Du leser nå
Liv – En lysende sjel har forlatt oss

2 minutter lesetidLiv – En lysende sjel har forlatt oss

Måtte du oppleve nye og fantastiske eventyr i din nåværende eksistens på veien tilbake til kilden, Liv.

Vår kjære redaksjonsmedarbeider, forfatter, astrolog og healer Liv Bjøringsøy har forlatt vår virkelighet. Vi takker for hva du har gjort for å påvirke menneskeheten i positiv retning, Liv.

Liv var med oss siden oppstarten av Nyhetsspeilet i 2009 og leverte hele 34 solide og hjertesentrerte artikler i nettmagasinet. Alle hennes artikler finner du på hennes side www.nyhetsspeilet.no/author/liv/.

Liv Bjøringsøy var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg tilegnet hun seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

Hun hadde mange astrologiske innslag på Nyhetsspeilet og var opptatt av en positiv utvikling for menneskeheten. Hun var også ivrig på å naturliggjøre kanalisering i transetilstand og den usynlige kraften i lysarbeid. Hun praktiserte som healer og hadde deltatt på Dolores Cannons utdanningsprogram innenfor Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT) inkludert nivå 2 hvor hun fikk sin opplæring direkte av Dolores.

Dolores Cannon forlot oss sist oktober sammen med den kjente forskeren av vannets bevissthet, Dr. Masaru Emoto. I tillegg gikk Dr. Rauni-Leena Luukanen også tilbake til høyere frekvenser tidligere i år. Om vi er inne i et stadie hvor et større skifte kommer som gjør at disse fantastiske menneskene ikke lengre trengs her på planeten er meg ukjent, men uansett så blir Liv dypt savnet i redaksjonen som en hjertevarm sjel med fokus på å gjøre verden til et bedre sted for oss alle.

Overgangen kom brått på for Liv som trolig døde av hjertestans. Verden er blitt tommere uten Liv selv om hun eksisterer fortsatt i stor kjærlighet til verden i en høyere frekvens. Hun hadde et solid rotfeste i hjertet og man fikk en god følelse etter å ha lest hennes artikler. Hun vil bli savnet i denne fysiske virkeligheten. Hun var og er en virkelig munter og gledesfylt sjel.

Måtte du oppleve nye og fantastiske eventyr i din nåværende eksistens på veien tilbake til kilden, Liv.

Vær i glede.

Fra alle i redaksjonen.

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Frank Aune
Frank Aune er grunnlegger og administrator av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

6
Kommentarer

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
mazixThorSunniOnetothestarssmiffo Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Mono Montana
Abonnent
Mono Montana

Kondolerer Liv’s familie og nære venner.

Hennes artikler her på Nyhetsspeilet, som mest av alt var lys, i all elendigheten som preger det daglige nyhets bildet.
Hun etterlater nå et vakuum i heading bevissthet og alternativ tenkende?

Jeg vil personlig takke deg for inspirerende og tankevekkende artikler.
Hvil i fred med ditt varme hjerte og og altomfattende sjel.

«Arthur»

smiffo
Abonnent
smiffo

R I P

tothestars
Abonnent
tothestars

R I P

SunniOne
Abonnent
SunniOne

R I P

Thor
Abonnent
Thor

Det var trist å høre…huff…En flott Kvinne med meningers mot og alltid elsket…

mazix
Abonnent
mazix

Huffameg, det var litt for mange døds annonser i en artikkel, var sanne meg ikke klar over at Dolores Cannon hadde tatt kvelden heller. Min dypeste medfølelse til alle..