som våre leder ønsker oss å tro, stoppe denne kosmiske forandringen og energi-skiftningene rundt planeten vår.
Det vi kan gjøre, er å opplyse befolkningen om universets krefter til å forandre en planets magnetfelt slik vi ser at skjer idag, og la dem overbevise oss om at det hele er vår feil.
Min drøm er at vi kollektivt motsetter oss disse latterlige avgifter og ekstra skatter som ikke har noe hold i en reell sak.

Beklager hvis dette ble litt off-topic, men bremme litt for denne saken:-)

« Forrige artikkel

Utrolige patenter fra Amerika

Neste artikkel »

Vi bestemmer katastrofene selv

9
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x