/

Den Sovende Profeten besøker Norge

4.6K visninger
7 minutter lesetid
5

Dr. Douglas James Cottrell går i en dyp transe, der hans Høyere Selv kommuniserer med alle andre Høyere Selv og kan svare på alt mellom himmel og jord som klienter kan spørre om. 2. mai kommer han til Sunnmøre.

Transe

Noen av leserne har sannsynligvis erfaring fra Iliuka-råd og/ eller leser Iliukas Visdomsord. De har erfart at man kan få mye god informasjon fra en kilde som blir kanalisert av et transemedium. I dette tilfellet er det Leif Havik som kanaliserer sin guide Iliuka.

Dr. Cottrell kanaliserer ikke. Det er et høyere nivå av hans egen bevissthet som snakker.

Dyptranse

Douglas James Cottrell går i en så dyp transe at han tilsynelatende sover. Derfor kalles han “den sovende profeten.

I likhet med Iliuka snakker Dr. Cottrell alltid i første person flertall når han er i transe. Han sier alltid “vi” og aldri “jeg”. Åpenbart finnes det ikke noe “jeg” på det bevissthetsnivået. Egoet er ikke til stede, og det som formidles er derfor blottet for personlige oppfatninger.

Også i transe snakker Dr. Cottrell et engelsk som er lett forståelig for alle som har brukbare engelskkunnskaper. Spørsmålene kan være om alt mellom himmel og jord. Personlige spørsmål er gjerne om helse, kjærlighet, jobb og karriere, flytting, tidligere liv, og om det er trygt å være der man bor under de kommende jordforandringene.

Det kan også være spørsmål av mer generell karakter, som hvordan ulike områder vil se ut etter jordforandringene, om markedsutvikling, økonomisk utvikling, sykdommer og hva som kan gjøres for å bedre eller helbrede spesifikke helseproblemer, jordens historie, sjelen, reinkarnasjon, mysterier på jorden og andre planeter, Gud, skapelsen, kosmos, politikk, utenomjordiske, reptiler, organisasjoner. Kort sagt, alt mennesker kan være opptatt av og søker kunnskap om og forståelse for. Svarene er utdypende og overgår langt Dr. Cottrells personlige kunnskaper.

Rammsteinregeln har lastet opp YouTube-videoer med utdrag fra svært mange av Douglas James Cottrells dyptransemeditasjoner. Earth Change-videoene er blant dem. De har nok mange sett.

Videoen nedenfor dreier seg om 5 elementer som er helt vesentlige for å opprettholde god helse. De 5 elementene er vann, salt, jod, natron og jern, men alt i svært små mengder. All overdrivelse bør unngås. Han sier også at lys og lyd er nødvendig. I tillegg er det gunstig å håndtere gull eller innta det i ørsmå mengder.

Prisen på en dyptransemeditasjon er nokså høy, men sliter man med ett eller flere tilsynelatende uløselig(e) problem(er), vil det være verdt pengene. Informasjonen man får viser seg å være detaljert og korrekt. Årsaker blir definert, og råd om hva som kan gjøres for å bedre eller løse problemene blir gitt. Svarene er ærlige. De kan til tider være brutalt ærlige, men blir overlevert så hensynsfullt som mulig. To eller flere personer kan også gå sammen og få en felles dyptransemeditasjon. Varigheten av en dyptransemeditasjon er 2 timer.

I denne artikkelen hevdet jeg at måneformørkelsen 28. november 2012 var den planetkonstellasjonen Dr. Cottrell pekte på som utløser for de største forandringene i overgangen til Ny Tid i boken “The New Renaissance”. Her er et par utdrag fra en dyptransemeditasjon om denne eklipsen som bekrefter det:

“Det vil bli jordforandringer. Hensikten her er å forstå at verden vil komme til å gjennomgå noen vanskeligheter. Det er ingen misforståelse her.

For de som har ører, la dem høre! For de som har øyne, la dem se!

For de som er blinde, for de som ikke bryr seg, er det uheldig. De vil lide mest.

Når de sannelig kommer nærmere den store forståelsen, la der være forberedelser for tidene da folk ikke kommer – eller ikke kan komme – sammen og begripe det som skjer, og at ansvaret for handlingene – at de påvirker verden selv. Jorden har ører, den har en holdning, den har meninger. Prøv å ikke tenke på den som bare en stein. Tenk på den som del av Selvet.

Psykometri er et eksempel på hvordan tanke kan gjennomtrenge selve materien. Når du går inn i en kirke, kan du føle ærefrykten i bygningen, for du hører bønnene til alle de som har gått der før. Tanker er virkelige ting. De bor på virkelige steder. Når en begynner å komme nærmere og nærmere seg selv, kommer de til å fortå at alt er ett.

Det er en tråd som forbinder alle ting – tillater hver enkelt å gå igjennom sine skritt eller ta skjebnen inn over seg selv. Dette krever sjelens visdom når folk av og til setter seg i situasjoner der de er i fare, til og med til det punktet der de mister livet.”

“Som sådan, lær å elske og være kjærlige. Det er en tid da Selvet kan forelske seg i seg selv, være forelsket og opprettholde kjærlighet. Dette spesielle punktet er nå. Det er ikke mulig å snu fra dette punktet.

Kom sammen, hjelp hverandre, ha en stamme- eller enhetsmentalitet. Dette vil redde mange.

Sjenerøsiteten til de landene som har rikelig overfor de landene som har vanskeligheter, vil bli sett på som Den Nye Verdensordenen. For det som vil komme ut av dette er en ny form for forretninger, en ny form for handel, og som sagt, handel vil gå øst-vest og krysse de landene som vil ligge nord for Italia til Spania selv. Handelen vil fortsatt finne sted til Vesten siden den vil bli opprettholdt.

For det som blir undervist her, det som er leksjonen, er å komme overens med alle, å være rettvis og rettferdig, å elske hverandre som dere elsker dere selv, familiene deres og landet deres. For sannelig vil dere være i stand til å se mønsteret som dere ser stiene som krysser den nordlige hemisfæren.

Dere vil se mot Sør-Amerika – forstyrrelsene på begge kyster. Lemuria vil prøve å reise seg igjen. Det ligger i vestlig retning fra Peru.

Planeten vil slingre, den vil krenge, eller den vil gå inn i en sakte 8-talls-konfigurasjon. Dette er ennå ikke bestemt. Det vil det bli så snart vannene begynner å skvulpe i sine bassenger. Dette vil øke slik at østkysten vil oversvømmes mange ganger, og hver gang vil havet bevege seg fram og tilbake.

For her vil Afrika synes å krympe i størrelse. Det opprettholder samme form, men vil krympe fordi vannet stiger utenfor kontinentet. Mange ganger vil dere se at dette skjer, skvulpingen av vann fram og tilbake.
Mange ganger vil dere se at verden forandrer seg. Men forstå, dere må be for planeten, be for folket på planeten og be for Selvet når dere møter disse tingene som kan bli ansett som kaotiske av mange. For ved å gjøre det, vil dere oppfylle formålet.”

I begynnelsen av denne readingen ble det sagt at dette budskapet ville bli gitt på en slik måte at det ikke skulle skape unødig frykt.

Min forståelse er at menneskeheten ikke får hardere kur enn det som er nødvendig for å endre kurs. Dr. Cottrell sa seg enig i det sist vi snakket sammen. Det betyr også at det er opp til oss hvor hardt forandringene vil ramme oss. Personlig tror jeg at det er mulig for enkeltmennesker og grupper å få kun gode opplevelser.

Intuitive og helbredende evner

Douglas James Cottrell har også utviklet forbløffende evner som klarsynt og spirituell healer. Disse evnene bruker han uten å gå i transe. Man kan lytte til hvordan han bruker sine intuitive evner til å svare innringere til radioprogrammet hans, The Oracle Speaks.

Programmet går på lufta hver torsdagsnatt fra kl. 03.30 til kl. 05.30. Tidspunktet passer dårlig for de fleste nordmenn, men allerede neste dag kan man lytte til det i arkiv. Der er også alle tidligere sendte programmer tilgjengelige.

En intuitiv reading er overkommelig for de fleste norske lommebøker og varer i 45 minutter. Ved slutten av readingen legger Dr. Cottrell hendene på klienten. Da hender det at mirakler skjer. Her er noen eksempler:

En kvinne som skulle innlegges på sykehus for å opereres for en hjernesvulst dagen etter Dr. Cottrell tok på henne, unngikk operasjonen. Svulsten var forsvunnet.

En mann som var ved svært dårlig helse og ventet på en hjertetransplantasjon, kom til Douglas James Cottrell for å få en reading. Dr. Cottrell så ikke noe galt ved mannens hjerte, men derimot i ryggen hans. Dr. Cottrell la hendene på mannens rygg. Det sa klikk, klikk, klikk. Mannen rettet ryggen og pustet inn. Han fikk øyeblikkelig farge i kinnene. Mannen fortalte at han hadde ikke klart å puste skikkelig på veldig lang tid. Det viste seg at hjerteproblemene skrev seg fra ryggen. Ryggvirvler ute av stilling hadde hindret blodtilførselen til hjertet.

Rullestolbrukere har også blitt i stand til å stå og gå selv.

Slike mirakler kan naturligvis ikke garanteres, men de hender fra tid til annen. I drømmer har Dr. Cottrell hatt besøk av Jomfru Maria som har vist ham healingteknikker.

Dr. Cottrell ser ikke på seg selv som den som utfører healingen. Han er bare en kanal, sier han.

Videoen under er et utdrag fra boken “Secrets of Life” og forklarer hva Gud er.

Douglas James Cottrells Norgesbesøk

Etter invitasjon fra Alternativt Forum i Ålesund vil Dr. Cottrell besøke Norge fra 2. til 13. mai. Han blir å treffe i Ålesund og på Hareid. Douglas James Cottrell vil holde en offentlig healingevent, og det vil bli anledning til å få både intuitive readinger og dyptransemeditasjoner. Dr. Cottrell vil også holde en intuitiv workshop, som blir avsluttet med en dyptransemeditasjon for gruppen som deltar på workshopen. Hele veien vil det tolkes engelsk-norsk for alle som ønsker det.

De som ønsker mer informasjon, kan kontakte artikkelforfatter. Link til e-postadressen finnes i rubrikken “Om forfatter” like nedenfor artikkelen.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Salat
Salat
Abonnent
10 år siden

Jeg har et spørsmål du kan stille han.
Hvordan kan vi enklest mulig “connecte” med våres eget høyere selv?
Trodde det var det disse tidene vi er inne i handler om. Integrere våres høyere selv i den fysiske kropp :)

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
10 år siden

Noen av hos har utrolige evner, håper noen sjekker ham, dumt hvis ikke …

« Forrige artikkel

Peaches Geldof djevelbesatt av OTO ?

Neste artikkel »

Hvorfor bli frikvinne og hvordan gå fram? Del 1 av 2

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x